hits
 • Skrevet: 29.06.2014  •  Kl: 19:46  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 12:45 her

Hei! Visste ikke helt hva jeg skulle ha som overskrift, i og med at jeg skal vise dere bilder av meg på en lekeplass. Hahahah! I går var vi nemlig i en by som heter Medora, hvor vi så en fantastisk Broadway-inspirert musikal. De var sinnsykt flinke. Kan vise dere bilder fra selve musiklaen i morgen, må bare få bildene fra vertsmor først. Klarte selvfølgelig å glemme kameraet mitt hjemme, så fikk ikke tatt bilder selv. Gjør dere klar til å le dere ihjel av 5 latterlige bilder av meg! Alltid like gøy å være litt barnslig i blandt, eller hva? :-)


Er dere ikke imponert over mine kunster? xD xD lolz

Hva har dere gjort i dag? Noen som er like barnslig som meg? haha

 • Skrevet: 27.06.2014  •  Kl: 23:31  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 16:30 her

Hey! Håper alle har hatt en fin fredag. Akkurat nå sitter jeg og hører på Tattooed Heart av Ariana Grande, åhh den sangen er så fin!!! Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt, men har egentlig ganske lite å fortelle fra denne rolige fredagen. Startet dagen med å stå opp halv elleve, trene litt styrke (første gang på to uker, ooops!), dusje og spise frokost.

Deretter kjørte jeg en tur til kjøpesenteret bare for å få tiden til å gå litt. Kjøpte nesten ingenting, bare en sykt kul tights og en nydelig, mintgrønn shorts. Begge deler kjøpte jeg på American Eagle. Ellers har jeg prøvd noe annet enn en Mocha Frappucino på Starbucks. WAIT WHAT? Prøvde en Mocha Cookie Crumble Frappucino, så den var ikke SÅ forskjellig fra den jeg vanligvis kjøper, men gud så god den var! Anbefales på det sterkeste.


Er ikke tightsen kul?


Haha, kreativ måte å vise fram dekselet mitt på. Glemte å nevne at jeg kjøpte meg nytt deksel i dag. Fra Rue 21.

I dag skal vi mest sannsynlig spise på Pizza Hut. En av mine favorittrestauranter. Gleeeeeder meg :-)

Hva syns du om dekselet og tightsen? Hva har du gjort denne fredagen? 

 • Skrevet: 26.06.2014  •  Kl: 22:55  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 15:55 her

Hallo! Går det bra med dere? Med meg går det helt fantastisk! Er nydelig vær (enn så lenge), og jeg er i kjempegodt humør for tiden. Har sikkert noe med at jeg er tilbake i USA hos verdens beste vertsfamilie å gjøre. Har en måned igjen nå, og den skal jeg virkelig nyte. Tiden går utrolig fort, og før jeg vet ordet av det er det august, og jeg er tilbake på skolebenken for første gang på 2 år. Wow, det blir sikkert tøft, men utrolig deilig. 

Uansett. Tenkte jeg skulle vise dere bilder fra forrige lørdag da jeg besøkte et sted som het Peace Gardens, helt nord i North Dakota, på grensen til Canada. Det var utrolig fint der, og jeg har en haug med bilder derfra. Er ikke så mye mer å si, så nyt bildene... hehe!


Dette var ikke fra Peace Gardens, men jeg måtte ta bilde av den. Haha!


Grensen melllom USA og Canada. Tårnet til venstre er i USA, tårnet til høyre er i Canada.


Står i USA og Canada samtidig xD xD


En skilpadde laget av hjulkapsler. Pretty cool.

Hva syns du om bildene? Har du vært i Canada før?

 • Skrevet: 25.06.2014  •  Kl: 23:33  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 6

Klokken er 16:35 her

Hei!! Akkurat nå ligger jeg sliten i senga og blogger, mens jeg hører på musikk. Jeg og Belle kom nettopp hjem fra Raging Rivers som er et slags badeland her i Bismarck. Er ca 23 grader her i dag, så det var egentlig perfekt å dra dit. Prøvde et par sklier som var helt jævlig. De ga meg tidenes brannsår på albuene, og det svir helt sinnsykt. Haha! Etter Raging Rivers dro vi på Dairy Queen og kjøpte is. Alltid like godt!


Har på meg snekkershortsen min i dag. Elsker den! Den er fra Bethany Mota sin kolleksjon på Aéropostale.


Mean Girls-inspirert crop top, "On Wednesdays we wear pink" fra Pacsun.


Haha, måtte bare legge med dette nusselige bildet av meg og Christy fra i går kveld.


Kjøpt meg to nye bikinier fra Victoria's Secret. Måtte bestille begge på nett siden de ikke hadde noe bra utvalg i butikken på kjøpesenteret her.


Elsker begge to!!

Hva syns du om bikiniene? Liker du også Mean Girls? haha..

 • Skrevet: 24.06.2014  •  Kl: 20:59  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 14:00 her

Hallo! Hvordan går det med dere hjemme i Norge? Her i USA er alt bra. I skrivende stund ligger jeg og Skyper med Astrid mens jeg klapper verdens søteste Christy. Så langt i dag har jeg vært en snartur på kjøpesenteret for å kjøpe meg sko. Trengte et par nye joggesko (helst Nike) og et par nye TOMS. Endte opp med litt mer enn som så (hehe..), men ikke sånn kjempemye. Ble ikke så veldig dyrt heller. Nike-skoene kostet i underkant av 500 norske kroner, mens TOMSene kostet litt over 300. Utrolig billig!


