• Skrevet: 31.05.2014  •  Kl: 19:21  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 2

Haha, sykeste overskriften. Det handler ikke om det dere kanskje tror. Er sykt vanskelig å finne på overskrifter, so don't judge me. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og hører på 2009-spillelista mi på Spotify. Haha. Sykt gøy å se tilbake på hva slags musikk man hørte på for 5 år siden. Var nettopp en kjapp tur i byen etter jobb sammen med Anja, hvor jeg bare kjøpte meg noen få basic plagg på H&M. Skulle egentlig kjøpe ny veske som jeg kan ha når jeg reiser til USA, men fant ingen jeg likte som ikke kostet 1500 eller mer. Typisk at jeg forelsker meg i et plagg, et par sko eller en veske også ser jeg på prislappen og får helt hakeslepp. Gleder meg til å shoppe i USA hvor alt er mye billigere. Deilig å være norsk i USA, hahaha. 


Oi, crappy kvalitet. Elsker denne joggebuksa (fra H&M) som jeg har hatt i mange mnd. Den er flittig brukt for å si det sånn!


Akita ville absolutt være med i dag også.


Denne tightsen jeg har glemt å vise dere. Den er fra Junkyard og ble kjøpt i april. Love it!! Kan brukes til trening og chill.


Haha, kjøpte så og si bare basics i dag. Var 3 for 100 på toppene. Alt fra H&M.


Dette skal jeg kose meg med i kveld mens jeg ser på Brille <3<3 Viktig å poste bilder av mat på bloggen, er det ikke?

Nå skal jeg sende en lang e-post til vertsfamilien. Sykt at det bare er 17 dager til jeg sitter på toget på vei til Oslo. ÅAHHH, har lyst å begynne å pakke, men det er kanskje litt tidlig?! Etter jeg har sendt e-posten skal jeg se noen episoder av Brille. Det er sykt morsomt, og man lærer faktisk mye av det, tro det eller ei. Hvis noen vil se det kan dere se det her: sesong 1, sesong 2, sesong 3, sesong 4.

Hva syns du om innkjøpet? Ser du på Brille?

 • Skrevet: 30.05.2014  •  Kl: 20:40  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

ENDELIG kom minnekortet mitt i posten. Kjedelig å ha et så bra kamera som man ikke får brukt pga mangel på minnekort. Viste seg at pakken hadde kommet på postkontoret 22. mai uten at jeg hadde fått noe pakkelapp. Weird. Men nå har jeg ihvertfall fått det, så kanskje blogglysten kommer litt tilbake. Var utrolig vanskelig å vite hva jeg skulle blogge om når jeg ikke hadde fine bilder å legge ut. Men over til noe annet, nå sitter jeg leser litt blogger mens jeg hører på musikk. Skal bare slappe av resten av kvelden, siden jeg må stå opp sju i morgen tidlig også. Jobber fra 8-16, før jeg får en liten minihelg. Haha. På søndag skal lillesøstra mi, Astrid, feire bursdagen sin, så da får vi besøk av noen familiemedlemmer. Da blir det vel kaffe og kaker å få, så det blir kos. Alltid like koselig å få besøk av slekta. Er jo ikke så veldig ofte vi treffes. Anyways, her er noen få bilder jeg tok etter jeg fikk minnekortet mitt.


Hmm.. hva kan dette være?


Lekte engelsklærer, og rettet teksten til lillesøstra mi, Anja, som går i andreklasse på videregående (studiespesialisering)


<3<3


Haha, nei, håret mitt er ikke rødt, selv om det ser litt sånn ut her.


Akita pleier å stikke snuten ut kattedøra når hun skal se etter katten eller når hun bare har lyst ut. Haha, sykt morsomt!

Hva syns du om bildene? Hva skal du denne helgen?

 • Skrevet: 29.05.2014  •  Kl: 20:48  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hei! Akkurat nå sitter jeg og koser meg med verdens beste potetgull, Gaardsgull med Biff og Løk fra Maarud. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Dagen startet med at jeg dro på treningssenteret, og tok en ganske hard tabata-økt. Var deilig å få begynne å trene igjen etter 2 uker med sykdom, så denne uken har jeg allerede trent 3 ganger #skrytepave. På formiddagen dro jeg til Retiro (en strand og båtplass litt utenfor Molde by) og møtte Andrea, faren og broren hennes, hvor vi skulle pusse seilbåten deres. De hadde allerede vært der en stund da jeg kom, og var i full gang med pussinga. Andrea og jeg gikk litt fram og tilbake mellom å pusse båt og å sole oss på ei brygge. Haha! Utrolig deilig at det har vært nydelig vær i tre dager nå. I dag har jeg til og med fått litt farge, har litt fregner i panna og på nesen.. får det alltid om sommeren. 


Pussing på g.


Haha, glemte telefonen min i bilen, så den fikk heteslag.

Hva har du gjort i dag?

 • Skrevet: 28.05.2014  •  Kl: 20:38  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 3

Om 20 dager sitter jeg på toget på vei til Oslo. Deretter blir det 9 timer venting (soving) før flyet går 06:30 fra Oslo til Amsterdam. Videre skal jeg fly i ca 9 timer fra Amsterdam til Minneapolis. Håper jeg får sove i mange timer sånn at jeg forhåpentligvis ikke blir så sinnsykt jetlag. Haha! I Minneapolis må jeg vente i 3 timer før flyet mitt går til Bismarck, North Dakota. Blir en lang og slitsom reise på 17-18 timer, men satser på at det blir noen timer søvn på alle de flyene jeg skal ta. Skal jo innom hele 4 flyplasser, veldig bra at jeg ELSKER flyplasser. Eh, nei. Lol. Men over til noe annet. Bestemte meg for å skrive en liste over ting jeg gleder meg til i USA, siden jeg ikke har så mye å fortelle om fra dagen. Så, ja, her er alt det jeg gleder meg til ved denne fantastiske reisen jeg skal på:


Bildene er ikke i rekkefølge i forhold til "listen".
 

