• Skrevet: 02.05.2014  •  Kl: 20:12  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 2

Hei! Akkurat nå sitter jeg og ser på The Big Bang Theory etter en lang dag på jobb. Hadde egentlig tenkt meg en tur på kino for å se "The Other Woman", men ingen ville være med. Haha! Så det blir kanskje i morgen i stedet. Så da tenkte jeg å svare på noen av spørsmålene jeg fikk på spørsmålsrunden. Var ikke så mange, men svarer på de jeg fikk. Haha.

Din største drøm og din største frykt? Min største drøm helt siden jeg var liten har vært å bli artist, og få platekontrakt. For å være helt ærlig syns jeg at jeg synger helt greit, men jeg føler ikke jeg er flink nok. Så, ja, det kommer nok ikke til å skje. But a girl can dream, right? ;-) Min største frykt må være å miste noen jeg er glad i.

Hva er din favoritt TV-serie? The Big Bang Theory eller 2 Broke Girls. Klarer ikke å velge, begge er sykt bra :-)


Nick Zano (i Girl Power-tee, haha) er så sykt kjekk!

Favorittsang akkurat nå? DENNE:

Ariana Grande ft. Iggy Azalea - Problem

Hva skal du til høsten? Skal du studere? Har søkt skole, markedsføring og ledelse i Ålesund (og 9 andre ting da). Håper jeg kommer inn på første, så jeg kan flytte til Ålesund og jeg og verdens fineste Andrea kan bo sammen. Det hadde vært drømmen!

Hvordan var det å være jente i Forsvaret? Det var fantastisk. Det var ikke så veldig mange andre jenter der, så de som er der blir du veldig godt kjent med. Siden det er en del gutter, er det ganske lite drama, noe som er herlig. Men i Forsvaret er det ikke forskjell på kjønnene sånn egentlig, man blir ikke forskjellsbehandlet for å si det sånn. Bortsett fra på fysiske tester da, siden en normal jente ikke klarer å ta like mange push ups som en gutt, så er kravene lavere. Alt i alt var det det beste året i livet mitt, og jeg anbefaler andre jenter å prøve det samme. Det er virkelig en opplevelse.

Savner du Forsvaret? JAAAA!! Savner Ørlandet (LITT), savner folka, savner jentene på rom 204 SPESIELT søte Mariell <3, savner rutinene (ikke å stå opp halv seks og vaske, men ja...), savner transporten og samholdet vårt der, savner å kjøre minibuss, ja, jeg savner generelt det meste med Forsvaret :(Kan du fortelle litt om dine forventninger til Forsvaret og om det var sånn du trodde? Da jeg meldte meg frivillig (hvis jeg kan si det sånn) til å gjennomføre førstegangstjenesten tenkte jeg at det var sykt hardt, at jeg måtte ta 100 push ups hver dag og at det var sykt hardt generelt. Jeg var rett og slett veldig spent på hvordan det kom til å være. Trodde jeg kom til å måtte trene myyyye for å klare meg. Men sånn var det altså IKKE. De fleste (jentene ihvertfall) var i mye dårligere form og hadde ikke trent NOE før de kom inn i Forsvaret, og mange av de var sånn: "Jeg har med rettetang, så hvis noen vil låne er det bare å spørre" mens andre bare: "Ja, og jeg har med selvbruningsservietter og spraytan og 5 paljettkjoler" og jeg tenkte bare "WTF er dette!?!??!". Hahaha. Det er ihvertfall IKKE like strengt og jævlig som alle tror det, ihvertfall ikke i Luftforsvaret. Det kommer sikkert litt an på hvilken tropp og hvilket kompani du er på, men generelt er det veldig greit, og de fleste klarer å gjennomføre året :-)


Hvor i USA bor vertsfamilien din?
De bodde i Grand Junction, Colorado, så flyttet de til Rapid City, South Dakota og nååå bor de i Bismarck, North Dakota, så det er altså til Bismarck jeg hovedsaklig skal. Bare 46 dager igjen nå. WHAT!

Hvor lenge skal du være der? Fra 18. juni - 23. juli, så litt over en måned!

Har du sett/ser du på noen Disney Channel serier? Haha, ser ikke på noen som går på Disney Channel nå, nei, men så på Wizards of Waverly Place, Hannah Montana, Sonny With A Chance osv. da det gikk på TV. Good times!! 

Hva bruker du av sminke? Altså hvilke merker?


Haha, sykt dårlige bilder. Vippetang fra H&M. Photo Finish Primer fra Smashbox. Whipped Creme foundation fra Maybeline. Concealer fra Smashbox. False Lash Effect maskara fra MaxFactor. Super Skinny Eye Marker fra NYX. Brow brush, brow powder (light brown) og Universal Brow Pencil fra Billion Dollar Brows.

Hva bruker du til å style brynene dine?
Svarte akkurat på det på spørsmålet over. Billion Dollar Brows BABY!!

Hvor lager du kollasjene dine? Den du lagde i "best feeling in the world" f.eks. Lager som regel kollasjer i Picasa 3, men i det siste har jeg laget kollasjene mine i http://pixlr.com/express.

Hvor lagde du headeren?
Samme program som kollasjene, pixlr express. 

Ser du på Paradise? Haha, ja, litt flaut å innrømme egentlig. GUILTY PLEASURE xD

Hvilke blogger leser du? Anja, Erica, Aurora, Kristine, Kristine Amalie og Anna. Alle navnene er linker!!

Hvem er rarest i familien din? Helt klart ASTRID. Just see for yourself:Hva foretrekker du av Big Bite og Burger King? Og hvorfor? Burger King! Spiser ikke på BK ofte, men når jeg gjør det er det sykt godt. Hvorfor? Fordi de har sykt gode cheeseburgere og gode baguetter med kyllingfilét.

Hvem heier du på på Paradise Hotel? Ingen egentlig etter at alle de beste har sjekket ut. Audun og Aurora var jo noen av de morsomste der. Haha..

