• Skrevet: 31.03.2013  •  Kl: 12:58  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Hei! Long time, no see, eller hva? At the moment befinner jeg meg hjemme i Molde, hvor det snør som aldri før. Har vært hjemme siden tirsdag 19. mars, og i morgen i 17-tiden må jeg dessverre dra tilbake til Kristiansand. Tanken på å dra tilbake i Forsvaret og tilbake til den militære disiplinen frister meget lite, men sånn er det vel bare. Regner ikke med at de som går på skole har så lyst tilbake på skolebenken heller. Sånn er det jo alltid etter en ferie. På timeplanen fremover står oppkjøring på minibuss (har enda ikke fått vite NÅR jeg skal ha det) og flytting fra Kjevik til Ørland. Gleder meg til å endelig komme dit jeg skal være resten av året. Og forhåpentligvis får jeg tatt med meg bilen oppover slik at jeg bare kan kjøre hjem til Molde. Det hadde ikke vært feil!


Har ikke blogget om det, men katten vår (Felix) døde for akkurat 2 mnd siden, og nå har vi fått denne søte skapningen. Fikk han på onsdag. Han er 1,5 år og heter Gråtass.


Fikk meg forresten pulsklokke til bursdagen min, i tillegg til masse penger.


<3

Vi blogges når jeg kommer tilbake til leir, og har noe å blogge om :-)

Hva har du gjort i påskeferien? 

  • Skrevet: 21.03.2013  •  Kl: 17:49  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7
Hey! I dag blir jeg 20 år, dere!! Hvor sykt er ikke det? Husker fortsatt 8-årsdagen min som om det var i går liksom. Husker jeg og Anja fikk hver vår Baby Born og jeg var helt frelst. Vi kalte de Monica og Veronica og lekte at de var tvillinger. Haha, good times! I dag derimot har jeg ikke fått en eneste gave :( haha det blir vel i løpet av kvelden siden jeg får besøk av besteforeldre osv. Blir nok koselig! Er forresten sykt herlig å være hjemme igjen. Har påskeferie i nesten to uker! I løpet av påskeferien skal jeg en tur på hytta med familien (påsketradisjon i vår familie) hvor vi skal gå på ski, spise Kvikk Lunsj, drikke Solo, bade i stamp og generelt bare kose oss. Ellers har jeg tenkt å teste utelivet i Molde for de over 20 år. Har ikke så store forventninger... haha. Ender vel opp på det klassiske 18-årsstedet, Tangenten, sammen med vennene mine som ikke har fylt 20 enda. (Lol for noen tapere xD:P<33xP 10hi) ... eh ja. I morgen kommer forresten verdens beste Andrea hjem, og jeg skal hente henne på flyplassen! Gleder meg til å se henne igjen!!Fikk en god bursdagsklem fra Akita. Hun fyller forresten 2 år om 2 dager. Tiden går jo så sykt fort!! Vi fikk jo henne da hun var 4 måneder gammel. Lenge siden!! Hva skal dere i påskeferien?
  • Skrevet: 16.03.2013  •  Kl: 12:39  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 4

Lenge siden jeg har laget et "wants"-innlegg nå. Dette er vel heller en slags ønskeliste til bursdagen min som er om 5 dager. Sikkert mange som syns det er teit å legge ut ønskeliste til bursdag på bloggen, men har blitt spurt av både familie og venner om hva jeg ønsker meg til bursdagen min, så i steden for å gi en ønskeliste til hver enkelt legger jeg bare ut en "felles" på bloggen. Lol. Er egentlig ikke så mye jeg ønsker meg, er så sykt vanskelig å komme på noe! Har vel det meste jeg trenger uansett... heheh.


Øverst på ønskelisten står pulsklokke med bånd (det svarte på bildet) og en allværsjakke eller hva jeg skal kalle det. Jakka trenger ikke å være fra Bergans, selvsagt. Ønsker meg også treningstøy, helst fra Nike.

Orket ikke å lage flere kollasjer, siden jeg ikke fant noen brae bilder, så jeg bare skriver en liste under her med resten av ønskene:

- Bikini
- Penger
- Gavekort
- En reise f.eks til syden (hint hint mamma og pappa :D) hehe, kommer aldri til å skje!

Når har du bursdag? Ønsker du deg noe av det samme?

