• Skrevet: 27.07.2014  •  Kl: 16:40  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Hei! I dag er det helt nydelig vær, så jeg har vært ute mesteparten av dagen. Jeg og Akita har badet i sjøen, og det var faktisk overraskende varmt. Har også testet ut litt skills på det nye Penny Board-et mitt. Er litt skeptisk enda, men jeg begynner å få det til litt. Er bare dumt at vi kun har bakker utenfor huset vårt. Er ikke helt klar for å kjøre i en nedoverbakke enda, haha...


Elsker dette bildet fra Mount Rushmore <3 Savner familien sykt mye allerede!!

Dette blir et veldig kort innlegg siden jeg har dårlig tid. Skal spise middag på McDonalds (#EatClean), også skal jeg på Aker Stadion og se Molde - Rosenborg spille. Håper såklart at MFK vinner, er jo ikke noen tvil om det. Hvit og blå til vi dør, eller hva? Haha. Håper alle har en fin søndag!

Hvem heier du på under Molde - Rosenborg? Hva skal du i dag?

 • Skrevet: 26.07.2014  •  Kl: 12:46  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hei! Endelig er jeg hjemme i Norge. Eller jeg har vært hjemme siden ca klokken 17:00 på torsdag, men jeg har vært så sliten og jetlagged at jeg ikke har orket å blogge. Siden jeg kom hjem har jeg besøkt morfar, oldemor osv, også har jeg og Ane Serine badet i sjøen. Er så utrolig deilig å bo rett attmed sjøen igjen!! I North Dakota er det verken sjø eller fjell å se... haha.

Men over til overskriften: bagasjetrøbbel!! Jeg har jo tidenes uflaks når det kommer til reising. Har jo allerede opplevd at flyselskapet mistet kofferten min 2 ganger før, så jeg hadde håpet at det ikke skulle skje igjen. Men det gjorde det... Da jeg landet i Oslo sto jeg ved bagasjebåndet kjempelenge, men begge koffertene mine manglet. Jeg gikk bort til skranken for å gi beskjed, og damen bak disken kunne fortelle meg at den ene var fortsatt i Amsterdam, mens den andre fant de ikke i systemet, så jeg måtte dra hjem uten koffertene mine.

I går fikk jeg telefon om at koffertene var funnet, og at begge var på vei til Molde. Jeg fikk beskjed om at noen fra flyplassen var på vei hjem til meg med begge koffertene. Men det viste seg at den ene kofferten ikke var min. De hadde satt på feil lapp på den... Så i sta snakket jeg med flyselskapet, og de sa at kofferten kommer til Molde i kveld, så da får jeg bare håpe at det er riktig denne gangen!! Jeez for et styr!


Haha, har ikke pakket ut enda, for å si det sånn. Katten er veldig fornøyd med at kofferten ligger der!?


Close-up av den rareste katten du kan tenke deg.


Verdens beste Akita!!

Har du opplevd at kofferten ikke kom med samme fly som deg?

 • Skrevet: 24.07.2014  •  Kl: 10:00  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Dette innlegget er tidsinnstilt

Akkurat nå sitter jeg nok på flyet på vei hjem eller noe. Reiste fra Bismarck klokken 17:00 (dvs midnatt norsk tid), og kommer ikke hjem før 24. juli ca. 18:00 norsk tid. Blir nok en lang reise, men gleder meg litt til å komme hjem til venner og familie, og ikke minst verdens fineste hund og katt <3 

Uansett. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra turen til South Dakota forrige helg. Vi dro blant annet innom Montana, siden jeg ikke hadde vært i den staten før. Så jeg fikk tatt et bilde med skiltet, haha! Jeg besøkte også Mount Rushmore (de presidenthodene i fjellet) for andre gang. Elsker det monumentet, er veldig imponerende hvordan de har fått det til. Vi var også i en hule under fjellet som var utrolig fin. Det er ikke så veldig mange bilder, men håper dere liker de jeg legger ut. Vi snakkes vel når jeg kommer hjem :-)


Haha se øynene mine, loool!! Har vært i enda en stat nå, Montana.


Var i en fantastisk hule under bakken på fredag (18. juli), det var så sykt fint der!


