hits
  • Skrevet: 13.01.2013  •  Kl: 21:36  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 5

Heihei, lenge siden sist! Tenkte jeg skulle slenge inn et mobilinnlegg siden det er så lenge siden jeg blogget. Har kommet trygt frem til Madla, har fått alle uniformene våre, og har allerede blitt kjent med mange herlige mennesker. Tenkte å slenge inn et bilde av skapet mitt for 2 dager siden. Merk dere at jeg hadde brettet klær i 4,5 timer (det SKAL være perfekt) og jeg var enda ikke ferdig. Sykt slitsomt! Ha en fin søndagskveld videre :-)

  • Skrevet: 09.01.2013  •  Kl: 07:00  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 11

Hey! Akkurat nå sitter jeg forhåpentligvis på flyet på vei til Gardermoen. (Innlegget er forhåndsskrevet og blir automatisk publisert) Om ca 4 timer befinner jeg meg på et helt nytt sted med helt nye mennesker. Kommer riktig nok så tidlig som klokken 11, selv om vi ikke trenger å møte før 19, men sånn er det når flyet går så tidlig. Håper jeg ikke er den eneste som kommer tidlig, slik at jeg slipper å sitte alene med en bok eller lignende i 8 timer. Dette kommer nok til å bli det siste innlegget på en stund. Regner med at den første tiden blir travel, så da blir det nok ikke tid til blogging. Men jeg skal oppdatere dere om hvordan det går etter hvert :-)


Haha, gammelt bilde. Eller ikke SÅ gammelt da. Savner desember og juletider (litt ihvertfall :D)

Wish me luck! :-)

  • Skrevet: 07.01.2013  •  Kl: 17:00  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 3

Heyhey! I dag har jeg vært en tur i byen og gjort noen siste ærend før jeg drar. Tenk at om 48 timer er jeg i Madla og gjennomfører førstegangstjeneste. Hvor sykt er ikke det? Tiden har gått så fort siden jeg sluttet på VGS i juni og til nå. Håper ihvertfall at jeg trives godt dit jeg kommer! Sto forresten opp klokka åtte slik at jeg skulle bli vant til å stå opp LITT tidligere. På onsdag skal jeg jo ta fly klokka 07:00, så da må jeg opp senest 05:15 siden jeg skal sende bagasje. Herregud, det blir nok helt jævlig. Ellers i dag har jeg vært helt sinnsykt travel. Eh, ja mhm. Har sett hele 4 episoder av One Tree Hill sesong 9. Haha! Skal bli ferdig med den før jeg drar. (Ikke at jeg ikke har sett den før heeehhxD<3) Livet mitt azz <3


Haha, fantastisk fint! Kommer til å savne denne skapningen så sykt mye.


Akita liker ikke å bli tatt bilder av, så hun drar i reima på kameraet for å ta det. Smart dog!


Så rar farge det ble på bildet. Anja baker krydderkake (i søvne :O)


Har begynt å pakke, og dette er håndbagasjen siden jeg ikke fant en bag som var liten nok. Hadde egentlig ikke SÅ lyst å ha trillekoffert...


Pakket med meg mye selv om jeg ikke skal ha med meg hverdagsantrekk. Trenger det ikke før etter rekrutten som varer i 6-8 uker.

Hva skal du i kveld?

  • Skrevet: 05.01.2013  •  Kl: 20:39  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Akkurat nå sitter jeg og ser på "Hver gang vi møtes" av alle ting. Satt meg ned på stua for å blogge, og da sto det på. Har faktisk aldri sett det før, men det virker jo helt ok. I dag har jeg og Astrid gått tur med Akita til butikken hvor vi kjøpte oss litt godteri til i kveld i tillegg til ingredienser til taco. Hadde en litt annen vri på tacoen i dag: vi brukte pitabrød i steden for tortilla-lefse også brukte vi svinekjøttdeig med Fajitaskrydder. Så sånn sett ble det vel mer Fajitas med kjøttdeig istedenfor kyllingfilét. Haha! Men det var ihvertfall sykt godt, anbefales virkelig!!


Haha, Astrid.


Fikk denne fleece-nattbuksa i posten med vertsfamilien. Den var for stor til meg, men den var kjempegod da.


Hehhh, pen ja!


Haha, ser ikke særlig godt ut her, men ååhhh det var så sykt godt!

Nei, nå skal jeg nyte den siste lørdagskvelden min hjemme på leeeenge med One Tree Hill sesong 9 (kjøpte den i går, så nå er samlingen min komplett!! WOOHOO), sjokolade og Pepsi Max.

Andre som er glad i taco? hehe!! :D

  • Skrevet: 04.01.2013  •  Kl: 23:55  •  Kategori: Friday Favorites  •  Kommentarer: 5

Heihei! Er snart midnatt nå, er så vidt jeg rekker å blogge før det blir lørdag... haha. Kom nettopp hjem fra kino med Andrea. Vi så "The Impossible", en sann historie om en familie på 5 som overlevde Tsunamien i Thailand i 2004. En skikkelig grinefilm (hehe), men ja, den var utrolig bra. Anyways, Friday Favorites, dere! Har ikke hatt det siden 21. desember eller noe. Glemte helt av det i jula. Dette blir nok det siste Friday Favorites-innlegget på en stund, siden jeg drar i Forsvaret om 5 dager. Skal prøve å blogge mens jeg er der, men jeg regner med at det blir travelt de første ukene, så kommer ikke til å blogge hver dag.


