• Skrevet: 12.07.2013  •  Kl: 16:01  •  Kategori: Design  •  Kommentarer: 3

For noen dager siden postet jeg et innlegg hvor jeg viste hvordan docken min ser ut etter jeg fiksa den selv.


Så i dag tenkte jeg å lage et innlegg hvor jeg viser trinn for trinn hvordan man endrer ikonene i docken. Det er ganske enkelt. For å finne ut hvordan jeg gjorde det søkte jeg bare "change dock icons on mac" eller lignende på Google.

1. Last ned Candybar. http://candybar.en.softonic.com/mac2. Last ned ikoner du vil bruke. Dette kan du blant annet gjøre på deviantart.com.


3. Det er veldig viktig at du sjekker at det er en ZIP-fil, RAR-filer og PNG-filer funker ikke som ikoner i docken.


4. Klikk på "Download file" i høyre marg, filen vil da lagres i Nedlastninger/Downloads.
5. Åpne Finder, gå inn på Nedlastninger/Downloads og finn filen.


6. Åpne Candybar samtidig som du har Finder-vinduet åpent.7. Finn ikonet i Finder, og dra det inn i Candybar

Legg merke til det blåe ikonet nederst til høyre.

8. Finn Finder (eller et annet ikon du vil endre) i Candybar. Ta det nye ikonet og dra det inn i det gamle.Så enkelt var det! Hvis dere ikke forsto forklaringen, eller har flere spørsmål er det bare å spørre :)

Har du Mac? Forsto du noe av dette?  

  • Skrevet: 07.07.2013  •  Kl: 20:29  •  Kategori: Traveling  •  Kommentarer: 3

Hei! Som noen av dere kanskje vet, var jeg nettopp i Kroatia (fra 15. - 22. juni) på seilferie. Tenkte å svare på et par spørsmål om reisen, og deretter legge ut en del bilder fra turen. Alle bildene kommer forresten i random rekkefølge, rett og slett fordi jeg ikke orket å sortere de.

Reiste du alene? Ja, det gjorde jeg. Meldte meg på en uke seiling i Kroatia via en organisasjon.

Hvilken organisasjon reiste du med? Bestilte med Kilroy, men "linjen" som eide båtene het Katarina Lines.

Hvor i Kroatia var du? Vi seilte til forskjellige steder hver dag, men for å nevne de fleste (i rekkefølge) Split, Makarska, Mljet, Dubrovnik, Trstenik, Korcula, Hvar, Bol. Har sikkert glemt et par steder.


Chiller på dekk.


Emma, Renée og Oakley på en nattklubb i Korcula.


Korcula.


Korcula.


Bar i Dubrovnik.


Restaurant i Korcula.


Siste kvelden. Party i Split. Tidenes kveld!!


Barbeque i Mljet.


Korcula. 


Korcula.


Meg, Andy og Emma. Utrolig stygt av meg, hahah!


Enda et glansbilde av meg. Meg, Oakley og Dayna.


Skumparty!


Rafting i Makarska.
Haha, elsker dette bildet!


Fra venstre: Dan, meg, Emma, Megan, Kayleigh og instruktøren.

Ble en del bilder fra Korcula, ooops. Sorterte bare etter de aller fineste bildene. Bør egentlig legge ut et bilde av hvor blått og fantastisk havet er i Kroatia, ser helt fake ut! Men det tar vi en annen gang. Havet er også utrolig salt btw. Det svir seriøst i ansiktet hvis du bader lenge. Av alle de som var på samme båt som meg var det ingen fra Norge, faktisk ingen fra Europa engang. Haha, det hadde jeg ikke trodd. Var 3 fra USA, 3 fra Canada, 3 fra Australia, 2 fra Chile og en fra New Zealand, og alle var herlige mennesker. Fikk skikkelig god kontakt med alle, og vi ble en fin liten gjeng. Var jævlig kjipt å reise fra de (og fra Kroatia såklart, sykt fint der), så vi har planlagt reunion i Chile. Haha, blir bra!

Hva syns du om bildene? Vært i Kroatia før?

  • Skrevet: 06.07.2013  •  Kl: 22:29  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Endelig har jeg fått Macen tilbake, og dere ANER ikke hvor herlig det er!! Satt i hele går kveld og fikset docken til min egen. (Skiftet ut ikonene med noen finere). Slik ser den ut nå:

Digger spesielt den grønne anda (som er Messages, sykt random egentlig), også jenta fra Despicable Me/Grusomme meg såklart!

Har også fått en kul bakgrunn. Ikke så sykt personlig, men alle bildene på Macen ble sletta :(

Det er en app som heter Live Wallpaper. Den koster 7 kr og finnes i App store for de som har Mac. 

Hvis noen er interessert kan jeg godt lage et innlegg hvor jeg viser hvordan man fikser docken på Mac, er egentlig ganske enkelt.

Ellers i dag har det vært 25 grader og sol, og jeg og Akita startet dagen med og gå oss en tur til kirkegården hvor vi stelte litt med grava til mormor.


Vi var også en tur og besøkte oldemor, også var vi en tur i byen hvor jeg kjøpte inn litt drikke til onsdag. På onsdag skal jeg nemlig få se søskenbarnet mitt, Margit, igjen, og vi skal mest sannsynlig ut. Lenge siden jeg har vært ute i Molde nå, så det blir spennende å se om det blir noe liv. Er ikke så ofte det er det, akkurat. Haha!


Har også fått meg nye Ray Bans. (Fantastisk fint bilde, jeg vet...)

I morgen skal jeg kanskje på en fire timers fjelltur med Ane Serine (og Akita da seff). Etter det skal jeg spise middag på Delia's Kro (lokal restaurant) med oldemor og morfar etterfulgt av å se Tromsø - Molde-kampen på TV. Blir nok en fin søndag. 

Andre som har Mac? Hva syns dere om docken min?

hits