• Skrevet: 30.04.2014  •  Kl: 19:50  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Heihei! Akkurat nå sitter jeg nydusjet mens jeg ser på nyhetene, blogger og hører på musikk samtidig. Produktiv altså. Lå og tenkte på hva jeg skulle blogge om i går kveld, og kom på at jeg kunne blogge om "best feeling in the world". Why sleep when you can reflect on life, right?! Lol. Så ja, tenkte å blogge litt om mange ting som jeg ser på som de beste følelsene i verden. Håper virkelig dere liker dette innlegget, for jeg brukte utrolig lang tid på det. Måtte tenke på hva jeg skulle skrive, finne bilder, lage kollasj, sette på tallene osv. Haha, stress...1. Våkne midt på natta, se på klokka, og innse at du fortsatt har tid igjen til å sove.

2. Finne penger i lomma som du hadde glemt at du hadde.

3. Finne et par jeans som sitter perfekt på. (Fant ikke et bra bilde til det punktet...)

4. Ta av seg BHen etter en lang dag. Hahah!!

5. Når du kommer hjem fra skolen og kommer på at du ikke har lekser.

6. Når foreldrene dine sier de er stolte av deg.

7. Gi penger til veldedighet / Hjelpe mennesker som virkelig trenger det ved å gi mat/penger/klær.

8. Få meldig fra noen du virkelig liker.

9. Sove lenge. LOVE IT SO MUCH!! Lol..

10. Høre på favorittsangen din på repeat.

11. Når du har bestilt noe på nettet og pakken endelig kommer i posten.

12. Å være nydusjet og legge seg i rene sengklær.

13. Få en god, lang klem av noen du er glad i.

14. Når du kommer hjem, og hunden din ligger og venter på deg / møter deg i døra med logrende hale.

15. Å ha noe å se frem til. For meg er det USA om 48 dager!! Skal ikke til New York da (tror jeg), men bare tok det bildet.

16. Å le sammen med bestevennen din / familie/ andre du er glad i til du får vondt i ansiktet av å smile og vondt i magen av å le så mye.

Kunne kommet på mange flere, men orket ikke å ha mer enn 16. 

Er du enig i noe av dette? Hva syns DU er den beste følelsen i verden? 

 • Skrevet: 29.04.2014  •  Kl: 19:07  •  Kategori: Design  •  Kommentarer: 6

Hey! Akkurat nå sitter jeg og hører på denne lista på Spotify mens jeg gjør det jeg elsker mest i hele verden: SPISER. Haha, neida, men seriøst... i dag har jeg en sånn dag der jeg spiser og spiser og aldri blir mett. Det er så sinnsykt irriterende og gå rundt sulten, men kan jo ikke sitte å stappe mat inn i munnen hele tiden heller. Dilemma... haha!

Etter jeg var ferdig på jobb klokken fire satte jeg meg ned å søkte på Google etter: "gratisdesign til blogg", og etter å ha prøvd ganske mange forskjellige gratisdesign fant jeg endelig et fint et. Silje Lien heter hun som har laget designet, og hun er utrolig flink. Anbefaler dere å besøke bloggen hennes, så kanskje dere også finner et design dere liker. Link til bloggen: HER. 


Endte opp med denne enkle headeren. Orket ikke å skrive bloggnavnet på siden det står rett under bildet (navnet under bildet kom automatisk).

Jeg er veldig fornøyd med designet ihvertfall, håper dere også liker det! :-) Kan hende jeg endrer header når jeg får meg nytt kamera og får tatt nye bilder. Så vi får se når (og evt OM) det blir.

Hva syns du om designet?

 • Skrevet: 28.04.2014  •  Kl: 18:31  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 6

Heihei! I dag tenkte jeg å anbefale verdens beste krølltang til dere. Har blitt litt mange anbefalninger i det siste, men har ikke allverden å blogge om når jeg bare jobber hele dagene, og når jeg kommer hjem trener jeg eller slapper av, så det er vel ikke så veldig interessant. Kjøpte denne krølltangen for et par måneder siden på Elkjøp. Hadde hatt lyst på den ganske lenge, men var litt usikker på om jeg skulle kjøpe den, siden den koster 1299,- og det er ganske mye for en krølltang. Men etter å ha lest hvor bra den er bestemte jeg meg for å slå til. Slik ser den ut:
 


