hits
 • Skrevet: 28.06.2012  •  Kl: 15:52  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 6


Bilde tatt fra Google!

Om en time setter jeg meg i bilen for å kjøre til flyplassen. Er allerede klar til å dra egentlig, må bare spise først. Åååååh det skal bli så sykt bra! Flyet går 17:55, så vi kommer til Oslo rundt 19 - 19:30. Det første vi skal gjøre er å dra på Youngstorget for å registrere oss som frivillige (hvis vi rekker det), og deretter drar vi sikkert ut for å spise. Blir vel enten Indisk mat eller T.G.I. Friday's, det er helt klart mine favoritter i Oslo. Elsker sterk mat! Kan også vurdere Sushi, men vi har mange dager, så vi får nok prøvd litt av hvert.

ÅÅÅHH GIIIIRAAAAAA!!!!!

Andre som skal ut å reise i helga?

 • Skrevet: 27.06.2012  •  Kl: 16:47  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 5

Jeg har vel kanskje ikke fortalt dere det, men jeg skal tilbringe de neste 5 dagene i Oslo. Hva jeg skal der? Hmm, nei altså, nå skal dere høre! Jeg skal nemlig være frivillig på en festival som heter Kollenfest (eller Kollenfestivalen, er litt usikker. Haha), hvor RIHANNA og KISS skal spille. Gjett om jeg gleder meg da? Får fri fredag, så da får jeg sett selveste RIHANNA liiiiiive. Herregud, kommer til å bli så VILT! På lørdag skal jeg jobbe i baren i 11 timer, og i løpet av disse timene vil Kiss stå på scenen i halvannen time. Blir sikkert en del folk da kan jeg tenke meg.

Reiser sammen med Andrea i morgen med et fly som går 17:55, og jeg har akkurat startet å pakke. Skal kun ha med meg en liten koffert (håndbagasje), så jeg fikk akkurat stappa den full med klær, sko og accessories. Har sikkert med meg alt for mye... blant annet 4..... par sko. HAHAHA! Er man jente, så er man jente, eller hva? Er så SYKT typisk meg å pakke 50 antrekk bare på noen få dager... Urutinert pakking, sa du?


Systematisert da eller? 


Utrolig nok fikk jeg plass til alt i denne lille kofferten! 


Et blogginnlegg er ikke komplett uten et speilbilde. Fjortis-style med blitz ofc<3<3xDx);Plol lizzm


Dagens antrekk. FINVÆR I DAG JA, woohoo. Hatt og bikinitopp fra H&M, shorts fra Forever 21 og topp fra American Eagle.

Noen andre som skal på Kollen for å se Rihanna og/eller Kiss live?

 • Skrevet: 26.06.2012  •  Kl: 20:57  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Haha, lenge siden jeg har blogget nå. Men det er virkelig ingenting som skjer for tiden, så det er ikke så mye å blogge om dessverre. UANSETT!! Først og fremst vil jeg si at ingen må ta seg nær av det jeg skriver. Når jeg skriver om ting som irriterer meg er det ikke ALT som er like seriøst, okay? :-)))

- Folk som får en kommentar på bloggen og BARE svarer på sin egen blogg, slik at det kommer opp under "svar". Fint at dere svarer, men er hyggeligere å få svar på egen blogg.

- Folk som bruker hashtags #### på Facebook sånn her: "Heihei skal ut i kveld med jentene<3<3 #party #gledermeg" Kjære dere, hashtags funker KUN på Twitter (og Instagram osv da, men dere skjønner!)

- "Misbruk" av hashtags på Instagram. Haha, helt seriøst? MÅ du tagge hvert objekt i bildet? "#girls #hair #summer #fun #sun #shorts #bikini #instagram #instafun #instalove #ig SERIØST, slutt!

- Haha, blir mye hashtags-hating nå, men dønn seriøst! Folk som bruker hashtags på denne måten har ikke skjønt konseptet #just #got #done #working #out #now #its #time #to #relax. Lol? Poenget med hashtags er at andre som har skrevet noe innen det samme temaet skal kunne se de. Ingen skjønner seg på fullt av random ord i hashtags.

