hits
 • Skrevet: 31.05.2014  •  Kl: 19:21  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 2

Haha, sykeste overskriften. Det handler ikke om det dere kanskje tror. Er sykt vanskelig å finne på overskrifter, so don't judge me. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og hører på 2009-spillelista mi på Spotify. Haha. Sykt gøy å se tilbake på hva slags musikk man hørte på for 5 år siden. Var nettopp en kjapp tur i byen etter jobb sammen med Anja, hvor jeg bare kjøpte meg noen få basic plagg på H&M. Skulle egentlig kjøpe ny veske som jeg kan ha når jeg reiser til USA, men fant ingen jeg likte som ikke kostet 1500 eller mer. Typisk at jeg forelsker meg i et plagg, et par sko eller en veske også ser jeg på prislappen og får helt hakeslepp. Gleder meg til å shoppe i USA hvor alt er mye billigere. Deilig å være norsk i USA, hahaha. 


Oi, crappy kvalitet. Elsker denne joggebuksa (fra H&M) som jeg har hatt i mange mnd. Den er flittig brukt for å si det sånn!


Akita ville absolutt være med i dag også.


Denne tightsen jeg har glemt å vise dere. Den er fra Junkyard og ble kjøpt i april. Love it!! Kan brukes til trening og chill.


Haha, kjøpte så og si bare basics i dag. Var 3 for 100 på toppene. Alt fra H&M.


Dette skal jeg kose meg med i kveld mens jeg ser på Brille <3<3 Viktig å poste bilder av mat på bloggen, er det ikke?

Nå skal jeg sende en lang e-post til vertsfamilien. Sykt at det bare er 17 dager til jeg sitter på toget på vei til Oslo. ÅAHHH, har lyst å begynne å pakke, men det er kanskje litt tidlig?! Etter jeg har sendt e-posten skal jeg se noen episoder av Brille. Det er sykt morsomt, og man lærer faktisk mye av det, tro det eller ei. Hvis noen vil se det kan dere se det her: sesong 1, sesong 2, sesong 3, sesong 4.

Hva syns du om innkjøpet? Ser du på Brille?

 • Skrevet: 23.05.2014  •  Kl: 14:59  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 4

Haha, dere ANER ikke hvor forbanna jeg er akkurat nå. Hadde tatt bilder av alle innkjøpene mine, og for en gangs skyld ble jeg ganske fornøyd med bildene. SELVFØLGELIG blir minnekortet mitt ødelagt akkurat i det jeg skal blogge, og legge inn bildene. Minnekortet er halvveis knekt, så nå kjenner hverken Macen eller kameraet igjen minnekortet. Det står bare "No Card" når jeg setter det inn. Kokte mildt sagt i toppen når det skjedde, og jeg ikke fant NOEN andre minnekort jeg kunne bruke. Så det endte opp med at det ble noen elendige mobilbilder. Faen altså!! Heldigvis har jeg bestilt meg et nytt minnekort på 32 GB som forhåpentligvis kommer i posten ASAP.


Kjøpte en sykt fin bikini. Trusa hører ikke til, men syns det passet bedre med svart enn den som var.


Haha, ser ut som jeg er i min egen verden. Elsker denne jumpsuiten! Anja blir garantert pissed når hun ser at bildene er tatt på hennes rom. LOL!


2 shortser. Alt jeg kjøpte i dag er fra H&M.

Noe du likte?

 • Skrevet: 27.12.2012  •  Kl: 15:52  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 7

27. desember åpner jo butikkene igjen etter å ha vært stengt i hele 2 dager (OH MY GOD LIZZM), og denne dagen er jo kjent som årets største byttedag. Hele familien sto opp så tidlig som kl åtte, for vi måtte kjøre pappa på flyplassen i ni-tiden. Hadde ikke trodd at flyet skulle gå i det hele tatt, siden det har vært tidenes snøkav i snart 24 timer nå. Er ganske koselig da, bortsett fra at jeg mest sannsynlig må måke snø i morgen før jobb. HERLIG!!! Etter vi hadde kjørt pappa på flyplassen tok vi oss en tur til byen. Kjøpte meg et par ting for gavekortene og pengene jeg fikk til jul, i tillegg til at jeg fikk byttet inn et par julegaver.


