• Skrevet: 31.10.2010  •  Kl: 07:20  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hei! Denne dagen har vært utrolig travel. Det hele begynte med en fotballkamp som startet 11.00. Vi hadde support breast cancer-kamp, og jeg spilte i den rosa t-skjorten jeg viste dere (designet av meg selv seff). Etter fotballkampen var vi hjemme i noen timer før vi fikk gjester.

Klokka 18.30 dro jeg og Annabelle på Halloween party med fotballaget. Kommer til å savne dem utrolig mye, har hatt det så gøy!

De lagde et utrolig søtt fotoalbum til meg med bilder fra sesongen! Thank you girls.
Her er da et av de pene bildene. Haha! Skal scanne inn resten når jeg får tid (og finner tålmodigheten min, som jeg ikke vet hvor er...)

Nå er jeg utrolig trøtt, så jeg går og legger meg. Morgendagen kommer til å bli en lang, men morsom dag. HALOOOOOOWEEEEN, WOOHOO!

Amerikansk tid 00:10

Hva syns du om bildet? Hva gjør du på selveste HALLOWEEN?

 • Skrevet: 29.10.2010  •  Kl: 06:01  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 3

... and it's gonna be SO MUCH FUN! Gleder meg utrolig til å kle meg ut som ... eller vent! Jeg har vel ikke fortalt dere hva jeg skal være enda? Whoops. Og det får dere heller ikke vite før etter Halloween (som forresten er på søndag for de som ikke er klar over det.)

Folk er helt crazy når det kommer til pynting før Halloween. Noen begynte til og med 1. oktober. Er ikke det sykt eller?

Apropos crazy... se hvor mange Halloween-gaver jeg har fått!

Candycorn er så utrolig godt! Og som dere ser har jeg et lager fram til desember.

Andrea jenta mi og meg. Vi Skypet på tirsdag. Savner henne utrolig mye!


Også har jeg kjøpt verdens største rosa t-skjorte fordi jeg fikk så SYKT LYST!

Hehe, neida. Jeg måtte kjøpe den til lørdagens fotballkamp. Vi skal spille i rosa t-skjorter i steden for draktene våre fordi vi skal støtte brystkreft. Og ja, jeg vet. HOT PINK (knallrosa) er vel kanskje ikke brystkreft-farga, but who cares? Det viktigste er at den er rooooosa.

Nå skal jeg legge meg, begynner å bli sent her nå. Legger meg ganske tidlig fordi jeg må opp litt etter klokka 06.00. Er på gråten hver morgen fordi jeg er så trøtt. Neida... joda. Neida. Hehe!

Amerikansk tid 21:50

Har du smakt candycorn før? Syns du det er bra at vi støtter brystkreft? (Dumt spørsmål egentlig, men man må jo ha spørsmål på slutten, må man ikke?)

 • Skrevet: 28.10.2010  •  Kl: 06:02  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Dette (overskriften) er hva som sto på Spreadshirt.com da jeg fant denne geniale pique-skjorten. Haha, genialt med det Amerikanske og det Norske flagget blandet. Jeg bestilte den btw! Og ja... jeg er klar over at det er en manne-skjorte, men den er chill! Lol.

Uansett... nå skal jeg legge meg, men FØRST skal jeg lese Diary of A Wimpy Kid. Utrolig morsomme bøker altså. Elsket jo filmen, så. BTW: Dere får se kostymet mitt etter Halloween. Gleder meg til å vise dere... det er genialt!

Amerikansk tid 21:55

Hva syns du om det Norske og det Amerikanske flagget blandet? Haha...
Gleder du deg til å se kostymet mitt?

 • Skrevet: 27.10.2010  •  Kl: 01:19  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

I går da Angie kom hjem fra jobb fikk jeg vite at Leah (områderepresentanten min) hadde ringt henne og fortalt om ei norsk jente som skal begynne på samme high school som meg. Men dette skjer bare om de klarer å finne en vertsfamilie til henne. Angie spurte meg om jeg kjenner noen som kan være interessert, men det gjør jeg dessverre ikke. Håper ihvertfall at hun får seg en familie, sånn at jeg kan bli kjent med henne.

