hits
  • Skrevet: 22.03.2016  •  Kl: 23:08  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 1

Hey! Long time, no see. Mildt sagt. Har ikke blogget siden sommeren 2014, så hadde nesten glemt at bloggen fortsatt eksisterte. Regner med ingen leser denne bloggen, men har savnet å blogge, så tenkte jeg skulle stikke innom en tur og oppdatere dere litt.


Dette er meg nå. Eller dette er halve ansiktet mitt nå. Resten er hunden min, Akita.

Vet ikke hva jeg skal skrive egentlig. For tiden går jeg mitt andre år på NTNU i Ålesund som det har skiftet navn til. Het Høgskolen i Ålesund da jeg startet der høsten 2014, men før jeg visste ordet av det så gikk jeg på Norges største universitet. Men fusjonen mellom HiÅ og NTNU er vel lite interresant for de feste egentlig. Uansett, jeg studerer markedsføring og ledelse, noe jeg trives veldig godt med. Har også blitt veldig glad i Ålesund som by. Den er så utrolig fin. Her skulle det egentlig komme et bilde av byen, men det gikk så treigt at det orker jeg ikke å vente på.

Akkurat nå er jeg hjemme i Molde på påskeferie, og her blir jeg litt over en uke. Utrolig digg å komme seg litt vekk og få en pause fra forelesninger og alt det der. Blir nok litt lesing i ferien, det kommer man vel aldri unna, men er godt å være hjemme hos familien. Eneste jeg har planer om er en spillkveld i morgen med noen venner også en tur på byen på torsdag, ellers har jeg ikke så mange planer i påska. Just the way I like it!

Okay, tror jeg avslutter dette meeeeget interessante innlegget her. Snakkes. Kanskje.

Hvordan går det med dere?