- Se vertsfamilien igjen

- Oppleve Bismarck, North Dakota

- Se Colorado igjen, spesielt Denver & Grand Junction

- Møte venner fra high school igjen

- Dra på Starbucks og ikke måtte betale 50 kroner for en Frappucino

- Shoppe bikinier, masse fint undertøy osv osv på Victoria's Secret

- Feire 4th of July (USAs nasjonaldag) med fyrverkeri osv

- Spise på Taco John's, Taco Bell, Pizza Hut og mange andre fantastiske fast food restauranter. Haha!

- Spise en Chocolate chip cookie dough blizzard på Dairy Queen. En slags is/soft is-lignende greie aka HIMMELEN!!

- Shoppe på Forever 21, American Eagle, Pac Sun, Hollister, Abercrombie & Fitch, Wet Seal osv osv.

- Oppleve Yellowstone National Park. Skal forhåpentligvis dit på ferie med vertsfamilien.

- Dra til Mall Of America i Minnesota. Aka USAs største kjøpesenter, det er flere kilometer stort.

Det er myyyyye mer jeg gleder meg til, men nå fikk jeg et kick som sier at jeg må dra og trene ASAP. Lol.

Hva gleder DU deg til? Noe av dette du ville gledet deg til?

 • Skrevet: 27.05.2014  •  Kl: 19:29  •  Kategori: Mobilblogg  •  Kommentarer: 2

Heihei! Håper alle sammen har like fint vær som det vi har i Molde. Akkurat nå sitter jeg ute i sola og koser meg med en Mango Madness-Snapple. Utrolig god! Har nettopp vært i byen hvor jeg opplevde noe litt skummelt. Skulle kjøre hjem med en av bilene vi har her hjemme (ikke min kjære Opel Corsa såklart, haha), og i tunnellen ville ikke bilen samarbeide helt, så pappa måtte komme med pickupen sin og slepe meg. Haha, sleping er det værste som fins, er litt skummelt. Lol.

Kjøpte meg bare et par ting i byen. Trengte en ny sports-BH og noen øredobber som jeg ikke er allergisk mot. Tåler nemlig ikke nikkel.. Beklager virkelig at jeg mobilblogger så mye for tiden, men det nye minnekortet mitt har fortsatt ikke kommet. Så nå kommer det noen crappy mobilbilder. Enjoy liksom.

Er det fint vær hos deg?

 • Skrevet: 26.05.2014  •  Kl: 19:49  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 2

Som kanskje noen av dere vet så var jeg i Grand Junction, Colorado i USA på utveksling skoleåret 2010/2011. Jeg var 17 år da jeg reiste dit, og jeg husker det som om det hele var i går. I august i år er det faktisk 4 år siden jeg reiste helt alene til et land jeg alltid hadde hatt lyst til å besøke, men hvor jeg ikke kjente en sjel. Det var veldig skummelt i begynnelsen, men jeg endte opp med å trives utrolig bra, og jeg hadde et av de beste årene i mitt liv. Fikk en fantastisk vertsfamilie, som tok utrolig godt vare på meg, og den dag i dag ser jeg fortsatt på dem som familie. Skal jo besøke dem om bare tre uker, noe jeg gleder meg helt sinnsykt mye til!!!

Jeg føler meg utrolig heldig som hadde det utrolig fint hos en fantastisk familie, men det er ikke alle som får det sånn. Jeg vet om en del folk som har hatt problemer med vertsfamilien sin eller lignende, og de måtte bytte familie. Dette skal som regel gå fint hvis man reiser med en bra organisasjon. Den organisasjonen jeg reiste med (Explorius), er ikke en organisasjon jeg vil anbefale videre. Personlig hadde jeg ingen problemer med oppholdet, så jeg trengte heller ikke å kontakte de så mye, derfor visste jeg ikke hvordan de egentlig er. Men etter hva en av mine nærmeste venninner har opplevd (som mange andre jeg vet om også har opplevd), er ikke Explorius en organisasjon som man bør ha som førstevalg. For en times tid siden leste jeg et ganske sjokkerende innlegg om en jente som ikke hadde hatt en veldig god opplevelse som utvekslingsstudent, og det innlegget kan dere lese ved å trykke HER. Det er et ganske langt og detaljert innlegg, men det er verdt å lese det for å få et skikkelig inntrykk om du planlegger å være utvekslingsstudent. Spesielt når det kommer til valg av riktig organisasjon!


Noen tilfelidge bilder fra da jeg var utvekslingsstudent. Savner det!

Nå er det ikke slik at jeg ikke anbefaler folk å være utvekslingsstudent, tvert i mot! Jeg anbefaler det på det sterkeste, men jeg anbefaler også at dere leser DETTE innlegget, sånn at dere forstår at det er lurt å undersøke de organisasjonene som tilbyr norske studenter å dra på utveksling. Dere bør blant annet høre med andre hva de vil anbefale. Personlig vet jeg at AFS er en utrolig bra organisasjon, og har bare hørt postitive ting om dem :-) 

Har du vært utvekslingsstudent før? Leste du innlegget til Karoline?

 • Skrevet: 24.05.2014  •  Kl: 13:55  •  Kategori: Mobilblogg  •  Kommentarer: 2

Heihei! Tenkte å skrive et kjapt mobilinnlegg mens jeg venter på at familien skal bli ferdig. Hvem hadde trodd at JEG skulle være den første som er klar til å dra? Haha. Skal snart i både dåp og konfirmasjon på samme dag. Greit å slå to fluer i en smekk, eller hva? Hvis dere ser på bildet så har jeg på meg blå bunad i dag. Det er dette som egentlig er min bunad. På 17. mai hadde jeg på meg en bunad med rød vest, som er mamma sin. Selv syns jeg at jeg kler min egen best. Håper dere koser dere denne lørdagen, uansett hva dere skal :-)

Hva skal du i dag?

