• Skrevet: 24.07.2014  •  Kl: 10:00  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Dette innlegget er tidsinnstilt

Akkurat nå sitter jeg nok på flyet på vei hjem eller noe. Reiste fra Bismarck klokken 17:00 (dvs midnatt norsk tid), og kommer ikke hjem før 24. juli ca. 18:00 norsk tid. Blir nok en lang reise, men gleder meg litt til å komme hjem til venner og familie, og ikke minst verdens fineste hund og katt <3 

Uansett. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra turen til South Dakota forrige helg. Vi dro blant annet innom Montana, siden jeg ikke hadde vært i den staten før. Så jeg fikk tatt et bilde med skiltet, haha! Jeg besøkte også Mount Rushmore (de presidenthodene i fjellet) for andre gang. Elsker det monumentet, er veldig imponerende hvordan de har fått det til. Vi var også i en hule under fjellet som var utrolig fin. Det er ikke så veldig mange bilder, men håper dere liker de jeg legger ut. Vi snakkes vel når jeg kommer hjem :-)


Haha se øynene mine, loool!! Har vært i enda en stat nå, Montana.


Var i en fantastisk hule under bakken på fredag (18. juli), det var så sykt fint der!


Her er vi 53 meter under bakken :-)


Mount Rushmore. Presidentene: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt & Abraham Lincoln.


Me & the cat lady. Haha, neida. Meg og vertssøter. Sensurerte ansiktet p.g.a. hun vil ikke vises på internett.


Busy busy!!

Hva syns du om bildene? Har du besøkt Mount Rushmore før?

 • Skrevet: 23.07.2014  •  Kl: 00:19  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 17:15 her

Heihei! Kom akkurat hjem fra kjøpesenteret, og nå tenkte jeg at jeg skulle oppdatere dere om hva jeg gjorde i helga. Måtte tilbringe litt kvalitetstid med Belle i dag siden jeg reiser hjem i morgen. Forteller mer om hva vi har gjort i dag i neste innlegg. Nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle om musikkfestivalen jeg var på fra fredag til mandag.

Festivalen (Hills Alive) blir holdt i Rapid City, South Dakota i juli hvert år, og dette er 29ende året på rad. Det er en festival for kristne, så det er kun kristne band som spiller. Høres kanskje kjedelig ut, men musikken er utrolig bra. Det er ikke salmer eller noe.. haha! Det er som regel rock, og de synger ikke bare om Gud og Jesus liksom, mange av bandene har utrolig fine sanger. Mine favoritter spilte på søndag kveld, og det var et band som het "for KING & COUNTRY" og "Newsboys". Begge to var helt sinnsykt flinke. Og jeg fikk møte Joel Smallbone (sanger i FK&C) etter konserten, og jeg hadde to trommestikker som han signerte + at jeg tok bilde med han. #Starstruck! Her er noen mobilbilder (legger ut kamerabildene i et annet innlegg):


Søta sjøl <3


Møtte Rhett Walker Band


Joel & Luke Smallbone fra for KING & COUNTRY 


Joel sto midt i publikum og sang.


God stemning!!


Haha, securityguarden som skulle ta bilde av meg og Joel tok 30 selfies i tillegg. Dette er ett av de.


STARSTRUCK


Ocean Water fra Sonic. SYKT GODT.

Hva syns du om bildene? Hva har du gjort så langt denne sommeren?

 • Skrevet: 17.07.2014  •  Kl: 20:27  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 13:25 her

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og Skyper med Astrid mens jeg blogger, multitasking, håhå flink...?! Har akkurat støvsuget hele kjelleren + rommet mitt. Skal bort i hele helga, så vi måtte ryddet huset før vi drar klokken seks i morgen tidlig. Skal til Rapid City, South Dakota som er ca 6 timer med bil her ifra. Vi skal på en festival som heter Hills Alive, og vi kommer ikke hjem før mandag. Blir sikkert bra! I dag er det bare 6 dager igjen til jeg reiser hjem igjen. Gruer meg til å reise fra denne plassen, og fra den fantastiske familien jeg har bodd hos :( Men gleder meg til å se venner og familie igjen, og spise litt sunnere mat. Haha, er vel ikke noen hemmelighet at amerikanere ikke har det sunneste kostholdet. Og det værste er at jeg nesten ikke har trent mens jeg har vært her, så må nok begynne med hardtrening når jeg kommer hjem. LOL (særlig).

Skal forresten anbefale dere en side som heter Hulu Plus, som er nesten det samme som Netflix, bare enda bedre faktisk. Det koster $8 i mnd, så ca 50 norske kroner. Tror det egentlig bare funker i USA, er ikke helt sikker, så får teste det når jeg kommer hjem. Jeg måtte ihvertfall ha en amerikansk zipcode, så brukte bare den jeg har her. Satser på at jeg får brukt det i Norge også. Det er en ukes prøvetid, så får det gratis i en uke før jeg bestemmer om jeg vil ha det eller ikke. De har ihvertfall så og si alle filmer og TV-serier, og de fleste kommer ut en dag etter de kom på TV, og det gjør de IKKE på Netflix, haha.

Har forresten kommet inn på Høgskolen i Ålesund. Er så utrolig glad og lettet nå!! Kom inn på markedsføring og ledelse, akkurat det jeg ville komme inn på. Det var det jeg hadde som førstevalg. Så nå er jeg og Andrea offisielt roomies <3<3 Gleder meg til jeg flytter inn om 2-3 uker :D

Har du Hulu Plus? Hvilken skole skal du gå på til høsten?