  • Skrevet: 15.03.2013  •  Kl: 18:57  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 4

Hei, og god fredag! TGIF, eller hva? Har virkelig hatt to utrolig kjedelige dager. I går hadde vi kurs i ulykkesberedskap, altså førstehjelp i hele 7 timer. Vi lærte hjerte-lungeredning, brannvern og egentlig bare ting vi kunne fra før, siden vi hadde kurs i sanitet og brannvern på rekruttskolen. Det værste av alt var at vi måtte møte opp klokken 8 om morgenen selv om vi ikke hadde kjøretime, og vente på at kurset skulle begynne klokken 13. Heldigvis fikk jeg tilbud om å ta et par kjøretimer med personbil bare for å bli kjent i Kristiansand sentrum siden det er der vi skal kjøre opp med minibuss. Det var faktisk veldig gøy å kjøre. Kjørelæreren var kjempegrei, og bilen var utrolig god å kjøre. Det var en 2012-modell Peugeot, så den hadde utrolig gode bremser, så selv om jeg bare tråkket forsiktig på bremsene, bråbremset den nesten. Så, ja, det var noe annet enn min kjære Opel Corsa... haha!


Haha, bildeutvalget mitt fra den siste tiden er så sykt bra. Right?!??;)xD

Dagen i dag har faktisk vært hakket værre enn gårsdagen. Vanligvis har vi bare tjeneste til rundt 14:00 på fredager (15:30 eller senere på alle andre dager), men i dag hadde ingen av oss kjøretime eller noe slags kurs på kjøreskolen, så da hadde vi indretjeneste. Etter frokost stakk jeg en tur på rommet, og tenkte jeg skulle være flink og vaske klær, men så blir jeg ringt opp av Olav som sier at jeg må komme på hovedkontoret. Da jeg kom dit fikk jeg vite at noen av oss skulle stå ute i snøstormen og være vakt (siden mange fra vakt og sikring dimma i går), mens resten skulle hjelpe til å rive ei gammel bygning der det var kontor osv før. Dette holdt vi på med både før og etter lunsj, og frem til ca 14:00. Akkurat da vi er ferdig med arbeidet blir jeg og en som heter Steffen tildelt enda en herlig oppgave, nemlig å makulere fult av gamle dokumenter. For de som ikke vet det: å makulere betyr på en måte å ødelegge, og i dette tilfellet skulle vi putte papirene inni en maskin som rev arkene i stykker. Vi sto da og "matet" denne maskina i nesten 3 timer, mens resten av gjengen fikk tidlig fri. Må si vi elsket livet da, ja....... :) god stemning ;-))


Har snødd så sykt mye i hele dag. Snødde sånn 12 timer i strekk før det stoppet.Hahaha, pena!!!


Gore Tex-jakka <3 Den er så sykt herlig! Koster 2500, så hvis man mister den må man ut med ganske mye!

Denne helga skal jeg slappe av max, og kanskje trene litt(?) Er ikke så mye å finne på på leir egentlig, så helgene er ganske kjedelige. Er forresten bare 4 dager til jeg får påskeferie! Blir herlig med 13 dager fri :D Og om 6 dager blir jeg hele 20 år! Gamla xD:P;)))<33 Haha okay, fjortizzz much?xP:)(L)(K) Haha SORRY, nå er det nok. Skal slutte. Lover.

Har det snødd hos dere i dag? Hva skal dere i påskeferien?

  • Skrevet: 13.03.2013  •  Kl: 09:09  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 5

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og slapper av med New Girl i tv-stua helt alene. En ganske herlig start på dagen egentlig. Har nemlig ikke kjøretime før klokken 16:00, så da har jeg fri helt til da. I går hadde jeg forresten fri hele dagen, siden jeg var en av de få som ikke hadde kjøretime eller teori. Dagen gikk da til å se American Pie sammen med to gutter fra kurset, og trene litt på egenhånd. Haha, høres ut som at livet i Forsvaret er sykt chill siden jeg har så masse fri. Men for å være helt ærlig er det vanligvis et slit! Bare ikke denne uken her da, siden vi kun har kjøretimer. 

Apropos overskriften! Jeg besto teorien til klasse D1 (minibuss) på mandag, og det var så sykt herlig! Brukte jo hele forrige uke på å lese, øve på teoritentamen.no og ha undervisning på kjøreskolen. Hard work pays off, you know!! Var ganske sikker på at jeg skulle stryke, siden jeg sleit med kanskje 8 av oppgavene. Haha. Men fikk heldigvis se tommelen som peker oppover! Hadde også min første kjøretime med minibuss på mandag, og det var ganske gøy. Det var nesten som å kjøre personbil, bare litt større. Måtte se litt ekstra i speilene i svingene for å få med bakenden på bilen, også måtte jeg så klart ta litt større svinger.


Oh yeah!

Får forresten tidlig påskeferie i år, siden jeg besto teorien. Egentlig begynner jo påskeferien fredag 22. mars, men siden den siste kjøretimen min er mandag 18. mars, får jeg dra den 19. Det er faktisk bare 6 dager til! Og da får jeg ferie i 13 dager<3 Blir forresten 20 år den 21. mars, så jeg er heldigvis ikke inne på leir på 20årsdagen min.


Hahaha, twins!!

Når har dere påskeferie?