Her er vi 53 meter under bakken :-)


Mount Rushmore. Presidentene: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt & Abraham Lincoln.


Me & the cat lady. Haha, neida. Meg og vertssøter. Sensurerte ansiktet p.g.a. hun vil ikke vises på internett.


Busy busy!!

Hva syns du om bildene? Har du besøkt Mount Rushmore før?

 • Skrevet: 23.07.2014  •  Kl: 20:45  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Klokken er 13:45 her

Da er dagen offisielt kommet. I dag reiser jeg hjem igjen til Norge. Jeg har nå vært i Bismarck, North Dakota i nøyaktig 5 uker. På en måte føles det som om jeg har vært her mye lenger, men på en annen måte føles det som om jeg nettopp kom hit. Har litt blandede følelser akkurat nå. Kommer til å savne denne fine, lille familien kjempemye. Men samtidig gleder jeg meg til å se familie og venner hjemme i Norge. Også gleder jeg meg kjempemye til å se de søte fjesene til Akita (hunden) og Gråtass (katten). Reiser til flyplassen om en halvtime, så tenkte jeg bare måtte oppdatere dere kjapt før jeg starter på min 17 timers lange reise. Gleder meg til å sitte på fly.... ehh OR NAH. Har faktisk med meg 1 håndbagasje på 8 kg og hele 2 store kofferter som begge veier 23 kg hver (haha), så det blir tricky å få med seg alt. Håper det ikke er altfor dyrt å sende koffert nummer to! Tenkte jeg skulle legge inn litt bilder fra i går, den siste hele dagen jeg hadde her i Bismarck. Var en veldig fin dag hvor jeg og Belle spiste lunch på Taco Johns etterfulgt av en tur på kjøpesenteret hvor vi kjøpte oss et matchende armbånd som det står "Sister" på <3 Vi dro også inn til neglesalongen hvor vi tok en manikyr. Jeg tok Shellac-negler, og de ble utrolig fine. De på neglesalongen påsto at de varer i en måned, så da får jeg bare håpe på det, siden de er så fine. De kostet ikke mer enn $35 heller!! I Norge tror jeg det koster sånn 700-800 kroner.


Sånn ser neglene ut. Det er mine naturlige negler btw. Her ser dere også de fantastiske Conversene jeg kjøpte på søndag.Annie <3 Hunden som spiste pommes frites utenfor Dairy Queen. Hahaha! Søteste.


Matchende armbånd <3

Sorry for at det ikke ble så mange bilder, men jeg har litt dårlig tid. Så vi snakkes når jeg kommer hjem. Har forresten lagret et innlegg som postes i morgen tidlig mens jeg er ute og flyr.

Hva syns du om neglene? Var ikke Conversene fine?

 • Skrevet: 23.07.2014  •  Kl: 00:19  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 17:15 her

Heihei! Kom akkurat hjem fra kjøpesenteret, og nå tenkte jeg at jeg skulle oppdatere dere om hva jeg gjorde i helga. Måtte tilbringe litt kvalitetstid med Belle i dag siden jeg reiser hjem i morgen. Forteller mer om hva vi har gjort i dag i neste innlegg. Nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle om musikkfestivalen jeg var på fra fredag til mandag.

Festivalen (Hills Alive) blir holdt i Rapid City, South Dakota i juli hvert år, og dette er 29ende året på rad. Det er en festival for kristne, så det er kun kristne band som spiller. Høres kanskje kjedelig ut, men musikken er utrolig bra. Det er ikke salmer eller noe.. haha! Det er som regel rock, og de synger ikke bare om Gud og Jesus liksom, mange av bandene har utrolig fine sanger. Mine favoritter spilte på søndag kveld, og det var et band som het "for KING & COUNTRY" og "Newsboys". Begge to var helt sinnsykt flinke. Og jeg fikk møte Joel Smallbone (sanger i FK&C) etter konserten, og jeg hadde to trommestikker som han signerte + at jeg tok bilde med han. #Starstruck! Her er noen mobilbilder (legger ut kamerabildene i et annet innlegg):


Søta sjøl <3


Møtte Rhett Walker Band


Joel & Luke Smallbone fra for KING & COUNTRY 


Joel sto midt i publikum og sang.


