• Skrevet: 30.09.2010  •  Kl: 05:54  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hei! Nå er jeg så sinnssykt trøtt at jeg ikke klarer å fungere en gang. Skal bli godt å legge seg om en halvtimes tid. Hehe, ja, jeg legger meg klokka 22.00. MEN jeg må stå opp senest 06.17 (ja, jeg er tidsfreak!). Trenger egentlig 9 - 10 timers søvn, men det skjer jo ikke i dette århundret at jeg legger meg mellom 20.00 og 21.00. LOL.

Uansett.. det er egentlig ikke noe poeng i dette innlegget siden jeg ikke klarer å tenke (som sagt). Var en tur på fotballtrening i 2 timer i sta, og jeg er worn out! Oh wait, jeg har jo allerede sagt at jeg er sliten. Gaaaad, hvor vil jeg med dette?

Siden vi er inne på randomness allerede, kan jeg jo vise dere en av mine favorittsanger. ELSKER DEN! I følge vertsmor og verstfar er det "deres sang", altså at den minner dem om forholdet hvis dere skjønner. Ganske søtt da!


Rascal Flatts - Fast Cars And Freedom

Åh ja! Nå har jeg noe å fortelle dere.. jeg skal ta yearbook photo i morgen. Gruer meg! Utvekslingsstudenter får en egen side i skolens yearbook, og vi er ca 3 utvekslingsstudenter. Haha!

Damn! Kom nettopp på at jeg må legge ut bilder og innkjøp fra Denver snart. Be patient, people!

Amerikansk tid 21:30

Hva syns du om sangen? Er vi (utvekslingsstudentene på skolen min) heldige som får en side i skolens yearbook for oss selv? HAHA!

 

 • Skrevet: 29.09.2010  •  Kl: 01:21  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Hei sovende Nordmenn! Nå må jeg forte meg og skrive et blogginnlegg før vertsfar kommer hjem. Han skal nemlig hjelpe meg med et U.S. History-prosjekt. Woohoo!

Anyhow.. på skolen i dag fikk vi vite hva temaene er for homecoming week. For de som ikke vet hva homecoming er; det er en slags dans / et slags ball som er en tradisjon på Amerikansk high school. For mer info skriv "homecoming" i Google sitt verdenskjente søkefelt!

Jaja, nå er det ikke snakk om selve dansen (som er lørdag 9. oktober), men om uka før. På high school er det nemlig sånn at de har spesielle temaer for de 5 dagene før homecoming, og da skal vi kle oss i forskjellige ting.

Temaene for homecoming er følgende:

Oi, det var vel ikke så tydelig..

Mandag: Light day. Vi skal kle oss i rødt, gult og grønt alt ettersom om vi har date til homecoming eller ikke. Rød - har date, Grønn - har ikke date, Gul - er ikke sikker enda.

Tirsdag: Decades day. Elevene kler seg ut etter forskjellige tiår. Freshmen 50's, Sophmores 60's, Juniors 70's og Seniors 80's. Tidenes lol da, jeg har jo ikke 70talls-klær...

Onsdag: Homecoming day. Vi har på oss Homecoming t-skjorte som blir solgt noen dager før for $8.

Torsdag: Pink day! Alle må (eller bør) gå kledd i rosa. Haha!

Fredag: Spirit day. Folk kler seg i skolens farger eller ei t-skjorte, en hettegenser osv med skolens logo eller lignende.

Lørdag: HOMECOMING!!!! Gleder meg.

Hvis du lurer på om jeg har blitt Amerikanisert, her har du svaret! Haha...

Great picture. Legg merke til at tåneglene matcher flagget og t-skjorta.


Snakkes senere! Kommer mest sannsynelig med litt bilder fra Denver i morgen. 

Amerikansk tid 17:00

Syns du homecoming week høres gøy ut? Likte du bildene? (Haha..)

 • Skrevet: 28.09.2010  •  Kl: 00:14  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7

Hei kjære lesere (dere som er igjen etter mitt fravær ihvertfall, haha!) Jeg må nok dessverre komme med enda en lame unnskyldning for å ikke ha blogget på 3 dager. Hadde det ikke vært for min kjære søster, Anja, hadde jeg ikke blogget på 4 dager i norsk tid. 

Ihvertfall... grunnen til mitt fravær denne gangen er at jeg har tilbrakt en herlig helg sammen med verdens beste vertsfamilie (og noen venner av dem) i Denver. Det som er litt morsomt med Denver er at de har omtrent like mange innbyggere som hele Norge. HAHA!

