hits
 • Skrevet: 30.11.2012  •  Kl: 23:02  •  Kategori: Friday Favorites  •  Kommentarer: 7

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og ser på Senkveld og spiser toast (av alle ting, haha!). Er småsliten etter å ha shoppet kalendergaver i flere timer. I morgen er det jo første desember, og da braker det løs med julekalender, Olsenbanden JR., The Julekalender osv osv. Blir aldri for gammel for kalender, folkens, HUSK DET! Har også kjøpt noen julegaver i dag. Har faktisk bare noen få igjen, og det FØR desember har begynt. Utrolig for å være meg! Uansett, nå skal jeg legge ut ukens Friday Favorites før jeg legger meg. Skal opp på jobb i morgen tidlig kl 08:00. Gleder meg!!!!!! :)<3<3


Åååå sjekk det håret da. Hadde vært en drøm å ha så fint hår!!! Elsker også genseren, sykt kul. Og tatoveringen. Haha! Hvis jeg skulle hatt tatovering ville jeg hatt den på akkurat det stedet; på innsiden av håndleddet. Men tror det er sykt vondt, så kommer nok ikke til å ta tatovering, nei.

Hva syns dere?

 • Skrevet: 29.11.2012  •  Kl: 23:02  •  Kategori: Musikk  •  Kommentarer: 4


Will.i.am ft. Britney Spears - Scream & Shout

It's Britney, bitch!!! Haha, digger denne sangen. Den kom ut for ikke så lenge siden, og i går på den Amerikanske versjonen av X Factor viste de musikkvideoen for første gang. Det var liksom SÅÅÅ STORT da at X Factor fikk vise videoen først, men så viste de ikke halve engang. Ble skikkelig skuffet, jeg! Men den fins jo på YouTube nå, så ja. Heheh. 

Hva syns dere om sangen? 

 • Skrevet: 28.11.2012  •  Kl: 14:47  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 8

For meg har det alltid vært en juletradisjon å se på juleklassikere og julekalendere på TV. The Julekalender, Vazelina Billopphøggers og Olsenbanden JR. var alltid like populært, for å ikke snakke om Blåfjell, Jul på Månetoppen, Amalies Jul, Jul i Skomakergata, Jul i Svingen osv. Jeg får alltid like mye julestemning hver gang jeg ser Hjemme Alene (eller Home Alone) sammen med familien mens julegodteriet står på bordet og det snør ute! Vi har alle Hjemme Alene-filmene på DVD, og jeg kan se dem om og om igjen uten å bli lei. Nå har jeg også bestilt meg noen juleklassikere på CDON.com. Bestilte de på søndag, og allerede 3 dager senere ligger de i postkassa. Snakk om bra leveringstid! Har også bestilt A Christmas Story fra eBay, en film som jeg så for første gang sammen med vertsfamilien for snart 2 år siden, og jeg har elsket den siden. Regner med at den kommer i løpet av desember en gang. Åh, gleder meg så sykt til jul!!
En Amerikansk juleklassiker og selvfølgelig: Olsenbanden JR.-julekalenderen. 


Husker jeg brukte å følge med på dette på TV2 for mange år siden!

Er dere enig i at julefilmer og julekalendere på TVen er med å lage julestemning? Hvilke julefilmer/julekalendere på TV er dine favoritter? 

Hey peeps! I dag har jeg fri, og akkurat nå sitter jeg og tenker hva jeg skal kjøpe til venner og familie til jul. Har så smått begynt å planlegge, har faktisk kjøpt en gave allerede, og den kjøpte jeg så tidlig som 24. november!! Er sikkert ikke tidlig for noen av dere, men jeg pleier ikke å begynne med julegavene før i midten av desember. Jeg får mye mer julestemning hvis jeg kjøper gavene i desember :)


Dagens antrekk. Skjorte fra Vila. Bukse fra H&M. Støvler fra Hunter.


Var så kaldt at jeg måtte kose litt med vofsen. Haha!


Skulle liksom være sunn og spise cottage cheese med havregryn, bær og honning til frokost, men Cottage Cheese var IKKE godt. Noen som har noen gode oppskrifter der man bruker Cottage Cheese?


Ser jo ikke så godt ut på det bildet. Det var det ikke heller. Lol. 


Overskriften kommer fra denne sangen: Bruno Mars - Locked Out Of Heaven.

Hva syns dere om antrekket? 