God stemning!!


Haha, securityguarden som skulle ta bilde av meg og Joel tok 30 selfies i tillegg. Dette er ett av de.


STARSTRUCK


Ocean Water fra Sonic. SYKT GODT.

Hva syns du om bildene? Hva har du gjort så langt denne sommeren?

 • Skrevet: 17.07.2014  •  Kl: 20:27  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 13:25 her

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og Skyper med Astrid mens jeg blogger, multitasking, håhå flink...?! Har akkurat støvsuget hele kjelleren + rommet mitt. Skal bort i hele helga, så vi måtte ryddet huset før vi drar klokken seks i morgen tidlig. Skal til Rapid City, South Dakota som er ca 6 timer med bil her ifra. Vi skal på en festival som heter Hills Alive, og vi kommer ikke hjem før mandag. Blir sikkert bra! I dag er det bare 6 dager igjen til jeg reiser hjem igjen. Gruer meg til å reise fra denne plassen, og fra den fantastiske familien jeg har bodd hos :( Men gleder meg til å se venner og familie igjen, og spise litt sunnere mat. Haha, er vel ikke noen hemmelighet at amerikanere ikke har det sunneste kostholdet. Og det værste er at jeg nesten ikke har trent mens jeg har vært her, så må nok begynne med hardtrening når jeg kommer hjem. LOL (særlig).

Skal forresten anbefale dere en side som heter Hulu Plus, som er nesten det samme som Netflix, bare enda bedre faktisk. Det koster $8 i mnd, så ca 50 norske kroner. Tror det egentlig bare funker i USA, er ikke helt sikker, så får teste det når jeg kommer hjem. Jeg måtte ihvertfall ha en amerikansk zipcode, så brukte bare den jeg har her. Satser på at jeg får brukt det i Norge også. Det er en ukes prøvetid, så får det gratis i en uke før jeg bestemmer om jeg vil ha det eller ikke. De har ihvertfall så og si alle filmer og TV-serier, og de fleste kommer ut en dag etter de kom på TV, og det gjør de IKKE på Netflix, haha.

Har forresten kommet inn på Høgskolen i Ålesund. Er så utrolig glad og lettet nå!! Kom inn på markedsføring og ledelse, akkurat det jeg ville komme inn på. Det var det jeg hadde som førstevalg. Så nå er jeg og Andrea offisielt roomies <3<3 Gleder meg til jeg flytter inn om 2-3 uker :D

Har du Hulu Plus? Hvilken skole skal du gå på til høsten?

 • Skrevet: 14.07.2014  •  Kl: 19:38  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Hei! Akkurat nå sitter vertssøstra mi og kaprer telefonen min, haha. Har akkurat Skypet med Astrid og Therese. Koselig som alltid! Er bare 9 dager til jeg skal reise hjem igjen. Gruer meg, men gleder meg til å se venner og familie igjen. Dessverre er hele familien mi på ferie fra slutten av juli (rett før jeg kommer hjem) og de blir borte til 11. august eller noe. Anyways, tenke jeg skulle legge ut bildene fra helga. Håper dere liker bildene!


Excited!!
Det er en gigantisk fornøyelsespark inne på kjøpesenteret.
En av mine favorittkaruseller.
Litt mørkt bilde, men denne berg- og dalbanen går helt seriøst rett opp og rett ned 90 grader. INSANE!


Benihana, en japansk restaurant hvor de lager maten foran deg som et show.


Beste sushien jeg har smakt på lenge.


Spiste verdens beste burger på Rainforest Café.


Us The Duo fra Vine hadde konsert på kjøpesenteret på lørdag. STARSTRUCK!


IHOP <3<3


Den beste frokosten på lenge! #ihop4life

Nå skal vi spise lunch på Pizza Hut, så vi snakkes!! Ha en fin mandagskveld videre :-)

Hva syns du om bildene? 