Nå har jeg utrolig dårlig tid. Først skal jeg på soccer practice fra 17.00 - 18.30. Deretter blir jeg hentet av vertsmor, så drar vi hjem, spiser middag og så må jeg gjøre utallige lekser! What a life... but I love it.

En smakebit av helgen. Haha! Spiste på en japansk restaurant. Legger ut flere bilder senere.

Amerikansk tid 16:05

Likte du bildet? Likte du Anja sitt gjesteinnlegg?
Hvordan var din helg?

 • Skrevet: 27.09.2010  •  Kl: 21:31  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Hei kjære lesere. Nå tenkte jeg, Anja å gjesteblogge litt for Helene. Tror hun har det litt travlet for tiden.. Hun har verken blogget eller vært på facebook. Så jeg har faktisk ikke snakket med henne på to eller tre dager.. Men for dere som ikke vet det så er hun i USA som utvekslingsstudent. Etter det jeg har hørt har hun det helt fantastisk, og det har jeg også. Det er godt med en liten pause fra hverandre, men jeg savner henne kanskje litt da.

Håper du ikke blir sur for dette, Helene. Jeg kan ikke passordet ditt bare så du vet det.. Det kom opp når jeg skrev adressa di :-)

 

Bilder av Helene, og et av meg oppi der, haha.

Nå ville ikke bildeopplasteren fungerer lengere, så da får det holde med et bilde..

Kjenner du noen som er utvekslingstudent? Isåfall hvor?

Hjertelig hilsen din kjære søster, Anja♥ <--- link.

 • Skrevet: 24.09.2010  •  Kl: 00:36  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 12

Jeg kan vedde 100 kroner på at dere er lei av at jeg skriver om hvor fantastisk jeg har det som bor i en by med 8(!!!) Starbucks Coffeeshops.. Uansett stopper det meg ikke! Jeg må bare si hvor hekta jeg er på Starbucks Frappucino. Var på Walmart forrige søndag, og der kjøpte jeg 4 Frappucino-flasker til $6 (ca 36 kroner). Så hver morgen drikker jeg litt kaffe. Og det hjelper faktisk, jeg blir våken med en gang!

Whoops! Mangler visst 1 flaske. Og hvis noen lurer: Ja, jeg måtte skrive navnet mitt på den.

Bildet var tatt i går kveld, derfor ser jeg j*vlig ut i ansiktet og på håret.


LOVE!


Amerikansk tid 16:25

Ser det fristende ut? Liker du kaffe?

 • Skrevet: 23.09.2010  •  Kl: 05:09  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5

I dag har jeg hatt en del lekse og gjøre, så tiden etter skolen har gått ganske fort. Har lest litt om Første Verdenskrig, woohoo! Sykt gøy, ja. Skulle egentlig på fotballtrening, men fikk ikke tid, for jeg hadde masse lekse + en prøve å lese til. Jaja, satser på en god karakter i morgen da. Noe som ikke kommer til å skje..

Steike, jeg har mye bra å blogge om for tiden. Yep, det var ironisk. Som jeg skrev i forrige innlegg, det eneste jeg driver med for tiden er skole, lekse, sove, spise og trene. For et liv dere! Men nå skal jeg faktisk legge til en ting i lista mi. Nemlig å se ONE TREE HILL <3

Amerikansk tid 20:55

Har du mye lekse for tiden? Ser du på One Tree Hill?

 • Skrevet: 22.09.2010  •  Kl: 04:03  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5

Hei alle sammen! Beklager lite blogging, men jeg har problemer med å finne ut hva jeg skal blogge om siden jeg ikke gjør stort om dagen. Det eneste jeg gjør er å spise, sove, gå på skole og trene. Anyways, fikk et spørsmål fra en leser på mail, og det lyder følgende:

Hvis jeg drar til USA en gang, hvor anbefaler du meg å dra? (Butikker osv) :)

Åh, det er så utrolig masse jeg vil anbefale dere å besøke, tenkte jeg skulle lage en liste til dere. Okay, here we go!

Starbucks! Trenger vel egentlig ikke å si mer på det punktet.


Forever 21. Favorittbutikken min innen klær. Amazing!


Hollister. De har utrolig fine jeans der!


Abercrombie & Fitch. Bortsett fra at jeg ikke liker denne t-skjorta. Haha!


Pizza Hut. Beste pizzaen!