 • Skrevet: 26.11.2012  •  Kl: 23:00  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 6

Nå har ikke jeg kjæreste, men jeg har mange idéer til hva jeg kunne gitt han til jul hvis jeg hadde hatt en. Når man kjøper gave til sin bedre halvdel må man jo selvfølgelig kjenne personen godt, for å vite hva han/hun liker. Personlige gaver slår vel alltid an? Det er ihvertfall noe jeg setter pris på. Kommer til å skrive mer som en "liste" denne gangen, for det er så stress å lage kollasjer til alle tipsene. Håper dere liker tipsene ihvertfall!

1. Klær. Hva er vel mer sexy enn en gutt med fin stil? Selv om klær kanskje ikke står øverst på kjærestens ønskeliste kommer han nok til å sette pris på det likevel. Klær er jo noe vi har bruk for, så! Det er vitkig å se for seg hva kjæresten din faktisk ville gått med, så ikke bare kjøp det du syns ser fint ut i butikken.2. Gavekort. Gavekort er jo noe de fleste setter pris på. Gavekortet kan for eksempel være til favoritt-klesbutikken hans, iTunes, en elektronikkbutikk (Elkjøp etc.), treningssenter osv. Mulighetene er mange, så det er bare å være kreativ.

3. Parfymer og lignende. Kjøp favorittparfymen hans eller bare en du syns lukter veldig godt. Du kan jo gå for et sett der man får med body lotion, shower gel og parfyme, det er jo billig og slår aldri feil.

4. Treningstøy. Hvis han er glad i å trene får han vel aldri nok gode trenings-tskjorter eller noen gode joggesko. Stikk gjerne innom eBay eller sportsbutikker på nettet, så finner du kanskje noe til en litt billigere pris. Et godt tips til en nettbutikk som selger mye bra treningstøy er Zalando.no.
5. Samlebokser (TV-serier), DVDer, dataspill, PS3/XBox-spill, CDer. Når man tar en tur innom butikker som Elkjøp, Expert, Lefdal eller lignende finner man alltid noe som faller i smak. Er typen din en som liker kosekvelder med en god TV-serie eller film på lerettet kan du jo gå for en samleboks. Er han heller en som liker å spille litt på Play Station eller lignende en gang i blant kan du jo kjøpe et spill du tror han kommer til å like. Call of Duty: Black Ops 2 kom jo nettopp ut, og det faller nok i smak hos de fleste gutter.

6. iPhone- eller iPad-case. Har han iPhone eller iPad kan det være lurt å beskytte de slik at de ikke blir ødelagte. På Society6 eller eBay finner du mange fine.

7. iPod-docking. Har han iPhone eller iPod kan jo iPod-docking være en god idé. En iPod-docking gjør det enkelt å høre på musikk i stua eller på soverommet, og det er jo enkelt som bare det. 

8. Billetter til noe han liker å gjøre. Om han er glad i fotball, kan det jo hende at billetter til en landskamp eller en Premier League-kamp faller i smak. Hvis han heller foretrekker en konsert kan du følge med på billettservice for å se om favorittbandet/favorittartisten hans spiller konsert i nærmeste fremtid. Spiller artisten/bandet i en annen by, kan det hele bli til en reise. Reiser til andre byer eller land er også en fin gave.Ville du kjøpt noe av dette til kjæresten? Evt. en kompis?

Snart er det jo desember, og da er det duket for formelle anledninger som julebord, juleball, julaften, nyttårsaften og andre julefester. Jeg har vel egentlig en del kjoler fra før, men ingen som jeg føler passer til anledningen jul osv. Haha! Derfor tenkte jeg å kjøpe meg en ny kjole. Personlig er jeg veldig glad i rød, og det passer jo også godt til jul. Fant derfor noen fine kjoler på Nelly.com og Asos.com, og lagde en kollasj av de.


Lace Open Bow Back Dress (min favoritt, vurderer å bestille den!!) - Melanie Open Back Dress - Mia Dress


Dolly Dress with Bow Detail - Pretty Lace Skater Dress - Bandeau Skater Dress with Circle Skirt 


Mini Dress with Fit & Flare Skirt  - Rare Bandeau Dress With Chiffon SkirtElise Ryan Sequin Cornelli Bandeau Skater Dress 

(adlinks)

Hvilken kjole likte du best?

