hits

Hei, folkens. God pinse! For meg har det vært en veldig fin Første Pinsedag. Sto opp halv tolv, og gikk rett ut på verandaen og solet meg. Har vekslet mellom soling og spising. Haha! Må jo ha noen pauser når det er så sinnsykt varmt. Er sikkert bare noen og tjue grader, men det er varmt nok for min del. Det blåser jo ikke i det hele tatt, og da blir det jo ekstra jævlig å sole seg. Nå har sola dessverre gått bak noen skyer, så jeg benytter anledningen til å blogge. 

Som dere sikkert fikk med dere så hadde jeg besøk av Andrea i går. Hun kom til meg et par timer etter jeg var ferdig på jobb, og hun ble her til sånn to - halv tre i natt. Haha, vi har det så gøy sammen at vi glemmer av tiden litt. Klokken ett i natt kom vi for eksempel på at vi skulle gå tur med Akita, så da gikk vi tur i en times tid før hun dro hjem. Da hun kom hadde hun med en forsinket bursdagsgave til meg som hun hadde kjøpt på gullsmeden hun jobber (hvis jeg ikke tar feil). Hun sa hun måtte bestille gaven på nett, siden de ikke hadde den inne, så det tok et par måneder før jeg fikk den. Gaven var et charm bracelet, altså et armbånd med sånne charms på. Det var utrolig fint, jeg elsket det! Hun er virkelig verdens beste <3 Hun vet liksom hva jeg liker uten at jeg nødvendigvis har sagt at jeg ønsker meg det!


Skikkelig kleint håndbilde.


Happy birthday og my best friend <3 Likte at armen min så sykt brun ut her.

Hva syns du om armbåndet? Har du charm bracelet?

Heihei! I dag har jeg fri, noe som er utrolig deilig. Hadde egentlig tenkt å trene i dag tidlig, men trente både tirsdag og onsdag, så utsatte det til i morgen. Måtte uansett komme meg på biltilsynet for å få meg nytt førerkort. Tok jo minibusslappen i Forsvaret, så når jeg fylte 21 var det bare å betale 240 kroner for nytt. Fylte jo 21 i mars, men har drøyet det litt. Har jo jobbet en del i det siste, så nå når jeg hadde en fridag var det greit å benytte sjansen. Anyways, her er dagens antrekk! Ikke noe spesielt antrekk, men hadde ikke så mye annet å blogge om egentlig.


Wow, så ikke at det var så elendig fokus før nå. Hahaha! Genser Weekday. Shorts ONLY. Smykke Søstrene Grene.
Halla folkens.


Besties. 

Nå skal jeg snart bade i sjøen. Astrid (lillesøster) var så dum at hun utfordra meg, og hvis jeg ikke gjør det kommer hun aldri til å holde kjeft om den tyggisen jeg "skylder" henne. Har ikke tenkt å utfordre flere, syns den er så sykt oppbrukt nå at det ikke er gøy lenger. Men bade, det skal jeg uansett. Har dere forresten fått med dere at kreftforeningen snart har samlet inn 1 million pga det #HoppIHavet opplegget? Utrolig bra da! Oppfordrer herved alle om å støtte Kreftforeningen!!!

Hva syns du om antrekket?

God kveld!! Hadde akkurat lagt meg, men så kom jeg på at jeg ikke har vist dere de nye skoene mine. Orket ikke å ta fram kamera og Macen, så blogger fra mobilen... #lat. Har nettopp kjøpt meg mitt tredje par Toms. Har et par svarte som jeg kjøpte i USA for 3-4 år siden, men de er mildt sagt ganske slitte. Har også et par gråe som jeg kjøpte på eBay for et par år siden, men de er litt små, så de har jeg ikke brukt så mye. Har nå kjøpt meg militærgrønne Toms, og de er sykt fine!! Anbefaler alle å kjøpe seg et par, de er veldig lette og gode og gå i. De perfekte vår- / sommersko. Det som er enda bedre med Toms er at hver gang noen kjøper et par, gir firmaet et par sko til et barn i nød, så "mottoet" deres er "One for one" :-) Høres ut som jeg er sponset siden jeg skryter så mye av skoene, men det lover jeg at jeg ikke er!! Haha. Her er noen bilder:Hva syns du om skoene? Har du TOMS?