Taco Bell, also known as heaven. Haha!


Dollar Tree. Butikken hvor alt koster $1.


American Eagle. Nei, det der er ikke et bilde av butikken (haha), men den herlige genseren er der ifra!

Urban Outfitters. Har dessverre ikke bilde av stedet eller noe der ifra, men dere kan besøke URBANOUTFITTERS.COM

Kunne sikkert sittet her og anbefalt butikker osv i 300 år, men jeg har mattelekse, så det går nok ikke i dag. Men kanskje neste gang?

Amerikansk tid 19:45

Hvis du kunne valgt EN av de butikkene du kunne besøke, hvilken ville du valgt?

 • Skrevet: 19.09.2010  •  Kl: 23:01  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 11

Hei alle sammen. Sorry for fraværet jeg har hatt (fra bloggen) denne helgen, men jeg må ærlig innrømme at det har vært deilig. Har spilt mine 2 første soccer games. Var utrolig nervøs den første kampen, men det gikk bra. Dummet meg ikke ut (tror jeg). Haha! Og angående resultatet: det ble 4-4 mot Telluride og 2-2 mot Cortez. Er egentlig ganske fornøyd med det siden vi lå under, også utlignet vi. NICE WORK GIRLS!

Har også drukket for mye Starbucks i helga. "A small Mocha Frappucino with wipped cream and extra chocolate" er en setning jeg har brukt 3 (?) ganger i løpet av helga. Men altså, er man i USA så ER MAN i USA. Og det er ganske billig også, $3 / ca 18 NOK!

Nei, bildet er ikke fra denne helgen.

Nå skal vi spise pizza fra Pizza Hut. Aah, lovely.
Og sååå må jeg vise dere et genialt bilde!

"HELP MEEEE!" Vi pynta Christie litt skjønner dere. Haha, søt!

ÅÅåh, fant nettopp ut at vi skal på Walmart etter vi har spist pizza fra Pizza Hut. Åh, jeg elsker Amerika.

Amerikansk tid 14:50

Hva har du gjort i helga? Hva syns du om det siste bildet?

 • Skrevet: 18.09.2010  •  Kl: 07:06  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 9

Hei og god morgen til mine morgenfugl-venner. HAHA, neida, who am I kidding? Jeg er nok i USA enda, og i Colorado ligger vi 8 timer bak dere i Norge, så dere lever i fremtiden. Håhå, sykt.

Anywho, i dag har jeg vært på skolen (interesting), også har jeg vært en tur på kjøpesenteret. Skulle egentlig BARE kjøpe bursdagsgave til søskenbarnet mitt, men endte opp med 3 ting til meg selv også. Typisk, nei?! Men jeg kan trøste meg med at det var nødvendig da.

Elsker denne genseren! Veldig god og varm. Fra American Eagle. Ny "jeggings" fra Hollister.

WOW! Never mind fjeset, never mind bustehåret og never mind hjulbeint-heten. Kunne holdt
på sånn for alltid. "Jeggings" / jeans fra Hollister. JEPP, en av favorittbutikkene!


Og nei, jeg aner ikke hvorfor bildene ble så uklare. De var ikke sånn da jeg redigerte størrelsen i Picnik.com. Jaja, eeeeeen får værra som en er når'n itte vart som en skuuuu.... HAHA kødda.

Anysong, i morgen må jeg opp tidlig for å reise til Telluride (2,5 timer unna). Vi skal nemlig spille fotballkamp. Oh my gosh, begynner å grue meg litt ja. Er veldig redd for å dumme meg totalt ut. Jaja, wish (me) us luck.

Amerikansk tid 22:55

Hva syns du om klærne? Ønsk meg lykke til med fotballkampen da?

 • Skrevet: 17.09.2010  •  Kl: 05:43  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hei snorkende nordmenn! (Håhå, morohjørnet i kveld). Har nettopp kommet hjem fra Bananas Funpark. Jeg dro dit med vertsmor og vertssøster, og det var kjempegøy. Men jeg bør passe meg for å bli spillegal, haha! De har go-karts, minigolf, lazer-x og mange videogames hvor du kan vinne biletter slik at du får premier. Trenger for eksempel 200 billetter for en liten bamse, så det er ganske dyrt. Tror jeg brukte..... 20 dollar. Hehe!

Utenfor Bananas.


Minigolf!

Go-carts. Superfun!


Aner ikke hvorfor jeg tok dette bildet. Menmen, må jo legge ut bilder av meg selv?


