hits
 • Skrevet: 28.02.2010  •  Kl: 22:30  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7
Hei! 
Nå sitter jeg på kjøkkenet og nyter den siste timen av vinterferien før jeg må legge meg. Hvis jeg ikke legger meg tidlig, kommer jeg til å være skikkelig trøtt i morgen tidlig. Men problemet er at jeg har blitt vant til å legge meg seint, så da kommer jeg sikkert ikke til å få sove før langt på natt. 

Egentlig aner jeg ikke hva jeg skal blogge om. Hodet mitt er på en måte tomt, men samtidig har jeg mye å tenke på. Men nå fikk jeg nettopp en god idé, jeg kan jo oppsummere hva jeg har gjort i vinterferien.

Fredag: Jeg var på skolen i 5 timer. Deretter tok Andrea og jeg bussen til henne. Vi satt på PCen, laga Oreoshake, spiste påskeegg, laga middag, så på OL osv. Jeg overnatta der til lørdag.

Lørdag: Andrea dro på jobb, så jeg ble henta av morfar en gang mellom 12.30 og 13.00. Vi dro på butikken for å kjøpe vaniljeis og Oreo, så jeg kunne dra hjem for å lage enda mer Oreoshake. Senere på kvelden så vi på OL og spiste Grandiosa.

Søndag: Daffedag med data, OL og påskeegg. Satt oppe til langt på natt og chatta med søskenbarnet mitt, Margit.

Mandag: Jeg, mamma og Anja dro en tur på butikken. Så spiste vi middag, og deretter kom søskenbarnet mitt, Margit på beøsk. Vi satt på chatroulette i mange timer, haha gøy! I ett tiden på natta stekte vi pommes frites i stekovnen (sunt!).

Tirsdag: Jeg, Margit, Anja, Astrid og mamma tilbrakte mesteparten av dagen på Moa (et kjøpesenter litt utenfor Ålesund). Der brukte vi en del penger. Da vi kom hjem så vi på tv og lagde Oreoshake igjen.

Onsdag: Jeg og Margit sto opp forholdsvis seint, og to timer etterpå ble hun henta. Etter hun hadde dratt tok jeg meg friheten til å se en episode One Tree Hill. Senere på dagen overtalte jeg Astrid til å bli med meg å gå til butikken for å kjøpe påskeegg. Etter vi hadde kjøpt det dro vi på en snarvisitt til oldemor. Der så vi litt på OL til vi ble henta. 

Torsdag: Sto opp ganske seint den dagen også. Chillet foran miniacer, mens jeg hørte på at mamma satt og sladra med ei venninne hun hadde på besøk. Spiste også en del svele. På ettermiddagen dro vi på flyplassen for å hente pappa, også dro vi opp til morfar. Der var nordlendingene, Daniel, Therese, tante og onkel. Der satt vi og snakket ei stund og så tro vi hjem og hang på chatroulette sammen med Daniel. Haha, eller vi hang ikke der da, men han hadde lyst til å se hva det var for noe.

Fredag: På formiddagen satt jeg og Daniel og nørdet på PCen. Jeg snakka med Andrea på Skype og msn som vanlig. Etter det fikk vi middagsbesøk av nordlendingene og morfar. Klokka 19.00 tok jeg, Anja og Daniel bussen til byen for å bowle i noen timer. Etter vi var ferdig å bowle måtte vi vente over en time på bussen, så vi dro på Rema for å handle snop. På kvelden satt vi som vanlig på PCen og nørda.

Lørdag: Vi dro ganske tidlig til byen, for Astrid og Therese skulle på "Barnas Lekeland". Jeg, Anja og Daniel måtte passe de, så vi satt på kaféen i ca en time. Etter det dro vi på Molde Storsenter (som suger btw) og Roseby. Der kjøpte jeg ingenting bortsett fra mat på BK. På kvelden spilte vi PS2 og så på OL. Dessverre ble det  "bare" sølv til både Marit Bjørgen og Curling-gutta med de kule klovnebuksene. 

Søndag: Sto ikke opp før 11.15 eller noe, og spiste frokost. Så kom nordlendingene og morfar 12.30, og vi satt som vanlig å snakket. Jeg, Anja og Daniel stakk en tur ut med Rico (hunden deres). Vi gikk til kirkegården for å se på grava til mormor. Da vi kom hjem igjen ble det middag og dessert. Etter desserten ble vi tvunget til å dra og ake på Berg. Var der en times tid før det var hjem til vafler. 

Jaja, dette ble litt detaljert, men men, who cares?


Hahaha, chatroulette :-p Eneste bildet som var villig til å
bli lastet opp!


Hva har du gjort i vinterferien?
Eventuelt: Hva skal du i vinterferien?

 • Skrevet: 28.02.2010  •  Kl: 17:44  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6


Hallooo, dette er jo det obligatoriske bowlingbildet <3<3<3Anja ble kjempesur fordi hun bare ville spille en runde. Hehe, neida, tulla! BLINKSKUDD!
Og sist, men ikke minst: bilde fra da vi venta på bussen.


Hva syns du om bildene?
 • Skrevet: 28.02.2010  •  Kl: 00:56  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Beklager lite blogging i dag (eller i går da, for den som er nøye på sånt), men blogg.no har ikke villet samarbeide med meg. Spseielt ikke bildeopplasteren.

Nå har vi akkurat tatt oss litt mat etter å ha sett filmen Fatso. Haha! Den er så ekkel og morsom. Jeg så den på kino i november 2008, men siden har jeg ikke sett den. Andre som har sett Fatso?

