• Skrevet: 31.10.2009  •  Kl: 21:34  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4
Eller ikke... Sorry folkens, men jeg liker bare ikke halloween. Greit, jeg gikk knask eller knep for noen år siden, men nå skjønner jeg ikke poenget lenger. Så vidt jeg vet er det en amerikansk tradisjon, som bare blir lame her i Norge. Grunnen til at jeg ikke liker denne tradisjonen er fordi det kommer så mange småunger på døra og tar alt godteriet mitt. Med mindre jeg vil ha dopapir rundt huset, noe jeg ikke vil ha, for da må jeg rydde opp. No thanks! Jaja, jeg får glede meg til jeg kommer til Statene neste år, da får jeg oppleve skikkelig HALLOWEEN.

helene 3110

Tja, jeg tenkte dere ville se noen bilder av hvordan jeg ser ut nå. Siden jeg ikke er ute i kveld, (noe som ALLEEEEE ANDRE tydeligvis er. Jeg føler meg forlatt!) har jeg ikke på meg tidenes fineste antrekk. Så kveldens oufit er:

Svart topp fra Cubus
Svart blondetopp fra ONLY (begge under genseren)
Hoodie fra Paul Frank
Grå joggebukse fra Champion

Uansett, who cares? JA, Anja. Jeg lånte Paul Frank-hoodien din. Men hvem er det som låner klær fra meg HELE TIDEN? Jo, ingen andre enn DEG!

Som dere ser på det ene bildet, har jeg en Toro Brownie-Cookies-pose i hånda. Jeg fikk så lyst på det i dag, så jeg fikk mamma til å kjøpe det. Men ettersom jeg har spist en del sjokolade nå nettopp, frister det ikke så mye lengere. Noen som vil ha? Haha, neida. Jeg kommer sikkert til å lage dem senere i kveld.

Nå skal jeg snaaart se "Skal vi danse"-resultatene også skal jeg lage videoblogg til dere.

See you later alligator <3
 • Skrevet: 31.10.2009  •  Kl: 15:56  •  Kategori: Clothes & shoes  •  Kommentarer: 5
bilde 3
bilde 8

Jeg har ikke på meg sminke til opplysning. Men hvem bryr seg? Ikke jeg ihvertfall. Ikke på en lørdag (siden jeg ikke skal på fest eller noe annet offentlig).
Men nå har jeg bestemt meg for å være sosial. Sneiks :)

Men først et spørsmål: Hva gjør du på en lørdag?
 • Skrevet: 31.10.2009  •  Kl: 12:55  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Ukas sang: M.I.A - Paper Planes: http://www.youtube.com/watch?v=JqlY0VOFtyA&feature=fvst (lenketingen funket ikke). Ihvertfall, sangen er forholdsvis ganske gammel, men den er veldig catchy fordi. Du har vel hørt den før? :)

mia1.jpg

 

 

Ukas bilde: Jeg er ikke hjemme nå, men jeg får ta et jeg finner på denne MacBooken da. 

hahahahahahahaha, PRICELESS!

bilde 2

 

Ukas happening: I morgen skal Molde FK spille sin siste seriekamp mot Lillestrøm. Den må jo sees! ;**

 

Ukas TV-program: Denne gangen må det bli Senkveld. Harald er den mest geniale. HAHA.

 

CU

 

 

 • Skrevet: 30.10.2009  •  Kl: 20:16  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Heiiiiia, kjære lesere! Jeg beklager for ekstremt dårlig blogging de siste dagene, men det skyldes at jeg har vært veldig opptatt med forksjellig. I går var jeg som sagt i byen og bilder kommer i morgen, jeg kan ikke dele de med dere i kveld dessverre (fordi jeg er hos Margit). Vi har nemlig vasket i 2 timer i dag også, og vi er FINITO med å vaske ned huset til søskenbarnet vårt. Herlig.

I kveld har vi ikke andre planer enn å surfe på nettet, se på X-Factor, Senkveld, Golden Goal og reprise av Torsdags kveld fra Nydalen.  Herlig med fredag. Okay, dette blir extremely interesting. Haha.

Uansett, jeg har ingenting å blogge om, og jeg kan heller ikke ha "ukas" i dag. Grunnen er rett fordi at jeg ikke er hjemme, og jeg gidder ikke å sitte foran MacBooken hele tiden.

Slenger inn en bildeserie som jeg fant på denne pcen her.

Pent!
p5250163

Visste dere ikke at det gikk an å kysse seg selv? Haha.
bilde 7


yshljadlsfsja! Suraaaa med mørkt hår.
bilde 6


Gammelt bilde, tatt samme dag som det over... kort hår der i forhold til nå ;-P
bilde 9

Snakkes, x-factor next.
 • Skrevet: 29.10.2009  •  Kl: 15:13  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6
Hey guys! Ja i dag har jeg da vasket i 4,5 timer for å tjene penger til O.D. Men jeg rakk også å tjene pittelitt til min egen konto. Jeg får veldig god samvittighet når jeg tenker på at jeg nettopp har jobba og tjent penger som kan hjelpe funksjonshemmede ungdommer i Uganda, Sør Afrika, Malawi og Mosambik til å få utdanning. I disse landene ser de på de med nedsatt allmenntilstand (hvis det er et riktig ord å bruke) som helt ubrukelige. De føler det er bortkastet å gi funksjonshemmede utdanning. Dette er jo utrolig trist, og det er sykt at det er sånn. Men vi ungdommer i Norge får jobbe lenge i dag, så vi får tjent inn masse penger til en god sak.  Du kan også støtte Operasjon Dagsverk på Lars Tangen sin blogg ved å trykke >HER<.

Anyway, jeg er kjempesulten. Har ikke spist siden klokka 07.45 i dag tidlig. DVS 6,5 timer uten mat. Magen min rumler som en (eeeeh....) brølende løve (!!!) Haha. På tide å lage seg noe mat snart kanskje? Etter jeg har lagd meg mat må jeg fortsette på USA-søknaden min og deretter øve til franskprøve i morgen. Je parle de français. TAHA :-D

Gjett hva jeg skal etterpå da? Jo, jeg skal til byen (Amfi Roseby) for å møte MFK-spillerene på G-sport. Det blir straffekonk for å vinne noen tusenlapper. Som om jeg kommer til å vinne liksom. Jeg skal prøve å få Andrea til å ha pause mens jeg er der, så vi kan dra dit sammen.  Men nå skal jeg legge ut de beryktede bildene jeg egentlig skulle legge ut i går:

Moi (uttales MWOAAH, og det er fransk) og det betyr "meg" ,
men det regner jeg med at dere vet :-P
img0472

 
På ferga har de kjempegode sveler, og på kvelden koster de 10 kroner. Gjett om jeg kjøpte meg ei svele da? xD
img0468


Natt til søndag fant jeg ut at det gikk an å ta PrtSc på iPhone. Sykt ass! Jeg kom bare borti xD
img0454


Maintenant, je dois pratique, les français. Gjett hva det betyr da. Ikke lov med ordbok eller googletranslate :-D
 • Skrevet: 28.10.2009  •  Kl: 23:21  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Tja, dagen har stortsett bestått av vasking sammen med Margit. Det var mye morsommere enn å vaske på jobb. Grunnen er sikkert fordi Margit er genial. Hun er tidenes morsomste, men også rar på noen måter. HAHA :-D
Vi er ikke ferdig enda, Margit skal vaske litt i morgen også skal begge to gjøre siste finish på fredag. Har ikke så mye å blogge om i dag, men jeg kan legge ut noen bilder jeg tok i dag.

Faen det funka ikke. Nei vel. I morgen er det OD-dagen, og jeg skal vaske i 6 timer. Yeeey. Ingenting er bedre enn å vaske. Sorry for dårlig blogging, skal prøve å komme sterkere tilbake i morgen! :)

Måtte ta et bilde fra galleriet. Andrea xD
andreamfk

 • Skrevet: 28.10.2009  •  Kl: 08:58  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Akkurat nå har vi fransk, og jeg burde egentlig følge med i og med at vi har prøve på fredag. Dette er siste fransktimen før prøva. I dag klarte jeg å våkne 06.50, og bussen går 07.10. Jeg hadde dårlig tid med andre ord. Rakk ikke engang å lage mat, så i dag må jeg kjøpe meg i byen. Jeg skal ikke hjem etter skolen heler. Margit og jeg skal vaske ned huset til søskenbarnet vårt. Det kommer til å ta utrolig lang tid. Men vi får jo betalt da. Haha, høres ut som jeg bare tenker på penger. Andrea er ikke på skolen i dag eller, hun skal bankes. Neida, men hun kommer kanskje til lunsj.

Men serr fransk er ganske vanskelig. Ordet som uttales "kess ke se?" skrives "Qu'est ce que c'est?". Haha, hvem kan greie å uttale noe sånt uten å vite hvordan det uttales? Jeg sleit ihvertfalll første gang.

Nå må jeg følge med i fransken, så jeg må runde av her. Er ikke sikkert jeg får tid til å blogge senere i dag, men vi blogges ihvertfall i morgen.


mindre pent
...
img0432
 • Skrevet: 27.10.2009  •  Kl: 21:29  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Beklager at det ikke kom innlegg før nå, men jeg har vært litt opptatt i dag. Fikk nemlig en mail fra Explorius. Mailen inneholdt søknaden jeg skal fylle ut og sende til vertsfamiliene som skal ha studenter til å bo hos seg. Det er en utrolig lang prosess og en utrolig lang søknad. De skal seriøst vite omtrent ALT om deg. De skal vite alle fagene du har tatt og hvor mange timer i uka du for eksempel har hatt samfunnsfag. (Som om jeg husker det liksom). De skal også vite alle språka du kan og hvor god du er til og snakke og forstå de. De krever selvfølgelig å vite alle sukdommene du har/har hatt. Jeg kryssa på "No" på alt uten om "Chicken Pox", altså vannkopper. Også må jeg skrive ned blodtype og alle vaksinene jeg har tatt. Jeg har jo ingen ANING på noen av delene. Men jeg må jo til legen for å ta fullt av tester slik at de kan være sikker på at jeg er helt frisk. Gleder meg til hele søknadsprosessen er ferdig.

Jeg skulle egentlig lage videoblogg til dere i dag, men jeg har nettopp dusja. And that equals: jeg ser ikke særlig vakker ut. Haha. Kanskje det blir videoblogg i løpet av denne uka. Vet ikke helt hva jeg skal videoblogge om, men det kan vel være en erstatning for det jeg gjør nå, skriver et blogginnlegg.

