hits
 • Skrevet: 31.08.2012  •  Kl: 13:19  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 8

I det siste har jeg prøvd å ikke kjøpe så mye klær, sko og accessories. I høst skal jeg som tidligere nevnt bare jobbe, trene og være med venner. Da får jeg kanskje brukt litt av kjolene mine osv, men når jeg drar i militæret kommer jeg ikke til å få bruk så mye av mine egne klær. Ihvertfall ikke kjoler, haha. Accessories og høyhelte sko blir det vel ikke særlig mye bruk for heller, og siden jeg har så mye fra før er det ikke vits å kjøpe enda mer. Jeg aner ikke en gang hvor mange antrekk det er vanlig å ha med seg inn i militæret engang. Jeg vet at på dagen må vi bruke uniform, men på kveldene og i helgene får vi bruke egne klær.Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å ha med meg 27 antrekk, mens de andre har med seg 3. Sykt typisk meg å pakke for mye!

Er du den typen som alltid pakker for mye? Noen som har peiling på hvor mange egne antrekk det er vanlig å ha med seg inn i militæret?

Heyooo! I dag skal jeg jobbe fra 16 - 22 akkurat som i går. Helt greit det egentlig. Skal faktisk jobbe sammen med naboen min i dag, haha. Her er dagens antrekk før jobb. Litt sommerlig egentlig, men det er faktisk ganske bra vær ute, så jeg følte ikke for å pakke meg inn i strikkagenser og stort skjerf.


Ser ut som jeg holder på å velter!! Lol. Cardigan, topp og shorts fra H&M. Sko fra Converse. De er skitne, I know! (Egentlig hvite)


Nei, det er ikke så kaldt som det ser ut å gå i shorts i dag. Er overskyet og 20 grader ute.


Haha, det kom bil! Tok forresten av meg shortsen på dette bildet ;)))) hehe

Likte dere antrekket?

Aner ikke hvor tingene er fra siden jeg lagde kollasjene på Polyvore.com. Uansett. Som de fleste sikkert vet er vinrød/burgunder høstens hotteste farge, og jeg vet ikke hva dere syns, men jeg får ikke nok av fargen. Foreløpig har jeg bare to plagg i den fargen, men jeg skaffer meg nok flere i løpet av høsten. Var ikke alle plaggene i kollasjene over som var like fine, men jeg bare mikset sammen fullt av ting i den fargen, haha. Liker spesielt blusen øverst til høyre, vesken øverst til høyre og skoene med nagler/spikes over hele seg.

Andre som liker vinrød/burgunder?

 • Skrevet: 28.08.2012  •  Kl: 20:03  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 5

Heihei!! Dette har ikke vært en særlig innholdsrik dag. Jeg kjenner jeg begynner og bli syk, så jeg har levd på Doc og paracet (og krutonger med ranch dressing som dip da... haha!). Har også problemer med minnekortet, det er over 2 år gammelt og ødelagt, og Macen finner det ikke, så jeg får ikke tak i bildene mine. Jaja. Må vel skaffe meg et nytt et da. Uansett, over til noe annet. I morgen er det siste episode av Pretty Little Liars før en 2 måneders pause. Er vel halvveis i sesong 3 nå tror jeg. Gleder meg helt sykt til morgendagens episode!! Eller PLL kommer ut på tirsdager i USA, men man kan laste ned eller se det online på onsdager i Norge pga tidsforskjellen.


SPENNENDEEEE!!!

De som ikke ser på Pretty Little Liars bør virkelig begynne å se på det! :-)

Ser du på Pretty Little Liars?