 • Skrevet: 23.05.2014  •  Kl: 14:59  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 4

Haha, dere ANER ikke hvor forbanna jeg er akkurat nå. Hadde tatt bilder av alle innkjøpene mine, og for en gangs skyld ble jeg ganske fornøyd med bildene. SELVFØLGELIG blir minnekortet mitt ødelagt akkurat i det jeg skal blogge, og legge inn bildene. Minnekortet er halvveis knekt, så nå kjenner hverken Macen eller kameraet igjen minnekortet. Det står bare "No Card" når jeg setter det inn. Kokte mildt sagt i toppen når det skjedde, og jeg ikke fant NOEN andre minnekort jeg kunne bruke. Så det endte opp med at det ble noen elendige mobilbilder. Faen altså!! Heldigvis har jeg bestilt meg et nytt minnekort på 32 GB som forhåpentligvis kommer i posten ASAP.


Kjøpte en sykt fin bikini. Trusa hører ikke til, men syns det passet bedre med svart enn den som var.


Haha, ser ut som jeg er i min egen verden. Elsker denne jumpsuiten! Anja blir garantert pissed når hun ser at bildene er tatt på hennes rom. LOL!


2 shortser. Alt jeg kjøpte i dag er fra H&M.

Noe du likte?

 • Skrevet: 22.05.2014  •  Kl: 21:25  •  Kategori: Mobilblogg  •  Kommentarer: 2

Hei! Akkurat nå er jeg på jobb, men har en liten pause, så tenkte å slenge inn et kjapt mobilinnlegg. Har ikke rukket å blogge tidligere, siden jeg begynte allerede klokken to. Det å komme tilbake på jobb etter en uke med influensa er utrolig slitsomt, det skal være sikkert. Så nå har jeg fri i 3 dager, blir utrolig digg! Skal i både dåp og konfirmasjon i helga, så da blir det på med bunaden igjen. Passer egentlig veldig bra at jeg elsker bunaden min da. Haha :-) Anyways, vi blogges vel i morgen!

Har du jobb? Hvor jobber du isåfall?

 • Skrevet: 21.05.2014  •  Kl: 20:27  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

 Hahaha. Kan sitte å se på Tumblr i timesvis. Enten så finner man noen utrolig fine og inspirerende bilder, eller så finner man det morsomste man noen sinne har sett/lest, og noe som man kjenner seg så sykt igjen i. Når det for eksempel er en liten ting man irriterer seg over, og tror man er sykt teit fordi man sikkert er den eneste i verden som bryr seg om en så liten filleting, så finner man ut at det faktisk er tusenvis av andre om mener AKKURAT det samme. Sykt morsomt. Alle bildene er forresten funnet på følgende tumblr-blogger: lolthatsme.tubmlr.com, howdoiputthisgently.tumblr.com og teenager-posts.com. <- LINKER

Hva syns du om bildene? Noe du kjente deg igjen i?

 • Skrevet: 20.05.2014  •  Kl: 15:35  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Hei! Akkurat nå sitter jeg og ser på How I Met Your Mother mens jeg drikker et stort, kaldt glass vann med isbiter. Har nettopp vært en "snartur" i Kristiansund med pappa. Hahah, utrolig spontant egentlig. Vi kjørte først til Molde med motorsykkel for å kjøpe noe til bilen min på Biltema, men så hadde de den ikke, så vi måtte ringe til Kristiansund og se om de hadde den der. Det hadde de, så da dro vi først hjem og hentet Akita (hunden) og bilen. Tar bare litt over en time å kjøre til Kristiansund fra Molde, så da ble det en liten roadtrip på oss tre.

I kveld skal jeg på kamp og se Molde - Viking. Håper selvfølgelig på hjemmeseier som alltid!! Etter kampen kommer kanskje Andrea til meg, og vi skal bade i jacuzzien vår. Blir digg å se henne igjen. Har ikke sett henne på en måned nå. Hun går på Høgskolen i Ålesund, og de har eksamenstid nå, så får ikke så mye tid til å finne på noe. Håper jeg kommer inn på Høgskolen i Ålesund til høsten jeg også, sånn at vi får flyttet sammen!!Hva har du gjort i dag? Hvilket lag heier du på i tippeligaen?

 • Skrevet: 19.05.2014  •  Kl: 22:13  •  Kategori: Musikk  •  Kommentarer: 2


Haha, vet jeg snakket litt om Michael Jackson i forrige innlegg også, men siden jeg ikke hadde noe å fortelle, og at dette var såpass amazing måtte jeg bare dele det. I går var det Billboard Music Awards i USA, og et hologram av Michael Jackson opptrådde med en av de nye sangene, Slave To The Rhythm. Mange som ikke var helt frelst av idéen, men jeg syns det var helt sykt, og det så ganske ekte ut. Opptredenen fikk jo stående applaus (med tårer) fra alle som var i salen, så det sier jo seg selv at det var bra :-)

Hva syns dere om hologrammet?

 • Skrevet: 18.05.2014  •  Kl: 19:26  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hei! Akkurat nå sitter jeg og ser på TV, noe jeg egentlig har gjort hele dagen. Er fortsatt ikke helt 100 % i toppform, men blir det vel forhåpentligvis snart. Akkurat nå er det Glee som står på, har sett episoden før, men det er jo så bra at jeg kan gjerne se episoden to ganger. Har ikke så mye å fortelle egentlig, bortsett fra at jeg har hørt på Michael Jackson sitt nye album, XSCAPE, på repeat i dag. Utrolig bra! Syns det er bra de har masse gammelt, upublisert materiale som de kan komme ut med. Sykt at det snart er 5 år siden han døde, husker det som om det var i går. Vi var på vei til Bulgaria, også leste vi på vgnett at han var død. Først ville jeg ikke tro på det, men når jeg så det på forsiden av VG og Dagbladet i en butikk, så skjønte jeg at det dessverre var sant. 


Dagens antrekk. Ikke helt matchende, men det er søndag! Haha.
Beste sjokoladen!