Herregud så treig pcen min er nå. Hvis jeg skriver noe feil ser jeg det ikke før lenge etterpå, og når jeg skal viske ut så tar det fem og et halvt år. Overdrivelse? Nei, ikke i det hele tatt. :)

Jeg savner turen vi hadde i Bulgaria. Miss you, boyfriend in striped t-shirt  <3bulgaria09 6
 • Skrevet: 27.10.2009  •  Kl: 09:46  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Haha, vi har naturfag. Jeg sitter her og håper på at timen snart er ferdig. Og jeg fikk meg en positiv overraskelse, det er under 5 minutter igjen. Neste time er det engelsk tror jeg, det er ihvertfall et fag jeg mestrer. Hurra. Men vi har en passende treig lærer. Men han er koselig da. Akkurat nå fikk jeg sykt lyst på julebrus, haha, nice timing, Helene. Senere skal vi ha kakesalg på skolen. Jeg gleder meg! Sjokk. ANyway, kommer tilbake til dere etter skolen en gang.

Se videosamtalen til Andrea og meg i går kveld.
videomaraton

Fy faen :D

BTW ANDREA: Jeg skal banke deg for at du ikke kom på skolen i dag! Arrgh <3
 • Skrevet: 26.10.2009  •  Kl: 19:48  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 0

I dag har jeg vært på jobb. Irene og jeg har vasket 3 sjøhus. Deilig å komme hjem etter å ha vært på jobb en god stund. Denne uka er den store vaskeuka for min del. Jeg har vaska i dag, på onsdag skal Margit og jeg vaske ned huset til søskenbarnet vårt. Torsdag skal jeg vaske i 7 timer, jeg skal vaske litt for Operasjon Dagsverk også litt som går i egen lommebok. På søndag skal jeg også på jobb. Heldigvis tjener jeg masse penger denne uka. Og ikke nok med det: Noe av min inntekt går til OD, og det er en god sak.

Akkurat nå sitter jeg og spiser middag mens jeg ser på H2O på Disney Channel. Hehe. Litt random, men jeg må jo se på det som Astrid skrur på. Tehe!

Jaja, jeg holdt på å glemme det, jeg skal anbefale en blogg i dag. Denne gangen faller valget på Malebastards. Bloggen drives av to gutter som heter Mats og Martin, men ettersom jeg har fått inntrykk av er det nesten bare Martin som poster innleggene deres. Men uansett bloggen deres er ganske morsom.

Haha veldig random bilde. Tatt 6. september 2008. Pent!
025

 • Skrevet: 26.10.2009  •  Kl: 09:07  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Ehm, ja. Nå sitter vi på skolen og har et prosjekt som har med Operasjon Dagsverk å gjøre. Vi skal presentere om et land i Afrika for klassen. Hehe, ja, Oda, Sara, Maria, Silje, Mari, Marit, Elisabeth og jeg har om Mosambik. Vi skal ha en presentasjon som varer i 10 minutt og vi har forskjellige oppgaver. Jeg og Oda skal fortelle om historien til Mosambik. Hipp, hipp hurraaaa. Jeg er forresten sykt trøtt i dag, jeg overnatta med Andrea i natt og vi sovna ikke før ett - halv to cirka. Og vi sto opp 06.50. Btw så er jeg og Andrea kledd ganske likt i dag, LOL. Det var til og med ufrivillig eller uskyldig eller uvitende eller hva faen jeg skal si. HAHA! xD Men nå må jeg være flittig med arbeidet om Mosambik. For det SKJER vettu.

Skal btw på jobb i dag også. Yey!

Jeg har lasta ned Picasa. Sjekk så flink jeg er. TIHI! <3
heleneandrea
 • Skrevet: 25.10.2009  •  Kl: 18:06  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 11
Ja, du leste faktisk riktig. Nå vil jeg at alle som leser dette innlegget skal si sin mening om meg. Ikke tenk på om du kjenner meg eller ikke, det har ingenting å si. Du kan jo skrive hvilket inntrykk du har fått av meg. Haha, dette blir gøy å lese, håper flest mulig kommenterer. Prøv å vær snill da, HA-HA! :-)

whatdoyouthink

XOXO ;-P
 • Skrevet: 25.10.2009  •  Kl: 16:25  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Har ikke noe spesielt å dele med dere i dag, bortsett fra at jeg er daffere enn noen gang. Jeg har ikke canal + hjemme, så jeg sitter og følger med på VG Nett LIve. Det er jo kamp mellom Manchester United og Liverpool. Jeg håper så inderlig at Liverpool tar denne hjemmeseieren. Foreløpig er stillingen 0-0. Klokka 18.00 på TV2 er det Fredrikstad - Molde, og vinner ikke Molde denne gangen kommer jeg til å rive av meg det lange håret mitt. De er så nær å få sølv, mens Fredrikstad er nedrykkstruet. Jeg holder forresten på å lage en video i windows movie maker. Det er en slags bildefilm av meg og Andrea. Så den kommer ut på bloggen etterpå. ;*

Et bilde som er med i filmen, gammelt!
blinkskudd1

l8r

EDIT 17.54: Det gikk ikke an å laste den opp. "Feil ved lasting av siden" fikk jeg beskjed om. Sååeeh, det blir ikke noen video av Andrea og meg i dag. Kanskje en annen dag! :-) Nytt innlegg på vei btw.
 • Skrevet: 25.10.2009  •  Kl: 00:34  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7
Hei, kjære blogglesere. Først vil jeg si at jeg lagde verdens beste fajitas. Det var utrolig godt. Men d var veldig sterkt og spicy. Hehe. Men fajitas skal være sterkt. Ville dere ha bilder sa dere? Her kommer de:

Haha.
img0450


Matlaging på g.
img0448

Nå er pcen min snart tom for batteri. Må sette inn laderen. Stress. Neida, nå framstår jeg som en feit, lat skilpadde, noe jeg ikke er. ( Håper jeg).

I morgen er det forresten gratis å ta solarium på brun og blid. Jeg trodde det ikke helt, før jeg så dette på facebook.
solariumsdag


For dere som ikke klarer å lese det; hent brillene. :) Neida. Det står bare at det er gratis solarium hos alle brun og blid solsentre i hele Norge. Noen som har tenkt å benytte seg av det eller? Det har jeg planer om å gjøre. Men det er kun HVIS jeg får med meg ei venninne, gidder liksom ikke å ta bussen helt til byen bare for å ta sol på en søndag, og hjem igjen. Jeg kan ikke huske sist jeg tok sol. Jeg ble SYKT brun i sommer, men det har flasset av det meste, og jeg er hvitere enn snøen. Neida, tulla. Ikke bleik, men jeg er bleik da. Jeg er litt skeptisk til å ta solarium siden jeg er redd for å få hudkreft. Men jeg må bare ta sjansen denne gangen.

CIAAAAAO, sweethearts
 • Skrevet: 24.10.2009  •  Kl: 20:26  •  Kategori: Clothes & shoes  •  Kommentarer: 4
Hey. Nå sitter Anja og jeg på det varme teppet vårt og hører på musikk. Hun prøver å laste opp en video på bloggen sin. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av dagens outfit, men først vil jeg legge ut den nye headeren min, selv om dere har sett den før. Jeg har nettopp publisert den som header, glemte nemlig å gjøre det i går. Smart. Men uansett, her er den:
(Denne gangen har jeg lagd den selv BTW)
blogghelene1

Og nå kommer dagens outfit:
img0439

Hvit topp fra Cubus.
Blå  og hvit stripete skjorte fra H&M.

img0435

Øredobber fra KappAhl. Anja sine. Sorry, søss! xD

Me talast! :-D
 • Skrevet: 24.10.2009  •  Kl: 12:13  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Jeg har nettopp spist frokost, sto ikke opp før 11.30 i dag. Herlig å sove. Ble egentlig vekt av Astrid kvart på ti, men jeg sovna igjen. Jeg ser ut som en alien på håret, det står til alle kanter. Jeg sitter og hører på musikk og akkurat nå hører jeg på David Guetta ft. Kelly Rowland - When Love Takes Over. Haha, Disney Channel står også på uten lyd. Alltid like bra det vet dere. Lol. 14.15 skal Ane Serine og jeg en snartur til byen. Vet ikke om jeg skal kjøpe så mye, det har jeg rett og slett ikke råd til. Jeg har trossalt ganske lite penger nå, og jeg må spare 1500,- i måneden før jeg skal til USA. Men det bli koslig uansett da. I kveld skal jeg lage Fajitas, og det gleder jeg meg til å spise. Det er til og med bedre enn taco. Det er kyllingfilét i strimler, løk og paprika i strimler (dette stekes sammen). Også skal du ha grønnsaker til. Du tar alt i en tortilla lefse til slutt. NAAAM!

picture0145
 • Skrevet: 24.10.2009  •  Kl: 00:01  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
picture01491


picture0151lool


Paljett-topp fra Bik Bok. Hva syns du?

Har forresten lagd meg ny header også:
blogghelene1
Hva tycks?

Jeg har forresten funnet en genial løsning. Vi har nemlig et ganske bra videokamera som jeg kan bruke til å videoblogge. Stemmer dere for videoblogg snart eller? :)
 • Skrevet: 23.10.2009  •  Kl: 18:03  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4
Da er det ukas igjen. Fy søren uka går fort! Allerede fredag. Herlig!

Ukas sang: Donkeyboy - Sometimes. Den er ganske ny, og jeg digger den. Hørte den for første gang på senkveld. Det som er ulempen er at Donkeyboy finnes ikke på Spotify. Men de har sikkert ikke signert avtale om det heller. Hva syns du om sangen?
donkeyboy

UKAS BILDE: Denne gangen var det definitivt ikke noe tvil om hva som skulle bli ukas bilde. Denne gangen faller valget mitt på et bilde av meg og Andrea som ble tatt i engelsktimen i går. Tihi. You like? Haha :)
loveyou1


UKAS HAPPENING: Denne uka har det ikke skjedd en dritt bortsett fra at vi har hatt engelskprøve og prøve i samf. fag. Det har vært en ganske daff uke. Jeg vet egentlig ikke, kanskje at jeg og Ane Serine skal finne på noe i morgen. Lol, innholdsrikt liv.

UKAS TV-PROGRAM:  Eeeeeh, kanskje One Tree Hill. Sjokk da liksom. Men S07E06 var veldig bra!

UKAS QUOTE/GULLKORN: I dag i fransken satt vi og gjorde oppgaver. Hotell på fransk skrives hôtel (o med "tak" over). "Haha, kult at hotellet har tak over seg da." LOL!