Amerikansk fotball fra Scheels. TOMS fra Journeys. Nike Free fra Foot Locker.


Nødvendigheter, lol! Fiji-vann aka verdens beste vann, EOS, tanntråd, sminkefjerner, Listerine og Listerine freshburst fra Target. Hettejakke fra Aéropostale.

Det meste jeg kjøpte trengte jeg og alt var veldig billig, så du må ikke bekymre deg, mamma! Hahahah :-) Resten av dagen skal jeg bare slappe av med vertsfamilien. Vi skal KANSKJE på kino, men vi klarer ikke å bestemme oss for hvilken film vi vil se. Selv har jeg veldig lyst til å se 22 Jump Street, men den er Rated R (dvs 17-årsgrense), så vertssøsteren min kan ikke se den. Håper alle får en fin tirsdagskveld videre!!


Hva syns du om innkjøpet? Har du sett 22 Jump Street?

 • Skrevet: 23.06.2014  •  Kl: 05:01  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 6

Klokken er 22:00 her

Heihei, godtfolk! Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hva jeg driver med i statene. Akkurat nå sitter jeg og vertssøster og ser på baseballkamp på TV. Har akkurat sett en film med hele familien, og det var kjempekoselig som alltid. I går sto jeg, vertsmor og vertsfar opp 05:30 (PÅ EN LØRDAG?!!!) for å kjøre i 3-4 timer. Vi skulle hente vertssøster på korpsleir helt på grensen til Canada. Mens vi var der fikk vi sett at hun og resten av korpset spilte konsert, også besøkte vi "Peace Gardens", som var en utrolig fin park. Tok MANGE bilder derfra, så kan vise dere en annen dag. Vi krysset faktisk grensen over til Canada, så nå har jeg enda et land på listen min.

Søndagen startet med at vi var i kirka en times tid. Det er veldig normalt å gå i kirka i USA, er utrolig mange som er veldig kristne her. Men kirka vertsfamilien min går i er ikke litt lik de norske lutherske kirkene en gang. Kirken er veldig moderne. Presten har på seg helt vanlige klær, og gudstjenesten starter med en slags rockekonsert med kristne sanger. Haha! Det er ikke så kjedelig å dra i kirka når de er sånne gudstjenester akkurat. Ikke at jeg er særlig kristen selv, men jeg har full respekt for de som er det, og syns det er helt greit å være med vertsfamilien når de drar i kirka. Menmen, over til noe annet. Som dere vet, var jeg på en liten (stor) shopping spree på fredag, og jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt. Sorry for elendige bilder, men orket ikke å ta bilder hvor jeg faktisk hadde på meg klærne. Så ja, klærne er mye finere på for å si det sånn!!


Fra American Eagle.


Fra Aeropostalé.


Haha, digger denne crop toppen. Fra Pacsun.


Dårlig kvalitet :p Skjørt fra Wet Seal.


Crop top fra Wet Seal.


Åh, elsker denne genseren!! Fra PINK (Victoria's Secret).
Verdens beste parfyme og en kjempesøt liten toalettmappe eller noe fra Victoria's Secret.


Haha, kjøpte sånn 15 truser på salg. Kleint å legge ut bilder egentlig, men er liksom et must når de er fraVictoria's Secret.


Joggebukse fra PINK (Victoria's Secret)


Verdens mykeste pysjamaser (IKKE KØDD) fra Victoria's Secret. Måtte ha en lang skjorte + ett sett siden de var helt fantastiske!

Hva syns du om innkjøpet? Noe du ville kjøpt?

 • Skrevet: 20.06.2014  •  Kl: 21:35  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 4

Klokken er 14:35 her.

Hellu! Akkurat nå sitter jeg ute i sola og koser meg mens jeg blogger. Har vært en fantastisk fredag så langt. Har blant annet kjørt bil helt alene i dag. Første gang jeg kjørte alene i USA #stolt Var automatgir også, noe jeg ikke er vant til, så det ble et par nye opplevelser i dag. Men det gikk helt fint, og jeg krasjet ikke, haha. Men herregud folk er elendig til å kjøre bil her.

Siden Annabelle fortsatt er på korpsleir, og vertsmor og vertsfar jobber fra 8-17, så har jeg vært alene hjemme hele dagen. Jeg har kjørt litt rundt i byen for å bli kjent her, også har jeg vært på en stor shopping spree. Brukte utrolig mye penger på Victoria's Secret for å si det sånn. Men det er verdt det! Den butikken har alt for mye fint, er nesten farlig å gå inn der. Kan vise dere alle innkjøpene mine en annen dag, akkurat nå har jeg ikke tid (les: gidder ikke å ta fram kameraet) :-)

Glemte også å nevne at jeg har spist lunch på Taco John's og en "blizzard" på Dairy Queen. Anbefaler dere å dra innom Taco John's og bestille en crunchy chicken burrito og potato olés og en double fudge cookie dough blizzard på Dairy Queen hvis dere er i USA! You won't regret it.


Haha, småkleint bilde. Kjøpte meg verdens fineste snekkershorts i dag på Aeropostalé og den søte stripete crop toppen fra Wet Seal.


