• Skrevet: 26.05.2014  •  Kl: 19:49  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 2

Som kanskje noen av dere vet så var jeg i Grand Junction, Colorado i USA på utveksling skoleåret 2010/2011. Jeg var 17 år da jeg reiste dit, og jeg husker det som om det hele var i går. I august i år er det faktisk 4 år siden jeg reiste helt alene til et land jeg alltid hadde hatt lyst til å besøke, men hvor jeg ikke kjente en sjel. Det var veldig skummelt i begynnelsen, men jeg endte opp med å trives utrolig bra, og jeg hadde et av de beste årene i mitt liv. Fikk en fantastisk vertsfamilie, som tok utrolig godt vare på meg, og den dag i dag ser jeg fortsatt på dem som familie. Skal jo besøke dem om bare tre uker, noe jeg gleder meg helt sinnsykt mye til!!!

Jeg føler meg utrolig heldig som hadde det utrolig fint hos en fantastisk familie, men det er ikke alle som får det sånn. Jeg vet om en del folk som har hatt problemer med vertsfamilien sin eller lignende, og de måtte bytte familie. Dette skal som regel gå fint hvis man reiser med en bra organisasjon. Den organisasjonen jeg reiste med (Explorius), er ikke en organisasjon jeg vil anbefale videre. Personlig hadde jeg ingen problemer med oppholdet, så jeg trengte heller ikke å kontakte de så mye, derfor visste jeg ikke hvordan de egentlig er. Men etter hva en av mine nærmeste venninner har opplevd (som mange andre jeg vet om også har opplevd), er ikke Explorius en organisasjon som man bør ha som førstevalg. For en times tid siden leste jeg et ganske sjokkerende innlegg om en jente som ikke hadde hatt en veldig god opplevelse som utvekslingsstudent, og det innlegget kan dere lese ved å trykke HER. Det er et ganske langt og detaljert innlegg, men det er verdt å lese det for å få et skikkelig inntrykk om du planlegger å være utvekslingsstudent. Spesielt når det kommer til valg av riktig organisasjon!


Noen tilfelidge bilder fra da jeg var utvekslingsstudent. Savner det!

Nå er det ikke slik at jeg ikke anbefaler folk å være utvekslingsstudent, tvert i mot! Jeg anbefaler det på det sterkeste, men jeg anbefaler også at dere leser DETTE innlegget, sånn at dere forstår at det er lurt å undersøke de organisasjonene som tilbyr norske studenter å dra på utveksling. Dere bør blant annet høre med andre hva de vil anbefale. Personlig vet jeg at AFS er en utrolig bra organisasjon, og har bare hørt postitive ting om dem :-) 

Har du vært utvekslingsstudent før? Leste du innlegget til Karoline?

 • Skrevet: 01.07.2011  •  Kl: 14:42  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Tenkte å legge ut noen bilder fra Universal Studios (bortsett fra de "celebrity-ene" jeg møtte, haha!)

Det tar så sykt lang tid å laste opp bildene, herregud! Har ikke tid for jeg får snart besøk av verdens beste, Andrea (miisund.blogg.no) <3

Hva syns du om bildene? 

 • Skrevet: 23.06.2011  •  Kl: 08:13  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Hei folks! Nå er det bare et par dager til jeg reiser hjem fra USA. Vet jeg snakker mye om det men jeg grugleder meg veldig. Gruer meg mest da :(

Forrige uke var vi som tidligere nevnt i Hollywood, CA, og vi dro på Universal Studios. Det var mye morsommere enn jeg trodde det skulle bli. Møtte til og med noen av mine største helter. Heheh, neida. Men hvis du hadde møtt Shrek hadde du vel ikke sagt nei til et bilde? HAHA!

<3 Shrek


The Simpson's parents. Respect!


Curious George!


Astrid møtte noen random dyr som hun MÅTTE ta bilde med :)


Amerikansk tid 00:10

Likte du bildene?

 • Skrevet: 20.06.2011  •  Kl: 07:23  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 3

Haha, jeg har ikke blogget på evigheter. Føler meg som en kjempetrofast blogger... haha not! Har ihvertfall vært på ferie sammen med mamma, pappa, Anja og Astrid (de kom nemlig til USA for en uke siden!) Vi var i Disneyland og Universal Studios blandt annet. Utrolig gøy!


På lørdag drar jeg hjem til Norge sammen med familien, noe som er ubeskrivelig trist! Ja, jeg gleder meg selvfølgelig til å se venner og familie hjemme i Norge og sånne ting, men jeg gruer meg så syyyykt til å forlate vertsfamilien min. Jeg elsker dem rett og slett, for de har vært så sykt herlige! Skal prøve å komme tilbake til USA så fort som mulig for å besøke dem <3


Har veldig mange bilder å vise dere, men jeg får se hvor mange jeg gidder å laste opp.Datan er så sykt treig at jeg legger ut flere i morgen :)


Amerikansk tid 23:20

 • Skrevet: 09.06.2011  •  Kl: 07:57  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hey guys! Jeg har ikke blogget på noen dager, siden jeg har hatt strep throat (tror det heter streptokokker eller noe på norsk), og jeg har hatt det veldig "miserabelt". Når du har strep throat har du sykt vondt i halsen, for å ikke snakke om at mandlene dine hovner opp og at du har hvite flekker på mandlene og i halsen. Veldig naaaasty!


