hits
 • Skrevet: 31.10.2012  •  Kl: 19:26  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 6

Heihei! I dag fikk jeg endelig pakken jeg har ventet på fra bikbok.com. Kjøpte riktig nok bare én ting, vet ikke hvorfor jeg ikke kjøpte mer for å være helt ærlig. Men jeg ble ihvertfall fornøyd med det jeg fikk da! Måtte ta bilder med digitalkameraet mitt i dag også, for speilrefleksen er utladet, og jeg har ikke orket å lade batteriet enda. (Lat, nei? Hæ?) Bildene ble uklare med mindre jeg brukte blits, derfor ble de ikke så fine. Hater å bruke blits!!


Haha, nydelig! Her ser dere hvor stygge bilder blir med blits.


Haha, fint at BHen vises så godt igjennom.


Har ikke på meg noe sminke, derfor ser jeg nesten syk ut. Genser med skinndetaljer fra Bik Bok. 199,-

Hva syns dere om genseren?

 • Skrevet: 30.10.2012  •  Kl: 23:02  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Heihei! Blir sen blogging i kveld. Burde vel egentlig vært i drømmeland hvis jeg skulle vært opplagt til i morgen, men det skjer jo ikke. Skal jobbe fra 8-16 til de som måtte lure på det. For å oppsummere dagen kort har jeg jobbet i åtte timer etterfulgt av et par timer på Moldebadet med søsknene mine og pappa, så nå er jeg ganske sliten egentlig. Har ikke noen bilder fra dagen eller noe, så jeg tenkte å legge ut litt treningsinspirasjon. Jeg blir ihvertfall inspirert til å trene når jeg ser disse bildene.Trener du ofte?

 • Skrevet: 29.10.2012  •  Kl: 22:45  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

- Jeg får mest inspirasjon til å blogge om natta, så 90% av innleggene jeg har lagret i utkast er skrevet etter midnatt. Dette innlegget for eksempel ble skrevet halv ett på natta.

- Jeg elsker komedier og romantiske komedier. Er ikke en stor fan av actionfilmer osv, men har sett noen bra actionfilmer opp igjennom tiden.

- Jeg blir ganske fort irritert eller sint. Har egentlig et ganske stor temperament, noe som ikke alltid er like bra.

- Apropos temperament. Jeg er ikke veldig rolig i trafikken. Hahah! Hvis noen for eksempel ikke bruker blinklys i en rundkjøring blir jeg skikkelig sint, og roper etter dem (selv om jeg vet de ikke kan høre meg).

- iPhonen min har vært knust siden april, og selv om jeg har forsikring har jeg enda ikke sendt den inn på reperasjon siden jeg kommer ikke til å klare meg uten iPhone i noen få uker.

- Når jeg finner en sang jeg liker hører jeg på den altfor mange ganger til jeg blir lei av den. (Gjør ikke alle det?) Og jeg får den ofte på hjernen slik at jeg synger på den hele tiden, og dermed blir jeg fortere lei.

- Når jeg har bestemt meg for noe, er jeg fast bestemt på å gjøre alt jeg kan for å oppnå det jeg vil. Men mange av gangene tar latskapen meg. Hahah!

- Jeg er ikke veldig glad i å trene, men trener likevel både styrke og kondisjon minst 3 ganger i uken for jeg elsker følelsen man får etter å ha trent. (Og fordi jeg vil se bra ut da selvfølgelig)

- Jeg leser for det meste bare "rosablogger", er ikke så veldig glad i mammablogger osv. Don't get me wrong: det er ingenting galt med mammablogger, det er bare ikke de bloggene jeg liker å lese. Leser også en del utvekslingsblogger.

- Jeg er helt sykt dårlig til å spare penger. Hver gang jeg får lønning betaler jeg regninger, og resten av pengene bruker jeg som regel opp i løpet av måneden. Mange ganger har jeg ikke en gang oversikt over hva jeg faktisk har brukt pengene på. Må skjerpe meg altså!

- Jeg er veldig glad i utenlandsk mat, men holder meg på den "safe" siden. Mine favoritter er italiensk, meksikansk, indisk, japansk og kinesisk. Åh, nå ble jeg sulten!!

- Hvis jeg skal kjøpe meg godteri i helgene kjøper jeg nesten alltid sjokolade. (En sjelden gang kjøper jeg kanskje salt lakris.) Er ikke verdens største smågodt-fan akkruat. Chocolate all the way!Faktaene ble ganske lange, ikke akkurat ett ord hvis dere skjønner. Haha, håper det falt i smak da!

Har vi noe til felles? 