Fikk kjøpt meg en svart Lulu's Toilet Bag. ELSKER DEN! Fra Parfymelle til 399,-


Nå har jeg plass til alle toalettsakene i disse to fantastiske toalettmappene<3 Den minste fikk jeg av Anja til jul. Den heter Lulu's Cosmetics Bag og er kjøpt på Coverbrands.no til 299,-


Byttet inn sports BH-en som jeg allerede har til denne ullstilongsen fra Devold som "matcher" ullskjorten jeg fikk av morfar. Fra Intersport 449,-


Fikk jo to av "Evig Søndag", så byttet inn den ene boka mot denne. Har begynt på den, og jeg digger den allerede! Leser den på engelsk hvis dere lurer. Fra Ark.


Kjøpte også verdens beste ullgenser fra Ullvang. Var dyr (799,-), men totally worth it. Hadde jo gavekort så... haha. Fra G-Sport.Hva syns dere? Har du vært i byen i dag og byttet noen julegaver? ..... haha

 • Skrevet: 10.12.2012  •  Kl: 15:15  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 6

Innlegget ble skrevet søndag 9. desember 20:45, men bildeopplasteren funket ikke.

God søndagskveld, godtfolk! Akkurat nå sitter jeg og venter på en pizza mens jeg ser litt på Beste av de beste. Har vært en snartur i byen for å kjøpe noen ting jeg trengte og litt til. Hehe. Måtte bli hentet i byen av mamma siden bilen min streika. Er noe feil med bremsene, tror bakhjulet har låst seg eller noe sånt. ABS-lyset lyser ihvertfall, så det blir nok ikke bil på meg før pappa kommer hjem fra Nordsjøen. Her får dere noen bilder av "dagens fangst" (lol).


Dårlig bilder med blits igjen, sorry. 11 cm høye sko (noe som gjør at jeg blir langt over 180 cm når jeg har de på) fra Økonomisko. Overraskende gode å gå i faktisk!


Treningstights og joggebukse fra H&M. 


Åh, digger denne skjorta!! Fra ONLY.


Baksiden. Er det her jeg skal skrive "mye finere i virkeligheten?" For det er den!!

Det var rart, følte at jeg kjøpte mye mer enn jeg egentlig gjorde. Bruker alltid så sykt mye mer penger enn planlagt. Jaja, godt jeg er ferdig med alle julegavene ihvertfall.

Hva syns dere om innkjøpet?

 • Skrevet: 02.12.2012  •  Kl: 21:49  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 10

Husker dere for ca en uke siden da jeg la ut et kjole-innlegg med en haug røde kjoler? Jeg har bestilt en av de røde kjolene + to ting til. Fikk pakken i går, og alt passet perfekt. Elsker spesielt buksa fra Dr Denim, har aldri hatt en bukse som passer bedre. Den sitter HELT perfekt, og er kjempegod. Kjennes ikke ut som jeg har på meg skinny jeans akkurat, er jo like myk som en tights. Vurderer å bestille et par til i "dongerifarge". Kjolen er jo sååå fin (selv om den kanskje ikke er så veeeldig fin på meg som på modellen på bildet??... hehe). Skal vel ha den på meg på julaften eller noe :)


Lace Open Bow Back Dress HER - Dr Denim Kissy Denim Jeans HER - Alvine Festsko HER

(adlinks)

Kunne du tenkt deg noe av dette? 

 • Skrevet: 22.11.2012  •  Kl: 23:04  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 6


PGA noe spist som lå på bordet fikk jeg en ripe rett over Apple-symbolet.......... men skal ha på et nytt deksel som jeg bestilte på eBay som beskytter baksiden, så det går nok fint :) Litt kjipt likevel, men.Sjekk hva som kom på døra i dag da. Er helt i ekstase!!! Gjett hvem som satt et par timer før jobb og lekte seg med denne herligheten da? Jepp, det var nok meg. Er veldig fornøyd med kjøpet for å si det sånn. Den er så liten og søt. Forskjellen mellom iPad og iPad Mini er mye større enn jeg trodde. Lillesøstra mi har iPad 2, så jeg sammenlignet de, og iPad Mini er vel 2/3 av en iPad. iPad Mini har samme skjermoppløsning som iPad 2 & 3, og siden iPad Mini har mindre skjerm (selvsagt) blir jo skjermen skarpere. Og det merkes, for å si det sånn. Akkurat nå sitter jeg og koser meg med et pizzastykke og iste mens jeg ser Gossip Girl. Har fri i morgen, lørdag og søndag, så det skal bli deilig. Regner med at jeg kommer til å savne daffe-helgene mine i militæret. Haha!