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden (som jeg har gjort hele dagen) sånn at jeg er i toppform på jobb i morgen :-) Så vi snakkes!

Hva har du gjort i dag? Hørt det nye albumet til Michael Jackson?

 • Skrevet: 17.05.2014  •  Kl: 18:18  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Gratulerer med dagen, alle sammen!! Håper alle har hatt en fin 17. mai, så langt. Selv sto jeg opp, og var ENDELIG blitt frisk etter 4 dager med sykdom, så det var passet meg veldig bra å bli frisk egentlig. Har hatt influensa og har vært ganske nær døden (ikke bokstavelig talt, men føltes sånn nesten), så har ikke fått blogget på et par dager. Så i dag sto jeg opp etter nesten 10 herlige timer med søvn, også tok jeg på meg bunaden og dro for å feire dagen sammen med mamma og Astrid på den skolen jeg gikk på fra 1. - 10. klasse. Etter vi var ferdig der dro vi til byen og spiste på en restaurant som heter Hos Gyda, også så vi på Borgertoget i Molde, noe vi gjør hvert år. Tok en god del bilder med det fantastiske kameraet mitt (nesten bare av toget), så legger ut en del av dem her :-)


Har på meg Bolsøybunad hvis noen lurte :-)


Bunaden er ikke min, den er mamma sin. Jeg har samme bare med blå vest. Men ville ha rød i dag :-)


Speiderne.


Et treningssenter, Friskis og Svettis. Hahaha!!


Molde Hestesportsklubb.


Fekting.


Kviltorp og Sellanrå Skolekorps.


Poppeloppeteateret.


Skjønte ikke helt dette egentlig. "Molde på skeiva" sto det på plakaten foran de. Haha, wtf.


Molde Taekwon-do Klubb.


Noise Danseklubb.


Molde Fotballklubb.

Molde FK, A-laget som VANT I GÅR :D


Molde Seilklubb.


Et korps jeg ikke husker navnet på...


Molde Trail.
Camping Bad. Haha, dritbra.

Som dere sikkert skjønte ved å se på bildene, så er det mye forskjellig som blir vist frem i Borgertoget. Det er ikke sånn at alle som bor i byen kan være med akkurat, det hadde blitt kaos, haha. Men det er som regel det meste av fritidsklubber som fotball, håndball, golf, dansing, teater, seiling og mye, mye mer som liksom lager et show i toget, sånn at det blir ekstra gøy og se på. Også er det jo såklart mange korps også da. Hva er vel 17. mai uten korps?

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden UTEN BUNAD. Don't get me wrong, jeg ELSKER bunaden min, og føler meg skikkelig når jeg går i den, men gud så digg det er å komme hjem og få på seg joggebuksa. Fikk også veldig gnagsår av bunadskoene mine, så ja. Skal i konfirmasjon neste helg da (hvis jeg ikke må jobbe), så da blir det vel på med bunaden igjen :-)

Hva syns du om bildene? Hatt en fin 17. mai?

 • Skrevet: 14.05.2014  •  Kl: 21:43  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hey! Akkurat nå ligger jeg nydusjet på sofaen og skal til å se en episode av How I Met Your Mother. Har ikke sett det på en stund nå, i og med at hele serien er offisielt over :( Så ja, tenkte å grine litt over noen episoder på Netflix. HAHA neida, men serr det er helt sykt at de aldri kommer ut med flere episoder da. Husker for et par år siden da jeg nesten fikk et mental breakdown da One Tree Hill sluttet. Hehe, nei, så ille var det vel ikke, men det er en av de beste seriene jeg noen sinne har sett. Har alle sesongene på DVD! Uansett, tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om serier jeg savner.


One Tree Hill. Haha, er vel forsåvidt ikke nok med fire bilder som beskriver alle ni sesongene av denne serien, men orket ikke å lete etter flere. Som jeg sa i starten av innlegget, så er dette en serie jeg har elsket siden dag én. Serien lærte meg utrolig mye, og jeg hadde ikke vært samme person uten (haha, hørtes dramatisk ut). Regner med de fleste har sett serien, hvis ikke SE DEN NÅ!! 


Frustrete Fruer. Denne serien regner jeg også med at de fleste har sett, siden den endte opp med 8 sesonger. Husker jeg akkurat hadde begynt å se på Grey's Anatomy, og så når det hadde pause var det så kjedelig at jeg ikke hadde noe å se på tirsdagskvelder, så det endte opp med at jeg begynte å se på Frustrerte Fruer. Begynte å se på serien i sesong 3, og etter det måtte jeg bare fortsette å se på det.


How I Met Your Mother. En av de morsomste seriene jeg noen gang har sett. Kommer vel og merke aldri til poenget, men det er vel det som er hele greia. Hahaha! Man får ikke vite hvordan Ted møtte moren før siste episode av siste sesong. Håper jeg ikke spoilet noe der. I såfall: sorry :-)

Er også noen serier til jeg ikke orket å finne bilder av som jeg også savner: The Office, Sex and The City og Prison Break. 3 veldig forskjellige serier, men alle veldig bra! Nå må jeg lage meg noe mat før jeg sulter her. Så snakkes!!

Har du en serie som ikke går på TV lenger som du savner?

 • Skrevet: 13.05.2014  •  Kl: 20:53  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Heihei! Skriver bare et kjapt innlegg nå, siden jeg har vært syk hele dagen. Har hatt 39,5 i feber, og har vært sinnsykt slapp. Skal egentlig på jobb i morgen tidlig, men vi får se om jeg blir frisk. HÅÅPER det. Hater å være borte fra jobb pga sykdom.

Anyways, jeg har hatt tumblr i et par år nå, men har ikke alltid vært like aktiv. Det er bare nå i det siste jeg har begynt å lete etter inspirerende bilder / legge ut mine egne bilder. Før pleide jeg bare å reblogge 3 av mine favorittblogger, så det ble mye av det samme. Haha. Nå har jeg fikset designet osv, så er veldig fornøyd med hvordan bloggen (ja, man har faktisk en blogg når man er på Tumblr) ser ut nå.