 • Skrevet: 28.10.2012  •  Kl: 21:09  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt og har akkurat sett Molde vinne 2-0. For en utrolig herlig følelse!!! Ellers i dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Har besøkt bestemor, spist taco til middag og sett litt HIMYM (How I Met Your Mother). Virkelig deilig med en fridag once in a while. Neste uke har jeg fri både fredag, lørdag og søndag, noe som passer bra i og med at Ane Serine (som studerer i Bergen) kommer hjem. Gleder meg til å se henne, har ikke sett henne siden juni eller juli.


Hahah nydelig bilde av Akita til høyre!!


Viktig å skrive navnet sitt på sjokoladen, slik at ingen av de godtesjuke i familien min skal ta den ofc. Hahha...

Hva har dere gjort i dag?

 • Skrevet: 27.10.2012  •  Kl: 21:12  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Heihei! Begynte å se på litt bilder på Facebook fra USA her om dagen, og jeg må innrømme at jeg savner USA myyyyyye. Spesielt vertsfamilien. Gleder meg til jeg (mest sannsynlig) skal tilbake til USA neste sommer. Lagde et par kollasjer med bilder fra USA. Enjoy! Haha...Har du vært i USA?

 • Skrevet: 26.10.2012  •  Kl: 14:33  •  Kategori: Friday Favorites  •  Kommentarer: 6

Heihei! Da var det fredag igjen dere, enda en jobbfredag. I steden for å se Norske Talenter i kveld skal jeg tilbringe kvelden min på en butikk. Ikke så ille det altså, men er litt dumt at jeg ikke får sett første livesending av Norske Talenter. (Haha, høres ut som jeg er en blodfan av Norske Talenter!! Men nei, jeg syns bare det er mange flinke, så det er gøy å se på :P lol) Ellers snør det fortsatt her i Molde, og jeg har tilbrakt mesteparten av dagen min inne så langt. Er ikke så fan av snø i oktober. Syns snø hører sammen med advent og jul (og påske da). Anyways, her kommer ukens Friday Favorites. Enjoy(??)


Elsker virkelig skoene og kjolen. Spesielt kjolen da! Er det ikke bare nydelig med kjoler som ser sånn ut bake? Don't even get me started on How I Met Your Mother. Sykt bra TV-serie, anbefales!

Hva syns dere?

 • Skrevet: 25.10.2012  •  Kl: 18:30  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Hei! Nå har vinteren virkelig kommet til Molde, det snør som baaaare det ute. Og jeg vettu som trodde det ikke kom til å snø på en stund hadde enda ikke skiftet til vinterdekk. Ooops?! Så da jeg kjørte hjem fra jobb klokka fire kjørte jeg i 20 km/t livredd for at min siste time hadde kommet. Heldigvis gikk det bra, og rett etter middag skiftet jeg og pappa dekk. Eller det var vel han som skiftet, jeg trillet bare på plass sommerdekkene. Heheh... Nå skal jeg trene litt styrke før jeg skal gjemme meg under et pledd mens jeg drikker kakao og ser How I Met Your Mother. Siden Pretty Little Liars ikke kommer tilbake før i januar (etter å allerede ha hatt 2 mnds pause skal de ha 3 mnd til etter bare EN episode!! WTF???) har jeg bestemt meg for å begynne å se på en ny serie. Har hørt mye bra om The Big Bang Theory, så jeg vurderer å begynne å se på det. 

Hvordan er været hos deg? Har du en TV-serie å anbefale meg?

 • Skrevet: 24.10.2012  •  Kl: 17:01  •  Kategori: Musikk  •  Kommentarer: 11


Tenkte å blogge litt om mine favorittsanger atm. Er spesielt glad i Taylor Swift sin nye sang, I Knew You Were Trouble. Har vel hørt på den 100 ganger på under 2 uker. Hahah!


Ke$ha - Die Young


Taylor Swift - I Knew You Were Trouble 


The Script feat. Will.I.Am - Hall Of Fame 


Swedish House Mafia feat. John Martin - Don't You Worry Child


Alicia Keys feat. Nicki Minaj - Girl on Fire (Inferno Version)


David Guetta ft. Sia - She Wolf (Falling to Pieces)


Rihanna - Diamonds


Sean Kingston ft. Cher Lloyd - Rum and Raybans

Hva syns dere om sangene? 

Jeg vet ikke om det er jeg som er treig eller hva det er, men i går kveld gikk jeg helt random innom Bik Bok sin nettside, og jeg la merke til at de hadde fått nytt design. Ikke nok med det: de hadde også fått nettbutikk. Har ventet en stund på denne nettbutikken, i og med at jeg bor i Molde, og der får de ikke inn alle plaggene som er på nettbutikken. Det gjør de sikkert ikke på andre Bik Bok-butikker heller, men i Molde er nok utvalget enda dårligere. Mange av de fineste og mest populære plaggene får de enten ikke inn, eller så blir de utsolgt med en gang. Da er det jo greit at man kan bestille plaggene man liker på nett, eller hva?