 • Skrevet: 27.08.2012  •  Kl: 19:07  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6


1. Hoppe i fallskjerm

2. Lære meg å bruke spisepinner skikkelig. Har blitt flinkere, men suger fortsatt.

3. Gå i spagaten

4. Vinne i lotto

5. Slå min personlige rekord i freia påskeegg-spising.. haha

6. Dra tilbake til New York7. Starte mitt eget firma

8. Lære meg å like tran, det er jo sunt! Haha.

9. Surfe i Australia

10. Lære mer geografi (haha, det trengs) 

11. Gifte meg med Chad Michael Murray... det skjer jo seff12. Slutte å banne

13. Slutte å tro at 13 er et ulykkestall

14. Slutte å være overtroisk og naiv

15. Møte mine største idoler/stilikon
16. Få 10 barn (okay, kanskje  litt mange) Holder vel med 3, kanskje?

17. Lære meg å ta de rette valgene

18. Svømme med delfiner19. Lære meg kunsten bak suksessfull blogging

20. Forstå at det ikke er lurt å legge seg sent når man må stå opp tidlig neste dag!!!

Utsetter forresten blogganbefalningen noen dager, siden jeg vil gjerne at flere skal melde seg på ;-) MELD DERE PÅ HER!!!

Noe av dette du vil gjøre før du dør? 

 • Skrevet: 26.08.2012  •  Kl: 19:54  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

... or noooot! Overskriften stemmer overhodet ikke i dag, for å si det sånn. Har sikkert tatt 70 bilder på rad, og jeg likte så og si ingen av dem. The sexy girl strikes again, guys... Klokken er ikke 20:00 engang, og jeg er allerede utslitt. Sitter her og drikker en delicious Red Bull for å holde meg våken. I går jobbet jeg 12 timer, og i dag jobbet jeg 8 timer. Både lørdag og søndag sto jeg opp halv åtte. Trøtt da eller? 


Skulle prøve meg på noen få push ups. Haha, her så jeg feit ut! Skjorta er i L i fra herreavdelinga på H&M vel og merke. Hehe!


........ slik gikk det! Hahhaha, very promising, missy.

Forresten! Så nettopp "She's The Man" med Astrid, og Channing Tatum er seriøst en av verdens deiligste menn. No kidding. Jaja, nei, nå skal jeg slappe av med litt gulrot og dip. Nomnom.

Dere må huske å melde dere på blogganbefalning !!!TRYKK HER!!! Vinneren får et eget innlegg der jeg anbefaler bloggen hans/hennes. 

Hva skal du i kveld?

 • Skrevet: 25.08.2012  •  Kl: 12:55  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 8

Heihei folk! Da har jeg jobbet i 4 timer allerede (sto opp 07:30, OMG LIZZM haha), og slapper nå av hjemme fram til 15:30. Sitter her og spiser nudler og drikker Pepsi Max mens jeg ser på Disney Channel. Hehe, koselig! ANYWAYS. Da tenkte jeg å ha en blogganbefalning, har ikke hatt det på sikkert 2 år! Bare legg igjen bloggadressene deres, så skal jeg anbefale bloggen jeg liker best.Noen som vil bli anbefalt? Vinneren vil få et eget innlegg med en anbefalning! Jeg kårer vinneren på mandag.

 • Skrevet: 24.08.2012  •  Kl: 17:42  •  Kategori: Musikk  •  Kommentarer: 6

Akkurat nå sitter jeg og slapper av med Modern Family og litt ostepop. Føler jeg fortjener det etter jeg har jogget og hatt styrketrening. Beat that! Haha, neida. Hovedgrunnen til at jeg spiser litt usunt i dag, er fordi jeg har vært sunn hele uka. Woohoo! Prøvde å jogge sammen med hunden for første gang i dag, og det gikk overraskende bra. Bortsett fra at på veien tilbake skulle hun lukte på absolutt alt, selvfølgelig. Har fri fra jobb i dag, og jeg må innrømme at det har vært herlig. I helga derimot, skal jeg jobbe mye. Skal jobbe fra 8-12 og 16-24 i morgen, og 8-16 på søndag. Har heldigvis fri på mandag igjen, så jeg får litt tid til å slappe av.I kveld skal jeg bare slappe av med en film og litt godteri, mens jeg lader opp til jobbhelg. Så, ja, dere får ha en fin fredagskveld! TGIF, or whaaaat??!! ;)))xD:P<3<3


Natalia Kills - Wonderland. Ah, elsker denne sangen!!!