 • Skrevet: 14.07.2014  •  Kl: 03:29  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 20:20 her

Hei! Hvordan går det med dere? Grunnen til at jeg har vært borte fra bloggen i noen dager er fordi jeg har vært i Minneapolis. Har vært på USAs største kjøpesenter, så kan vel mildt sagt si at det har vært en fantastisk helg! Har kjøpt alt for mye både til meg selv og til familie og venner, så det skal bli vanskelig å pakke når jeg reiser hjem igjen om 10 dager. Kommer nok til å trenge en ekstra koffert... haha!! Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder jeg tok med mobilen. Kan legge ut bildene jeg tok med kameraet mitt en annen dag. Akkurat nå må jeg pakke ut, åhhh sykt kjedelig, men må vel gjøres.


Spiste på Chipotle på fredag. Var helt fantastisk (selv om det ser disgusting ut på bildet, haha!)


Kjøpesenteret var ganske travelt kan man si. Dette er bare en brøkdel av kaoset.


Disse skoene kostet bare 300 norske kroner. Elsker fargen!


ENDELIG fikk jeg kjøpt meg Michael Kors-veske.

Har du besøkt Mall Of America før? Hva syns du om skoene og veska?

 • Skrevet: 09.07.2014  •  Kl: 23:01  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 6

Klokken er 16:00 her

Hei! Håper alle har hatt en fin onsdag. Hører rykter om at det har vært rundt 30 grader i Molde. Har vært fint her også, men ikke riktig 30 grader (heldigvis). Her er det så lange vintre at folk går i shorts hver gang gradestokken viser mer enn 15 grader, til og med når det regner! Haha. I dag har jeg og Belle vært på kino og sett en film som heter "Heaven Is For Real". Btw: sykt at det bare kostet 40 norske kroner for en billett og at man kunne legge setene bakover (slik som på bussen, lol)!! Men uansett, filmen var veldig bra. Den er basert på en sann historie om en 4 år gammel gutt som må fjerne blindtarmen, og er veldig nær døden. Mens han blir operert ser han himmelen. Han møter Jesus, engler og slektninger som har dødd og kommet til himmelen. Det var en utrolig trist film!! Uansett om du er kristen eller ikke, er dette en veldig søt film, og den åpner øynene dine og viser deg hva som er viktig her i livet. Anbefaler dere å se den (hvis den går på kino i Norge) :-)


Dagens antrekk. Kimono og topp fra Styles For Less.


Haha, måtte bare legge ut dette bildet fra i går. Skulle ta bilde av de nye solbrillene mine, også ser det ut som at det er Christy sin arm.

Har du sett Heaven Is For Real? Hva syns du om bildene? HAHA

 • Skrevet: 08.07.2014  •  Kl: 23:13  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 16:15 her

Hey, peeps! Akkurat nå sitter jeg og hører på Boom Clap av Charli XCX, en av mine favorittsanger for tiden. Har ikke så mye å fortelle fra dagen, siden det har vært en "hjemmedag", derfor tenkte jeg at jeg skulle vise dere de nye solbrillene mine som kom i posten i dag. Elsker de!!


Haha, pen.

Solbrillene heter Ray Ban Clubmaster, og jeg kjøpte de på ray-ban.com. Er litt usikker på om de sender til Norge, men siden jeg er i USA akkurat nå, var ikke det noe problem. Selve brillene kostet $150, som er ca 900 norske kroner. Koster 1300 eller 1400 på norske nettsider tror jeg, så det ble litt billigere.

Hva syns du om brillene? Har du Ray Bans?

 • Skrevet: 07.07.2014  •  Kl: 21:27  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 14:25 her

Hey! Akkurat nå sitter jeg og ser på High School Musical 2 (haha!) mens jeg drikker en Freeze fra Taco Bell. SYKT GOD! I dag har vi engentlig ingen planer, det eneste jeg har gjort så langt: har vært og kjøpt noen feriegaver til familie og venner også har jeg og Belle spist verdens beste lunch på Taco Bell. Må vel fortelle litt fra lørdag og søndag også kanskje. Som jeg skrev i forrige innlegg, dro vi på en liten campingtur fra lørdag til søndag til en plass som heter Spearfish i South Dakota. Det var veldig koselig hvis man ser bort i fra alle myggstikkene jeg fikk. Var blant annet i Rapid City hvor vertsfamilien har bodd før, og der dro vi i den gamle kirka deres. Møtte utrolig mange koselige folk der! Alt i alt var det en veldig fin "Fourth Of July Weekend" :-)


#4thOfJulySelfie


Gårsdagens lunch (ja, jeg vet jeg er sunn!)