Hey! I dag har jeg hatt fri, og jeg har vel ikke gjort så mye egentlig. Har tatt meg en liten treningsøkt, også har jeg ryddet i klesskapet. Fant en hel del klær som jeg allerede har gitt bort til frelsesarmeen, og 3 av plaggene har jeg lagt ut på bloppis.no (en side der du kan selge klær). Sjekk ut min bloppis HER. 


Har så sykt mange hettegensere, og 90 % av dem er gråe.


Hahha, fant kosedressen min. Husker det var sååå populært med OnePiece!


Noen av klærne jeg ga bort.


Et av plaggene jeg skal selge.

Rydder du ofte i klesskapet ditt?

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og ser på intervjuer fra etter håndballkampen. Norge er i finalen igjen, hurraaa! Har nesten blitt en tradisjon med norsk medalje i kvinnehåndball i adventstida. Haha! Tenkte å ta meg litt mat mens jeg ser en film, før jeg må gjøre meg klar for julebord. Men før den tid trenger jeg deres hjelp til å velge kjole. Alle kjolene det står imellom har jeg hatt i flere år, men jeg har ikke brukt de så mange ganger akkurat. Satt sammen en liten kollasj av kjolene, så nå er det opp til dere! :)


For de som er interesserte er kjole 1 fra H&M (kanskje 2 år gammel) , kjole 2 er fra Bik Bok (kjøpt for sånn 3 år siden, haha!!) og kjole 3 fra H&M (ca 1 år gammel)

Hvilken kjole? 1, 2 eller 3?

Hey, fellas! I dag har jeg hatt fri, og jeg har vel bare gjort det jeg vanligvis gjør på tirsdager. Sto opp rundt kl 10, tok meg en treningsøkt på ca. en time med step, pushup-trening, 8 minute ab workout og en 10 minutters arm workout. Ellers har jeg laget wok til middag, sunt og godt! Skulle ut å ta bilder i snøen, men så hadde det blitt mørkt, så bildene ble sykt dårlige. Blir så fort mørkt for tiden! Men sola snur vel om bare 10 dager, på samme dag som JORDAS UNDERGANG...... OMG!!!


Her ser dere sånn ca hvordan bildene ble ute, veldig mørke! Er så koselig med snø, MYE bedre enn forrige uke da det var 12 minusgrader!!!


Haha, dobbelhake!?! Tidenes ansiktsuttrykk :)


Det nærmeste vi kom dagens antrekk. Skjorte fra ONLY. Bukse fra Dr Denim.


Haha! Null sminke i dag, er litt deilig med sånne dager.

Hva syns dere om antrekket? Snør det hos dere?

Tro det eller ei, men treningsklærne du bruker har en innvirkning på treningsmotivasjonen din. Sånn er det ihvertfall hos meg. Selv har jeg et par fargerike sports-BHer og treningsgensere, men det går for det meste i svart og grå. Vet ikke hvorfor, men uansett hva jeg kjøper ender det ofte med at jeg kjøper kjedelige farger. 
Plukket ut 6 nokså fargerike overdeler fra Zalando.no. Alle var ikke sånn sykt fargerike, men de var fine da. Jakken øverst til høyre er jo sykt kul egentlig!

Likte du noen av overdelene? Trener du ofte?

Hey peeps! I dag har jeg fri, og akkurat nå sitter jeg og tenker hva jeg skal kjøpe til venner og familie til jul. Har så smått begynt å planlegge, har faktisk kjøpt en gave allerede, og den kjøpte jeg så tidlig som 24. november!! Er sikkert ikke tidlig for noen av dere, men jeg pleier ikke å begynne med julegavene før i midten av desember. Jeg får mye mer julestemning hvis jeg kjøper gavene i desember :)


Dagens antrekk. Skjorte fra Vila. Bukse fra H&M. Støvler fra Hunter.


Var så kaldt at jeg måtte kose litt med vofsen. Haha!


Skulle liksom være sunn og spise cottage cheese med havregryn, bær og honning til frokost, men Cottage Cheese var IKKE godt. Noen som har noen gode oppskrifter der man bruker Cottage Cheese?


Ser jo ikke så godt ut på det bildet. Det var det ikke heller. Lol. 


Overskriften kommer fra denne sangen: Bruno Mars - Locked Out Of Heaven.