Kjenner jeg savner å snakke norsk nå. Jeg elsker å snakke engelsk, men det kan bli litt slitsomt i lengden. Hadde vært kult om jeg kunne møtt denne norske jenta.

Second-hand picture. Haha! Hadde ikke et som passet inn...

Ellers har jeg sittet i nesten 1,5 timer og øvd til U.S. History-prøve, og senere skal jeg Skype med Andrea. Gleder meg (har ikke snakket med henne på 2 uker!).

Amerikansk tid 17:05

Så har jeg et spørsmål til dere. JEG HAR KJØPT KOSTYME TIL HALLOWEEN.

Vil dere se Halloween-kostymet mitt?

 • Skrevet: 25.10.2010  •  Kl: 23:56  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 3

I går hadde jeg en helt fantastisk søndag. Dagen begynte med en utrolig god frokost laget av verdens beste vertsmor. "Because I love you, and because you are a great addition to our family!" Og jeg bare: "Awwwww!"

Noen timer etter frokost så vi "Diary of a Wimpy Kid". Elsket den filmen! Noen ville vel sagt at den var barnslig, men det var den slettes ikke. Den var bare utrolig morsom.

Halloween er jo neste helg, så vi måtte dra på "the pumpkin patch" for å skaffe oss gresskar. Må jo følge Amerikanske tradisjoner vet dere. Og vi fant 5 stykker, et til hvert familiemedlem (inkludert hunden). Haha!


Og så dro vi og tok mani-pedi. Loved it! Mye finere i virkeligheten forresten...


Matchende hender og føtter (haha), det er blå med glitter osv hvis du ikke ser det.


Amerikansk tid 15:45

Hva syns du om neglene?

 • Skrevet: 23.10.2010  •  Kl: 02:45  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 8

I dag er jeg også syk. Følte meg mye verre i dag tidlig, men nå har jeg blitt ganske mye bedre. Var en tur på Walmart for å kjøpe litt forskjellig, og dette er hva jeg kjøpte.


"Music And Lyrics", One Tree Hill sesong 7 og "She's the man".

Nå har jeg sesong 1, 2, 3, 4, 5 og 7 av OTH. Mangler bare sesong 6. Still looking! Haha...


Haha, never mind ansiktet mitt! Nevnte jeg at jeg fortsatt er litt syk?

Resten av familien ser på Iron Man.. ikke min type film, så jeg skal se litt One Tree Hill. Life is good!

Amerikansk tid 18:35

 • Skrevet: 22.10.2010  •  Kl: 07:09  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Neida, det er vel ikke så ille, men jeg kan si at jeg er litt skuffet akkurat nå. Jeg er syk. Hodet mitt verker, halsen verker, jeg hoster og er tett i nesen. Angie (vertsmoren min) er også syk. Tror vi begge har blitt smittet av vertsfar som hadde bihulebetennelse i forrige uke. Bortsett fra at det ikke er SÅ ille med oss.

Så grunnen til at "my dreams are crushed" er at siden både jeg og vertsmor er syke, blir det ikke noe Denver og Colorado Springs på oss denne helgen.

Så NÅ.. sitter jeg og trøstespiser Ben and Jerry's Half Baked FroYo, mens jeg ser på Desperate Housewives. Good times!Webcam, ja. Sorry about that. Har vel egentlig ganske liten motivasjon til å hente speilrefleksen akkurat nå. I morgen skal jeg bare være hjemme og slappe av, mens på lørdag skjer det dere! Mom and dad (Haha orket ikke å skrive verts... blablabla. Lol.) skal prøve å oppmuntre meg og Annabelle siden vi ikke kan dra til Denver osv.

De bare: "On Saturday we're gonna do something fun!", men jeg aner ikke hva. Men en ting vet jeg, vi skal kjøpe halloween-kostyme. Wuuhuuu!