Hva er du mest redd for i hele verden? Åh, vanskelig spørsmål!! Blir vel det samme svaret som "din største frykt": å miste noen jeg er glad i.

Tyggegummi i håret eller hår i tyggegummien? Hår i tyggegummien. Lol.

Hva ville du gjort vist du var en hund? Hvis jeg var en hund så ville jeg sovet så og si hele dagen. 

Vist du kunne velge mellom å være en skilpadde eller en fisk, hva ville du valgt? Skilpadde uten tvil. De er jo såååå søte.Pizza eller taco? Dårlig gjort å spør meg om det siden jeg ELSKER BEGGE DELER!! Men kanskje pizza siden jeg kan spise det HVER dag. Og pizza kan man jo gjøre SÅ mye forskjellig med.

Ville du ha hoppa strikkhopp fra en bru eller falskjerm fra et fly? Ja takk begge deler! Men kanskje først og fremst fallskjerm?

Det var alle spørsmålene. Tusen takk til alle som stilte spørsmål. Selv om det ikke var mange kommentarer, ble det et veldig langt innelgg som jeg brukte over en time på!

Fornøyd med svarene? Noe mer dere lurer på?

 • Skrevet: 25.04.2014  •  Kl: 21:40  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 5

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og ser gårsdagens episode av The Big Bang Theory, my number 1 favorite!! Skal opp klokken sju i morgen tidlig, siden jeg begynner på jobb åtte, så det blir nok ikke noen sen kveld på meg. Tenkte å ha en liten spørsmålsrunde siden jeg hadde en "pause" fra bloggen i nesten 9 måneder. Så hvis dere lurer på hva jeg har gjort siden juli i fjor (eller før for den saks skyld) så er det bare å spørre.

Så enten du lurer på noe om Forsvaret, utveksling i USA, hva jeg skal til høsten, hva som helst, er det bare å spørre :-) 

Har du noen spørsmål?

 • Skrevet: 17.12.2012  •  Kl: 14:10  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 7

Hva er din favorittsang akkruat nå? Battle Scars av Lupe Fiasco & Guy Sebastian.

Når drar du i militæret og hvor skal du? Jeg drar den 9. januar, og jeg skal først til Madla utenfor Stavanger på rekruttskole, og etter det vet jeg ikke.

Hvor høy er du? 174 cm.

Kan du legge ut et bilde av deg selv som liten? Har ikke så mange på Macen, men fant et av meg og mormor fra da jeg var ca. 2 år.


Savner deg, mormor :(

One Direction vs. Justin Bieber? Ååååh, hva skal jeg svare her?? Liker begge, men liker Justin hakket bedre kanskje. Han er definisjonen på perfekt.

Leser du noen blogger på topplista? Jepp. Annais, L0ve, Auroramohn, Krisssy og Maddepaddee. Leser også Bennysriddle og Andrebadendyck av og til. Utenom topplista på blogg.no leser jeg Kristineam.femelle.no og Voeblogg.no.

Hva heter du på Twitter? helenebug. Jeg tweeter på engelsk, fordi jeg syns det meste høres bedre ut på engelsk. Haha! Også har jeg mange followers som snakker engelsk, så da ser jeg ikke vitsen i å tweete (JA, det heter tweete og ikke 'twitre' ... lol???) på norsk.

Kommer hunden og katten din godt over ens? Hehe, egentlig ikke. Katten liker ikke hunden, men hunden er veldig nysgjerrig på katten og hun vil gjerne leke med han!


Har du Spotify? Jepp, men bruker det ikke så ofte. Hører kun på julelista mi og treningslista mi. (<- Linker)

Hvilke land har du vært i utenom norge? Sverige, Danmark, Finland, Bulgaria, USA og Irland. Ikke så mange med andre ord. Har veldig lyst til England, Australia, New Zealand osv osv.

Hva har du som bakgrunn på tlf? Et bilde av meg og verdens fineste hund <3


Ikke dette bildet, nei, men følte det passet inn ;-)

Topp 3 tvserier? Pretty Little Liars, The Big Bang Theory og How I Met Your Mother.

Hvilken str har du i dr.denim buksene? Small.

Er du atletisk? Ja. Har alltid vært glad i å trene, selv om det noen ganger kan være et ork. Elsker følelsen man får etter trening! Trener ca. 3-4 ganger i uken.

Noe mer dere lurer på? 

 • Skrevet: 17.10.2012  •  Kl: 18:54  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 5

Ser du på gossip girl? Ja, det gjør jeg! Syns det er så trist at det bare er en sesong igjen. Og det blir vel kun 13 episoder eller noe i sesong 6 har jeg hørt? Blir rart uten GG etter 5 år.

Hvem er din favoritt i One Direction? Jeg liker alle jeg! Men hvis jeg MÅ velge blir det nok Liam Payne. Herregud så kjekk han er!! Dumt han har klipt seg nesten snau. (Fortsatt kjekk da! lol)

Hvor ofte trener du? Prøver å trene cirka 3-4 ganger i uken, både styrke og kondisjon. Pleier å jogge 3 km cirka 1 gang i uken siden det er det vi blir testet i i forsvaret, sånn at jeg skal prøve å forbedre meg etter hvert. Ellers i uken pleier jeg å ta meg en joggetur på 2 km eller noe også trener jeg litt styrke etterpå. De dagene det er dårlig vær trener jeg pilates, styrketrening eller zumba. Anbefaler dere å sjekke ut livegym.no, det er der jeg finner noen av treningsprogrammene jeg bruker innendørs. (Det koster 50,- i mnd da)

Hvilken farge har du på øynene?


Grønn med en mørkeblå ring ytterst. (GO OTH forresten! haha)

Hvor streamer du episoder fra TV-serier? Watchseries.eu er min favoritt, men om de ikke har episoden ser jeg på 1.channel.ch. Finnes mange forskjellige streamingsider der ute, bare søk på Google.