 • Skrevet: 24.11.2012  •  Kl: 21:22  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Hey fellas! Kom akkurat hjem fra bestemor, og nå skal jeg til å spise pizza. Har vært en tur i byen sammen med mamma, hvor jeg kjøpte et par julegaver og litt annet. Er helt blank nå, aner ikke hva jeg ska skrive (lol), så jeg slenger inn noen få bilder jeg tok med speilrefleksen. Forresten: i dag er det bare en måned til jul!


Anja som ordner seg til jentekveld.


Bikkja tar seg til rette i sofaen. Noe hun ikke har lov til.. haha!
Kjøpte meg hoppetau med teller og manualer. Skal begynne å trene biceps og triceps. Haha. Begge fra Biltema.


Kjøpte enda et par heat holders. Bedre sokker skal du lete lenge etter!! Fra Europris.

Hva skal dere i kveld?

 • Skrevet: 23.11.2012  •  Kl: 19:26  •  Kategori: Friday Favorites  •  Kommentarer: 7

Heyhey! I dag har jeg hatt fri fra jobb, og har egentlig ikke gjort så mye. Har jogget, laget middag og besøkt oldemor. Produktivt, ja. Lagde forresten noe sykt godt til middag: Enchiladas. Anbefales! Nå skal jeg snart se Norske Talenter for første gang på lenge (jobber vanligvis på fredager), så måtte bare slenge inn ukens Friday Favorites før det begynner. ENJOY :-)


Syns Galaxy leggings er utrolig kult! Ønsker meg en sånn en til jul :D TV-serien er The Big Bang Theory, digger den serien. Spesielt Sheldon Cooper. Hahaha!!

Hva syns dere? 

 • Skrevet: 22.11.2012  •  Kl: 23:04  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 6


PGA noe spist som lå på bordet fikk jeg en ripe rett over Apple-symbolet.......... men skal ha på et nytt deksel som jeg bestilte på eBay som beskytter baksiden, så det går nok fint :) Litt kjipt likevel, men.Sjekk hva som kom på døra i dag da. Er helt i ekstase!!! Gjett hvem som satt et par timer før jobb og lekte seg med denne herligheten da? Jepp, det var nok meg. Er veldig fornøyd med kjøpet for å si det sånn. Den er så liten og søt. Forskjellen mellom iPad og iPad Mini er mye større enn jeg trodde. Lillesøstra mi har iPad 2, så jeg sammenlignet de, og iPad Mini er vel 2/3 av en iPad. iPad Mini har samme skjermoppløsning som iPad 2 & 3, og siden iPad Mini har mindre skjerm (selvsagt) blir jo skjermen skarpere. Og det merkes, for å si det sånn. Akkurat nå sitter jeg og koser meg med et pizzastykke og iste mens jeg ser Gossip Girl. Har fri i morgen, lørdag og søndag, så det skal bli deilig. Regner med at jeg kommer til å savne daffe-helgene mine i militæret. Haha!

Hva skal du i helgen? Har du iPad?

 • Skrevet: 21.11.2012  •  Kl: 18:58  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 4

Haha, dere aaaaner ikke hvor lang tid jeg har brukt på denne. Har brukt over en time på å finne ut hva jeg ønsker meg, finne frem bilder på nettet og sette sammen kollasjene. Så ja, jeg er temmelig sliten i øynene nå etter å ha stirret på skjermen SÅ lenge. Men nå er jeg endelig ferdig med listen jeg syns det er så vanskelig å sette sammen.Sykt lol å ønske seg superundertøy og ullundertøy, men siden jeg skal i militæret lønner det seg vel å ha det. Dessuten er ullundertøy så dyrt, og da kan jeg vel utnytte noen besteforeldre eller noe? Haha. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg ønsker meg iPod når jeg allerede har iPhone, og grunnen er at jeg ikke tør å ta med meg iPhonen min på f.eks joggetur siden den er så dyr, og den har blitt knust før. I tillegg er jo iPoden mye lettere å ha med seg. iPod Nano 7th generation er så fiiin!!

Hva ønsker DU deg til jul? Noe av det samme som meg?

 • Skrevet: 20.11.2012  •  Kl: 20:11  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 8

I dag har jeg hatt fri fra jobb (deilig med en rolig dag!), og har vært en tur i byen for å kjøpe noen nødvendigheter. Trenger nemlig en del treningstøy og ullundertøy i militæret. Man får nok utdelt litt der og, men det er jo greit å ha meg seg litt selv også. Kjøpte et par ekstra ting også, som jeg kanskje ikke trengte SÅ mye. Typisk, hehe. Det hadde jo selvfølgelig blitt mørkt da jeg skulle ta bildene, så det ble tidenes dårligste blits-bilder uti gangen. Så ja, de fleste plaggene er finere i virkeligheten. 
Treningstights fra Cubus (-30% på Cubus i dag) og sports-BH fra H&M.