Uansett, skal spare dere for alt det der. Det viktigste er at jeg er på antibiotika og er nå på bedringens vei. Ellers har jeg mye å fortelle... blandt annet at jeg er sånn cirka blakk pga at jeg dro til legen. Kunne vært 1000 NOK rikere om jeg ikke hadde dratt dit (men strep throat er farlig hvis du ikke får antibiotika for det så ja...) En annen ting er at det er sykt varmt i Grand Junction akkurat nå. Er vel 30 grader celcius (eller mer) hver dag, og i dag klarte jeg å bli solbrent på en side av kroppen. Haha!

Noe jeg VET dere har lyst til å vite er at Anja, Astrid, mamma og pappa kommer hit på søndag, og jeg får se dem igjen for første gang på 10 mnd. OMG, can't wait! 


Photobooth for life (selv om jeg ikke har Mac). Smiler ikke fordi... being sick is some serious stuff!

Nå ble jeg plutselig tom for ord. Og dere ANER IKKE hvor vanskelig det er å skrive på norsk når hjernen min tenker engelsk 24/7! Er helt sinnsykt... Anyways.. i morgen skal jeg se "The Hangover 2" på kino med Sean. Haha, skal bli gøy tenker jeg.

Legger ut innkjøp fra tirsdag i morgen eller noe.

Amerikansk tid 23:50

Har du hatt strep throat (streptokokker) før? Hvor varmt er det i Norge nå? (Slår vel ikke GJ med 30*C vel?)
 

 • Skrevet: 05.06.2011  •  Kl: 05:55  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 3

Hey! Har helt glemt å vise dere hva vi gjorde i art på high school. Denne oppgaven jobbet vi med i 6 uker, og det var veldig gøy! Er ganske fornøyd med resultatet egentlig. Har ikke orginalbilde, men jeg håper at dere ser hvem det er uansett. Hahah...


Jaja, jeg vet jeg ser litt skitten ut i fjeset, men vi MÅTTE "shade" hele bildet, så det ble litt merkelig.

Håper dere litke bildet. Vertsfamilien ble ihvertfall imponert. OG ja, jeg fikk 5er eller "A" da!

Amerikansk tid 21:50

Hva syns du? Syns du det ligner på meg?


 • Skrevet: 01.06.2011  •  Kl: 01:15  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hei! Denne helga var Memorial Day Weekend, så det var langhelg. Ikke nok med det, vi har allerede sommerferie! I år får jeg 3 måneder med sommerferie, noe som skal bli sykt herlig. I USA har de nemlig 3 måneder med sommerferie hvert år. Nope, jeg er ikke misunnelig, for de har nesten ingen korte ferier (som høstferie, vinterferie, påskeferie osv.)

Anyways, her har dere ihvertfall noen bilder fra Caitlins graduation party!

Caitlin og meg. Hater trynet mitt på dette bildet (hadde sola i øynene). Haha...

"Can you please take this hat off of my head?"

Verdens beste kake, seriøst!


Bilde som alle signerte + andre ting.


Random folk som danser til Just Dance 2 på Wii. Beste Wii-spillet ever!


Oscar Meyer Weiner. Hahah, søteste!


Gismo, hahah!


Amerikansk tid 17:15

Likte du bildene? Hva er dine meninger om 3 mnd sommerferie?

 • Skrevet: 25.05.2011  •  Kl: 23:39  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 9

Neglelakk er en av mine favoritt accessories, hvis det i det hele tatt kan kalles en "accessory" da. Heheh. Vanligvis lakker jeg tåneglene mine, siden jeg går i flip flops og andre sko med åpen tå, men noen ganger pleier jeg å ha neglelakk på fingrene også. Nå som det er sommer (eller ihvertfall NESTEN sommer), så er det jo veldig fint med sterke farger, og jeg har funnet det perfekte "merket". 


De fleste av dere har vel sikkert hørt om merket Essie før? Jeg har ikke vært i Norge på over 9 måneder, så jeg aner ikke om de selger det der (kanskje noen av dere vet det?), men i USA selger de det ihvertfall. Har ikke sett en butikk i GJ som har det, men jeg tviler ikke på at det finnes ett eller annet sted.


Liker disse fargene ganske godt. Mine favorittfarger når det kommer til neglelakk (fleste av dem er ikke avbildet i dette innlegget) er: Lyselilla, mintgrønn, jordbrun, lysegrå, lyseblå & gul. Var ihvertfall de fargene jeg kom på akkurat nå.. don't get me wrong; jeg liker de fleste fargene!