Hva skal du i helgen? Har du iPad?

 • Skrevet: 20.11.2012  •  Kl: 20:11  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 8

I dag har jeg hatt fri fra jobb (deilig med en rolig dag!), og har vært en tur i byen for å kjøpe noen nødvendigheter. Trenger nemlig en del treningstøy og ullundertøy i militæret. Man får nok utdelt litt der og, men det er jo greit å ha meg seg litt selv også. Kjøpte et par ekstra ting også, som jeg kanskje ikke trengte SÅ mye. Typisk, hehe. Det hadde jo selvfølgelig blitt mørkt da jeg skulle ta bildene, så det ble tidenes dårligste blits-bilder uti gangen. Så ja, de fleste plaggene er finere i virkeligheten. 
Treningstights fra Cubus (-30% på Cubus i dag) og sports-BH fra H&M.


Superundertøy fra Europris. (av ALLE butikker... haha!)


Fleecegenser fra G-Sport. (Oi, den så brei ut på bildet!!)


Haha, sikkert sykt interessant å se et bilde av sokker! Anbefaler forresten de svarte "heat holders", sykt varme og gode! Alt fra Europris.


Hahaha for et bilde!!! Digger denne cardiganen (syns den var stygg først men så bare digget jeg den etter et par sekunder). Fra H&M (Divided).


Er IKKE så bleik i virkeligheten, som sagt: BLITS! Hah... utrolig fresht bilde, men her ser dere fargene og mønsteret litt bedre (?)

Ikke at noe av disse innkjøpene var så sykt interessante (ihvertfall ikke sokkene... hahah lol), men man må vel ha NOE å blogge om i disse mørke novemberdager, eller hva? Ellers... nei, har ingenting å blogge om egentlig. ATM prøver jeg å finne ut hva jeg skal kjøpe til venner og familie i julegave. Og hva jeg skal ønske meg selv. Ikke lett det der! Kommer snart med et nytt julegavetips-innlegg og min egen ønskeliste når jeg orker å lage den. Lazzyyyyygirl93;)))))))xP10hi

Hva syns dere om cardiganen? Hot or not? heheh. 

 • Skrevet: 01.11.2012  •  Kl: 22:55  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 5

Heihei, og god torsdagskveld! Gjett hva jeg brukte 3000 kroner på før klokka 8 i går morres da? En iPad mini!!! Jeg har ønsket meg iPad siden den første generasjonen kom ut, men har liksom aldri hatt en grunn til å kjøpe en. En iPad er jo på en måte en blanding mellom en Mac og en iPhone. Og på en annen måte er det jo en oversized iPhone som du ikke kan ringe eller sende melding med. Men det er jo også en veldig nyttig gadget. Spesielt når man skal i militæret og ikke er så gira på å ta med seg en datamaskin som er verdt 10 000 kroner. Jeg kommer jo ikke til å bruke Macen så mye uansett. Men hvis jeg får lyst til å se en film eller å surfe litt på nettet er jo en iPad grei å ha.
Kjøpte også et smartcover i denne kule grønnfargen. 

Siden mange sikkert kommer til å spørre svarer jeg bare på spørsmål angående iPaden her og nå. Det er en iPad Mini, som er helt ny på markedet. Den er litt mindre enn en vanlig iPad, som dere ser på det øverste bildet er den akkurat liten nok til at man lett kan holde den i en hånd, noe man ikke kan med en iPad. Jeg kjøpte iPaden på apple.no, og den kostet 2590. Jeg kjøpte en hvit og sølv med kun WiFi (ikke mobildata i og med at det ikke lønner seg for min del). Jeg får den rundt 29. novemer, noe som er LENGE TIL. Haha. Gleder meg så sykt til jeg får den!

Har du iPad? Eller et annet nettbrett? 