Anyways... i dag... eller i går var vi i byen. Der kjøpte jeg ikke noen ting. Først tok vi oss en tur på G-turn og Steier av alle ting (to klesbutikker for de som er glade i skating og snowboarding). Deretter tok vi turen til "Barnas Lekeland" hvor Astrid og Therese skulle tilbringe en time av dagen. Jeg, Anja og Daniel måtte sitte på kaféen sammen med utbrente småbarnsmødre som var lei av hyling og skriking fra barn rundt. Der satt vi og kjeda livet av oss. Fikk 50 kroner til å kjøpe oss mat, men problemet var at maten var så jækla dyr. Unnskyld språkbruken. Men når ETT lite pizzastykke koster 50 kroner er det ille. 

Da tok vi selvfølgelig turen til vår alles kjære Burger King. Personlig er jeg ikke så glad i sånn mat, jeg liker ikke burgere en gang, men jeg hang meg selvfølgelig på alikavel. Måtte jo ha noe mat uansett, og da falt valget på min vanlige meny: Grilled Chicken Club Plain eller hva den nå heter. Det er en baguett med grilla kyllingfilét, den er veldig god og en del sunnere enn en Whopper Cheese-burger.

Okay, ingen bryr seg om burgerpjatt, så... moving on! Konklusjonen blir da at dette ikke har vært en særlig innholdsrik dag (eller ok, kanskje litt innholdsrik), men alikavel har det ikke vært noen dårlig dag. For all del. Haha.

TY! Bildeopplasteren fungerer fortsatt ikke... Jaja, får takke blogg.no for at jeg må ty til arkivbilder da..

Fant forresten et fint et fra i går som er i arkivet, men som ikke har blitt publisert enda.
Meg , Anja og Daniel venter på tidenes treigeste buss ;¤

Har du hatt en innholdsrik dag?

:)

 • Skrevet: 26.02.2010  •  Kl: 23:59  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 10
...til å kommentere på andre sine blogger. Siden jeg har så mange venner på blogg.no, kan jeg bare logge meg inn på brukeren min med e-post og passord. Når jeg kommer på "hjem" på bloggsida kommer alle de nyeste innleggene til alle de jeg er venn med. Det syns jeg er veldig bra, for da kan jeg bare trykke på det nyeste innlegget for å kommentere.

Av egen erfaring, syns jeg det er irriterende å få lite kommentarer på bloggen. Men den gyldne regel (hahaha) sier at det du vil at andre skal gjøre mot deg, må du også gjøre mot dem. Så da tenker jeg bare at hvis jeg vil ha kommentarer selv, må jeg kommentere på andre sine blogger for å gjøre dem glad. Jeg liker å gjøre andre glad, og jeg vet at jeg blir glad av kommentarer, så da kommenterer jeg så mye jeg kan på andre sine blogger. Haha, høres ut som DEN fornuftige ungen da. 

Og nå skal jeg prøve å bli ENDA flinkere til å kommentere hos andre. Så nå har jeg en god idé:
Hvis du har blogg, og kommenterer på dette innlegget lover jeg å kommentere tilbake på din blogg!

Så må vi vel ha et spørsmål på slutten av innlegget, slik at det skal bli lettere for dere å kommentere.

Er du flink til å kommentere på andre blogger?

HAHAHA, penaaaa (ironisk) xD

Angående innlegget med bilder fra bowlingen, kommer sikkert etterpå... eller i morgen :)
 • Skrevet: 26.02.2010  •  Kl: 18:57  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Nå går bussen om 7 minutter, og jeg sitter her og blogger. Jajaj, lykke til. Men bussen kommer jo ALDRI tidsnok, det har ikke skjedd ÉN gang i historien.

Vi blogges når jeg kommer hjem fra bowling, og da blir det bilder fra bowlingen.
I mellomtiden får dere se et bilde av meg, haha!


Nyttårsaften 2008, "penaaa"...
 • Skrevet: 25.02.2010  •  Kl: 20:31  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9
Ja, som overskritfen sier, riktig svar var selvfølgelig Jessica Alba. 
Den som svarte riktig var:

:-) (har ikke blogg)
Margit (har ikke blogg)

Nå skal jeg se om jeg rekker en vurdering av en av de 9 bloggene som meldte seg på HER.
Hvis jeg ikke rekker det i dag, kommer det selvfølgelig i nærmeste framtid


I skrivende øyeblikk sitter jeg og Daniel på chatroulette. Det er så lol, men samtidig skummelt.
Noen ganger kommer det ting du IKKE vil se. HAHAHA.

Gleder du deg til neste vurdering?
Har du vært på chatroulette før?

PS: Neste vurdering jeg skal ta, blir en annen vri enn den forrige. En litt enklere, men kanskje bedre måte.
 • Skrevet: 25.02.2010  •  Kl: 15:51  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Dere vel klare å gjette hvem dette er?
Som sagt, jeg vurderer en ny blogg hvis dere klarer å gjette hvem det er!

Her er det bilde av personen.


Som nevnt i innlegget er hun en kjent skuespillerinne fra California i USA som har spilt i mange kjente filmer,
blant annet "Good Luck Chuck". Trykk HER for å komme til det innlegget hvor du kan gjette hvem hun er.
 • Skrevet: 24.02.2010  •  Kl: 23:46  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7
Nå har jeg hatt det litt gøy med min iPhone, og laget et FaceWarp-bilde av en ukjent person. Eller det er ikke en ukjent person, det er en kjendis, men dere skal gjette hvem det er!Det er kanskje ikke så vanskelig, men HVEM ER DETTE? :)

Hvis noen klarer å gjette det, skal jeg vurdere en ny blogg.