Det er jo ikke bare "Essie" som har fine neglelakker. Du kan jo finne billige på H&M som funker omtrent like bra.


Amerikansk tid 15:40

Liker du neglelakk? Hvilken farge er din favoritt? • Skrevet: 23.05.2011  •  Kl: 23:50  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 3

Hei! Long time, no see. Vertsfamilien min tok meg på camping i helga til Lake Powell (Utah), og det var sykt herlig. Kan ikke huske sist jeg følte meg så "skitten" da, har vel ikke campet på sykt lenge. Haha!


Anyways, tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra graduation.

Graduates walking towards the chairs.Class of 2011.


Noen hadde med seg 3 badeballer.. haha!


Haha, alle kastet hattene i lufta (som vanlig)

 
Var også i 2 grad parties, Caitlin & Sean. Tok kun bilder hos Caitlin, og jeg legger de ut senere. Venter nemlig på at Caitlin skal sende meg et bilde.

Amerikansk tid 15:45

 • Skrevet: 18.05.2011  •  Kl: 00:04  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hei! I går var jeg veldig opptatt med graduation og grad parties. Klokka 08.30 dro jeg og så på graduation, og det var herlig. Været var supert, og arrangementet i seg selv var også ganske bra. Etter graduation, kjørte Caitlin meg til huset hennes hvor grad partyet var. De hadde verdens beste kake, haha!


Anyways, i dag er det 17. mai dere. Norges nasjonaldag, som jeg elsker så mye! Bare synd denne dagen har virket som en helt normal dag. For Amerikanere er jo 17. mai bare en dato vet dere. Kom ikke som noen stor overraskelse akkurat. For meg har dette vært en 17. mai uten bunad, uten tog, uten vår kjære "royal family" (haha) som vinker fra balkongen, og selvfølgelig uten familie og venner. Har ikke fått spist is engang. MEN det skal jeg fikse nå med å spise Ben & Jerry's Chocolate Chip Cookie Dough! Skal også synge nasjonalsangen helt for meg selv. Haha, kø-da!


Outfiten som erstattet bunaden.


Hoodie - American Eagle. Shorts - Maurice's. Basic topp - Wet Seal.

Amerikansk tid 16:00

Har du hatt en bra 17. mai?

 • Skrevet: 13.05.2011  •  Kl: 00:17  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Overskriften er en sang av Katy Perry som alle burde høre. Hørte den i den nyeste episoden av One Tree Hill, som var amazing btw!


Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.)

Anyways, nå er det nesten sommerferie her. Har seriøst bare 2 uker igjen. De som er senior ble allerede ferdig i går, fordi graduation er på mandag. Da har freshmen, sophmores & juniors fri sånn at vi kan se på graduation. Det skal jeg mest sannsynelig og det gleder jeg meg sykt til. Skal ta masse bilder til dere. Skal forresten også på 2 grad parties. Med mindre de krasjer, skal jeg garantert til begge. Et av de er jo til min gode venn Caitilin, så jeg må jo nesten dra.

Fikk en tidlig avskjedsgave fra noen venner, gavekort fra Levi's og F21.

... så jeg bestilte noe på nettet! Don't worry, mom... brukte ikke mine egne penger!

Her er det jeg fikk! Love it :)

I morgen har vi en kort skoledag fordi det er yearbook day, hvor folk skriver i hverandres yearbook. Gleder meg veldig til å se bilde av meg (hahah), ikke fordi jeg liker bilder av meg selv, men jeg gleder meg til å se hvordan det ser ut (og hva de skrev!) Viser bilder av min yearbook i morgen!

Amerikansk tid 16:15

Hva syns dere om klærne? Vil dere se bilder av min yearbook i morgen?

 • Skrevet: 11.05.2011  •  Kl: 05:17  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 2

Jeg har oppdaget at mailen min har fylt seg med spørsmål fra noen lesere. Har fått en del spørmål i det siste, og siden jeg ikke alltid har tid til å svare hver enkelt på mail, kan jeg vel svare på bloggen sånn at alle kan få se. 


Kommer familien din til USA for å "hente deg"?
Ja. Mamma, pappa, Anja og Astrid kommer 11. juni!

Kan du anbefale noen sanger på bloggen? (Ikke Lady Gaga, Rihanna osv.) Haha, hører ikke på Lady Gaga, så jeg kommer ikke til å anbefale noe fra henne, men ja, det kan jeg.

- Switchfoot - Gone
- Switchfoot - The Blues
- 2AM Club - Worry About You
- Mozella - More of You
- Angels & Airwaves - Lifeline
- Angels & Airwaves - Secret Crowds

Hvor kjøpte du den blomstrete kjolen?

Hvis det er denne du mener, så var det Wet Seal.