Orker ikke å linke til produktene i dag, sorry. Men dere finner plaggene under overdeler, bortsett fra den gråe genseren (den er utsolgt)


Hva syns dere om at Bik Bok har fått nettbutikk?

På fredag prøvde jeg meg på litt "pimping" av mine kjære Converse. Valgte å sette studs på de svarte høye, siden jeg aldri bruker de uansett. De er egentlig litt små siden de er i 37,5, men jeg kan bruke dem av og til uten å få store gnagsår. Resultatet ble helt ok,  det ble ikke helt beint, og jeg satte ikke på så mange. Hadde tenkt å sette på på fremsiden av skoene også, men det får vi ta en annen gang.

Hva syns dere?

Hadde egentlig tenkt til å finne mange fine plagg som jeg likte på asos.com, men så ble jeg så jævla pissed fordi jeg kom meg ikke inn på e-mailen min. Vet ikke om jeg ble hacket eller hva slags crap det var, men jeg måtte svare på en haug med idiotiske spørsmål som jeg liksom skulle vite om brukeren min... som for eksempel hvilket "subject" jeg hadde brukt på de 5 siste e-mailene jeg sendte. Dafuq? Greit at jeg husker mye unødvendig, men SÅ ILLE er det ikke. Sorry. Haha, uansett nå har jeg kommet meg inn, og jeg har funnet 3 av maaaange fine plagg inne på asos.com. 


Er ikke dongeriskjorten utrolig stilig? I freakin' love it!!! Elsker dongeriskjorter, spesielt de med spesielle "detaljer". Og cardiganen var utrolig søt, eller hva? Elsker pastellfarger.  Grå jakke HER. Dongeriskjorte HER. Cardigan HER.

 • Skrevet: 19.10.2012  •  Kl: 18:17  •  Kategori: Friday Favorites  •  Kommentarer: 4

Heihei! I dag har jeg faktisk fri fra jobb, og godt er det. Men skal jobbe igjen i morgen da, fra 8-16. Ellers har jeg vært på joggetur etterfulgt av en episode Torsdag Kveld Fra Nydalen på TV2 Sumo. Og akkurat nå sitter jeg og ser på Kollektivet mens jeg drikker julebrus. Lurte litt på hva jeg skulle blogge om, men så kom jeg på at det er fredag og tid for Friday Favorites! Så her kommer ukens "FF" (xD:P<33) ENJOY!!


Åh, jeg elsker seriøst alt her! Jakka er så sykt kul, ME WANT! Og skjørtet. Haha!! Ukens celebrity blir selvfølgelig Demi Lovato, som er et av mine største forbilder. Hun er en utrolig inspirerende og godhjertet person. Hun er veldig åpenhjertet om problemene sine, og er et veldig fint eksempel på at ting blir bedre. Demi er en inspirasjon for meg både som sanger og som person :-)

Hva syns dere?

 • Skrevet: 18.10.2012  •  Kl: 15:00  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Hei! Er vel snart på tide at jeg skriver et hverdagsinnlegg snart? Har jo bare skrevet om antrekk, innkjøp, musikk, blogger jeg leser osv. Med andre ord har jeg skrevet om alt annet enn hverdagen min i det siste. But then again, hverdagen min er så lite interessant som det går an å få det. I dag for eksempel sto jeg opp, spiste frokost, tok meg en joggetur etterfulgt av litt styrketrening. Deretter drakk jeg litt smoothie mens jeg så gårsdagens X Factor US-episode. Så nå sitter jeg her nydusjet og hører på musikk, og venter bare på at jeg skal dra på jobb. Dagene mine består kun av jobbing, trening og internettsurfing (lol?). Gleder meg nesten til å komme meg i militæret så jeg slipper å kjede meg sånn. Alle vennene mine har jo flyttet ut av Molde, så jeg har ikke så mye å finne på for å si det sånn.


Hahha, la ut dette gamle bildet fordi jeg ikke ser ut i dag. Elsker øyenfargen min på dette bildet, skulle ønske de så sånn ut til vanlig :-)


Dårlig fokus, ja. Anyhow, disse naglene fikk jeg i posten i dag. Bestilte de på eBay. Gleder meg til å pimpe shortser osv med disse!

Har blitt hekta på en ny sang. Sean Kingston ft. Cher Lloyd - Rum and Raybans

Likte dere sangen? Hva skal dere i dag? 

 • Skrevet: 17.10.2012  •  Kl: 18:54  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 5

Ser du på gossip girl? Ja, det gjør jeg! Syns det er så trist at det bare er en sesong igjen. Og det blir vel kun 13 episoder eller noe i sesong 6 har jeg hørt? Blir rart uten GG etter 5 år.