 • Skrevet: 31.10.2012  •  Kl: 19:26  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 6

Heihei! I dag fikk jeg endelig pakken jeg har ventet på fra bikbok.com. Kjøpte riktig nok bare én ting, vet ikke hvorfor jeg ikke kjøpte mer for å være helt ærlig. Men jeg ble ihvertfall fornøyd med det jeg fikk da! Måtte ta bilder med digitalkameraet mitt i dag også, for speilrefleksen er utladet, og jeg har ikke orket å lade batteriet enda. (Lat, nei? Hæ?) Bildene ble uklare med mindre jeg brukte blits, derfor ble de ikke så fine. Hater å bruke blits!!


Haha, nydelig! Her ser dere hvor stygge bilder blir med blits.


Haha, fint at BHen vises så godt igjennom.


Har ikke på meg noe sminke, derfor ser jeg nesten syk ut. Genser med skinndetaljer fra Bik Bok. 199,-

Hva syns dere om genseren?

 • Skrevet: 13.10.2012  •  Kl: 19:00  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 8

Heyyy! I dag har jeg og Anja vært i byen og shoppet litt. Eller Anja kjøpte ikke så mye da, men jeg kjøpte en del treningstøy og andre nødvendige ting. Og noen ikke fullt sååå nødvendige. Heheh... Er ihvertfall veldig fornøyd selv. Spesielt med genseren og de to buksene. Her har dere dagens innkjøp:


Er klar over at det ikke passer så godt sammen, så nei... skal ikke ha det på meg samtidig. Bukse og genser fra Bik Bok. Skoene er fra Brandos.no, kjøpt i fjor.
Fikk denne ringen gratis for jeg handlet for over 600 på Bik Bok.


Bukse fra Bik Bok.
Grå sports-BH fra H&M. Gul sports-BH fra Cubus. Den gule er mye mer knæsj og refleksfarget (haha) i virkeligheten.


Verdens beste treningsgenser fra H&M. Det er fleece inni, så den er skikkelig god!


Hals eller tubeskjerf da?? haha...  fra H&M.


Hahha dårlig fokus... neglelakker fra Cubus.


Stativ til øredobber og evt. smykker fra Kremmerhuset.

Noe du likte?

 • Skrevet: 03.10.2012  •  Kl: 22:47  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 5

Har fått en del spørsmål om eBay i det siste, og om jeg kunne skrive et innlegg med noen shoppingtips på eBay. Og det kan jeg selvfølgelig gjøre! Kan vel begynne med å si at jeg ikke har noe erfaring fra ebay.no, kun fra ebay.com. Har vært innom ebay.no et par ganger, men har aldri bestilt noe der ifra. Liker ebay.com fordi de har flere varer og de har varer fra Amerika og Asia, ikke bare Europa, og da er det selvfølgelig større utvalg. 

Anbefaler dere å sjekke ut selgeren før dere kjøper noe fra dem. Alle er jo ikke til å stole på vet dere. Jeg pleier å se på hva andre har sagt om dem før, også har de jo stjerner, liksom 4 av 5 stjerner. Det vises også i prosent, så hvis selgeren har har over 90% i score, betyr det at de sannsynligvis er til å stole på. De fleste eBay-selgere er veldig opptatt av å ha lojale kunder som stoler på dem, og derfor blir de veldig glade for gode tilbakemeldinger. For hver ting du bestiller blir du spurt om å gi feedback til selgeren. Der skal du enten krysse av positiv, nøytral eller negativ. Deretter blir du spurt om å gi selgeren så mange stjerner du syns han/hun fortjener. Da skal du gi stjerner på "accurate description", "seller's communication", "shipping speed" og "reasonable shipping cost". Til slutt skal du skrive en liten melding til selgeren om hva du syns f.eks "Thank you for shipping it fast! I love it", det er vanligvis det jeg skriver. HAHAH! Jeg pleier alltid å gi full pott med mindre jeg er veldig misfornøyd med treig sendetid eller med produktet i seg selv.


Et av mine favorittprodukter fra eBay. Naked 2: Urban Decay eye shadow palette. ELSKER DET!!! Kjøpte det fra en selger som heter stefanszyneczka.