 • Skrevet: 14.07.2014  •  Kl: 19:38  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Hei! Akkurat nå sitter vertssøstra mi og kaprer telefonen min, haha. Har akkurat Skypet med Astrid og Therese. Koselig som alltid! Er bare 9 dager til jeg skal reise hjem igjen. Gruer meg, men gleder meg til å se venner og familie igjen. Dessverre er hele familien mi på ferie fra slutten av juli (rett før jeg kommer hjem) og de blir borte til 11. august eller noe. Anyways, tenke jeg skulle legge ut bildene fra helga. Håper dere liker bildene!


Excited!!
Det er en gigantisk fornøyelsespark inne på kjøpesenteret.
En av mine favorittkaruseller.
Litt mørkt bilde, men denne berg- og dalbanen går helt seriøst rett opp og rett ned 90 grader. INSANE!


Benihana, en japansk restaurant hvor de lager maten foran deg som et show.


Beste sushien jeg har smakt på lenge.


Spiste verdens beste burger på Rainforest Café.


Us The Duo fra Vine hadde konsert på kjøpesenteret på lørdag. STARSTRUCK!


IHOP <3<3


Den beste frokosten på lenge! #ihop4life

Nå skal vi spise lunch på Pizza Hut, så vi snakkes!! Ha en fin mandagskveld videre :-)

Hva syns du om bildene? 

 • Skrevet: 14.07.2014  •  Kl: 03:29  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 20:20 her

Hei! Hvordan går det med dere? Grunnen til at jeg har vært borte fra bloggen i noen dager er fordi jeg har vært i Minneapolis. Har vært på USAs største kjøpesenter, så kan vel mildt sagt si at det har vært en fantastisk helg! Har kjøpt alt for mye både til meg selv og til familie og venner, så det skal bli vanskelig å pakke når jeg reiser hjem igjen om 10 dager. Kommer nok til å trenge en ekstra koffert... haha!! Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder jeg tok med mobilen. Kan legge ut bildene jeg tok med kameraet mitt en annen dag. Akkurat nå må jeg pakke ut, åhhh sykt kjedelig, men må vel gjøres.


Spiste på Chipotle på fredag. Var helt fantastisk (selv om det ser disgusting ut på bildet, haha!)


Kjøpesenteret var ganske travelt kan man si. Dette er bare en brøkdel av kaoset.


Disse skoene kostet bare 300 norske kroner. Elsker fargen!


ENDELIG fikk jeg kjøpt meg Michael Kors-veske.

Har du besøkt Mall Of America før? Hva syns du om skoene og veska?

 • Skrevet: 09.07.2014  •  Kl: 23:01  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 6

Klokken er 16:00 her

Hei! Håper alle har hatt en fin onsdag. Hører rykter om at det har vært rundt 30 grader i Molde. Har vært fint her også, men ikke riktig 30 grader (heldigvis). Her er det så lange vintre at folk går i shorts hver gang gradestokken viser mer enn 15 grader, til og med når det regner! Haha. I dag har jeg og Belle vært på kino og sett en film som heter "Heaven Is For Real". Btw: sykt at det bare kostet 40 norske kroner for en billett og at man kunne legge setene bakover (slik som på bussen, lol)!! Men uansett, filmen var veldig bra. Den er basert på en sann historie om en 4 år gammel gutt som må fjerne blindtarmen, og er veldig nær døden. Mens han blir operert ser han himmelen. Han møter Jesus, engler og slektninger som har dødd og kommet til himmelen. Det var en utrolig trist film!! Uansett om du er kristen eller ikke, er dette en veldig søt film, og den åpner øynene dine og viser deg hva som er viktig her i livet. Anbefaler dere å se den (hvis den går på kino i Norge) :-)


Dagens antrekk. Kimono og topp fra Styles For Less.


Haha, måtte bare legge ut dette bildet fra i går. Skulle ta bilde av de nye solbrillene mine, også ser det ut som at det er Christy sin arm.

Har du sett Heaven Is For Real? Hva syns du om bildene? HAHA

 • Skrevet: 08.07.2014  •  Kl: 23:13  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 16:15 her

Hey, peeps! Akkurat nå sitter jeg og hører på Boom Clap av Charli XCX, en av mine favorittsanger for tiden. Har ikke så mye å fortelle fra dagen, siden det har vært en "hjemmedag", derfor tenkte jeg at jeg skulle vise dere de nye solbrillene mine som kom i posten i dag. Elsker de!!


Haha, pen.

Solbrillene heter Ray Ban Clubmaster, og jeg kjøpte de på ray-ban.com. Er litt usikker på om de sender til Norge, men siden jeg er i USA akkurat nå, var ikke det noe problem. Selve brillene kostet $150, som er ca 900 norske kroner. Koster 1300 eller 1400 på norske nettsider tror jeg, så det ble litt billigere.

Hva syns du om brillene? Har du Ray Bans?

 • Skrevet: 07.07.2014  •  Kl: 21:27  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 14:25 her

Hey! Akkurat nå sitter jeg og ser på High School Musical 2 (haha!) mens jeg drikker en Freeze fra Taco Bell. SYKT GOD! I dag har vi engentlig ingen planer, det eneste jeg har gjort så langt: har vært og kjøpt noen feriegaver til familie og venner også har jeg og Belle spist verdens beste lunch på Taco Bell. Må vel fortelle litt fra lørdag og søndag også kanskje. Som jeg skrev i forrige innlegg, dro vi på en liten campingtur fra lørdag til søndag til en plass som heter Spearfish i South Dakota. Det var veldig koselig hvis man ser bort i fra alle myggstikkene jeg fikk. Var blant annet i Rapid City hvor vertsfamilien har bodd før, og der dro vi i den gamle kirka deres. Møtte utrolig mange koselige folk der! Alt i alt var det en veldig fin "Fourth Of July Weekend" :-)


#4thOfJulySelfie


Gårsdagens lunch (ja, jeg vet jeg er sunn!)