Hvem er din favoritt i One Direction? Jeg liker alle jeg! Men hvis jeg MÅ velge blir det nok Liam Payne. Herregud så kjekk han er!! Dumt han har klipt seg nesten snau. (Fortsatt kjekk da! lol)

Hvor ofte trener du? Prøver å trene cirka 3-4 ganger i uken, både styrke og kondisjon. Pleier å jogge 3 km cirka 1 gang i uken siden det er det vi blir testet i i forsvaret, sånn at jeg skal prøve å forbedre meg etter hvert. Ellers i uken pleier jeg å ta meg en joggetur på 2 km eller noe også trener jeg litt styrke etterpå. De dagene det er dårlig vær trener jeg pilates, styrketrening eller zumba. Anbefaler dere å sjekke ut livegym.no, det er der jeg finner noen av treningsprogrammene jeg bruker innendørs. (Det koster 50,- i mnd da)

Hvilken farge har du på øynene?


Grønn med en mørkeblå ring ytterst. (GO OTH forresten! haha)

Hvor streamer du episoder fra TV-serier? Watchseries.eu er min favoritt, men om de ikke har episoden ser jeg på 1.channel.ch. Finnes mange forskjellige streamingsider der ute, bare søk på Google.

Hvor laster du ned serier? Jeg laster ned ved hjelp av uTorrent (som må lastes ned), og episodene finner jeg ved å søke på den på torrentz.eu. Det er en side som linker til mange andre torrentsider, sånn at du kan finne den beste. Via torrentz.eu pleier jeg å gå på kickasstorrents (kat.ph), siden de linkene så og si alltid fungerer. Og fordi KickAssTorrents er kåret til en av verdens beste torrentsider.

Har du noen gang lest en bok som inspirerte deg? Haha, good question. Men ja, det har jeg faktisk. Nå leser jeg så og si ikke bøker, men jeg har lest "Influence" av Mary-Kate og Ashley Olsen, og det er en veldig inspirerende bok. Den har utrolig fine og inspirerende bilder, og historiene som blir fortalt er også veldig inspirerende.


Hahaha nydelig bilde!

Britney Spears vs. Christina Aguilera? Team Britney all the way!!!

Hvor lang tid bruker du på et blogg innlegg? Det varierer veldig på om jeg har mye eller lite bilder, og om jeg har mye eller lite tekst, og selvfølgelig hva jeg skriver om. Bruker i gjennomsnitt 10-15 minutt kanskje.

Favorittsang av 1D? Akkurat nå er det Live While We're Young. Elsker den!

Har du forandret deg mye siden du var 16?


Lite. Dette er tatt i desember 2009. Astrid 8 år. Haha awww <3

Favoritt sang atm?
Definitivt Taylor Swift - I Knew You Were TroubleNoe dere lurer på til neste gang?

 • Skrevet: 16.10.2012  •  Kl: 19:18  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7

Jeg får hele tiden spørsmål om hvilke blogger jeg leser både på spørsmålsrunder og ellers. Og selv om jeg har svart på det før tenkte jeg å dedikere et eget innlegg til det.


Annais - VOE - Krisssy - Auroramohn - L0ve - Kristineam - Maddepaddee - Betinabf - Anjabugge - Ainaogingrid - Ozy1 - Ragnae

(navnene er også linker forresten)

Leser du noen av disse bloggene?

 • Skrevet: 15.10.2012  •  Kl: 14:15  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7


Ke$ha - Die Young

Overskriften har ingenting å gjøre med verken bildene eller sangen. Haha! Men jeg digger både quoten, sangen og bildene. 

Hva syns dere om bildene? Og sangen? 

 • Skrevet: 14.10.2012  •  Kl: 19:51  •  Kategori: Design  •  Kommentarer: 7

Heihei! Akkurat nå ser jeg på Farmen mens jeg venter på at vertsfamilien skal logge på Skype. Gleder meg til å Skype med dem, har ikke snakket med dem på snart 3 mnd! Forresten, har dere lagt merke til at jeg har fått nytt design? Er utrolig fornøyd, det eneste jeg ikke liker er at det ikke er sidemeny. Men det er vel ikke så nøye siden man finner både kategorier, arkiv og siste innlegg i menyen over headeren. Headeren har jeg laget selv i pixlr.com og skriften satt jeg inn med Picasa 3. Designet er et gratisdesign laget av Ingvild Aasheim. Hun har laget flere gratisdesign, så det er bare å ta en titt på bloggen hennes hvis dere vil ha nytt design. Er kjempeenkelt å legge inn gratisdesign, siden du bare trenger å lime inn noen koder i stilsett og maler.Hva syns dere om det nye designet?