Hva skal dere denne fredagskvelden? Likte dere sangen? 

 • Skrevet: 23.08.2012  •  Kl: 22:41  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 6Hahhahhhahahahhaha jeg ler meg i hjel av cirka ALLE videoene hennes. Hun har tidenes søteste hunder, og hun lager de morsomste videoene. Den øverste videoen har forresten snart 45 millioner hits. SYKT! Anbefaler dere å sjekke ut (og subscribe!!) flere av videoene hennes på YouTube. Brukernavnet hennes er "jennamarbles" :-)

Har du sett videoene hennes før? Har du noen YouTube-videoer å anbefale?

Hey peeps. I dag har jeg hatt fri fra jobb, og har egentlig bare gått og tråkket rundt hjemme. Var jo flink å vaske og rydde rommet mitt i går, så i dag følte jeg ikke at jeg måtte gjøre noe fornuftig. Haha neida. Jeg og Astrid tok oss en joggetur og sprang intervaller opp en bratt bakke. Ble sykt svett og rød i trynet. Lol. Ellers har jeg sett den nyeste episoden av Pretty Little Liars og hentet pappa på flyplassen. Produktiv dag, ja.


T-skjorte fra ONLY. Bukse fra H&M. Skjerf fra Cubus. Klokke fra Clas Ohlson. Armbånd fra suvenirbutikk ved Mount Rushmore. Sko fra Converse.


"Astrid, ikkje ta fleire bildaaaa!"

Hva syns du om antrekket?

Et av mine stilikon (i tillegg Selena Gomez og Lauren Conrad) er Mary-Kate Olsen. Elsker hvordan hun kler seg! Eller ihvertfall hennes "street style", er litt bohemian, casual og girly. Love it! Legg merke til at hun har på seg solbriller på alle bildene utenom ett (hvor hun holder de i hånden), hahaha!

Har du et stilikon? Isåfall: hvem?

 • Skrevet: 19.08.2012  •  Kl: 21:42  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Hey! I dag sto jeg opp så tidlig som 07:15, fordi jeg måtte på jobb til 08:00. Da jeg var ferdig (klokka 16) dro jeg rett på Milano med Anja, Astrid og mamma. Elsker maten der! Pizzaen er ihvertfall god. Nomnom, heheh.


Anja, meg og Astrid med pizzaen sin. Hahah, sjekk trynet hennes hehehe sorry As;;


Astrid med eplemosten sin... lol. Også verdens beste mat til høyre. Bestilte kylling durum kebab eller hva det heter, og det var sykt godt.

Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive, er så ukonsentrert siden jeg sitter og ser på fotballkamp på TVen mens jeg hører på musikk. Haha. Forresten! Dere må høre denne sangen, den er sykt bra!!! 

Maroon 5 - Lucky Strike

Likte dere sangen?

 • Skrevet: 18.08.2012  •  Kl: 21:53  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 12

I dag var jeg, Andrea og lillesøster Astrid i byen i hele 4 (!!!) timer. Må innrømme at jeg ble litt lei av å se i butikker osv, for 4 timer innpå et kjøpesenter med fullt av folk er MYE. Vi var meget sunne i dag, og spiste på Burger King. Deretter shoppet vi litt back to school-klær til lillesøster, og hun fikk seg noen fine plagg fra Cubus. Siden dere bryr dere liksom. Ellers kjøpte jeg bare en genser, en shampoo og balsam og mat da selvfølgelig. Har forelsket meg helt i fargen vinrød, og kommer nok til å investere i en del plagg i den fargen fremover. Er litt usikker på om genseren jeg kjøpte var rar eller ikke, for den var liksom "klipt opp" (haha, ikke akkurat) på siden. HAHA, forresten. Litt forskjellig lys på bildene, siden noen (kremt) er ikke så nøye når hun tar bilder.


Haha, skjer med "hånd-stillingen"?