  • Skrevet: 09.03.2013  •  Kl: 16:08  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 5

Åhhh, kan ikke beskrive hvor deilig det var å fly over Molde by i går kveld, for så å få en god klem av mamma, mine kjære søstre og Akita selvfølgelig. Var nesten redd for at hunden ikke skulle kjenne meg igjen, men hun hoppa av glede da hun så meg, så ja, kan vel trygt si at hun visste hvem det var. Syns det var litt dumt at pappa ikke skulle være hjemme denne helga. MEN(!!) han skrev nettopp på Facebook (haha) at han var på Flesland på tur hjem. Han kommer hjem i åtte-tiden i kveld, så jeg gleder meg sykt til å få se han igjen. Har ikke sett han siden 27. desember, siden han dro på jobb et par uker før jeg dro i Forsvaret.


Haha, æsj! Akita sin hyggelige velkomst...

Ellers har jeg vært hos bestemor i dag, også har jeg vært i byen sammen med Astrid. Var herlig å få kjøre bil igjen, har jo ikke kjørt på 2 mnd! Senere kommer morfar og oldemor på besøk, og vi skal spise sveler. Og apropos mat: spiste Grandiosa i går, og det var GODT. HAh.... har jo ikke spist det på dødslenge. Og i kveld blir det en etterlengtet tacokveld med familien. Hehe, det eneste jeg gjør hjemme på perm er å spise ting som jeg aldri får spist på leir, og som jeg savner. Herlig det da?!


Nike Free Run 3+. Disse kommer til å bli flittig brukt fremover.

Hva syns dere om skoene?

  • Skrevet: 03.03.2013  •  Kl: 18:08  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 6

Heihei! Akkurat nå sitter jeg i kantina og blogger fra Macen min. Har savnet den så sykt mye (haha!). På Madlaleiren hadde vi ikke nett på kaserna, og nettet på velferden fungerte dårlig, så jeg brukte kun Macen en gang på 2 mnd. På fredag ankom jeg og 11 gutter fra troppen Kjevik, hvor vi skal være i 3 uker på kurs (de fleste av oss ihvertfall). Er egentlig ganske kjedelig her, i og med at leiren er liten og øde, ligger rett attmed flyplassen i Kr.sand. Det er også sykt lite folk her, er nesten bare befalskoleelver her. Jeg er forresten den eneste jenta på minibuss-kurset, så jeg må ligge på rom med 3 andre jenter som har vært her en god stund. Men ja, de er veldig hyggelige så det går fint!

I helgene er det ikke en dritt å finne på her, faktisk verre enn på Madla. I Kristiansand har de så og si ingen uteplasser for de under 20 år, så å dra ut er ikke vits i og med at jeg ikke blir 20 før om 18 dager. Likevel følte jeg at vi burde sjekke ut Kristiansand sentrum, noe jeg og 2 gutter fra kurset gjorde i går. Det var bra shopping og generelt en veldig fin by, men kollektivtransporten er jo helt fucked. Det gikk en buss hver time fram til 16:10 og etter det gikk det ikke buss før 21:45, så vi måtte dra hjem ganske tidlig. Taxi var jo heller ikke et alternativ siden Kjevik ligger 25 minutter unna Kristiansand med buss, og da kan dere vel tenke dere hvor dyrt det hadde blitt med taxi. 

Jeg nevnte vel i forrige innlegg at resten av førsteganstjenesten skal jeg kjøre minibuss på Ørland, og at Forsvaret betaler førerkort klasse D1? Kommer ikke til Ørland før etter påske, siden jeg må ta lappen her i Kristiansand først. På fredag fikk vi en teoribok for minibuss på 200 sider som vi må lese ut. Må nemlig ta teori til klasse D1 før vi kan ta oppkjøring. Får litt deja vù fra lappen på bil egentlig, siden jeg har lest 70 sider i helgen så langt, og jeg føler at jeg kan alt fra før. Det står så og si det samme i denne boka som det gjorde i klasse B boka jeg leste for et par år siden. Så og si hele neste uke skal vi ned til en kjøreskole i sentrum og bare ha teori, og i uke 2 skal vi begynne med kjøretimer og forskjellige sikkerhetskurs. Gruer meg litt til å kjøre med minibuss egentlig. Har hørt at det er som å kjøre en stor bil, men den er jo en del større og tyngre, så det er jo en del å passe på. Håper bare jeg består både teorien og førerprøven slik at jeg slipper å få en annen tjeneste... Wish me luck lizzm.


Haha, har ikke tatt så mange bilder i det siste. Dette bildet ble tatt med iPhonen da Andrea var i Stavanger og vi var ute sammen. Herlig kveld!

I går bestilte jeg flybilletter til Molde neste helg. Gleder meg så sykt til å dra hjem på perm!! Blir så herlig å se familien igjen. Og verdens beste hund<3 

Har du lappen på minibuss (hahah)? Eller på bil?

hits