Hvis du må si noe du gleder deg til når det gjelder å komme hjem til Norge, hva ville det ha blitt?
Herregud, vanskelig spørsmål! Haha. Gleder meg ikke direkte til å komme hjem, men det jeg gleder meg til er å se igjen Andrea, Margit, Ane Serine, Therese og resten av jentene <3 Også gleder jeg meg til å ta lappen, feste, bade i sjøen osvosv (det jeg vanligvis gjør hver sommer.)

Kommer du noen gang til å reise tilbake til USA? Hell yeah! Reiser tilbake så fort jeg har råd til det. Og det blir ikke bare én gang for å si det sånn! 


I love the USA!

Hva er dine planer for høsten? Jeg skal fullføre VG3 på Molde VGS, og etter det vet jeg ikke. Vet ihvertfall at jeg gleder meg til russetiden. Haha!

Amerikansk tid 21:15

Noe mer dere lurer på? 

 • Skrevet: 09.05.2011  •  Kl: 23:52  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hei! Jeg har seriøst prøvd i flere dager å legge ut noen bilder, men blogg.no har ikke fungert. Andre som har opplevd det samme? Uansett... før jeg begynner vil jeg si gratulerer med overstått konfirmasjon, Anja! I går (søndag) ble nemlig lillesøsteren min, Anja, konfirmert. 

Siden blogg.no fungerer i dag, tenkte jeg å legge ut bilder fra prom. Eller ikke fra selve dansen, men av meg og daten FØR det begynte.


Logan's mor, og jeg som prøver å få på meg armbåndet.


Hahah, thank you (whoever took this picture)..


Logan and I


Ble bare 3 bilder, men resten av bildene er superuklare. Vertsmor visste ikke hvordan man tok bilder med speilrefleksen (ikke at det er så vanskelig, haha), så det ble bare bilder med hennes kamera.

Amerikansk tid 15:50

Likte du kjolen min? Har du hatt problemer med blogg.no i det siste? 

 • Skrevet: 05.05.2011  •  Kl: 00:16  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7

Haha, pen overskrift, men det var akkurat det uttrykket jeg brukte da jeg fant ut at jeg hadde blitt syk igjen. Hvorfor ble jeg syk IGJEN? Godt spørsmål. Dette er vel fjerde gangen jeg har vært syk på 9 måneder, noe som er svært uvanlig for meg. Fra første til tiende klasse var jeg vanligvis bare syk kanskje 1 gang i året om ikke sjeldnere. 


Anyways, vertsfaren min sier at det er noe med tørrheten i luften å gjøre, siden jeg er vant til norsk, fuuuuktig luft. Det er nesten ørken-aktig i Grand Junction. Ikke så rart, siden det er jo i Colorado. Haha! Ikke nok med det, jeg har også funnet ut at jeg er allergisk mot en tretype de kun har her (en tretype vi ikke har i Norge), derfor visste jeg ikke om allergien min. Hvis jeg glemmer å ta Claritin (allergipiller), noe jeg gjør litt for ofte, kan allergien utvikle seg til å bli bihulebetennelse / "strep throat" etc.
Så, ja... jeg stikker til min bestevenn (NOT) legen for å sjekke om jeg er syk igjen. Haha, må nesten bare le. Thank God, I have an insurance!

Yaaay, i kveld får jeg mest sannsynelig bildene av meg og daten min fra prom. Jeg vet at det virker som om jeg utsetter det veldig, men TRUE STORY; jeg finner ikke kameraet. 

Amerikansk tid 16:10

Er du ofte syk? 

 • Skrevet: 04.05.2011  •  Kl: 00:07  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 2

Dere som følger med på One Tree Hill vet sikkert at Lucas og Peyton (a.k.a. Leyton) forlot serien etter sesong 6. Nå er sesong 8 snart over, og fansene håper på en final season (sesong 9) for den populære dramaserien. Det hadde vært helt logisk å avslutte med en niende, og siste sesong, i og med at sesong 8 slutter så åpent. Vi får jo aldri svar på følgende spørsmål; Hvordan går det med Clothes over Bros? Vil Brooke og Julian få babyen de har ønsket seg så lenge? Hvordan skal det ende med Nathan og basketball? Og sist, men ikke minst; hvordan går det med Peyton, Lucas og Sawyer (datteren deres)? 


Celebrating episode # 100 (season 5 episode 12)


Det som virkelig fikk OTH-fansen til å juble var da tweeten til Chad Michael Murray (Lucas Scott) ble skrevet. Den lød som følger: "Return to oth? I don't know. Maybe next season for u guys. I Love that Lucas is missed. Give Mark Schwahn the credit. He built him." Og ikke nok med det, Hilarie Burton sa som følger for noen få dager siden i et intervju: "I'm never gonna say never. I love that crew so much, I miss them and Wilmington." Hvis Hilarie og Chad kommer tilbake i s9 kommer jeg til å være lykkelig, de er jo trossalt "my favorite oth characters." 