Måtte ha noen suvernirer fra Starbucks..
 


Verdens beste Christy


Dagens lunch, siden det eneste jeg gjør i USA er å shoppe og spise. Matvrak <3<3 Cinnabon delights var THE BOMB!!


Denne må dere prøve hvis dere noen gang spiser på Taco Bell. Freeze, KIckstarter Mountain Dew Cherry eller noe.

Nå skal jeg logge meg inn på Skype, så kanskje jeg får kontakt med venner eller familie hjemme i Norge :-) VI BLOGGES!

Flere matvrak her? HAHA!! Har du spist på Taco Bell før? 

 • Skrevet: 05.07.2014  •  Kl: 20:21  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 13:20 her

I går var det som de fleste sikkert vet, USAs nasjonaldag. Dette var min første feiring av den amerikanske nasjonaldagen, og den skuffet ikke akkurat. Hadde en lang, men veldig fin dag. Det beste med dagen var vel slutten, altså fyrverkeriet. Akkurat nå holder jeg på å pakke til en campingtur i South Dakota, ca 1 time unna Rapid City og Mount Rushmore (de 4 presidentene i fjellet). Har vært der før, men hadde ikke hatt noe i mot å dra dit igjen! Jeg har litt dårlig tid, så tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra feiringen i går.
State Capitol, den høyeste bygningen i Bismarck.
Maaaaaange amerikanske flagg... haha!
My faves ;-)))
Haha, ikke spør. Og nei, det er ikke en søppelbøtte (selv om det ser sånn ut ... haha!!)


Dette bildet ble tatt av meg og Christy for en halvtime siden. Er hun ikke skjønn?

Hva syns du om bildene? Har du feiret USAs nasjonaldag før? 

 • Skrevet: 04.07.2014  •  Kl: 06:45  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 23:45 her

Hei, folks! Siden klokken er rundt 7 om morgenen i Norge akkurat nå, så ligger sikkert de fleste og sover, mens andre gjør seg kanskje klar til jobb. Det er jo 4. juli om 15 minutter, og som kanskje mange vet er 4. juli USAs nasjonaldag. Eller Independence Day/4th Of July som amerikanerne kaller det. Vi skal feire det i en park med grilling og fyrverkeri, gleder meg! Skal prøve å få tatt en del bilder som jeg kan poste på bloggen. Blir herlig å endelig oppleve den amerikanske nasjonaldagen. Men over til noe annet. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra mandag da jeg og Belle var i dyrehagen. Enjoy, I guess!?

Hva syns du om bildene? Har du feiret den amerikanske nasjonaldagen (4. juli) før?

 • Skrevet: 02.07.2014  •  Kl: 19:00  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 12:00 her

Hei! Akkurat nå ligger jeg i senga og leser et sladderblad kalt Life & Style mens jeg venter på at familien skal logge på Skype. Fant nettopp ut at de er med bestemor, så blir vel et par timer til jeg får snakket med de. Så langt i dag har jeg solt meg i en times tid, er 25 grader her i dag. Utrolig deilig! Senere skal jeg og Belle på et utendørs badeland igjen. Var der forrige onsdag også, og i dag er det perfekt vær til å dra dit!

I går spiste vi lunsj på en italiensk restaurant som heter Carino's, også spiste vi frozen yoghurt på Cherry Berry. Beste jeg har smakt EVER!! Anbefales virkelig. Senere på kvelden dro vi og spiste på en restaurant/arkade som heter Space Aliens. Vi måtte ut og feire at vertsfar fikk lønnspålegg :-)


Trøbbel i Kardashian-paradiset.


Spiste sjokolade-froyo med cookie dough og brownie chunks. HEAVEN!


Elsker disse jeansene <3


Dere vet sikkert ikke hvem dette er, men jeg ble ganske starstruck da de fulgte meg på Twitter. De har en YouTube bruker som heter merrelltwins, check it out!!

Smakt Cherry Berry før? Vet du hvem Veronica & Vanessa Merrell er?

 • Skrevet: 29.06.2014  •  Kl: 19:46  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 12:45 her

Hei! Visste ikke helt hva jeg skulle ha som overskrift, i og med at jeg skal vise dere bilder av meg på en lekeplass. Hahahah! I går var vi nemlig i en by som heter Medora, hvor vi så en fantastisk Broadway-inspirert musikal. De var sinnsykt flinke. Kan vise dere bilder fra selve musiklaen i morgen, må bare få bildene fra vertsmor først. Klarte selvfølgelig å glemme kameraet mitt hjemme, så fikk ikke tatt bilder selv. Gjør dere klar til å le dere ihjel av 5 latterlige bilder av meg! Alltid like gøy å være litt barnslig i blandt, eller hva? :-)


Er dere ikke imponert over mine kunster? xD xD lolz

Hva har dere gjort i dag? Noen som er like barnslig som meg? haha

 • Skrevet: 27.06.2014  •  Kl: 23:31  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 16:30 her

Hey! Håper alle har hatt en fin fredag. Akkurat nå sitter jeg og hører på Tattooed Heart av Ariana Grande, åhh den sangen er så fin!!! Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt, men har egentlig ganske lite å fortelle fra denne rolige fredagen. Startet dagen med å stå opp halv elleve, trene litt styrke (første gang på to uker, ooops!), dusje og spise frokost.

Deretter kjørte jeg en tur til kjøpesenteret bare for å få tiden til å gå litt. Kjøpte nesten ingenting, bare en sykt kul tights og en nydelig, mintgrønn shorts. Begge deler kjøpte jeg på American Eagle. Ellers har jeg prøvd noe annet enn en Mocha Frappucino på Starbucks. WAIT WHAT? Prøvde en Mocha Cookie Crumble Frappucino, så den var ikke SÅ forskjellig fra den jeg vanligvis kjøper, men gud så god den var! Anbefales på det sterkeste.