Hehe...


Dette er dønn seriøst den minste brusen de hadde på Taco John's. ALT er større i Amerika.


Og dette er en "small" blizzard. Klarte ikke å spise halvparten engang.


Haha, nå begynner jeg virkelig å få mange armbånd. Kjøpte et nytt et i dag, det som står "LOVE" på. Fra Claire's.

Hva har du gjort i dag? Har du vært på Taco John's eller Dairy Queen før?

 • Skrevet: 19.06.2014  •  Kl: 16:47  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 09:45 her.

Hei, og god morgen! Eller god ettermidag for dere i Norge kanskje. Tenkte bare jeg skulle skrive et kjapt innlegg om at jeg har kommet trygt fram til Bismarck, North Dakota hvor vertsfamilien bor. De var kjempeglad for å se meg hele gjengen. Vertssøsteren min er på korpstur akkurat nå, så henne får jeg ikke sett før lørdag. Da skal jeg, Angie og Don på roadtrip til helt Nord i North Dakota, neeeesten i Canada. Gleder meg kjempemye til å se henne igjen!!


Var fantastisk å se Christy igjen!


Super kvalitet. Haha! Dette er Mittens. Hun er helt nydelig.


Startet dagen med en typisk amerikansk frokost. Bacon, hashbrowns (potet), biscuits og gravy. Sykt godt!


Nydusjet, fortsatt litt sliten etter reisen.


Har fått eget bad. Digger dusjforhenget.


Klesstativet med mange av klærne jeg glemte i Colorado. Haha!


Rommet jeg skal bo på mens je er her. Bra jeg er flink til å re opp senga ihvertfall!

I dag har vertsfamilien bestemt at jeg skal ha "hviledag" hvor jeg bare er hjemme og ikke gjør noe som helst, men jeg har helst lyst å se meg rundt i denne byen. Har jo aldri vært her før!! Men det blir vel i morgen. Orker ihvertfall ikke å være hjemme to dager på rad. Haha!

Har du fått ferie?

 • Skrevet: 17.06.2014  •  Kl: 23:22  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 4

Hey, what up, peeps? Akkurat nå sitter jeg i en stol på Gardermoen og venter. Det har jeg gjort i et par timer nå, og jeg skal vente i noen timer til. Får ikke sjekket inn før ca klokken fire, så frem til da skal jeg drikke Red Bull og se Keeping Up With The Kardashians. Må egentlig tisse, men tør ikke å reise meg fra stolen, for jeg er redd for at noen tar plassen min. Haha! Er ganske fullt her, så. Dessuten har jeg en bag og en koffert, så det blir stress å ta de med seg #realstruggles. Er egentlig litt trøtt, men skal holde meg våken til jeg kommer på flyet sånn at jeg får snudd døgnet. Gleder meg utrolig mye til jeg kommer frem, og til jeg får se vertsfamilien igjen. Blir koselig!!

Håper alle har det bra! Skal prøve å blogge så mye som mulig mens jeg er borte, så ikke glem å besøke bloggen min av og til :-) Dere får ha en god natt, så blogges vi!

Skal du på ferie i år? Hvor skal du isåfall?

 • Skrevet: 16.06.2014  •  Kl: 22:59  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 4

Hei! Var ikke så mange som svarte på om de ville ha et innegg om pakketips eller ikke, men jeg legger det ut likevel jeg. Når man skal pakke til USA må man tenke på et noen ting som er ganske vesentlig:

- Hvor lenge skal du være borte?
- Har du tilgang til vaskemaskin mens du er der?
- Hvor i USA skal du? Er 50 stater, og noen av de har veldig forskjellig klima.

For min del skal jeg være borte en stund, nesten 5 uker faktisk. Så jeg kan jo ikke pakke for lite heller. Men samtidig kjenner jeg meg selv godt, og jeg vet at jeg kommer til å shoppe en god del. Det meste er jo mye billigere enn i Norge, så man kan få seg et par kupp, hvis man planlegger riktig. Når det kommer til vaskemaskin, så har jeg tilgang til det, i og med at jeg skal bo hos vertsfamilien jeg hadde da jeg var utvekslingsstudent. Jeg skal først og fremst til North Dakota, og der har de cirka samme klima som jeg er vant til fra Norge, så jeg kan ikke bare pakke shortser og skjørt for å si det sånn. Her er ihvertfall en liste over hva jeg skal ha med meg:


Kanskje litt lite, men som sagt kommer jeg til å shoppe litt (mye). Glemte ADAPTER under viktige ting BTW.

Det som kan lønne seg å gjøre, er å ha med seg noen få av sine favorittplagg. Det kan også være smart å for det meste kjøpe ting som er billigere i USA enn i Norge, og å kjøpe ting som man kun får tak i i USA. Noen populære butikker jeg anbefaler å dra innom er: American Eagle, Aéropostale, Abercrombie & Fitch, Hollister, Pacsun, Victoria's Secret, Forever 21, Wet Seal, Urban Outfitters og American Apparel. Noen populære merker som er billigere i USA enn i Norge:

- Nike
- Adidas
- Levi's
- Converse
- TOMS
- Marc by Marc Jacobs
- Michael Kors
- Ray Ban
- Apple
- MAC Cosmetics
- Smashbox
- Carmex, Burt's Bees, Eos, Essie

OG MYE ANNET!! Det meste egentlig. Haha! Her er noe av det jeg har planer om å KANSKJE kjøpe meg når jeg besøker Mall of America.