Woohoo! Vant 100 billetter på en gang. Ble glad ja..

Amerikansk tid 21:30

Likte du bildene? Noen gang vært på en lignende "funpark"?

 • Skrevet: 16.09.2010  •  Kl: 04:59  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Ja, nå har jeg fått min vakre fotballdrakt. Eller faktisk, det er 2 stykker. En hjemmedrakt og en bortedrakt. Viser dere bilder på slutten av innlegget. 

Uansett, var på fotballtrening i dag, og jeg begynner å like fotball-laget mer og mer. Vi har 2 kamper i helga, bortekamp på lørdag og hjemmekamp søndag. Grugleder meg.


Sorry for dårlig bilde...Hjemmedrakta!


Bortedrakta. Favoritten, haha!

Hoho, mich!


Amerikansk tid 20:50

Spiller du fotball? Hva syns du om drakt-fargene?

 • Skrevet: 15.09.2010  •  Kl: 04:51  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 8

Woohoo! I dag begynte One Tree Hill sesong 8 i USA. Har ikke fått sett episoden siden jeg ikke har vært hjemme, dessuten tror jeg ikke vertsfamilien min har The CW. Buhu!

Men jeg skal se den i morgen etter fotballtreninga. Gleder meg. For dere som er interesserte; du kan se alle episodene av OTH på Surfthechannel.com eller Watch-series.com.

Her har dere noen Sneak Peak-bilder!


Også et bilde av meg da. Haha pent!

Amerikansk tid 20:40

Liker du One Tree Hill?

 • Skrevet: 14.09.2010  •  Kl: 05:25  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5

Hvordan trives du? Jo, takk, jeg trives helt supert!

Savner du venner og familie hjemme? Ja, men jeg tenker nesten aldri på det siden jeg har det så bra (og travelt) her.

Hvordan er familiemedlemmene i din nye "familie"?
Alle tre er helt fantastiske på hver sin måte.

Kan du ikke legge ut bilde av rommet ditt i USA?
Ok, never mind dynetrekket. Var det eneste vi hadde for hånden i helga. Hahahah. Ser forresten ut som om senga er knekt, men det er den ikke.
Hvor masse penger har du med deg til USA? Er det et relevant spørsmål? Det er jo egentlig ganske privat med personlig økonomi. Haha. Jeg vet ikke helt, ihvertfall over 20 000. Skal jo leve her i 10 måneder.

Får du penger tilsendt av foreldrene dine i løpet av oppholdet eller skal du leve på stipend fra lånekassen?
Åh, fy! Det der fikk meg til å høres ut som en fattiglus. Jeg har selvfølgelig jobbet for pengene mine. Daah. Men mamma og pappa sender penger hvis det er julegave etc.

Hvordan er det på skolen?
Det er veldig gøy. Liker (de fleste) folka veldig godt, men noen av fagene kan bli litt kjedelige av og til. Men slik er det jo i Norge også.

Er det noe du savner fra Norge? Eks: Mat, venner, butikker osv.
Jeg savner venner og familie, norsk sjokolade, tradisjonell norsk mat (kjøttkake osv), Gina Tricot (haha). Men det er også en del ting jeg IKKE savner.

Er du fornøyd så langt?
Oh yeah! Har ikke blitt skuffet av USA under et eneste felt!
Strålande fornøgd jååå.


Anbefaler du dette til andre? Absolutt! Du kommer til å angre om du ikke gjør det.

Hvordan er skolen i forhold til i Norge?
Den er ganske lik. Men det er litt enklere, ihvertfall på prøvene. Vi har bare avkrysningsprøver eller "multiple choice".

Hvordan er det å ha mensen i USA?
Hahaha, pent spørsmål! Det er helt rart. Blodet blir grønt. Daaaaaah! LOL.

Har den butikken der du kjøpte monster-tskjortene nettbutikk?
Ikke som jeg vet om. Du kan jo Google det. Butikken heter Spencer's.

Amerikansk tid 21:20

Fornøyd med svarene?
 • Skrevet: 13.09.2010  •  Kl: 05:07  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 8
God kveld alle sammen! Nå sitter jeg her og leser blogger mens vertssøster har lagt seg og, vertsmor og vertsfar ser Twilight New Moon. Haha! Har sett den før jeg, så orker ikke en gang til siden den er så lang.

I morgen begynner en ny uke med skole, og jeg er ikke akkurat supermotivert. Skal på fotballtrening i morgen også. Gleder meg til å se igjen de koselige jentene på laget.