À plus tard. ("Ser deg/dere senere" på fransk) :-D
 • Skrevet: 22.10.2009  •  Kl: 17:18  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
picture0142redi


picture0143

we all love ben & jerry's cookie dough ice cream. luuuv

Dere har vel smakt den før? ;¤

 • Skrevet: 22.10.2009  •  Kl: 10:43  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Dette har vært årets kjedeligste norsktimer, som vi hadde i sta. Nå har vi engelsk, og vi skal egentlig forklare noen begrep muntlig til hverandre, men jeg og Andrea er allerede ferdig med det, så vi sitter og nerder med blogg og diverse annet. Etterpå har vi samf. fags prøve, og jeg har ikke øvd allverden. Fikk bare tid til å øve en time i går kveld fra ti til elleve, men som sagt: jeg kan ganske mye av det fra før. Men da jeg kom på skolen, sa noen i klassen min at vi skulle ha litt om politiske begrep også, og det har jeg ikke øvd en dritt på. Jaja, får øve litt i langfri (som varer en hel TIME).

Vi slutter forresten 13.10 i dag, og jeg kommer hjem så tidlig som klokka to. Vi har kun mattelekse, og det er bare likninger, så det er ikke så vanskelig. I dag åpner Molde Storsenter. Haha. Det er ingen klesbutikker der, bare Clas Ohlson, Lefdal Elektromarked og sånne ting. Pluss intersport. Hurra! Jeg tenkte at jeg skulle dra dit i dag for å utforske, og kanskje tipse pappa om å kjøpe seg noe nytt til garasjen (!!!!) loool. :) Nå må jeg fortsette med engelsken! Blogges senere i dag/kveld.

Hva skal du i dag?

picture0141
 • Skrevet: 21.10.2009  •  Kl: 22:19  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Hei! Sorry for mitt fravær, men jeg har vært med Andrea i bursdag til bestemora hennes. Vi har spist kake, spilt Fifa 10, spilt "bom" (en form for boksen går) og sett på TV. Mathias, Emma, Ingrid, Andrea og jeg spilte bom. Det hadde jeg ikke spilt før, men det ligna veldig på boksen går. Har ikke tid til å forklare reglene dessverre. Haha. Men jeg kom hjem cirka klokka halv ti, så det er ikke så veldig lenge siden. I morgen har vi samfunnsfag-prøve, og jeg har ikke øvd så ekstremt mye for å si det mildt. Kapittlene vi skal ha prøve i heter "Jeg og samfunnet" og "Kriminalitet". Det er mye stoff som er logisk, så jeg kan ganske mye av det fra før. Er bare noen "begrep" som du må kunne sånn som sosialisering, internalisering, sanksjon, rollekonflikt osv. Håper ihvertfall det blir et bra resultat. Jeg har ikke tid til å skrive mer, må øve på prøva også skal jeg legge meg kl 23.00. Interessant sikkert. Men care. Vi snakkes :)

Andrea hadde det gøy i fransken med å redigere bilder på Picnik.
NYYDELIG.. eh not :) Ser ut som jeg har tidenes tynneste øyenbryn og verdens lengste nese xD
11tegnet
 • Skrevet: 20.10.2009  •  Kl: 22:28  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
bloggverdi

 Trykk >HER< for å finne ut verdien av din blogg.
 • Skrevet: 20.10.2009  •  Kl: 21:19  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Egentlig er det et ganske rart tema, men jeg satt og tenkte på hva jeg likte best av Mix og Narvesen. Jeg kom ikke fram til noe svar egentlig, men jeg fant ting jeg syns er bra med hver enkelt.

Dette er bra med Mix:
mix

- De har verdens beste smågodt med masse lakris og drops, det er ikke bare gummigodteri.
- Jeg jobber som vasker på en campingplass hvor de har Mix, og etter hvert skal jeg sikkert begynne å jobbe i kiosken.
- Mye mer utvalg når det kommer til middag. De har alt fra hamburgere, pommes frites, pølser, biffsnadder, gyros, chicken nuggets til løvstekmeny.
- Skikkelig god løvstekmeny med pommes frites.


Dette er bra med Narvesen:
narvesenlogo

- Tidenes beste pølser. (Leiv Vidar). De er så utrolig gode, jeg er skikkelig glad når det er pølsefest på Narvesen, med alle pølser til 19 kroner. Dødsbillig. Men pølsene måååå ha Hot Dog dressing fra Idun. Den er herrlich.
- De har kjempestort utvalg i alle mulige blader og magasiner. Bra for de som er magasinentusiaster, haha!
- God kakao og caffe latte.
- De største Narvesen-kioskene selger Ben & Jerry's Ice Cream. DEN ER BEST <3


Hva liker du best av Mix og Narvesen? Hvorfor? :)
 • Skrevet: 20.10.2009  •  Kl: 17:04  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Akkurat nå har jeg lyst til å reise vekk fra Molde/Skåla. Det er så daft her. De fleste som bor her er ganske kjedelige (bortsett fra mine kjære, søte venner). Og det er ikke så mye bedre med været som er for tiden. Greit, det har vært helt greit den siste uka, men tidligere har det vært like kaldt som om det skulle vært midt på vinteren. Uansett, jeg har lyst til å reise til Paris, London eller New York. Hvis det blir for dyrt kan jeg greie meg med en tur til Bergen, Oslo, Trondheim eller Bodø. Noen som vil være med?

Jeg føler ikke for å legge ut et bilde av hvordan jeg ser ut i dag. Jeg er så "pen" skjønner dere. Apropos meg selv, jeg er veeeeeeeeldig "brun", så jeg har litt lyst å ta solarium. Vurderer den altså. Ikke det at det hjelper med én tur i solariumet. Ehm, okay dette ble tidenes random uinteressante innlegg.

Jeg skal se One Tree Hill S07E06 og siste del av Desperate Housewives S06E04, og deretter skal jeg og Ane Serine trene.

Siden dette innlegget ble så random, kan jeg slenge inn et random bilde
av meg selv. Tatt etter en fjelltur i september i think.

picture0065
 • Skrevet: 19.10.2009  •  Kl: 18:10  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 2
Denne gangen vil jeg anbefale alle å lese Andrea Misund sin blogg. Som mange av dere sikkert vet, er Andrea min beste venninne. Vi har utrolig masse til felles, men også noen ting vi er forskjellige på (sånn som alle andre har det). Jeg kunne ikke ha fått en bedre bestevenninne. Men uansett, dere må gå inn på bloggen hennes og bombadere henne med spørsmål, hun har nemlig spørsmålsrunde på gang. Bloggen til denne søte jenta kan dere finne >HER<.
picture0129

Vet ikke om jeg får tid til å blogge mer i dag. Nå skal jeg snart på besøk til en søt venninne. Vi skal lage program til hva vi skal gjøre på trening, bake sjokoladekake (kanskje) også skal vi se Valens Frokost-tv.  ♥
 • Skrevet: 18.10.2009  •  Kl: 20:20  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Da er det søndag igjen og det er tid for "Si din mening om...". I dag vil jeg at dere skal si deres mening om Valens Frokost-tv. Jeg for min del digger det programmet. Det er så morsomt.
valen60067q

Så hva syns dere om Valens Frokost-tv? Sett det før? :)
 • Skrevet: 18.10.2009  •  Kl: 15:31  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Søndag er den daffeste dagen i uka. Akkurat nå har Margit dratt hjem dessverre, og jeg er hjemme alene. Margit skal ha en geografiprøve på 50 sider i morgen, stakkar. Tenk å sette en stor prøve på en mandag. SUICIDE. Denne uka skal vi ha to prøver, noe jeg er svært negativ til. Men hvem liker vel prøver? Jeg skal ha engelsk på tirsdag og samf. fag på torsdag. Det er ikke så vanskelig stoff på noen av dem da heldigvis. I dag er stemmen min verre en noen gang forresten. I går rundt kl halv to (en halvtime før festen slutta), hadde jeg den hese stemmen. Jeg klarer så vidt å snakke, så gym på skolen i morgen = uaktuelt. Det kan umulig være bra å ha gym mens jeg er forkjølet. Jeg er btw hjemme alene akkurat nå, og resten av familien kommer ikke hjem før i kveld. Herlig å være hjemme alene, men det er litt  kjedelig også. Nå vurderer jeg å ta meg en kopp varm solbærtoddy som det heter (solbærsaft), for å få halsen bedre. Også skal jeg kanskje lage meg litt middag. Jeg har ikke så mye interessant å dele med dere i dag, dessverre så jeg tenkte jeg skulle avslutte dette innlegget. Men først må jeg fortelle dere litt om i går.

Først var vi hos Bunny, og der var det egentlig ganske daft helt til kl kvart på ni eller noe sånt, da kom det en hau med folk. Da ble det litt mere liv. Vi dro opp i hallen mellom 22 og 22.30 en gang. Margit, Ane Serine og jeg dansa lenge til "bondemusikken" de spilte på scena. Utrolig gøy. Jeg har dessverre ingen bilder fra i går.

I går vant Molde FK 4-0 over Stabæk. <3 Det var en veldig viktig kamp,
fordi begge hadde like mange poeng, Molde lå på 2. plass og Stabæk
på 3. plass. Så nå håper jeg sølvet er i boks.

1253742261017761

SNEIKS
 • Skrevet: 17.10.2009  •  Kl: 13:55  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Jeg er superglad, stemmen min har blitt bedre. Nå sitter jeg og drikker vann og spiser Smash. Love it! I natt hadde jeg en herlig drøm, men den var litt morsom. I dag har jeg en god grunn til å være glad. Jeg er hjemme alene med lillesøss Astrid, og senere kommer Margit. Vi skal sminke oss, kle oss litt finere, slå ut håret og så er vi klar for fest. Astrid skal btw ikke være med, hun er 8 år, haha! Satser på at det blir en forrykende kveld. I dag er jeg ganske tom for ord... satser på at jeg får mer inspirasjon snart. Haha.
picture0128

 • Skrevet: 17.10.2009  •  Kl: 01:31  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Ja, faktisk. Det er så forferdelig. Akkurat nå sitter jeg på badgulvet og blogger. Jeg måtte nettopp skru av datan på en nød-måte eller hva man skal kalle det. Jeg brukte nemlig påknappen pga at facebook klikka. Jævla dritt! Facebook, gå å dø. Neida, jeg bare tuller. Jeg skal ikke være usaklig. Grunnen til at jeg vil legge meg ned å grine er fordi jeg har blitt forkjøla. I dag våkna jeg 06.26 av vekkerklokka. Heh, den hadde ringt i 6 minutt i strekk uten at jeg hadde hørt noe. Eller jeg hadde på en måte hørt det mens jeg sov, jeg trodde vekkerklokka hadde noe med drømmen min å gjøre. Jeg trodde nemlig at det var en tlf som ringte i drømmen. Haha, hilarious. Opplevd lignende før? Jaja, jeg våknet da ihvertfall med paaaaain. Halsen min var sykt vond, og det hjalp ikke å drikke vann. Heldigvis gikk det over etter jeg hadde knaspret Doc Halslinser for harde livet. Med halssmertene kommer selvfølgelig den stygge, hese stemmen som jeg kunne drept for å bli kvitt. Den er ikke så jævlig at jeg må kremte hele tiden, men den er dritstygg. Stemmen min er jo stygg nok fra før, halloooo. Og alt dette skjedde dagen før jeg skal på fest. Jaja, I'll just have to live in pain and sorrow...... Ønsk meg lykke til på festen i morgen med denne horrible stemen... faen der ser dere, jeg glemte dobbel konsonant i "stemmen" også. Hvordan skal dette gå?