Trykk på bildet for å komme til tumblr-bloggen min.

Legg gjerne igjen addressa til tumblr-bloggen din hvis du har, så kanskje jeg følger deg! :-)

Har du Tumblr?

 • Skrevet: 12.05.2014  •  Kl: 20:50  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Herregud så mye jeg irriterer meg over. Haha! Jeg er en veldig irritabel person, og irriterer meg fort over småting. Skal ikke se bort i fra at jeg lager flere slike innlegg. Var vanskelig å bare finne 12 ting. LOL. Også var det sykt vanskelig å finne bilder som passer til teksten. Brukte ganske lang tid på det...1. Folk som ikke bruker blinklys.

2. Når en høy sjiraff setter seg i setet foran meg på kino.

3. Folk som spiser med åpen munn / folk som smatter.

4. Folk som bruker tusen hashtags på Instagram. #girl #sun #ocean #summer #tan #cute #outfit #niceday #instafun #instasummer #ig

5. Jenter som har på seg fullt av smykker, en klokke, ring, armbånd, belte (you name it) når de skal gjennom sikkerhetskontrollen på en flyplass.

6. Folk som snakker i telefon (gjerne høyt) på bussen.

7. Folk som hører på musikk på bussen uten ørepropper, altså på høytaler.

8. Folk som ikke følger vikeplikten sin når de kjører bil.

9. Når man er på restaurant og man må spise med en som er sykt kresen og ikke liker NOE.

10. Folk som sykler midt på veien når det er et fortau RETT ATTMED.

11. Idioter som ikke klarer å parkere ordentlig, så de tar 2 parkeringsplasser.

12. Når en venn av deg står der og snakker med noen du ikke kjenner, og de introduserer deg ikke for personen, så du bare står der og ser awkward ut.

Enig i noe av det? Hva irriterer DEG?

 • Skrevet: 11.05.2014  •  Kl: 16:39  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Hei, og god søndag! Akkurat nå sitter jeg og ser på Fire Stjerners Middag. Har akkurat spist kjøtt med bernaise og hjemmelagde potetbåter til middag. Vi hadde også grillet vannmelon forresten! Var litt skeptisk til det først, men det var egentlig ganske godt. Men kald vannmelon er bedre, haha.

Ellers startet jeg dagen med en tabata-økt. Har ikke fått trent så mye som planlagt denne uken, i og med at jeg har vært syk, så det var godt å få startet dagen med en god treningsøkt. Ellers har Astrid vasket rommet mitt. Haha! Hun får betalt for å gjøre det, siden hun vil tjene penger til sommerferien. Siden jeg ikke orker å gjøre det selv, så var hun villig til å gjøre det hvis jeg betalte henne. Haha, en god deal! Har ikke orket å ta noen bilder i dag, så jeg legger ut et par - tre bilder fra uka. BAAARE FJORTISBILDER!!!


Elsker denne shortsen!

Hatt en fin søndag så langt?

 • Skrevet: 10.05.2014  •  Kl: 22:36  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 2

Regner med jeg ikke er den eneste som kan sitte i timesvis å se på morsomme YouTube-videoer? Følger en del folk på YouTube, så jeg tenkte å legge ut noen av favorittvideoene mine. Linker forresten til brukerne som har laget videoene. Bare trykk på navnet, så kommer dere til brukeren :-) ENJOY!

Jenna Marbles. Har fulgt Jenna i et par år nå tror jeg. Hun legger ut ny video hver onsdag/torsdag, og videoene hennes er alltid like geniale. Hun er ikke redd for å være seg selv, for å si det sånn! Her er noen av hennes beste videoer etter min mening:

 

 


Merrell Twins. 2 enegedde tvillinger, Veronica og Vanessa. Utrolig søte jenter som legger ut videoer av utfordringer, svar på spørsmål, sketsjer og musikkvideoer. De er utrolig flinke til å synge begge to. Her er noen av deres beste videoer:Nash Grier
. En av mine favorittbrukere både på Vine og YouTube. Nash er veldig kjekk og har verdens fineste, blå øyne. Synd han er 97er. WTF liksom? Han ser jo ut som han er 93er eller noe. Lol. Anyways, han har utrolig morsomme vines og videoer på YouTube, so check him out!


Cameron Dallas. Også en av mine favoritter på Vine. Utrolig kjekk, smelter helt når jeg ser han. Hahaha!! Her er 3 av hans beste videoer:


Sorry for at det ikke er mellomrom mellom de to siste. men det gikk ikke an å fikse uansett hvor mange mellomrom jeg tok i innlegget..... Ikke så viktig for dere kanskje, men jeg syns det ser rotete ut og det irriterer meg noe sykt akkurat nå. Haha! Det å legge ut mange YouTube-videoer i et innlegg var ikke lett altså. Så ja, håper dere liker de videoene jeg fikk med. Åhh nå blir det ikke mellomrom i teksten heller. Lol... annoying!
Har du noen YouTube-brukere å anbefale meg?
 • Skrevet: 09.05.2014  •  Kl: 11:41  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9

Heihei! I dag er jeg syk... sick on a Friday, that's just not cool, man. Våknet 05:30 med tidenes mageknipe. Fikk ikke sove igjen, så sto opp klokka åtte. Senere fant jeg ut at jeg hadde feber, i tillegg var jeg sykt slapp. Derfor blir det ikke jobb på meg i dag, dessverre. Skulle egentlig jobbe fra 15-22, men er man syk, så er det ikke så mye å gjøre med det. Hvis jeg blir frisk til i morgen, så skal jeg jobbe fra 12-20. Vil jo helst ikke gå glipp av så mange vakter, i og med at jeg vil tjene mye penger. Må jo spare penger til USA og til studentlivet til høsten! Her er noen glansbilder av meg...