Btw, bilder av meg og daten min fra prom kommer så snart jeg får tak i bildene, ok? Spesielt skrevet for min bestevenn, Andrea, som er gankse utålmodig akkurat nå. Haha, I love you anyway <3

Amerikansk tid 16:00

Følger du med på OTH? Håper du på sesong 9?

 • Skrevet: 29.04.2011  •  Kl: 02:01  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 2

Hei! Nå skal jeg vise dere 2 innkjøp som dere aldri har sett før. Kjøpte de for kanskje en måned siden, og jeg glemte at jeg ikke hadde blogget om det. Vet det blir utrolig mye innkjøp osv for tiden, men jeg LOVER å blogge om andre ting snart. Skal jo på prom i helga + at framover skjer det mye gøy. Yaaay!

 
Short tennis skirt - Wet Seal.


Shorts - American Eagle.


Må bare beklage for de "tynne" bildene, men måtte klippe bort dusjen osv. Haha! Litt trist at badet er den eneste plassen hvor man kan ta selvutløser. Eller det funker jo andre plasser også, men det blir enda dårligere. 

Amerikansk tid 18:00 

 • Skrevet: 26.04.2011  •  Kl: 01:37  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 10

I går fikk jeg ikke bare Amerikansk godteri. Det ventet nemlig en overraskelse på meg i posten også. En av mine beste venner, Therese (nordlendingen min, hahah!) hadde sendt meg en pakke. Ble så utrolig glad! Jeg fikk en bluse, freia påskeegg, melkesjokolade, Tyrkisk Peber osv. Det var helt herlig!


Hvis jeg noen gang flytter til USA kommer jeg til å dø uten Norsk godteri!
Her er blusen jeg fikk. Kjøpt på Bik Bok. Love it!Amerikansk tid 17:30

Er du glad i Norsk godteri? 

 • Skrevet: 25.04.2011  •  Kl: 01:37  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 2

Hei! I dag har jeg hatt en veldig bra, men annerledes første påskedag. Det er vel første påskedag det heter på Norsk, ikke sant? Herregud, jeg har blitt helt Amerikanisert. Her kaller de det nemlig Easter Sunday. Og, nei, vi har ikke påskeferie, fordi Påske er en kristen ting, og alle er ikke kristen vet dere. Det er ihvertfall det de sier her. Men HALLO? Er ikke juleferie like kristent da? Det vil ihvertfall jeg si. Patetisk egentlig. Menmen.


Vanligvis ville jeg vært på hytta eller noe i dag, men siden jeg er i USA, er jo ikke det mulig i år. Dette året ble det opp klokka HALV ÅTTE for å jakte etter knøttsmåe påskeegg som inneholdt "dimes" (10 cents) & "quarters" (25 cents.) I tillegg dro vi i kirka klokka 9 kledd i finkjoler / dress. 


Etter kirka dro vi til vertsfar sin bror for å spise lunch, noe som var utrolig godt. Vi spiste ham, au gratin potatoes osv. Fikk også masse påskegodteri fra vertsfamilien sin familie.Favorittkjolen min! (fra Wet Seal.) Cardigan fra Forever 21.


Husker dere de earplugs-ene jeg kjøpte fra SkullCandy eller noe? AAAALDRI kjøp de! Den ene pluggen funker ikke etter mindre enn 2 måneder. Derfor kjøpte jeg nye i dag på Walmart.


Christy, TREAT TREAT!


Christy var ikke helt i påskehumør i dag, stakkar. Haha!


Amerikansk tid 17:30

Hvordan har du tilbrakt første påskedag?

 • Skrevet: 23.04.2011  •  Kl: 06:08  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Jeg har seriøst ikke svettet så mye på LENGE. (Haha, interessant sikkert!) Hvis dere har Nintendo Wii anbefaler jeg dere å skaffe dere spillet "Michael Jackson, The Experience." Det er et dansespill hvor du har rundt 20 av Michael Jacksons mest kjente sanger. Du danser til sanger som Thriller, Smooth Criminal, Who Is It?, Don't Stop 'Til You Get Enough, In The Closet, Ghosts OSVOSVOSV. Det er en veldig bra treningsøkt for å være helt ærlig. 

Coveret på spillet.


Fikk ikke til å legge inn noen YouTube videoer i blogginnlegget, men hvis du søker på "Michael Jackson The Experience Wii" på YouTube, så kan du se noen "trailere" fra spillet.
 

Ellers.. denne helga blir det litt shopping og avslapping. Shopping IGJEN? Joda. Må jo shoppe siden det er påske vettu. Heh, nei, ikke min idé. Skal også sende 2 kjempestore bokser med vinterklær osv til familien min i Norge. Det blir vel smådyrt det. Tusen takk til verdens beste mamma som betaler for frakta! <3
 

Nei, nå skal jeg se litt One Tree Hill før jeg legger meg. Er helt utslitt etter en travel dag. 

Hva er vel dette innlegget uten et SUPERDUPERCORNY bilde av meg?

Amerikansk tid 22:00

Noen gang prøvd spillet "Michael Jackson The Experience"?