Haha, okay, jeg følte at dette ble klaging på høyeste nivå. Men jeg skal slutte, egentlig burde jeg ikke klage. (Hvis man ser i bort i fra den stygge, hese stemmen).

As you can see, I'm not in the mood for a photoshoot. Slenger inn "vakkert" bilde fra arkivet.
img0163

god natt søtiser.
 • Skrevet: 16.10.2009  •  Kl: 18:58  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Ååå! Akkurat nå er jeg litt sint. Eller frustrert da ihvertfall. Lurer du på hvorfor? Jo, jeg er så lei av at folk kommenterer stygge ting om andre sin blogg både på og utenfor nettet. (Spesielt på nettet da). Jeg har selv opplevd at folk har kommentert forskjellige kommentarer på bloggen min som var mindre hyggelige. Jeg setter pris på at folk kommenterer, men jeg syns det er unødvendig å kommentere hvis du bare har slemme kommentarer på lager. Det er greit at dere kritiserer litt, for det er forskjell på konstruktiv kritikk og direkte drittslening. Heldigvis får jeg ikke så mye negativ respons da. Det jeg blir mest frustrert over, er hvis folk skriver dritt til folk anonymt. En ting er at de skriver dritt, men en annen ting er at de ikke tør å stå for det selv engang, de bare later som de er helt uskyldige, nettopp fordi de er anonyme. Dette blir bare for dumt. Jeg syns alle burde være takknemlig for at folk faktisk tør å blogge. For det første så er det veldig mange som lager seg fordommer om bloggerne, og de får kommentarer som de ikke hadde kommet til å fått slengt i ansiktet mest sannsynelig. Dessuten handler blogging for det meste om å skrive om seg selv og meningene sine, og på internett kan jo hele verden se det. Så før noen skriver/snakker dritt på/om bloggen til andre eller om personene: tenk på om du hadde likt å få de samme kommentarene? Og hadde du i det hele tatt turt å blogge? For jeg er sikker på at det er mange som har veldig lyst til å blogge, men som ikke tør det fordi de er redd for hva andre kommer til å mene om det. Jeg syns virkelig synd på de som sitter bak en dataskjerm, leser bloggene til andre og slenger dritt. De er jo ikke noe bedre selv, er de vel? Er dere enig i det jeg skreiv? Hvorfor/hvorfor ikke? :)

PS!!!!!!! Dere må ikke tro at jeg siktet til alle blogglesere da jeg skrev dette, for det er jo trossalt bare noen få det gjelder. Og en ting til: Jeg elsker kommentarer, og er utrolig takknemlig for at dere gidder og lese og kommentere her inne. Tusen takk alle sammen! <3 :)

Me and Andrea in the elevator!
img0312

 • Skrevet: 16.10.2009  •  Kl: 14:56  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Endelig er det fredag igjen. Jeg elsker fredager, da får jeg den "helgefølelsen" hvor jeg føler at jeg har ei hel helg i vente. Det er så herlig. I morgen skal Margit, Andrea, jeg og mange andre på Skålafest. Jeg vet ikke helt hvem som skal spille, men det skal bli gøy og sosialt. Okay, over til "UKAS": i dag huska jeg det faktisk. Applaus, takk! Here we go:

UKAS SANG:
La Roux - Bulletproof. Denne sangen digger jeg. Jeg syns den er veldig kul og 'catchy'. Hørt den før? Hva syns du om den?
larouxinforthekill


UKAS BILDE: Denne gangen ante jeg ikke hvilket bilde jeg skulle ta, siden jeg har nesten ikke tatt bilder denne uka. Jeg har skikkelig lyst på speilreflekskamera. Det ønsker meg til jul, men kommer aldri til å få det. Det er jo sykt EXPENSIVE. Menmen, denne gangen ble vinneren et bilde av meg og Margit fra november 2008. <3
hm
Sant det var et litt søtt bilde? ;-D


UKAS HAPPENING:
Definitivt IKKE at skolen begynte på igjen etter ferien. Og HELLER IKKE at Bodøværingene dro hjem på mandag. Ukas happening er selvfølgelig Skålafesten som er i morgen. Gleder meg!

UKAS TV-PROGRAM: Okay, denne var litt vanskelig. Men siden jeg syns ukas episode av Desperate Housewives/Frustrerte Fruer var veldig bra, så blir DH/FF vinneren. Hva syns du om den tv-serien?

UKAS QUOTE:
"You have one life, one chance to live it, and what you do with it is up to you.

Nå skal jeg snart på trening, vi snakkes.

 • Skrevet: 15.10.2009  •  Kl: 22:04  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Hey. Jeg har vært i byen sammen med søss i dag. Jeg kjøpte veldig lite, for det var ikke plana å kjøpe så mye heller. Som dere kanskje har fått med dere, så skal jeg til USA på utveksling i 10 måneder fra høsten 2010. Jeg skal spare litt penger hver måned, og deretter sette dem inn på en egen konto som jeg skal benytte det året jeg er på utveksling. Så pga sparing kan jeg ikke bruke så mye penger på småting og klær. Jeg har ikke allverdens til kamera, så det blir ikke særlig fine bilder. Men her kommer de:

Øredobber fra H&M.
img0415


Øredobber fra KappAhl. Applaus
for den brae kvaliteten.
img0416


Alt samla. Kjøpte en kjempebra beige øyenskygge fra Masterpiece Max.
img0414


Dette ble sikkert kjempeinteressant for dere. Jaja, care. Men nå må jeg publisere dette innlegget, for jeg skal spise, lese blogger, lese litt på fransk gloseprøve, se torsdags kveld fra nydalen og til slutt min favoritt: sove. Dette ble sikkert også veldig interessant. Hehe.

Ciaoooo ;¤
 • Skrevet: 15.10.2009  •  Kl: 15:33  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6
Hey. I dag var vi ferdig 13.10 på skolen, det var herlig. Jeg tenkte jeg skulle ha en "tv-serie vs. tv-serie" her på bloggen i dag, så jeg har valgt to veldig populære serier: Gossip Girl og The O.C. Jeg har ikke sett spesielt mye av The OC, jeg har bare sett noen episoder hos ei venninne, og siden jeg allerede ser på mange forskjellige tv-serier, gidder jeg ikke å begynne å se på The OC også. Tehe. I og med at jeg nesten ikke har sett noe av The OC, kan jeg ikke uttale meg så mye om det. Da kan jeg heller ikke si om det er bedre eller dårligere enn Gossip Girl. Det jeg kan si, er at jeg digger Gossip Girl. Så nå lurer jeg på:  Hvilken serie liker du best? Gossip Girl eller The OC?

gossipgirl

VS.

bigtheoc2
 • Skrevet: 14.10.2009  •  Kl: 21:30  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Ja, i dag har det vært en hektisk dag. Jeg kom hjem 20.50 etter en lang dag med skole og jobb. Jeg kom på jobb etter skolen: klokka 15. Som vanlig hadde jeg planer om å vaske i 2 - 2,5 timer og ta 17.30 bussen hjem. Jeg hadde 5 småe hytter og vaske, og det passa meg perfekt. Men dessverre kommer en av de daglige lederne og sier at jeg må vaske et av sjøhusa etter klokka 19.00. Og jeg tenkte bare: "Neii :( Må jeg være her til klokka 20.00?" Haha, jeg fikk bare lyst til å legge meg ned å grine. Da jeg var ferdig med alle hyttene jeg skulle vaske, gikk jeg inn til pauserommet og i resepsjonen for å registrere at jeg hadde vaska hyttene. Da sa en av de ansatte på Mix at jeg kunne vaske sanitæranlegget og hytte 11. Sanitæranlegget er forresten felles do, dusj, stellerom, vaskerom osv. Jeg opplevde noe sykt ekkelt i dag, nemlig å vaske herretoalettet eller guttedoen sagt på litt  "mindre pent". Guttedoen lukter jo verre en en gryte med sild blanda sammen med tran, fiskerogn, reke, krabbe og andre sjødyr. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig. Ehm, ja... jeg måtte jo skrubbe dusjen, vaske vasken, speilet, toalettene og ikke MINST pissoaret/pisserenna. Det er det ekleste jeg har vaska.  Mareritt! Jeg ble ihvertfall ferdig til slutt. Haha, men sånn går det når man er vasker.
Eh, ja .... skulle egentlig komme et bilde av meg, men bildeopplastnings-greiene funka ikke. Darn.