Angående overskriften; iHOP står for "International House Of Pancakes" og er en frokost-restaurant. Jeg var der for første gang i dag, og opplevde en sykt god frokost; chocolate chip pancakes. Ikke så sunt, men er man i USA, så ER MAN i USA. Lolj!

Tok ingen bilder i dag, så dere får nøye dere med dette..

Nå skal jeg se på TV før jeg legger meg.

Amerikansk tid 21:00

Hva har du gjort i dag? Liker du pannekaker?
 • Skrevet: 12.09.2010  •  Kl: 06:37  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 10
Hei og god lørdagskveld (søndagsmorgen for dere i Norge). Nå sitter jeg her som et trøttetryne deluxe, og vurderer om jeg skal ta meg noe mat. Har ikke spist på 7 timer eller noe.

I dag opplevde jeg min andre baby shower. Denne var enda bedre enn den forrige. Det var ikke så mange her, og maten var enda bedre enn forrige gang. Haha, okay, høres ut som om jeg er det matvraket, men det er jeg absolutt ikke. MEN vertsmor lagde tiiiiidenes beste potetsuppe. Mmmm! Baby showeren fant sted her "hjemme":

Gavebordet. Hostsis lagde plakater. Hihi, cute!


Hostmom sine bakeskills slår til igjen! Ja, venninna hennes skal ha tvillinger. Både jente og gutt!


Dette er sånn cirka kåret til tidenes styggeste bilde av meg, sjekk håret lizzm. Haha! Men
måtte bare vise dere Christie sin fine "Lucky suit"! CUTIE.


Sad, lucky dog.

Haha, enda et bilde av oss. Aner ikke hva som skjer med lyset på bildet btw.


Hahaha, pent!

Sorry for at de fleste bildene ikke var fra baby showeren, men jeg følte det ble litt feil å ta bilder av damer jeg ikke kjenner fra før. Menmen, håper dere ble fornøyd med noen pene blinkskudd fra "the afterparty". Haha, eller ikke.

Amerikansk tid 22:20

Likte du bildene? Har du noen gang opplevd en baby shower?
 • Skrevet: 11.09.2010  •  Kl: 07:07  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 12
Hei, kjære Nordmenn. Nå sitter jeg her i sweatpants og min nye Broncos-genser, og er utrolig trøtt og sliten. Sto opp 06.10 i dag (som vanlig), for å dra på skolen. Det har utrolig nok blitt en vane å stå opp så tidlig. Skolen min begynner 07.25 hver dag utenom mandag, da er det nemlig late start klokka 08.00. Haha, sykt "sent".

Etter skolen i dag dro jeg og vertsmor for å hente Annabelle på skolen, og der etter dro vi på kjøpesenteret og spiste på Taco John's. Love it! Vi dro også på K-Mart, Walmart og Dollar Tree. Og jeg har blitt hekta på sånne spill hvor du styrer en klo for å vinne bamser. Brukte 6 dollar på det. Haha, sykt!

Anyway, overskriften er noe spesiell. Det er nemlig navnet på soccer-teamet jeg offisielt har blitt medlem av. Var på trening med dem i går, og jeg fikk et veldig positivt førsteinntrykk av både trenerne og jentene på laget. Ser ut som jeg kommer til å trives. Var og ordnet med litt forskjellig fotballutstyr i dag, så nå har jeg alt utenom spillerdrakt. Skal få det om ikke så lenge. Gleder meg sykt!

Soccer stash ;;
Broncos football-genser. Digg ass!

Amerikansk tid 22:55

Liker du fotball (soccer)?
 • Skrevet: 10.09.2010  •  Kl: 05:23  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4
Her kommer del 2 av bildene fra helga. Sorry for at jeg har brukt så lang tid, men har hatt så mye annet å blogge om. Anyway... her kommer del 2 av bildene fra Water World. Eller disse bildene er fra ETTER vi var der (på vei hjem osv).

Annabelle og meg.


Spiste på en italiensk buffét. Sykt godt!


Enda mer mat. Iiiiis fra den italienske restauranten!

Enda mer maaaat. Fransk svele (crépé) og chocholate fondant.

Kjøpte et puslespill over alle statene i USA. Pen hånd i bildet, Annabelle ødela. Hihi!Dollar Tree. Den herlige butikken.


Mocha Frappucino - Starbucks.