Er ikke tightsen kul?


Haha, kreativ måte å vise fram dekselet mitt på. Glemte å nevne at jeg kjøpte meg nytt deksel i dag. Fra Rue 21.

I dag skal vi mest sannsynlig spise på Pizza Hut. En av mine favorittrestauranter. Gleeeeeder meg :-)

Hva syns du om dekselet og tightsen? Hva har du gjort denne fredagen? 

 • Skrevet: 26.06.2014  •  Kl: 22:55  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 15:55 her

Hallo! Går det bra med dere? Med meg går det helt fantastisk! Er nydelig vær (enn så lenge), og jeg er i kjempegodt humør for tiden. Har sikkert noe med at jeg er tilbake i USA hos verdens beste vertsfamilie å gjøre. Har en måned igjen nå, og den skal jeg virkelig nyte. Tiden går utrolig fort, og før jeg vet ordet av det er det august, og jeg er tilbake på skolebenken for første gang på 2 år. Wow, det blir sikkert tøft, men utrolig deilig. 

Uansett. Tenkte jeg skulle vise dere bilder fra forrige lørdag da jeg besøkte et sted som het Peace Gardens, helt nord i North Dakota, på grensen til Canada. Det var utrolig fint der, og jeg har en haug med bilder derfra. Er ikke så mye mer å si, så nyt bildene... hehe!


Dette var ikke fra Peace Gardens, men jeg måtte ta bilde av den. Haha!


Grensen melllom USA og Canada. Tårnet til venstre er i USA, tårnet til høyre er i Canada.


Står i USA og Canada samtidig xD xD


En skilpadde laget av hjulkapsler. Pretty cool.

Hva syns du om bildene? Har du vært i Canada før?

 • Skrevet: 25.06.2014  •  Kl: 23:33  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 6

Klokken er 16:35 her

Hei!! Akkurat nå ligger jeg sliten i senga og blogger, mens jeg hører på musikk. Jeg og Belle kom nettopp hjem fra Raging Rivers som er et slags badeland her i Bismarck. Er ca 23 grader her i dag, så det var egentlig perfekt å dra dit. Prøvde et par sklier som var helt jævlig. De ga meg tidenes brannsår på albuene, og det svir helt sinnsykt. Haha! Etter Raging Rivers dro vi på Dairy Queen og kjøpte is. Alltid like godt!


Har på meg snekkershortsen min i dag. Elsker den! Den er fra Bethany Mota sin kolleksjon på Aéropostale.


Mean Girls-inspirert crop top, "On Wednesdays we wear pink" fra Pacsun.


Haha, måtte bare legge med dette nusselige bildet av meg og Christy fra i går kveld.


Kjøpt meg to nye bikinier fra Victoria's Secret. Måtte bestille begge på nett siden de ikke hadde noe bra utvalg i butikken på kjøpesenteret her.


Elsker begge to!!

Hva syns du om bikiniene? Liker du også Mean Girls? haha..

 • Skrevet: 24.06.2014  •  Kl: 20:59  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 14:00 her

Hallo! Hvordan går det med dere hjemme i Norge? Her i USA er alt bra. I skrivende stund ligger jeg og Skyper med Astrid mens jeg klapper verdens søteste Christy. Så langt i dag har jeg vært en snartur på kjøpesenteret for å kjøpe meg sko. Trengte et par nye joggesko (helst Nike) og et par nye TOMS. Endte opp med litt mer enn som så (hehe..), men ikke sånn kjempemye. Ble ikke så veldig dyrt heller. Nike-skoene kostet i underkant av 500 norske kroner, mens TOMSene kostet litt over 300. Utrolig billig!


Amerikansk fotball fra Scheels. TOMS fra Journeys. Nike Free fra Foot Locker.


Nødvendigheter, lol! Fiji-vann aka verdens beste vann, EOS, tanntråd, sminkefjerner, Listerine og Listerine freshburst fra Target. Hettejakke fra Aéropostale.

Det meste jeg kjøpte trengte jeg og alt var veldig billig, så du må ikke bekymre deg, mamma! Hahahah :-) Resten av dagen skal jeg bare slappe av med vertsfamilien. Vi skal KANSKJE på kino, men vi klarer ikke å bestemme oss for hvilken film vi vil se. Selv har jeg veldig lyst til å se 22 Jump Street, men den er Rated R (dvs 17-årsgrense), så vertssøsteren min kan ikke se den. Håper alle får en fin tirsdagskveld videre!!


Hva syns du om innkjøpet? Har du sett 22 Jump Street?

 • Skrevet: 23.06.2014  •  Kl: 05:01  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 6

Klokken er 22:00 her

Heihei, godtfolk! Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hva jeg driver med i statene. Akkurat nå sitter jeg og vertssøster og ser på baseballkamp på TV. Har akkurat sett en film med hele familien, og det var kjempekoselig som alltid. I går sto jeg, vertsmor og vertsfar opp 05:30 (PÅ EN LØRDAG?!!!) for å kjøre i 3-4 timer. Vi skulle hente vertssøster på korpsleir helt på grensen til Canada. Mens vi var der fikk vi sett at hun og resten av korpset spilte konsert, også besøkte vi "Peace Gardens", som var en utrolig fin park. Tok MANGE bilder derfra, så kan vise dere en annen dag. Vi krysset faktisk grensen over til Canada, så nå har jeg enda et land på listen min.