 • Skrevet: 13.10.2009  •  Kl: 20:05  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Ja, tidligere i dag leste jeg Anna sin blogg, og der sto det at hun utfordret alle leserne sine til å ta den samme utfordringen som hun tok selv. Utfordringen var å fortelle leserne sine 20 ting om seg selv. Så her kommer 20 tnig dere kanskje ikke vet om meg:

 • Jeg hater folk som tror de er mye mer enn de egentlig er.
 • Jeg liker ikke tomater.
 • Jeg har egentlig mørkeblondt hår.
 • Jeg har bare hatt kort hår en gang i livet mitt, og det var da jeg begynte i første klasse. (Hvis du ikke teller med den gangen jeg ble født.)
 • Jeg leser ca 13 blogger, men ikke alle daglig.
 • Jeg har hatt nettbyprofil i snart 3 år, men jeg har ikke vært innom på LENGE.
 • Jeg sliter med å finne på 20 ting om meg selv akkurat nå.
 • Jeg er litt skeptisk på å øvelseskjøre med bil, selv om det egentlig er ganske enkelt.
 • Jeg har hatt 3 forskjellige blogger. Den første gangen slutta jeg å blogge, og den andre gangen klikka bloggen helt.
 • Jeg elsker mobilen min (iPhone).
 • Jeg er singel, så vet dere det. Haha.
 • Jeg liker ikke noen sorter "svart" brus som cola, pepsi, cola zero, cola light. Den eneste "svarte brusen jeg liker er Pepsi Max.
 • Jeg har aldri prøvd røyk eller snus og det har jeg ALDRI tenkt til å gjøre heller. Det er så stygt.
 • Jeg elsker klær og sko, og hadde ikke hatt problem med å bruke flere tusen kroner på klær og sko på en dag.
 • Jeg har jobb som vasker, selv om jeg ikke er spesielt glad i å vaske.
 • Jeg er nesten alltid trøtt om morgenen, uansett om jeg sover 5 eller 12 timer.
 • Jeg er 172 cm og veier mellom 53 og 54 kg.
 • Jeg er innom Facebook hver gang jeg er inne på nettet.
 • Jeg hater edderkopper, det er det værste insektet jeg vet om.
 • Jeg syns høner og haner er stygge, og da vi hadde høner turte jeg nesten aldri å gå inn i hønehuset.
Nå "utfordrer" jeg alle som leser dette innlegget til å skrive 20 ting om seg selv på bloggen sin.

hahahelenedanianja

SNEIKS
 • Skrevet: 12.10.2009  •  Kl: 16:54  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Nå sitter Daniel, Anja, Therese, Astrid, tante, onkel, morfar, mamma, pappa og jeg og spiser vafler. Om ca to timer går flyet som bodøværingene skal ta hjem igjen. De har vært her siden onsdag (7. okt), og det har vært herlig å ha de her. Kjempekoselig.  Så det blir kjedelig uten dem. Neste gang vi møtes blir det bare tante som kommer. Hun skal på gjenforening med klassen hun gikk i på vgs, eller gymnaset som det het den gang. Men det er ikke før 20. november.
vafler


Forresten: jeg har regnet ut at det bare er 2 mnd og 12 dager eller 68 dager til jul. Jeg gleder meg. Gleder dere dere til jul?

I dag skal jeg ikke annet enn å se på tv. Går sikkert noen brae program i dag. :-D

Prekast!
 • Skrevet: 12.10.2009  •  Kl: 15:12  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 3
Som kjent, hver mandag anbefaler jeg en blogg her på bloggen min. Jeg prøver å ikke ta de som ligger på topplisten, siden det er ikke særlig stor vits i. Denne jenta jeg anbefaler i dag heter Karoline Solheimdal, og du kan besøke bloggen hennes hvis du trykker >her<. Hun har en fin header, et fint design og skriver kjempebra.: Slenger inn et bilde av henne: (Trykk på bildet for å komme til bloggen)
32561371255105288210


Og siden vi er inne på anbefalning, anbefaler jeg alle å se på Valens Frokost-tv i kveld på TV Norge klokka 22.00.

See yah.
 • Skrevet: 11.10.2009  •  Kl: 22:41  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Siden jeg har hatt besøk denne uka, og har det enda forresten, så har jeg ikke tenkt på å ha "ukas". Skulle egentlig ha det på fredag, men glemte det, so here it goes:

UKAS SANG: Sean Kingston - Face Drop. Denne sangen av Sean Kingston er veldig bra, og jeg tror den er ganske ny også. Hørt den før? Hva syns du om sangen?
seankingston


UKAS BILDE: Jeg tar mange fine bilder iløpet av ei uke, så det kan være ganske vanskelig å velge det fineste, men denne gangen var det ingen tvil. Valget falt på dette bildet av den nydelige hunden Rico som er hunden til tante, onkel og de to søskenbarna mine. Se så søt:
rico
Fotograf Anja.


UKAS HAPPENING: Det må være at vi fikk besøk av nordlendingene. Det er så herlig når de er her. <3 Denne gangen har vi gjort alt fra å være i byen, være på bowling, dra på fisketur, spille data og ps2 til å gå tur med Rico. Det er så herlig å ha noen fra slekta på besøk som ikke er hos deg så ofte. Dere er vel enig dere også?

UKAS TV-PROGRAM:
Denne uka så jeg på noe som heter Valens Frokost-tv. Kristian Valen er tidenes flinkeste til å imitere andre kjendiser. DIGGER det programmet. Går på mandager klokka 22.00 på TV Norge. Anbefales!

UKAS QUOTE: Mor di e mann. Haha, neida. Bare tulla. Fant ikke på noe her. Noen innspill anyone?

UKAS SØTESTE KOMMENTAR PÅ BLOGGEN:
Det kommer inn veldig mange søte kommentarer, og selvfølgelig noen frekke, men det er flest snille/søte, så de andre bare overser jeg. Det var litt vanskelig å velge men jeg valgte denne:

09.okt.2009 kl.21:22

Nr 2 va kjempefint!:)

Fin Cardigean du har kjøpt fra Cubus også:D

Det var fra anonym. Tusen takk.
 • Skrevet: 11.10.2009  •  Kl: 17:17  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6
I desember 2007 eller noe sånt begynte jeg å se på One Tree Hill. Jeg hadde hørt masse bra om det, men jeg hadde ikke sett så mye av det. Etter jeg begynte å se det syns jeg det var en herlig serie. Jeg så på det hver dag og kjøpte sesong 1,2,3 og 4. Jeg fikk 5er'n til jul et år, tror det var i jula i fjor. Jeg elsker ihvertfall OTH. Nå har de begynt på sesong 7 i USA. Episode 5 begynner på tirsdag. Nå har Peyton og Lucas flyttet, så de er ikke med i serien lengere. Det er ikke like bra uten dem. </3 
Men nå vi jeg vite: hva syns dere om One Tree Hill? Har du sett det før? SI DIN MENING!

onetreehillse1

tvguide090401

lukepeyton
 • Skrevet: 10.10.2009  •  Kl: 15:46  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Først og fremst vil jeg takke Andrea for det fine nye designet jeg har fått. I love you, jenta mi. <3
Også deretter vil jeg gratulere Harlad med 40års-dagen i dag. Jeg har ikke tid til å blogge så mye, for vi skal feire dagen her på Nesjestranda.

Tidligere i dag var vi i byen i 2 timer cirka. Det eneste jeg kjøpte var:
picture0113f
Denne herlige pelslua. Nei, faen det heter bjænnafette. Den er varm og god, men alle i dette huset ler av meg fordi jeg har kjøpt den. Haha. Men jeg skal le av dem når de fryser på ørene i vinter. Jeg kommer ikke til å fryse ihvertfall. Mohaha.

Hahahah, jeg dør av latter. Daniel har hatt skikkelig masse uflaks i dag og i går. Da vi var på Bunnpris i sta skulle vi ha light pærebrus og ananasbrus (Moldebrus fra Oskar Sylte). Da jeg hadde tatt en ananas sa tante at jeg måtte hente pærebrus også. Daniel skulle kjenne om pærebrusa var varm eller kald. Jeg trodde selvsagt at han skulle ta den i mot, så jeg slapp den. Brusa datt rett ned på golvet og det ble hull i den. Gulvet var fullt av brus. Det var litt morsomt, for Daniel bare sto der med store øyne og så på brusa som brusa utover gulvet. Hahah. Uflaks. :)

Hva syns du om bjænnafetta jeg har kjøpt?
Hva syns du om designet Andrea lagde til meg?
<3
 • Skrevet: 10.10.2009  •  Kl: 12:53  •  Kategori: Design  •  Kommentarer: 2
Da har jeg laget nytt design til Helene! Det er med de bildene somv var mest likt i det siste innlegget!

Hva syns dere?

heleneheader72

-Andrea!
 • Skrevet: 09.10.2009  •  Kl: 20:29  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 12
Mens Anja og Daniel holdt på å fiske, hadde jeg en liten photoshoot. Vil dere se bildene? Ikke? Care, viser dem alikevel jeg. :) Ps: Alle er litt redigert i picnik.

1.
cimg0991

2.
cimg0993


3. Haha, okay det her burde jeg egentlig ikke lagt ut.
cimg0995


4.
cimg1004


5.
cimg1014


6.
cimg1018


7.
cimg0983


Haha, sånn går det når man ikke har lyst til å fiske. Hvilket bilde syns du var finest?
 • Skrevet: 09.10.2009  •  Kl: 13:53  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 11
Rød og blå er to veldig fine primærfarger. Da jeg var liten brukte jeg mest blå, men mamma kledde meg av og til i en rød fløyelsbukse og en rød og hvit stripa genser. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er ganske lei av rød. Jeg har ikke brukt røde klær på leeeenge. Og jeg syns heller ikke at jeg kler så godt rød. Blå er min yndlingsfarge og jeg elsker alle mulige blåfarger.

I tillegg til å være primærfarger brukes rød og blå veldig ofte i konkuransser osv. For eksempel hvis dere har sett Ylvis Møter Veggen, så er det ett rødt og et blått lag. Det samme gjelder Camp Senkveld hvis dere har sett det, haha. Der er Team Thomas blått, mens Team Harald rødt. (Hvis jeg ikke husker feil).

Rød er jo symbol på kjærlighet, hjerter, og av og til flammer (sammen med gul og oransj). Det er jo også kjent at rød ikke burde mikses med rosa, lilla, oransj eller gul. Men i noen tilfeller kan det faktisk funke da. Og en ting til: favoritt laget mitt i engelsk fotball, Liverpool FC har røde drakter. Det er nesten det eneste jeg liker med den røde fargen.
livepoolgerard

valentinredheartBlå er jo trossalt fargen på himmelen og havet. I tillegg er det masse annet som er blått. Molde Fotballklubb, alså det beste laget i Norge, har blå-hvite drakter, noe som gjør blåfargen 10 ganger finere enn den egentlig er. Og da har sikkert alle skjønt at blå er en veldig fin farge. <3
610

blueskylargeSå nå spør jeg dere:
bloggrdbl


See yah :)
 • Skrevet: 08.10.2009  •  Kl: 22:29  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 10
Jeg er tom for ord i dag, så jeg slenger inn alle bildene vi har tatt i dag for å beskrive dagens happening.
Okay, here goes:

1. Her er Rico (hunden deres). Er han ikke skjønn?
img0326


2. Jeg satt og venta på at Daniel skulle bli ferdig med fiskinga xD lol.img0361


3. Sjekk fisken han fanga. Syk farge. :)

img0368


4. Tarder som spiller Eye Toy Sports. ;*
img0332


5. Var på bowling i dag også. Jeg vant :-D
img0382


6. Bevis på at jeg vant. Jeg ruler. :D
img0384


7. Dagens outfit. Cardigan: cubus. Hvit topp: cubus. Jeans: Bik Bok.
img0374
8. Daniel og Rico ;¤
img0343


9. Haha, Rico fikk en for liten regndress, stakkar.
img0347


10. Enda et bowlingbilde. :-D
img0383


Hvilket bilde likte du best? :-D


Blogges :)
 • Skrevet: 07.10.2009  •  Kl: 19:58  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Hey. Akkurat nå sitter Daniel, Anja og jeg i Anja si seng på hver vår data. Tidligere har vi spist svele, spilt fifa 08, spilt eye toy sports og lekt litt med hunden Rico. Rico er en liten, søt hund som de har med seg. Felix (katten min) er faktisk litt større en Rico, men Felix har vært borte siden mandag. Jeg skal legge ut bilde eller film av Rico mens han gjør triks. Han er DRITSØT. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om bortsett fra: Har dere noen tips til hva jeg kan blogge om? Jeg har nemlig litt skrivesperre. Lol.