Amerikansk tid 21:20

Likte du bildene?
 • Skrevet: 09.09.2010  •  Kl: 05:40  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5
Er det noen ganger du surrer med orda og sånt når du skal snakke engelsk? Nja, noen ganger. Men det begynner å komme seg. Snart begynner jeg vel å surre når jeg skal snakke norsk igjen. Haha"

Er du fornøyd med Explorius så langt? Okay, først må jeg si de tingene jeg er fornøyd med. Jeg er veldig fornøyd med plasseringen min (elsker byen og folka), jeg er absolutely positively fornøyd med den fantastiske vertsfamilien min. Ser på de som familie allerede etter 3 uker. Jeg er også fornøyd med at jeg fikk plassering i perfekt tid! 

De tingene jeg ikke er fornøyd med er at Explorius er en veldig rotete og surrete gjeng (eller hva man skal si). Har blant annet prøvd å sende brev til de to ganger (via posten), men ingen av gangene har det kommet fram. Hvordan er det mulig? Og en ting til: De informerer ikke så bra som de burde ha gjort om diverse ting.

Er veldig fornøyd med New York-turen da. Det må vi ikke glemme!


Hva syns du om organisasjonen du reiser med? Vil du anbefale den til framtidige utvekslingsstudenter? Tror jeg må svare nei her, dessverre. Har vært en del surr egentlig. Men jeg ble fornøyd til slutt da.

Tar du året tellende? Ja, det gjør jeg. Så jeg kommer nok til å gå VG3 når jeg kommer tilbake til Norge. Men det spørs om jeg består da. Hoho.

Hvordan går det? Jo, takk, bare bra!

Er det varmt i Grand Junction nå? Oh yes. De 2 første ukene jeg var her har det vært 40 grader celcius og sol nesten hver dag, så man skal vel ikke klage? Men nå kommer det litt kaldere tider, så det er vel bare 25 - 30 grader. Huffameg. LOL.

Hva skal du i helgen? Vertsmor holder babyshower for ei venninne her "hjemme". Ellers vet jeg ikke enda.

Hvilke redigeringsprogram bruker du? Photoscape og Picnik.com


Kjente du noen når du skulle begynne på skolen? Jeg kjente 3 stykker, men de har jeg ikke truffet på skolen enda faktisk. Neida såå.. jeg var litt loner de 3 første dagene. Sykt skummelt!

Leser du noen blogger? Ja. Voe, Annais, Lars Tangen, Julia, Linniiie og Mne. Noen ganger blir det flere også. Men har ikke hatt tid til å lese så mange blogger etter jeg kom til USA.

Kan du legge ut bilde av vertsfamilien? Nei, jeg tror faktisk ikke jeg har lov til det. Og det har en enkel forklaring: Vertsforeldrene mine er politimenn, og de kan ikke legge ut for mye info om seg selv på nettet. Men hvis dere blar lenger ned i bloggen ser dere et bilde av vertssøsteren min.

Amerikansk tid 00:00

Håper dere er fornøyd med svarene så langt. Tredje og siste del kommer... hm...  før du fyller 50 år ihvertfall !
 • Skrevet: 08.09.2010  •  Kl: 00:56  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6
Hei! Jeg har nesten ikke tid til å blogge i dag. Skal begynne på leksene nå, og har som mål å bli ferdig før vertsfamilien kommer hjem (cirka en time til). Men det skjer nok ikke hvis jeg blir sittende her!

Dette er hva som venter på meg nå. Hurraaaa! U.S History, matte og psychology.

Haha, chill! Eller eventuelt ikke.

I morgen kommer jeg tilbake til dere med del 2 av svar på spørsmålsrunden. Har nesten glemt det vet dere!

Amerikansk tid 16:50

Har du mye lekse for tiden?
 • Skrevet: 07.09.2010  •  Kl: 05:08  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7

Oh yes it does! Måtte bare skrive et innlegg for å gni inn i trynene deres (med en våt svamp vel og merke) at jeg har FRI i dag! Og det er attpå til mandag, hvor herlig er ikke det? Her i USA er det nemlig noe som heter Labor Day, har ikke orket å Google det enda, så jeg er ikke helt sikker på hva det er. Haha. Menmen, det viktigste er at vi har fri fra skolen. Lovely.

I dag var vi en tur på kjøpesenteret også var jeg og hilste på enda flere familiemedlemmer under en BBQ. Koselig det. Og de hadde et superduper-nice hus. OG en knallgul Corvette!
Ny veske. Never mind the outfit. Er på en måte natt-outfit. Lol.