 • Skrevet: 21.04.2011  •  Kl: 00:58  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7

I dag kom varmerullene mine i posten. De er fra Babyliss, og jeg kjøpte dem på Amazon.com. Slik ser de ut:


Mangler en del grønne og rosa, men vertssøstra mi hadde de i håret for øyeblikket.
 
I skrivende stund har jeg de i håret mitt, og skal ta dem ut om 5 minutter.  Regner med at resultatet blir bra.

Happyface. Haha, har en krøll fordi jeg skulle teste de ut!


Legger sikkert ut et bilde senere av resultatet. Gleder meg til å se hvordan det blir.

Amerikansk tid 17:00

Har du prøvd varmeruller før? Liker du dem? 

 • Skrevet: 20.04.2011  •  Kl: 03:25  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7

Jeg savner...

♥ Å bade på Holmaleira.

♥ Å besøke bestemor.

♥ Å spise Norsk mat.


♥ Å spille Sims 3, HAHA! 

♥ Å dra på fotballkamp (Molde FK.)

♥ Å kjøre scooter i sommerværet.  ♥ Å kjøre motorsykkel med pappa. 

♥ Å dra til byen med mamma og Anja. 

♥ Å dra på BK for å plage Andrea på jobb.


♥ Å finne på tull med søskenbarn, Margit.

♥ Å le av usaklige, interne ting med Andrea.

♥ Å reise til Oslo, Trondheim og Bergen.


♥ Å være i byen med morfar.

♥ Å finne på morsomme ting med Therese.

♥ Å ha SATC-maraton med Ane Serine.
♥ Å stjele Pepsi Max fra mamma. HAHA NEIDA!

♥ Å betale med norske penger. Haha, litt lei av dollar.

♥ Å se dårlig dubbing på Disney Channel. Hah!


♥ Å være på hytta på Buggefjellet med familien.

♥ Å feste med Margit på Strandheim osv.

♥ Å tape i brettspill på hytta. Haha (jeg er en dårlig taper)


♥ Å shoppe i de sugne butikkene i Molde.

♥ Å være med Bodøværingene.

♥ Å ha jentekveld med de beste jentene.


♥ Å stå på slalom på Oppdal.

♥ Å bo rett attmed sjøen.

♥ Å ha One Tree Hill-maraton med bestevenn.


+ mye mer! 

Trodde vel egentlig aldri at jeg skulle savne alt det der. Før jeg reiste til USA, så trodde jeg ikke at jeg kom til å få hjemmelengsel (ihvertfall ikke ille.) Og det er ikke det at jeg hater å være her (for jeg ELSKER nemlig å være her), men jeg skulle bare ønske at alt kunne være på samme plass. Norge og USA ihvertfall. Haha! '


My friends and host family from GJ; if you read this; I love you guys, and I'm gonna miss you more than you know when I leave. But I PROMISE: I will come back in a year (or less) to visit or stay for a longer period of time. Like I said: I LOVE YOU! ♥ 

Stay tuned, for senere kommer det et innlegg om hva jeg kommer til å savne med USA når jeg reiser hjem.

Amerikansk tid 19:20

Har du noen gang vært i utlandet og savnet Norge?
 

 • Skrevet: 18.04.2011  •  Kl: 01:58  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7

Glemte å fortelle dere at vi var på baseballkamp i helga IGJEN fordi vertssøster vant en konkurranse hvor du fikk gratisbilletter for å se THE COLORADO ROCKIES! Yaaaaay, lykke. Hun fikk også ei gratis drakt, en caps, en sekk, en signert baseball osv. Pluss at hun fikk møte en av de beste spillerne, Seth Smith. Sykt heldig!

Uansett, det var veldig gøy (legger ut bilder fra kampen senere), bortsett fra at de tapte. Kjenner jeg har blitt skikkelig engasjert i baseball. I'm Americanized. Hahah!

Før vi dro fra Denver i dag tidlig, dro vi på et gigantisk kjøpesenter for å kjøpe sko som jeg kan ha på Prom. Jeg kan ikke ha på meg høye hæler siden jeg er like høy som daten min (hahah). Men fant noen veldig søte, flate sko, så det går jo bra det!


Ikke det beste bildet. Jaja, who cares? Sko fra Off Broadway.

Kjøpte også jeans fra Levi's. Jada, mamma, jeg vet hva du skal si! KUN 130 NOK (pris i Norge; 500 - 1000 NOK)
Skulle egentlig legge ut bilde, men det funket ikke, så dere får se senere.

Amerikansk tid 17:55

Hva har du gjort i helga?

 • Skrevet: 16.04.2011  •  Kl: 06:23  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 10

Jeg er så uheldig at jeg har superrett hår, ikke litt bølger engang. (Sier ikke at rett hår er stygt, men jeg er ganske lei av å ha det selv!) Hadde krøller da jeg var 2 år, men de forsvant dessverre. Dere som har krøllet hår og driver å retter det ut hele tiden, ikke gjør det! For det første så sliter det sykt på håret, og for det andre er dere utrolig heldige som har krøller! Misunner dere sykt.