Eh, ja. I've got an idea. Jeg slenger inn noen bilder til deres glede:

Jeg lekte meg litt på en morosam nettisde.

Originalbilde:
dfcgh


Sånn ser jeg ut med Vanessa Hudgens sitt hår: (Haha, det var nesten det eneste håret som ikke var for kort.)

vanessahudgenshaar

Det var kjempestygt, lol.

Anyway, snakkes.. ehm.. jeg mener.. blogges.

- Helene Bølset Bugge
 • Skrevet: 07.10.2009  •  Kl: 12:30  •  Kategori: Clothes & shoes  •  Kommentarer: 5
Sånn ser jeg ut i dag (ja, jeg vet jeg er bleik akkurat nå. Har mista 99% av farga jeg fikk i sommer :/ ):
picture0107jisdj

Dagens outfit:

Skjerf Bik Bok
Genser H&M
Hårspenne H&M
Dongeritights Bik Bok

Jeg har ikke tid til å blogge noe særlig i dag, i og med at vi får besøk. <3
Og nå er plana til Anja at jeg skal filme henne mens hun svarer på spørsmålsrunden hun har her.
Så CIAO, cuties ;*
 • Skrevet: 06.10.2009  •  Kl: 21:27  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7
Ja, dere leste riktig. Jeg har utrolig nok fått et tinywiny snev av julestemning her jeg sitter i skinnsofaen og hører på sanger på spotify. Det er helt mørkt ute, og i skrivende stund er ikke klokka mer en 20.55. Det er sykt hvor fort det blir tidlig mørkt, hvis dere skjønte den setninga. Men det er ikke så merkelig, for sånn har det jo bestandig vært. Men jeg vet ikke hvor jeg får julestemninga fra, har virkelig ikke noen anelse.

I dag syns jeg at jeg har vært effektiv. Jeg sto opp 11.30. Heh, jeg skulle egentlig stå opp 11.00, men var drit trøtt da vekkerklokka ringte, så jeg la meg seff til å sove litt til. Etter at jeg hadde stått opp begynte jeg å rydde i alle de 5000 parene sko vi har her hjemme. Det er sykt hvor mye sko det går an å ha i en familie. Vi har sko i vindfanget (den ytterste gangen) (der har vi to skoskap pluss at vi har noen fremme på gulvet), gangen opp til loftet, kjellertrappa og under kjellertrappa. Dette er alle skoene jeg plukka ut som mamma og pappa skulle vurdere om vi skulle beholde:
img0318

img0317

Ellers har jeg vaska rommet og tatt av senga. Når jeg tenker på det har jeg ikke tatt på nytt sengetøy enda, det må jeg gjøre før jeg legger meg. Tja, hva ellers skal jeg skrive da? Har holdt på i en halvtime (med pause da). JO, jeg må vise dere et kunstverk. Jeg er så utrolig misunnelig på Kenzie Dalton fordi hun er gift med Chad Michael Murray. Så jeg fant et bilde av dem, og jeg redigerte det litt i paint. Dette burde jo vært originalen, er dere ikke enig? (Oi, jeg fikk kort hår)
hahah lovely

Nå venter snart Grey's Anatomy på meg, så jeg må nok runde av.

Question: Hva syns dere om bildet jeg redigerte av meg og Chad? <3
Question 2: Hva syns dere om den STYGGE videobloggen min? xD

Hugs'n kisses, bitches :)
 • Skrevet: 06.10.2009  •  Kl: 14:19  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 3
Da er spørsmålsrunden avsluttet, kommer ikke til å svare på flere enn de som er kommet opp. Svar kommer innen 18.00. Gled dere ;;

Jeg har fortsatt skills
!
spm runde avsl

.
 • Skrevet: 06.10.2009  •  Kl: 00:12  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 2
En dag her fikk jeg en venneforespørsel på spotify. Det var fra en 14 år gammel jente som heter Liv. Sist jeg sjekket lå hun på 4. plass på  mest aktive på blogg.no. Hun oppdaterer minst 5 ganger om dagen, noe som er bra. Jeg syns ihvertfall det er bra å oppdatere ganske ofte. Uansett, jeg anbefaler dere å stikke innom bloggen hennes.
Jeg vil egentlig ikke anbefale kjente blogger som ligger på topplisten. Grunnen er vel fordi at de er kjente fra før, og det er jo ikke særlig stor vits å anbefale dem da. Men noen mandager kan det hende at jeg velger en som er kjent, fordi jeg ikke kommer på noen akkurat da.

BTW: Tviler på at jeg kommer til å svare på spørsmålsrunden med videoblogg, siden jeg ikke har et kamera å filme med. :) Men dere får skriftlig svar skriftlig innen 23.59 i morgen. (Eller egentlig i dag for å være nøye).


HAHAHA
dfh
 • Skrevet: 05.10.2009  •  Kl: 18:44  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 16
Andrea og jeg sto opp 12.30 i dag. Vi spiste en baguett hver og så på den nyeste episoden av Desperate Housewives. Men dessverre fikk vi ikke sett alt, fordi de bare hadde lagt ut 3 av 5 deler. Okay, nå stiger det over intetressantbarometeret her, men jeg har seriøst ingenting å skrive om akkurat nå. Siden jeg fikk spørsmålet om å ha en spørsmålsrunde to ganger tenkte jeg kanskje at vi kjører en spørsmålsrunde, starting now! Dere kan spør om omtrent hva som helst, men hvis spørsmålene er litt for private, kommer jeg bare til å ignorere dem. Jeg vet ikke helt om jeg kommer til å svare på videoblogg, siden jeg vet ikke om jeg har noe å filme med. Men jeg kan finne det ut før i morgen. Tenkte jeg skulle svare på spm-runden i løpet av morgendagen ihvertfall.

spmrunde

Alle ser jo at jeg har skills i både redigering og grimaser :)

IKKE GLEM Å SPØR OM SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN.

- Helene
 • Skrevet: 04.10.2009  •  Kl: 23:12  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 8
Tidligere i dag, var det tidenes kjedeligste dag, noe som ikke skulle vært mulig når man har besøk av sin beste venninne. Men når man bor på Skåla, forklarer det resten, ikke sant? Uansett, Andrea og jeg sto på kjøkkenet og nevnte alle tinga vi kunne gjøre på. En av de var å dra på bowling, og det var ganske spontant, for vi sminka oss, kledde på oss litt finere klær og slo ut håret, så var vi på vei. Haha. Her har dere noen bilder fra kvelden:

Søtisen min <3
img0302


Andrea
img0263


Haha, sjekk han kjekke i blått baki der ;*
img0276


KVALITET! <3
img0283


Hmm, hvem var det det skulle være bilde av igjen? ;;

img0277


Rawwwwr, så pent.
img0267


Til slutt, et bilde av to pene morgentryner <3
img0261

Takk for alle kommentarene jeg har fått i det siste, ilu :-D
Evig takknemlig!


XOXO, Gossip Gi... eh... Helene :)
 • Skrevet: 04.10.2009  •  Kl: 14:56  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 12
Dette har jeg gledet meg til. Endelig er det søndag, og jeg kan ha "si din mening". Heldgivis har vi ytringsfrihet i Norge, så det er fritt fram for alle å si hva de mener uten å bli straffet for det. Denne gangen vil jeg at alle skal skrive sin mening om slengbukser. Jeg hadde mange slengbukser på barneskolen, og det var tidenes kuleste trend sammen med platåsko. Jeg syns det er utrolig stygt (no offence, dere som bruker det). Men det fins jo folk som kler det, og det får trossalt beina dine til å se lengere ut. Men hva syns dere om slengbukser? (Håper så mange som mulig kommenterer).
loooooool

På forhånd takk :-D
 • Skrevet: 04.10.2009  •  Kl: 00:39  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 10
Jeg har blitt hippe, bare se:

picture0096

picture0097

picture0099

Meeeen å være hippie har sine kriterier:

* BRUK ALLTID DET RIKTIGE HIPPIEHODEPLAGGET. Og som alle, jeg gjentar: ALLE ser, så bruker jeg det riktige hodeplagget. Tehe. Ikke kom å si noe annet lissom.

Jeg har akkurat vær på besøk med Ane Serine og spist taco. Vi så på Benjamin Button, men jeg hadde allerede sett den, så jeg fokuserte mest på blogging osv.
Nå er Andrea her etter en jobbdag. Vi sitter som vanlig og er sosiale med hver vår acer på fanget. Sjokk bigtime. :)

I morgen kommer "si din mening om". Gled dere! :-D
 • Skrevet: 03.10.2009  •  Kl: 20:29  •  Kategori: Design  •  Kommentarer: 0
Disse forklaringene satt jeg med i mange timer, så jeg hadde satt pris på et lite "takk" i kommentarfeltet hvis du benytter deg av noen av kodene. Da kan du gjerne legge igjen en kommentar i dette innlegget eller i "HTML-hjelp" eller "HTML-hjelp 2". Haha, ikke for å virke storkrevende eller noe, men altså.. dere skjønner sikkert.

\\

HTML-hjelp  - HTML-hjelp 2
[Trykk på linkene!]
 • Skrevet: 03.10.2009  •  Kl: 18:46  •  Kategori: Design  •  Kommentarer: 4

Hei! Måtte lage enda en HTML-knapp, siden det ikke var plass i den andre.Her er koden du skal bruke: font-size: 12px; 
12 er det vanligste, men jeg har 10. Men siden jeg har Arial som skrifttype, blir det omtrent den samme størrelsen som 12 med Times New Roman for eksempel.
Du må gå inn på: Design -> Rediger -> Stilsett (CSS).
Dette må du gjøre: Etter du har kommet inn på Stilsett (CSS) må du søke (CTRL + F) på "Wrapper".
Da finner du denne koden: 
background-color: #FFFFFF;
og så må du sette inn font-size: 12px; UNDER "#wrapper {" og OVER background-color: "#FFFFFF;"

Koden vil da se slik ut: 
font-size: 12px;
background-color: #FFFFFF;


Forklaring: På blogg.no har du en tittel på bloggen din, og en forklaring på hva bloggen din handler om. Bloggen min heter "Helene Bugge ♥" og forklaringen på hva bloggen handler om har jeg fjernet. Bloggnavnet og forklaringen blir automatisk satt oppå headeren med mindre du fjerner det. 
Koden ser slik ut: 
under h1. h1 {
display: none; 

Koden skal settes inn i: Design -> Rediger -> Stilsett (CSS), og den skal settes inn nederst i stilsettet.