Hva syns dere om antrekket? 

Snart er det jo desember, og da er det duket for formelle anledninger som julebord, juleball, julaften, nyttårsaften og andre julefester. Jeg har vel egentlig en del kjoler fra før, men ingen som jeg føler passer til anledningen jul osv. Haha! Derfor tenkte jeg å kjøpe meg en ny kjole. Personlig er jeg veldig glad i rød, og det passer jo også godt til jul. Fant derfor noen fine kjoler på Nelly.com og Asos.com, og lagde en kollasj av de.


Lace Open Bow Back Dress (min favoritt, vurderer å bestille den!!) - Melanie Open Back Dress - Mia Dress


Dolly Dress with Bow Detail - Pretty Lace Skater Dress - Bandeau Skater Dress with Circle Skirt 


Mini Dress with Fit & Flare Skirt  - Rare Bandeau Dress With Chiffon SkirtElise Ryan Sequin Cornelli Bandeau Skater Dress 

(adlinks)

Hvilken kjole likte du best?

Jeg vet ikke om det er jeg som er treig eller hva det er, men i går kveld gikk jeg helt random innom Bik Bok sin nettside, og jeg la merke til at de hadde fått nytt design. Ikke nok med det: de hadde også fått nettbutikk. Har ventet en stund på denne nettbutikken, i og med at jeg bor i Molde, og der får de ikke inn alle plaggene som er på nettbutikken. Det gjør de sikkert ikke på andre Bik Bok-butikker heller, men i Molde er nok utvalget enda dårligere. Mange av de fineste og mest populære plaggene får de enten ikke inn, eller så blir de utsolgt med en gang. Da er det jo greit at man kan bestille plaggene man liker på nett, eller hva?


Orker ikke å linke til produktene i dag, sorry. Men dere finner plaggene under overdeler, bortsett fra den gråe genseren (den er utsolgt)


Hva syns dere om at Bik Bok har fått nettbutikk?

På fredag prøvde jeg meg på litt "pimping" av mine kjære Converse. Valgte å sette studs på de svarte høye, siden jeg aldri bruker de uansett. De er egentlig litt små siden de er i 37,5, men jeg kan bruke dem av og til uten å få store gnagsår. Resultatet ble helt ok,  det ble ikke helt beint, og jeg satte ikke på så mange. Hadde tenkt å sette på på fremsiden av skoene også, men det får vi ta en annen gang.

Hva syns dere?

Hadde egentlig tenkt til å finne mange fine plagg som jeg likte på asos.com, men så ble jeg så jævla pissed fordi jeg kom meg ikke inn på e-mailen min. Vet ikke om jeg ble hacket eller hva slags crap det var, men jeg måtte svare på en haug med idiotiske spørsmål som jeg liksom skulle vite om brukeren min... som for eksempel hvilket "subject" jeg hadde brukt på de 5 siste e-mailene jeg sendte. Dafuq? Greit at jeg husker mye unødvendig, men SÅ ILLE er det ikke. Sorry. Haha, uansett nå har jeg kommet meg inn, og jeg har funnet 3 av maaaange fine plagg inne på asos.com. 


Er ikke dongeriskjorten utrolig stilig? I freakin' love it!!! Elsker dongeriskjorter, spesielt de med spesielle "detaljer". Og cardiganen var utrolig søt, eller hva? Elsker pastellfarger.  Grå jakke HER. Dongeriskjorte HER. Cardigan HER.

Jeg er som mange andre på jakt etter den perfekte vinterjakken/parkasen. Nå er det jo ikke vinter enda, men det er jo greit å være tidlig ute. Dessuten er det jo så kaldt i Molde at man må vel fram med vinterjakka snart uansett. Selv har jeg bare en utrolig deilig dunjakke fra Missing Link som jeg brukte i fjor, men for å være helt ærlig er jeg ganske lei av den. Har lyst på en parkas eller en fin og varm jakke. Har lett litt i butikkene i Molde, men det er nok litt tidlig enda. På Nelly derimot fant jeg noen fine jakker, og her er mine favoritter:


1. HER (min favoritt!) 2. HER 3. HER - denne ser litt for stor og "tung" ut for min smak, men den er sikkert god.


4. HER - fin og billig! 5. HER alt for dyr og mainstream for meg. Kommer nok aldri til å kjøpe Canada Goose. 6. HER

Hvilken jakke kunne DU tenkt deg?