Hvor laster du ned serier? Jeg laster ned ved hjelp av uTorrent (som må lastes ned), og episodene finner jeg ved å søke på den på torrentz.eu. Det er en side som linker til mange andre torrentsider, sånn at du kan finne den beste. Via torrentz.eu pleier jeg å gå på kickasstorrents (kat.ph), siden de linkene så og si alltid fungerer. Og fordi KickAssTorrents er kåret til en av verdens beste torrentsider.

Har du noen gang lest en bok som inspirerte deg? Haha, good question. Men ja, det har jeg faktisk. Nå leser jeg så og si ikke bøker, men jeg har lest "Influence" av Mary-Kate og Ashley Olsen, og det er en veldig inspirerende bok. Den har utrolig fine og inspirerende bilder, og historiene som blir fortalt er også veldig inspirerende.


Hahaha nydelig bilde!

Britney Spears vs. Christina Aguilera? Team Britney all the way!!!

Hvor lang tid bruker du på et blogg innlegg? Det varierer veldig på om jeg har mye eller lite bilder, og om jeg har mye eller lite tekst, og selvfølgelig hva jeg skriver om. Bruker i gjennomsnitt 10-15 minutt kanskje.

Favorittsang av 1D? Akkurat nå er det Live While We're Young. Elsker den!

Har du forandret deg mye siden du var 16?


Lite. Dette er tatt i desember 2009. Astrid 8 år. Haha awww <3

Favoritt sang atm?
Definitivt Taylor Swift - I Knew You Were TroubleNoe dere lurer på til neste gang?

 • Skrevet: 10.10.2012  •  Kl: 14:00  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 3

Hei! Akkurat nå er jeg på jobb. Jobber fra 8-16 i dag, så dette innlegget blir automatisk publisert. Er det ikke herlig at blogg.no har fått den funksjonen? Nå kan man jo blogge uten å ha tid til det der og da. Herlig!


Da var del 3 her. Håper dere liker den. Jeg syns ihvertfall videoer er det kleineste ever. Haha!

Noe mer dere lurer på? 

 • Skrevet: 04.10.2012  •  Kl: 14:00  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 6

Hahah, epic fail at del 1 er på Vimeo mens del 2 er på YouTube da. Men det ble bare slik. Del 2 er nemlig litt over 10 minutter lang, og da var den for stor for Vimeo. Liker egentlig ikke å legge ut videoer av meg selv på YouTube, fordi jeg føler at det er litt for "offentlig", haha. Vimeo er jo en litt mindre kjent nettside, og siden videoblogging er så kleint, blir det litt mindre kleint når det ikke er lagt ut på en kjent nettside. Hahaha, dere skjønner sikkert ikke hva jeg mener, men la gå. Her er ihvertfall del 2.


Sett på 720p for bedre kvalitet.

Noe mer dere lurer på?

 • Skrevet: 30.09.2012  •  Kl: 20:18  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 2


Da har jeg spilt inn og redigert ferdig videoen! Alle delene til sammen varte i over 30 minutter, men jeg kuttet ut noe av det. Har redigert alle 3 delene allerede, men vet ikke når jeg publiserer resten. Blir vel i løpet av neste uke. Håper dere er fornøyde med videoblogg, det er noe av det kleineste jeg vet, men det er jo en evighet siden sist. Haha!! Sorry for at det ikke er så bra kvalitet, men hvis dere trykker på HD tror jeg dere kan se den i bedre kvalitet på vimeo.com :-)

Noe mer dere lurer på?

 • Skrevet: 24.09.2012  •  Kl: 23:02  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 6

Tenkte å ha en spørsmålsrunde igjen, husker ikke når jeg hadde det sist. Kan hende jeg svarer på video denne gangen, vi får se!


Hahahahah, æsj!

Hva lurer dere på?

 • Skrevet: 06.09.2012  •  Kl: 23:22  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 5

Hvilke blogger leser du hver dag? Annais, voeblogg.no, l0ve, auroramohn, kristineam, krisssy, maddepaddee, anjabugge, ragnae, ozy1 og ainaogingrid.

Bestiller du ofte noe fra eBay?
Hahah ja, har mine perioder. Men som oftest bare småtteri slik at det er gratis frakt. Og til de som spør: det er ikke toll på eBay, ihvertfall ikke hvis du bestiller noe under 500 kroner tror jeg. Jeg bestilte jo Ray Bans uten å betale frakt. Men det kan jo hende at det kommer an på tyngden. Ikke vet jeg.

Kan du nevne noen av tingene du har bestilt fra eBay? iPhone-deksel, Converse (jepp, de er ekte), Ray Bans, treningstøy fra Nike, Apple-ørepropper, vintage Metallica-tskjorte, New York Yankees-snapback og noen andre ting som jeg ikke husker.Favorittsang atm? Hmmm, kanskje Lucky Strike av Maroon 5.

Hvor lenge har du blogget? Har hatt flere blogger, så jeg er ikke helt sikker, men har hatt denne bloggen i snart 3 år, woohoo!!

Hvilken rase er hunden din? Blanding mellom Border Collie og Buhund, men hun ligner mest på en kortvokst Border Collie med rund snute. Hahaha!Så du lagde et innlegg om YouTube-videoer en gang, hva ser du på på YouTube? Alt mulig rart! Ser mest på bloopers fra TV-serier og filmer (haha) og forskjellige intervjuer med kjendiser, musikkvideoer (en sjelden gang), videoblogger og videoene til jennamarbles og iJustine. De lager GENIALE videoer!!

Hvilken skole går du på? Akkurat nå går jeg ikke på skole. Jeg er ferdig på videregående, og akkurat nå jobber jeg et halvår, før det blir militæret på nyåret. Skal i luftforsvaret, men vet ikke hvor jeg skal enda, siden jeg ikke har fått innkalling. Kommer nok til å blogge mer om dette framover.

Hvor lenge har du hatt lappen? Siden november 2011, snart et år. OMG :D

Blir du sponset av noen? Nei, ikke foreløpig, men blir sannsynligvis noe snart :-)

Noe mer dere lurer på?