Der ser dere hva jeg mener med at genseren er "klipt opp" på siden. Og, ja den var sånn. Haha!


Hehe, ikke redigert i det hele tatt ;))) Genseren min er fra Vero Moda.

Hva syns dere om genseren?

 • Skrevet: 17.08.2012  •  Kl: 17:38  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9

Hey! Siden jeg har hatt litt problemer med bildeopplasteren, kommer ikke bildene fra hytteturen før i dag. Men det går vel bra, håper jeg. Hehhhh.

Resten av bildene ble tatt av Astrid og ble veldig uklare, haha. Så jeg valgte å stoppe her. Like greit egentlig!

Likte dere bildene? 

 • Skrevet: 16.08.2012  •  Kl: 23:04  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Har problemer med bildeopplasteren til blogg.no, og DET IRRITERER MEG NOE SYKT!!! Har prøvd å laste opp bilder fra hytteturen i over 2 timer nå, men det funker ikke. Derfor legger jeg ut et innlegg som var forhåndsskrevet og lagret i arkivet. Andre som har problemer med bildeopplasteren?


Hva syns du om sitatet?

 • Skrevet: 15.08.2012  •  Kl: 20:01  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Passet noen av disse til deg?

 • Skrevet: 14.08.2012  •  Kl: 14:37  •  Kategori: Mobilblogg  •  Kommentarer: 3

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og blogger fra mobilen. Vi er nemlig på hytta langt oppå fjellet og det er så vidt det er dekning, så det blir nok ikke skikkelig blogging på et par dager. Håper dere får en fin dag :-)

Hva skal du i dag?

 • Skrevet: 13.08.2012  •  Kl: 13:21  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 11

Er det bare jeg som syns ombre hair er fint? Men jeg er litt forvirret: Er dip dye og ombre hair det samme? Noen som vet? Hvis ikke: hva er forskjellen? Håper noen kan svare meg på det, for jeg har lurt på det en liten stund, haha.


Jeg syns ikke ombre hair er like fint når man ikke har krøller/bølger, da blir overgangen så brå hvis dere skjønner. Når man har krøller eller bølger i håret ser det litt mer naturlig ut, og de to forskjellige fargene går på en måte litt inn i hverandre, og det blir en gradvis overgang. Siden jeg har rett hår kommer jeg ikke til å farge håret mitt slik, selv om jeg skulle ønske jeg kunne det. Ikke at jeg ikke kan, men det blir nok ikke fint på meg, så jeg har ikke planer om å gjøre det :-)

Egentlig er det jo litt rart at dette er in, i og med at det egentlig bare ser ut som en slags ettervekst. Haha! Det er litt rart med det. Men som sagt, ME LIKEY!!

Hva er deres mening om ombre hair? Hot or not?
 

 • Skrevet: 12.08.2012  •  Kl: 18:42  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Heihei! Dette innlegget blir en oppsummering fra dagen min fra 16:00 - 18:30. Haha! Jobbet nemlig fra 08:00 - 16:00, og etter det har jeg bare utnyttet sola så lenge den er her. I dag er det nemlig strålende sol i Molde, og jeg ble litt brunere av å sole meg i litt mer enn en halvtime. Hurra for slike dager! 

I dag har jeg...


... koset med Akita


... plaget Akita


... tatt stygge bilder av meg selv i bikini for å dokumentere at jeg skal ut å sole meg (nei, det er ikke hår under armen min, det er lo fra t-skjorta hahahah æsj)


... hatt besøk av isbilen


... vært usikker på hva slags is jeg (med pappa si lommebok... hehe!) skal kjøpe


... kjøpt en kjempegod is og en litt kvalmende lakris-is


... spist is

Hva har du gjort i dag? Er det finvær hos deg? (jeg vet jeg spør om det annenhvert innlegg!!! haha) 

 • Skrevet: 11.08.2012  •  Kl: 12:17  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7Seriøst, jeg får virkelig ikke nok av We heart it. Det er tusener på tusener av inspirerende bilder der! Har selv bruker der forresten, heter helenebug (typisk haha!), så følg meg gjerne :-) Anyways! Jeg er ofte innom We heart it, og ja... jeg har virkelig ikke ord på hvor mange fine bilder som finnes der. Søker ofte på "hair" for å finne inspirasjon til nye hårfrisyrer jeg kan prøve ut, er så utrolig mange fine! Dessverre er jeg ingen frisør for å si det mildt. Haha.