Søndagen startet med at vi var i kirka en times tid. Det er veldig normalt å gå i kirka i USA, er utrolig mange som er veldig kristne her. Men kirka vertsfamilien min går i er ikke litt lik de norske lutherske kirkene en gang. Kirken er veldig moderne. Presten har på seg helt vanlige klær, og gudstjenesten starter med en slags rockekonsert med kristne sanger. Haha! Det er ikke så kjedelig å dra i kirka når de er sånne gudstjenester akkurat. Ikke at jeg er særlig kristen selv, men jeg har full respekt for de som er det, og syns det er helt greit å være med vertsfamilien når de drar i kirka. Menmen, over til noe annet. Som dere vet, var jeg på en liten (stor) shopping spree på fredag, og jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt. Sorry for elendige bilder, men orket ikke å ta bilder hvor jeg faktisk hadde på meg klærne. Så ja, klærne er mye finere på for å si det sånn!!


Fra American Eagle.


Fra Aeropostalé.


Haha, digger denne crop toppen. Fra Pacsun.


Dårlig kvalitet :p Skjørt fra Wet Seal.


Crop top fra Wet Seal.


Åh, elsker denne genseren!! Fra PINK (Victoria's Secret).
Verdens beste parfyme og en kjempesøt liten toalettmappe eller noe fra Victoria's Secret.


Haha, kjøpte sånn 15 truser på salg. Kleint å legge ut bilder egentlig, men er liksom et must når de er fraVictoria's Secret.


Joggebukse fra PINK (Victoria's Secret)


Verdens mykeste pysjamaser (IKKE KØDD) fra Victoria's Secret. Måtte ha en lang skjorte + ett sett siden de var helt fantastiske!

Hva syns du om innkjøpet? Noe du ville kjøpt?

 • Skrevet: 20.06.2014  •  Kl: 21:35  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 4

Klokken er 14:35 her.

Hellu! Akkurat nå sitter jeg ute i sola og koser meg mens jeg blogger. Har vært en fantastisk fredag så langt. Har blant annet kjørt bil helt alene i dag. Første gang jeg kjørte alene i USA #stolt Var automatgir også, noe jeg ikke er vant til, så det ble et par nye opplevelser i dag. Men det gikk helt fint, og jeg krasjet ikke, haha. Men herregud folk er elendig til å kjøre bil her.

Siden Annabelle fortsatt er på korpsleir, og vertsmor og vertsfar jobber fra 8-17, så har jeg vært alene hjemme hele dagen. Jeg har kjørt litt rundt i byen for å bli kjent her, også har jeg vært på en stor shopping spree. Brukte utrolig mye penger på Victoria's Secret for å si det sånn. Men det er verdt det! Den butikken har alt for mye fint, er nesten farlig å gå inn der. Kan vise dere alle innkjøpene mine en annen dag, akkurat nå har jeg ikke tid (les: gidder ikke å ta fram kameraet) :-)

Glemte også å nevne at jeg har spist lunch på Taco John's og en "blizzard" på Dairy Queen. Anbefaler dere å dra innom Taco John's og bestille en crunchy chicken burrito og potato olés og en double fudge cookie dough blizzard på Dairy Queen hvis dere er i USA! You won't regret it.


Haha, småkleint bilde. Kjøpte meg verdens fineste snekkershorts i dag på Aeropostalé og den søte stripete crop toppen fra Wet Seal.


Hehe...


Dette er dønn seriøst den minste brusen de hadde på Taco John's. ALT er større i Amerika.


Og dette er en "small" blizzard. Klarte ikke å spise halvparten engang.


Haha, nå begynner jeg virkelig å få mange armbånd. Kjøpte et nytt et i dag, det som står "LOVE" på. Fra Claire's.

Hva har du gjort i dag? Har du vært på Taco John's eller Dairy Queen før?

 • Skrevet: 19.06.2014  •  Kl: 16:47  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 09:45 her.

Hei, og god morgen! Eller god ettermidag for dere i Norge kanskje. Tenkte bare jeg skulle skrive et kjapt innlegg om at jeg har kommet trygt fram til Bismarck, North Dakota hvor vertsfamilien bor. De var kjempeglad for å se meg hele gjengen. Vertssøsteren min er på korpstur akkurat nå, så henne får jeg ikke sett før lørdag. Da skal jeg, Angie og Don på roadtrip til helt Nord i North Dakota, neeeesten i Canada. Gleder meg kjempemye til å se henne igjen!!


Var fantastisk å se Christy igjen!


Super kvalitet. Haha! Dette er Mittens. Hun er helt nydelig.


Startet dagen med en typisk amerikansk frokost. Bacon, hashbrowns (potet), biscuits og gravy. Sykt godt!


Nydusjet, fortsatt litt sliten etter reisen.


Har fått eget bad. Digger dusjforhenget.


Klesstativet med mange av klærne jeg glemte i Colorado. Haha!


Rommet jeg skal bo på mens je er her. Bra jeg er flink til å re opp senga ihvertfall!

I dag har vertsfamilien bestemt at jeg skal ha "hviledag" hvor jeg bare er hjemme og ikke gjør noe som helst, men jeg har helst lyst å se meg rundt i denne byen. Har jo aldri vært her før!! Men det blir vel i morgen. Orker ihvertfall ikke å være hjemme to dager på rad. Haha!

Har du fått ferie?

 • Skrevet: 17.06.2014  •  Kl: 23:22  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 4

Hey, what up, peeps? Akkurat nå sitter jeg i en stol på Gardermoen og venter. Det har jeg gjort i et par timer nå, og jeg skal vente i noen timer til. Får ikke sjekket inn før ca klokken fire, så frem til da skal jeg drikke Red Bull og se Keeping Up With The Kardashians. Må egentlig tisse, men tør ikke å reise meg fra stolen, for jeg er redd for at noen tar plassen min. Haha! Er ganske fullt her, så. Dessuten har jeg en bag og en koffert, så det blir stress å ta de med seg #realstruggles. Er egentlig litt trøtt, men skal holde meg våken til jeg kommer på flyet sånn at jeg får snudd døgnet. Gleder meg utrolig mye til jeg kommer frem, og til jeg får se vertsfamilien igjen. Blir koselig!!