EDIT kl 23.59: Jeg kan gi dere et hint. Det er en amerikansk skuespillerinne som har vært med i mange kjente filmer. Blant annet spilte hun i filmen "Good Luck Chuck". Nei, nå har jeg gitt alt for mange hint. Nå klarer dere sikkert å gjette hvem det er.
 • Skrevet: 24.02.2010  •  Kl: 21:13  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3


Påskeegg <3 Kom det som et sjokk? Nei.
Jeg fikk skikkelig lyst til å gå en tur på butikken i sta, og dro med meg verdens beste lillesøster, Astrid (8 år).
Hun hadde gjerne lyst til å være med når hun fikk vite at det var påskeegg jeg hadde planer om å kjøpe.

Da vi kom til butikken så vi etter den store pallen med Freia Påskeegg i lilla kartong. Men pallen sto ikke der. Det eneste som sto der var to pakker påskeegg. Det passet egentlig perfekt for meg og Astrid, siden vi skulle kun ha ei pakke hver. Tenk om vi hadde kommet en time senere! Da hadde det antakeligvis ikke vært noen påskeegg å kjøpe på butikken. Skummelt å tenke på. Hahaaaa!

Til slutt vil jeg runde av dette usaklige innlegget med å si:
DET ER SÅ HERLIG MED VINTERFERIE! Og en ting til: Jeg har fått helt fucka døgnrytme, står opp alt for seint :(

Haha, dette ble tatt i juni 2009 tror jeg. Fotogen sa du?

Har du vinterferie denne uka?
 • Skrevet: 24.02.2010  •  Kl: 16:12  •  Kategori: Musikk  •  Kommentarer: 4
Ja, da ble det enda et innlegg om musikk. Grunnen til det er at jeg ikke har gjort annet enn å høre på musikk, haha.
Eller jeg har hatt besøk av Margit, men etter hun dro har jeg ikke gjort annet enn å høre på musikk og se på OTH.

Anyways,
Trykk på hver enkelt sang, og du kommer rett til Spotify. Men husk å logg inn på Spotify-brukeren din først.

Casiokids ? Finn Bikkjen \\ hahaha, ler høyt av den sangen

Ja, dette er da kanskje 33% av musikken jeg har sittet og lastet ned til min iPhone i dag.
Hvilken sang liker du best av dem jeg nevnte over her? :)


 • Skrevet: 23.02.2010  •  Kl: 18:08  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
"Kan du legge ut et innlegg med bare bilder av deg selv? 10-15 stykker kanskje :D :D"
- Mail fra leser

Hahaha, dette kan bli meget interessant. Får velge noen bilder fra datamaskina da.

Yeah, here we go!


Haha, det ble litt blanding av bilder fra 2008, 2009 og 2010. Fant en del rare bilder, kanskje jeg legger ut enda et innlegg med bare bilder av meg selv. Me like, hahaha!

Hva syns du om disse vakre bildene? Haha!
Hvilket bilde likte du best?
 • Skrevet: 23.02.2010  •  Kl: 00:28  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Heyhey!
Nå er Margit hos meg. Vi har tilbrakt mesteparten av dagen foran pc-skjermen. Sosialt, haha!
Nå skal vi spise Pommes Frites og så skal vi sikkert legge oss. Skal jo ta en ferge som går 10.15, og det tar en halvtime å kjøre til fergekaia fra huset mitt. Så ønsk oss lykke til, i og med at jeg har fått fucka døgnrytme bare på tre netter med ferie. Sovner ikke før mellom 3 og 4 på natta, så det passer jo bare perfeeekt med tanke på at vi må stå opp 08.30. 

Åh, det glemte jeg å si, overtskriften er islandsk av alle ting, og ja, jeg har selvfølgelig brukt min trofaste venn Google Translate. Neida, Google Translate er IKKE min trofaste venn. It sucks! Men ja, nok pjatt, overskrifta betyr: "Vi skal på shopping på Moa i morgen". For det skal vi nemlig. Jeg, Margit, mamma, Anja og Astrid. Gleder meg. Skal få svidd av det lille jeg har av penger igjen. Jaja. Hvem har sagt at penger ikke kan kjøpe lykke? 
Skriver selvfølgelig et innlegg i morgen når jeg kommer hjem fra shopping!

Hahaha! • Skrevet: 22.02.2010  •  Kl: 17:44  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4
Hahaha, jeg, Anja og Margit sitter på Chatroulette akkurat nå. Veldig gøy.


Haha, kamera klikka da vi kom til han.


Franskmannen vi snakka med, haha!


Han her var ganske kjekk, men var litt uheldig med dette
bildet, haha! Var fra Marocco, men skrudde av cam når
vi sa at vi var fra Norge, han visste sikkert ikke hvor det var.

En random som syns det var så gøy at han sovna.


Hahaha, noen av disse 4 som falt i smak? xD
 • Skrevet: 22.02.2010  •  Kl: 12:52  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Good morning cupcakes, er det ikke det man sier? Jeg sto opp for en time siden da, sånn by the waaay.
Anyways... som dere ser på bildet, sitter jeg i min heltdekkende kosedress.
Og om dere lurer på hvorfor jeg har sepia-effekt på bildet, er det fordi jeg vil ha litt variasjon. Lol.
Også sitter jeg og hører på 3OH!3 ? STARSTRUKK på Spotify. Bare trykk på linken, så får du høre den du også. Men pass på at du er innlogget på Spotify, tror ikke det går hvis du er avlogget. 

