• Skrevet: 29.11.2010  •  Kl: 01:05  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 8

Haha, lo litt da jeg leste innlegget fra min kjære søster Anjabugge.blogg.no. Jeg lever nok. Håper dere ikke er altfor skuffet. Lol. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å blogge mens jeg var i South Dakota, fordi internetten funket ikke (og jeg hadde ikke med meg PCen min).

Mens jeg var borte besøkte jeg Mount Rushmore, shoppet på Black Friday, opplevde Amerikansk Thanksgiving og så på alle de Amerikanske julelysene som ble satt opp. Typisk Amerikansk ja, uten tvil. Har også fått kjøpt julegaver til vertsfamilien (er ikke helt ferdig enda) og til søstrene mine hjemme i Norge. Mamma sa at jeg ikke trengte å kjøpe noe til henne og pappa fordi det ble for dyrt. Haha, jaja, håper ihvertfall at Anja og Astrid blir fornøyde.

BTW: Tusen takk til verdens beste mamma som sendte hornsalt/hjortetakksalt i posten så jeg kan bake tradisjonelle, norske kakemenn. Herlig! Annabelle og jeg fikk også hver vår adventskalender (sjokoladekalender).

Forresten, det er bare 2 dager igjen til 1. desember, og jeg lurer på hva som er årets adventskalender på NRK i Norge! Noen som kan svare?

Legger ut bilder fra South Dakota når jeg har tid! Blir et random bilde nå.

Julestemning!

Amerikansk tid 16:55

Hvilket juleshow sender NRK fra 1. desember?

 • Skrevet: 28.11.2010  •  Kl: 00:13  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9

Heyhey. Jeg er Anja, Helenes søster. Tenkte bare å opptadere dere siden Helene er på ferie hos vertsfamiliens familie. Det er Thanksgiving i USA, så jeg tror hun koser seg med god mat som vanlig. Neida, men det er sikkert god mat da. Gleder meg til å høre fra henne igjen.Og  kanskje hun har kjøpt noe til meg? Hun skulle nemmelig shoppe 12 timer i strekk! Slapp av, hun klarer det lett.. Tror ikke det er derfor hun ikke har gitt lyd fra seg!


Dette er meg som pakker inn kalendergaver til min andre søster, Astrid.


Hva er dette? Link på min blogg til de som tipper rett!!

En ting mangler......


THUMBS UP!! Sorry Helenis, måtte bare.


Sorry for meningsløst innlegg, les flere her.

Amrikansk tid ca 16 :11 (?)

Tror du Helene lever? (tulla.)

 • Skrevet: 22.11.2010  •  Kl: 05:51  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hey. Dagen i dag har vært helt fantastisk. Vi har hatt venner av familien over for å "teste ut" Thanksgiving-middagen, og det var utrolig godt! Spiste kalkun blant annet. Er skikkelig merkelig å feire Thanksgiving. Er jo ikke noe vi gjør i Norge, så... Men det er skikkelig koselig da. En tid for å være takknemlig for de (og det) du har.

Denne uken (fra i morgen) har vi kun 2 dager på skolen (mandag og tirsdag), og det er utrolig herlig. Skulle gjerne hatt fri hele uken, men 2 skoledager funker det også, gjør det ikke? Jaja, jeg klager ikke for å si det sånn.

Gleder meg utrolig til vi skal reise til South Dakota. Vi reiser enten tirsdag eller onsdag (kommer an på været). Da skal jeg møte søstra, moren, faren osv. til vertsmora mi, og det blir sikkert koselig. Og på fredag, altså dagen etter Thanksgiving er det noe som heter "Black Friday", som jeg gleder meg noe helt sykt til! Det er den ultimate shopping-dagen hvor alt er på tilbud (rundt 50% avslag eller mer). Det er på den dagen folk begynner å kjøpe julegaver. Vi skal forresten dra å shoppe fra 4 om morgenen til 16.00 på ettermiddagen. Slitsomt, men GREAT FUN!

Et veldig tilfeldig bilde fordi jeg er tom for bilder å bruke. Lol!

Amerikansk tid 21:45

Hadde du likt å shoppe fra 04.00 til 16.00?