Håper alle har det bra! Skal prøve å blogge så mye som mulig mens jeg er borte, så ikke glem å besøke bloggen min av og til :-) Dere får ha en god natt, så blogges vi!

Skal du på ferie i år? Hvor skal du isåfall?

 • Skrevet: 16.06.2014  •  Kl: 22:59  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 4

Hei! Var ikke så mange som svarte på om de ville ha et innegg om pakketips eller ikke, men jeg legger det ut likevel jeg. Når man skal pakke til USA må man tenke på et noen ting som er ganske vesentlig:

- Hvor lenge skal du være borte?
- Har du tilgang til vaskemaskin mens du er der?
- Hvor i USA skal du? Er 50 stater, og noen av de har veldig forskjellig klima.

For min del skal jeg være borte en stund, nesten 5 uker faktisk. Så jeg kan jo ikke pakke for lite heller. Men samtidig kjenner jeg meg selv godt, og jeg vet at jeg kommer til å shoppe en god del. Det meste er jo mye billigere enn i Norge, så man kan få seg et par kupp, hvis man planlegger riktig. Når det kommer til vaskemaskin, så har jeg tilgang til det, i og med at jeg skal bo hos vertsfamilien jeg hadde da jeg var utvekslingsstudent. Jeg skal først og fremst til North Dakota, og der har de cirka samme klima som jeg er vant til fra Norge, så jeg kan ikke bare pakke shortser og skjørt for å si det sånn. Her er ihvertfall en liste over hva jeg skal ha med meg:


Kanskje litt lite, men som sagt kommer jeg til å shoppe litt (mye). Glemte ADAPTER under viktige ting BTW.

Det som kan lønne seg å gjøre, er å ha med seg noen få av sine favorittplagg. Det kan også være smart å for det meste kjøpe ting som er billigere i USA enn i Norge, og å kjøpe ting som man kun får tak i i USA. Noen populære butikker jeg anbefaler å dra innom er: American Eagle, Aéropostale, Abercrombie & Fitch, Hollister, Pacsun, Victoria's Secret, Forever 21, Wet Seal, Urban Outfitters og American Apparel. Noen populære merker som er billigere i USA enn i Norge:

- Nike
- Adidas
- Levi's
- Converse
- TOMS
- Marc by Marc Jacobs
- Michael Kors
- Ray Ban
- Apple
- MAC Cosmetics
- Smashbox
- Carmex, Burt's Bees, Eos, Essie

OG MYE ANNET!! Det meste egentlig. Haha! Her er noe av det jeg har planer om å KANSKJE kjøpe meg når jeg besøker Mall of America.


Ray Ban Clubmaster (svarte), Marc Jacobs Baker-klokke (sølv mest sannsynlig), Marc Jacobs-lommebok, Michael Kors eller M.J. veske (usikker på modell & farge). Dette er veldig dyre ting, men de er kanskje halvparten så billig i USA, om ikke mer. Så det er absolutt verdt det! Skal også kjøpe meg TOMS, Converse, Levi's, Nike osv. Egentlig det meste av det jeg nevnte på listen over. Haha. Store planer! Skal også kanskje kjøpe meg en Apple Time Capsule som er en ekstern harddisk hvor man kan ta backup av både iPhone, iPad, Mac osv. Passer bra med tanke på at jeg har så mange Apple-produkter.

Hva syns du om listen? Noe jeg mangler?

Noe av dette du kunne tenkt deg å kjøpe? 

 • Skrevet: 28.05.2014  •  Kl: 20:38  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 3

Om 20 dager sitter jeg på toget på vei til Oslo. Deretter blir det 9 timer venting (soving) før flyet går 06:30 fra Oslo til Amsterdam. Videre skal jeg fly i ca 9 timer fra Amsterdam til Minneapolis. Håper jeg får sove i mange timer sånn at jeg forhåpentligvis ikke blir så sinnsykt jetlag. Haha! I Minneapolis må jeg vente i 3 timer før flyet mitt går til Bismarck, North Dakota. Blir en lang og slitsom reise på 17-18 timer, men satser på at det blir noen timer søvn på alle de flyene jeg skal ta. Skal jo innom hele 4 flyplasser, veldig bra at jeg ELSKER flyplasser. Eh, nei. Lol. Men over til noe annet. Bestemte meg for å skrive en liste over ting jeg gleder meg til i USA, siden jeg ikke har så mye å fortelle om fra dagen. Så, ja, her er alt det jeg gleder meg til ved denne fantastiske reisen jeg skal på:


Bildene er ikke i rekkefølge i forhold til "listen".
 

- Se vertsfamilien igjen

- Oppleve Bismarck, North Dakota

- Se Colorado igjen, spesielt Denver & Grand Junction

- Møte venner fra high school igjen

- Dra på Starbucks og ikke måtte betale 50 kroner for en Frappucino

- Shoppe bikinier, masse fint undertøy osv osv på Victoria's Secret

- Feire 4th of July (USAs nasjonaldag) med fyrverkeri osv

- Spise på Taco John's, Taco Bell, Pizza Hut og mange andre fantastiske fast food restauranter. Haha!

- Spise en Chocolate chip cookie dough blizzard på Dairy Queen. En slags is/soft is-lignende greie aka HIMMELEN!!

- Shoppe på Forever 21, American Eagle, Pac Sun, Hollister, Abercrombie & Fitch, Wet Seal osv osv.