Superundertøy fra Europris. (av ALLE butikker... haha!)


Fleecegenser fra G-Sport. (Oi, den så brei ut på bildet!!)


Haha, sikkert sykt interessant å se et bilde av sokker! Anbefaler forresten de svarte "heat holders", sykt varme og gode! Alt fra Europris.


Hahaha for et bilde!!! Digger denne cardiganen (syns den var stygg først men så bare digget jeg den etter et par sekunder). Fra H&M (Divided).


Er IKKE så bleik i virkeligheten, som sagt: BLITS! Hah... utrolig fresht bilde, men her ser dere fargene og mønsteret litt bedre (?)

Ikke at noe av disse innkjøpene var så sykt interessante (ihvertfall ikke sokkene... hahah lol), men man må vel ha NOE å blogge om i disse mørke novemberdager, eller hva? Ellers... nei, har ingenting å blogge om egentlig. ATM prøver jeg å finne ut hva jeg skal kjøpe til venner og familie i julegave. Og hva jeg skal ønske meg selv. Ikke lett det der! Kommer snart med et nytt julegavetips-innlegg og min egen ønskeliste når jeg orker å lage den. Lazzyyyyygirl93;)))))))xP10hi

Hva syns dere om cardiganen? Hot or not? heheh. 

 • Skrevet: 19.11.2012  •  Kl: 23:06  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Det har blitt en daglig rutine at jeg besøker lolthatsme.tumblr.com når jeg er på nettet. Ler like mye hver gang, og jeg må si jeg kjenner meg igjen i de fleste. Det å surfe på tumblr-blogger er ti ganger mer underholdende enn å lese blogger på blogg.no. Ikke fordi blogger på blogg.no er dårlige (for de er det motsatte) det er bare det at det er mer humor i mange av tumblr-sidene/bloggene. Anbefaler dere å ta en titt på lolthatsme :)

Kjente du deg igjen i noen? 

 • Skrevet: 18.11.2012  •  Kl: 20:49  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

#1. Navn: Helene Bølset Bugge
#2. Kallenavn: Helenis (haha bare Anja som kaller meg det)
#3. Nicknavn på MSN: Har hatt mye rart opp igjennom tiden, men nå tror jeg det bare er Helene eller Helene Bugge. (Har ikke vært på MSN på sånn 3-4 år(?))
#4. Beste film akkurat nå: American Pie Reunion. Sykt morsom!
#5. Beste tegnefilm akkurat nå: Nei, si det. Phineas and Ferb?
#6. Beste tegneserie: Kan jeg spør hva som er forskjell på tegnefilm og tegneserie? Tegneserie som trykket på papir? Haha. Isåfall blir det Pondus.
#7. Beste bok akkurat nå: Evig Søndag av Linnéa Myhre (linniiie.com)
#8. Beste bokserie: Harry Potter uten tvil.
#9. Beste frokost: French Toast eller Arme Riddere som det heter på norsk.
#10. Beste lunch: vanskelig å si, spørs jo hva man har lyst på det. Salat kanskje?
#11. Beste middag: Taco eller fajitas.
#12. Beste kveldsmat: Det varierer vel også etter hva man har lyst på. Kanskje omelett?
#13. Beste sjokolade: Freia Melkesjokolade.
#14. Beste lørdagskos: Sjokolade?
#15. Beste musikk akkurat nå: Sanger med litt tempo, pop, rock og R&B.
#16. Beste artist: Akkurat nå må jeg si Taylor Swift.
#17. Beste sang nå for tiden: One Dircetion - Little Things
#18. Beste sang fra gamledager: Hvis gamledager er det samme som sent 90-tallet tidlig 2000-tallet må jeg si Britney Spears - Oops!... I Did It Again
#19. Beste norske sang: Hører faktisk ikke på noen norske sanger akkurat nå.
#20. Sang jeg alltid har likt: Barbie Girl of course. Hahah!
#21. Beste TV-program: Åååh, det er så mange. Men akkurat nå ser jeg mest på How I Met Your Mother.
#22. Beste gamle TV-program: Full House.
#23. Beste reality TV: Paradise Hotel. Det er så drama at jeg bare MÅ følge med. Egentlig et ganske tragisk program.
#24. Beste slagord på reklame: Hmm.. si det.
#25. Beste reklame: Ser nesten ikke på reklame. 
#26. Beste komiker: Morten Ramm.
#27. Beste nettisde: Twitter.
#28. Hva tjener du i timen/uka/måneden: Ønsker ikke å oppgi det på bloggen ;-)
#29. Hvor jobber du: Spar (er også ansatt på Statoil, men jobber så og si aldri der lenger)
#30. Trives du: Ja! Er utrolig fornøyd med arbeidsmiljøet, liker alle jeg jobber med.
#31. Tror du på Gud: Er litt usikker egentlig. Haha.
#32. Rasist: Nei.
#33. Hyper: Haha, nei, hyperaktivitet er vel mest vanlig blant barn :)
#34. Populær: Næh, ikke noe særlig. 
#35. Optimist: Ja, for det meste.
#36. Sportsidiot: Absolutt ikke. Følger så vidt med på fotball, og da er det Molde Fotballklubb som gjelder!
#37. Nerd: Nei. Skulle faktisk ønske jeg var litt mer nerd på skolen så hadde jeg fått bedre snitt. Har aldri hatt noe særlig selvdisiplin når det kommer til skole. Haha!
#38. Karaktersnitt: Hadde 3.8 da jeg gikk ut av VGS. Dårlig, I know. 
#39. Hatefag: Historie.
#40. Elskefag: Engelsk.