Heihei, og god mandag. Oh, who am I kidding? Mandager blir aldri gode. Men i dag er det jo høstferie for mange, så jeg regner med at de fleste har en helt ok+ dag. Her i Molde regner det, så antrekksbildene ble tatt inne på rommet til Anja (haha sorry Anjis) med iPhone. Gled dere til bra kvalitet sier jeg bare!!


Det er en kollasj med en hvit ramme rundt, derfor ble plasseringen litt rar. Skjorte fra Forever 21. Bukse fra H&M.

Nå skal jeg spise middag før jeg fikser meg til jobb. Har det vel egentlig ganske travelt når jeg tenker meg om. Typisk meg. Åh, forresten! Vertssøsteren min blir 11 år i dag, HAPPY BIRTHDAY, BELLE. Love you!! :D 

Hva syns dere om antrekket?

Converse er desidert de skoene jeg bruker mest i løpet av et år. Jeg er en "girly girl" som det kalles, og liker høye hæler ogsånt, men jeg har vel forsåvidt en ganske casual stil, så jeg er vel ikke den som går i høye heler HVER dag. Da er det jo godt å ha noen par sko som er ganske avslappende, men som også ser bra ut! Da snakker jeg selvfølgelig om Converse. Finnes ikke et merke jeg elsker mer enn Converse når det kommer til sko. Mitt første par Converse fikk jeg i 7. klasse, og de var brune. De er dessverre for små nå da, tror det var størrelse 37. Haha!!


Har fire par Converse. De hvite er helt ødelagte og misfargede, har nettopp vasket de. De svarte til høyre er ikke så store som de ser ut som. Hahhaha!


Svarte lave.


Hvite høye


Marineblå lave


Svarte høye

Har du Converse? Hvor mange par har du?

Heihei, og god lørdagskveld! Akkurat nå sitter jeg og venter på at mine Big One American Diner-kyllingvinger, nuggets og chicken tenders skal bli ferdige. Haha! Det er sykt godt (men dyrt). Senere skal jeg kose meg med litt sjokolade, Pepsi Max og den nyeste episoden av The X Factor USA. Herlig å være hjemme alene! Ellers i dag har jeg jobbet og vært i byen på litt spontanshopping. Eller egentlig var det mer gaveshopping, måtte nemlig kjøpe bursdagsgave til Andrea :-) Fikk kjøpt gave pluss litt ekstra nødvendig, som for eksempel en kjempefin og utrolig behagelig høstjakke.


Sorry for dårlige bilder, men det var ikke lyst nok på rommet og jeg ville ikke skru på blitsen ;-)
Skikkelig deilig pels inni! Elsker den. Jakka er fra H&M Divided.

Hva syns dere om jakka?

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og ser siste episode av Gossip Girl sesong 5. Er helt sykt at det bare er noen få episoder igjen (sesong 6 skal visst være ganske kort) før hele serien er over. Blir rart! En verden uten One Tree Hill og Gossip Girl. Whaaaaat?!!! Haha. I dag har jeg på meg den nye sølv-buksa mi fra Cubus, og jeg digger den. Stoffet er veldig merkelig, og den er ganske liten i størrelsen, så jeg måtte opp en størrelse i forhold til hva jeg bruker til vanlig.


Jeans fra Cubus. Once again, haha!


Haha, Akitaaa! Her så buksa mest grå ut egentlig.


Haha, ser ut som et spøkelse her. Resten av dagens antrekk. Genser fra Bik Bok. Hals fra Cubus (?)

Til slutt har jeg et spørsmål til dere. Kom over en helt sykt kul hettegenser på eBay som jeg bare MÅ kjøpe (den koster ikke mer en $21 :D), men har et lite dilemma. Hvilken skal jeg kjøpe av disse to?:Hva syns dere om buksa? Grå eller hvit hettegenser?


Blonde-tee HER. Blå kragetopp HER. Wild One-tee HER.


Stjerne-tee HER. Grå og svart-tee HER. Hvit topp med krage HER.


Svart genser HER. Blå genser HER. Vinrød genser HER.


Levis jeans HER. Turkis jeans HER. Svarte Dr.Denim-jeans HER. Blomster-jeans HER.