Måtte ha noen suvernirer fra Starbucks..
 


Verdens beste Christy


Dagens lunch, siden det eneste jeg gjør i USA er å shoppe og spise. Matvrak <3<3 Cinnabon delights var THE BOMB!!


Denne må dere prøve hvis dere noen gang spiser på Taco Bell. Freeze, KIckstarter Mountain Dew Cherry eller noe.

Nå skal jeg logge meg inn på Skype, så kanskje jeg får kontakt med venner eller familie hjemme i Norge :-) VI BLOGGES!

Flere matvrak her? HAHA!! Har du spist på Taco Bell før? 

 • Skrevet: 05.07.2014  •  Kl: 20:21  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 13:20 her

I går var det som de fleste sikkert vet, USAs nasjonaldag. Dette var min første feiring av den amerikanske nasjonaldagen, og den skuffet ikke akkurat. Hadde en lang, men veldig fin dag. Det beste med dagen var vel slutten, altså fyrverkeriet. Akkurat nå holder jeg på å pakke til en campingtur i South Dakota, ca 1 time unna Rapid City og Mount Rushmore (de 4 presidentene i fjellet). Har vært der før, men hadde ikke hatt noe i mot å dra dit igjen! Jeg har litt dårlig tid, så tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra feiringen i går.
State Capitol, den høyeste bygningen i Bismarck.
Maaaaaange amerikanske flagg... haha!
My faves ;-)))
Haha, ikke spør. Og nei, det er ikke en søppelbøtte (selv om det ser sånn ut ... haha!!)


Dette bildet ble tatt av meg og Christy for en halvtime siden. Er hun ikke skjønn?

Hva syns du om bildene? Har du feiret USAs nasjonaldag før? 

 • Skrevet: 04.07.2014  •  Kl: 06:45  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 23:45 her

Hei, folks! Siden klokken er rundt 7 om morgenen i Norge akkurat nå, så ligger sikkert de fleste og sover, mens andre gjør seg kanskje klar til jobb. Det er jo 4. juli om 15 minutter, og som kanskje mange vet er 4. juli USAs nasjonaldag. Eller Independence Day/4th Of July som amerikanerne kaller det. Vi skal feire det i en park med grilling og fyrverkeri, gleder meg! Skal prøve å få tatt en del bilder som jeg kan poste på bloggen. Blir herlig å endelig oppleve den amerikanske nasjonaldagen. Men over til noe annet. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra mandag da jeg og Belle var i dyrehagen. Enjoy, I guess!?

Hva syns du om bildene? Har du feiret den amerikanske nasjonaldagen (4. juli) før?

 • Skrevet: 02.07.2014  •  Kl: 19:00  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 12:00 her

Hei! Akkurat nå ligger jeg i senga og leser et sladderblad kalt Life & Style mens jeg venter på at familien skal logge på Skype. Fant nettopp ut at de er med bestemor, så blir vel et par timer til jeg får snakket med de. Så langt i dag har jeg solt meg i en times tid, er 25 grader her i dag. Utrolig deilig! Senere skal jeg og Belle på et utendørs badeland igjen. Var der forrige onsdag også, og i dag er det perfekt vær til å dra dit!

I går spiste vi lunsj på en italiensk restaurant som heter Carino's, også spiste vi frozen yoghurt på Cherry Berry. Beste jeg har smakt EVER!! Anbefales virkelig. Senere på kvelden dro vi og spiste på en restaurant/arkade som heter Space Aliens. Vi måtte ut og feire at vertsfar fikk lønnspålegg :-)


Trøbbel i Kardashian-paradiset.


Spiste sjokolade-froyo med cookie dough og brownie chunks. HEAVEN!


Elsker disse jeansene <3


Dere vet sikkert ikke hvem dette er, men jeg ble ganske starstruck da de fulgte meg på Twitter. De har en YouTube bruker som heter merrelltwins, check it out!!

Smakt Cherry Berry før? Vet du hvem Veronica & Vanessa Merrell er?

hits