.
sbrukesslik!!!!! Got it?!!

- Folk som ikke leser innleggene dine når du skriver noe seriøst, og de bare kommenterer: "Fin blogg :)" eller "fint bilde :)" Lol? Vis det LITT tydeligere at du ikke har lest innlegget da, vær så snill!

-  At jeg (vet ikke hvordan det er med dere) ser bra ut de dagene jeg KUN er hjemme (god hårdag osv), men de dagene jeg faktisk SKAL noe ser jeg ut som et komplett TROLL!

- Når du skriver "gratulerer med dagen" på Facebook-veggen til noen som har bursdag, og de bare liker posten din, men de tar seg ikke tid til å skrive et enkelt "takk". SERIØST? Det er mye mer personlig (og ikke minst høflig) å skrive "takk" enn å bare like posten. Personen har faktisk tatt seg tid til å skrive til deg PERSONLIG, da kan du vel i det minste TAKKE? Å like posten er IKKE det samme som å takke. Og hvis du er så lat at du ikke gidder å skrive "takk", så kan du ihvertfall kopiere ordet og lime det inn i posten. Greit at noen får mange posts på veggen når de har bursdag, men herregud. Lol. Tar ikke lang tid å takke. Haha!

- Der jeg jobber har vi to kasser, men siden jeg for det meste jobber kveldsvakt bruker jeg kun den ene (siden det kun er én person på jobb). Attmed kassen som ikke brukes står det et oransjt "Vennligst bruk neste kasse ->"-skilt, og likevel går de rett til den kassen slik at jeg må si "ta det her du". Er det virkelig vanskelig å se skiltet som står RETT foran deg? Haha, mer morsomt enn irriterende egentlig.

- Når favorittsangen min spilles på bilradioen AKKURAT da jeg er hjemme og skal UT AV BILEN.

- Når jeg venter på en viktig melding eller noe som jeg gleder meg til å få, og jeg får melding, men det er IKKE fra riktig person.

- Når jeg har på meg ørepropper og folk begynner å snakke til meg. Når jeg har de inni ørene snakker personen, når jeg tar de ut, så snakker han/hun IKKE. Irriterende!

- At jeg må vente en uke på hver episode av favorittshowene mine f.eks Pretty Little Liars. HERREGUD det er så spennende, og de forventer at jeg skal klare å vente EN UKE?!!!! There's just NO WAY!

- At folk sier og skriver YOLO hele tiden. "You only live once" SO WHAT? Er passe lei av YOLO nå. 

- Folk som sier/skriver "Cool story bro!" Herregud, holdt kjeft sier jeg bare! 


Jaja, det var vel nok irritasjon for en stund, eller hva? HAHA.

Hva irriterer deg? Noe av det samme? 

 • Skrevet: 21.06.2012  •  Kl: 17:04  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 6

Var som tidligere nevnt en snartur på Roseby i går. Siden jeg så og si er blakk ble det ikke det store innkjøpet, men det ble to par nye solbriller. Skulle visst være UTROLIG vanskelig å ta fine bilder, så ja. Men dere får nyte det faktum at de er tatt med speilrefleksen. Hehe!


 Ja, dette var jo utrolig fint. Hahahaha! Solbriller fra H&M 49,50 - på tilbud til 30,- De er litt rare, men jeg liker de. Skikkelig retro!


Hahaha! Ser ut som ei flue ;-)))


Var virkelig ikke enkelt å ta fine bilder. Haha. Bildene er fra i går btw. Solbriller fra H&M 79,50,-

Nå skal jeg på butikken for å kjøpe jordbær og sjokolade (som ska smeltes!) mmmmm <3

Like?