Amerikansk tid 23:00

Ønsk meg god bedring da? (Haha).. Har du tenkt å kle deg ut til Halloween? (Jeg må nesten siden jeg er i USA, og det er ganske stort her)

 • Skrevet: 21.10.2010  •  Kl: 06:20  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Nå sitter jeg her, og jeg har fri i morgen. (Lol, så bra formulert). Og dere i Norge drar på skolen om 2-3 timer. Mwiiihii, litt morsomt for meg det altså. Ikke gidd å les videre.. for det jeg skriver nå er bare bullshit. Aner rett og slett ikke hva jeg skal blogge om for tiden. Kan jo fortelle at jeg skal se 2 episoder av One Tree Hill før jeg hopper til sengs. OH THE JOY! Siden dere lurer liksom.

Men i helgen SKJEEER det. Da skal jeg nemlig til Denver og Colorado Springs sammen med vertsfamilien. Vi skal til United States Air Force Academy for å se korpsene konkurrere. Skolekorpset på min skole skal spille og et korps fra Denver hvor jeg kjenner noen. Lol. Det er jo selvfølgelig andre korps som skal spille også, men jeg nevnte bare de korpsene hvor jeg kjenner noen.

Måtte bare dokumentere mitt fantastiske liv. Haha!

Ellers håper jeg at jeg kan få litt tid til shopping, men det blir det sikkert ikke noe av. Buuhhuuuuuhuhu. TULLA. Hei mamma! Vet du leser bloggen, så slapp av. Chillax, skal ikke bruke opp alle pengene mine på shopping, okay? Haha, beklager til dere andre som måtte lese dette.

Ellers har jeg ingenting å annonsere, så jeg får bare gå tilbake til One Tree Hill.

Amerikansk tid 22:05

Liker du korps (marching bands som det heter på engelsk)? 
Er du litt for glad i shopping (akkurat som meg)?

Oook, jeg krysset akkurat randomness-barometeret. 100 points to me! OK GOD NATT...

 • Skrevet: 19.10.2010  •  Kl: 23:59  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Oi, hei! Jeg har en blogg også, ja.. sant det! Det hadde jeg nesten glemt, og det kan jeg tenke meg at dere har merket også. Eller kanskje ikke?

Uansett.. på skolen i går (mandag) begynte vi på nytt "quarter". På de fleste High School er det nemlig sånn at året er delt opp i 4, og du kan ha forskjellige fag i de "quarter"-ene. I Quarter 2 har jeg følgende fag:

First Block: Composition 11. Dette er en slags engelsk skriveklasse hvor du har mange skriveoppgaver (skrive essay, fortellinger, artikler osv), men du har også oppgaver hvor du må lese bøker. Ganske greit å starte dagen med sånt egentlig.

Third Block: Math 2. En matteklasse hvor vi lærer om grafer og ligninger (dette er den enkle delen). Vi lærer også om mange andre ting som jeg aldri har hatt om etter 11 år med matte, og i tillegg så er det engelske matte-uttrykk, så det kan være litt vanskelig å henge med. Men nå har jeg lært meg det da, så jeg har A (karakter 5).

Fifth Block: Forensics I. Woohoo! Min største frykt er å holde foredrag / taler og lignende foran folk, og det er stort sett det dette faget går ut på. Det er generelt en debatt-klasse hvor vi har 3 store debatter (1 mot 1 eller 2 mot 2). Det virker interessant, men samtidig utrolig skummelt!

Seventh Block: United States History (eller U.S. History som det er kjent for). Dette er et semester-fag (varer halve skoleåret), og det er et ganske kjedelig fag. Egentlig ganske likt den historien vi lærer i Norge, bortsett fra at dette fordyper seg mer inn i USA sine økonomiske problemer på 30-tallet, The Great Depression (f.eks) også når vi lærer om Første- og Andre Verdenskrig, så er det mest om hvordan USA kom inn i krigen osv. Må avslutte med å si at jeg har verdens kuleste (og mest morsomme) lærer.

Jeg er ingen lesehest, og jeg hadde aldri trodd jeg skulle like en bok...