 • Skrevet: 13.10.2012  •  Kl: 19:00  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 8

Heyyy! I dag har jeg og Anja vært i byen og shoppet litt. Eller Anja kjøpte ikke så mye da, men jeg kjøpte en del treningstøy og andre nødvendige ting. Og noen ikke fullt sååå nødvendige. Heheh... Er ihvertfall veldig fornøyd selv. Spesielt med genseren og de to buksene. Her har dere dagens innkjøp:


Er klar over at det ikke passer så godt sammen, så nei... skal ikke ha det på meg samtidig. Bukse og genser fra Bik Bok. Skoene er fra Brandos.no, kjøpt i fjor.
Fikk denne ringen gratis for jeg handlet for over 600 på Bik Bok.


Bukse fra Bik Bok.
Grå sports-BH fra H&M. Gul sports-BH fra Cubus. Den gule er mye mer knæsj og refleksfarget (haha) i virkeligheten.


Verdens beste treningsgenser fra H&M. Det er fleece inni, så den er skikkelig god!


Hals eller tubeskjerf da?? haha...  fra H&M.


Hahha dårlig fokus... neglelakker fra Cubus.


Stativ til øredobber og evt. smykker fra Kremmerhuset.

Noe du likte?

 • Skrevet: 12.10.2012  •  Kl: 17:41  •  Kategori: Friday Favorites  •  Kommentarer: 3

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og ser på Disney Channel, og skal snart se gårsdagens episode av X Factor USA. Har jobbet i 8 timer i dag, hadde egentlig fri, men tok på meg å jobbe fra 8-16. Men i morgen og søndag har jeg fri, blir herlig! Tenkte å ta meg en tur til byen for å kjøpe litt småting jeg trenger. Anyways, her er Friday Favorites for denne uken:


ELSKER skoene! Og shortsen. Hahah! Kjendisen er forresten Bridgit Mendler. Debutalbumet hennes kommer ut i slutten av oktober, og singelen "Ready or Not" kom ut for noen uker siden.


Bridgit Mendler - Ready or Not

Hva syns dere? 

Jeg er som mange andre på jakt etter den perfekte vinterjakken/parkasen. Nå er det jo ikke vinter enda, men det er jo greit å være tidlig ute. Dessuten er det jo så kaldt i Molde at man må vel fram med vinterjakka snart uansett. Selv har jeg bare en utrolig deilig dunjakke fra Missing Link som jeg brukte i fjor, men for å være helt ærlig er jeg ganske lei av den. Har lyst på en parkas eller en fin og varm jakke. Har lett litt i butikkene i Molde, men det er nok litt tidlig enda. På Nelly derimot fant jeg noen fine jakker, og her er mine favoritter:


1. HER (min favoritt!) 2. HER 3. HER - denne ser litt for stor og "tung" ut for min smak, men den er sikkert god.


4. HER - fin og billig! 5. HER alt for dyr og mainstream for meg. Kommer nok aldri til å kjøpe Canada Goose. 6. HER

Hvilken jakke kunne DU tenkt deg?

 • Skrevet: 10.10.2012  •  Kl: 14:00  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 3

Hei! Akkurat nå er jeg på jobb. Jobber fra 8-16 i dag, så dette innlegget blir automatisk publisert. Er det ikke herlig at blogg.no har fått den funksjonen? Nå kan man jo blogge uten å ha tid til det der og da. Herlig!


Da var del 3 her. Håper dere liker den. Jeg syns ihvertfall videoer er det kleineste ever. Haha!

Noe mer dere lurer på? 

 • Skrevet: 09.10.2012  •  Kl: 11:02  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 6

5. PartnersDenne serien begynte jeg å se på for 2-3 uker siden, og den er helt ny. Det er en såkalt "sitcom", en humorserie der alt foregår på få plasser og har veldig få karakterer som vi blir kjent med. Det er altså en av de seriene med den irriterende "laugh track"-en eller bakgrunnslatteren som vi alle kjenner til. Men når man liker en serie legger man ikke merke til latteren faktisk. Serien handler om Joe og Louis, som er partnere i sitt eget arktiektfirma, og om deres kjærester Ali og Wyatt. Joe og Ali er forlovet, mens Louis er den søte homofile bestevennen til Joe. Louis er sammen med Wyatt. Serien heter Partners fordi Joe og Louis er partnere i et firma, mens Joe og Ali, og Louis og Wyatt er livs(?)partnere (lol?). Det handler altså om partnerskapene til alle hvis dere skjønner.

4. Baby DaddyBaby Daddy er en forholdsvis ny humorserie som hadde premiere i juni i år, men allerede noen få mnd etterpå ble det bestemt at de også skulle lage sesong 2. Jeg har faktisk ikke lagt merke til om serien har laugh track eller ikke ... haha. Men jeg tror den har det! Uansett. Serien handler om Ben Wheeler som i første episode får en baby ved navn Emma levert på døra sammen med en lapp der det står at han er far til babyen, men moren (som har skrevet lappen) har stukket av fordi hun ikke vil ta på seg ansvaret som kommer med en baby. Ben er ikke klar for ansvaret han heller, i og med at han fortsatt er litt barnslig, og han er en av de som elsker å ta seg noen drinker på byen etterfulgt av en one night stand. Ved hjelp av broren Danny, og vennene Tucker og Riley skal han prøve å oppdra Emma så godt han kan. Serien er utrolig bra, anbefales!