 • Skrevet: 21.06.2012  •  Kl: 00:52  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Heihei! Yes, I'm alive. Har vært opptatt med å jobbe osv de siste 48 timene, så det har vært litt fravær fra bloggen, ja. Er vel ikke bare jeg som er våken nå? De fleste har vel fått SOMMERFERIE (:D :D <3) om jeg ikke tar helt feil? Hvor herlig er ikke det?!! Jeg har hatt ferie siden muntlig eksamen forrige uke, og jeg har allerede snudd døgnet. Skulle være med mamma til byen i dag, så da måtte jeg stå opp kl. 10. Holdt på å dø av trøtthet... haha! 


Var faktisk ute og tok bilder til bloggen i dag (eller i går da siden det er etter midnatt...), men jeg har ikke fått lagt de inn på macen enda.

Nei, nå må jeg faktisk dra til byen for å hente ei venninne som har vært ute. Jeg lovte henne å hente henne i byen i halv to-tiden, og siden jeg bor veldig øde, så tar det litt tid å kjøre dit. God natt alle sammen!

Har dere sommerferie nå? :-)

 • Skrevet: 18.06.2012  •  Kl: 23:52  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 8

Heihei! Tenkte jeg skulle vise dere profilene mine på forskjellige nettsamfunn. Kjennetegn: samme bilde på omtrent alle profilene, hatt og solbriller i hånda. HAHA...

FØLG MEG! Twitter (skriver på engelsk): helenebug. Tumblr (oppdaterer ikke så ofte): helenebb93.tumblr.com. Pinterest: helenebug. Dere kan (MÅÅÅ, hehe!!) også følge meg på Instagram: helenebug.  Haha, bruker "helenebug" mest når det kommer til brukernavn. Heter også helenebug på Snapchat hvis noen vil sende meg et vakkert bilde eller to. Haha, digger snapchat. Driver å spammer Andrea HELE tiden, helt seriøst. Får en del tilbake også da, så jepp... det er jo bare gøy!! Og ja, forresten. Har weheartit også, helenebb93 :-)

Hva heter du på Instagram?
Har du Twitter, Pinterest eller Tumblr? Hva heter du på de nettsamfunnene?

 • Skrevet: 17.06.2012  •  Kl: 17:27  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 6

Hvilken parfyme bruker du? Boss Orange Perfume for Women (Hugo Boss)

Hvilken skole går du på? Fikk akkurat sommerferie fra Molde VGS, så nå går jeg ikke på skole. Men blir vel en høgskole/et universitet i Oslo til høsten.

ka ska du gå te neste år????? Jo takk, Anja, bra noen benytter seg av spørsmålstegnet. Lol. Skal kanskje gå et årsstudium i engelsk på Universitetet i Oslo. Hvis jeg kommer inn!Hva kom du opp i til eksamen? Psykologi, engelsk og norsk hovedmål skriftlig, og historie muntlig. 

Favorittsang atm?
Vanskelig valg, for det er så mange. Men jeg liker denne veldig godt:


Katy Perry - Wide Awake

Hvilke blogger leser du? Annais, VOE, krisssy, kristineam, l0ve & auroramohn.

Hva heter du på Instagram? helenebug

Hva syns du om hvor hysteriske fansen har vært angående Justin Bieber nå som han er i Oslo? Ja, som dere sikkert skjønner er han jo ikke i Oslo nå, men han var det da jeg startet spørsmålsrunden. Jo, nå skal du høre. For to år siden var jeg ikke veldig fan av Justin Bieber. Meeen en dag innså jeg at han faktisk kan å synge, og at han er en fantastisk person. Aner dere hvor mange organisasjoner han har støttet? Og hvor godhjertet han egentlig er? Jeg skulle gjerne vært på konserten, og jeg misunner de som var der, men jeg syns enkelte fans gikk litt for langt. Å kaste seg foran bilen han sitter i, og å stå i 12 timer å vente på han uten å tenke at HMMM jeg er et menneske, kanskje jeg trenger mat og drikke når jeg står her i typ 12 timer?? Og så når de blir intervjuet presterer enkelte å si at det er dårlig gjort av vaktene som jobber der og ikke gi dem gratis mat og drikke! Lol? Tror du ikke at det er LITT dyrt å forsyne flere 1000 mennesker med mat og drikke? Og kunne dere ikke tenkt litt lenger enn nesetippen deres og tatt med dere mat og drikke selv? Sorry altså. Greit å være Belieber, men ja, dere skjønner. Å risikere livet ved å hoppe foran en bil, i håp om at du får et glimt av Justin Bieber er bare rett og slett CRAZY. Satser på at det blir litt mer organisert neste gang han kommer, slik at de ikke trenger å avlyse pressekonferansen fordi de er redd for sikkerheten.