Den er veldig enkel å bruke. Den har 3 funksjoner, så man kan lage 3 forskjellige typer krøller. Korketrekkere, vanlige krøller eller bare bølger. Det tar kanskje 10-15 minutt å krølle hele håret mitt, og jeg har veldig langt, men litt tynt hår. Det tar jo ca like lang tid som en vanlig krølltang, men siden krølltangen på en måte krøller håret ditt for deg, er det ikke så mye arbeid, og resultatet blir bedre. Her er en video som viser hvordan den brukes:

Har brukt den en del ganger, men siden det tar 15 minutter (noe jeg ikke har om morgenen), så bruker jeg den kun hvis jeg skal ut, hvis jeg skal i bursdag eller lignende. Krøllene holder også veldig lenge, her er krøllene mine etter jeg har hatt dem i 24 timer:

j395Rumj5-
Litt ujevnt, men ganske fine bølger. Jeg tok på funksjon 8 som er den som tar kortest tid, og som lager bølger og ikke krøller.


Har du prøvd Curl Secret by BaByliss før?

 • Skrevet: 27.04.2014  •  Kl: 20:49  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 2

Hei! Trodde virkelig at jeg hadde blogget i går. Begynte på et innlegg som tok veldig lang tid, også lagret jeg det i utkast, og glemte å publisere det. Lol? Kom nettopp hjem fra morfar, jeg og mamma var der for å se Moldekamp. Resultatet ble 1-3 til Sandnes Ulf. Må si jeg er fornøyd med 3 poeng, selv om det ikke er den beste kampen jeg har sett. Ellers i dag har jeg vært ute og nytt finværet. Kjørte båt sammen med pappa og Akita for å besøke bestemor. Alltid like koselig! Tenkte jeg skulle anbefale en serie som jeg liker veldig godt. Mange av dere har sikkert sett den allerede, den kom jo ut for over et år siden :-)

The Carrie Diaries er en serie som handler om Carrie fra Sex and the City da hun var ca 16 år. Serien handler altså om Carries liv på 80-tallet, og hvordan hun hadde det på high school osv før hun flyttet til New York City. Alle som digger SATC like mye som meg (har sett alle 6 sesongene mange ganger... hehhh) er vel like redd for at denne nye serien skal "ødelegge" hele SATC-serien, men til min overraskelse ble jeg faktisk imponert over serien, og jeg har blitt fast seer. Anbefaler derfor alle de som liker Sex and the City til å begynne å se på denne serien, virkelig en herlig serie!


Austin Butler (tidenes hunk) spiller Sebastian i serien, og det gjør virkelig serien enda bedre ;-))

Har du sett The Carrie Diaries eller Sex and the City før?

 • Skrevet: 25.04.2014  •  Kl: 21:40  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 5

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og ser gårsdagens episode av The Big Bang Theory, my number 1 favorite!! Skal opp klokken sju i morgen tidlig, siden jeg begynner på jobb åtte, så det blir nok ikke noen sen kveld på meg. Tenkte å ha en liten spørsmålsrunde siden jeg hadde en "pause" fra bloggen i nesten 9 måneder. Så hvis dere lurer på hva jeg har gjort siden juli i fjor (eller før for den saks skyld) så er det bare å spørre.

Så enten du lurer på noe om Forsvaret, utveksling i USA, hva jeg skal til høsten, hva som helst, er det bare å spørre :-) 

Har du noen spørsmål?

 • Skrevet: 23.04.2014  •  Kl: 23:21  •  Kategori: Clothes & shoes  •  Kommentarer: 4

God kveld!! Hadde akkurat lagt meg, men så kom jeg på at jeg ikke har vist dere de nye skoene mine. Orket ikke å ta fram kamera og Macen, så blogger fra mobilen... #lat. Har nettopp kjøpt meg mitt tredje par Toms. Har et par svarte som jeg kjøpte i USA for 3-4 år siden, men de er mildt sagt ganske slitte. Har også et par gråe som jeg kjøpte på eBay for et par år siden, men de er litt små, så de har jeg ikke brukt så mye. Har nå kjøpt meg militærgrønne Toms, og de er sykt fine!! Anbefaler alle å kjøpe seg et par, de er veldig lette og gode og gå i. De perfekte vår- / sommersko. Det som er enda bedre med Toms er at hver gang noen kjøper et par, gir firmaet et par sko til et barn i nød, så "mottoet" deres er "One for one" :-) Høres ut som jeg er sponset siden jeg skryter så mye av skoene, men det lover jeg at jeg ikke er!! Haha. Her er noen bilder:Hva syns du om skoene? Har du TOMS?