Haha så utrolig fint bilde. Mhm!

Hva gjør dere denne søndagen?

 • Skrevet: 17.11.2012  •  Kl: 17:08  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Heihei! Akkurat nå sitter jeg her nydusjet mens jeg spiser Grandiosa pepperoni (<3) og hører på musikk. Skal snart ta ferga over fjorden til søskenbarnet mitt, hvor vi skal ordne oss til i kveld. Tror det kommer til å bli en ganske morsom kveld, selv om jeg ikke kjenner så mange som skal dit. På festen blir det revy (?)( ihvertfall underholdning!) og servering av taco. NAM!!! Orker ikke å legge ut outfit, siden jeg har så dårlig tid, men legger ut bilde av klærne jeg skal ha på meg.


Haha, helt nydelig ikke sant? Alt er fra H&M og Gina Tricot hvis dere skulle lure på det.


T-skjorta er mer knæsj gul i virkeligheten


Det sykeste er at jeg kjøpte denne shortsen i sommer. Dagens mote er faktisk litt inspirert av 80-tallet, tro det eller ei. (+ mange andre tiår da, det er jo veldig blandet egentlig).

Skal også ha på meg hvite Converse, siden Converse har jo vært populært siden 50-tallet og har vel egentlig aldri gått av moten. Også skal jeg ha på meg en haug med fargerike armbånd, peacemerke-øredobber (hahah) og en utrolig stygg og fargerik klokke.

Hva skal dere i kveld?

 • Skrevet: 16.11.2012  •  Kl: 12:47  •  Kategori: Friday Favorites  •  Kommentarer: 6

Fredag igjen?!! T.G.I.F. da xD:P<3;; Denne uken har bestått av det alle ukene mine består av: masse jobbing. Avslutter jobbuka med senvakt i kveld (16-22) og tidligvakt i morgen (8-16). Skulle egentlig jobbe fra 15-20 i morgen, men fikk heldigvis byttet slik at jeg kunne dra på 80-tallsparty. Speaking of which: noen som har en idé til hva jeg kan ha på meg?


Ukens band går til One Direction så klart, de er jo helt herlige og de har utrolig fine stemmer alle sammen. Digger Acne-skjerf. De er så fine, også ser de så gode og myke ut. Men tror ikke jeg hadde brukt 800(?) på et skjerf akkurat.

Hva syns dere?

 • Skrevet: 15.11.2012  •  Kl: 19:14  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 10


Haha, dårlig kvalitet siden jeg kuttet det ut av et annet bilde. 