Åååå, de har så mye fint på Nelly for tiden. Hadde jeg bare hatt så mye penger! Gadd ikke å sjekke ut kjolene en gang siden jeg har så mange, og hvis jeg hadde funnet en jeg likte veldig godt hadde jeg sikkert kjøpt den. Hahaha! Favoritten min er definitivt den turkise buksa med sjalet som belte. Synd den koster 899,- :(

Noe du likte?

Heyooo! I dag skal jeg jobbe fra 16 - 22 akkurat som i går. Helt greit det egentlig. Skal faktisk jobbe sammen med naboen min i dag, haha. Her er dagens antrekk før jobb. Litt sommerlig egentlig, men det er faktisk ganske bra vær ute, så jeg følte ikke for å pakke meg inn i strikkagenser og stort skjerf.


Ser ut som jeg holder på å velter!! Lol. Cardigan, topp og shorts fra H&M. Sko fra Converse. De er skitne, I know! (Egentlig hvite)


Nei, det er ikke så kaldt som det ser ut å gå i shorts i dag. Er overskyet og 20 grader ute.


Haha, det kom bil! Tok forresten av meg shortsen på dette bildet ;)))) hehe

Likte dere antrekket?

Aner ikke hvor tingene er fra siden jeg lagde kollasjene på Polyvore.com. Uansett. Som de fleste sikkert vet er vinrød/burgunder høstens hotteste farge, og jeg vet ikke hva dere syns, men jeg får ikke nok av fargen. Foreløpig har jeg bare to plagg i den fargen, men jeg skaffer meg nok flere i løpet av høsten. Var ikke alle plaggene i kollasjene over som var like fine, men jeg bare mikset sammen fullt av ting i den fargen, haha. Liker spesielt blusen øverst til høyre, vesken øverst til høyre og skoene med nagler/spikes over hele seg.

Andre som liker vinrød/burgunder?

Hey peeps. I dag har jeg hatt fri fra jobb, og har egentlig bare gått og tråkket rundt hjemme. Var jo flink å vaske og rydde rommet mitt i går, så i dag følte jeg ikke at jeg måtte gjøre noe fornuftig. Haha neida. Jeg og Astrid tok oss en joggetur og sprang intervaller opp en bratt bakke. Ble sykt svett og rød i trynet. Lol. Ellers har jeg sett den nyeste episoden av Pretty Little Liars og hentet pappa på flyplassen. Produktiv dag, ja.


T-skjorte fra ONLY. Bukse fra H&M. Skjerf fra Cubus. Klokke fra Clas Ohlson. Armbånd fra suvenirbutikk ved Mount Rushmore. Sko fra Converse.


"Astrid, ikkje ta fleire bildaaaa!"

Hva syns du om antrekket?

Et av mine stilikon (i tillegg Selena Gomez og Lauren Conrad) er Mary-Kate Olsen. Elsker hvordan hun kler seg! Eller ihvertfall hennes "street style", er litt bohemian, casual og girly. Love it! Legg merke til at hun har på seg solbriller på alle bildene utenom ett (hvor hun holder de i hånden), hahaha!

Har du et stilikon? Isåfall: hvem?

Jepp, jeg trenger nye joggesko. Har bare et par fra Target jeg kjøpte i USA for en billig penge, og de er utslitte, og ikke særlig gode å trene i. Trenger helst et par sko som er gode å løpe i, siden jeg skal drive med en del kondistrening fremover. Derfor trenger jeg deres hjelp!

Har prøvd Nike Free Run før, og de er utrolig gode, for å ikke nevne at de er sykt fine. Men enkelte sier at de ikke er så gode å løpe i, de er mer egnet for jobb, hverdag eller styrketrening.


Har hørt at disse er veldig gode, men har aldri prøvd de selv. Likte veldig godt de øverste til venstre. Noen som har erfaring med Nike Air Max?

Har du noen joggesko å anbefale meg?


One Sleeve Shoulder Dress - Flower Bandeau Dress - Aqua Babydoll Dress


Pearl Dress - Sequin Prom Dress - Chain Neck Bandage DressSarah Sequin Dress - Chiffon Detail Open Back Dress - Lace Belt Dress

Sitter her og sikler etter tidenes fineste kjoler på Nelly, selv om jeg vet det ikke er vits å bestille noen. Denne høsten skal jeg jobbe, og da blir det nok ikke så mye bruk for fine kjoler. Og det blir det ihvertfall ikke i militæret, så jeg får nok vente en stund med kjoleshoppingen. Mine favoritter er de to nederste helt til høyre. Liker tydeligvis kjoler med belter. Haha!