 • Skrevet: 21.07.2012  •  Kl: 22:30  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 4

Skrev #IDK fordi jeg ikke vet hvor mange ukens spørsmål jeg har hatt igjennom tidene. Og IDK er en forkortelse for I don't know, for dere som ikke vet deeet. Haha!!

Hva var galt med Macen din? Altså hvorfor var den på reperasjon? Vanskelig å si, for jeg er egentlig litt usikker på den. Jeg begynte å spille The Sims 3 med eksternt CD-rom, og det tror jeg ble litt for mye for den. (Noe som er rart, i og med at det ikke har vært et problem for andre som har gjort akkurat det samme!) Det som skjedde var at skjermen plutselig ble svart, og den ikke ville skru seg på igjen. Da den kom tilbake fra reperasjon fikk jeg vite at skjermkortet var defekt, så jeg tror The Sims 3 ødela skjermkortet mitt. Haha, kommer ikke til å spille Sims på denne datan igjen ihvertfall!

Hvordan fikk du tak i en vintage Metallica t-shirt?

eBay!!!

Redigerer du bildene dine?
Nei, ikke ofte ihvertfall. Eneste jeg gjør er å av og til gjøre bildet litt lysere i Picasa 3.

Har du laget headeren og designet selv? Headeren lagde jeg i pixlr.com, mens designet  er et gratisdesign.

Hvor er de "retro" solbrillene dine fra?

Hvis det er disse du mener så er de fra H&M. Kule, ikke sant?

Har du 5 sanger du anbefaler?


Spank Rock ft. Santigold - Car Song 


The Temper Trap - Fader


Owl City & Carly Rae Jepsen - Good Time


P!nk - Blow Me (One Last Kiss) 


Ross Lynch - Not A Love Song

 • Skrevet: 17.06.2012  •  Kl: 17:27  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 6

Hvilken parfyme bruker du? Boss Orange Perfume for Women (Hugo Boss)

Hvilken skole går du på? Fikk akkurat sommerferie fra Molde VGS, så nå går jeg ikke på skole. Men blir vel en høgskole/et universitet i Oslo til høsten.

ka ska du gå te neste år????? Jo takk, Anja, bra noen benytter seg av spørsmålstegnet. Lol. Skal kanskje gå et årsstudium i engelsk på Universitetet i Oslo. Hvis jeg kommer inn!Hva kom du opp i til eksamen? Psykologi, engelsk og norsk hovedmål skriftlig, og historie muntlig. 

Favorittsang atm?
Vanskelig valg, for det er så mange. Men jeg liker denne veldig godt:


Katy Perry - Wide Awake

Hvilke blogger leser du? Annais, VOE, krisssy, kristineam, l0ve & auroramohn.

Hva heter du på Instagram? helenebug

Hva syns du om hvor hysteriske fansen har vært angående Justin Bieber nå som han er i Oslo? Ja, som dere sikkert skjønner er han jo ikke i Oslo nå, men han var det da jeg startet spørsmålsrunden. Jo, nå skal du høre. For to år siden var jeg ikke veldig fan av Justin Bieber. Meeen en dag innså jeg at han faktisk kan å synge, og at han er en fantastisk person. Aner dere hvor mange organisasjoner han har støttet? Og hvor godhjertet han egentlig er? Jeg skulle gjerne vært på konserten, og jeg misunner de som var der, men jeg syns enkelte fans gikk litt for langt. Å kaste seg foran bilen han sitter i, og å stå i 12 timer å vente på han uten å tenke at HMMM jeg er et menneske, kanskje jeg trenger mat og drikke når jeg står her i typ 12 timer?? Og så når de blir intervjuet presterer enkelte å si at det er dårlig gjort av vaktene som jobber der og ikke gi dem gratis mat og drikke! Lol? Tror du ikke at det er LITT dyrt å forsyne flere 1000 mennesker med mat og drikke? Og kunne dere ikke tenkt litt lenger enn nesetippen deres og tatt med dere mat og drikke selv? Sorry altså. Greit å være Belieber, men ja, dere skjønner. Å risikere livet ved å hoppe foran en bil, i håp om at du får et glimt av Justin Bieber er bare rett og slett CRAZY. Satser på at det blir litt mer organisert neste gang han kommer, slik at de ikke trenger å avlyse pressekonferansen fordi de er redd for sikkerheten.

Favorittfilm(er)? New York Minute, Monte Carlo og A Cinderella Story: Once Upon A Song.

Hvem er dine stilikon(er)? Lauren Conrad, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen og Selena Gomez.Favoritt TV-serie(r)? Pretty Little Liars, One Tree Hill og Desperate Housewives (altså Frustrerte Fruer).

Hvorfor valgte du macbook air og ikke pro? Den er mye lettere, og dermed enklere å bære med seg, noe som er en fordel for en student. Og da jeg kjøpte min Air, så var det den nyeste MacBooken man kunne få. Den var liksom den mest oppdaterte, med det nyeste programmet (Mac OSX Lion eller noe sånt). Nå har det derimot kommet ut en ny MacBook Pro, men jeg tror jeg fortsatt hadde valgt Air hvis den nyeste Proen hadde vært ute da jeg kjøpte min. Den eneste ulempen med MacBook Air er at det er litt lite minne, og man kan ikke kjøpe mer. Men man kan selvfølgelig kjøpe Air med mer minne, den koster 2000 kroner mer. (Jeg har den til 10,000 med minst minne).

Hva er det som er så bra med mac i forhold til windows? Du kan ikke få virus på Mac, ihvertfall etter hva jeg har hørt. I tillegg er ikke Mac så tungvint som Windows. Bare ved å røre tre eller fire fingre over museflaten finner du snarveier, og du kan lett komme deg fra internett til iTunes, ingen minimering av vinduer er nødvendig. Det er så mye som er bedre med Mac at jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne. Nei, dere, Mac må oppleves! :-)

Kan du nevne noen fritidsaktiviteter du har vært med på? Som fotball, dans, kor elns? Haha, har faktisk vært med på alt du nevnte! Fotball, håndball, hip hop (dans), MTV dance, cheerleading, sangpedagog, barnekor, korps og mye mer. Var veldig aktiv som liten. Hadde seriøst noe etter skolen HVER dag, og var alltid opptatt i helgene. Nå derimot, er jeg ikke med på noe. Trener litt på egenhånd, men er ikke med på noe spesielt. Ligger virkelig på latsiden nå i forhold til hva jeg gjorde før. HAHA!