Fikk dette iPhonedekselet i posten i dag. Det er sponset av caseapp.no, og jeg er utrolig fornøyd med det. Her om dagen fant jeg fram et fint aztec-mønster på nettet, og lagde et deksel av det. Anbefaler dere å ta en titt på nettsiden deres. Du kan designe dine egne iPhonedeksel til 249 kroner, og kvaliteten er kjempebra. Det sto på siden da jeg lastet opp dette bildet at oppløsningen ikke var så bra, men jeg ble faktisk positivt overrasket. For å designe ditt eget iPhone 4/4S-deksel trykk HER. For å designe iPhone 5-deksel trykk HER.

Hva syns dere om dekselet?

                                                                                                                                                        //sponset produkt 

 • Skrevet: 14.11.2012  •  Kl: 18:45  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Off, herregud. Har så sykt lite inspirasjon at det er trist, rett og slett! Kjenner den såkalte "vinterdepresjonen" begynner å snike seg innpå. Når vinteren kommer får man så lite lyst å gå ut i kulden og ta antrekksbilder eller andre bilder til bloggen, og hvis man tar de inne blir de jo ikke like bra. Skal prøve å skjerpe meg, men det er virkelig ikke enkelt å finne noe å blogge om når alt man gjør er å jobbe, trene, spise og sove. Men det skjer faktisk NOE i helga da, utrolig nok. På lørdag skal jeg på 80-tallsparty. Gleder meg! Er ikke sånn superfan av temafester, siden det er vanskelig å finne noe å ha på seg, men jeg får vel prøve så godt jeg kan og være kreativ.

Ellers har jeg jobbet fra 8-16 i dag, også har jeg jogget sammen med bikkja. Så nå sitter jeg her og hører på Gangnam Style (haha...) og drikker YT restitusjonsdrikk. I kveld blir vel som alle andre kvelder: avslapping med noen episoder How I Met Your Mother. Ahhh, livet lizzm <3<3 Blir en HELT annen hverdag om 56(!) dager. Da blir det opp av senga i 5-6 tida om morgenen for å vaske rommet. Good times!

Andre som sliter med blogg-inspirasjonen?

 • Skrevet: 12.11.2012  •  Kl: 12:51  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 7

Nå har snart halve november gått forbi allerede, og det er ikke mer en noen uker til advent. Derfor tenkte jeg å herme litt etter andre bloggere, og blogge om julegavetips. Skal legge ut egen ønskeliste snart, men skal gjøre det litt nærmere desember. Vi begynner med julegavetips til venninner, for de fleste skal vel kjøpe gaver til en venn eller flere. Før man kjøper gaver er det lurt å spør venninna hva hun ønsker seg, slik at man ikke bommer helt. Hvis hun ikke vet hva hun ønsker seg kan du jo gå for en klassiker. En viktig regel er at du bør kjøpe noe som du kunne tenkt deg selv (hvis du og venninna di har samme smak da selvsagt).

 
Klær slår aldri feil. Da er det viktig å vite hva venninna di ville gått med, og selvfølgelig størrelsen hennes.


Accessories som smykker, øredobber, armbånd, skjerf, luer, votter osv. er jo noe de fleste har bruk for.


Gavekort blir vel de fleste glad for. Gavekortet kan for eksempel være til Nelly.com, AMFI, Bik Bok, Cubus, H&M, Gina Tricot osv. Neglelakk er vel også populært blant jenter.


Converse-sko er jo veldig populært. Siden det er så dyrt i Norge kan det være lurt å sjekke eBay. Der får man de til litt over 200 norske kroner!!!


CD-en til favorittartisten eller favorittbandet hennes blir hun nok glad for. Hvis hun ikke hører så mye på CDer, kan du for eksempel kjøpe et gavekort på iTunes eller Spotify.


Filmer eller TV-serier på DVD er jo en klassiker. Liker hun bedre å lese enn å se TV/film kan du gi henne en god bok.

Hvis ingen av kollasjene over falt i smak kan du gi henne parfyme, sminke, body lotion, noe du har laget selv, konsertbiletter etc. Som sagt: du bør spørre venninna di om hva hun ønsker seg først. De fleste blir nok glad for noe personlig, så her er det bare å være kreativ.

Ville du gitt noe av dette til en venninne?