Dagens antrekk: Genser Adidas (Junkyard.no) Grå joggebukse (som dere ikke ser... haha) Forever 21.


Haha, glansbilde!


Ikke så ille å være syk når man kan kose med dette nurket.


Også ødelegger hun alt med å sleike meg i ansiktet. Typisk.

GOD HELG, FOLKENS!!

Hva skal du i helga?

Heihei! I dag har jeg fri, noe som er utrolig deilig. Hadde egentlig tenkt å trene i dag tidlig, men trente både tirsdag og onsdag, så utsatte det til i morgen. Måtte uansett komme meg på biltilsynet for å få meg nytt førerkort. Tok jo minibusslappen i Forsvaret, så når jeg fylte 21 var det bare å betale 240 kroner for nytt. Fylte jo 21 i mars, men har drøyet det litt. Har jo jobbet en del i det siste, så nå når jeg hadde en fridag var det greit å benytte sjansen. Anyways, her er dagens antrekk! Ikke noe spesielt antrekk, men hadde ikke så mye annet å blogge om egentlig.


Wow, så ikke at det var så elendig fokus før nå. Hahaha! Genser Weekday. Shorts ONLY. Smykke Søstrene Grene.
Halla folkens.


Besties. 

Nå skal jeg snart bade i sjøen. Astrid (lillesøster) var så dum at hun utfordra meg, og hvis jeg ikke gjør det kommer hun aldri til å holde kjeft om den tyggisen jeg "skylder" henne. Har ikke tenkt å utfordre flere, syns den er så sykt oppbrukt nå at det ikke er gøy lenger. Men bade, det skal jeg uansett. Har dere forresten fått med dere at kreftforeningen snart har samlet inn 1 million pga det #HoppIHavet opplegget? Utrolig bra da! Oppfordrer herved alle om å støtte Kreftforeningen!!!

Hva syns du om antrekket?

 • Skrevet: 07.05.2014  •  Kl: 14:13  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og koser meg med en kopp kaffe i sofaen. Har akkurat vært på butikken og handlet til taco. Skal lage middag til meg og søstrene mine i dag siden mamma og pappa jobber. Taco blir jeg aldri lei av, også er det jo så lettvint å lage! Tenkte å legge ut et lite innlegg med bilder fra dagen før jeg skal på jobb klokken fire. Måtte jo bruke det fantastiske kameraet mitt i dag også. Angrer ikke et sekund på at jeg brukte 3000 på det (+ 500 i forsikring). På søndag kjøpte jeg meg også et 32 GB minnekort til litt over hundrelappen på eBay. ELSKER EBAY<3<3 Kjøpte også en kameraveske, slik at jeg ikke ødelegger det i USA.


Haha, pen! Sånn ser kameraet ut. Hadde akkurat trent her. Legg merke til den fantastiske t-skjorta <3


Fresh etter trening!


Min fantastiske Daniel Wellington-klokke.


Haha, selvutløserbilder var ikke så enkelt å få til. Dette var det beste, og det sier vel litt. #fotogen


Akkurat badet i sjøen, så hun måtte tørke seg på gresset.


Fikk tatt et bilde mens hun ristet seg etter et bad. Haha.


Verdens søteste.

Måtte nesten lage en kollasj av alle bildene hvor Akita bader. Haha! Og det var frivillig. Hun hatet å bade før. Nå elsker hun det.

Sorry for litt mange hundebilder, men hun er den eneste vennen min. Ihvertfall den eneste vennen jeg kunne leke med i dag. Hahahha. Apropos bading, det er SYKT mange som driver å bader og legger ut video på Facebook. Det har pågått i snart en uke nå, og jeg er sikker på at ihvertfall halvparten av vennene mine på Facebook har badet nå. Utrolig teit utfordring spør du meg. Litt oppbrukt egentlig. Ingen har utfordret meg enda, heldigvis. Vet ikke om jeg kommer til å gjøre det eller ikke, spørs litt hva jeg må "skylde" personen som utfordrer meg. Lol. Her er en video angående badinga som er sykt morsom:

TRYKK HER FOR Å SE FACEBOOK-VIDEOEN  (videoen er laget av Henrik Arnvard, og jeg eier ikke videoen)

Hva syns du om bildene? Har du blitt "utfordret" til å bade via Facebook?
Hva syns du om Henrik sin video? hahah 

 • Skrevet: 06.05.2014  •  Kl: 13:10  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9

Har alltid hatt lyst på en liten tatovering som betyr mye for meg. En tatovering som ikke synes så godt, som er en eller annet "cheesy", men fin quote. Hvis jeg skulle tatt tatovering måtte det ha vært enten på innsiden av håndleddet (slik som de pause- og spoleknappene på bilde nr. 6), på samme sted som ("always"-tatoveringen på bilde nr. 1) eller på samme sted som bilde nr. 8 ("cest la vie"), men selvfølgelig mye mindre og IKKE akkurat disse tatoveringene, nei. Mitt største "problem" er at jeg ikke tør for jeg har hørt at det er vondt, spesielt på ribbebeina. Også hadde jeg sikkert aldri klart å bestemme meg for en tatovering jeg ikke kommer til å bli lei av, så ja... blir nok ikke noen tatovering på meg med det første.


Likte utrolig godt "freedom" på bilde nr. 5 :-)

Har du tatovering? Hvis ja: var det vondt å ta den?
Hvis nei: har du lyst på tatovering? Evt. hva og hvor? 