Kjendisen heter James Lafferty, og han spilte Nathan i OTH. Helt sinnsykt kjekk!! Bandet er The Wanted, anbefaler dere å sjekke de ut. De er kjempeflinke!

Hva syns dere?

  • Skrevet: 03.01.2013  •  Kl: 22:41  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 12

Heihei! Kom akkurat hjem fra den siste vakta mi på jobb før jeg drar i Forsvaret. Tror denne dagen på jobb var den treigeste noen sinne. Haha! Litt rart at jeg allerede har jobbet der i over 5 mnd. Føles som om jeg nettopp begynte... sykt!! Før jobb i dag har var jeg og Ane Serine på et lite treningssenter hvor vi trente litt kondis og styrke. Trente styrke i går også, så jeg er veldig stiv og støl akkurat nå, men det er egentlig ltit deilig å begynne på igjen etter 10 dager uten trening. (Lat jul.... heheh)

Fant et nydelig bilde på iPaden min. Fantastisk, eller hva?

I morgen blir det vel en tur til byen for å kjøpe inn noe småtteri før jeg reiser. Også skal jeg kanskje på kino med Andrea. Nå skal jeg spise suppe og hvitløksbaguetter <3 (Har ikke rukket å spise middag i dag :/ )

Har du jobb? Godt å være tilbake på skolebenken? ...heheh....

  • Skrevet: 02.01.2013  •  Kl: 17:29  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 10

I fjor satt jeg opp nyttårsforsetter som jeg skulle prøve å følge, så jeg tenkte å legge de ut på bloggen, så får vi se hvordan det har gått. Hehe, frykter at det ikke er SÅ bra! Så ja, her er fjorårets nyttårsforsetter:

* Begynne å trene igjen (heheh) -  I løpet av året innså jeg at jeg måtte trene oftere, og nå på slutten av året har jeg trent 3-4 ganger i uka. Og det trengs i og med at jeg skal i militæret om noen dager!!

* Kjøpe MacBook Air, ahh gleder meg!!! - I slutten av januar i fjor kjøpte jeg meg MacBook Air, og jeg har aldri vært mer fornøyd med en laptop. ELSKER DEN!!

* Ikke kjøpe så mye mens jeg er på jobb - Hehe, denne er det værre med. Kjøper alltid noe å drikke eller noe annet. Er som regel noe passe sunt, men det som er kjipt er at jeg bruker så mye penger.

* Sette opp budsjett hver måned - Satte opp budsjett ut april, også sluttet jeg.

* Ta flere bilder med speilreflekskameraet mitt - Har faktisk blitt flinkere på det.

* Jobbe mer med lekser og skolearbeid - Gikk på VGS fram til juni, og ble bittelitt flinkere, men kunne definitivt gjort det ENDA bedre. Det kan man vel alltid?

* Legge ut flere antrekk på bloggen - Ehh, er litt usikker på denne. Legger sjeldent ut antrekk egentlig.

* Blogge mer generelt - Har vært overraskende flink egentlig. Ihvertfall på slutten av året.

* Være enda mer sosial, ha mer jentekvelder osv - Nja, har egentlig vært det samme som før. Haha.

* Skype oftere med vertsfamilien, savner dem!! - Kan ikke akkurat si at vi har Skypet ofte, sist var vel i oktober eller november. Alt for dårlig!Her har dere årets nyttårsforsetter:

* Spise sunnere

* Trene mye

* Få flatere mage og magemuskler som vises (haha)

* Være mer utadvent, og bli kjent med mange nye (er jo ganske sjenert :p)

* Blogge så mye som mulig (blir jo en travel hverdag i Forsvaret) 

* Bli flinkere til å spare penger

* Bestemme meg for hvilken retning jeg vil gå innen studier

* Prøve å dra til USA og besøke vertsfamilien (hvis jeg får perm fra Forsvaret)

Hva er dine nyttårsforsetter for i år?

  • Skrevet: 01.01.2013  •  Kl: 20:30  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Godt nyttår, alle sammen! 2013, hæ? Nå kan vel filmen "2012" offisielt flyttes fra action-kategorien over til komedie, eller hva? Haha. Hadde en ganske fin nyttårsfeiring i går, håper dere også hadde det. Var jo ute natt til 31. desember, så da orket jeg ikke ut på nyttårsaften. Dessuten var det så dårlig vær her, så da droppet jeg å dra ut. I dag sto jeg opp forholdsvis tidlig for å være første nyttårsdag, altså klokken ti. Har begynt å pakke litt til militæret, og jeg begynner å innse at det ikke er så lenge til jeg befinner meg i en totalt annerledes hverdag. Reiser til Madla med fly klokken 7 om morgenen 9. januar. Ååååhhh, grugleder meg. Haha. Utenom å pakke har jeg sett noen episoder One Tree Hill og lest litt i Fifty Shades of Grey. Første januar er jo en daff dag, men i morgen, dere, skal jeg prøve å ta meg en treningsøkt. Har ikke trent på 2 uker, og føler det er på tide å røre på seg litt etter et par uker med brus, godteri og generelt mye mat.
Haha! Noen bilder fra de siste to ukene. De to øverste er fra julaften, mens de to nederste er fra i dag og i går. Det rakettbildet var det eneste jeg fikk til å ta, for de sendte ikke opp så mange raketter her, og dessuten ville ikke kameraet på iPhonen samarbeide.

Hadde du en fin nyttårsfeiring?