• Skrevet: 01.06.2011  •  Kl: 01:15  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hei! Denne helga var Memorial Day Weekend, så det var langhelg. Ikke nok med det, vi har allerede sommerferie! I år får jeg 3 måneder med sommerferie, noe som skal bli sykt herlig. I USA har de nemlig 3 måneder med sommerferie hvert år. Nope, jeg er ikke misunnelig, for de har nesten ingen korte ferier (som høstferie, vinterferie, påskeferie osv.)

Anyways, her har dere ihvertfall noen bilder fra Caitlins graduation party!

Caitlin og meg. Hater trynet mitt på dette bildet (hadde sola i øynene). Haha...

"Can you please take this hat off of my head?"

Verdens beste kake, seriøst!


Bilde som alle signerte + andre ting.


Random folk som danser til Just Dance 2 på Wii. Beste Wii-spillet ever!


Oscar Meyer Weiner. Hahah, søteste!


Gismo, hahah!


Amerikansk tid 17:15

Likte du bildene? Hva er dine meninger om 3 mnd sommerferie?

  • Skrevet: 25.05.2011  •  Kl: 23:39  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 9

Neglelakk er en av mine favoritt accessories, hvis det i det hele tatt kan kalles en "accessory" da. Heheh. Vanligvis lakker jeg tåneglene mine, siden jeg går i flip flops og andre sko med åpen tå, men noen ganger pleier jeg å ha neglelakk på fingrene også. Nå som det er sommer (eller ihvertfall NESTEN sommer), så er det jo veldig fint med sterke farger, og jeg har funnet det perfekte "merket". 


De fleste av dere har vel sikkert hørt om merket Essie før? Jeg har ikke vært i Norge på over 9 måneder, så jeg aner ikke om de selger det der (kanskje noen av dere vet det?), men i USA selger de det ihvertfall. Har ikke sett en butikk i GJ som har det, men jeg tviler ikke på at det finnes ett eller annet sted.


Liker disse fargene ganske godt. Mine favorittfarger når det kommer til neglelakk (fleste av dem er ikke avbildet i dette innlegget) er: Lyselilla, mintgrønn, jordbrun, lysegrå, lyseblå & gul. Var ihvertfall de fargene jeg kom på akkurat nå.. don't get me wrong; jeg liker de fleste fargene!

Det er jo ikke bare "Essie" som har fine neglelakker. Du kan jo finne billige på H&M som funker omtrent like bra.


Amerikansk tid 15:40

Liker du neglelakk? Hvilken farge er din favoritt?  • Skrevet: 23.05.2011  •  Kl: 23:50  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 3

Hei! Long time, no see. Vertsfamilien min tok meg på camping i helga til Lake Powell (Utah), og det var sykt herlig. Kan ikke huske sist jeg følte meg så "skitten" da, har vel ikke campet på sykt lenge. Haha!


Anyways, tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra graduation.

Graduates walking towards the chairs.Class of 2011.


Noen hadde med seg 3 badeballer.. haha!


Haha, alle kastet hattene i lufta (som vanlig)

 
Var også i 2 grad parties, Caitlin & Sean. Tok kun bilder hos Caitlin, og jeg legger de ut senere. Venter nemlig på at Caitlin skal sende meg et bilde.

Amerikansk tid 15:45

  • Skrevet: 18.05.2011  •  Kl: 00:04  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hei! I går var jeg veldig opptatt med graduation og grad parties. Klokka 08.30 dro jeg og så på graduation, og det var herlig. Været var supert, og arrangementet i seg selv var også ganske bra. Etter graduation, kjørte Caitlin meg til huset hennes hvor grad partyet var. De hadde verdens beste kake, haha!


Anyways, i dag er det 17. mai dere. Norges nasjonaldag, som jeg elsker så mye! Bare synd denne dagen har virket som en helt normal dag. For Amerikanere er jo 17. mai bare en dato vet dere. Kom ikke som noen stor overraskelse akkurat. For meg har dette vært en 17. mai uten bunad, uten tog, uten vår kjære "royal family" (haha) som vinker fra balkongen, og selvfølgelig uten familie og venner. Har ikke fått spist is engang. MEN det skal jeg fikse nå med å spise Ben & Jerry's Chocolate Chip Cookie Dough! Skal også synge nasjonalsangen helt for meg selv. Haha, kø-da!