Hva heter hunden din? Akita. Hun het det allerede da vi fikk henne, og da var hun 3 mnd tror jeg.

Hvor gammel er hunden din, og hvilken rase er det? Hun er 1 år og 3 måneder ca, og hun er en blanding mellom Border Collie og Buhund.Fornøyd med svarene? Noe mer dere lurer på? 

 • Skrevet: 05.06.2012  •  Kl: 21:13  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 5

Tenkte jeg skulle svare på første del av spørsmålsrunden. Denne runden blir ikke så utrolig lang, siden jeg tenkte jeg skulle svare på alle spørsmålene om utvekslingsåret mitt i USA i et eget innlegg. Alle spørsmålene om USA kom faktisk fra samme person. Haha! Og forresten, tusen takk til alle som stilte spørsmål.

Hvor bodde du i USA? Grand Junction, Colorado. 

Hvor lenge var du der? Fra 10. august 2010 til 25. juni 2011, så det var vel litt over 10 måneder. 

Hvor stor familie var det? Hvor mange søsken osv? Det var kun 3 stykker. Mor, far og datter født i 2001, altså hun er 10 nå, og fyller 11 år til høsten. Liten, men koselig familie.


Haha, her så jeg brei ut?!?! Og bildet ble veldig lite, aner ikke hvorfor.

Er det billig å kjøpe klær i USA? Ja, myyye billigere enn i Norge. Også har de utrolig mange bra butikker, med mye fint! Og det er også gratis shipping (på de fleste nettsteder) hvis du bestiller klær på nettet.

Hva er din favoritt butikk i USA? Favorittbutikken min er helt klart Forever 21.

Har du vært i LA? I såfall hvordan var det der?
Jepp, det har jeg. Det var fantastisk. Tok bilde med Hollywoodskiltet, besøkte Universal Studios osv. Utrolig herlig sted! VIL TILBAKE :-)


Haha, dette Hollywood-skiltet er fake (inne på Universal Studios), men har tatt bilde med det ekte også.

Har hørt mange snakker om Walmart? Hva er egentlig Walmart? En butikk? Haha, er det mange som snakker om Walmart? Det visste jeg ikke. Jepp, Walmart er en av de største butikk-kjedene i USA. De har seriøst alt du trenger. Mat, mobiler, TV ++ alt annet elektronikk, filmer, hagemøbler, svømmebasseng, apotek, sminke, klær (ikke de fineste, haha. Men billige!!) osv osv osv. Savner Walmart :((

BTW sorry for at bildene ble små, aner ikke hvorfor de ble det. Jaja, dere overlever vel.

Blogges!!

 • Skrevet: 29.05.2012  •  Kl: 20:53  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 6

Heihei! Tenkte å ha en spørsmålsrunde igjen, føler det er lenge siden sist. Vet ikke om det blir video eller ikke, men det får vi se på. 


Uklart bilde fra borgertoget tatt med Anja sin iPhone 3G.

Dere kan spør om hva dere vil, men jeg garanterer ikke at jeg svarer på alt. Mange som lurer på om jeg kan ha en video eller noe der jeg svarer på spørsmål om USA og utveksling osv, så nå har dere jo sjansen til å spør om hva dere lurer på innen det temaet.

Hva lurer dere på?

HIT IT!!!

 • Skrevet: 04.01.2012  •  Kl: 18:25  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 9

Da setter jeg i gang en spørsmålsrunde. Her er det bare å spørre om USA og utveksling og livet mitt generelt. Svarer mest sannsynelig i et innlegg, har dessverre ikke mulighet til å lage videoblogg. Har ikke videokamera :( Men håper det går greit da!


Spør gjerne om hvorfor jeg er så sinnsykt fotogen <3<3<3 Også var hon inte det ;PpPPppPpPpP


Noe du lurer på?

 • Skrevet: 26.10.2011  •  Kl: 13:29  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 9


Jeg har fått en del spørsmål i det siste om forskjellige ting, og i steden for å svare hver enkelt tenkte jeg å bare ta det i et innlegg. 

5 favorittsanger akkurat nå? One Direction - What Makes You Beautiful, Willow Smith -  21st Century Girl, Rihanna - We Found Love, HOFFMAESTRO - So You Do, Hit Masters - Teach Me How to Dougie.

Når skal du til Dublin? 8. - 13. desember.

Kan du vise bilen din? Jaaaa!!!

Grønn Opel Corsa fra 1996. Haha, den er tidenes bil. MEN den funker fjell!

Kan du ha en spørsmålsrunde som er kun spørsmål om USA og utveksling? God idé!!! Det kan jeg selvfølgelig ha snart.

Du går VG3 ikke sant? Har du mye fri? Ja, det gjør jeg. Vi har 30 timer i uken. Jeg har fri 5. time på onsdager, de to første timene på torsdager (begynner kl 09.55) og de to siste på fredager (slutter 13.10). ELSKER timeplana mi, for jeg kjenner mange som har fri 2 timer midt på (f.eks) tirsdager og begynner 08.15 hver dag.

Hvilken rase er hunden din? Blanding mellom Border Collie og Norsk Buhund. Verdens søteste hund ;**


Hvor gammel er Akita? Hun er 7 måneder gammel.

Haha, Anja med pappa sine sko i bakgrunnen!! Dette var tatt i sommer da hun var ca 4 mnd.

Hva skal stå på russekortet ditt? Du det aner jeg ikke. Noen ideer?

Skal du ha russebil? Ja, vi er 9 stykker, men vi har ikke kjøpt bil enda.


What whaaaaaat??

Noe mer du lurer på?