... før i dag. Har lest ut en bok på 102 sider, og nå har jeg startet på nummer 2 som heter "Kicked Out". Den første jeg leste het "House Party" og den handlet om 2 jenter som arrangerer en hjemme-alene-fest. Anbefales ikke etter å ha lest det der, haha tabbe!

Amerikansk tid 15:50

Hva syns du om fagene jeg tar? Liker du å lese bøker?

 • Skrevet: 18.10.2010  •  Kl: 03:46  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Nå skal jeg gni noe skikkelig inni trynet deres, akkurat som om jeg skulle gnidd en våt svamp inni trynet deres (lol, tulla...) JEG HAR LANGHELG. Fri fredag, lørdag og søndag. Det er så herlig, og jeg er i godt humør akkurat nå. Grunnen til at vi har langhelg er fordi det er end of quarters, og lærerne trenger tid til å sette karakterene våre. Woohoo!

Og ikke nok med det. Nå skal jeg strø litt mer salt i såret for dere (Yes, you're welcome!) Vi har nemlig bare 3 skoledager neste uke (etter denne langhelgen). Aner ikke hvorfor, men neste uke har vi fri torsdag, fredag, lørdag og søndag. Yay, FUN!

Never mind redigeringa. 

Genser - Forever 21 | Jeans - Hollister


Mhm, dere har sikkert fått med dere at jeg elsker F21, og at 70% av klærne jeg har her i USA er fra den butikken. Elsker den over alt på jord, no kidding! F21 har liksom alt, og det hjelper ikke akkurat på lommeboka mi at alt er billig OG nydelig. LOL. Også har dere sikkert fått med dere at jeg kjøper alle jeansene mine på Hollister? Det er fordi det har perfekte jeans der. Den jeg har på meg nå er favoritten. Bruker den hele tiden. (Vasker den ofte da såklart, HAHA!)

Amerikansk tid 19:35

Likte du at jeg skrev om alle fridagene vi har (som dere IKKE har)? HAHA..
Hva syns du om outfiten?

 • Skrevet: 16.10.2010  •  Kl: 00:02  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Nå har jeg endelig fått kjøpt meg ei ny jakke som passer godt til høsten. Eller den er kanskje litt tynn, men den er veldig fin da. Jeg liker den ihvertfall veldig godt!

Jakken er fra Forever 21 for de som måtte lure.

Nå skal jeg se One Tree Hill, har 3 episoder til gode. Livet er herlig, ja!

Amerikansk tid 15:55

Hva syns du?

 • Skrevet: 15.10.2010  •  Kl: 03:27  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5

I only date nerds! What kind of people do you date? HAHA, morsom genser eller hva?


Genser - Forever 21 | Jeans - Hollister

Dette var da dagens outfit. Beklager at jeg ikke blogget i går, men jeg måtte hjelpe Angie med å lete etter noe Girl Scout-stuff, så da fløy tiden forbi dessverre. Men jeg har gode nyheter til dere. JEG HAR FRI I MORGEN (FREDAG). Lærerne skal ha planleggingsdag fordi det er "end of first quarter", så de må sette karakterene våre! Wihiiii.

Amerikansk tid 19:15

Hva syns du om outfiten?

 • Skrevet: 13.10.2010  •  Kl: 05:04  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5

Hei! Håper alle har fått sett innkjøpene. La inn bildene for litt siden siden bildeopplasteren klikket i går kveld. Uansett, i dag har jeg brukt store deler av dagen min på lekser, oppgaver og prøver. Har gjort mattelekse, lest til U.S. History-prøve og skrevet en oppgave i Music Appreciation.

Har egentlig prøve på torsdag, men måtte øve litt i dag også, siden det er 50 sider å lese, og jeg skal på soccer practice i morgen. Så nå føler jeg meg veldig smart. Haha!

Haha, en trøtt meg i verdens største hettegenser med U.S. History-boka og verdens beste iiis!

Flourless Chocolate Cake, utrolig god! Anbefales absolutt (hvis den har kommet til Norge) Lol.