 • Skrevet: 11.11.2012  •  Kl: 21:51  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Wooooohoooo Molde er offisielt seriemester for andre år på rad!!! Er så ubeskrivelig glad nå! Siden Molde vant 1-0 over Hønefoss, og Strømsgodset tapte mot Sandnes Ulf betyr dette at Molde tar gullet i år også. Sykt herlig!! Tenkte å legge ut noen iPhone-bilder fra dagen. Jepp, that's right! Jeg fikk tilbake iPhonen min bare 6 dager etter jeg sendte den inn på reperasjon. Creds til Tennant forsikring for å være raske. Var så ubeskrivelig herlig å få den tilbake med ny skjerm og bakside + at tastelåsknappen funket igjen.Tok sinnsykt lang tid å laste opp bildene, blogg.no var litt treigt der en stund, så har brukt ca 45 minutter på dette korte innlegget. Haha! Nå skal jeg feire seriegullet med litt Ananasbrus (MOLDEBRUS :D) og ostepop. Blir nok ikke ut på meg siden jeg skal på jobb i morgen. Dessverre. Hadde nok vært gøy å feire gullet med ville Moldesupportere ;-)

Hvilket lag i tippeligaen er ditt favorittlag?

 • Skrevet: 10.11.2012  •  Kl: 19:31  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og Astrid (lillesøster) på rommet hennes og hører på One Direction sitt nye album, Take Me Home. Kjøpte det i går kveld, og jeg elsker det så sykt mye. Min favorittsang er fortsatt Little Things, døde seriøst nesten da de sang den live på X Factor. Kiss You er en close second da, digger den! Anyways, i dag har jeg som alltid vært på jobb. Var utrolig hardt å stå opp kvart over sju i dag i og med at jeg bare sov 4 timer i natt. Sluttet på jobb 22, og la meg rundt tolv, men fikk rett og slett ikke sove. Sykt irriterende! Siden jeg ikke sov så mye i natt orker jeg ikke å dra ut eller noe i kveld, så da blir det en rolig lørdagskveld med familien. Tok noen bilder nå nettopp som jeg tenkte å legge ut. Lenge siden jeg har orket å ta opp speilrefleksen nå... haha. (Mest fordi det har vært utladet seff... hehhh).


Haha æsj!


Akita tigger ALLTID ostepop, og da gir hun labb uten å blir bedt om det (som dere ser på bildet over)


Akita er helt sykt gira på å ta bilder!! Fail av Astrid som fikk med Canon-reima til kameraet. Haha.


Tvangsposering.

Hva syns dere om bildene? Noen som har kjøpt 1D sitt nye album?

 • Skrevet: 09.11.2012  •  Kl: 13:51  •  Kategori: Friday Favorites  •  Kommentarer: 10

Hei, og god fredag! Akkurat nå sitter jeg og ser på gårsdagens episode av X Factor USA hvor ONE DIRECTION opptrådde live!! De sang Live While We're Young og Little Things, og de var helt amazing som vanlig. I kveld skal jeg jobbe fra 16-22, og i morgen fra 8-16, så i dag blir det tidlig blogging. Trenger vel ikke å skrive at det er tid for Friday Favorites en gang, for det vet dere sikkert. Oi, der skrev jeg det likevel. Lol.


Elsker fletten øverst til venstre, den var så søt med sløyfe. Kjolen er også utrolig fin, peplum-kjole ligger høyt på ønskelista for å si det sånn.

Hva syns dere?

 • Skrevet: 08.11.2012  •  Kl: 17:57  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Kjenner jeg meg selv rett har jeg sikkert glemt å fortelle dere at jeg ikke har iPhone lenger. Eller jeg har iPhone, men akkurat nå bruker jeg en gammel HTC siden iPhonen min er på reperasjon. Som dere kanskje husker klarte jeg å knuse den i slutten av april, og på fredag forrige uke følte jeg at det var på tide å få ut fingeren og sende den inn på reperasjon. Det var bare så sykt tiltak i og med at siden jeg bestilte telefonen min og forsikringa på nettet så måtte jeg sende den via posten i steden for å levere den på Elkjøp f.eks. Regner ikke med at jeg får den tilbake med det første heller. Har hørt at de er så treige med å reparere telefoner, at jeg er forberedt på å være uten iPhone i en måned.


Rett etter den ble knust. Ser faktisk verre ut i virkeligheten. 


3 år gammel sang, haha! Passende for mitt tilfelle atm ihvertfall.

Akkurat nå sitter jeg og slapper av med restitusjonsdrikk fra YT etter en joggetur. Er litt sliten nå etter trening og jobb, så i kveld blir det nok avslapping med den nyeste episoden av X Factor USA og noe godt å spise. 

Har du iPhone? Hva skal du i kveld?