Ray Ban Clubmaster (svarte), Marc Jacobs Baker-klokke (sølv mest sannsynlig), Marc Jacobs-lommebok, Michael Kors eller M.J. veske (usikker på modell & farge). Dette er veldig dyre ting, men de er kanskje halvparten så billig i USA, om ikke mer. Så det er absolutt verdt det! Skal også kjøpe meg TOMS, Converse, Levi's, Nike osv. Egentlig det meste av det jeg nevnte på listen over. Haha. Store planer! Skal også kanskje kjøpe meg en Apple Time Capsule som er en ekstern harddisk hvor man kan ta backup av både iPhone, iPad, Mac osv. Passer bra med tanke på at jeg har så mange Apple-produkter.

Hva syns du om listen? Noe jeg mangler?

Noe av dette du kunne tenkt deg å kjøpe? 

 • Skrevet: 15.06.2014  •  Kl: 18:46  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

God søndag, folkens! Kom akkurat hjem fra Åndalsnes, hvor jeg, Astrid, Margit og pappa spiste middag. Spiste fajitas, og det var veldig godt. Resten av dagen skal jeg bruke på å pakke ferdig til USA. Reiser om 2 DAGER, hvor sykt er ikke det? Var vel egentlig på tide med et skikkelig innlegg for en gangs skyld. De siste dagene har jeg tatt bilder med iPhone, så det har ikke vært den beste kvaliteten. Men på fredag hadde jeg faktisk med meg kameraet mitt til Ålesund. Var jeg ikke flink? Klapp på skulderen til meg! Tenkte jeg skulle dele bildene med dere, men før jeg gjør det, lurer jeg på om dere er interessert i at jeg deler pakkelisten min på bloggen? Kan jo hende at noen trenger pakketips til USA eller noe? Ikke vet jeg. So let me know.
Andrea er kanskje litt hekta på ringer?


Nerd på Dolly Dimples.
Søte Andrea.


Hahaha


Pizzaen var utrolig god for å si det mildt.


Bestilte #6, Tiddelibom, hvis noen lurte.


Går tur med hunden Niko/Nico/Nikko/Nicco (?) aner ikke hvordan navnet hans skrives, haha.


Andrea og kjekkasen.

Alt i alt var det en kjempefin dag i Ålesund med god mat, litt shopping og visning (for meg ihvertfall) i leiligheten vår. Håååper jeg kommer inn på Høgskolen i Ålesund, sånn at jeg kan bo der!!

Hva syns du om bildene? Vil du at jeg skal legge ut pakketips til USA?

 • Skrevet: 14.06.2014  •  Kl: 20:39  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Hei, og god lørdag, godtfolk!! Akkurat nå sitter jeg og Margit (søskenbarnet mitt) og ser på Sommer i Dyreparken av alle ting. Vi har vært på fjelltur i 6 timer, og er utrolig slitne begge to. Vi var på to fjell faktisk, det ene heter Skålaksla og er rundt 1000 M.O.H. (ikke helt sikker), og det andre heter Skåla og er 1128 M.O.H. Vi brukte litt over 6 timer som sagt, men vi tok en del kjekspauser... haha! Er ikke så mye å fortelle fra selve turen, så jeg legger ut en del mobilbilder som jeg tok i dag.


En venninne av Astrid flettet håret mitt, se så fint det ble.


Akita og Margit ved Trollvatnet.


Nydelig selfie med Trollvatnet i bakgrunnen.


Her står vi på Skålaksla og ser utover Skåla.


Hahahaha, stakkars lille Akita. Fashionable hund med Ray Bans.


Fornøyd med å ha forbrent nesten 4000 kalorier på den 6 timers lange turen.


Smakte godt med Big One Take Away når vi kom ned fra fjellet!!

Hva har du gjort i dag? 

 • Skrevet: 13.06.2014  •  Kl: 23:32  •  Kategori: Mobilblogg  •  Kommentarer: 2

Hei! Kom akkurat hjem for 5 minutter siden, så tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om hva jeg har gjort i dag. Dagen startet rundt klokken 11 da jeg kjørte bil fra Molde til Ålesund (tar cirka en og en halv time), for å møte Andrea. Først og fremst var jeg der for å se på leiligheten vår. Hadde jo bare sett bilder av den, så var greit å se hvor stor den egentlig var. Og jeg må virkelig si den er helt perfekt!! Nå gjenstår det bare å bestemme seg for hvem som skal ha hvilket rom, noe som er vanskeligere enn man skulle trodd. Haha!

Ellers var vi en liten tur på Moa for å se litt i butikker, og jeg endte opp med å kjøpe en singlet, en skjorte, et skjørt og en Helly Hansen-bag. Jeg skulle jo egentlig ikke kjøpe noe... haha klarer ikke å la være. Kan vise dere bilder fra dagen og innkjøpet i morgen eller noe. Akkurat nå orker jeg ikke å sette meg ned med Macen.

Håper alle sammen har hatt en fin fredag den trettende, og at ingen har opplevd noe ulykke. Jeg er egentlig ganske overtroisk av meg, men har aldri trodd noe særlig på fredag den trettende. Men det at det er fullmåne i dag hjelper ikke akkurat. Hahaha!