 • Skrevet: 21.11.2010  •  Kl: 08:25  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7

Gjett da! Vi satte opp juletreet i dag. SYKT. Alt for tidlig etter min mening. Men Amerikanere pleier å ha det ute i 2 måneder eller noe. Haha! Skulle egentlig ikke sette det opp før Thanksgiving (som er neste torsdag), men vi skal reise vekk, så vi måtte sette det opp i dag. Og man kan vel si at det er ganske stereotypisk Amerikansk. Bortsett fra at dette treet er mye tynnere enn stereotypen.

Langt ifra ferdig.


Haha, pent uttrykk!


Fikk ikke tatt bilde av treet når det var ferdigpynta da. Kommer vel bilde en dag. Forresten! Når er det man setter opp juletre i Norge igjen? 23. desember? Har HELT glemt de norske tradisjonene, for jeg er "All Americanized". Eh, tulla.

I morgen skal vi ha thanksgiving-middag bare for å "teste". Gleder meg! 

Amerikansk tid 00:15

Hva syns du om at Amerikanere setter opp juletreet så tidlig? Haha!

 • Skrevet: 20.11.2010  •  Kl: 07:54  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5

Hva vil du bli (yrke)? Ikke spør. (For jeg aner ikke).

Hvor mye koster det å dra til USA som utvekslingstudent? Rundt 70 000, men du får mest sannsynlig stipend på cirka 50 000.

På en skala fra 1-10 , hvor mye liker du fotball? 8.

Miss you, guys.

Hvem er favorittlæreren? Her i USA er det Mr. Robison. Han er så morsom. Nei, det er ikke "Robinson", det er faktisk "Robison", så ingen skriveleif her, nei.

Hvilket fag er best? Forensics. Det er et fag hvor vi har debatter. Fikk 6er på min første debatt om abort sånn btw. Selv om vi tapte mot det andre laget.

Hvem savner du mest akkurat nå?

eller

Dilemma.

Inspirasjonsblogger? Har egentlig ingen. Blogger på min egen måte...

Hva liker du best og minst med deg selv? Det jeg liker best må være at jeg ikke er redd for å si hva jeg mener. Minst.... At jeg er sjenert?

På bloggen skriver du mye om maten du spiser, og alt ser usunt ut, er du ikke redd for å legge på deg? Nei, jeg spiser ikke så mye, for jeg hater 70% av maten her. Ekkel! BTW: "og alt ser usunt ut" Eheee.. hva kan man forvente? Det er USA da. De spiser ikke akkurat grovbrød med rødbeter og sylteagurk. Haha!

Dette er realistiske mat-forventninger i dette landet. Legg til en hamburger (som jeg IKKE liker) og litt pommes frites, så har du kosten!

Er du stolt over Anja? Spørs hvilken "kategori" du mener. Haha! Er vel... glad på hennes vegne... for at hun får mange 6ere på skolen. LOL.

Hvor lenge har du hatt denne bloggen? Siden 23. september 2009, så det blir vel nesten 14 mnd.

Er du populær? Seff, jeg er "Queen-Popular" <3<3<3 Not. Kunne vel egentlig ikke ha brydd meg mindre.

Syntes du selv du er pen?

Har aldri tvilt på det da shø <3<3 I miss my crazy friend, Andrea.

Brus eller vann? Mordi e mann. Haha, kødda. Eeeh, vann. Elsker det!

Rosa eller blå? Blå.

Jente eller gutt? Er dette et sånt homo-hetero-eller-bifil-spørsmål? Isåfall, jeg er heterofil. Hahah, lol :)

Hvem er din bestevenn?

Verdens beste jente! Pent bildevalg, ja... I agree.

Amerikansk tid 23:45

Fornøyd med svarene? Hvis det er noe mer dere lurer på, spør i kommentarfeltet eller noe.

 

 • Skrevet: 19.11.2010  •  Kl: 00:15  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

... eller skal man kalle det daffestil? I dag er jeg utrolig trøtt, OG jeg har hodepine. Hjalp ikke akkurat med en laaaang skoledag heller. Fikk litt under 8 timer søvn i går-natt, men det var ikke nok. Haha!

Wow, uklart bilde! Jeg er bleik fordi jeg er halvsyk. Lol.
Hettegenser - GAP | Joggebukse - Forever 21 (hadde på meg jeans på skolen siden dere lurer...)