 • Skrevet: 09.10.2011  •  Kl: 19:55  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 2


Hahah, herregud så treig jeg er. Jeg hadde heeeeelt glemt av at jeg hadde en spm-runde for 2 mnd siden som jeg ikke har svart på enda. Det blir ikke på video dessverre... har ikke kamera skjønner dere. Må forresten si TUSEN TAKK TIL ALLE SOM SENDTE INN SPØRSMÅL!!! Dere er best ♥ 

Starter med et pent bilde..


Kan vi få se bilen din? Ja, den dagen jeg gidder å ta med kamera ut for å ta bilde av den. Kan ta sin tid deeeeet.


Hvilke blogger leser du? Andrea Misund
Anja BuggeAina og IngridAnnaisVOEAndrea Badendyck og Erica MK. Alle er linket.

Er det en blogg som ikke er på topplisten som du syntes burde ha vært det? Isåfall, hvem? Bryr meg ikke om topplisten, så det har jeg ingen formening om.

Hva er din favoritt klesbutikk i Norge? Har egentlig ingen favorittbutikk. Men handler mest på Gina Trictot, Bik Bok og H&M.

Hva er din favoritt klesbutikk i USA? 

Åh, savner Forever 21... og New York!!!
 
Tok du året ditt tellende? Til dere som ikke vet det, personen som stilte spørsmålet snakker om utvekslingsåret mitt. Og ja, jeg tok det tellende. Begynte direkte på VG3 i august.


Hvet du hvilken klasse du skal begynne i nå?
Ja, det VET jeg. Jeg begynte i samme klasse som jeg gikk førsteåret. Heldigvis.

Var det vanskelig å bli kjent med folk? I USA? Nei, folk var veldig hyggelige. Men det tok en stund før jeg var inne i vennegjengen. Det er mange klikker der vet dere.


Ble det klein stemning mellom deg og vertsfamilien din da du kom dit?
Nei, egentlig ikke. Var litt overveldende i begynnelsen faktisk. De kom med 1000 ting jeg skulle få osv, så ja... haha. Men familien var superherlig, og jeg følte meg hjemme etter 1-2 uker.


Hahaha!! I miss you, sis 

Musikktips? Spotifylister: Zswag og OTH music

Hvor ser du på TV-serier på nettet? WatchSeriesTubeplus.me og LetMeWatchThis


Topp 3 blogger?
Annais, VOE og L0ve (O-en er en null btw)

Hvis du vil ha inspirasjon hvilken nettside besøker du da? We Heart It OFC!!!Hva gjør du på fritiden?  Skole, jobb, henger med venner og dans (hip hop).
 

Favoritt "reality show"? "So you think you can dance"
 

Hvor kjøpte du den blåe toppen med knapper?

American Eagle

Favoritt-sjokolade?
Freia Melkesjokolade 

Skal du være russ i 2012?
Ja, det skal jeg. Gleder meg!!
 

Hvis du skal: Har du bestilt russeklær osv? Jepp.
 


Fornøyd?

 • Skrevet: 09.08.2011  •  Kl: 22:45  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 6

Da tenkte jeg å ha en spm-runde igjen. Spør om USA og / eller andre ting. Jeg vet ikke om det blir svar på video enda (har nemlig ikke kamera), men vi får se!Go on, ask me somethin'

 • Skrevet: 30.06.2010  •  Kl: 19:58  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 6
Har du iPod? Hvilken? Jeg har en iPod Nano, men den bruker jeg ikke, fordi jeg har iPhone <3

Hva kan du ikke klare deg uten? Venner!

Hva er din yndlingsfarge? Blå.

Hva er din favorittfilm? Åh, det er så mange. Men hvis jeg skal si en jeg kommer på nå må det bli "The Proposal".


Spiller du et/flere instrument? Nei, men jeg har spilt saksofon i 5 år. Hahaha!

Har du selvtillit? Hehe, ja, hvis ikke hadde jeg sikkert vært død nå.

Hva er yndlingsboka di? Er ingen fan av å lese bøker, men kanskje Harry Potter-serien. Har lest alle 7 bøkene.

Venner eller kjæreste? Ja takk begge deler! Men hvis jeg må velge en: venner (for de har du som regel lengere).

Cola eller Pepsi? Pepsi.... MAX (!)

Hvilket kamera har du? Canon EOS 1000D (speilreflekskamera)


Hvis du skulle valgt ett sted i verden du kunne dra til, hvor ville du dratt? Herregud, hvorfor så vanskelige spørsmål? Det første jeg tenkte på var Los Angeles i California, USA. Det ser utrolig fint ut der. Fine strender og veldig bra shoppingmuligheter. Det meste er jo billig der også.

Gruer du deg til USA? Nei, da hadde jeg vel ikke dratt dit? Jeg gleder meg selvfølgelig, men gruer meg til å forlate venner og familie her hjemme i Norge i hele 10 måneder.

Hvordan kan jeg GRUE meg til dette? Ser jo herlig ut!


Fornøyd med svarene? Hvis ikke får dere spør mer i kommentarfeltet.
 • Skrevet: 29.06.2010  •  Kl: 21:51  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 8
Syns du VOE fortjener førsteplassen på topplista? Ja, det syns jeg. VOE har en bra blogg, med mange fine bilder, og hun har saklige og relevante innlegg som retter seg til en spesiell målgruppe. Dessuten, let's face it: hadde hun ikke fortjent førsteplassen, hadde hun heller ikke vært der. Siden hun har såpass mange lesere og sidevisninger per dag, sier det seg selv at folk finner bloggen hennes interessant.

Hvor har du fått vertsfamilie? Det skrev jeg om i et innlegg i går. Innlegget kan du lese HER, eller så kan du trykke HER for å komme til menyknappen som kalles USA.

Hvor høy er du? Det er jeg faktisk ikke helt sikker på. 174 cm eller høyere.

Hvilken skostørrelse bruker du? 38.


Hva veier du? 56 kg. Det er helt utrolig, jeg har veid det samme i 6 måneder nå!