Har du hatt ulykke i dag? Lol

 • Skrevet: 12.06.2014  •  Kl: 12:22  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 2

Heihei! Har akkurat dusjet etter en herlig styrkeøkt, og nå venter jeg på at noen rundstykker skal bli ferdigstekte. I dag jobber jeg fra 14-22, og det blir nok siste vakta mi på 5 uker eller noe. Er litt usikker på om jeg skal jobbe på mandag, men håper jeg slipper i og med at jeg må pakke ferdig osv. Kommer hjem fra USA 24. juli, så regner med at jeg skal jobbe i et par uker før jeg begynner på skole. Grugleder meg veldig til 20. juli, for da får jeg vite hva jeg kommer inn på. HÅPER det blir markedsføring og ledelse i Ålesund. Krysser både fingre og tær!

Men over til noe annet. Forrige uke bestilte jeg noen produkter fra BliVakker.no, og i går kom de endelig i posten. Når det kommer til hvilken shampoo og balsam jeg bruker, så har jeg brukt så sinnsykt mye forskjellig. Før har jeg gått etter en shampoo som lukter godt.. haha! Men nå har jeg litt slitt hår, så jeg tenkte det var på tide å prøve en skikkelig en. Har brukt en rosa en fra Bed Head i noen måneder, men jeg syns ikke den hjalp noe på håret mitt. Siden jeg har hørt så mye bra om Biosilk-produktene, måtte jeg bare prøve noe fra det merket.


Litt dårlig fokus her, men bestilte disse tre produktene. Den lille balsamen bestilte jeg fordi den kostet bare 33, og jeg tenkte jeg skulle teste ut litt forskjellige typer.


Silver Lights Shampoo. Det er en sølvshampoo for de som vil ha håret sitt kaldere, og mindre rødskjær. Shampooen er seriøst KNALL-LILLA. Ble nesten litt redd, haha. Men den funker utrolig bra! Og den lukter kjempegodt også.


Color Therapy Conditioner. Denne er for de som har farget håret sitt, og vil at fargen skal holde seg. I tillegg tilfører balsamen fuktighet og reparerer skadet hår. Denne lukter også heaven.

Produktene har jeg kjøpt selv som tidligere nevnt, så de er ikke sponset.  

Har du prøvd Biosilk-serien? Hvilken shampoo og balsam bruker du?

 • Skrevet: 10.06.2014  •  Kl: 17:59  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 3

De fleste som har iPhone med den nyeste oppdateringen vet sikkert at etter at iOS7 kom, har bakgrunnen på telefonen blitt skikkelig rar. Både på låst skjerm og hjem skjerm er bildet zoomet inn, og man får ikke med hele bildet. Syns det var sykt irriterende før, men nå har jeg funnet en app som fikser dette problemet. Appen heter "Wallax", og den kan dere finne i AppStore både for iPhone og iPad. Den koster 7 kr (hvis jeg husker riktig), men det er verdt å betale for den!

Denne bakgrunnen har jeg akkurat nå, både på iPhonen og iPaden min. Lagde den faktisk i dag. Pleier å ha litt forskjellig inspirasjon + kjekke gutter (lol) osv. Fant de fleste bildene i WeHeartIt, bortsett fra to som jeg har tatt selv. Lagde kollasjen i pixlr.com som alltid.


Har du prøvd Wallax?

Hva syns du om bakgrunnen? Hva har du som bakgrunn?

Hei, folkens. God pinse! For meg har det vært en veldig fin Første Pinsedag. Sto opp halv tolv, og gikk rett ut på verandaen og solet meg. Har vekslet mellom soling og spising. Haha! Må jo ha noen pauser når det er så sinnsykt varmt. Er sikkert bare noen og tjue grader, men det er varmt nok for min del. Det blåser jo ikke i det hele tatt, og da blir det jo ekstra jævlig å sole seg. Nå har sola dessverre gått bak noen skyer, så jeg benytter anledningen til å blogge. 

Som dere sikkert fikk med dere så hadde jeg besøk av Andrea i går. Hun kom til meg et par timer etter jeg var ferdig på jobb, og hun ble her til sånn to - halv tre i natt. Haha, vi har det så gøy sammen at vi glemmer av tiden litt. Klokken ett i natt kom vi for eksempel på at vi skulle gå tur med Akita, så da gikk vi tur i en times tid før hun dro hjem. Da hun kom hadde hun med en forsinket bursdagsgave til meg som hun hadde kjøpt på gullsmeden hun jobber (hvis jeg ikke tar feil). Hun sa hun måtte bestille gaven på nett, siden de ikke hadde den inne, så det tok et par måneder før jeg fikk den. Gaven var et charm bracelet, altså et armbånd med sånne charms på. Det var utrolig fint, jeg elsket det! Hun er virkelig verdens beste <3 Hun vet liksom hva jeg liker uten at jeg nødvendigvis har sagt at jeg ønsker meg det!


Skikkelig kleint håndbilde.


Happy birthday og my best friend <3 Likte at armen min så sykt brun ut her.

Hva syns du om armbåndet? Har du charm bracelet?