- Oppleve Yellowstone National Park. Skal forhåpentligvis dit på ferie med vertsfamilien.

- Dra til Mall Of America i Minnesota. Aka USAs største kjøpesenter, det er flere kilometer stort.

Det er myyyyye mer jeg gleder meg til, men nå fikk jeg et kick som sier at jeg må dra og trene ASAP. Lol.

Hva gleder DU deg til? Noe av dette du ville gledet deg til?

 • Skrevet: 20.04.2014  •  Kl: 19:22  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 4

Hei! Tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg skal i sommer. Som kanskje noen av dere vet, så var jeg utvekslingsstudent i USA i 2010/2011. Savner den tiden noe sykt! Og siden jeg ikke har besøkt vertsfamilien på snart 3 år følte jeg at det var på tide. Så i februar, etter å ha fått dimmepengene bestilte jeg billett til USA. Skal være der fra 18. juni - 23. juli, så over en måned. Det blir så sykt bra, og jeg gleder meg til å se igjen alle de amerikanske vennene mine (og familien da så klart).

Reiser med tog fra Åndalsnes til Oslo Lufthavn tirsdags ettermiddag, 17. juni, og kommer frem ca ni om kvelden. Skal deretter vente i ca 8 timer på Gardermoen før jeg kan sjekke inn. Turen går fra Oslo til Amsterdam så tidlig som 06:30 om morgenen, så må være sjekket inn på flyplassen senest 04:30. Kommer frem 16:30 til Bismarck, North Dakota (vertsfamilien flyttet dit), dvs 23:30 norsk tid, så det blir en ganske lang reise... ca 17 timer eller noe.


Hahahahahahha utrolig pen. Snart 4 år gammelt bilde hvis du lurte! Fra Denver eller noe :)

Har du vært i USA før?

 • Skrevet: 07.07.2013  •  Kl: 20:29  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 3

Hei! Som noen av dere kanskje vet, var jeg nettopp i Kroatia (fra 15. - 22. juni) på seilferie. Tenkte å svare på et par spørsmål om reisen, og deretter legge ut en del bilder fra turen. Alle bildene kommer forresten i random rekkefølge, rett og slett fordi jeg ikke orket å sortere de.

Reiste du alene? Ja, det gjorde jeg. Meldte meg på en uke seiling i Kroatia via en organisasjon.

Hvilken organisasjon reiste du med? Bestilte med Kilroy, men "linjen" som eide båtene het Katarina Lines.

Hvor i Kroatia var du? Vi seilte til forskjellige steder hver dag, men for å nevne de fleste (i rekkefølge) Split, Makarska, Mljet, Dubrovnik, Trstenik, Korcula, Hvar, Bol. Har sikkert glemt et par steder.


Chiller på dekk.


Emma, Renée og Oakley på en nattklubb i Korcula.


Korcula.


Korcula.


Bar i Dubrovnik.


Restaurant i Korcula.


Siste kvelden. Party i Split. Tidenes kveld!!


Barbeque i Mljet.


Korcula. 


Korcula.


Meg, Andy og Emma. Utrolig stygt av meg, hahah!


Enda et glansbilde av meg. Meg, Oakley og Dayna.


Skumparty!


Rafting i Makarska.
Haha, elsker dette bildet!


Fra venstre: Dan, meg, Emma, Megan, Kayleigh og instruktøren.

Ble en del bilder fra Korcula, ooops. Sorterte bare etter de aller fineste bildene. Bør egentlig legge ut et bilde av hvor blått og fantastisk havet er i Kroatia, ser helt fake ut! Men det tar vi en annen gang. Havet er også utrolig salt btw. Det svir seriøst i ansiktet hvis du bader lenge. Av alle de som var på samme båt som meg var det ingen fra Norge, faktisk ingen fra Europa engang. Haha, det hadde jeg ikke trodd. Var 3 fra USA, 3 fra Canada, 3 fra Australia, 2 fra Chile og en fra New Zealand, og alle var herlige mennesker. Fikk skikkelig god kontakt med alle, og vi ble en fin liten gjeng. Var jævlig kjipt å reise fra de (og fra Kroatia såklart, sykt fint der), så vi har planlagt reunion i Chile. Haha, blir bra!

Hva syns du om bildene? Vært i Kroatia før?

 • Skrevet: 28.06.2012  •  Kl: 15:52  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 6


Bilde tatt fra Google!

Om en time setter jeg meg i bilen for å kjøre til flyplassen. Er allerede klar til å dra egentlig, må bare spise først. Åååååh det skal bli så sykt bra! Flyet går 17:55, så vi kommer til Oslo rundt 19 - 19:30. Det første vi skal gjøre er å dra på Youngstorget for å registrere oss som frivillige (hvis vi rekker det), og deretter drar vi sikkert ut for å spise. Blir vel enten Indisk mat eller T.G.I. Friday's, det er helt klart mine favoritter i Oslo. Elsker sterk mat! Kan også vurdere Sushi, men vi har mange dager, så vi får nok prøvd litt av hvert.

ÅÅÅHH GIIIIRAAAAAA!!!!!

Andre som skal ut å reise i helga?

 • Skrevet: 27.06.2012  •  Kl: 16:47  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 5

Jeg har vel kanskje ikke fortalt dere det, men jeg skal tilbringe de neste 5 dagene i Oslo. Hva jeg skal der? Hmm, nei altså, nå skal dere høre! Jeg skal nemlig være frivillig på en festival som heter Kollenfest (eller Kollenfestivalen, er litt usikker. Haha), hvor RIHANNA og KISS skal spille. Gjett om jeg gleder meg da? Får fri fredag, så da får jeg sett selveste RIHANNA liiiiiive. Herregud, kommer til å bli så VILT! På lørdag skal jeg jobbe i baren i 11 timer, og i løpet av disse timene vil Kiss stå på scenen i halvannen time. Blir sikkert en del folk da kan jeg tenke meg.