Dagens planer er å få søskenbarnet mitt til å komme over fjorden på besøk. Når jeg sier "over fjorden" høres det sikkert kjempelangt ut, men helt ærlig tar det bare max 15 minutter med ferge. So diii.

Har du hørt 3OH!3 ? STARSTRUKK før?
Hva skal DU i dag?
:)
 • Skrevet: 22.02.2010  •  Kl: 01:03  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 8

Hahahaha, jeg ler! Jeg fikk ikke sett det på TV, men hørte om det i ettertid. Fant den nettopp på YouTube.

Så du dette "sang-stuntet" på TV?
Hahah, hva syns du?
 • Skrevet: 21.02.2010  •  Kl: 23:05  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4
På mitt kjære rom!


Oi, faen, glemte å skrive "Helenebbugge.blogg.no" på bilde 1 og 2. Ikke det at det gjør noe, men det så bare litt rart ut å bare ha det på det siste bildet. Haha!

Liker du å ha din egne, lille photoshoot? Haha.
 • Skrevet: 21.02.2010  •  Kl: 18:41  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9

Ja, da tar jeg en "HOT or NOT".

Hva syns du om klær med puffermer, hot or not?

 • Skrevet: 21.02.2010  •  Kl: 15:51  •  Kategori: Musikk  •  Kommentarer: 4

Hvis dere kommer med noe sånt som "herregud, så gamle sanger", jeg bryr meg ikke! Så ikke gidd.

Hva syns du om sangene?
Hvilken sang liker du best av disse 3?
 • Skrevet: 20.02.2010  •  Kl: 14:40  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Det begynner på v og slutter på ideoblogg. Ja, du leste riktig! Men OBS: Det er tidenes mest interne, teite, usaklige, ironiske og LOL'e videoblogg. Jeg og Andrea ler høyt av den, men det er ikke sikkert at dere kommer til å gjøre det samme pga all internheten. Hahaha! Den kommer etterpå btw.

Og sååå kan dere gjette hva som venter på meg. Orekjeks, vaniljeis og lettmelk. Skal nemlig lage litt oreoshake til noen homo-sapiens-sapiens som ikke har smakt det før. Jeg vedder på at de kommer til å elske det, hvis ikke kommer jeg og tar dem!!C U L8R ALLIG8R ;¤
 • Skrevet: 19.02.2010  •  Kl: 18:31  •  Kategori: Mat & drikke  •  Kommentarer: 6

Fotograf Andrea (http://www.miisund.blogg.no)

Vil dere ha oppskriften på Oreoshake? Det er veldig enkelt.

Du trenger:

10 store Oreo-kjeks.
Melk.
Vaniljeis.

Du har oppi melk og is etter hvordan du vil ha det.
Vil du ha den tjukk, ta oppi mest is.
Hvis du vil ha den svak, ta oppi masse is og melk.
Hvis du vil ha den sterk, kan du ta oppi mindre is og/eller melk.

Bland alt sammen med en blender.

Har du smakt oreshake før?

 • Skrevet: 19.02.2010  •  Kl: 15:00  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Hey! Nå er jeg hos tidenes søteste jente :-D
Og endelig er det vinterferie! Denne ferien skal bli så herlig. 
Tenkte jeg skulle vurdere en blogg senere i kveld, men må trekke ut hvem som skal bli vurdert først. hvis ikke blir det vel urettferdig?

Det eneste som er galt på dette bildet er at lyset gjør at tennene ser litt gule ut.
Haha, neida. Man kan vel ikke være perfekt heller. ;-P


 • Skrevet: 18.02.2010  •  Kl: 21:58  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Dette innlegget skal jeg dedikere til den beste personen i hele verden, Andrea Misund (som du kan besøke på www.miisund.blogg.no). 

Første gangen jeg møtte henne var vel i 4. klasse eller noe, da begge to begynte på håndball. Vi har begge spilt håndball og fotball på Skåla IL sammen i mange år. På begynnelsen var vi vel bare bekjente, siden vi gikk på forskjellige skoler, og på treningene var det ikke akkurat lov til å skravle som på en syklubb. I 8. klasse begynte Andrea og resten av de fra den øya hun bor på i klassen min. Vi gikk i samme klasse i 3 år, men det var ikke før i 10. klasse vi ble skikkelig kjent. Jeg og Andrea ble satt sammen i klasserommet av læreren, og etter det har det nesten vært umulig å skille oss. Vi var sikkert verstingene i klassen når det kom til småprating i timene. Men det var fordi at vi syns det var alt for korte friminutt, så vi fikk ikke snakka ferdig. Haha! 

Vi har funnet på så utrolig mye rart, og det kommer til å bli mye mer. Husker spesielt de gangene på Vågsetra da vi oppholdt oss på doen i friminuttene (for på Vågsetra er det ikke lov til å være inne i friminuttene). Vi har så sykt mange minner sammen:

- Oppdal mars 2009
- Shoppingturer
- Klasseturen juni 2009
- Kinodagen
- Utallelige overnattinger
- All påskeegg-spisinga, haha!
- Skypesamtalene 2-3 timer i strekk
- Slalom på Tusten
- "HAHAHA LOL"-samtalene på MSN.
- Alle webcam-bildene. LOL!
- Hoedown Throwdown (dans) på ferga på vei hjem fra Midsund! HAHAHA! <3


og mye, mye mer. Hadde jeg nevnt flere nå hadde jeg sikkert sittet her i flere timer for å skrive ned alle!