 • Skrevet: 07.06.2014  •  Kl: 22:33  •  Kategori: Mobilblogg  •  Kommentarer: 4

Heiii!! Akkurat nå sitter jeg på stua og ser på Mamma Mia. Vi så egentlig på "Sex Brought Me To The E.R." (Hahaha), men Andrea skrudde på Mamma Mia istedenfor. Det sex-programmet er forresten noe av det latteligste jeg noen gang har sett. Så sykt dårlige skuespillere, lol!! Jeg og Andrea har akkurat badet i jacuzzien, men vi ble angrepet av 1000 mygg, så vi måtte bare gå inn igjen.

Men over til noe annet!! Må nesten fortelle dere at jeg og Andrea har fått oss leilighet i Ålesund. Den er utrolig fin, og den ligger ganske sentralt i sentrum. Jeg har jo ikke fått svar på om jeg kommer inn på Høgskolen i Ålesund enda (får vite det 20. juli), men har søkt det på både første- og andrevalget mitt, så må egentlig bare krysse både fingre og tær. Haha! Kan vise dere bilder i neste innlegg kanskje, men i dette innlegget skal jeg vise dere noen fantastiske mobilbilder fra da vi badet i sta. Enjoy liksom...Har du leilighet? haha.. Eller bor du hos foreldrene dine?

 • Skrevet: 06.06.2014  •  Kl: 17:32  •  Kategori: Musikk  •  Kommentarer: 4

Hei! Kom hjem fra jobb for en times tid siden, og nå sitter jeg bare og slapper av i sofaen. Er hjemme alene i helga (bortsett fra hunden og katten, haha), for resten av familien er på veterantreff for motorsykler. Skal jobbe i morgen også, fra 8-16, så i kveld skal jeg og Akita bare chille'n helt. Tenkte jeg skulle se Pretty Little Liars sesong 4 for andre gang. Må se noen episoder fra sesong 4 før sesong 5 begynner neste tirsdag. GLEDER MEG SOM EN UNGE PÅ JULAFTEN!! Haha, har blitt helt hekta på det igjen. Er jo så utrolig spennende! Apropos PLL: tenkte jeg skulle anbefale dere et nytt album som er utrolig bra. Lucy Hale, som spiller Aria i PLL, har nettopp kommet ut med sitt første album. Det heter Road Between, og er et country-album. Hun er så utrolig flink! Tenkte også jeg skulle anbefale noen sanger jeg hører mye på for tiden. Hører seriøst på musikk heeeele tiden. Livet hadde vært bra trist uten..


Random bilde fra arkivet. Kjedelig uten bilder i et blogginnlegg :p

Karmin - Acapella

Milky Chance - Stolen Dance

Lucy Hale - Nervous Girls

MAGIC! - Rude

MKTO - Classic

Noen sanger du likte? Har du noen sanger å anbefale?
 • Skrevet: 05.06.2014  •  Kl: 11:44  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 7

Heia. Akkurat nå sitter jeg her ganske svett. Startet dagen med en styrkeøkt på treningssenteret, og deretter lå jeg ute og solet meg i 30-40 minutter før sola gikk bak en sky. Så nå sitter jeg og spiser en proteinbar og drikker vann inne på stua. I bikini of course. Haha! Skal jobbe fra 14-22 i dag, så må vel få gjort noe fornuftig før den tid. Og med fornuftig mener jeg selvfølgelig å sitte inne med Netflix. Nei da, er litt usikker på hva jeg skal gjøre, kanskje sola kommer tilbake, og jeg kan sole meg litt til. Høres ut som jeg er avhengig av å sole meg, men det er jeg ikke. Var veldig opptatt av det i 15-16-årsalderen da. Lol.

I går kveld måtte jeg bestille meg flybillett fra Oslo til Molde. Skal jo som tidligere nevnt ta tog til Oslo og fly videre til USA, men når jeg kommer hjem igjen orker jeg ikke mange timer med tog. Kommer nok til å være sinnsykt jetlagged. Så ja, mens jeg holdt på å bestille flybillett, kom jeg på at jeg skulle ta en tur innom Coverbrands, og jeg fikk klikket hjem litt forskjellig nødvendigheter til jeg skal reise.


Perfect Pink HER. Blax Hårstrikker HER. Mary Lou Manizer aka the Luminizer (highlighter) HER. Camouflage Concealer HER.

Parfymeflaska kommer til å bli utrolig nyttig på ferie. Når den har full har den rundt 50 "dusjer" i seg, og det holder vel en liten stund. Jeg har faktisk 5 forskjellige parfymer som jeg pleier å bytte på å bruke, men den jeg bruker aller mest er Hugo Boss Orange eller hva den heter, så det er nok den jeg kommer til å ta med meg i beholderen. Har fått høre at hårstrikkene ikke lugger i det hele tatt, og de river heller ikke med seg noen hårstrå, sånn som de fleste andre hårstrikker gjør. Highlighteren har jeg hørt utrolig mye bra om, og jeg gleder meg til å prøve den! Har ikke noen highlighter i sminkeveska mi ATM, så det blir spennende å se om jeg blir noe finere sminket når jeg bruker highlighter. Haha!! Concealeren er tydeligvis en av de beste på markedet. Akkurat nå bruker jeg en fra Smashbox, som jeg har brukt i snart et år, men den skjuler liksom ikke alt, og den er litt for lys for min hudtone. Jeg vet at concealere skal være lysere enn huden din, men min er virkelig alt for lys. Gleder meg til å se om alle urenheter osv fjernes med denne concealeren :-)

Kjøpte også en solkrem med duft av kokosnøtt som jeg ikke fikk plass til i kollasjen. Den kan kjøpes HER.