Hva heter søsknene dine? Anja og Astrid.

Hva heter foreldrene dine? May Britt og Arnt. Haha, kjempeinteressant!

Hvem ville du tatt med deg på en øde og forlatt øy? \\ Andrea. Hvem ellers?

Hvorfor valgte du Explorius? Fordi de spesialiserer seg mer på hver enkel student, i og med at de har mindre plasser. Også hadde jeg hørt ganske mye bra om dem.


Hvilken stat ville du helst kommet til? California, selvfølgelig! Men ikke misforstå: jeg er kjempefornøyd med det jeg fikk. Det kommer til å bli et utrolig bra år.Hvilke andre utvekslingsblogger leser du? Ingen faste, men jeg stikker innom de jeg har linket til i blandt.

Ser på bildet over at vi har lik acer, har du den enda og er / var du fornøyd med den? Ja, den har jeg enda. Jeg er veldig fornøyd med den, bortsett fra at det er verdens tyngste PC. Haha! Så langt har jeg hatt den i over 2 år.


Hvilket selskap reiser du med når du skal til USA? Explorius og ICES.

Liker du twillight? (fjortiss spm, men hei, jeg spør om det som faller meg inn) Eheee, akkurat det kan jeg ikke svare på. For jeg har (tro det eller ei) kun sett halve første filmen. Haha!

Nå som det er sommer, hva liker du å gjøre da? Reise! Men det får jeg ikke gjort i år, for jeg må jobbe.

Hvilken årstid HATER du? Høsten! For da er det så trist og grått...

Hva syns du om folk som reklamerer for bloggen sin på andre sine blogger? Som for eksempel : "hei, jeg har en konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne det og det og det! Sjekk ut og delta.. Fin blogg!"


DEL 3 KOMMER I MORGEN!

Fornøyd med svarene?
 • Skrevet: 28.06.2010  •  Kl: 14:10  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 5
Er du snill? Ja. Prøver i hvert fall. Spør vennene mine om det du.

Har du mange lesere? Døm selv: I gjennomsnitt 100 om dagen.

Syns du OnePiece er stygt? Det kan diskuteres. De er utrolig behagelig å gå i, og er ment for å ha på seg innenfor husets fire vegger. Jeg mener, fins det noe styggere enn å gå i OnePiece-dresser offentlig? Don?t think so.

Oi, jeg så tjukk ut! Astrid knøyt meg fast fordi jeg gikk i OnePiece UTENFOR huset


Hvilke blogger leser du fast? Shit! Det er mange. Kan skrive de jeg kommer på: miisund, ozy, anjabugge, larstangen, julianyl, toroborgen, linniiie, annais, voe, haawt, gl3nns, karolineso og kristinaatk +++ noen fler.

Hva skal til for at du syns en blogg er bra? Bloggen må ha fint og ryddig design, fine bilder av god kvalitet og sist, men ikke minst: bloggeren må skrive interessante innlegg og oppdatere en eller flere ganger daglig.

Du har sykt fint og langt hår, hva gjør du med det? Først og fremst, tusen takk! Jeg gjør det som er normalt egentlig: dusjer annenhver dag med shampoo og balsam, også bruker jeg hårkur 1-2 ganger i uken. Om morgenen og kvelden drar jeg igjennom håret med ei børste, og jeg bruker ikke så mange produkter i håret siden da blir det fortere slitt. Jeg syns det er fint at håret ser naturlig ut.


Har du kjæreste? Nei, det har jeg nok ikke. Men jeg håper jeg får det en vakker dag. Hehe!

Bestevenner? Jeg har veldig mange gode venner, men ikke så mange bestevenner. Det skal litt til for at jeg stoler på en person så mye at jeg kan kalle ham/henne for en bestevenn. Men mine bestevenner er Andrea, Ane Serine og Margit (som også er søskenbarnet mitt)


Kan du lage sminkevideo?
Haha, jeg vet ikke om jeg tør. Kommer til å bli så flau.

Hva gleder du deg mest til med USA? Hmm, vanskelig spørsmål. Jeg gleder meg til alt egentlig. Gå på High School, få nye venner, bo hos en vertsfamilie, lære den amerikanske kulturen og mye mer!

Hvor lenge har du hatt bloggen? Siden 23. september 2009.
 • Skrevet: 27.06.2010  •  Kl: 21:42  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 13
Siden det er en stund siden jeg hadde spørsmålsrunde sist, vil jeg ha en ny en nå. Kanskje har jeg fått nye lesere? Kanskje lurer dere på noe om USA-reisen? Eller kanskje lurer dere på noe annet? Uansett hva det er, dere har sjansen til å spørre NÅ! Jeg svarer på det meste.

Når det kommer til svarene vet jeg ikke om jeg får til en videoblogg. Jeg har faktisk ikke noe å filme med. Låne-PCen ga jeg fra meg for lengst, og min PC har ikke webcam som man kan filme med. Og speilrefleksen min kan heller ikke filme. Så vi får se hva det blir til! Svar får dere uansett.

Så, hva lurer du på? SPØR I VEI!
 • Skrevet: 18.04.2010  •  Kl: 17:18  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 7

Da var alle spørsmålene besvart. Bortsett fra noen spørsmål fra Lene. Men hun spurte for seint , så jeg kan svare her og nå:

Hvorfor blogger du? Fordi jeg syns det er gøy. Og fordi jeg skal ha noe å gjøre på i mitt "innholdsrike" liv.

Hva vil du oppnå med å blogge? Ingenting. Jeg gjør det som sagt bare fordi jeg syns det er gøy. Kommer ikke til å lage en karriere ut av det eller noe altså. Haha!

Leser foreldrene dine bloggen din? Hva synes de om at du blogger? De vet at jeg blogger, men så vidt jeg vet leser de ikke bloggen min fast. Da de fant ut om den leste pappa noen av blogginnleggene mine høyt midt i stua, også satt alle og lo av meg. Haha, det var flaut. Så vidt jeg vet syns de det er greit. Tror ikke de bryr seg noe særlig egentlig, så lenge jeg ikke publiserer noe jeg kommer til å angre på i ettertid.