Før dere kjøper et produkt på eBay er det en veldig viktig ting dere må huske på: sjekk om selgeren sender til Norge før dere byr eller lover at dere skal kjøpe produktet. Hvis du har bydd eller trykt på "commit to buy" kan dere ikke trekke dere, og da må dere kontakte selgeren for å spørre om han/hun kan sende det til Norge, og det kan bli dyrt i og med at vedkomne allerede har sagt at han/hun IKKE sender dit. En annen ting er at dere bør tenke på hvor dyrt produktet er med tanke på frakt og toll. Tror det er sånn at hvis produktet i seg selv koster mer enn 200 kroner (uten frakt) blir du belastet med toll. Har kun opplevd å måtte betale toll én gang, og det var på et litt dyrt klesplagg, haha. Betalte ikke toll på Ray Ban-brillene engang, og de kostet jo over 200, så det kommer sikkert an på størrelsen også. 

Når det kommer til betaling av varer er eBay veldig opptatte av at kjøperne skal få de (slik at de ikke blir lurt av selgerne), derfor samarbeider de med PayPal. Med en PayPal-konto "passer de på" pengene og vokter over at varen kommer til deg. Er ikke helt sikker på hvordan det funker egentlig, men det er ihvertfall en sikker måte å betale på. For å opprette en PayPal-konto må du ha Visa-kort (ikke Visa Electron) med 16 tall frampå (kortnummer). Med PayPal slipper du å skrive inn kortnummer osv hver gang du betaler for noe. Du må selvsagt ha brukernavn og passord på PayPalen din, og da må du logge inn når du skal betale for en vare på eBay.


Noen av mine innkjøp fra de siste månedene. Sminkekoster fra Mac, shampoo for sminkekoster fra bareMinerals, treningstights fra Take Five, tidenes kuleste Mikke Mus-hettegenser fås kjøpt HER, svarte Converse, nagler (skal bruke de til shortser osv :D), skinny marker (liquid eyeliner) fra NYX og Boo Boo Zap! fra Benefit.

Anbefaler dere å sjekke ut eBay hvis dere leter etter iPhone-deksel for eksempel. Eller billig merkesminke som Mac, Barry M, Smashbox, Benefit osv osv osv. Converse er også veldig billig på eBay, jeg betalte cirka 200 kroner for EKTE Converse, og betalte nesten ingenting i frakt og det var heller ikke toll.


Har du handlet på eBay før? Noe mer dere lurer på angående eBay? 

 • Skrevet: 11.09.2012  •  Kl: 13:24  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 12

Heihei! Har helt glemt å vise dere alt jeg har kjøpt i det siste. Siste innkjøp var faktisk fra lørdag, og på søndag hadde jeg tenkt å legge ut et innlegg med bilder av innkjøpene. Fikk Astrid til å ta bilder av meg, men det ble veldig mislykket. For det første var det mørkt ute, så vi måtte ta bildene inne, og lyset var sykt dårlig. Og for det andre hadde jeg en sånn dag der jeg tror jeg ser bra ut når jeg ser meg i speilet, men når jeg blir tatt bilde av ser jeg helt jævlig ut.


Åh, elsker denne! Måtte kjøpe medium, siden de ikke hadde small igjen. Ville jo ha den... hehe. Fra Bik Bok.


Slik ser den ut bak.


Elsker formen og fargen på denne, men hater at den er litt for lang bak. Kanskje jeg skal legge den opp eller noe.  Fra Bik Bok.


Denne er helt sykt myk og behagelig, men den loer noe sinnsykt. Må nok vaske den først. Fra H&M.
Turkis bukse fra H&M. Sølvbukse fra Cubus. Digger den sølvfarga, og jepp, de er selvfølgelig 5000 ganger finere på.


Neglelakker fra Cubus.


Disse kule øredobbene fikk jeg gratis da jeg handlet for over 300,- på Bik Bok.


Statementsmykke fra Bik Bok.

Noe dere likte?