Nye flipflops også. JAAAA, fucka tånegler. Men fiksa dem i dag. Neglelakk og greier. OK haha..


Taco Bell
Chicken Burrito!
Kjøpte meg Converse i dag for 30 dollar (ca 180 kroner!!!!). Sykt billig!


Det ble svarte som dere ser. I really like'em!


Me all natural. Null sminke! Bruker seriøst sminke HVER dag her, forandring i forhold til hva
jeg gjør hjemme i Norge. Der bryr jeg meg ikke. Mens HER... bruker jeg sminke hver dag!


Amerikansk tid 20:55

Skulle du ønske du hadde fri i dag? (Eller i går da for dere i Norge)
Hva syns du om bildene?
 • Skrevet: 06.09.2010  •  Kl: 06:23  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6
For en original tittel dere! Tenkte jeg skulle vise dere bilder fra Water World. Bildene kommer til å bli vist i 2 deler, og dette er da naturlig vis del 1. Håper dere liker bildene.

Bookcliff Mountain.

Water World!Pepsi Wave Pool. Awesome!


"The Revolution". Superdupergøy.. haha!

"The Zoomerang". Denne var den beste vannsklia. Var som en veldig bratt skateboardrampe!


Sånn ser jeg ut når jeg leker tiger. Haha, neida, selvutløser vettz. Sykt rart lys, forresten.


Nå sitter jeg og spiser chocolate frosting. Husker ikke hva det heter på norsk. Haha, herregud, jeg begynner å miste deler av mitt morsmål allerede etter 3-4 uker. Det lover ikke bra. Kommer til å være helt amerikanisert når jeg kommer tilbake til Norge igjen. Lol. JO! Nå kom jeg på at det heter sjokoladeglasur. Nice.

Amerikansk tid 22:10

Hvilket bilde likte du best?
Hvordan ser DU ut når du leker tiger? HAHAH kødda..
 • Skrevet: 05.09.2010  •  Kl: 09:51  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 8
Heyhey, og god  morgen til dere hjemme i vakre Norge. Her i USA er det natt, og jeg sitter og blogger. Hva gjør jeg ikke for dere?

Vi kom hjem fra Denver cirka kvart over tolv, og jeg har daffet siden. Var på et sykt stort badeland kalt Water World i Denver, og der storkoste jeg meg. Det ble mye gåing osv, så jeg er veldig sliten nå. Dessuten begynner jeg å bli syk. Er tett i både nese, hode og alt annet.

Ellers, før vi dro hjem fra Denver stakk vi innom tidenes mest geniale butikk. Det er en butikk kalt "Dollar Tree" hvor absolutt alt i butikken koster $ 1. Sykt billig. Så jeg kjøpte en del nødvendige ting for en veeeeldig billig penge.

Lol..


Jaaa. jeg ser helt forferdelig ut småsyk og uten sminke. Her ser dere deler av rommet mitt.

Skuffa mi på badet. Organisert, ja!


Amerikansk tid 01:40

Har du noen gang vært på en lignende butikk?
Likte du rommet mitt (som vertsfamilien min har dekorert)?
 • Skrevet: 04.09.2010  •  Kl: 16:04  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7
Hei! Nå drar jeg, vertsmor og vertssøster til Denver for å besøke Water World. Dere må forresten se denne videoen fra YouTube. Det er dit jeg skal i dag!

Åh, ser ikke dette sykt gøy ut? Gleder meg veldig!

FORRESTEN! Har dere lagt merke til at jeg har fått  nytt design? Lagde det selv som vanlig, og jeg er fornøyd. Headeren er ganske lik den forrige, men den er enkel og jeg liker den ganske godt. Funker fjell (som vi sier i Molde).

På vei til Denver skal vi stoppe innom en eller annen Starbucks. Åh, det skal bli godt! Har ikke drukket kaffe fra Starbucks på lenge. Chocolate Frappucino in my heart.

Yup, bildet er tatt av meg! Fra New York. Ah, savner den turen og de übersøte jentene jeg møtte.

Kommer sikkert ikke til å blogge så mye de neste 24 timene, for vi vet ikke om vi skal overnatte på hotell eller ikke. Men vi blogges, og da kommer det jo mest sannsynlig en del bilder fra turen.

Amerikansk tid 07:55

Hva syns du om det nye designet?
Liker du Starbucks Coffee?
 • Skrevet: 04.09.2010  •  Kl: 01:40  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 5
Yello! På onsdag var vi ute og spiste på Olive Garden. Sykt god mat, og veldig billig! Her kommer noen bilder fra kvelden.

