• Skrevet: 29.06.2011  •  Kl: 00:30  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Kom hjem på mandag klokka 21.00 etter en lang reise. Det var sykt trist å reise fra vertsfamilien, og det var veldig rart å komme hjem. MEN jeg har gjort veldig mye i dag til tross for at jeg sto opp ganske sent. Måtte jo venne meg til norsk tid igjen vettu. Nå er jo klokka snart halv ett på natta i Norge, noe som betyr at i Colorado er den snart halv fem på ettermiddagen. Uvant ja!


Men tilbake til hva jeg har gjort i dag; først var jeg i byen og leverte noen jobbsøknader. Deretter dro jeg for å møte morfar for første gang på 10 mnd. Det var herlig. Og han var ikke den eneste jeg møtte i dag. Jeg dro også for å møte Andrea, Margit og bestemor. Framover blir det vel mye tid med venner og familie siden jeg ikke har sett dem på LENGE. Også blir det jo selvfølgelig litt Skyping med verdens beste vertsfamilie også da <3


Møtte en famous pensjonert fotballspiller (Amerikansk fotball!) Hah, pent bilde...


Nå skal jeg ihvertfall prøve å få kontakt med min kjære vertsfamilie. Gleder meg til å Skype med dem hvis de noen gang SVARER PÅ MAILENE MINE! Holdt nesten på å skrive "Amerikansk tid". Hahah!

  • Skrevet: 23.06.2011  •  Kl: 08:13  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Hei folks! Nå er det bare et par dager til jeg reiser hjem fra USA. Vet jeg snakker mye om det men jeg grugleder meg veldig. Gruer meg mest da :(

Forrige uke var vi som tidligere nevnt i Hollywood, CA, og vi dro på Universal Studios. Det var mye morsommere enn jeg trodde det skulle bli. Møtte til og med noen av mine største helter. Heheh, neida. Men hvis du hadde møtt Shrek hadde du vel ikke sagt nei til et bilde? HAHA!

<3 Shrek


The Simpson's parents. Respect!


Curious George!


Astrid møtte noen random dyr som hun MÅTTE ta bilde med :)


Amerikansk tid 00:10

Likte du bildene?

  • Skrevet: 20.06.2011  •  Kl: 07:23  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 3

Haha, jeg har ikke blogget på evigheter. Føler meg som en kjempetrofast blogger... haha not! Har ihvertfall vært på ferie sammen med mamma, pappa, Anja og Astrid (de kom nemlig til USA for en uke siden!) Vi var i Disneyland og Universal Studios blandt annet. Utrolig gøy!


På lørdag drar jeg hjem til Norge sammen med familien, noe som er ubeskrivelig trist! Ja, jeg gleder meg selvfølgelig til å se venner og familie hjemme i Norge og sånne ting, men jeg gruer meg så syyyykt til å forlate vertsfamilien min. Jeg elsker dem rett og slett, for de har vært så sykt herlige! Skal prøve å komme tilbake til USA så fort som mulig for å besøke dem <3


Har veldig mange bilder å vise dere, men jeg får se hvor mange jeg gidder å laste opp.Datan er så sykt treig at jeg legger ut flere i morgen :)


Amerikansk tid 23:20

  • Skrevet: 09.06.2011  •  Kl: 07:57  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hey guys! Jeg har ikke blogget på noen dager, siden jeg har hatt strep throat (tror det heter streptokokker eller noe på norsk), og jeg har hatt det veldig "miserabelt". Når du har strep throat har du sykt vondt i halsen, for å ikke snakke om at mandlene dine hovner opp og at du har hvite flekker på mandlene og i halsen. Veldig naaaasty!


Uansett, skal spare dere for alt det der. Det viktigste er at jeg er på antibiotika og er nå på bedringens vei. Ellers har jeg mye å fortelle... blandt annet at jeg er sånn cirka blakk pga at jeg dro til legen. Kunne vært 1000 NOK rikere om jeg ikke hadde dratt dit (men strep throat er farlig hvis du ikke får antibiotika for det så ja...) En annen ting er at det er sykt varmt i Grand Junction akkurat nå. Er vel 30 grader celcius (eller mer) hver dag, og i dag klarte jeg å bli solbrent på en side av kroppen. Haha!

Noe jeg VET dere har lyst til å vite er at Anja, Astrid, mamma og pappa kommer hit på søndag, og jeg får se dem igjen for første gang på 10 mnd. OMG, can't wait! 


Photobooth for life (selv om jeg ikke har Mac). Smiler ikke fordi... being sick is some serious stuff!

Nå ble jeg plutselig tom for ord. Og dere ANER IKKE hvor vanskelig det er å skrive på norsk når hjernen min tenker engelsk 24/7! Er helt sinnsykt... Anyways.. i morgen skal jeg se "The Hangover 2" på kino med Sean. Haha, skal bli gøy tenker jeg.

Legger ut innkjøp fra tirsdag i morgen eller noe.

Amerikansk tid 23:50

Har du hatt strep throat (streptokokker) før? Hvor varmt er det i Norge nå? (Slår vel ikke GJ med 30*C vel?)
 

  • Skrevet: 05.06.2011  •  Kl: 05:55  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 3

Hey! Har helt glemt å vise dere hva vi gjorde i art på high school. Denne oppgaven jobbet vi med i 6 uker, og det var veldig gøy! Er ganske fornøyd med resultatet egentlig. Har ikke orginalbilde, men jeg håper at dere ser hvem det er uansett. Hahah...


Jaja, jeg vet jeg ser litt skitten ut i fjeset, men vi MÅTTE "shade" hele bildet, så det ble litt merkelig.

Håper dere litke bildet. Vertsfamilien ble ihvertfall imponert. OG ja, jeg fikk 5er eller "A" da!

Amerikansk tid 21:50

Hva syns du? Syns du det ligner på meg?


hits