Hvor finner dere inspirasjon? Hva syns dere om bildene? 

 • Skrevet: 10.08.2012  •  Kl: 14:06  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 7

Husker dere at jeg fortalte dere at jeg skal i forsvaret? Fortalte jeg dere også at jeg er sånn ca tidenes svakeste person? Jeg har så og si IKKE muskler. Eller alle har jo muskler, men nå snakker jeg om muskler som faktisk VISES. Bicepsen min er ikke-eksisterende for å si det sånn. Men siden jeg skal ut i militærtjeneste må jeg gjøre noe med dette. Og dette kommer til å være MYE arbeid. Kondisjon er ikke så vanskelig å forbedre (etter min mening). Personlig har jeg alltid hatt en ok+ kondisjon. Men styrke kan som sagt bli litt verre. Jeg må begynne å ta armhevninger hver dag, og jeg må også forbedre meg stort når det kommer til situps. Pull-ups er for meg helt umulig, klarer ikke én engang. Så jeg må prøve å lære meg det også. Haha, wish me luck!


Inspirasjon! Er det ikke thinspiration de kaller dette? Haha, thinspiration... litt lættis ord.

Etter hvert som jeg kommer igang med treningen kan jeg legge ut en treningsplan hvis dere er interesserte.

Hva inspirerer DEG til å trene? Har du noen treningstips?

 • Skrevet: 09.08.2012  •  Kl: 19:01  •  Kategori: Musikk  •  Kommentarer: 4

So I cross my heart and I hope to die, that I'll only stay with you one more night. And I know I said it a million times, but I'll only stay with you one more night. <3 Maroon 5. Åh, jeg vet ikke hva jeg skal si en gang. Jeg elsker, elsker, elsker Maroon 5 sitt nye album, Overexposed. Mine favoritter er Daylight og One More Night.


Maroon 5 er bare så fantastisk, herregud <3 Stemmen til Adam Levine er så sykt fin!

Hva syns du om sangen? 

 • Skrevet: 08.08.2012  •  Kl: 16:33  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9

Heihei! Gjett hvem som kom hjem fra Sverige med altfor mye godteri til meg? Familien min kom seriøst med 1,5 kg smågodt til meg og 24 bokser Red Bull som jeg skal dele med Astrid. Hahhaha, kommer til å bli feit. Hvis noen har lyst på godteri er det bare å komme på besøk. Haha!


Haha, sjekk det ene hårstrået... Bukse og genser fra H&M. Smykke vintage (arvet).


NAM!


Litt mye Red Bull kanskje?


Astrid bestemte seg for å kjøpe gul fanta istedenfor oransj... why, girl? WHYYYY???!!!

Hva pleier dere å hamstre når du handler på Svenskegrensen?

Jepp, jeg trenger nye joggesko. Har bare et par fra Target jeg kjøpte i USA for en billig penge, og de er utslitte, og ikke særlig gode å trene i. Trenger helst et par sko som er gode å løpe i, siden jeg skal drive med en del kondistrening fremover. Derfor trenger jeg deres hjelp!

Har prøvd Nike Free Run før, og de er utrolig gode, for å ikke nevne at de er sykt fine. Men enkelte sier at de ikke er så gode å løpe i, de er mer egnet for jobb, hverdag eller styrketrening.


Har hørt at disse er veldig gode, men har aldri prøvd de selv. Likte veldig godt de øverste til venstre. Noen som har erfaring med Nike Air Max?

Har du noen joggesko å anbefale meg?