 • Skrevet: 05.05.2014  •  Kl: 18:32  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Heihei, kjære lesere. Har alle sammen hatt en fin dag? Kanskje litt vanskelig i og med at det er mandag, men man vet aldri. For meg har dagen vært helt ok. Har jo vært på jobb fra 8-16, så mens solen stekte utendørs var jeg inne i en butikk. Dette var min første og siste tidligvakt denne uka, så jeg får nok sjansen til å nyte solen de dagene jeg har senvakt. (Hvis den dukker opp igjen da!?) Siden jeg kom hjem har jeg spist middag og hoppet på trampoline med Astrid. Vi testet hvordan det nye kameraet var på å ta sportbilder, altså bilder der man er i bevegelse. Nå er verken jeg eller Astrid profesjonelle fotografer, men bildene ble helt ok. Blir vel litt bedre når jeg lærer meg de forskjellige funksjonene på kameraet.
Instagram. "Can't believe that Today is my 19th bday :D OLD :(" Hahhaah lol. Ikke min bruker, altså.


Det nye dekselet jeg fikk for et par uker siden.


Ja, trampolina vår er ganske falleferdig.


Søta!!

Forresten! Sikkert mange som lurer på hva jeg syns om filmen jeg så i går, The Other Woman, og jeg syns den var utrolig bra. Sykt morsom film! Filmer med Cameron Diaz slår jo aldri feil. Og det var ikke negativt at Nicki Minaj var med heller akkurat. Likte at Nicki hadde en ny hårfrisyre og hårfarge hver gang hun kom på jobb. Oi, spoiler? Hehe neida. Btw: andre som er sjokkert over hvor hot Kate Upton er? OMG. Vet ikke hva jeg skal si en gang... skulle ønske jeg var så digg. Haha. Men ja, alt i alt anbefaler jeg dere å se filmen!

Har du trampoline? Sett The Other Woman?

 • Skrevet: 04.05.2014  •  Kl: 17:57  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7

Hei! Stikker bare innom bloggen for å skrive et kjapt innlegg. Jeg og Astrid skal nemlig på kino nå snart. Filmen begynner 18:30, og vi skal se The Other Woman. Gleder meg!! I går kjøpte jeg meg forresten Samsung NX1100, og er superfornøyd med det allerede. Gleder meg til å ta mange bilder fremover. Her er noen av bildene jeg og Astrid tok i går og i dag.


Dagens antrekk.


Anja på jobb. Så søt, hihi!


Leser en "Colatest" i VG. Lol...


Jeg har verdens søteste lillesøster <3


Astrid og katten vår, Gråtass

Nå må jeg virkelig stikke!! Har kjøpt billetter allerede, men tar 15-20 min å kjøre dit også. Typisk meg å være ute i siste liten. Haha!

Hva syns du om bildene? Har du sett The Other Woman?

 • Skrevet: 03.05.2014  •  Kl: 15:44  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Hei! Akkurat nå sitter jeg og spiser sveler mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal blogge om. Lolz. Kom akkurat hjem fra en liten tur på kirkegården sammen med Akita. Gikk dit for å besøke grava til mormor, men var ikke der så lenge, siden Akita ble helt mental da hun kom dit. Vet ikke hva det var hun luktet der, men hun gikk rundt og luktet på alle gravstenene, og var helt crazy. Så måtte gå hjem igjen nesten med en gang.


Mitt favorittbilde i hele verden HAHAH katten er så feit og søt her! // Dette har jeg på meg i dag. Tidenes bilde. Shorts ONLY. Tee H&M. Smykke Søstrene Grene.

Ellers i dag har jeg, Anja og Astrid vært på butikken og på kafé med oldemor. Vi hjalp henne og handle, også dro vi en liten tur på besøk til henne etterpå. Alltid like koselig. Nå om en liten time skal jeg kjøre Anja på en av hennes mange jobber, også tenkte jeg å dra innom Lefdal for å se om de har det kameraet jeg vil ha, Samsung NX1100. Så kaaanskje det blir fine bilder på bloggen framover? :-) 

Hva skal du denne lørdagen? Hvilket kamera har du?

 • Skrevet: 02.05.2014  •  Kl: 20:12  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 2

Hei! Akkurat nå sitter jeg og ser på The Big Bang Theory etter en lang dag på jobb. Hadde egentlig tenkt meg en tur på kino for å se "The Other Woman", men ingen ville være med. Haha! Så det blir kanskje i morgen i stedet. Så da tenkte jeg å svare på noen av spørsmålene jeg fikk på spørsmålsrunden. Var ikke så mange, men svarer på de jeg fikk. Haha.

Din største drøm og din største frykt? Min største drøm helt siden jeg var liten har vært å bli artist, og få platekontrakt. For å være helt ærlig syns jeg at jeg synger helt greit, men jeg føler ikke jeg er flink nok. Så, ja, det kommer nok ikke til å skje. But a girl can dream, right? ;-) Min største frykt må være å miste noen jeg er glad i.

Hva er din favoritt TV-serie? The Big Bang Theory eller 2 Broke Girls. Klarer ikke å velge, begge er sykt bra :-)


Nick Zano (i Girl Power-tee, haha) er så sykt kjekk!

Favorittsang akkurat nå? DENNE:

Ariana Grande ft. Iggy Azalea - Problem

Hva skal du til høsten? Skal du studere? Har søkt skole, markedsføring og ledelse i Ålesund (og 9 andre ting da). Håper jeg kommer inn på første, så jeg kan flytte til Ålesund og jeg og verdens fineste Andrea kan bo sammen. Det hadde vært drømmen!

Hvordan var det å være jente i Forsvaret? Det var fantastisk. Det var ikke så veldig mange andre jenter der, så de som er der blir du veldig godt kjent med. Siden det er en del gutter, er det ganske lite drama, noe som er herlig. Men i Forsvaret er det ikke forskjell på kjønnene sånn egentlig, man blir ikke forskjellsbehandlet for å si det sånn. Bortsett fra på fysiske tester da, siden en normal jente ikke klarer å ta like mange push ups som en gutt, så er kravene lavere. Alt i alt var det det beste året i livet mitt, og jeg anbefaler andre jenter å prøve det samme. Det er virkelig en opplevelse.