Ikke nok med alle minnene, vi har det omtrent alltid gøy når vi er i nærheten av hverandre. Og vi har en ekstremt intern humor, det er nesten farlig. Det er ikke engang vits i å skrive det ned, for dere skjønner det ikke uansett! Haha, noe av det er så tragisk at det blir LOL. Hver gang vi er med hverandre får vi trent magemusklene våre fordi vi ler så mye.

Jeg kan ikke sitte å skrive i evigheter, men jeg vil bare at når du leser dette Andrea, skal du vite at jeg er så utrolig glad i deg at du aner det ikke. Det kan ikke beskrives med ord en gang. Jeg hadde ikke sett for meg at vi skulle bli SÅ godt kjent, men HELDIGVIS ble vi det. Hva skulle jeg gjort uten deg og din fantastiske personlighet? Vi er som to søstre, kan krangle og være uenige om noe, men vi er jo glade i hverandre fordi. Gleder meg til vi skal finne på flere sprøe ting, så vi får enda flere minner. Love you ♥Tidenes søteste video, med de rareste bildene. Laget av jenta mi <3

Hvem er din bestevenn/bestevenninne? :)
 • Skrevet: 18.02.2010  •  Kl: 17:20  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 11
Dere som har meldt dere på her: (http://helenebbugge.blogg.no/1266061068_jeg_vurderer_blogger_.html), lurer sikkert på når jeg skal trekke ut hvem som skal bli vurdert. For å være helt ærlig vet jeg ikke helt enda. Foreløpig er det bare 9 stykker som har meldt seg på. Ikke at det er så veldig lite, men det hadde jo vært gøy om enda flere hadde meldt seg på. Jeg er ikke helt sikker enda, men kanskje jeg bare tar å vurderer alle bloggene, så har dere noe å se fram til på denne bloggen. Det tar jo litt tid å vurdere en blogg, men det gjør jo ikke noe. Alle som meldte seg på, meldte seg jo på fordi de ville få bloggen sin vurdert. Regner jeg med da. Men vi får se om noen flere melder seg på, så kanskje jeg tar alle etter hvert! :-D

Sykt random bilde fra Bulgariaturen i fjor sommer. Miss it! ♥Hva syns du?
 Skal jeg bare ta å vurdere alle bloggene? (Ikke på samme dag selvfølgelig, men når jeg har tid så kan jeg ta en blogg, og en annen dag tar jeg en annen blogg)
Sound good?
 • Skrevet: 18.02.2010  •  Kl: 14:59  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2


Haha, dette er da en kalkulator som jeg har lasta ned på skolen. Jeg har nemlig ikke den ekte kalkulatoren, derfor må jeg ha en inne på skolepcen.  Men jeg HATER den! Knappene lar seg sjeldent trykke på. Nå holdt jeg nettopp på med matteleksa, men den stygge kalkulatoren ville ikke samarbeide. MEGAGIGASUPERDUPERMONSTERLOL. Hehe, neida. Skal ikke ta heeelt av.

Men blogges etterpå, da skal jeg fortelle dere litt mer om den "konkurransen" jeg hadde her:

DET ER FORTSATT MULIG Å MELDE SEG PÅ, SÅ ALLE SOM HAR BLOGG: TRYKK PÅ LINKEN OVER!

Har du prøvd en sånn suuuugen kalkulator?

 • Skrevet: 17.02.2010  •  Kl: 22:10  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4Ehm, ja. Da har vi bytta mellomnavn til "Eggspert". Haha, det er egentlig ganske internt, men jeg kan forklare det. Siden vi begge elsker Freia Påskeegg (i lilla kartong), så kom jeg på noe genialt rett før norsktimen i dag:

Helene: "I og du e eggsperta i å spise egg!"
Andrea: "Ja! Hahaha!"

Så bryter ihvertfall jeg ut i latterkrampe. Ikke det at det var så veldig morsomt, men det var liksom litt internt-morsomt mellom oss. Haha, ok. Dere skjønte sikkert ikke så mye. Eller?

Så nå har jeg og Andrea bytta navn til Helene Eggspert Bugge og Andrea Eggspert Misund på Facebook. LOL! 

Men, over til noe annet som ikke er fullt så megalol. Nå har jeg og Andrea snakket på Skype med videosamtale i 2 timer. Vi har øvd til geografi prøva sammen og spurt hverandre ogsånt. Også hvis det var noen ting som var litt vanskelige å forstå, så har vi prøvd å formulere det på en enklere måte slik at vi skulle forstå det bedre. Og dette var en ganske effektiv læremåte, tro det eller ei :)

Har du et merkelig mellomnavn på Facebook?
Hvordan lærer du best når det kommer til å pugge til prøver?

:)


 • Skrevet: 17.02.2010  •  Kl: 16:24  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4
Hey! Nå sitter jeg her med skolepcen i fanget. Jeg bruker ikke den til vanlig, men gjør det i dag, for jeg skal skrive notater til geografiprøva. Må sitte noen timer etter middag å øve på ei prøve om vær og klima. Det er et ganske interessant tema egentlig, men samtidig litt tungt stoff, så jeg gruer meg til å åpne boka. Egentlig frister det mest å legge meg ned for og sove...