Favorittfilm(er)? New York Minute, Monte Carlo og A Cinderella Story: Once Upon A Song.

Hvem er dine stilikon(er)? Lauren Conrad, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen og Selena Gomez.Favoritt TV-serie(r)? Pretty Little Liars, One Tree Hill og Desperate Housewives (altså Frustrerte Fruer).

Hvorfor valgte du macbook air og ikke pro? Den er mye lettere, og dermed enklere å bære med seg, noe som er en fordel for en student. Og da jeg kjøpte min Air, så var det den nyeste MacBooken man kunne få. Den var liksom den mest oppdaterte, med det nyeste programmet (Mac OSX Lion eller noe sånt). Nå har det derimot kommet ut en ny MacBook Pro, men jeg tror jeg fortsatt hadde valgt Air hvis den nyeste Proen hadde vært ute da jeg kjøpte min. Den eneste ulempen med MacBook Air er at det er litt lite minne, og man kan ikke kjøpe mer. Men man kan selvfølgelig kjøpe Air med mer minne, den koster 2000 kroner mer. (Jeg har den til 10,000 med minst minne).

Hva er det som er så bra med mac i forhold til windows? Du kan ikke få virus på Mac, ihvertfall etter hva jeg har hørt. I tillegg er ikke Mac så tungvint som Windows. Bare ved å røre tre eller fire fingre over museflaten finner du snarveier, og du kan lett komme deg fra internett til iTunes, ingen minimering av vinduer er nødvendig. Det er så mye som er bedre med Mac at jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne. Nei, dere, Mac må oppleves! :-)

Kan du nevne noen fritidsaktiviteter du har vært med på? Som fotball, dans, kor elns? Haha, har faktisk vært med på alt du nevnte! Fotball, håndball, hip hop (dans), MTV dance, cheerleading, sangpedagog, barnekor, korps og mye mer. Var veldig aktiv som liten. Hadde seriøst noe etter skolen HVER dag, og var alltid opptatt i helgene. Nå derimot, er jeg ikke med på noe. Trener litt på egenhånd, men er ikke med på noe spesielt. Ligger virkelig på latsiden nå i forhold til hva jeg gjorde før. HAHA!

Hva heter hunden din? Akita. Hun het det allerede da vi fikk henne, og da var hun 3 mnd tror jeg.

Hvor gammel er hunden din, og hvilken rase er det? Hun er 1 år og 3 måneder ca, og hun er en blanding mellom Border Collie og Buhund.Fornøyd med svarene? Noe mer dere lurer på? 

OMG, jeg vil ha ALT! Hadde jeg bare vært rik skulle jeg tatt en shopping spree på nastygal.com. No kidding. De har så UTROLIG mye fint. Topper, gensere, skjørt, shortser, accessories, vesker, sko osv osv osv. Elsker spesielt det oransje/korallfargede skjørtet. Hadde vært perfekt til et par Converse. Ikke for tomboy-ish (betyr guttejente... haha), men heller ikke for girly. Nastygal sender forresten til Norge for kun $15. Er dere klar over hvor billig det er? Forever 21 krever $50 for å sende over atlanteren, så det er jo en liten forskjell. Men det kommer vel sikkert an på størrelsen på pakken du bestiller. Uansett verdt det. Når det kommer til prisene på klærne, er det litt stramme priser på enkelte plagg, mens andre er billigere. Dere får ta en titt, anbefales! :-)

Likte du noen av klærne?