 • Skrevet: 22.04.2014  •  Kl: 17:13  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Heihei! Sitter i skrivende stund i godstolen med en Cola Light i hånden. Spiste nettopp middag etter 8 timer på jobb. Begynte så tidlig som 08:00 i dag, og jobbet til 16:00. En helt grei vak,t i og med at den gikk så fort. Hadde jo vært stengt i hele 2 dager (OMG!!!) så regnet med at det ble mye folk. Og ja, det ble det. Hadde også en del nye varer som kom, siden det var ganske utplukket etter påske. Resten av dagen skal jeg bare slappe av i sola, er 18 grader og sol her!! Utrolig kjipt å jobbe i finværet :(I morgen har jeg fri, så da skal jeg en tur til byen og kjøpe litt småting. Tenkte også å ta meg en tur på biltilsynet og få fiksa førerkortet mitt. Siden jeg har fylt 21 kan jeg offisielt få minibuss på førerkortet. Tok jo oppkjøringen for over et år siden via Forsvaret, men kunne ikke få den sivilt før jeg hadde fylt 21. Litt komplisert, men greit å få lappen gratis :-)

Er det fint vær der du bor?

 • Skrevet: 21.04.2014  •  Kl: 23:12  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Instagram er jo ikke akkurat en ny app, men 3 (?) år etter den kom ut er den fortsatt veldig populær. Selv har jeg hatt en Instagram-bruker i snart 3 år. I skrivende stund har jeg lagt ut hele 442 bilder (ikke så mye kanskje?) og har 168 følgere. Hadde satt pris på om flere ville følge meg :-) Heter @helenebug. Her er noen av mine nyeste bilder.
m-EZY6Gj8H
Påskehilsen fra meg og "collien" 
 
myMp6zGjz2
"
ManCrushMonday" Zac Efron, Guds gave til verden!
 
mm16gXmjyF
"ThrowBackThursday" rafting i Kroatia i fjor. Savner det!! 
 
mk3mOsmj-c
Min fantastiske Daniel Wellington-klokke 
 
mCzwScmj57
Hunden som liker vaflerTwins!! Elsker disse solbrillene (fra H&M)<3<3

Legg gjerne igjen hva du heter på Instagram, så kanskje jeg følger deg! :-) 

 • Skrevet: 20.04.2014  •  Kl: 19:22  •  Kategori: Traveling  •  Kommentarer: 4

Hei! Tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg skal i sommer. Som kanskje noen av dere vet, så var jeg utvekslingsstudent i USA i 2010/2011. Savner den tiden noe sykt! Og siden jeg ikke har besøkt vertsfamilien på snart 3 år følte jeg at det var på tide. Så i februar, etter å ha fått dimmepengene bestilte jeg billett til USA. Skal være der fra 18. juni - 23. juli, så over en måned. Det blir så sykt bra, og jeg gleder meg til å se igjen alle de amerikanske vennene mine (og familien da så klart).

Reiser med tog fra Åndalsnes til Oslo Lufthavn tirsdags ettermiddag, 17. juni, og kommer frem ca ni om kvelden. Skal deretter vente i ca 8 timer på Gardermoen før jeg kan sjekke inn. Turen går fra Oslo til Amsterdam så tidlig som 06:30 om morgenen, så må være sjekket inn på flyplassen senest 04:30. Kommer frem 16:30 til Bismarck, North Dakota (vertsfamilien flyttet dit), dvs 23:30 norsk tid, så det blir en ganske lang reise... ca 17 timer eller noe.


Hahahahahahha utrolig pen. Snart 4 år gammelt bilde hvis du lurte! Fra Denver eller noe :)

Har du vært i USA før?