Amerikansk tid 20:50

Liker du Ben and Jerry's? Har du smakt denne sorten før?

 • Skrevet: 12.10.2010  •  Kl: 05:47  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Hei! Kom nettopp hjem fra soccer practice og kjøpesenteret. Måtte kjøpe gave til Annabelle, og hun ble hyperfornøyd med sitt nye Petshop-spill (Nintendo DS). Kjøpte også noen nye ting til meg selv.


Colorado Rockies-tee - Fanzz $20 (ca 120 NOK)


Verdens største hettegenser (haha) - GAP $17 (ca 102 NOK)

Beklager dårlig bilde.. ser jo dritstygg ut her, men den er veldig fin!

Strikket genser - GAP $25 (ca 150 NOK)

Haha, "fint" bilde dette også!

Høytlivs-skjørt - Pac Sun $30 (ca 180 NOK)

Amerikansk tid 21:45

Hva syns du om innkjøpene?

 • Skrevet: 10.10.2010  •  Kl: 08:15  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Wow, i dag har vært en travel dag. Sto opp klokka ni for å dra på horseback-riding. Har ikke gjort det på 5 år, men det var utrolig gøy. Trodde det skulle være mye skumlere, men nei.. det var awesome! Ellers har vi feiret Annabelle sin bursdag, og Angie lagde tidenes søteste kake (som vanlig). Elsker det hun baker, utrolig flink!

Freckles, hesten jeg re på. Hun var en utrolig herlig skapning!

Hele gjengen. Legg merke til det kule monumentet i bakgrunnen.

La inn en liten forklaring til dere på bildet. Haha!


Meg og Freckles. Haha, for en fin stil jeg har...


Også skal dere få se kaka Angie bakte i dag. Elsker å ha en verstmor som kan å bake. Eller egentlig er jeg ikke så veldig glad i kake.. men de fleste kakene hun lager er gode. 


Søt eller hva?


Amerikansk tid 23:55

Hva syns du om bildene? Kaken var søt, ikke sant?

 • Skrevet: 09.10.2010  •  Kl: 03:59  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 11

Hei, jeg er tom for ord! Har egentlig ingenting å blogge om. Eller vent... GRATULERER MED DAGEN, ANNABELLE! I dag (8. oktober) fyller vertssøsteren min 9 år, og her er det fullt party. Eller ok da, egentlig ikke. Angela og Annabelle er på en Girl Scout-event, men jeg og Don er hjemme og spiser pizza fra Pizza Hut. Eller ikke nå lenger.. kjenner jeg holder på å spy bare jeg tenker på pizza. Haha!

Anyways... her er verdens søteste bilde av hunden til vertsfamilien min. CHRISTIE!


Nydelig eller hva?

Og her har du (freshe) meg og Christie. JA, jeg er stygg, men jeg ble vekt 05.40 i dag. HAHA!


Iowa Hawkeyes Soccer! I've got the magic in meeee.

Nei, jeg bor ikke i Iowa, men vertsmor (Angela / Angie) kommer derifra. 

Colorado og Iowa med rød firkant rundt. Skal kanskje reise dit i jula!


Apropos kart over USA. Her er alle statene jeg har besøkt eller SKAL besøke mens jeg er
her, eller mest sannsynelig da. Skal ihvertfall besøke California, og er fornøyd med det!

Og så.. over til overskriften! PEANUT BUTTER JELLY TIIIIME..

HAHAHA, awesome!

Amerikansk tid 19:45

Hva syns du om bildene? Hva syns du om sangen?

 • Skrevet: 08.10.2010  •  Kl: 00:56  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 10

Hei! Håper dere likte overskriften. Det er et veldig fint "banneord" som uttales "gasj denng itt". Haha lol! Dere har vel hørt det før kan jeg tenke meg.