Har du prøvd noen av disse produktene før? Ville du kjøpt noe av det?

 • Skrevet: 04.06.2014  •  Kl: 17:47  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 4

Siden jeg ikke hadde så mye å blogge om at the moment, tenkte jeg å skrive litt om mine favorittserier. Tror ikke det finnes en serie jeg ikke har sett. Okay, kanskje en liten overdrivelse, men jeg har sett utrolig mange serier takket være Netflix og Viaplay. Orker ikke å ha noen rekkefølge på seriene etter hva jeg liker best, så jeg bare rangerer de i tilfeldig rekkefølge :-)


The Big Bang Theory. Jeg vet jeg sa jeg ikke skulle rangere seriene, men dette MÅ være min største favoritt. Serien har alt. Humor, drama, kjærlighet, bromances, "gal pals" osv. Serien handler om 3 fysikere og en ingeniør som er bestevenner og litt outsiders fra den virkelige verden. De elsker ting som Star Wars, Star Trek, alt av science fiction, tegneserier av Batman, Superman etc. og mye annet som du ville kalt "nerdy". I første episode av første sesong flytter en jente ved navn Penny inn i leiligheten rett over gangen fra der Sheldon og Leonard bor. Serien viser livene til de fire nerdene og hvordan "the hot girl next door" blir deres beste venn og hvordan begge parter har en innflytelse på livene til den andre. Jeg vet jeg er veldig dårlig til å forklare, men ja. Serien er nå snart ferdig med sin syvende sesong, og den er mer populær enn noen sinne. TBBT har forresten blitt fornyet igjen, og de skal lage 3 sesonger til!! Denne serien anbefales på det sterkeste!!!


2 Broke Girls. Denne serien begynte jeg å se på i desember i fjor, og det var egentlig helt random. Kjedet meg på transporten (i Forsvaret :-P) også bare begynte jeg å se på denne serien. Elsket den seriøst fra første scene. Det var HELT min humor, sykt på kanten, men litt diskrét. Serien handler om Max, en jente i 20-årene som har hatt et ganske tøft liv med en dårlig mor og en far hun aldri har møtt. Hun har alltid hatt dårlig råd hele livet, og jobber på en restaurant i Williamsburg, Brooklyn. En dag ansetter sjefen på restauranten en ny jente ved navn Caroline. Hun er en tidligere "rikmannsdatter" fra Manhattan, og faren hennes har nettopp svindlet en haug med folk og havnet i fengsel. Som konsekvenser av farens svindel mister hun nesten alt hun eier, og må flytte til Williamsburg der ingen av de gamle, rike vennene hennes finner henne. Hun blir kjent med Max, og ender opp med å måtte flytte inn hos henne hvis hun ikke vil bo på gata. Caroline må nå venne seg til å være "fattig", og finne seg i at hun ikke har råd til de tingene hun er vant til. Sammen blir de en superduo både på jobb og fritiden. Max lærer Caroline hvordan hun takler livet som "fattig" og Caroline lærer Max og sette mer pris på livet, og de små tingene som er verdt å smile for. Serien er en av mine største favoritter, den er sykt morsom og skuffer aldri. 2 Broke Girls har akkurat blitt fornyet, og kommer ut med sesong 4 til høsten. CAN'T WAIT! Anbefaler dere å se denne serien, utrolig søt :-)


Pretty Little Liars. Dette er en veldig spennende dramaserie som jeg har sett på i snart 4 år nå. Begynte smått å se på den mens jeg var utvekslingsstudent i USA, og jeg syns den var utrolig bra. Serien handler om en jentejeng på 5 som har en liten jentekveld på en låve. I løpet av natten forsvinner Alison, "lederen" av gjengen, og de fire andre jentene finner henne ikke noe sted. Et år senere får de beskjed om at Alison er funnet død. Det året Alison var forsvunnet gled de fire andre jentene i gjengen mer og mer fra hverandre, og de snakket nesten ikke sammen lengere. Man kan på en måte si at Alison var "limet" som holdt de sammen. I begravelsen møtes alle fire igjen, og da de står og snakker sammen etter begravelsen får alle en anonym melding helt samtidig. På meldingen står det: "I'm still here, bitches. And I know everything. - A". Dette får jentene til å lure på om Alison faktisk er død eller om det er noen andre som vil dem noe vondt. Og det er det. I løpet av serien får de haugevis med anonyme meldinger fra "-A", og i meldingene står det hemmeligheter som kun Alison visste. Serien er utrolig spennende, og jeg anbefaler alle å se den! Akkurat nå holder de på å filme sin femte sesong. Gleder meg til første episode (av sesong 5) kommer ut om bare en uke!