 • Skrevet: 18.08.2012  •  Kl: 21:53  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 12

I dag var jeg, Andrea og lillesøster Astrid i byen i hele 4 (!!!) timer. Må innrømme at jeg ble litt lei av å se i butikker osv, for 4 timer innpå et kjøpesenter med fullt av folk er MYE. Vi var meget sunne i dag, og spiste på Burger King. Deretter shoppet vi litt back to school-klær til lillesøster, og hun fikk seg noen fine plagg fra Cubus. Siden dere bryr dere liksom. Ellers kjøpte jeg bare en genser, en shampoo og balsam og mat da selvfølgelig. Har forelsket meg helt i fargen vinrød, og kommer nok til å investere i en del plagg i den fargen fremover. Er litt usikker på om genseren jeg kjøpte var rar eller ikke, for den var liksom "klipt opp" (haha, ikke akkurat) på siden. HAHA, forresten. Litt forskjellig lys på bildene, siden noen (kremt) er ikke så nøye når hun tar bilder.


Haha, skjer med "hånd-stillingen"?


Der ser dere hva jeg mener med at genseren er "klipt opp" på siden. Og, ja den var sånn. Haha!


Hehe, ikke redigert i det hele tatt ;))) Genseren min er fra Vero Moda.

Hva syns dere om genseren?

 • Skrevet: 03.08.2012  •  Kl: 14:14  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 7

Siden jeg skal i militæret, og jeg gjerne vil dokumentere tiden min der i bilder trengte jeg et nytt kamera. Ikke det at speilreflekskameraet mitt ikke er bra nok, det er bare det at det er så stort og tungt + ganske dyrt, så jeg føler ikke for å ta det med meg. Da jeg så at så at Expert hadde Nikon Coolpix S3300 på tilbud tenkte jeg å slå til mens det var litt billigere. Kameraet er kjempebra etter min mening, det veier nesten ingenting, har over 16 megapiksler, HD videoopptak og stor skjerm med bra oppløsning. Alt i alt er jeg veldig fornøyd.

Hvilket kamera har du?

 • Skrevet: 04.07.2012  •  Kl: 22:03  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 4Elsker de nye Ray Ban-solbrillene mine. De er kjøpt på eBay, og ja de er ekte. De ble sendt fra USA, og de kostet ikke over 1000 kroner slik de gjør i Norge for å si det sånn. Er virkelig glad jeg kjøpte de, de kommer til å bli brukt mye fremover.

Like?

 • Skrevet: 21.06.2012  •  Kl: 17:04  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 6

Var som tidligere nevnt en snartur på Roseby i går. Siden jeg så og si er blakk ble det ikke det store innkjøpet, men det ble to par nye solbriller. Skulle visst være UTROLIG vanskelig å ta fine bilder, så ja. Men dere får nyte det faktum at de er tatt med speilrefleksen. Hehe!


 Ja, dette var jo utrolig fint. Hahahaha! Solbriller fra H&M 49,50 - på tilbud til 30,- De er litt rare, men jeg liker de. Skikkelig retro!


Hahaha! Ser ut som ei flue ;-)))


Var virkelig ikke enkelt å ta fine bilder. Haha. Bildene er fra i går btw. Solbriller fra H&M 79,50,-

Nå skal jeg på butikken for å kjøpe jordbær og sjokolade (som ska smeltes!) mmmmm <3

Like?

 • Skrevet: 31.03.2012  •  Kl: 18:47  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 8

Heii! I dag kjedet jeg meg så sykt at jeg overtalte Anja til å være med til byen. Der gikk vi rundt i et par timer før vi dro hjem igjen. Og nei, kom visst ikke hjem uten noe nytt. Kjøpte to overdeler fra Bik Bok og masse undertøy fra H&M og Cubus som jeg har valgt å ikke legge ut på bloggen. Haha! Her kommer ihvertfall bilder av det jeg kjøpte.
Bik Bok - 149,-


Bik Bok - 299,-

Fikk også et par gratis solbriller. Hvis dere ser godt etter ser dere at jeg holder de i hånda på det siste bildet. Har funnet ut at det har blitt en del innlegg om klær og shopping i det siste, så jeg skal prøve å blogge om litt andre ting framover. Hahah... 

Likte du innkjøpet? 

 • Skrevet: 30.03.2012  •  Kl: 15:05  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 5

Er vel på tide at disse legges ut på bloggen, eller hva? Kjøpte mye mindre enn jeg trodde jeg gjorde. Sånn er det alltid. Ble kun sommerklær egentlig, men slik blir det vel bare. Gleder meg sånn til sommeren nå!! Sorry for mange dårlige bilder. Skulle visst være utrolig vanskelig å ta fine bilder i dag.