Jaja.. uansett. Håret mitt er ikke bare langt (og straiiiiight), det er også utrolig glatt. Hver gang jeg krøller det med krølltang eller rettetang (ja, dere vet sikkert at det er mulig), glir det bare ut av håret mitt. Vertsmoren min kjøpte ei rettetang som er helt AMAZING! Den er sykt bra, og den lager også nydelige krøller. Dama som solgte rettetanga sa at krøllene skulle holde i 2-3 dager. MEN... dessverre våknet jeg neste morgen med nokså rett hår.

Anywho! Jeg tror jeg har funnet løsningen! I går kjøpte jeg meg varmeruller. Har hørt at det er sykt bra, og at de lager kjempefine krøller, så jeg måtte bare prøve det. Bestilte seff på nettet, så jeg får ikke prøvd de før om 5-10 dager. Gleder meg!


Jeg kjøpte de på Amazon.com, bare søk på "hot rollers" i kategorien "Beauty". Kostet 400 kroner, så jeg håper de er verdt pengene!


Amerikansk tid 22:20Liker du krøller?
Har du varmeruller? Funker de? 

 • Skrevet: 13.04.2011  •  Kl: 23:49  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 2

Dette har vært en kjempebra skoledag. Vi hadde "day without desks" hvor vi sitter på gulvet for å "samle inn" penger til ofrene i Haiti. Vi kjøpte ei knallgul funky t-skjorte som kostet $10. Det var veldig mange som ikke satt på gulvet fordi de var "for kul" til å gjøre det. Yeah right! Neida. Det var gøy, men det gjør litt vondt å sitte på gulvet i så mange timer.

Haha, funky gulfarge ja!

Her er dagens outfit, bilde tatt i fjortisstil! 

Tee fra CHS day without desks. Jeans fra Hollister. Sko fra Toms.
 

Skulle ønske vi hadde noen lignende dager på vgs i Norge. High school er så mye bedre enn vgs. School spirit bby! Haha..

Anyways... må stikke. Har en haug med lekser å gjøre ferdig. Gr8!

Amerikansk tid 15:45

Noen gang hatt noe som ligner på "day without desks"?

 • Skrevet: 13.04.2011  •  Kl: 01:09  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Hey! Nå har jeg sykt dårlig tid, for først skal jeg på kjøpesenteret med venner, og deretter må jeg hjem og spise middag, vi skal nemlig ha middagsbesøk i dag. Anyways, tenkte jeg skulle være en god blogger (eller prøve ihvertfall), og skrive et innlegg i farta.

Kan vel begynne litt random med dagens enkle outfit. Småhemma bilde, men sånn går det når man har dårlig tid...


Genser fra Volcom. Tights fra Target. Hvit basic topp fra Cubus.

Og, ja.. jeg tok bilde på badet. Utrolig nok beste stedet for outfitbilde... Hahah!


Noen spurte forresten om jeg kunne vise tåneglene mine (siden jeg nevnte at jeg hadde tatt pedikyr i et tidligere innlegg.) Ganske funky og knall grønnfarge, men jeg liker den. 

Skulle egentlig ikke ha blomster på stortærne, men jeg skjønte ingenting av det den dama sa. Hun snakket liksom vietnamesisk, også sa hun et ord på engelsk etter det, så jeg bare: "Mhm, yeah, sure, awesome!" Og hun bare: "Okay!" Så det viste seg at hun spurte om jeg ville ha en blomsterdekorasjon på stortåa. Haha!


Ellers, enda en random ting! På lørdag var vi en tur på kjøpesenteret, og jeg kjøpte denne sykt herlige shampoo og balsamen (eller conditioner som det heter på Amerikansk). Anbefaler dere å kjøpe de hvis dere kan finne dem i Norge. Håret ditt blir sykt glatt, og det lukter AMAZING!

Merket heter "HerStyler" som dere sikkert ser.

Nå må jeg virkelig stikke. Jordan sitter og tuter utenfor her som bare det. Haha, ooops!

Amerikansk tid 17:00

Hva har du gjort i dag?

 • Skrevet: 11.04.2011  •  Kl: 23:54  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hey! Tenkte jeg skulle legge ut bilder fra Colorado Rockies baseballkamp. Min første (men ikke siste) baseballkamp. Vi dro dit 2. april, så jeg er litt sen med å legge ut bilder. Men jaja. ENJOY!

Logan and I, haha!Hahahaha, pena!


Kjøpte en sånn foam finger. LOVE IT! Hahaa..


Et småkjedelig baseball-bilde.


OMG, tidenes bilde! HAHAH DØR.


7th ending stretch. Awesome!


Kjørte hjem i en snøstorm, tok 6 timer og 15 minutt hjem fra Denver.