 • Skrevet: 14.06.2012  •  Kl: 18:17  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

 

HAHAHAHAHAHHA ler meg ihjel!!! Ikke fritidsproblemer i det hele tatt, nei.

Hvilken likte du best? hahah

 • Skrevet: 12.06.2012  •  Kl: 21:46  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7

Yeeeahhhhh!!! Jeg fikk 4 på muntlig eksamen i historie!! For noen er det sikkert dårlig, men for meg er det kjempebra. Jeg fikk nemlig en (veeeeeldig svak) 3er i standpunkt, rett og slett fordi jeg har vanskeligheter med å huske historiske hendelser av en eller annen grunn.Er ihvertfall utrolig glad nå! Og jeg er faktisk FERDIG MED 13 ÅRS SKOLEGANG!! SOMMERFERIE WOOHOOOOO!!!!! :D

Når får du sommerferie?

 • Skrevet: 11.06.2012  •  Kl: 22:54  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Regner med at dere skjønner årsaken til mitt fravær fra bloggen de siste dagene. Har nemlig sittet med nesen i historieboka hele helga, inkludert i dag. Skal bli så sykt deilig å bli ferdig med eksamen! Skal opp kl 16:00 i morgen (merkelig tid på døgnet, jeg vet!), og får vite hva jeg får rundt kl 20. Håper selvsagt på en god karakter, men akkurat nå er jeg så lei at jeg ikke bryr meg så lenge jeg står. Lol. Åååå, gruer meg så sykt! Jaja, i morgen kveld har jeg ihvertfall SOMMERFERIE <3


Litt uklart bilde, men la gå! Pen uansett jeg da vet dere, 10hihihi f9z xD<3<3<333:P

Vi satser på at jeg overlever eksamen, så vi blogges!

Wish me luck!!

 • Skrevet: 08.06.2012  •  Kl: 23:24  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7

Hahah, må bare le av hele greia. I dag ble jeg trukket ut til muntlig eksamen, og jeg kom opp i det faget jeg hadde MINST lyst til å komme opp i, nemlig historie. Skal opp på tirsdag, så har 3-4 dager på meg. Likevel må jeg kunne en hel del, så jeg kommer nok til å være inne i min egen lille boble hele helga. Har allerede jobbet i snart 5 timer i dag, så jeg har vært flink. Syns jeg selv da.


Slenger med et bilde som er et par dager gammelt, siden jeg ikke har tid til å ta bilder. Må tilbake i bobla mi ;-)

Har du kommet opp i eksamen?

 • Skrevet: 07.06.2012  •  Kl: 19:01  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Hahahhha, utrolig mye styr mellom hunden og katten. Vi har hatt Felix (katten) i sikkert 10 år nå, og vi har ikke hatt Akita i mer enn 11 måneder, så de er jo klart at Felix er sjefen i huset her. Er litt morsomt å se på at de "sloss" av og til. Hunden er jo så sykt nysgjerrig, og vil gjerne leke med katten, men det vil ABSOLUTT ikke katten. Så det har endt med at Akita har fått en del sår på nesen. Hehehe! Man skal passe seg for katteklør vet dere. 

Nå skal jeg ta meg en tur til bestis. Hun kommer og henter meg om 5 minutter, så jeg har litt dårlig tid. Vi skal vel kose oss ute i finværet, mens vi psyker oss opp til eksamenstrekk i morgen. På VG3 må man nemlig møte opp hver dag helt til man en dag hører navnet sitt og hvilket fag man skal opp i. Håper på markedsføring, engelsk eller religion, men med min flaks kommer jeg vel opp i det faget jeg er dårligst i: HISTORIE :( WISH US LUCK!! 

Har du hund eller katt? Eller begge deler?