Først vil jeg bare si: ANJA, kan du gjøre meg en tjeneste? Nemlig å sende ei gave til meg? Jeg vil gjerne at gaven skal inneholde:

* Norsk Freia Melkesjokolade
* Denne t-skjorta fra Bik Bok (koster 200 kroner)


Den passer nemlig perfekt til skolen jeg går på nå! Og btw: JA, jeg skal overføre penger til mamma for t-skjorta og portoen (hvis det er ønskelig). Og hvis dere vil kan jeg sende noe her ifra også. Bare ikke parfyme (haha), siden det tydeligvis er ulovlig!

SÅ ANJA, NÅR DU SER DETTE: VÆR SÅ SNILL SPØR MAMMA OM DEN TJENESTEN <3

Over til noe annet! I dag hadde vi pink day på skolen i dag, og dette er da dagens outfit:

Tee - American Eagle | Shorts - Vero Moda. \\ WOW, skjer med kvaliteten'a? 

Apropos kvalitet... her har dere noe av skikkelig kvalitet!

Haha, var ikke den SØT? Jeg, Angela (vertsmor) og Annabelle (hostsis) lagde cupcakes i går til Annabelle sin bursdag (som er i morgen). Vi ble veldig fornøyde for å si det sånn!

Nå skal jeg se på biletter fra Grand Junction til Lynchburg i Virginia (der Andrea er) sånn at jeg kanskje kan besøke henne eller hun kan besøke meg. Problemet er bare at enten koster det minimum $400 (ca 2400 NOK) eller så er det 13 timer reisetid med mellomlanding 3-4 ganger. Haha! Grunnen til det er jo at begge bor i en ganske liten by for å være i USA. Den andre grunnen er jo at det er jo å reise omtrent tvers over landet. ÅÅÅ, skulle ønske vi bodde nærmere hverandre!

Amerikansk tid 16:45

ANJA: Kan du gjøre meg den tjenesten?
Hva syns dere om outfiten? Hva syns dere om muffinsen?

 • Skrevet: 07.10.2010  •  Kl: 05:37  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 9

Okay, dette er småflaut! Dagen i dag var homecoming shirt-day. "Det er vel ikke noe galt i det?" tenker du sikkert. Men JO det er faktisk det når t-skjorta er skikkelig stygg. Eller "obnoxious" som vertsmor sa. Haha!

Oisann, det ble jo speilvendt. Jaja, stygg er den jo både baklengs, framlengs, på skrå osv.

PENA. Her ser dere den stygge logoen enda bedre.


I morgen er det pink day, og da skal jeg gå i ROOOOOOSA. Woohoo! I'm gonna show my inner girly girl by wearing pink. Haha, lol. Ikke det at jeg er en guttejente (tvert imot), men jeg mente liksom at jeg sjelden går i rosa. Haha

Amerikansk tid 21:30

Hva syns du om t-skjorta? Stygg, ikke sant?

 • Skrevet: 06.10.2010  •  Kl: 00:11  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5

Eller kanskje ikke "about my toes". Bare glem den delen. Jæjæ. Skal prøve å ikke starte innlegget med "i dag har jeg.. blablabla" igjen, såeeehh.. Gjett hva jeg har på meg i dag? 70s outfit. Eller jeg prøvde ihvertfall (er nemlig ikke så flink med decades). Vi hadde jo som tidligere nevnt decades day i dag, og siden jeg er junior måtte jeg kle meg i 70s.

Var forresten med frisøren i går og klipte håret mitt kort... TRIST!

Jææ, sjansen! Bare tulla... det hadde tatt seg ut. Klarer ikke å leve uten langt hår.

Uansett.. her er min Wonder Woman-genser. Den er litt 70s-ish skjønner dere.


Og en annen nyhet her.. kameraet mitt har klikka litt. Det tar bare uklare bilder, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har prøvd å stille det inn annerledes, men det funker fortsatt ikke. Tror det er noe med at det ikke klarer å fokusere. Jeg MÅ få det til å funke, hvis ikke kan jeg ikke blogge. Er avhengig av et bra kamera for å blogge. Loljjj..

Amerikansk tid 16:00

Noen som kan hjelpe meg med kamera-problemet?
Hva syns du om min fantastiske Wonder Woman-genser eller mitt "nyklipte" hår (som ikke er klipt i det hele tatt)?