Ellers er det ikke mye å fortelle. Men jeg kan gi dere noen fine bilder som ble tatt i mattetimen tidligere i dag. Haha!
Ja, de er veeeeldig redigerte (som dere ser) FORDI at på skolen har de gule vegger som gjør at fargene blir så stygge.

Dette ser nesten litt ut som et maleri.


LOL, så rar farge skjorta mi fikk!

Hva skal du i dag?
Skal du ha prøve i morgen?

 • Skrevet: 16.02.2010  •  Kl: 18:52  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 10
Men først må jeg bare legge ut et bilde. Hahaha, jeg skulle skifte til treningstights osv, så jeg var på badet i fem minutter. Pcen sto selvfølgelig på, og da jeg kom tilbake ble jeg møtt med dette bildet som bakgrunn:

Hahahaha, ANJA!

Weirdo, right?
 • Skrevet: 16.02.2010  •  Kl: 17:35  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
ÅÅÅÅ, jeg er så irritert. Vi har så mye lekse. Nå er jeg akkurat ferdig med matteleksa, og skal fortsette med naturfagslekse og engelsklekse. Og til norsktimen i morgen må vi ha forberedt tolkning av ei reklame, fordi norsklæreren skal velge ut noen få elever som skal framføre sin tolkning av reklamen de har valgt. Jeg må vel legge litt arbeid i det, siden jeg kommer sikkert til å bli trekt ut. Ikke nok med dette, men vi har geografiprøve på torsdag om vær og klima, så jeg må bruke hele dagen i morgen (etter skolen naturligvis) på å øve på den. Nå er det bare tre dager igjen til vinterferien da. <3 GLEDER MEG!
Nei, nå må jeg fortsette på leksene. Klokken 19.00 drar jeg nemlig på trening.

- SNAKKES

Andre som gleder seg til vinterferien?
 • Skrevet: 15.02.2010  •  Kl: 19:42  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 5
Jååå, da har vi kommet til at jeg skal vise dere lørdagens innkjøp. Jeg må VIRKELIG slutte
med de spontankjøpene mine altså! Hvis ikke ender jeg opp blakk før jeg skal til USA,
og hva er det? Jo, det er IKKE bra.
I like this shirt.


Hahaha, tidenes! Legg merke til den runde flekken midt i skrittet på buksa. Linsa
på kameraet trenger tydeligvis en vask.Skjorte - H&M (199,-)
Bukse - H&M (199,-)
Treningsbukse - Umbro, kjøpt på G-Sport (399,-)

Hva syns du om det jeg kjøpe på lørdag?
 • Skrevet: 14.02.2010  •  Kl: 16:50  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7
I dag var mamma, Anja, Astrid og jeg på "Fafe's Kro", en ny, liten restaurant i nærområdet her.
Jeg bestilte kyllingsnadder der, noe jeg ikke angrer på. Det var veldig godt.Hva syns du om bildene?
Er det mange restauranter i nærheten av huset ditt? (Her er det 2, wow!)
 • Skrevet: 14.02.2010  •  Kl: 13:07  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4
Hahahaha, pen! Vi sto opp for en time siden vel og merke. Men jeg ser fortsatt veldig pen ut ofc.
I dag skal Margit øve til geografiprøve, og jeg skal hjem for å se på fire stjerners middag-maraton <3
Også skal jeg kanskje bake kake til verdens beste mamma. Og siden jeg er singel, så skal jeg sitte og sippe i hele dag fordi jeg ikke har noen å tilbringe valentines day sammen med. Hahah, tulla! Det er deilig å være singel.

Hva skal du gjøre på valentines day? :)
 • Skrevet: 13.02.2010  •  Kl: 22:51  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Ok, tidenes lol den overskrifta der da. Eh, ok, moving on...
Akkurat nå sitter jeg og daffer sammen med Margit, søskenbarnet mitt. Jeg er egentlig ganske trøtt, selv om jeg og Andrea sov 11 timer i natt. Sovna 01.00 og sto opp 12.00. Alt skolearbeidet gjør meg så trøtt at jeg hverken har et liv i uka eller helga. Takk for det! 

Andrea skulle jobbe i dag, og begynte 16.00, så vi dro på Roseby for å shoppe litt før hun skulle begynne på jobb. Andrea kjøpte seg ei jakke, tøysko, en hettegenser og morsdagsgave, mens jeg kjøpte meg ei skjorte, ei bukse, morsdagsgave og ei umbro treningsbukse. Kan legge ut bilder i morgen, hvis dere er interesserte?

Nå skal vi snart steike pizza. Etter å ha spist den skal jeg fortsette å feite meg opp på Freia påskeegg.Da tar vi et random spørsmål som vanlig;
Hvor mange Freia Påskeegg har du spist i dag? (Jeg har spist 3, snart 4 sånn btw)

- helenebbugge
 • Skrevet: 12.02.2010  •  Kl: 22:34  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Ja, da kan dere glede dere til å se meg og Andrea på videoblogg. Vi brukte Andrea sin bærbare pc for å filme btw, så det er litt merkelige farger. I tillegg så filma vi mens vi lagde mat, og det er ekstremt usaklig alt vi sier. Føler at jeg gjentar meg selv veldig, men det var fordi Andrea avbrøyt det jeg skulle si! Haha. Den varer nesten alt for lenge. Men dere kan være glad, dette er første gang dere får seg meg på videoblogg. 
Happy? • Skrevet: 12.02.2010  •  Kl: 18:03  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Andrea lagde pølse og pasta til meg og Astrid. Så snilt <3


ååå, ty for at blitsen gjorde oss hvitere enn snøen <3Nam <3


Hva syns du om bildene?
Har du laget mat i dag?