Forklaring: Under profilbildet ditt står det bloggnavnet ditt, alderen din og bostedet ditt. 
På min blogg ser det slik ut:

Du skal fjerne "Helene Bugge ♥ 17, Molde". Det står selvfølgelig ikke "Helene Bugge ♥ 17, Molde", men jeg regner med at dere skjønner hva jeg mener.
Dette må du gjøre:
1. Gå inn på Design -> Rediger -> Maler (HTML).
2. Søk (CTRL + F) på "Profileage"
3. Let etter denne koden:

<a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a>
</h3>
<p>${ProfileAge}, ${ProfileFrom}</p>

ProfileName - Profilnavnet ditt. \\ Mitt: Helene Bugge ♥
ProfileAge - Alderen din. \\ Min: 17
ProfileFrom - Bostedet ditt. \\ Mitt: Molde
Som du sikkert skjønner. Hvis du kun vil fjerne alder og bosted må du fjerne <p>${ProfileAge}, ${ProfileFrom}</p> , mens hvis du vil fjerne alt må du fjerne hele koden.

Forklaring: Setter du inn denne koden på bloggen din vil du få vite hvor mange som er på bloggen din akkurat NÅ. Jeg har aldri prøvd den selv, men vet at det er mange andre som har den, så vi satser på at den fungerer.
Koden skal se slik ut:
<!-- Start FastOnlineUsers.com -->
<a href="http://www.fastonlineusers.com"><script type="text/javascript" src="http://fastonlineusers.com/on2.php?d=
din blogg"></script> online</a><br><a href="http://casino911.co.uk">Online Casino</a>
<!-- End FastOnlineUsers.com -->

Der det står "din blogg" med uthevet skrift må du skrive inn din egen bloggadresse. Hvis jeg skulle gjort det hadde jeg skrevet http://www.helenebbugge.blogg.no. Det er veldig viktig å ta med "http://" foran "www.", hvis ikke fungerer det ikke.

Dette må du gjøre:

1. Gå inn på Profil -> Om meg.
2. Lim inn koden (som er forklart over) på samme plass hvor du har skrevet om deg selv osv.


Forklaring: Hvis du vil ha en poll under profilbildet ditt må du følge denne koden.
Og med en poll mener jeg en slik:

Som dere ser, så er det en slags avstemningsgreie, og den kan du bruke til hva som helst.
Koden skal settes inn i: Design -> Rediger -> Maler (HTML).
Dette må du gjøre:

1. Gå inn på http://www.acepolls.com/create , og lag en poll.
2. Du skal bruke koden "Blogger". Det er en ekstremt lang kode, og den finner du etter du har laget pollen din.
3. Koden skal du sette inn UNDER denne koden: 
<a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a>
</h3>
<p>${ProfileAge}, ${ProfileFrom}</p>
</div>
</tag:if>
</tag:profile>
<tag:include module="sidebar"></tag:include>
<div>

4. Og OVER denne koden:
<h3>Categories</h3> (Det står vanlig vis Kategorier, men jeg har endra på min blogg)
<ul>
<tag:categorylist>
<li>
<a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a>
</li>
</tag:categorylist>
</ul>
</div>
<div>

Poll i innlegg: Hvis du vil ha denne i et innlegg kan du gjøre akkurat det samme, bare at du må legge den inn i HTML-knappen. 


Dette må du gjøre: 
1. Søk på den videoen du vil ha.
2. Trykk på "Embed"


3. Velg informasjon (1), farge (2), størrelse (3), og kopier Embed-koden (4)


4. Trykk på HTML (1). 
Lim inn Embed-koden i HTML-feltet (2). 
Trykk på Oppdater (3).


 
Hvis du har en Poll under profilbildet ditt kan du velge om du vil ha den under eller over pollen. Du må gjøre akkurat det samme som om du skulle lagt inn en YouTube-video inn i et innlegg. Vet du ikke hvordan du gjør det, kan du se koden over. Der forklarer jeg hvordan det gjøres.
Dette må du gjøre: 
Du må kopiere Embed-koden fra videoen på YouTube, og lime den inn UNDER:
<a href="${ProfileUrl}">${ProfileName}</a>
</h3>
<p>${ProfileAge}, ${ProfileFrom}</p>
</div>
</tag:if>
</tag:profile>
<tag:include module="sidebar"></tag:include>
<div>

Og OVER:
<h3>Categories</h3> (Det står vanlig vis Kategorier, men jeg har endra på min blogg)
<ul>
<tag:categorylist>
<li>
<a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a>
</li>
</tag:categorylist>
</ul>
</div>
<div>

Det er viktig at du endrer "width" til 300 og "height" til 250 både oppe og nede
 i Embed-koden, 
, hvis ikke blir ikke hele videoen synlig


Forklaring: Som dere sikkert har lagt merke til, har jeg en beskjed under kommentarfeltet. Det er egentlig et bilde som jeg laget på nettsiden 
http://www.picnik.com/. Bildet ser slik ut:
Nå skal jeg forklare dere hvordan dere kan få et sånt bilde under kommentarfeltet i hvert innlegg. Det trenger nødvendig vis ikke å være en beskjed slik som jeg har. Du kan også legge inn et bilde, men du må huske at det blir samme høyde og bredde som det er på mitt bilde, så det smarteste er å skrive en beskjed.
Dette må du gjøre:
1. Lag bildet ditt/beskjeen din i Paint, Picnik eller whatever.
2. Gå inn på http://tinypic.com/ og last opp bildet ditt.
3. Bruk den nederste URL-koden (Direct Link for Layouts):
4. Gå inn på Design -> Rediger -> Maler (HTML), og søk (CTRL + F) på "Husk meg?" eller noe sånt.
5. Koden du finner skal se slik ut: <label for="comment_remember">Husk meg?</label>
6. Under denne koden skal du lime inn: <img src="bilde url">. Du må huske å lime inn den koden som står i "Direct Link for Layouts" i steden for "bilde url". Da vil koden se sånn cirka slik ut: 
<img src="http://i40.tinypic.com/2nk10m8.jpg">

Trykk deretter på "Lagre malen", og du vil nå ha fått et bilde/en beskjed under kommentarfeltet.

Er det noe du lurer på? Eller trenger du hjelp med noen koder? Kommenter under her, så skal du få en mer detaljert forklaring. Eller så kan du eventuelt sende mail til: heleneebugge@hotmail.com.
 • Skrevet: 03.10.2009  •  Kl: 02:00  •  Kategori: Design  •  Kommentarer: 6

Hei!

Siden jeg har lært meg en del HTML-koder etter å ha redigert designet mitt tusenvis av ganger, tenkte jeg at jeg skulle lage en knapp på menyen hvor jeg legger inn koder til dere. Har skrevet alle forklaringene selv, men noen av kodene tok jeg fra forskjellige nettsider og blogger. Og ja, jeg vet at det fins tusen andre blogger som har det samme.

Basic for Windows!

CTRL + F - Søk / Search
CTRL + C - Kopier / Copy
CTRL + X - Klipp ut / Cut out
CTRL + V - Lim inn / Paste
CTRL + A - Marker alt / Mark everything
CTRL + Z - Angre / Regret
Hvis du har Mac regner jeg med at du må trykke på "Eple / Apple" i steden for "CTRL".


Her er koden du skal bruke: <img src="PICTURE URL" height="100"> 

Forklaring: "Picture URL" er selvsagt URL-en til profilbildet ditt. For å finne URL-en må du gå inn på Tinypic.com for å laste opp det bildet du vil ha. Slik ser alle kodene ut etter du har lastet opp bildet ditt på Tinypic:

Den nederste koden med rødt rundt heter "Direct Link for Layouts", og det er denne koden du skal erstatte med "Picture URL" i koden du finner lenger opp her.

Koden skal settes inn i: Design -> Rediger -> Maler.
Her skal du finne <img src="${ProfileImageUrl}" alt="${ProfileName}" />. 
Så du kan for eksempel søke (CTRL + F) på 'Profilename'. Du skal deretter bytte ut "<img src="${ProfileImageUrl}" alt="${ProfileName}" />) med koden; <img src="PICTURE URL" height="100">. 
Du kan endre tallet der det står height="100" til noe større om ønskelig.
Når du trykker på "Lagre malen" skal profilbildet være større.


Her er koden du skal bruke: h2 { background-color: #FF1493}. "#FF1493" er fargekoden. Den kan du bytte med hva som helst. #FFFFFF er hvit, mens #000000 er svart. Andre fargekoder kan du finne HER.

Koden skal settes inn i: Design -> Rediger -> Stilsett (CSS). Du skal lime den inn helt nederst i stilsettet.


Her er koden du skal bruke: h2 { font-size: 40pt; } "40 pt" er størrelsen på skrifta. 40 er ganske stort, så du kan endre det til hva du vil. Jeg har 25, men det går fint med 30 også.

Koden skal settes inn i: Design -> Rediger -> Stilsett (CSS). Du skal lime den inn helt nederst i stilsettet.


Her er koden du skal bruke: h2 { text-align: center; }

Koden skal settes inn i: Design -> Rediger -> Stilsett (CSS). Du skal lime den inn nederst i stilsettet.

Først: Design -> Rediger -> Maler. 

Søk deretter for eksempel på "siste kommentarer". Og så må du lete etter denne koden:

<h3>Siste kommentarer</h>
<ul>
<tag:commentlist global="true" limit="10" sort="desc">
<li>${CommentAuthorLinkIf} om ${CommentArticleLink}</li>
</tag:commentlist>
</ul>
</div>
Koden over skal du fjerne, og det samme skal du gjøre med "Arkiv", "Kategorier" osv hvis du vil fjerne de også.
Når du trykker "Lagre malen" skal det være fjernet.

Hvis du går til den første koden ser du hvordan du setter inn et stort profilbilde. Når du har gjort det, skal du bruke den samme koden, den er bare litt forandret.

Koden du skal bruke: <img style="float: left; border: 0;" src="URL-EN TIL BILDET DITT" height="200">

Koden skal settes inn i: Design -> Rediger -> Maler (HTML).