 • Skrevet: 06.08.2012  •  Kl: 14:55  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9

I dag er det finvær i Molde, og da jeg sto opp (til tomt hus siden familien er bortreist) lå Akita i buret sitt klar til å dra ut for å nyte finværet. Så da gjorde vi det. Lå og solte meg i en times tid, og jeg sovnet faktisk. Så var helt mindfucked da jeg våknet til tidenes sol-lys. Så dro vi på butikken for å kjøpe inn noe til middag, og jeg endte opp med noe kyllinggreier. Blir sikkert godt det!


Fresht... både t-skjorte og bikinitruse fra H&M.


Har lagt ut bilde av dette før! Elsker det. Deksel fra eBay til kun $3


<3


Elsker dette bildet. Ser ut som Akita er såååå glad da. Hahah! 

Nå skal jeg gå ut for å sole meg litt mer, wiiihhiii endelig finvær <3

Hvordan er været hos dere?


One Sleeve Shoulder Dress - Flower Bandeau Dress - Aqua Babydoll Dress


Pearl Dress - Sequin Prom Dress - Chain Neck Bandage DressSarah Sequin Dress - Chiffon Detail Open Back Dress - Lace Belt Dress

Sitter her og sikler etter tidenes fineste kjoler på Nelly, selv om jeg vet det ikke er vits å bestille noen. Denne høsten skal jeg jobbe, og da blir det nok ikke så mye bruk for fine kjoler. Og det blir det ihvertfall ikke i militæret, så jeg får nok vente en stund med kjoleshoppingen. Mine favoritter er de to nederste helt til høyre. Liker tydeligvis kjoler med belter. Haha!

Hvilken kjole likte du best?

 • Skrevet: 04.08.2012  •  Kl: 21:40  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 8

Heihei kjære blogglesere! I dag har jeg og Akita (hunden vår) nytt dagen alene hjemme. Jeg passer nemlig hunden mens resten av familien valgte å dra til Sverige uten meg. Takk for den BTW... De skal til Ullared (en kjempestor butikk i Sverige som minner litt om Walmart) og Liseberg. Hadde ikke vært feil å få bli med, men NEIDA. Jaja, kan ikke si det er så ille å tilbringe litt kvalitetstid med denne søte skapningen:


Bildet er tatt i dag da vi gikk tur til butikken. Er grått og trist i Molde i dag. Kan ikke si at det er et uvanlig syn med regn her...


Antrekket blir kjedelig når været er det. Støvler fra Hunter. Bukse fra H&M. Regnjakken er pappa sin (haha), siden jeg ikke har selv.


I samme bygg som butikken finner du ei kro/en kafé. Der møtte jeg oldemor og tanta til morfar (ja, eller oldemor sin søster :-P), og de spanderte både vårruller og is. YUM!


I går derimot var det finvær, og jeg hadde på meg t-skjorte fra Gina Tricot. Shorts fra H&M. Caps fra New York Yankees Baseball (eBay)


Skal kose meg med pizza og et random blad jeg kjøpte. Altså de skriver om både Olsen Twins OG Bieber? Hallo? Da MÅ det jo være bra!! Haha...


Nammmiiiii!

Nei, nå skal jeg og Akita kose oss med en film. Hvilken det blir vet vi ikke enda. En ting er sikkert, det blir nok Sex and The City-maraton på TV3 senere i kveld! Tror det begynner 22:30 til dere som er interesserte :-)

Hva skal du i kveld? Er det fint vær der du bor?

 • Skrevet: 03.08.2012  •  Kl: 14:14  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 7

Siden jeg skal i militæret, og jeg gjerne vil dokumentere tiden min der i bilder trengte jeg et nytt kamera. Ikke det at speilreflekskameraet mitt ikke er bra nok, det er bare det at det er så stort og tungt + ganske dyrt, så jeg føler ikke for å ta det med meg. Da jeg så at så at Expert hadde Nikon Coolpix S3300 på tilbud tenkte jeg å slå til mens det var litt billigere. Kameraet er kjempebra etter min mening, det veier nesten ingenting, har over 16 megapiksler, HD videoopptak og stor skjerm med bra oppløsning. Alt i alt er jeg veldig fornøyd.