 • Skrevet: 11.02.2010  •  Kl: 19:05  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Hey! Har dere sett de fine, nye endringene på bloggen min? Søte Andrea hjalp meg med det. Er ikke helt ferdig enda, men er på god vei.Ser du hva det er som er endret? :)
 • Skrevet: 10.02.2010  •  Kl: 22:06  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6
Hei! Ja, jeg vet at jeg er en elendig blogger. Det har jeg vært spesielt den siste uka, og det må jeg bare få beklage. Jeg har rett og slett mistet ganske mye inspirasjon (ikke at jeg hadde allverden fra før). I tillegg så har det jo skjedd mye trist i det siste. Og i dag var det begravelse. Det var sykt trist. Utrolig at hun er borte for alltid! </3 
Håper dere skjønner at det ikke frister å blogge om alt av sminke, klær og andre "glad-ting" etter at mormor døde i en ung alder :( Jeg kunne selvfølgelig ha skrevet om et seriøst tema, men for å være helt ærlig har jeg ingenting på lager for øyeblikket.

Egentlig må jeg si at det er litt idiotisk å ha en blogg hvis du ikke klarer å blogge uten og spørre leserne om hva du skal blogge om. (Dæven, lang setning uten komma!) Men care. Jeg må bare spørre dere:

Har du noen idéer til hva jeg kan ha mer av på bloggen min?
:)

Andrea og meg <3


 • Skrevet: 10.02.2010  •  Kl: 17:29  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Dette er tidenes avhengighetsskapende spill. Har ikke spilt det på sykt lenge,
men nå har jeg blitt hekta igjen. Takk for det! Haha :)

Har du prøvd det?
Blitt hekta?
 • Skrevet: 09.02.2010  •  Kl: 15:27  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hahaha, fin stemme! Denne videoen har over 47 millioner hits på YouTube.
Sett den før? You like? Haha :-p
 • Skrevet: 08.02.2010  •  Kl: 21:26  •  Kategori: Design  •  Kommentarer: 2
Nå har jeg laget header til Anja (lillesøstra mi).

Har nettopp vært på cheerleading. Gøy som alltid! Nå sitter jeg og spiser mens jeg venter på Cougar Town.

Hva syns du om headeren?
 • Skrevet: 07.02.2010  •  Kl: 16:44  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4
Nå sitter jeg og ser på Firestjerners-middag halv åtte på TV Norge. Det er maraton fra 15.15 - 19.15 hver søndag. Ukas høydepunkt, haha! Akkurat nå er det Sandra Lyng Haugen som skal lage mat, og jeg kan si det sånn: hun KAN IKKE å lage mat. Har aldri sett noen som er så dårlig til å lage mat. "E ska steik smør..... åja e treng jo ikkje d når d e flytanes!" Haha, hun må jo uansett ha smøret oppi panna for å varme det. LOL!

I sta var Anja, Astrid, mamma, pappa, tante, morfar og jeg på en restaurant og spiste thaimat. Restauranten har nettopp kommet, og den ligger ca 1 km unna huset mitt (attmed fergekaia). På søndager har de søndagsbuffét med sykt god mat! Så nå lukter det smult av meg. Altså det de bruker til å steke maten med. Haha, æsj!Liker du thaimat?
 • Skrevet: 07.02.2010  •  Kl: 12:48  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2Fra i går kveld, koselig ? :-D Jeg og frøken treningsbuddy (haha) skulle se film
og spise taco.
Har du prøvd yoga før? :)
 • Skrevet: 06.02.2010  •  Kl: 15:42  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5
Haha, fin overskrift ikke sant? Skrevet på dialekt bare fordi jeg fikk lyst. Heheh, det betyr "Jeg koser meg ja! Det skal vi ikke klage på..." Og det er faktisk sant også, dette koser jeg meg med akkurat nå.

My favourite, Freia Påskeegg <3 Og en ny milkshake som skal være bra
for kroppen tydeligvis.

Du liker Freia Påskeegg, ja?
Har du smakt den "YT"-milkshaken (restitusjonsdrikk)?

:)
 • Skrevet: 06.02.2010  •  Kl: 02:34  •  Kategori: Design  •  Kommentarer: 5
Akkurat nå har jeg kjedet meg noe ekstremt, vurderer senga! Klokka begynner tross alt å nerme seg 3.
Men siden jeg ikke hadde noe særlig bedre å gjøre på, lagde jeg to headere, en til Glenn og en til Andrea.

Trykk på bildene for å komme til bloggene deres.


http://www.andrreaa.blogg.no

http://www.gl3nns.blogg.noHva syns du om headerene? :)
 • Skrevet: 06.02.2010  •  Kl: 01:20  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Jeg er så sykt i lykkerus! Gjett hva som har kommet på lokalbutikken her jeg bor? Nemlig det beste du kan spise!

Freia Påskeegg (litt tidlig... eller ok.. det er ALDRI for tidlig)

Fins det en sjel som IKKE liker Freia Påskeegg? Det er ikke mulig å ikke like det. 

