• Skrevet: 26.04.2013  •  Kl: 13:32  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 1

T.G.I.F., folkens. I dag er det god stemning på transporten, for de fleste som er her akkurat nå får 9 dagers perm etter klokken 15:30 i dag. Gleder meg så sykt til å se babyene mine igjen (altså hunden og katten). Og resten av familien da såklart. Hehe! Det blir god stemining. Men først står 2,5 timer på hurtigbåt og 1,5 timer på buss for tid. Kommer ikke hjem før ca 22:30, så det blir en lang reise. Har med meg Macen, så skal nok få sett et par filmer eller noe.


Photo Booth is the shit!


<3

Hva skal du i helga?

  • Skrevet: 22.04.2013  •  Kl: 10:19  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 2

Hallo, godtfolk! Lenge siden jeg har blogget nå. Har vært på Ørland i 11 dager nå, og jeg trives kjempegodt så langt. Har fått en herlig turnus hvor vi jobber i 12 dager etterfulgt av 9 dager fri. Arbeidsdagene på transporten er ikke så hektiske akkurat. Vi sitter egentlig bare inne på et rom og venter på oppdrag. Noen ganger kjører vi også for vakta, og da sitter vi inne i hovedvakta og venter på oppdrag. Haha! Denne uka er offisielt min første "arbeidsuke", siden vi hadde øvelse forrige uke.

Egentlig vil jeg ikke kalle det øvelse, siden vi bare hadde teori og trening. Trodde vi skulle sove i telt og hele pakka, men det skal vi ikke før uke 22 eller 23 heldigvis. Vi hadde som sagt treningsøkter hele forrige uke (bortsett fra tirsdag), og på fredag var jeg så støl i beina at jeg nesten ikke klarte å gå. Fredag var den tyngste dagen av dem alle, selv om vi bare holdt på i 2 timer. Hadde en treningsøkt som varte i hele 2 timer uten pause vel og merke, og vi hadde nærkamp med en Løytnant som var sykt streng. Han brølte i ansiktet på deg sånn som på militær-filmer. Haha! Vi hadde noe som kalles "gate of hell" hvor vi først skal bokse på en pute i 30 sekunder (så hardt og fort du klarer), og hvis du begynte å slå saktere la han på 10 sekunder. Etter boksinga skulle alle sammen stille seg på to rekker med en pute hver, og en person skulle prøve å presse seg igjennom folkemengden (var dødstungt og nesten umulig) samtidig som de ropte stygge ting til deg sånn at du skulle bli sint. Folk ropte "jævla hore", "du blir voldtatt om du ikke gjør det bedre" osv. Var helt sykt, men du fikk faktisk et slags adrenalinkick og på en måte fikk du mer krefter! Etter du hadde presset deg gjennom gaten skulle du bokse i 30 sekunder til. Sykt tungt!


Haha. Var på patrulje, og lå i skytestilling.

Denne uka har jeg bare vanlig tjeneste, og på fredag reiser jeg hjem på perm. Da blir jeg hjemme i hele 9 dager. Blir bra!

Planer for denne mandagen?

  • Skrevet: 10.04.2013  •  Kl: 20:06  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 3

Hei, dere! Guess what? I dag hadde jeg oppkjøring og jeg fikk LAPPEN PÅ MINIBUSS!!! Klarer ikke å beskrive en gang hvor lettet jeg er. Jeg var så sinnsykt nervøs, fordi jeg hater oppkjøringer og sånne ting. Syns sensorene alltid ser så skumle ut. Meeeen i dag hadde jeg faktisk en sensor jeg fikk et godt inntrykk av fra første stund, så jeg var egentlig ganske rolig under hele oppkjøringa. Fikk heldigvis skryt for kjøringa da oppkjøringa var over, og han avslørte med en gang at jeg hadde bestått. Sykt herlig!
I morgen tidlig klokken 09:40 går flyet vårt til Værnes. Der ifra blir det vel buss eller noe til Ørland. Er ikke helt lokalkjent, men jeg reiser sammen med 3 gutter og 2 av de er trøndere, så det går nok helt sikkert fint. Regner med at vi kommer fram på ettermiddagen en gang. Håper på fri i helga, sånn at jeg kan dra inn til Trondheim og møte søskenbarnet mitt. Hørte rykter om at vi skal ha feltuke neste uke, noe jeg absolutt ikke gleder meg til. For de som ikke vet det så betyr feltuke at vi skal være ute i skogen i kulda og drive med forskjellige ting som våpenteknikker, fremrykningsmetoder (måter å bevege seg uten å bli sett av fienden), vaktpost osv. Noe av det kan være ganske gøy, men jeg HATER å fryse og jeg er heller ingen fan av å bli vekt midt på natta for å sitte fyringsvakt for så å legge seg igjen og sove 2 timer før man må stå opp igjen. På fyringsvakt passer man bare på ovnen slik at det ikke begynner å brenne i teltet, og det er jævlig vanskelig å ikke sovne når man sitter og stirrer på en flamme i en time. Håååper så inderlig at vi bare skal være ute på dagen, og ikke skal sove i telt. Wish me luck!

  • Skrevet: 04.04.2013  •  Kl: 09:28  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 4

Heihei! Akkurat nå befinner jeg meg på kaserna, hvor jeg sitter iført uniform og hører på musikk. Har virkelig ikke en dritt å gjøre her, så sånn sett kunne jeg hatt mye lengere påskeferie. Det eneste vi har gjort er å stå vakt ute i en time hver dag. Vi har liksom stått og sjekket at folk har med seg ID. Virkelig en givende jobb må jeg si! Har heldigvis kjøretime i morgen, og etter det er det helg. I helga har jeg planer om å være på leir og kjede meg. Fikk tilbud om permisjon slik at jeg kunne være hjemme fra fredag til mandag, men siden det er ganske dyrt med fly, og siden jeg nettopp hadde påskeferie gadd jeg ikke. Får heller ha den hjemreisen til gode :-) Er ikke så lenge til oppkjøring heldigvis, så da er det ikke så lenge før jeg får reise nordover til Ørland. Gleder meg! Ellers har jeg blitt helt sinnsykt forkjøla (begynte vel for en uke siden) og jeg har en helt sykt irriterende hoste. Hater virkelig å være forkjøla!!


Beret!

Vet egentlig ikke hva jeg skal blogge om, har jo bare ting å klage på. Haha! Savner å ha påskeferie!!

Andre som er forkjøla? 

hits