"Har de EOS og Carmex-lipsyl i USA? I såfall hva koster det?" - Leser på mail.

Ja, det har de!

Carmex (som koster 60 kroner(?) i Norge) koster $1 her (ca 6 NOK).
EOS (som koster 79 kroner i Norge) koster $2 her (ca 12 NOK).

Alt er vel egentlig billigere her. Gasoline (bensin) og Diesel koster $2 for 1 "Gallon" som er 3,84 Liter. Det vil si at 3,84 Liter koster 12 kroner her, og 1 liter i Norge koster 12 (?) kroner i Norge. Prisforskjeller, ja!

Følg med på bloggen, for i neste innlegg skal jeg skrive om noe spennende som skal skje neste fredag (26. november) Hurra!

Amerikansk tid 16:05

Liker du "college-stilen"? Hva syns du om prisforskjellene? Lol..

 • Skrevet: 17.11.2010  •  Kl: 03:11  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 3

Haha, pent med speilbilde, men det var ikke mulig å gjøre det bedre.

Topp - Cheap Monday | Jeans - Hollister | Smykke - Forever 21

Wææ, creepy bilde. Ser ut som om håret mitt er dritslitt, men det er det ikke altså. Lol.

Støvler - Hunter

I dag hadde jeg forresten en debatt om abort. "Cross Examination Debate" som det heter. Jeg og Kaylin var for abort, mens det andre "laget" Morgan og Hannah ville gjøre abort ulovlig. Vet ikke hvem som vant enda, men jeg er ganske sikker på at jeg og Kaylin tapte. Men så lenge jeg får en bra karakter er jeg fornøyd.

Ellers har jeg en del på timeplanen for tiden. Har en god del lekse også. Hurra! Jeg har også fotballtrening hver dag etter skolen, men det er bare kondisjonstrening (som ikke er obligatorisk), så jeg drar ikke hver dag. Siden dere lurer liksom.

Neste uke har vi bare skole mandag og tirsdag, for på onsdag starter Thanksgiving break! Gleder meg så sykt til å oppleve Thanksgiving for første (og kanskje siste?) gang. Vi reiser til South Dakota for å feire med familien, så DAAAA blir det bilder, dere.

Siden vi snakker om bilder; her er den store chocholate chip cookie'en vi lagde!


Amerikansk tid 19:00

Hva syns du om outfiten (autfaiten, hahah)? 
Har du det travelt for tiden?

 • Skrevet: 16.11.2010  •  Kl: 04:35  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Fortell om familien din i USA. Hva kan jeg fortelle annet enn at de er fantastiske? De sier jeg passer perfekt inn i familien deres, og det er sånn jeg føler det selv også. Er så utrolig fornøyd med plasseringen min!

Hvem er dine beste venner? I Norge er det Andrea, Ane Serine, Therese og Margit. Her i USA har jeg bare ei venninne som "skiller seg ut", og det er Caitlin.

Truffet noen kjekke gutter, har du noen i siktet? Har kanskje truffet totalt 5 kjekke gutter her, så det sier litt om "nivået".

Hva savner du mest hjemmefra? Venner, familien og Norsk mat. Er så sykt lei av Amerikansk mat nå!


Hva er det beste du har opplevd som utvekslingsstudent hittil? Sykt vanskelig spørsmål! Kanskje å oppleve Amerikansk fotball live, New York City eller å møte vertsfamilien for første gang. Er ikke kleint i det hele tatt. Var ihvertfall ikke det for meg.

Har du lagd noe spesiell norsk mat til familien enda? Nei, men jeg skal lage kakemenn fordi jeg elsker de, og fordi de ikke har de her (har bare pepperkaker eller gingerbread som det heter. Haha!)

Har du tanker om å gå college i USA? Ja, har veldig lyst. Men det spørs om jeg har penger til det.

Hva synes du er den største forskjellen mellom Norge og USA? Eh, den er vanskelig. Kanskje kulturen, og hvordan folk "oppfører seg". De er en del hyggeligere her, ja.

Har du noen søsken? Astrid (9) og Anja (14).


Hvilken karakter hadde du i engelsk på vg1? 5.