 • Skrevet: 18.04.2014  •  Kl: 22:54  •  Kategori: Music  •  Kommentarer: 3
Tove Lo - Stay High (Habits Remix) ft. Hippie Sabotage


Eminem - Headlights ft. Nate Ruess


Jason Reeves - Photographs and Memories


Ed Sheeran - Drunk
 

Glee Cast - Don't Stop Believin'


Pixie Lott - Nasty


Sam Smith - Money On My Mind


Dette er bare en brøkdel av de sangene som står på repeat på Spotify-lista mi for tiden. Vet at noen av sangene er gamle, men som de sier: "god musikk går aldri ut på dato". Hvis dere vil følge meg på Spotify heter jeg HeleneBug23 tror jeg, hahah. Her kan dere ihvertfall følge noen av listene mine: 2014Workout2013. Har lagd en liste for hvert år faktisk. Veldig gøy å se tilbake på sanger jeg hørte på i 2009!

Hvis du vil anbefale meg sanger/artister/band eller hvis du vil dele Spotify-lista di setter jeg stor pris på det :-)
Hva syns du om sangene?
 • Skrevet: 17.04.2014  •  Kl: 13:48  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Heihei! Startet dagen med en tabata-økt sammen med Anja. For de som ikke vet hva tabata er så har du ca 6 forskjellige øvelser som du gjør 8 ganger hver. Du har 20 sek med full innsats og deretter 10 sekunders pause, og dette gjør du som sagt 8 ganger. Det er helt sinnsykt tungt, og man er stiv i flere dager etterpå. I dag tok jeg 90 graders "wall sit", push ups, sit ups, walking lunges (utfall) med 5 kg i hver hånd, dips og planken. Litt vanskelig å forklare uten bilder, men dere skjønner sikkert hva jeg mener :-)

Siden det er torsdag eller SKJÆRtorsdag for å være nøyaktig tenkte jeg å kjøre en liten "throwback thursday". Pleier som regel å legge ut enten #throwbackthursday eller #flashbackfriday på Instagram (heter helenebug der). Har nemlig funnet det gamle minnekortet mitt til speilreflekskameraet, så tenkte å legge ut noen gamle bilder. Alle bildene jeg fant er fra 2012 forresten.


Søte, lille Astrid lager taco.


Meg på Valentine's Day 2012. HAHHAHAHA...


Astrid og Anja ute i mørket. Søtt :-)


Bøssebærer for Kreftforeningen.


Haha, Akita og meg sommer 2012.


Felix (aww, savner han) og Akita.


Chillern i hengekøya!


Haha, dagens antrekk-fail eller noe?

Hva syns du om bildene?

 • Skrevet: 16.04.2014  •  Kl: 14:10  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Heihei! Jeg og Astrid kom akkurat hjem fra byen. Vi kjørte en snartur til byen for å kjøpe godteri på Europris til å fylle påskeeggene med. Utrolig billig smågodt de har der, 50 kr for 1 kg godteri!! Vi kjøpte over 3 kg godteri til meg og begge søstrene mine. Så nå er vi klar for helligdagene med stengte butikker. Haha!

Skal jobbe i dag (på Spar) fra 16 - 22, og det kommer til å bli sinnsykt travelt. Alle stresshandler jo til påske fordi butikkene er stengt i hele 2 DAGER... KRISE! I tillegg får vi jo varer på onsdag, så det blir vel nok å gjøre utover kvelden :-) Andre som har hamstret inn godteri til påske?

 • Skrevet: 15.04.2014  •  Kl: 17:48  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 2

Hei! Siden jeg sluttet å blogge i juli i fjor, og jeg bare har blogget fra halve tiden i Forsvaret, tenkte jeg å vise dere litt bilder fra hele året. Må bare advare om at det blir mange bilder av meg (haha) og de fleste er vel tatt med iPhone, dessverre. Håper dere liker bildene! :-)


Etter 4 timer med bretting så skapet slik ut, og jeg var enda ikke ferdig. Så ikke kritiser, for jeg vet at det ikke er bra nok!!


Oi, lite bilde! Meg i tjenesteantrekk 1 (T1).


Haha utrolig stygt bilde. Litt rart, men båtlua som den heter skal faktisk være skeiv.


Fikk snap av lillesøster Astrid - dette er Akita som savner meg, så hun hopper opp på døra mi :(


Fikk julemiddag (i januar vel og merke). Veldig fornøyd!


Akkurat fått våpen. (HK416)


Var ute på byen i Stavanger og møtte verdens beste Andrea!!


Den dagen vi fikk navnestripe. 