3. Modern FamilyDenne serien har jo pågått i noen år nå, sesong 4 har allerede hatt premiere i USA, og jeg var rask å streame den første episoden online da den kom ut for å si det sånn. Regner med at ihvertfall noen av dere kjenner til serien, men det er en humorserie (uten laughtrack. Haha!) som handler om 3 familier (som på en måte er 1 familie siden de alle er i slekt) og deres (u)normale liv. I serien blir vi kjent med Phil og Claire og deres 3 barn Haley, Alex og Luke, Mitchell og Cameron og deres adoptivdatter Lily, Jay (faren til Claire og Mitchell) og hans Colombianske kjæreste Gloria og hennes sønn Manny. Jeg elsker virkelig alle karakterene, serien er helt genial. Håper det blir MANGE sesonger, cause Modern Family is kicking butt!!!

2. One Tree HillJeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne når jeg skal beskrive denne serien. Serien hadde for første gang premiere for over 9 år siden, sykt! I og med at jeg bare var 10 år da OTH hadde premiere begynte jeg naturligvis ikke å se på den med en gang. Begynte vel å se på serien i 2007-2008, og ble hektet fra første episode. Det høres kanskje klisjé ut, men denne serien har gitt meg så mye. Jeg har lært utrolig mye av serien, og karakterene er bare så ekte, og de er spilt av kjempeflinke skuespillere. One Tree Hill kommer nok alltid til å være en av mine favorittserier selv om de ikke lager nye episoder lengere. Etter 9 år, 9 sesonger og 187 episoder avsluttet de serien, på en utrolig fin måte. Serien handler om halvbrødrene Lucas og Nathan og deres venner Brooke, Haley og Peyton, og vi blir igjennom 9 sesonger kjent med hver enkelt person, og deres liv som en amerikansk tenåring. De første 4 sesongene er fra high school, mens i sesong 5 hopper de 4 år frem i tid til etter college, og de 5 siste sesongene handler om deres voksne liv. Lucas og Peyton er dessverre ikke med i sesong 7, 8 og 9 (Bortsett fra en episode i sesong 9 hvor Lucas var med<3) Nå føler jeg at jeg har skrevet nok om OTH. Hvis dere er nysgjerrige på å vite mer om serien kan dere lese mer om hva den handler om på Wikipedia også kan dere se episodene på f.eks watchseries.eu. Anbefales på det sterkeste!!

1. Pretty Little LiarsDenne serien har jeg sett på siden 2010, og den har etter hvert blitt min favoritt TV-serie. De som enda ikke har sett serien (etter alle mine PLL-innlegg... haha!!) bør begynne å se den NÅ. I den første episoden blir vi kjent med de 5 hovedpersonene i serien, Aria, Hanna, Spencer, Emily og Alison. Disse 5 jentene er de populære jentene på skolen, og de blir "ledet" av queen B, Alison. Alison er kjent for å si det hun mener, og kan til tider oppfattes som frekk. I første episode får vi se at de 5 jentene sitter i en låve og drikker mens de forteller historier til hverandre. Etter hvert sovner alle sammen, og da alle våkner er Alison forsvunnet. Et år senere blir hun funnet drept, og Aria, Hanna, Spencer og Emily blir gjenforent. (De mistet kontakten etter at Ali forsvant). Etter begravelsen mottar de 4 jentene den samme SMSen fra en anonym person som går under navnet -A. I hele serien fortsetter A å true og torturere jentene, han/hun prøver å ødelegge forholdet jentene har til familie, venner og eventuelle kjærester. A vet til og med hemmeligheter som jentene bare har fortalt Alison, noe som får dem til å tro at hun fortsatt lever. Etter hvert får man flere og flere hint til hvem A er, og nå (i sesong 3) har vi fått vite 2 personer som er en del av "The A-team". Serien er på en måte et mysterium, drama og humor på samme tid, noe jeg elsker. Nå er det forresten bare 2 uker til sesong 3 begynner på igjen, woohoo :D haha! 

Ser dere på noen av disse seriene? 

Heihei, og god mandag. Oh, who am I kidding? Mandager blir aldri gode. Men i dag er det jo høstferie for mange, så jeg regner med at de fleste har en helt ok+ dag. Her i Molde regner det, så antrekksbildene ble tatt inne på rommet til Anja (haha sorry Anjis) med iPhone. Gled dere til bra kvalitet sier jeg bare!!