Når bestemte du deg for at du ville dra til USA?
Sommeren før 10. klasse. Haha!

Har dere mye lekser? Nei, egentlig ikke. Periodesvis.

Hvorfor liker du å ta thumbs up?

Fordi jeg er sykt pen når jeg gjør det <3<3<3

Hva ønsker du deg til jul?
Vet ikke helt enda. Lager et eget innlegg om det snart. 

Hvordan er det å bo i USA? Helt herlig. MEN jeg begynner å savne gode, gamle Norge.

Er det H&M i USA? Ja. Men utrolig nok er det ikke en eneste H&M-butikk i hele Colorado. Småtrist. 

Hvilken skole går du på?


Har du fått mange venner? Ikke sånn sykt mange. Men jeg har fått noen da. Haha! De fleste steder i USA har sånne "gjenger", og de har vanskelig for å "slippe inn" nye venner i "gjengene" sine. Lol. 

Hvilke blogger leser du? Annais, VOE, Mne, Julia Nyland, Lars Tangen, Miisund, Anjabugge og Ainaogingrid.

Hvor mange er det i familen du bor hos der? 3. Mor, far og datter på 9 år.

Er du ofte på Starbucks? Nei. Har vært der 5 ganger i livet mitt totalt. Haha!

Men jeg sier ikke nei takk for å si det sånn!

Handler du mye? Skjønte ikke spørsmålet ass.... Eeeeh, noen ganger kanskje?

Vi har nesten ikke sett noen bilder av vennene dine, let's take a picture! Eller har du ikke besøk av dem? Herrejesus, noen ganger virker det ikke som om dere leser det jeg skriver. Har jo sagt at jeg respekterer at ikke alle vil ha trynet sitt klistra inn på bloggen.

Hvorfor kjøper du nesten bare baggy klær? (hettegensere, store manne T-skjorter osv)
Hahahaha, manneklær faktisk. Gjør ikke det da, dumma.


Amerikansk tid 20:20

Fornøyd med svarene?

 • Skrevet: 14.11.2010  •  Kl: 08:28  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 9

Så... jeg har blitt spurt om jeg kan ha en ny spørsmålsrunde snart. Det kan jeg gjerne, MEN hvis jeg starter en spm-runde nå, må dere fyre løs med spørsmål. 3, 2, 1, goooo! Lol, kødda.

Dette bildet er dedikert til....

... alle som irriterer seg over at jeg alltid har "thumbs up" på bilder. Jeg aner ikke hvorfor jeg gjør det, sikkert fordi jeg er veldig lite kreativ. Men nei... når dere sier "åååååå, kan du ikke slutte med thumbs up? det er drittirriterende for du er sååå stygg når du gjør det, kan du ikke være normal på et bilde?" Svaret er; Nei..

Omg, jeg elsker å irritere "haters". Haha lol lizzm omg serr seff roflmao kødda jk. Anyway... så da starter jeg med en spørsmålsrunde. I guess.

Amerikansk tid 00:20

Still meg gjerne spørsmål om du vil!

 • Skrevet: 13.11.2010  •  Kl: 07:58  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5

Før jeg klikket meg innom maccosmetics.com hadde jeg mangel på ting som blush, foundation osv, så jeg gjorde noe jeg er meget vant til for tiden, jeg bestilte noe over nettet! Bestilte en leppestift, foundation og blush. Veldig fornøyd da kan man si. Og vet dere hva? Mac leppestifter her i USA koster 90 norske kroner, mens i Norge er jeg ikke sikker på hva de koster, men de er mye dyrere. Regner med at det er rundt 200 kroner.Nå må jeg legge meg. Skal på skolen i morgen (faktisk) for å se et teaterstykke. Teatergruppa på skolen har framføring av "Meet Me In St. Louis". Can't wait!

Amerikansk tid 23:50

Hva syns du? Ønsker du deg Mac-sminke?

 • Skrevet: 12.11.2010  •  Kl: 05:18  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hei! Beklager mitt lille fravær de siste dagene. Har det travelt med skole, fotballtreninger osv. Har nemlig begynt med kondisjonstreninger for fullt. Yaaay! Not...

I dag er det Veterans Day. Og for de som ikke vet hva det er søk på Google. Visste dere forresten at "googling" er et nytt verb. Litt crazy. Viser bare hvor stor påvirkning media har i dagens samfunn. Lol.