Haha, pent. Koser meg i 600 grams-ullegenseren mens jeg leser til teorien på minibuss.

Søte Dina og meg utafor kaserna.


Klar for permisjon!!


Vel hjemme i Molde. Noen som har savnet meg? 


TWINS!


Besto teorien på minibuss og fikk dra hjem på påskeferie!


Vakkert. Random bilde fra tiden på Kjevik (Kristiansand).


Ute i flere minusgrader og står vakt.


Fikk prøve bereten til ei på rommet.


MINIBUSSLAPPEN :D


Hahah. Ute og skyter med HK...


Ikke særlig pent bilde. Meg som sitter i F-16.


En sommerdag på leir med sommerbretten på uniformen // På vei ut i skogen for å være der i 24 timer. Værste 24 timene på lenge!!


Fin med beret på, på vei hjem på perm. // En fin kveld i mai på stranda med basetroppen.


Endelig Vingsoldat!! // Operativ med to samband (walkie talkie) hahahah.


Minibussen og en fantastisk fin himmel. // Regnbue på leir.Hanskene med altfor lange tomler. Hahahahaa! // Klar for perm!!


Sliten etter en time spinning. // En vårdag på leir, i fleecejakka... nydelig sveis må jeg si!


Glad soldat på vakt :-)


Vant quizen så vi vant pizza og brus.

Sorry for at bildene er i forskjellige størrelser og litt dårlig kvalitet. Men håper dere likte bildene likevel siden jeg brukte laaaang tid på å finne frem bildene og laste de opp på bloggen :-)

Hva syns du om bildene? Har du vært / er du i Forsvaret?

 • Skrevet: 14.04.2014  •  Kl: 14:13  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Siden jeg har planer om å begynne å blogge igjen trenger jeg et ordentlig kamera. Har et speilreflekskamera som er 4 år gammelt, og det fungerer helt fint enda, men det er så stort og tungt å dra med seg. Har derfor vurdert å kjøpe et hvitt Samsung systemkamera. Det er et kamera med 20.3 megapiksler. Det er minst like bra som et speilreflekskamera, men like lett som et lite digitalkamera. Hvor perfekt er ikke det? Skal jo reise en del i sommer, så det er jo fint å ha med seg et kamera som man faktisk får plass til i veska.
Kameraet jeg vurderer å kjøpe heter Samsung NX1100 og koster ca 3500 på Elkjøp, Lefdal osv. Det har også WiFi, så man kan koble det opp mot internett og overføre bildene på den måten. Vil gjerne vite om noen av dere har dette kameraet fra før (eller et lignende fra Samsung) og om dere syns det er bra?

Noen som har erfaringer med Samsung NX1100? Er det bra? :-)

 • Skrevet: 13.04.2014  •  Kl: 20:49  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Hey, what up? Har ikke blogget på typ 8 måneder, så forventer ikke at jeg har noen lesere igjen. Og i følge statistikken har jeg ikke det heller. Lol. Ikke overraskende kan man si. Hadde vel egentlig sluttet å blogge, men kjeder meg så sinnsykt nå, så tenkte jeg skulle skrive noen ord her. Siden sist har jeg dimitert fra Luftforsvaret (dimmet i desember, rett før jul) og nå jobber jeg på Spar. Savner Forsvaret så sinnsykt. Savner ikke å stå opp før klokka seks om morgenen, men savner samholdet med alle de fantastiske menneskene jeg ble kjent med. Også savner jeg faktisk å ha rutiner. Nå er det liksom bare trening og jobb som står på timeplanen hos meg. Planen er å jobbe frem til sommeren, også skal jeg begynne å studere til høsten. Gleder meg til å bli student!!!

Legger ut noen tilfeldige bilder :-)


På siste feltøvelse før dim. Viktig å få med vinkelen, haha!!


Meg og Akita. Henne har dere vel savnet å se bilder av? Hahah.


Gråtass & Akita showing eachother love.


Har fått meg klesstativ fra IKEA siden jeg har så sinnsykt mye klær og sko, og fikk ikke plass i klesskapet lengere. Nesten litt flaut.


Meg og verdens beste Andrea, på besøk hos henne i Ålesund.


Meg og Mariell <3 Ble kjent med henne i Forsvaret.

Hva syns dere om bildene? Hva driver dere med for tiden? :-)

hits