Skikkelig stemningsbilde. Like it!

Haha, det ser ut som om den ene arma mi er megamuskuløs, mens den andre er tynn!Jessda! Sol og 35 - 40 grader celcius hver dag. Eller nå har det gått ned til BARE 27. Haha.


Sjokolademoussé <3 Sorry, men glemte å ta bilde av selve maten siden den var så god!

Seriøst, dette er den beste desserten jeg har smakt. Disse dyppet i smeltet sjokolade. Ahh!

Sorry for at det ble så lite bilder, men jeg glemmer alltid å fotografere ting. Skal bli bedre, lover!

Amerikansk tid 17:30 

Hva syns du om bildene?
 • Skrevet: 03.09.2010  •  Kl: 01:41  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6
Hei og god dag! Eller god natt da, hvis du befinner deg i gode, gamle Norge. Nå skal jeg prøve å svare på spørsmålene dere stilte meg i spørsmålsrunden. Tusen takk for alle spørsmålene, forresten!

Hvilken organisasjon reiser du med? Explorius.

Hvordan får du tid til å blogge nesten hver dag i USA? Det er snakk om prioritering. For min del bruker jeg vel max 20 minutter på et blogginnlegg, og når du er i USA har du jo mye å ta bilde av, så da kan du jo som regel legge ut bilde-innlegg. Men jeg er nesten ikke på PCen mens jeg er her.

Kunstpause som Linnéa ville sagt. Haha!


Hvordan er High School? Et ord: HERLIG! Fagene er mye morsommere enn på VGS, du har mer frihet osv osv.

Er folk hyggelige? Ja! Og jeg elsker det. Har fått komplimenter på antrekkene mine mange ganger på skolen av random folk. Er sånt vanlig i Norge? Nei.

Er det annerledes enn norsk videregående skole? Ja, på mange måter. Elevene er mye snillere og mer utadvent. I tillegg er det mye mer frihet når det gjelder fagene.

Er det sunn mat der? Mener du på skolen eller i USA generelt? Da kan jeg ihvertfall si: NEI! De spiser dessert og potetgull etter å ha spist fast food til lunch (men jeg gjør ikke det da, prøver å være sunnere). Og ting som skal være sunt (salat f.eks) er usunt fordi de har 5 kg ranch dressing på. Haha!


Hvor mye kostet turen til USA inkludert reise? Altså, her er det ikke snakk om inkludert reise, for du trenger ikke å betale reisen utenom. Det er et program som dekker det meste utenom lommepenger. Med Explorius kostet det rundt 70 000, men jeg fikk rundt 50 000 i stipend fra Lånekassen.

Hvor lenge skal du være der? 300 år. Hehe, neida. Rundt 10 - 11 måneder.

Skal du hjem i feriene? Nei. Det er ikke lov. Og du kan heller ikke få besøk av familien fra hjemlandet før ETTER påske.


Hva syns du om den amerikanske maten? Sliter litt med den. Spiser mindre, siden noe av maten er litt ekkel. Haha! Men det fins NOE godt da.

Hva er den største forskjellen på USA og Norge? Det er et veldig vanskelig spørsmål. Er det lov å svare ALT? For det er seriøst huge forskjell.

Er det bra shopping der du bor? Ja, bedre enn jeg trodde. De har mange bra butikker. Eksempel: Claire's, Hollister, Aéropostale, American Eagle, Victoria's Secret osv. Men de har dessverre ikke Forever 21. Menmen, fins jo nettet + at vi drar til Denver ofte. I Denver er det forresten mer innbyggere enn i hele Norge til sammen. Sykt!

De har 2 Walmarts da, OMG. Heheheh. Elsker den butikken!


Kan du lage en shopping-guide fra New York? Hahaha! Kanskje det kommer i et innlegg en gang.

Er det vanskelig å bli kjent med folk på skolen din? Nei, egentlig ikke. Er veldig mange hyggelige mennesker der. Det ligger i amerikanernes kultur å ønske alle velkommen på en hyggelig måte, men hvis du ikke tar initiativet til å fortsette samtalen, er de ikke interessert i å snakke med deg lenger.

Amerikansk tid 17:11 

Del 2 kommer en annen dag når jeg har tid! Sneiks. Sorry for at det er uthevet skrift i halve innlegget, men jeg får ikke til å fikse det.
hits