Hvilket kamera har du?

 • Skrevet: 02.08.2012  •  Kl: 21:05  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7

Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne, for det har vel egentlig ikke gått helt opp for meg at jeg "har blitt voksen". Med "har blitt voksen" mener jeg at jeg er ferdig med all grunnskole, og er klar for neste steg i livet. Det er egentlig veldig skummelt å tenke på at jeg må klare meg på egenhånd fra nå av. Altså, nå er det ingen skolegang som er obligatorisk lengere, og det skremmer meg litt. Hvorfor? Jo, fordi det betyr at jeg må ta valg. Og det å ta valg kan være veldig vanskelig, spesielt for noen som ombestemmer seg ofte, slik som meg. Dere lurer sikkert på hva jeg skal til høsten, og for å være helt ærlig lurer jeg faktisk på det samme selv. Nå har det seg slik at jeg skaffet leilighet i Oslo for cirka en måned siden, men for en ukes tid siden fikk jeg vite at jeg ikke kom inn på de studiene jeg ville (i Oslo), (kom kun på venteliste), så derfor måtte jeg gi fra meg leiligheten. Det var da jeg bestemte meg for å kontakte forsvaret og si at jeg var interessert i å gjennomføre førstegangstjeneste. Jeg ble dermed satt opp på vakt og sikring i luftforsvaret med innrykk januar 2013. Det betyr at fra januar 2013 kommer jeg til å slite meg igjennom et år med strenge vilkår og mye fysisk aktivitet. Har vel godt av det, og jeg må ærlig innrømme at jeg faktisk gleder meg litt. Men jeg er også litt redd og nervøs. Siden jeg ikke skal i forsvaret før januar neste år betyr dette at jeg ikke har noe spesielt å gjøre denne høsten. Det jeg sannsynligvis kommer til å gjøre, er å skaffe meg en jobb (i tillegg til deltidsjobben min på Statoil), og tjene penger til studier osv. Er ikke utrolig motivert til å jobbe i et halvt år, men jeg har egentlig ikke noe annet valg. Vurderte å studere i Sydney i Australia i 3 mnd, men siden det er ganske dyrt er det bedre at jeg tar det etter militæret, slik at jeg slipper å ta studielån. I tillegg til å jobbe blir jeg nødt til å tvinge meg selv til å bli en treningsnarkoman. Må komme meg i god form før jeg går inn i forsvaret, slik at jeg ikke omkommer den første uken. Skal jo trossalt springe 3000 meter i tillegg til å ta uendelig med push ups, sit ups og pull ups, så her gjelder det å komme i gang ASAP!!! Ønsk meg lykke til sier jeg bare.


Studentliv! Dette kommer til å bli min hverdag om et år, maks to.


Australia <3<3<3 Skal ikke nekte for at det frister å studere her i 3 mnd, om ikke lengere.


Også var det forsvaret da. Kan virkelig bli interessant! Grugleder meg!!

Hva er dine planer etter VGS? Noen andre som skal i forsvaret?

 • Skrevet: 01.08.2012  •  Kl: 22:52  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 17

Anbefaler dere å lese teenagerposts.tumblr.com, står så mye genialt der! Tenkte å legge ut mine favoritter fra de nyeste innleggene. Men først et nydelig fjortis-speilbilde som ikke har noen ting med innlegget å gjøre!- That awkward moment when nobody likes your Facebook status.

- When I have money I have nothing to buy, when I don't have money I want everything.

- Dear student who finished the test in 7 minutes, I HOPE YOU FAIL! Sincerely, still on the first question.

- Childhood is like being drunk, everyone remembers what you did, except you.

- People are like music, some speak the truth and others are just noise.

- That mini heart attack you have when someone says "I heard something about you".

- I don't care what your gender is, I'm calling you dude.

Følger du teenagerposts på tumblr? Hvilken "setning" likte du best?