HAHA, langt spørsmål..

 • Skrevet: 05.10.2010  •  Kl: 06:10  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 3

Heyhey! I dag hadde vi den fantastiske stoplight day på skolen. Og det var utrolig skuffende! Jeg hadde på meg ei grønn t-skjorte (som betyr at du ikke har date for homecoming). Og nå skal dere få vite hva som var skuffende.. nemlig at nesten ingen fulgte "reglene" (altså at du har på deg grønn, rød eller gul). Eier de ikke school spirit? Lol..

Anyway! Jeg har noen random bilder til dere siden jeg egentlig bør legge meg nå.

Haha, skreiv på dataskjermen med whiteboard-tusj.


Haha, pent!

Og sååå skal dere få se tidenes lættisbilde avmeg. Skulle ta et bilde av meg selv på kødd, også hadde jeg klart å zoome inn.

Hahahah, ikke uklart nei!


Amerikansk tid 22:00

Hva syns du om bildene? (Lol)
Hva har du gjort i dag?

 • Skrevet: 04.10.2010  •  Kl: 00:34  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Hei alle sammen! Nå skal jeg drepe en stereotypi som mange har om Amerikanere. Alle sier at de er så feite, og at de spiser så sykt mye til middag osv, men det er ikke sant, bare se hva jeg fikk til middag på torsdag!

Hahaha, bare tulla! Vertsfamilien lurte meg litt her en dag. "And people say Americans eat a lot!"

Anyjoke, her er dagens chilleoutfit. Pent bilde, ja!

Tee - Spencer's | Shorts - Vero Moda

Ja, vi kan fortsatt bruke shorts her. Er i gjennomsnitt 30 grader hver dag. HERLIG!

Amerikansk tid 16:15

Hva syns du om outfiten? Likte du det øverste bildet? (Haha)

 • Skrevet: 03.10.2010  •  Kl: 08:13  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Her kommer del 2 av bildene fra Denver. Alle er fra den japanske restauranten vi spiste på (Benihana's). Utrolig god mat, og det var i tillegg superkult fordi de har en "grill" på alle bordene, så de lager mat foran deg. AWESOME!

Haha, han "slo" meg!
Det var mange flere, men dette er de som var passende til å legge ut. Lol. FORRESTEN! Laget mitt spilte en fotballkamp i dag, og vi vant 6-2. Nice job girls!

Amerikansk tid 23:50

Hva syns du om bildene? Så ikke den restauranten kul ut?

 • Skrevet: 02.10.2010  •  Kl: 07:40  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

... fra Denver! Endelig sier dere. Care sier jeg. Hehe, neida! Men altså.. jeg kjøpte ikke så mye i Denver, fordi vertsfamilien min hadde planer om å dra til "the outlets", noe som ikke var helt sånn jeg forestilte meg. MEN jeg fant noe fint likevel da!

Fant en Helly Hansen-butikk (Skandinavisk design). Elsker t-skjorten til venstre. NORWAY!
Marineblå t-skjorte - Helly Hansen | Svart V-hals - Ralph Lauren


Skjorte - Ralph Lauren | Tee - Tommy Hilfiger


Grønn t-skjorte - Nike | Hvit t-skjorte Nike (obviously, haha!)

Amerikansk tid 23:35

Hva syns du om innkjøpet?

 • Skrevet: 01.10.2010  •  Kl: 05:43  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hei! Nå kommer endelig første del av bildene fra Denver. I bet you're excited. Well... let's go!

Annabelle i badestampen!

Kaninen deres, Mocha. Mykeste pelsen jeg noen gang har kjent.

Haha! Ute i hagen deres.


Emma sitt rosa rom (hvor jeg sov).


Bruce the moose. Hahaha!

KUUUL bil


Politibil. Akkurat samme som vertsfar har. Han insisterte at jeg skulle ta bilde med den. Haha!


Amerikansk tid 21:30

Likte du bildene?

hits