Outfiten som erstattet bunaden.


Hoodie - American Eagle. Shorts - Maurice's. Basic topp - Wet Seal.

Amerikansk tid 16:00

Har du hatt en bra 17. mai?

  • Skrevet: 13.05.2011  •  Kl: 00:17  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 6

Overskriften er en sang av Katy Perry som alle burde høre. Hørte den i den nyeste episoden av One Tree Hill, som var amazing btw!


Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.)

Anyways, nå er det nesten sommerferie her. Har seriøst bare 2 uker igjen. De som er senior ble allerede ferdig i går, fordi graduation er på mandag. Da har freshmen, sophmores & juniors fri sånn at vi kan se på graduation. Det skal jeg mest sannsynelig og det gleder jeg meg sykt til. Skal ta masse bilder til dere. Skal forresten også på 2 grad parties. Med mindre de krasjer, skal jeg garantert til begge. Et av de er jo til min gode venn Caitilin, så jeg må jo nesten dra.

Fikk en tidlig avskjedsgave fra noen venner, gavekort fra Levi's og F21.

... så jeg bestilte noe på nettet! Don't worry, mom... brukte ikke mine egne penger!

Her er det jeg fikk! Love it :)

I morgen har vi en kort skoledag fordi det er yearbook day, hvor folk skriver i hverandres yearbook. Gleder meg veldig til å se bilde av meg (hahah), ikke fordi jeg liker bilder av meg selv, men jeg gleder meg til å se hvordan det ser ut (og hva de skrev!) Viser bilder av min yearbook i morgen!

Amerikansk tid 16:15

Hva syns dere om klærne? Vil dere se bilder av min yearbook i morgen?

  • Skrevet: 11.05.2011  •  Kl: 05:17  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 2

Jeg har oppdaget at mailen min har fylt seg med spørsmål fra noen lesere. Har fått en del spørmål i det siste, og siden jeg ikke alltid har tid til å svare hver enkelt på mail, kan jeg vel svare på bloggen sånn at alle kan få se. 


Kommer familien din til USA for å "hente deg"?
Ja. Mamma, pappa, Anja og Astrid kommer 11. juni!

Kan du anbefale noen sanger på bloggen? (Ikke Lady Gaga, Rihanna osv.) Haha, hører ikke på Lady Gaga, så jeg kommer ikke til å anbefale noe fra henne, men ja, det kan jeg.

- Switchfoot - Gone
- Switchfoot - The Blues
- 2AM Club - Worry About You
- Mozella - More of You
- Angels & Airwaves - Lifeline
- Angels & Airwaves - Secret Crowds

Hvor kjøpte du den blomstrete kjolen?

Hvis det er denne du mener, så var det Wet Seal.

Hvis du må si noe du gleder deg til når det gjelder å komme hjem til Norge, hva ville det ha blitt?
Herregud, vanskelig spørsmål! Haha. Gleder meg ikke direkte til å komme hjem, men det jeg gleder meg til er å se igjen Andrea, Margit, Ane Serine, Therese og resten av jentene <3 Også gleder jeg meg til å ta lappen, feste, bade i sjøen osvosv (det jeg vanligvis gjør hver sommer.)

Kommer du noen gang til å reise tilbake til USA? Hell yeah! Reiser tilbake så fort jeg har råd til det. Og det blir ikke bare én gang for å si det sånn! 


I love the USA!

Hva er dine planer for høsten? Jeg skal fullføre VG3 på Molde VGS, og etter det vet jeg ikke. Vet ihvertfall at jeg gleder meg til russetiden. Haha!

Amerikansk tid 21:15

Noe mer dere lurer på? 

  • Skrevet: 09.05.2011  •  Kl: 23:52  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 4

Hei! Jeg har seriøst prøvd i flere dager å legge ut noen bilder, men blogg.no har ikke fungert. Andre som har opplevd det samme? Uansett... før jeg begynner vil jeg si gratulerer med overstått konfirmasjon, Anja! I går (søndag) ble nemlig lillesøsteren min, Anja, konfirmert. 