Legger inn et random bilde, for nå skal jeg se Hell's Kitchen med vertsfamilien.


Beklager dårlig innlegg. Lover å komme sterkere tilbake i morgen (forhåpentligvis) 

Amerikansk tid 21:15

Hva har du gjort på i det siste? (Svarer på alle kommentarer i morgen)

 • Skrevet: 09.11.2010  •  Kl: 05:09  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 11

"Vertsfamilien din hadde en veldig søt hund. Kan du legge ut flere bilder av henne?" - Mail fra leser.

Først og fremst må jeg bare takke deg for at du stilte meg det spørsmålet. Det passer meg nemlig utmerket siden jeg ikke har hatt en særlig innholdsrik dag i dag, og dermed som dere sikkert har skjønt... jeg har ikke mye rart å blogge om. Med mindre dere vil ha sammendrag av dagen min. Jaja, dere slipper unna denne gangen! Gratulerer.

Hun elsker denne rosa hunden!


Når hun er våt tørker hun seg på teppet så hun ser halvt lam ut. Hahaa!

Elsker å stjele leker fra henne, for hun blir så sint.


Elsker dette bildet. Adorable.


Hahaha, søtt!


Håper dere likte bildene. Nå skal jeg hjelpe Angie med noe Girl Scout-stuff. Snakkes!

Amerikansk tid 21:00

Likte du bildene av hunden?

 • Skrevet: 08.11.2010  •  Kl: 05:26  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5

Heiiiia! Blogget ikke i går fordi jeg var opptatt hele dagen. Begynte med at jeg og Don så når Angie og sis gikk i en parade sammen med Girl Scout-troopen deres. Utrolig søte speidere! Det var en "veterans parade" fordi det er Veterans Day torsdag 11. november hvor de hedrer alle de som overlevde krigen etter å ha kjempet for USA. Har mange bilder, men legger de ut senere.

Etter paraden dro vi på Chilli's for å spise middag, og der hadde de kjempegod mat. Vertsfamilien min dro i kirka etter det, mens jeg dro på kino med Caitlin for å se Despicable Me (Grusomme Meg på norsk), og det var en veldig søt og morsom film. Så dere som trodde jeg ikke har venner, der fikk dere svaret. Dessverre har jeg ikke bilder som "bevis" for at jeg faktisk HAR venner da. Men altså... hvis dere ikke tror meg så er ikke det mitt problem. L-O-L.

Våknet med tidenes flokehår. It was all tangled up. Yiiihaaa.


Se den rosa, lange, tynne hunde-leken Christie har fått. Og den lager pipelyder, haha!


Jeg tok den fra henne, og da begynte hun å gråte. Ntaaww! Neida, det var ikke derfor. Tihi!

Angie malte bier på tærne mine. Hahaha, barnslig ja... men FANCY. Lol!


Jaja, nå er det leggetid for meg. Klokken er snart 21.30 her, og jeg skal opp sykt tidlig i morgen. Blir en utrolig bra dag i morgen både på skolen og etter skolen. Første fotballtrening med skolen sitt fotballag blant annet. Sett bort ifra at det er kondisjonstrening gleder jeg meg litt. Jaja, god natt!

Amerikansk tid 21:15

Hva syns du om bildene? Most importantly: Tåneglene mine, hahahah awesomeness!

 • Skrevet: 06.11.2010  •  Kl: 06:33  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 10

Yiiihaaa, gjett hva jeg har fått meg da? HUNTER BOOTS! Og ikke kom å si "Ååå lol, det er SÅÅÅÅ 2008 da!". Guess what? Jeg bryr meg liiiiite om sånne ting. Bare så det er ute av veien.

"My boots are made for walking, that's just what they do..."

Yiiihaa!


Også må jeg svare på en kommentar her, bare sånn i tilfelle dere lurer på det samme (?) Fikk en kommentar i går eller noe (fra en anonym selvfølgelig): "et spm, hvorfor har du aldri med deg venner hjem? eller aldri er hos venner?:P"

Okay, først og fremst, JA jeg har med meg venner hjem, og jeg er på besøk hos venner, akkurat som alle andre. "Problemet" er at ikke alle har lyst å komme på bloggen (selv om jeg ikke har mange lesere), men når venner og familie spør meg om jeg kan la være å legge ut bilder + skrive om dem på bloggen, så respekterer jeg det. Så vet dere det! Okay, sykt lol.. Men siden dere lurer(!), jeg og Caitlin skal finne på noe i morgen. LOL.