Forklaring: "200" er størrelsen på bildet, mens "URL-EN TIL BILDET DITT" er adressen til bildet du lastet opp. For å finne ut hvordan du gjør det går du på den øverste forklaringen som heter "Større profilbilde", så følger du bare de samme instruksjonene. 

Søk (CTRL +F) på "Profile", og koden du skal finne ser slik ut:
<div id="profile" class="clearfix">
<div>
<a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

</a>
</div>

Så skal du sette inn: <img style="float: left; border: 0;" src="URL-ADRESSEN TIL BILDET DITT" height="200">
mellom <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}"> OG 
</a>
</div>

Når du trykker "Lagre malen" skal det være fikset.


Gå inn på:
Design -> Rediger -> Maler (HTML).
Når du har kommet inn på "Maler" har du automatisk kommet inn på "Forsiden". Da må du trykke på "Innlegg". 
Søk (CTRL + F) på "Send kommentar". Når du har funnet det kan du erstatte det med hva du vil, som for eksempel: "Gjør meg glad."

Du har sikkert sett at på bloggen min står det "X commets" i steden for "X kommentarer". Vil du også ha noe lignende? 
Dette må du gjøre
Gå inn på: Design -> Rediger -> Maler (HTML). Deretter søker du (CTRL + F) på "comment".
Da skal du finne denne koden: <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a>

Så endrer du på det du vil: <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} comments</a>
Det er viktig at du KUN endrer på der det står "kommentarer" hvis du endrer på noe annet i koden risikerer du å ødelegge hele designet. Dette gjelder forsåvidt alle HTML-koder.


Koden ser slik ut:  a: hover { color: #829EFF}

Forklaring: 
Koden "#829EFF" er fargen på linken, og den kan du endre til hva enn du vil. Bare ikke ta "#FFFFFF", for det er hvit, og da blir den ikke synlig hvis du har hvit blogg-bakgrunn.
Koden skal settes inn i:  Design -> Rediger -> Stilsett (CSS).
Koden skal settes inn under:  
a:link { color: #000000}
a:visited { color: #000000

Og over:
a:active { color: #000000}

Slik skal koden se ut til slutt:
a:link { color: #000000}
a:visited { color: #000000
a: hover { color: #829EFF}
a:active { color: #000000}


Koden ser slik ut: 
a:hover {letter-spacing: 2px}

Forklaring: Setter du inn denne koden får du mellomrom mellom bokstavene når noen holder musepekeren over hvilken som helst link. Til og med overskriftene. "2px" i koden er avstanden mellom bokstavene, så hvis du vil ha større eller mindre mellomrom, må du endre til et annet tall. Jeg er ikke sikker på hva som blir større eller mindre, men du kan prøve deg fram.
Koden skal settes inn i: Design -> Rediger -> Stilsett (CSS). 
Koden skal settes inn under:
a:link { color: #000000}
a:visited { color: #000000}
Og over:
a:active { color: #000000}
Slik skal koden se ut til slutt:
a:link { color: #000000}
a:visited { color: #000000}
a:hover {letter-spacing: 2px}
a:active { color: #000000}Forklaring:
På hvert innlegg har du selvfølgelig en overskrift. Men på blogg.no finnes det ikke så veldig mange alternativer, og etter min mening er det ingen der som er spesielt fine. Det er vel 10 forskjellige basic-overskrifter som Arial, Verdana, Tahoma og Times New Roman. Hvis du har lyst på en eksklusiv og finere skrift kan du gå inn på skriveprogram som Open Office eller Microsoft Word, og finne ei fin overskrift.
Først må du gå inn på: Design -> Rediger -> Stilsett (CSS).
Dette må du gjøre: Søk (CTRL +F) på "#header h1". Da vil du komme nesten helt nederst i stilsettet. Det er ikke denne koden du skal endre på men koden som står over. 
Koden ser slik ut: h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; }
Der det står "Verdana" (eller noe annet, for alle har jo ikke samme), skal du erstatte med navnet på den skrifttypen du vil ha. Det er viktig at du tar en leselig skrift som har æ, ø og å i seg.

Er det noe du trenger hjelp til? Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet for å få en mer detaljert forklaring.
Eller så kan du sende mail til: heleneebugge@hotmail.com
 • Skrevet: 02.10.2009  •  Kl: 19:29  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Akkurat nå sitter jeg i en hettegenser som er så stor at jeg kunne druknet i den. Jeg var på trening i sta, så jeg har akkurat dusja og barbert leggene. De var seriøst skikkelig hårete, dere hadde grøsset om dere hadde sett det. Haha. Skal snart se på Motejuryen på Fem. Det er et genialt program. Det er så mange som er deltakere med farlig dårlig stil. Sick. Hva syns du om motejuryen?

På skolen i dag har jeg omtrent telt ned til at den skulle bli ferdig, og vi kunne få høstferie. Faga vi hadde i dag var matte i de to første timene og engelsk i den siste timen. Vi skulle egentlig ha to timer fransk i mellom, men fransklæreren vår skulle reise til Oslo, så hun skulle finne en vikar som kunne undervise oss. Tydeligvis var alle fransklærerne reist bort, så det var ingen som kunne ha oss. Derfor kom det en eller annen lærer som ikke kunne fransk og låste opp døra. Deretter ga han oss 6-7 oppgaver på en lapp som skulle gjøres i løpet av de to timene. Vi spurte om vi fikk lov til å gå etter vi var ferdig med dem, og han sa "Ja, etter dokker har gjort dem NØYE." (På nordlandsk, haha, så nice!) Andrea, Oda, Therese, Lene og jeg sammarbeidet og var veldig effektive med oppgavene. Etter en halvtime med litt om og men ble vi ferdige, mens de fleste andre satt igjen fordi de ikke hadde gjort så veldig mye. Satt stort sett og surfa på nettet mens de pratet med hverandre. Tehe. Her er litt bilder fra dagen:

My girl <3
img0215


Dere skjønte sikkert at dette var meg. Hehe.

img0218


We like these shoes we are wearing ;;
img0234


Skinntightsen jeg kjøpte i dag. HAWT OR NAWT? ;;img0237


Haha, jeg føler meg pen i dag. Jeg ble enda penere med alle knappene
på piquéen kneppet opp. "Du ser ut som ei nonne" fikk jeg høre fra
Andrea. MAKAN til frekkhet. Og hun skal liskom være bestevenninna mi?
HAHAHAHAHAAHAH genialt, right?
img0244

Skal til Andrea i kveld etter hun er ferdig på BK. Snakkes i kveld, da kommer jeg med "Ukas". Gled dere, søtiser. ;*
 • Skrevet: 01.10.2009  •  Kl: 22:43  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9
Sorry for mitt fravær fra bloggen i flere timer (wooow), men jeg har vært hos Ane Serine. Hun trenger lesebriller og siden hun er så ubesluttsom måtte jeg komme å hjelpe henne å velge. Jeg har kjempelyst til å legge ut bilder, men hun advarte meg om at hvis jeg gjorde det kom jeg ikke til å klare å gå i morgen. (Fordi hun hadde kommet til å banka meg opp). Jeg sa bare at jeg ikke var redd henne. Haha. Okay, moving on.

En av mine søte lesere ba meg om å skrive et innlegg om høstferiens planer, og siden han spurte så fint, så får jeg dårlig samvittighet om jeg ikke gjør det.

I morgen starter jo høstferien, eller helg først og deretter høstferie, men jeg kaller det for høsferie uansett. Altså over til poenget her er høstferiens planer:

Fredag: Styrketrening og filmkveld med Ane Serine (?)
Lørdag: Aner ikke. Noen tips?
Søndag: Jobb og på kvelden skal kanskje Andrea til meg eller jeg til henne og da blir det overnatting og mye latter. HAHA!
Mandag: Ha besøk av/besøke Andrea. <3
Tirsdag: Kanskje jobb.
Onsdag: Daniel, Therese, onkel Harald og tante Inger Lise kommer på besøk. De skal overnatte til mandag det blir heeeerlig. Har ikke sett dem siden sommeren 2008, og jeg gleder meg til å se dem. Da blir det krangling mellom Daniel og Therese som det alltid er. Haha, neidaaa ikke alltid da. De er så søte. Også skal vi sikkert spille masse PS2, noe jeg ikke har gjort på AGES. Går vel i FIFA. Og Daniel er helt hekta på fisking, så vi må vel ta oss et par 100 fisketurer regner jeg med. Og hvis det går etter min plan, kan det hende vi tar oss en shoppingtur. Det er jo et must lissom. Uansett jeg gleder meg til de kommer. <3
Torsdag, fredag, lørdag, søndag: Har besøk av Bodøværingene. (Eller tanta mi er fra Molde, men resten snakker nordlending.) Har jeg forresten fortalt dere at jeg digger nordlening dialekta? Den er så herlig. Med unntak at når de syter om noe så blir det 10 ganger mer sytete. Haha. Men det er søtt da. ;*

QUESTION(S): Hva syns dere om nordlandsdialekten? Har dere høstferie nå eller skal dere ha det neste uke (samme som meg)? Hva skal du/har du gjort på i høstferien? :)

Her er klassen min 1ST1B. Herlig klasse. <3
1st1b
 • Skrevet: 01.10.2009  •  Kl: 17:06  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
I dag var både Ane Serine og jeg ferdig 13.10 på skolen, men vi skulle på svømming på Idrettens Hus rett etter skolen. Idrettens Hus er tidenes gamleste svømmebaseng på mils omkrets. Eller det er ihvertfall det eneste i Molde. Anyway.. de planene måtte vi se langt etter, i dette tilfellet helt til klokka fire. Haha. Det var jævlig kjipt, for både Ane Serine og jeg hadde veldig lyst til å trene litt svømming. Da foreslo Ane Serine at vi skulle ta solarium på Brun og Blid, men jeg har ikke så lyst på hudkreft (ikke det at det er garantert at man får hudkreft av solarium, men det øker sjansen), så jeg stemte ikke for å ta sol. Men hun ville det, så jeg joina. Eller jeg sto og tok bilder av meg selv. (Hva ellers?) Etter A.S hadde grilla seg i solariumet dro vi på "Fole Godt" en kafé i Storgata.


Sjekk den fine utsikta, haha:
img0204

Her er noen av bildene jeg tok på Brun og Blid:

Kjempefint :) haha, noot.


img0200

DAGENS OUTFIT:

img0201
Topp fra Miles Ahead.
Cardigan fra Bik Bok.
Dongeritights fra Gina Tricot.
Sko fra H&M.

Hva syns du om klærne jeg har på meg i dag?
Hva syns du om navnet 'Fole Godt'? Weird, huh?


Kommer til å blogge 1 innlegg til i dag tror jeg.
Hva jeg skal blogge om stays a secret.

Byebye, sunshines!
hits