Kan ikke si annet enn: LOOOL! Ser kanskje ikke hele toppen, men den er fra Bik Bok. 


Denne toppen er også fra Bik Bok.


Smykke fra Gina Tricot. Og hahah sånn btw så er det ikke hår du ser under høyrearmen min. Eller det er håret mitt fra hodet liksom looool.


Her ser du smykket litt nærmere.


Enda et smykke. Fra Glitter. 


Øredobber fra Gina Tricot. 


Ring fra Gina Tricot.


Topp og shorts fra Bik Bok. Fant ut i går at knappen på shortsen allerede har blitt ødelagt. Skulle kanskje ha sjekka kvaliteten på den før jeg kjøpte den.


Tidenes fineste bikini fra Bik Bok.


Var sannelig ikke enkelt å ta et fint bilde av denne. Skjer jo ikke at jeg tar bilde av meg i den heller. Haha :p


Tok ikke bilde forfra, for poenget var å vise at kjolen har åpen rygg. Den har også litt glitter i seg. Fra Gina Tricot.

Kjøpte også en blazer og en knallrosa topp, men fant de ikke. Kommer vel bilde på bloggen en annen gang. 

Whatcha think? 

 • Skrevet: 22.02.2012  •  Kl: 18:34  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 7

Heheh, jepp, overskrifta er tatt fra en sang! I helga som var (på lørdag tror jeg det var) fikk jeg en pakke i posten. Bestilte noen sko fra Brandos.no som jeg fikk mamma til å betale. Hehe!! Tusen takk, mamma!Hehe, litt skitne etter å ha brukt de. Uansett, bootsene er fra Brandos.no, og de kostet 559 kroner. Det var gratis frakt for de som lurte på det!

Likte du skoene?

 • Skrevet: 17.02.2012  •  Kl: 22:11  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 3

Hei! God fredagskveld alle sammen. Og god VINTERFERIE <3 Endelig!!! Vet at noen deler av landet ikke har vinterferie før neste uke, men i Molde har vi fått ferie nååå. Og det er herlig skal jeg si deg. Har hatt en rolig kveld så langt, og jeg skal vel ikke noe spesielt resten av kvelden heller. I morgen skal jeg på shopping også skal jeg kanskje ut. Blir en herlig start på ferien.

Må vel også vise noen innkjøp som jeg har HELT glemt å legge ut på bloggen. So here we go.


Begge buksene er fra H&M. Den svarte kostet 99,- og den beige kostet 199,-


Veldig vakkert med daffebukse og ballerinas. De er fra H&M og kostet 99,-


PEEEEEN :):))<33<3;**hiiihihihi lolxD 

Likte du innkjøpet? 

 • Skrevet: 11.01.2012  •  Kl: 19:59  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 7

Woohoo! Var med i en konkurranse her om dagen, og vant et gavekort på Nelly.com til 200. Fant en søt kjole som jeg klikket hjem (som vi sier på bloggspråket). Kjolen kan brukes på stranden på en sommerdag eller på fest. Gleder meg kjempemye til jeg får den!

Aner ikke hvilke sko jeg kunne brukt, siden jeg har ikke så mange å velge i. Men jeg finner vel sikkert noen. Tenkte mest på lave ballerinas eller noe, hva tror dere?

You like?

 • Skrevet: 02.01.2012  •  Kl: 18:18  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 6

Hey! Akkurat nå sitter jeg og ser på Torsdags Kveld Fra Nydalen (<3<3). Kom hjem for en times tid siden etter en liten tur i byen. Fikk brukt noen av gavekortene mine som jeg fikk til jul. Her kommer bilder av det jeg kjøpte.


Bik Bok - 199,-


H&M - 79,50,-


Rød bukse - Cubus - 199,- (før 399,-) og strømpebukse - H&M - 99,-


Hahaha, pent med sprukket leppe. Auuuu!!!

Like?

 • Skrevet: 18.10.2011  •  Kl: 17:30  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 7


På fredag kjøpte jeg meg en liten ting på Bik Bok. Fikk 50 % avslag, så prisen var overkommelig!
Genser - Bik Bok 


Husker ikke prisen, men jeg tror det var 249 eller 199.