 • Skrevet: 05.02.2010  •  Kl: 12:42  •  Kategori: Design  •  Kommentarer: 6


Skal jeg bytte?
 • Skrevet: 05.02.2010  •  Kl: 11:06  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Hei, gjesteinnlegg fra Andrea her!

Nå har vi hatt rollespill i fransk, og skrevet det selv. Det gikk helt OK, men var kjempegøy! Straks skal vi ned i byen for å spise, så har vi engelsk før Fame(fotografering) står for tur. Vi gleder oss.

Haha, genialt stygt!


Haha, genialt! <3 Love yah


Ty, for musefletter er søtt da!

Hva synes du om bildene?

Andrea
 • Skrevet: 04.02.2010  •  Kl: 14:23  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 11
I dag 08.50 døde mormor, kun 62 år gammel (hadde fylt 63 år i mars, hvis hun hadde levd lenger). Hun døde alt for tidlig, men det var det dessverre ingenting vi kunne gjøre noe med. Jeg føler ikke akkurat for å gå så mye innpå det, siden det er ganske personlig, men jeg kan si at hun hadde en ganske sjelden krefttype i høyre hoftebein. Diagnosen fikk hun i august i fjor. I mellomtiden har hun vært på sykehuset mange ganger fordi hun har fått lungebetennelse, og sykdommen ble ikke akkurat bedre av det, for å si det sånn!

Nå syns jeg virkelig at den stygge kreftsykdommen burde utryddes fra jorda. Den har gjort nok skade!
De som er enig i det, kan melde seg inn her: http://www.facebook.com/group.php?gid=6710076973
Gruppa heter: "I bet I can find 1,000,000 people who hate cancer"

Jeg var ihvertfall heldig å få kjenne både mormor, morfar, bestemor og bestefar. Det er det jo ikke alle som får.
Bestefar døde 87 år gammel da jeg var 9 år, men bestemor lever (89 år) og morfar lever også (han er 64 eller 65 år).

EDIT 19.40: Jeg sitter nesten druknet i tårer her. Dette er det søteste jeg har hørt. Det siste mormor sa til mamma var: "Du må hilse alle barna og si at jeg er glad i dem!"
Du kommer alltid til å bli husket. Jeg vil alltid være glad i deg. Kommer til å savne deg så ekstremt mye. 
Jeg sa faktisk til mamma her en dag før mormor døde, at hun skulle hilse mormor og si at jeg var glad i henne, så jeg håper mamma sa det. <3


 • Skrevet: 03.02.2010  •  Kl: 22:18  •  Kategori: Design  •  Kommentarer: 2
Enkel header laget på mindre enn 5 minutter. Haha, der hørtes jeg ut som
reklamen for "Hoff opphøgde poteter". Anyone who remembers that one?
Jaja, care. Som sagt: veldig enkel header, men jeg ville ikke ha den lilla lengere.

Ny header.
Den gamle headeren.


Hvilken likte du best? Den nye eller den gamle?

 • Skrevet: 03.02.2010  •  Kl: 18:23  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Ja, da har jeg fått en slags utfordring av http://www.mallinn.blogg.no (ikke at dette virkelig er utfordrende).
But anyway, here it comes:

1. Gå inn på mine bilder/mapper.
2. Velg den sjette mappen.
3. Finn det sjette bildet.
4. Sett inn dette bildet på bloggen, og skriv litt om det.
5. Inviter 6 nye, med link og beskjed til dem.

Ooook, dette bildet skulle vært ulovlig å legge ut. Bortsett fra det faktum at vi ser veldig brune ut!

Ja, som det står på bildet, er det tatt i 2009. Dette var på nyttårsballet vi hadde på ungdomsskolen.
For dem som lurte er det Andrea til venstre og meg.

Jeg vet  ikke hvem jeg skal utfordre. Menmen, jeg får vel ta noen fra vennelista.

Og alle andre som har lyst til å ta den får ikke lov! Just kiddding... bare ta den hvis du orker.
:)
 • Skrevet: 02.02.2010  •  Kl: 18:32  •  Kategori: Mat & drikke  •  Kommentarer: 5
Hey! I dag er jeg så lat at jeg må bruke webcam til å ta bilder av meg selv mens jeg lager mat. Hahaha! Jeg orket ikke å hente digitalkameraet... Ehm ok.

Jeg lager ihvertfall kjøttboller, poteter, gulrøtter og ertestuing <3 Folk tenker sikker "ææææsj, ertestuing!!!?"
Da kan jeg bare svare: JA! Det er kjempegodt. Spesielt sammen med brun saus og poteter. Love it!Haha. Liker du ertestuing? :-D
 • Skrevet: 02.02.2010  •  Kl: 16:40  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2
Månen er litt rar der Margit bor.


Sånn går det når man ber sin søster på åtte år om å ta bilde med iPhone.
Blir ikke akkurat stødig. HAHA!
 • Skrevet: 01.02.2010  •  Kl: 20:32  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6
I kveld, som alle andre mandager, er det Cougar Town på TV Norge klokken 21.30. Det gleder jeg meg til. Ser på det hver mandag, og det har kjapt blitt til et av mine favorittprogram. Og hovedrollen (heter Jules i serien), ser jo ut som hun er mellom 20 og 30 år, ikke i 40! Men dere vet jo, hollywoodstjerner ser jo (nesten) alltid så bra ut, men det er med 5 lag foundation vel og merke! Også er det jo noen som har tatt noen operasjoner for å få det utseende de ønsker seg. Uansett, jeg gleder meg til det begynner.


Ser du på Cougar Town?