Nå må jeg legge meg, er snart midnatt her nå!

Amerikansk tid 23:25

Hva syns du om støvlene? Legger du ut bilder hver gang du er med venner osv? Haha, bare lurer, siden jeg fikk den kommentaren...

 • Skrevet: 05.11.2010  •  Kl: 00:12  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5

Eller kanskje ikke. Kjedelig liv akkurat i dag azz. Blir vel bedre når vi begynner med kondisjonstrening hver dag framover med skole-fotballaget. Eh, eller nei. Men apropos fotball, her har dere noen bilder fra lørdagens "support-breast-cancer-soccer-game". Oi, langt ord ja!

Marissa, Bailey, Abby, Kindred & Nikki. Benkslitere sammen med meg. Haha!

Alle jentene bortsett fra meg og de på forrige bilde.


Kindred & Nikki. Søtiser!
Amerikansk tid 17:05

Likte du bildene?

 • Skrevet: 04.11.2010  •  Kl: 04:41  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7

Haha, likte dere overskriften eller? Det gjorde ihvertfall jeg. Mamma (og Anja da, hun kommer til å bli sur om jeg ikke nevner henne) sendte meg en pakke i posten med 2 store Freia Melkesjokolader og en fin t-skjorte fra Bik Bok. Likte det utrolig godt, tusen takk. Love you!

Sensur fordi jeg er lur. Lol!

Love you guys! Og, ja, t-skjorta ser merkelig ut på bildet, men den er finere på for å si det sånn!


I morgen skal jeg på skolen igjen, og etter skolen skjer det ikke stort. Vi skal ha en U.S. History-test på fredag, så jeg må nok lese til den. Yahoooo! Eh, ja. På fredag skal jeg mest sannsynlig henge med Caitlin og noen andre. Gleder meg!

Amerikansk tid 21:35

Hva syns du om gaven jeg fikk?

 • Skrevet: 03.11.2010  •  Kl: 02:19  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Because it's mindblowing! Haha, no kidding altså. Her har dere deler av kostymen min...

Haha, har jeg avslørt meg nå eller?


Jeg var nemlig BATGIRL! Sis er en "flapper" fra 1920-tallet. Skjønner ikke hva som er galt med kvaliteten på bildet. Men det får vel bare være. 

I morgen skal jeg prøve å få lagt ut bilder fra "support breast cancer"-fotballkampen. Har utrolig mange forskjellige bilder å legge ut. Og ja, jeg vet jeg er treig!

Amerikansk tid 19:10

Hva syns du om kostymet mitt?

 • Skrevet: 02.11.2010  •  Kl: 04:51  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 2

Se de høye skoene vertsmor har. Jeg blir utrolig høy i de, over 180 cm. Daaamn!

Haha, stygg fot!

I love GJ (Grand Junction). Nice huh? Bestilte den på spreadshirt.com for rundt $20. Haha!

Har virkelig ikke tid til å skrive mer. Er over gjennomsnittet trøtt (haha), og jeg skal opp tidlig igjen, så det er ikke bra. God natt søtiser!

Amerikansk tid 21:45

Hva syns du om skoene? Hva syns du om t-skjorten?

 • Skrevet: 01.11.2010  •  Kl: 03:43  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7

Jeg gikk "trick or treat" i dag sammen med Annabelle og Dallas. Ganske flaut, men det var helt greit etter jeg fikk alt dette. Halloween i USA er ikke så verst det. Hehehe...


Har vel nok godteri for flere måneder, eller hva tror dere?

Jeg må vel sikkert legge ut bilder av kostymet mitt, Halloween-festen, fotballkampen osvosv. Men det får dere vente på så lenge! Håper dere har litt bedre tålmodighet enn det jeg har.

Amerikansk tid 20.35

Har du spist mye godteri i dag? Lol... høres ut som jeg er 4 år. HAHA!

hits