Savner du Forsvaret? JAAAA!! Savner Ørlandet (LITT), savner folka, savner jentene på rom 204 SPESIELT søte Mariell <3, savner rutinene (ikke å stå opp halv seks og vaske, men ja...), savner transporten og samholdet vårt der, savner å kjøre minibuss, ja, jeg savner generelt det meste med Forsvaret :(Kan du fortelle litt om dine forventninger til Forsvaret og om det var sånn du trodde? Da jeg meldte meg frivillig (hvis jeg kan si det sånn) til å gjennomføre førstegangstjenesten tenkte jeg at det var sykt hardt, at jeg måtte ta 100 push ups hver dag og at det var sykt hardt generelt. Jeg var rett og slett veldig spent på hvordan det kom til å være. Trodde jeg kom til å måtte trene myyyye for å klare meg. Men sånn var det altså IKKE. De fleste (jentene ihvertfall) var i mye dårligere form og hadde ikke trent NOE før de kom inn i Forsvaret, og mange av de var sånn: "Jeg har med rettetang, så hvis noen vil låne er det bare å spørre" mens andre bare: "Ja, og jeg har med selvbruningsservietter og spraytan og 5 paljettkjoler" og jeg tenkte bare "WTF er dette!?!??!". Hahaha. Det er ihvertfall IKKE like strengt og jævlig som alle tror det, ihvertfall ikke i Luftforsvaret. Det kommer sikkert litt an på hvilken tropp og hvilket kompani du er på, men generelt er det veldig greit, og de fleste klarer å gjennomføre året :-)


Hvor i USA bor vertsfamilien din?
De bodde i Grand Junction, Colorado, så flyttet de til Rapid City, South Dakota og nååå bor de i Bismarck, North Dakota, så det er altså til Bismarck jeg hovedsaklig skal. Bare 46 dager igjen nå. WHAT!

Hvor lenge skal du være der? Fra 18. juni - 23. juli, så litt over en måned!

Har du sett/ser du på noen Disney Channel serier? Haha, ser ikke på noen som går på Disney Channel nå, nei, men så på Wizards of Waverly Place, Hannah Montana, Sonny With A Chance osv. da det gikk på TV. Good times!! 

Hva bruker du av sminke? Altså hvilke merker?


Haha, sykt dårlige bilder. Vippetang fra H&M. Photo Finish Primer fra Smashbox. Whipped Creme foundation fra Maybeline. Concealer fra Smashbox. False Lash Effect maskara fra MaxFactor. Super Skinny Eye Marker fra NYX. Brow brush, brow powder (light brown) og Universal Brow Pencil fra Billion Dollar Brows.

Hva bruker du til å style brynene dine?
Svarte akkurat på det på spørsmålet over. Billion Dollar Brows BABY!!

Hvor lager du kollasjene dine? Den du lagde i "best feeling in the world" f.eks. Lager som regel kollasjer i Picasa 3, men i det siste har jeg laget kollasjene mine i http://pixlr.com/express.

Hvor lagde du headeren?
Samme program som kollasjene, pixlr express. 

Ser du på Paradise? Haha, ja, litt flaut å innrømme egentlig. GUILTY PLEASURE xD

Hvilke blogger leser du? Anja, Erica, Aurora, Kristine, Kristine Amalie og Anna. Alle navnene er linker!!

Hvem er rarest i familien din? Helt klart ASTRID. Just see for yourself:Hva foretrekker du av Big Bite og Burger King? Og hvorfor? Burger King! Spiser ikke på BK ofte, men når jeg gjør det er det sykt godt. Hvorfor? Fordi de har sykt gode cheeseburgere og gode baguetter med kyllingfilét.

Hvem heier du på på Paradise Hotel? Ingen egentlig etter at alle de beste har sjekket ut. Audun og Aurora var jo noen av de morsomste der. Haha..

Hva er du mest redd for i hele verden? Åh, vanskelig spørsmål!! Blir vel det samme svaret som "din største frykt": å miste noen jeg er glad i.

Tyggegummi i håret eller hår i tyggegummien? Hår i tyggegummien. Lol.

Hva ville du gjort vist du var en hund? Hvis jeg var en hund så ville jeg sovet så og si hele dagen. 

Vist du kunne velge mellom å være en skilpadde eller en fisk, hva ville du valgt? Skilpadde uten tvil. De er jo såååå søte.Pizza eller taco? Dårlig gjort å spør meg om det siden jeg ELSKER BEGGE DELER!! Men kanskje pizza siden jeg kan spise det HVER dag. Og pizza kan man jo gjøre SÅ mye forskjellig med.

Ville du ha hoppa strikkhopp fra en bru eller falskjerm fra et fly? Ja takk begge deler! Men kanskje først og fremst fallskjerm?

Det var alle spørsmålene. Tusen takk til alle som stilte spørsmål. Selv om det ikke var mange kommentarer, ble det et veldig langt innelgg som jeg brukte over en time på!

Fornøyd med svarene? Noe mer dere lurer på?

 • Skrevet: 01.05.2014  •  Kl: 15:44  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Hei! Nå sitter jeg mett etter en tidlig middag. Vi hadde laks med ris og mangosalat. Etter min mening burde vi hatt potet, siden det ikke passer med ris til laks, men godt var det uanasett! I dag er det jo første mai, og offentlig fridag. Så siden butikken er stengt, er dette en av mine få fridager denne uka. Skal opp tidlig på jobb igjen i morgen, så blir nok ikke en sen kveld i kveld heller.

Ellers i dag har jeg trent en liten time. Sto opp halv ti for å trene litt biceps, triceps, rumpe og bein. Utrolig digg å starte dagen med en treningsøkt, så er litt kjipt å bare ha tidligvakter denne uka. Når jeg har tidligvakt gidder jeg som regel ikke å trene etter 8 timer på jobb, men både mandag og onsdag klarte jeg å tvinge meg selv til å trene.. #stolt

Skal på kamp i dag, (Molde - Start) og håper på seier til Molde!! Kampen begynner ikke før 18:00, så før den tid skal jeg ihvertfall se en episode av Glee <3<3

Hvilket lag heier du på i tippeligaen?

hits