Skal du fortsette å blogge når du skal til USA? Ja! Men jeg vet ikke om jeg blir like aktiv som jeg er nå, siden jeg har garantert ikke mye tid til overs.

Kan du hilse til lenelv :D ? Beklager at jeg ikke fikk gjort dette på video, men jeg kan si at dere kan besøke bloggen til Lene ved å trykke HEEER!


Nå, hva syns du? Fornøyd med del 2?
 • Skrevet: 17.04.2010  •  Kl: 17:26  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 9

Hva syns du? Fornøyd med svarene?
 • Skrevet: 17.04.2010  •  Kl: 15:21  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 5

Beklager lite blogging de siste 12 (++) timene, men jeg har filmet spørsmålsrunden, og redigert både DEL 1 og DEL 2.
Også har jeg sett en del på TV, og sovet en hel del timer. Lol.  

Men uansett, her har dere 3 bilder fra behind the scenes! 
ENJOY.Likte du bildene fra behind the scenes?
Gleder du deg til DEL 1 kommer?
 • Skrevet: 16.04.2010  •  Kl: 17:56  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 6
Dere må huske å kommentere på spørsmålsrunden, kommer til å avslutte den i helga en gang. Klarte du ikke å sikte på linken? Trykk HEEEEEEEER!

Hvis du ikke stiller spørsmål kommer jeg og tar deg! :)


Så over til noe litt en del mer seriøst. Nemlig gårsdagens episode av Paradise Hotel.
Dette blir første og antakelig siste gangen jeg kommenterer ei episode av Paradise på bloggen, men denne gangen er det så sykt at jeg bare må gjøre det!

De som ser på programmet fikk sikkert med seg backstabbingen mellom Stian, Victoria og Karoline. Karoline ble lurt av romkameraten Stian og bestevenninna Victoria. Jeg sier som Karoline sa, jeg så bare aldri den komme. Jeg må bare si at jeg ble totalt sjokkert, og samtidig sint og lei meg på Karoline sine vegne. Tenk å gjøre noe sånt mot sin beste venninne! Det er helt utenkelig for meg ihvertfall. Før hadde jeg Karoline, Victoria og Stian som mine favoritter (og Torbjørn og Daniel da, men de gikk jo ut), men nå har jeg fakisk ingen favoritt lenger. Karoline gikk jo ut i går, mens Victoria og Stian har jeg ikke helt sansen for at the moment kan man si..... Greit, det er et spill osv, men man dolker bare ikke bestevennen/bestevenninna si i ryggen. Det hadde ihvertfall ikke jeg gjort.

Så nå lurer jeg på: Hva syns du om gårsdagens episode av PH?
 • Skrevet: 13.04.2010  •  Kl: 21:58  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 12
Ja, da kjører vi en gang med en spørsmålsrunde. Det er over en måned siden sist jeg hadde det, og da svarte jeg på video. Jeg blir så sykt flau av de videoene, men svarene kan dere se ved å trykke HER og HER. Omg, lol, jeg angrer. Eller ok, jeg angrer ikke, men videoene er bare så teite, hahah.

Jeg kommer til å svare på video denne gangen også, det er ihvertfall mest sannsynelig at det kommer til å skje. Så gled dere til å se meg dumme meg ut enda en gang! Uff, jeg blir så flau av meg selv noen mange ganger.

Vet ikke når jeg kommer til å avslutte spørsmålsrunden, men det blir vel når jeg føler at det har kommet inn nok spørsmål. Også var det en ting til jeg skulle si. Det var vel i slutten av påskeferien jeg spurte dere om dere ville at jeg skulle ha en ny spørsmålsrunde, og alle som kommenterte svarte "ja". MEN jeg sa at jeg skulle ha en vri. Det var ikke noe særlig big deal, men jeg kommer sikkert til å ha den "vrien" med i neste spørsmålsrunde.

Da er det bare å stille spørsmål. Jeg kommer til å svare på alt, med mindre det blir for personlig.

Så, hva lurer du på?
 • Skrevet: 05.04.2010  •  Kl: 01:48  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 6
Hey! Vurderer å ha en spørsmålsrunde igjen snart, men denne gangen kommer det til å bli en ny vri.
Hva den "vri'en" kommer til å være før dere svarer om jeg burde ha spørsmålsrunde eller ikke.

Hahahahahah, lættis! Spør gjerne hva som skjer her. Heheh, neida.

Så: skal jeg ha spørsmålsrunde med "vri"?
 • Skrevet: 06.03.2010  •  Kl: 00:09  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 2

ALLE SAMMEN MÅ HUSKE AT HVIS JEG GJØR NOE TEIT,
SÅ ER DET IKKE SERIØST, DET ER IRONIIII!

Og jeg vet at det er dårlig lyd... :(

Fornøyd med svara del 2? :)

 • Skrevet: 04.03.2010  •  Kl: 18:08  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 6
BLOGGENE JEG LESER:

Linnéa Myhre - Anna Edwin - Voe - Haawt - Marcus Ek 
Lars Tangen - Julia N. Ørsahl - Karoline Solheimdal
Andrea Misund
- Andrea aka Blondie - Anja Bugge
Glenn Henriksen - Julia TN - Stian André - Toroborgen

Fornøyd med svara? :)

Edit: Hahaha! Ja, jeg vet det var ganske random å vise magen, men det var pga at jeg skulle vise der jeg hadde piercing før, altså arret xD

 • Skrevet: 04.03.2010  •  Kl: 17:29  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 4

Haha, ja jeg vet at jeg at videoen var på vei i forrige innlegg (noe den ER), men jeg hadde glemt å si at jeg hadde avsluttet spørsmålsrunden. Way to go!

Videoen kommer i neste innlegg. Har ikke vært hjemme før nå.

Dette bildet ligger under kategorien good looking <3

Var vi ikke pene? :)

hits