Reiser sammen med Andrea i morgen med et fly som går 17:55, og jeg har akkurat startet å pakke. Skal kun ha med meg en liten koffert (håndbagasje), så jeg fikk akkurat stappa den full med klær, sko og accessories. Har sikkert med meg alt for mye... blant annet 4..... par sko. HAHAHA! Er man jente, så er man jente, eller hva? Er så SYKT typisk meg å pakke 50 antrekk bare på noen få dager... Urutinert pakking, sa du?


Systematisert da eller? 


Utrolig nok fikk jeg plass til alt i denne lille kofferten! 


Et blogginnlegg er ikke komplett uten et speilbilde. Fjortis-style med blitz ofc<3<3xDx);Plol lizzm


Dagens antrekk. FINVÆR I DAG JA, woohoo. Hatt og bikinitopp fra H&M, shorts fra Forever 21 og topp fra American Eagle.

Noen andre som skal på Kollen for å se Rihanna og/eller Kiss live?

 • Skrevet: 27.05.2012  •  Kl: 22:13  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 7

Heihei, godtfolk! Det har vært en herlig helg i Bodø, selv om den godt kunne vært lengere for min del. Har som tidligere nevnt vært i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt, og det var kjempekoselig. Koste oss med tre-retters på en over gjennomsnittet fancy restaurant etterfulgt av maaaasse kaker og kaffe. Kjenner jeg har spist hakket for mye... hehe! Men det er vel vanlig det i en konfirmasjon? Haha!

Ellers er jeg ekstremt irritert på Norwegian. Flyet som skulle gå fra Bodø 17:30 var forsinket med nesten en time pga kraftig skydekke. Dermed fikk jeg det utrolig travelt med å rekke flyet mitt som skulle gå fra Gardermoen til Molde 19:45. Selvfølgelig måtte de lukke gaten AKKURAT da jeg kom. Og nei, de kunne IKKE åpne den igjen fordi det tok tydeligvis for lang tid. Og de VISSTE at jeg kom fra et annet fly som var forsinket, så det var ikke min feil at jeg kom forsent til boarding. Siden jeg ikke rakk flyet til Molde sitter jeg nå på et hotellrom helt alene. Utrolig kjedelig. Hadde det ikke vært for at jeg får gratis middag, lunsj og frokost (og at jeg fikk gratis hotellrom) hadde jeg vært utrolig deprimert. Hvorfor? Fordi enten måtte jeg ha brukt en formue på mat (noe jeg ikke har råd til) eller så måtte jeg ha dødd av sult. 


Er ikke så glad som det ser ut som. Hehe!

Forresten må jeg også opplyse om at Norwegian har brutt sikkerhetsreglene sine med å sende kofferten min til Molde uten at jeg var på flyet. Det er faktisk ulovlig i og med at eieren av kofferten SKAL være på flyet hvis kofferten er på flyet. Så ja, dette skal det klages på. Får heller ikke øvd til norskeksamen heller i og med at boka ligger igjen hjemme. Blir det ikke streik på skolen vår legger jeg meg ned og griner... FML!

Peace out!!

Opplevd noe lignende?

 • Skrevet: 27.08.2011  •  Kl: 19:03  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 7

Vet dere hva? Jeg har fantastiske nyheter. Datoen er satt og flybillettene er bestilt. Jeg skal nemlig til Dublin i Irland sammen med engelsk-klassen min. Jeg har nemlig English Literature på skolen, og læreren vår bestemte at 8. til 13. desember setter vi kursen mot Irland. Det blir så herlig, gleder meg sykt!!!
 


Beautiful <3


Har du vært i Irland / Dublin før?

 • Skrevet: 14.07.2010  •  Kl: 15:59  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 13
Nå kommer del 2 av de fantastiske bildene fra Trondheim. Da kan jeg vel ikke si annet enn: ENJOY!

I følge de minste er dette Simon i "Alvin og gjengen / Alvin and the chipmunks" !


Cheeseballz ♥


Astrid er fornøyd. Og jeg har merkelig hårfrisyre!


Pizza ♥


"Det skal godt gjøres å bare spise én"


Meg og verdens beste lillesøstre! Mange sier vi er så like, men jeg ser ikke likheten. Do you?


Det var da del 2 av bildene. Håper dere likte dem.

Likte du bildene?
Ser du likheten mellom meg, Anja og Astrid? (Det gjør ikke jeg)
Stikkord:
 • Skrevet: 13.07.2010  •  Kl: 16:36  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 15
Som de fleste sikkert har fått med seg, dro jeg, Anja, mamma og pappa en snartur til Trondheim, hovedsaklig for å hente minstemann i familien på flyplassen. Nå skal dere få se noen fine (og noen mindre pene) bilder fra turen.

Trøttetryne.no. Anja liker forresten å ta bilder på skrå. "D e kult da!"


En stk. fjern unge!


Sånn vil jeg ha når jeg drar til USA. Haha.


"Har du drømmene - har vi utstyret..." Jaja, tolk det slik du vil! Hahaha... Skulle egentlig ikke
ta bilde for å vise den "teksten", merka det nå. Lol!Italiensk is med lakris-smak ♥

Haha, aw. "Ta bilde når æ gjør sånn!"


Übersøt! Minner meg på en måte om en liten versjon av Annais.


Det kommer en del 2, for jeg orker ikke å legge ut alle på en gang. Håper dere likte bildene!

Hva syns du om bildene?
Stikkord:
hits