How I Met Your Mother. (De tre øverste bildene). Synd det er ferdig for det var virkelig en fantastisk serie. Har du ikke sett den må du se den NÅ. Anbefales! Modern Family. (De tre midterste bildene). Endelig en komedie som ikke har laugh track i bakgrunnen. Haha! Har fulgt med på alle fem sesongene, og krysser fingrene for at det kommer flere sesonger. Er virkelig en morsom serie. Handler om en litt uvanlig familie kan man si. Skuespillerne er helt fantastiske! The Goldbergs. (De tre nederste bildene). Denne serien begynte jeg å se på for to uker siden. Han som har laget serien heter Adam F. Goldberg, og den er basert på hans familie fra 80-tallet. Digger virkelig antrekkene, og jeg føler at jeg lærer mer om 80-tallet av å se på denne serien. Det er en kjempemorsom serie, med mange flinke skuespillere.

The Office. (De tre øverste bildene). En av de morsomste seriene som noen gang er laget. ELSKER virkelig karakteren til Steve Carrell (Michael Scott). Steve er virkelig et geni! New Girl. (De tre midterste bildene). New Girl handler om en jente som heter Jess som flytter inn hos 3 ukjente menn i et bofellesskap. Veldig morsomme karakterer, spesielt Nick og Jess. Brille. (De tre nederste bildene). Haha, dette er jo et slags kunnskapsprogram som går på TV Norge hvor Harald Eia er programleder. Bård Tufte Johansen er fast deltager, og ellers kommer det tre nye komikere (eller andre morsomme personer) hver uke. Dere bør virkelig se det, ler meg skakk hver episode. Lol.

Liker du noen av disse seriene? Har du noen serier å anbefale?

 • Skrevet: 02.06.2014  •  Kl: 13:06  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

God mandag, kjære lesere! Måtte ta meg en liten pause fra sola, har ligget å solet meg i litt over en time nå, og det er sykt hvor varmt det er! For noen år siden elsket jeg å sole meg, men nå liker jeg det ikke så godt lenger. Syns det er så utrolig kjedelig, også er det jo så varmt! Akkurat nå har jeg hørt på en del fine sanger som gjør solingen LITT bedre. Dagen i dag startet jeg med en liten intervalltrening. Vet ikke om dere har hørt om Gerilja-intervaller, men det er ihvertfall sånn at du spurter i tjue sekunder og har pause i ti sekunder, og dette gjentar du åtte ganger fortløpende. Man må selvfølgelig varme opp i 10-15 minutter først da. Det er en utrolig bra form for intervalltrening, og man blir fort ferdig også. Har ikke prøvd å trene Gerilja-intervaller ute, pleier å gjøre det på tredemølle, siden det er mye lettere. Fikk forresten det gamle minnekortet mitt til å fungere igjen, så nå kan jeg vise dere de bildene av innkjøpet jeg gjorde for 10 dager siden eller noe. Så de 3 siste bildene er tatt 23. mai eller noe.Haha, jeg så sykt rød ut i ansiktet. Er ikke solbrent, bare veldig varm. Bikinitoppen er fra en random butikk i Kroatia.
Haha, shortsen passet ikke heeelt til blusen.


Gleder meg til å bruke denne jumpsuiten i sommer <3

Vil forresten anbefale noen sanger jeg hører på mye for tiden: Karmin ? Acapella,  Guy Sebastian ? Like a Drum & KONGOS ? Come With Me Now. Bare trykk på sangtittelen, så kommer dere til sangen på Spotify. BTW så hadde jeg satt pris på om flere av de som leser bloggen begynner å kommentere. Ser på statistikken at jeg har litt lesere, så er litt demotiverende å blogge når man får så få kommentarer. Så ja, hadde blitt utrolig glad om dere gir meg litt feedback på bloggen. Spiller ingen rolle om dere har blogg eller ikke, dere kan også kommentere anonymt liksom :-)

Nei, nå må jeg ut og sole meg igjen. Skal på jobb om tre timer, så må utnytte sola mens jeg kan!!

Har du prøvd å løpe Gerilja-intervaller før?
Hva syns du om sangene? Noen som har musikktips, kanskje? :-)

 • Skrevet: 01.06.2014  •  Kl: 21:08  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hei, kjære blogglesere. I dag feiret Astrid familieselskap. Hun ble 13 år 19. mai hvis noen skulle lure. Selskapet var koselig som alltid. Ble mye kaffe, kaker og brus, mens vi fikk samle litt av slekta på både mamma og pappa sin side. Er ikke så ofte det skjer, men det er koselig hver gang noen feirer bursdag :-) Har ikke så mye å fortelle fra resten av dagen egentlig. Det eneste jeg har gjort er vel å rydde litt i klesskapet mitt og solet meg i et par timer. Vil benytte sjansen til å sole meg når det er så nydelig vær, siden hver bidige gang det er finvær her, så må jeg jobbe. Slår aldri feil det! Trøster meg med at det bare er 16 dager til jeg reiser til USA, så da får jeg endelig litt ferie. Haha, jeg nevner det jo i HVERT innlegg, men jeg har virkelig ikke ord for hvor digg det blir. 


Dagens antrekk. Var litt nervøs for å gå sånn, siden jeg trodde jeg kom til å se feit ut. Hahah... men toppen er faktisk litt stor da :p Topp og skjørt fra H&M.


Akita er i sin egen verden og bryr seg kun om frisbee-en.


Her angrep hun en såpeboble jeg nettopp hadde blåst.


Haha, digger dette bildet.


Trampolina er helt ny den, ja.


Lol, søta sjøl.
Gulrot-rullekake. Spesielt, men like godt som vanlig gulrotkake.

Hva har du gjort denne søndagen? Hva syns du om bildene?