Det er en kollasj med en hvit ramme rundt, derfor ble plasseringen litt rar. Skjorte fra Forever 21. Bukse fra H&M.

Nå skal jeg spise middag før jeg fikser meg til jobb. Har det vel egentlig ganske travelt når jeg tenker meg om. Typisk meg. Åh, forresten! Vertssøsteren min blir 11 år i dag, HAPPY BIRTHDAY, BELLE. Love you!! :D 

Hva syns dere om antrekket?

 • Skrevet: 07.10.2012  •  Kl: 17:44  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 3


Hahaha, lo meg ihjel første gangen jeg så denne videoen. Det er selvfølgelig bare tull det de synger om, men det er fortsatt sykt bra! For dere som ikke vet hva "Nice guys finish last" betyr, så er det et amerikansk uttrykk som betyr at det er ikke vits å være snill mot jenter og gi de komplimenter osv (altså det er ikke vits i å være en 'nice guy'), de kommer alltid til å gå etter bad boys. Hahah! Anbefaler dere å subscribe på nigahiga og kevjumba sine YouTube channels for flere morsomme videoer.

Hva syns dere om musikkvideoen?

 • Skrevet: 06.10.2012  •  Kl: 13:21  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 6

Jeg får ofte spørsmål om hvilken sminke jeg bruker, og selv om jeg snart tenkte å videoblogge om sminken jeg bruker, skal jeg nå skrive en liten anbefalning, men også et innlegg som svarer på hvilken eyeliner jeg bruker. Jeg er ikke den som bruker øyenskygge og eyeliner hver dag. Noen ganger bruker jeg kun eyeliner, noen ganger bruker jeg kun øyenskygge og andre ganger bruker jeg ikke noen av delene. De eyelinerne jeg bruker bestilte jeg på eBay (ofc hahah), men du får også kjøpt de på Coverbrands tror jeg. 


Begge to ser ut som sprittusjer, haha. Men det er ekte sminke og de funker kjempebra. De skal brukes oppå øyenlokket som en linje, ikke under øyet hvis dere skjønner hva jeg mener.


Her har jeg ikke på meg noe sminke bortsett fra Super Skinny Eye Marker. Er ikke så flink til å ta på eyeliner som dere ser.

Hater virkelig å ta bilde av meg selv mens jeg prøver ny sminke, det er så vanskelig, blir jo aldri bra... Jeg liker begge eyelinerne veldig godt, men jeg kommer nok ti å bruke super skinny mest. Syns super skinny var mye enklere å ta på, siden den er tynnere, også føler jeg at den passer best til hverdag. Super fat gir en veldig markert, og litt tykkere linje enn super skinny, så den passer vel best til fest sammen med smokey eyes eller lignende.

Bruker du eyeliner? Har du prøvd noen av disse før?

 • Skrevet: 05.10.2012  •  Kl: 17:28  •  Kategori: Friday Favorites  •  Kommentarer: 5

Hei! Endelig fredag og høstferie folkens! Eller skolene i Molde-området har fått høstferie nå, men for meg blir det nok en jobbuke siden jeg ikke går på skole. Skal jobbe mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, også har jeg langhelg. Endelig en frihelg :D Vurderer å ta meg en tur til Trondheim eller Bergen for å besøke noen venninner, men vi får se. Denne uken har vært utrolig lang, har jobbet hver dag fra mandag til fredag, og skal jobbe i morgen også, fra 15-20. Uansett, nå er det tid for Friday Favorites igjen, so here goes:


Åh, elsker skoene. Sånne vil jeg ha!! Og er ikke hunden bare tidenes søteste? Haha, DEN drakta da :D

Hva syns dere?

 • Skrevet: 04.10.2012  •  Kl: 14:00  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 6

Hahah, epic fail at del 1 er på Vimeo mens del 2 er på YouTube da. Men det ble bare slik. Del 2 er nemlig litt over 10 minutter lang, og da var den for stor for Vimeo. Liker egentlig ikke å legge ut videoer av meg selv på YouTube, fordi jeg føler at det er litt for "offentlig", haha. Vimeo er jo en litt mindre kjent nettside, og siden videoblogging er så kleint, blir det litt mindre kleint når det ikke er lagt ut på en kjent nettside. Hahaha, dere skjønner sikkert ikke hva jeg mener, men la gå. Her er ihvertfall del 2.


Sett på 720p for bedre kvalitet.

Noe mer dere lurer på?

 • Skrevet: 03.10.2012  •  Kl: 22:47  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 5

Har fått en del spørsmål om eBay i det siste, og om jeg kunne skrive et innlegg med noen shoppingtips på eBay. Og det kan jeg selvfølgelig gjøre! Kan vel begynne med å si at jeg ikke har noe erfaring fra ebay.no, kun fra ebay.com. Har vært innom ebay.no et par ganger, men har aldri bestilt noe der ifra. Liker ebay.com fordi de har flere varer og de har varer fra Amerika og Asia, ikke bare Europa, og da er det selvfølgelig større utvalg. 