 • Skrevet: 06.06.2012  •  Kl: 16:45  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Heihei! Finvær i Molde i dag. Eller det er vel ikke mer en 10 grader, men var fint nok til å gå i shorts ute mens jeg tok bildene. Nå skal jeg se første episode av sesong 1 PRETTY LITTLE LIARS!! Såå vi blogges vel.


Sommersang! Pigeon John - Hey You <3

 • Skrevet: 05.06.2012  •  Kl: 21:13  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 5

Tenkte jeg skulle svare på første del av spørsmålsrunden. Denne runden blir ikke så utrolig lang, siden jeg tenkte jeg skulle svare på alle spørsmålene om utvekslingsåret mitt i USA i et eget innlegg. Alle spørsmålene om USA kom faktisk fra samme person. Haha! Og forresten, tusen takk til alle som stilte spørsmål.

Hvor bodde du i USA? Grand Junction, Colorado. 

Hvor lenge var du der? Fra 10. august 2010 til 25. juni 2011, så det var vel litt over 10 måneder. 

Hvor stor familie var det? Hvor mange søsken osv? Det var kun 3 stykker. Mor, far og datter født i 2001, altså hun er 10 nå, og fyller 11 år til høsten. Liten, men koselig familie.


Haha, her så jeg brei ut?!?! Og bildet ble veldig lite, aner ikke hvorfor.

Er det billig å kjøpe klær i USA? Ja, myyye billigere enn i Norge. Også har de utrolig mange bra butikker, med mye fint! Og det er også gratis shipping (på de fleste nettsteder) hvis du bestiller klær på nettet.

Hva er din favoritt butikk i USA? Favorittbutikken min er helt klart Forever 21.

Har du vært i LA? I såfall hvordan var det der?
Jepp, det har jeg. Det var fantastisk. Tok bilde med Hollywoodskiltet, besøkte Universal Studios osv. Utrolig herlig sted! VIL TILBAKE :-)


Haha, dette Hollywood-skiltet er fake (inne på Universal Studios), men har tatt bilde med det ekte også.

Har hørt mange snakker om Walmart? Hva er egentlig Walmart? En butikk? Haha, er det mange som snakker om Walmart? Det visste jeg ikke. Jepp, Walmart er en av de største butikk-kjedene i USA. De har seriøst alt du trenger. Mat, mobiler, TV ++ alt annet elektronikk, filmer, hagemøbler, svømmebasseng, apotek, sminke, klær (ikke de fineste, haha. Men billige!!) osv osv osv. Savner Walmart :((

BTW sorry for at bildene ble små, aner ikke hvorfor de ble det. Jaja, dere overlever vel.

Blogges!!

 • Skrevet: 03.06.2012  •  Kl: 17:44  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Ååååh, jeg elsker sånne tumblr-sider. Alle bildene har jeg tatt fra PERFECTBUCKETLIST.TUMBLR.COM. Skulle gjerne lagt inn flere, men jeg vil sånn ca gjøre alt som står der (bortsett fra det jeg allerede har gjort), så da hadde innlegget blitt litt for langt. Men det kan hende jeg legger ut flere deler.

Har du lyst til å gjøre noe av det før du dør?

 • Skrevet: 02.06.2012  •  Kl: 12:55  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 5

Åh, gleder meg så sykt til tirsdag! På mandag kommer første episode av sesong 3 av PLL ut i USA, noe som betyr at jeg kan se den på tirsdag på nettet. Dere som lurer på hvor jeg ser amerikanske serier på nett, her har dere to fantastiske streaming-nettsider: watch-series.com og tubeplus.me. 


Sneak peek!

Alle som ikke har sett Pretty Little Liars bør sjekke det ut på enten watch-series.com eller tubeplus.me. Tidenes beste TV-serie! Serien er forresten basert på en serie bøker med samme navn. Har ikke lest de selv, men har hørt at de er bra, så dere kan jo sjekke ut de også. BUT MOST IMPORTANTLY: PLL -> CHECK IT OUT!!!

Ser du på Pretty Little Liars?