 • Skrevet: 06.11.2012  •  Kl: 19:18  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7

Satt akkurat og leste blogginnleggene jeg skrev for 3 år siden. (Bloggen er over 3 år, can you believe it?). Syns jeg har forandret meg en del på 3 år, ihvertfall på oppførsel (og en del på utseende og da). Skrev ihvertfall utrolig mye rart, her er et eksempel: "Oi, der så jeg skummel ut. Jeg håper alle lærere ser dette, så de ikke gir oss så mange prøve og så mye lekse!" Hahah wtf?!!


Herregud se på det bilde til høyre. Ser ut som en strek, har jo null former!


Blikket til høyre da. What the hell?


Hahah har ikke ord for hvor stygt det bildet til høyre er. Var veldig fan av å redigere tennene mine unaturlig hvite på denne tiden som dere ser.


Husker jeg var SÅ fornøyd med det bildet til høyre, hadde det som profilbilde på Facebook lenge.


Et ord: GORGEOUS!!!

Syns dere jeg har forandret meg på 3 år?

 • Skrevet: 05.11.2012  •  Kl: 23:05  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Likte dere bildene?

 • Skrevet: 04.11.2012  •  Kl: 20:19  •  Kategori: Musikk  •  Kommentarer: 2


Haley Reinhart ft. B.o.B - Oh My!

Husker jeg elsket stemmen til denne jenta i American Idol 2010/2011. Hun har en utrolig sterk stemme, som passer til de fleste sjangere. Men stemmen hennes passer best til bluessjangeren, og hun har utrolig mange fine sanger. Dere bør sjekke ut denne videoen: http://www.youtube.com/watch?v=fBbSvcJdGO4, en av hennes beste opptredener i American Idol. 

Hva syns du om sangen? 

 • Skrevet: 03.11.2012  •  Kl: 18:50  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og spiser Crazy Sour Skittles mens jeg ser How I Met Your Mother. Har som tidligere nevnt frihelg, og har egentlig ikke gjort noe som helst i dag. Derfor har jeg vel egentlig ikke så mye å blogge om. Tenkte å vise dere noen utrolig pene bilder tatt med Photo Booth. Gled dere sier jeg bare!

Hva gjør dere denne lørdagskvelden?

 • Skrevet: 02.11.2012  •  Kl: 23:51  •  Kategori: Friday Favorites  •  Kommentarer: 5

Hei! Blir sen blogging i kveld gitt. For å være helt ærlig hadde jeg helt glemt av bloggen i dag. Har vært hos ei venninne som studerer i Bergen, og som er hjemme i Molde i helga. Siden det er fredag er det vel tid for Friday Favorites igjen, so here goes:


Det er vel ikke bare jeg som ønsker meg runwaydreamz-shorts? Dumt de er så dyre. Skoene og manikyren var også utrolig fine etter min mening!!

Hva syns dere?

 • Skrevet: 01.11.2012  •  Kl: 22:55  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 5

Heihei, og god torsdagskveld! Gjett hva jeg brukte 3000 kroner på før klokka 8 i går morres da? En iPad mini!!! Jeg har ønsket meg iPad siden den første generasjonen kom ut, men har liksom aldri hatt en grunn til å kjøpe en. En iPad er jo på en måte en blanding mellom en Mac og en iPhone. Og på en annen måte er det jo en oversized iPhone som du ikke kan ringe eller sende melding med. Men det er jo også en veldig nyttig gadget. Spesielt når man skal i militæret og ikke er så gira på å ta med seg en datamaskin som er verdt 10 000 kroner. Jeg kommer jo ikke til å bruke Macen så mye uansett. Men hvis jeg får lyst til å se en film eller å surfe litt på nettet er jo en iPad grei å ha.
Kjøpte også et smartcover i denne kule grønnfargen. 

Siden mange sikkert kommer til å spørre svarer jeg bare på spørsmål angående iPaden her og nå. Det er en iPad Mini, som er helt ny på markedet. Den er litt mindre enn en vanlig iPad, som dere ser på det øverste bildet er den akkurat liten nok til at man lett kan holde den i en hånd, noe man ikke kan med en iPad. Jeg kjøpte iPaden på apple.no, og den kostet 2590. Jeg kjøpte en hvit og sølv med kun WiFi (ikke mobildata i og med at det ikke lønner seg for min del). Jeg får den rundt 29. novemer, noe som er LENGE TIL. Haha. Gleder meg så sykt til jeg får den!

Har du iPad? Eller et annet nettbrett?