Hvilken kjole likte du best?

Mine favoritter er skinnjakka og den vinrøde skjorta. Hadde jeg ikke vært blakk hadde jeg nok vurdert å bestille det (og mye mer). Alle klærne på bildet finner dere på ginatricot.com!

Noe du likte?

Dagens antrekk er veldig komfortabelt, men samtidig ikke slaskete. Digger virkelig denne t-skjorta, den har en slags vintage look over seg. Og den er veldig behagelig. Buksa kjøpte jeg i Oslo for en uke siden. Når jeg tenker meg om har jeg vel ikke lagt ut et innlegg med innkjøp fra Oslo enda. Vi får se om jeg rekker det i løpet av uka. Kjøpte egentlig ikke så mye interessant, og alt jeg kjøpte ligger vel over alt i huset om jeg kjenner meg selv rett.


Vintage Metallica t-skjorte - kjøpt i USA, husker ikke helt hvor. Bukse - H&M. Brunt armbånd - eBay. Beige armbånd - Gina Tricot.


Haha, la nettopp merke til at veska ikke vises på bildet, kun reima. Det er ihvertfall en veske, og den er fra Bik Bok.

Likte du antrekket?

Heihei! Lenge siden sist nå. Har jo som tidligere nevnt vært i Oslo der jeg var frivillig på en festival der både KISS og Rihanna spilte, og jeg var så heldig å få se Rihanna live. Two words: HELT SINNSYKT!! Det var seriøst den beste konserten jeg noen gang har vært på, og jeg bryr meg ikke om hva andre sier, for Rihanna SKUFFET IKKE! Hun leverte så absolutt med hele 19 sanger på halvannen time. KISS fikk jeg også sett, men de fikk jeg kun sett fra baren. Kult var det uansett! Har forresten også shoppet litt i Oslo, så jeg lager vel et innlegg der jeg viser innkjøp så fort som mulig. Uansett, her er dagens antrekk.


T-skjorte og short fra H&M. Veske fra Bik Bok.

 


Haha, fin mage. Lol!


Fotlenke fra Gina Tricot.

Like?

OMG, jeg vil ha ALT! Hadde jeg bare vært rik skulle jeg tatt en shopping spree på nastygal.com. No kidding. De har så UTROLIG mye fint. Topper, gensere, skjørt, shortser, accessories, vesker, sko osv osv osv. Elsker spesielt det oransje/korallfargede skjørtet. Hadde vært perfekt til et par Converse. Ikke for tomboy-ish (betyr guttejente... haha), men heller ikke for girly. Nastygal sender forresten til Norge for kun $15. Er dere klar over hvor billig det er? Forever 21 krever $50 for å sende over atlanteren, så det er jo en liten forskjell. Men det kommer vel sikkert an på størrelsen på pakken du bestiller. Uansett verdt det. Når det kommer til prisene på klærne, er det litt stramme priser på enkelte plagg, mens andre er billigere. Dere får ta en titt, anbefales! :-)

Likte du noen av klærne?

Sykt mange fine dongerishortser som fins nå for tiden. Personlig har jeg sikkert 20 shortser fra før, meeen jeg bruker shortser, skjørt og kjoler myyye hele sommeren. Så det får man vel aldri nok av?

The Olsen Twins!! Digger det bildet :-) Åhhh, inspirasjon! Har sykt lyst på en dongerishorts fra Levis. Eller bare en med nagler. Love iiiit!


No Doubt - Hey Baby!!! Haha, husker dere denne sangen? DIGG!

Denne kjolen kjøpte jeg på Vero Moda for noen uker siden. Elsker den! Gleder meg til å bruke den i sommer. Liker at den er litt "baggy", men samtidig veldig søt og girly. Liker også veldig godt fargen på den. Nå begynner jeg å få utrolig mange kjoler. Men man får vel aldri nok? Heheh!

Image and video hosting by TinyPic

Er mye finere i virkeligheten. Den er egentlig ikke så posete øverst :-)

Hva syns du om kjolen?