Siden blogg.no fungerer i dag, tenkte jeg å legge ut bilder fra prom. Eller ikke fra selve dansen, men av meg og daten FØR det begynte.


Logan's mor, og jeg som prøver å få på meg armbåndet.


Hahah, thank you (whoever took this picture)..


Logan and I


Ble bare 3 bilder, men resten av bildene er superuklare. Vertsmor visste ikke hvordan man tok bilder med speilrefleksen (ikke at det er så vanskelig, haha), så det ble bare bilder med hennes kamera.

Amerikansk tid 15:50

Likte du kjolen min? Har du hatt problemer med blogg.no i det siste? 

  • Skrevet: 05.05.2011  •  Kl: 00:16  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 7

Haha, pen overskrift, men det var akkurat det uttrykket jeg brukte da jeg fant ut at jeg hadde blitt syk igjen. Hvorfor ble jeg syk IGJEN? Godt spørsmål. Dette er vel fjerde gangen jeg har vært syk på 9 måneder, noe som er svært uvanlig for meg. Fra første til tiende klasse var jeg vanligvis bare syk kanskje 1 gang i året om ikke sjeldnere. 


Anyways, vertsfaren min sier at det er noe med tørrheten i luften å gjøre, siden jeg er vant til norsk, fuuuuktig luft. Det er nesten ørken-aktig i Grand Junction. Ikke så rart, siden det er jo i Colorado. Haha! Ikke nok med det, jeg har også funnet ut at jeg er allergisk mot en tretype de kun har her (en tretype vi ikke har i Norge), derfor visste jeg ikke om allergien min. Hvis jeg glemmer å ta Claritin (allergipiller), noe jeg gjør litt for ofte, kan allergien utvikle seg til å bli bihulebetennelse / "strep throat" etc.
Så, ja... jeg stikker til min bestevenn (NOT) legen for å sjekke om jeg er syk igjen. Haha, må nesten bare le. Thank God, I have an insurance!

Yaaay, i kveld får jeg mest sannsynelig bildene av meg og daten min fra prom. Jeg vet at det virker som om jeg utsetter det veldig, men TRUE STORY; jeg finner ikke kameraet. 

Amerikansk tid 16:10

Er du ofte syk? 

  • Skrevet: 04.05.2011  •  Kl: 00:07  •  Kategori: USA 2010/2011  •  Kommentarer: 2

Dere som følger med på One Tree Hill vet sikkert at Lucas og Peyton (a.k.a. Leyton) forlot serien etter sesong 6. Nå er sesong 8 snart over, og fansene håper på en final season (sesong 9) for den populære dramaserien. Det hadde vært helt logisk å avslutte med en niende, og siste sesong, i og med at sesong 8 slutter så åpent. Vi får jo aldri svar på følgende spørsmål; Hvordan går det med Clothes over Bros? Vil Brooke og Julian få babyen de har ønsket seg så lenge? Hvordan skal det ende med Nathan og basketball? Og sist, men ikke minst; hvordan går det med Peyton, Lucas og Sawyer (datteren deres)? 


Celebrating episode # 100 (season 5 episode 12)


Det som virkelig fikk OTH-fansen til å juble var da tweeten til Chad Michael Murray (Lucas Scott) ble skrevet. Den lød som følger: "Return to oth? I don't know. Maybe next season for u guys. I Love that Lucas is missed. Give Mark Schwahn the credit. He built him." Og ikke nok med det, Hilarie Burton sa som følger for noen få dager siden i et intervju: "I'm never gonna say never. I love that crew so much, I miss them and Wilmington." Hvis Hilarie og Chad kommer tilbake i s9 kommer jeg til å være lykkelig, de er jo trossalt "my favorite oth characters." 


Btw, bilder av meg og daten min fra prom kommer så snart jeg får tak i bildene, ok? Spesielt skrevet for min bestevenn, Andrea, som er gankse utålmodig akkurat nå. Haha, I love you anyway <3

Amerikansk tid 16:00

Følger du med på OTH? Håper du på sesong 9?

hits