Anbefaler dere å sjekke ut selgeren før dere kjøper noe fra dem. Alle er jo ikke til å stole på vet dere. Jeg pleier å se på hva andre har sagt om dem før, også har de jo stjerner, liksom 4 av 5 stjerner. Det vises også i prosent, så hvis selgeren har har over 90% i score, betyr det at de sannsynligvis er til å stole på. De fleste eBay-selgere er veldig opptatt av å ha lojale kunder som stoler på dem, og derfor blir de veldig glade for gode tilbakemeldinger. For hver ting du bestiller blir du spurt om å gi feedback til selgeren. Der skal du enten krysse av positiv, nøytral eller negativ. Deretter blir du spurt om å gi selgeren så mange stjerner du syns han/hun fortjener. Da skal du gi stjerner på "accurate description", "seller's communication", "shipping speed" og "reasonable shipping cost". Til slutt skal du skrive en liten melding til selgeren om hva du syns f.eks "Thank you for shipping it fast! I love it", det er vanligvis det jeg skriver. HAHAH! Jeg pleier alltid å gi full pott med mindre jeg er veldig misfornøyd med treig sendetid eller med produktet i seg selv.


Et av mine favorittprodukter fra eBay. Naked 2: Urban Decay eye shadow palette. ELSKER DET!!! Kjøpte det fra en selger som heter stefanszyneczka.

Før dere kjøper et produkt på eBay er det en veldig viktig ting dere må huske på: sjekk om selgeren sender til Norge før dere byr eller lover at dere skal kjøpe produktet. Hvis du har bydd eller trykt på "commit to buy" kan dere ikke trekke dere, og da må dere kontakte selgeren for å spørre om han/hun kan sende det til Norge, og det kan bli dyrt i og med at vedkomne allerede har sagt at han/hun IKKE sender dit. En annen ting er at dere bør tenke på hvor dyrt produktet er med tanke på frakt og toll. Tror det er sånn at hvis produktet i seg selv koster mer enn 200 kroner (uten frakt) blir du belastet med toll. Har kun opplevd å måtte betale toll én gang, og det var på et litt dyrt klesplagg, haha. Betalte ikke toll på Ray Ban-brillene engang, og de kostet jo over 200, så det kommer sikkert an på størrelsen også. 

Når det kommer til betaling av varer er eBay veldig opptatte av at kjøperne skal få de (slik at de ikke blir lurt av selgerne), derfor samarbeider de med PayPal. Med en PayPal-konto "passer de på" pengene og vokter over at varen kommer til deg. Er ikke helt sikker på hvordan det funker egentlig, men det er ihvertfall en sikker måte å betale på. For å opprette en PayPal-konto må du ha Visa-kort (ikke Visa Electron) med 16 tall frampå (kortnummer). Med PayPal slipper du å skrive inn kortnummer osv hver gang du betaler for noe. Du må selvsagt ha brukernavn og passord på PayPalen din, og da må du logge inn når du skal betale for en vare på eBay.


Noen av mine innkjøp fra de siste månedene. Sminkekoster fra Mac, shampoo for sminkekoster fra bareMinerals, treningstights fra Take Five, tidenes kuleste Mikke Mus-hettegenser fås kjøpt HER, svarte Converse, nagler (skal bruke de til shortser osv :D), skinny marker (liquid eyeliner) fra NYX og Boo Boo Zap! fra Benefit.

Anbefaler dere å sjekke ut eBay hvis dere leter etter iPhone-deksel for eksempel. Eller billig merkesminke som Mac, Barry M, Smashbox, Benefit osv osv osv. Converse er også veldig billig på eBay, jeg betalte cirka 200 kroner for EKTE Converse, og betalte nesten ingenting i frakt og det var heller ikke toll.


Har du handlet på eBay før? Noe mer dere lurer på angående eBay? 

 • Skrevet: 02.10.2012  •  Kl: 12:43  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Heihei! Akkurat nå skal jeg snart spise middag (jepp tidlig) før jeg må dra på jobb til kl 14:00. Skal jobbe helt frem til 22, og deretter skal jeg direkte til Andrea. Hun har høstferie fra folkehøgskolen nå, og jeg har ikke sett henne siden august. Gleder meg til å se henne igjen! Denne uken skal jeg jobbe hver dag utenom søndag, fordi det er to stykker som er sykmeldte. Derfor blir ikke innleggene denne uken tidenes beste akkurat.
Elsker den nye sangen til Rihanna, "Diamonds".

Planer for dagen? Har dere høstferie nå?