Åja, forresten! Nevnte jeg at THE COLORADO ROCKIES  vant 3-1? For det gjorde de. YAHOO!

Amerikansk tid 15:50

Hva syns du om bildene?

 • Skrevet: 11.04.2011  •  Kl: 03:55  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

I dag måtte vertsmor en tur innom kontoret for å gjøre unna litt papirarbeid, så hun slapp meg av på kjøpesenteret. Not very smart of you! Tok pedikyr, og har de kuleste tåneglene EEEEVER. Tusen takk til den vietnamesiske dama som gjorde en kjempebra jobb.


Også en annen ting. JADA mamma jeg har shoppet igjen. Sorry, vet du er skuffet over meg. Men jeg er glad i deg uansett. Haha! Brukte ikke så mye penger da. Eller kanskje litt. Jaja, du får skylde på vertsmor, tehe. Neida. Skal uansett sende alle vinterklærne mine til Norge, fordi jeg kommer ALDRI til å få plass til alt det der i kofferten min. Så mamma; hvis du eller pappa kunne betalt for frakta, så hadde det vært herlig! Love you!


Åja, dere ville se hva jeg hadde kjøpt? Sorry, hvis bildene er dårlige, men jeg orket ikke å kle på meg alt jeg har kjøpt, for SÅ å ta bilde av dem. Laziness4life <3 <3
 


Green tee fra Wet Seal. White tee fra Zumiez.


Shirt fra Volcom. Jackson 5 tee fra Pac Sun. 


Red shorts fra Wet Seal. Playsuit fra Wet Seal.


Nightshirt fra Victoria's Secret. HAHA, elsker den! 

Hvis jeg får vertsmor til å ta bilde av meg med kjolen min på, legger jeg sikkert ut bilde i morgen. Håper dere likte bildene!

Amerikansk tid 19:50

Hva syns du? Hva likte du best? 

 • Skrevet: 10.04.2011  •  Kl: 07:05  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5

Yaaay! Endelig har jeg fått kjøpt meg kjole til prom som er 29. april i Denver! Gleder meg sykt til å bruke den. Har ikke fått tatt bilde av den mens jeg har den på meg, så denne gangen blir det bare et "sneak peek" på dere. Viser hele i morgen eller noe.Der ja. Den er stroppløs, kort og veeeeeldig fargerik. Everyone is gonna be like "WOOOOW!" Hahah.


Amerikansk tid 23:00


Likte du det du fikk se av kjolen?

 • Skrevet: 09.04.2011  •  Kl: 00:31  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 2

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere noen av klærne jeg skal bruke i vår / sommer. Eller jeg har vel egentlig allerede begynt, siden det er sommervær i GJ allerede. Sykt herlig! Uansett... noen av klærne har dere sett før, mens andre har dere kanskje ikke sett. Det meste er ganske nytt, og omtrent 99% av klærne er kjøpt i USA.


Mørkeblå piké og lyseblå tee. Begge fra Aéropostale.


3 basic tees. Alle fra Target.


Beige topp fra Wet Seal. Hvit bluse fra Target. 


Lyseblå shorts fra Gina Tricot. Beige shorts & denim shorts fra Wet Seal.


Dessverre kan jeg ikke bruke shortsene på skolen, fordi vi har dresscode som sier at vi ikke kan ha korte shortser, "spaghetti straps" og big cleavage (haha.) Vet egentlig ikke hvorfor, men det er mest sannsynelig pga seksuell trakassering osv.

Amerikansk tid 16:30

Hva syns du om klærne? 

 • Skrevet: 08.04.2011  •  Kl: 00:14  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7

Hei alle sammen! I dag hadde jeg skole igjen, og det var sykt hardt. Har hatt 2 dager fri pga CSAP for under classmen, så det var hardt å stå opp i dag tidlig, ja! Kan vel egentlig si at jeg er det man kan kalle "dead tired" på godt Amerikansk. Grunnen? Jo, ehm... jeg sovnet ikke før midnatt. Våknet 01.00, 02.00, 05.00 og 05.30. Endte med at jeg sto opp 05.45, 35 minutter tidligere enn normalt. Var klar til å dra rundt 06.15, haha!


Liker dere Tweety-puten jeg fikk låne av sis eller? Haha!


Sykt pent, ja! GO LOONEY TUNES.Anyhow, har dere lagt merke til det nye designet mitt? Jeg ELSKER det rett og slett. Tok sånn "gratisdesign" fra Caroline Maria sin blogg <- Link. Det nye designet mitt har også gjort at jeg har fått blogglysten tilbake. Hurra! Var på tide, ikke sant?

Overskriften er en sang som originalt kommer fra Elton John, men som Haley Reinhart fra American Idol sang en coverlåt på. Elsker stemmen hennes!


Haley Reinhart (American Idol 2011) - Bennie and the Jets

Amerikansk tid 16:10

Likte du designet mitt? Hva syns du om sangen? 

hits