Like?

 • Skrevet: 07.10.2011  •  Kl: 14:27  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 4


I Molde er vi så uheldige at vi ikke har Gina Tricot, og ikke kommer vi til å få det heller. Er vel egentlig greit nok, for hvis du drar til en annen by og handler på Gina Tricot, er det en liten sjanse for at noen andre i Molde har det samme. Eller altså, sjansen er jo der, men den er mindre enn hvis jeg hadde handlet på Bik Bok eller H&M.


Jeg bestilte forresten dette for 3 dager siden, og jeg fikk nettopp melding om at jeg kan hente pakken på postkontoret i dag. Sykt imponerende at noen har rask levering.


Hva syns du? Har du kjøpt eller bestilt noe fra Gina Tricot før?

 • Skrevet: 05.10.2011  •  Kl: 22:18  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 4


Rød Cardigan - ONLY 199,-

Jeg elsker rødfargen, så denne kommer til å bli mye brukt regner jeg med. Den finnes også i flere farger, men jeg syns den røde var finest.

Like? 

 • Skrevet: 07.09.2011  •  Kl: 18:56  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 6

Hei! I det siste har jeg vært på skolen, også har jeg jobbet en hel del. Men har også fått tid til litt shopping. Jada, skal spare resten av lønningen min til kjøretimer! (Til de som maser om det. Mamma... hinthint)


Kjøpt på Økonomisko for 499,-

Nå er det på tide å begynne på skriveoppgaven i psykologi. Gleder meg, ja........

You like?

 • Skrevet: 02.09.2011  •  Kl: 18:05  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 7

Har fått / kjøpt en del nytt denne uken, og jeg tenkte jeg skulle vise dere!


Converse kjøpt på Skoringen. 


Jepp, de er lave. Lyset gjør at de ser lysere ut på dette bildet enn på det første.


TY for stort bilde... kjøpte hals fra Only og fikk jakke med mamma fra Bik Bok.


Jeans fra Cheap Monday. De er så perfekt formet og de er ikke så dyre som f.eks Levis og Lee i Norge.

Hva syns du?

 • Skrevet: 15.07.2010  •  Kl: 12:14  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 18
Yes, jeg er allerede tilbake. Nå har jeg skrevet under på 350 papir, så nå får jeg 2 kort (et Visakort og et Visa Electron) og nettbank. Dessverre for meg får jeg nytt kontonummer og ny kort-kode. Og jeg som kan alt utenat.

Forresten! Takk til mamma som kjøpte ny jakke til meg i dag. Før hadde jeg bare veldig mange "finjakker", dere vet... baseballjakke, skinnjakke, jeansjakke og jakker med 3/4-armer. Også hadde jeg selvfølgelig min kjære dunjakke fra Bergans. Det jeg manglet var ei allværsjakke, og det har jeg fått nå. Hurra!

Missing Link - 749,50,- (halv pris fra 1499,-)

Vet dere ikke at det er in med bustete hår og bollefjes?


Hva syns du om den nye jakka mi?
Stikkord:
 • Skrevet: 13.07.2010  •  Kl: 21:45  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 9
I dag etter jobb var jeg en liten tur innom Rimi og H&M for å kjøpe noen småting.

Mag (49,-) - Rimi | Det Nye (59,-) - Rimi | Mascara (98,-) - H&M
Lipsyl (gratis) - var med i Det Nye | Sminkefjerner-servietter (gratis) - var med i Det Nye

Hvilken Mascara bruker du?
Hvilke(t) blad leser du? Mag, Det Nye, TOPP eller andre?
Stikkord:
 • Skrevet: 11.07.2010  •  Kl: 12:55  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 15
Nå skal jeg legge ut det jeg kjøpte i Trondheim. Håper dere liker det dere ser!


Kjole - Gina Tricot (99,50,- halv pris fra 199,-) | Shorts - Vero Moda (229,-)
Baseballjakke - Gina Tricot (249,-)

Stygt bilde, ja.. I know
Haha, sykt stygt snikbilde som Anja tok når jeg ordnet håret. Men der får dere se shortsen på.

KMS California Hårkur (199,-) - Wella Frisør City Syd

Hva syns du om klærne/tingene jeg kjøpte?
Stikkord: