hits
 • Skrevet: 31.01.2012  •  Kl: 21:18  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Hehe, hei hei dere! I dag har jeg ikke gjort annet enn å daffe hjemme. Har også deppet en del over alt skolearbeidet jeg har for tiden. Er så mange prøver, innleveringer og mye annet styr at jeg vil helst bare legge meg ned og dø. Eller ihvertfall nesten. Å være en bjørn hadde vært utrolig kult nå egentlig, kunne bare ha lugget i hi hele vinteren.Ellers har jeg vel egentlig ingenting interessant å fortelle dere. Eller JO! Jeg lastet ned en app som heter "Sleep Talk Recorder". Den tar opp alt fra mumlig til prating i søvne, til og med hvis du puster veldig tungt. Jeg sa visst noe sånt som: "Maten te ho derre dama der, i vetkje kem d e!" og "5000 uno uten 1000 kroner". Haha lol! Hvor mye rart går d an å si i søvne? Jeg prater vanligvis ikke i søvne så det der var bare bizzarrrrrrrtttt.

Nei, nå er det snart Frusterte Fruer på TV 2. (Jepp, jeg har sett episoden på nettet før! :))

Har du appen "Sleep Talk Recorder"? Snakker du ofte i søvne?

 • Skrevet: 30.01.2012  •  Kl: 15:37  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 8

DYAC er som de fleste vet (håper jeg) en av tidenes beste nettsider. D.Y.A.C. står for "Damn You Auto Correct", og siden kan du besøke her :) Her er noen av mine favoritter fra siden!

Er mange flere, men de 4 var ganske epic.

Er du ofte innom Damnyouautocorrect?

 • Skrevet: 29.01.2012  •  Kl: 17:15  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Haha, tidenes mest random overskrift, men syns den var ok + morsom.ÅH, travel søndag. Jobb og lekser! Skal kanskje spille inn en videoblogg i dag, så stay tuned. Blogges!!

Hva gjør du denne søndagen?

 • Skrevet: 28.01.2012  •  Kl: 13:44  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 8

Hei! Endelig har jeg fått tatt bilder av min nye MacBoook Air. Elsker seriøst denne laptopen. Den er så syyyyykt bra!!! Tusen takk til lillesøss som tok bildene.
Loving it!

Fikk denne på onsdag, og jeg elsker den! Var en slags erstatning for at den forrige kjolen jeg egentlig bestilte ble utsolgt før jeg fikk den. Denne er jo enda finere!! Bildene er utrolig stygge fordi jeg måtte ta de med selvutløser på badet. Ingen i familien ville ta bilde av meg, og jeg hadde ingen andre steder å ta bildene. Ooogså har jeg ikke på meg sminke for jeg har nettopp dusja. Så vet dere det også.
Hahahhaha litt av en pose!!


Øøøøhhhh pent...

Hva syns du om kjolen?

Hei folkens! Har faktisk tatt outfit-bilder i dag, creds! Takk til Anja som tok bildene. Er ikke verdens mest avanserte antrekk, men det er finere enn hva jeg har gått i i det siste.Cardigan - Bik Bok / Bukse - Cubus / Topp - H&M / Ballerinas - USA (husker ikke butikk)

Hva syns du om antrekket?

 • Skrevet: 25.01.2012  •  Kl: 22:53  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Hei til alle lesere av Helene sin blogg!!! Det er da Andrea som blogger, og om du leser bloggen til Helene hver dag vet dere at det ikke er så lenge siden sist jeg var innom her! Men til saken, jeg lurer på om dere kunne ha tenkt dere en NY spørsmålsrunde hvor JEG(Andrea) svarer på alle spørsmålene. Så dere kan da dere spør om alt mellom himmel og jord og jeg svarer sikkert på videoblogg siden jeg er kul! Så vil dere ha en gjestespørsmålsrunde(om det er noe?)?

Ellers skal jeg ta mandlene i morgen, og blir da sykemeldt i to uker og vet enda ikke hvor lenge jeg blir borte fra skolen og jeg vet at Helene kommer til å savne meg og jeg kommer til å savne henne også og kjede livet av meg!! Så jeg gjesteblogger gjerne for dere om dere vil?

Verdens beste fra sommern, gla i deg vennen min!

Vil dere ha en spørsmålsrunde hvor jeg svarer?
Vil dere ha flere gjesteinnlegg?

Klem Andrea

 • Skrevet: 24.01.2012  •  Kl: 19:37  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Da var den kommet, min kjære Mac <3 Den kom faktisk i går på dagen (2 dager før tiden, haha høres ut som en baby) mens jeg var på skolen. Fikk ikke sett den før i dag fordi jeg var på jobb til midnatt og jeg overnattet med morfar. Fikk heldigvis sett den for første gang rett etter skolen, og jeg må bare få sagt hvor herlig det er å blogge fra Macen. Loooove!!


Eneste bildet jeg har akkurat nå. Lover å komme med bedre bilder senere!!

Har forresten redigert siste del av spørsmålsrunden MED iMOVIE!!! Skjønte seriøst ingenting først, men klarte det til slutt da heldigvis.

Hvordan har dagen din vært?

FML

Den følelsen du får når du har bestilt en kjole du liker kjempegodt og du får en mail som sier at den dessverre er utsolgt. Fikk nemlig en mail fra Nelly.com om at den fine kjolen jeg bestilte på salg er utsolgt. Damn it!!Bestilte den først i rosa, men så fikk jeg mail om at de ikke hadde flere igjen i small. Dermed bestilte jeg en i blå, og håpet på det beste. Dessverre hadde de ikke flere igjen i small i den heller, så da ble det ingen kjole på meg.

Okay, haha, vet ikke hva det "obligatoriske" spørsmålet på slutten av blogginnlegget skal være i dette innlegget!

Har du bestilt fra Nelly.com før? (omg lol azza xD :P -.-)

Surfet litt på Nelly.com her om dagen, og jeg fant mange fine kjoler!

Åh, Nelly har så mange fine kjoler for tiden. Både festkjoler og hverdagskjoler. Hadde jeg bare hatt penger, så skulle jeg jammen meg ha "klikket hjem" noen (som vi sier på bloggspråket). Personlig likte jeg best den øverst til venstre og den nederst i midten. Men hahha sjekk uttrykket til modellen som har på seg den lyserosa og svarte kjolen. Priceless!!

Hvilken kjole likte du best?

 • Skrevet: 20.01.2012  •  Kl: 16:19  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9

Husker dere innlegget jeg skrev 31. desember med nyttårsforsetter for i år? Ikke? Dere kan finne det her: http://helenebbugge.blogg.no/1325196722_nyttrsforsetter_2012.html#comment. Tenkte å skrive litt hvordan det går med forsettene. Vet det fortsatt er januar, men enkelte av oss (spesielt meg) har en tendens til å bryte nyttårsforsettene sine ganske tidlig.

Her var årets nyttårsforsetter (kopiert fra innlegget jeg skrev):

*  Begynne å trene igjen (heheh) - Jaa, har vel egentlig ikke trent så utrolig mye. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg begynt å bruke rockeringen vår. Det er en sånn rockering som veier rundt 1,4 kilo som gjør at du får smalere midje. Ellers har jeg lastet ned Nike-treningsappen og trent litt med den. Jaja, det er vel en start?

* Kjøpe Macbook Air, ahh gleder meg!!! - Mamma sier at dette ikke er et nyttårsforsett, siden det ikke handler om å kvitte seg med en uvane eller lignenede, men jeg mener at det er det. Haha! Uansett, nyttårsforsett eller ikke. Mandag denne uken bestilte jeg Mac, og den kommer neste onsdag. Åhhh, livet!!

* Ikke kjøpe så mye mens jeg er på jobb - Har utrolig nok forbedret meg veldig på dette området. Mat jeg jo kjøpe av og til for å ikke sulte ihjel (haha), men sjokolade og brus har jeg kuttet ut på jobb med mindre jeg jobber på en lørdag.

* Sette opp budsjett hver måned - Woohoo, endelig noe jeg har gjort! Eller altså, jeg har kun satt opp for januar til nå, men skal sette opp for februar - juni snart. Siste halvdel av 2012 setter jeg ikke opp enda. 

* Ta flere bilder med speilreflekskameraet mitt - Ehh, ja. Har tatt noen, men kan fortsatt bli bedre på dette.


Kjekt med iPad! Random bilde, ja, men det er tatt med speilrefleksen da.

* Jobbe mer med lekser og skolearbeid - Ja, har vel blitt litt bedre, men kan fortsatt forbedre meg.

* Legge ut flere antrekk på bloggen - Haha, har kun lagt ut et, og bildene var tatt med iPhonen. Ikkje bra!!!

* Blogge mer generelt - Personlig er jeg ganske fornøyd med innsatsen min på bloggfronten egentlig. Før hadde jeg null inspirasjon og jeg blogget kanskje 2 ganger i uka, men nå i det siste har jeg blogget nesten hver dag. Ikke verst det, eller hva?

* Være enda mer sosial, ha mer jentekvelder osv - Skal faktisk på jentekveld i morgen, så det blir kos! Ellers har jeg vel kanskje ikke vært så veeeldig sosial. Har vært litt ute osv sammen med venner, men framover blir det mye mer sosialisering da. Heh, lol.

* Skype oftere med vertsfamilien, savner dem!! - Har bare skypet en gang med vertsfamilien i 2012, men skal skype med dem nå på søndag også. Gleder meg!

Har du brutt noen av nyttårsforsettene dine allerede? 

Hei! Har egentlig ingenting å blogge om i dag. Er bare helt tom i hodet av en eller annen grunn. Lærerne hadde karaktermøte i dag, så vi fikk fri de to siste timene. Elsker å ta bussen hjem tidlig, for da slipper jeg å ta den bussen som er så full av bråkete førsteklassinger. Lol.


Et mislykket forsøk på dagens antrekk. Nei, det er ikke kaldt med shorts når man har strømpebukse og JAAAA, Anja jeg lånte skjerfet ditt. MEN du har lånt noe med meg 728 ganger, så ikke si noe vær så snill. Lol!


Enda et mislykket forsøk på et antrekksbilde. Også Akita da. Søta sjæl. iPhone-bilder i dag ja. Er ikke i humør til noe annet. Er ikke en gang i humør til å ha på meg sminke heller. Så ja...

Nå skal jeg redigere ferdig del 2 av spørsmålsrunden, så skal jeg gjøre litt lekser, deretter skal jeg trene og tøye ut i håp om å bli mykere enn en stokk. Hahah! Etter alt det jeg har nevnt til nå skal jeg se Firestjerners Middag og Frustrerte Fruer. Må jo avslutte innlegget med å ramse opp alt jeg skal i dag. Eller huuur?

Likte du antrekket? (Haha...) 

 • Skrevet: 16.01.2012  •  Kl: 21:35  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Da ble det Mac på meg også. Hurraaa!Jaja, det gikk visst ikke an å laste opp det siste bildet, men det får bare være. Bestilte nettopp en 13-tommers Macbook Air fra Apple Store sin nettbutikk. Pappa betalte, men jeg skal betale ham tilbake når jeg får penger (for de som lurer på det). Det sto på siden at den skal komme 25. januar, så nå må jeg nok begynne med nedtelling.  9 dager igjen! Haha!!!

Åååååhhhh, bildeopplasteren klikker!! Faen. Var visst ikke meningen at jeg skulle laste opp et thumbs-up-happy-bilde av meg selv i dag. Nei vel.

Har du Mac eller Windows PC? 

 • Skrevet: 15.01.2012  •  Kl: 14:45  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

I går kveld lagde jeg middag til familien. Vi spiste fajitas, som er tidenes beste, nesten bedre enn taco faktisk. Det består av kyllingfilét stekt sammen med paprika, løk og fajitaskrydder. Sykt godt!

Om en og en halv time skal jeg på jobb. Frister ikke så veldig, men må man så må man. Nå tenkte jeg å legge ut noen bilder fra i går kveld. Tok faktisk bilder med speilrefleksen. HÅHÅ, lenge siden sist!!


Hahaha, prøvde å ta spagaten opp mot veggen. PENT!!!

Hvilket bilde likte du best?

 • Skrevet: 14.01.2012  •  Kl: 23:42  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

I dag har jeg vært på jobb, jobbet fra 8-16. Veldig gøy, dere, veldig gøy!! Spesielt når man er forkjølet og må snyte seg veeeeeldig ofte. Ok, sikkert veldig interessant å høre om. Mhm. Deilig! Har også laget middag i kveld,  vi spiste Fajitas. Utrolig godt. Og nå skal jeg spise opp godteriet mitt før jeg tar en tidlig kveld. Sto jo opp kl kvart over sju i dag tidlig. Ganske hardt det på en lørdag.

I morgen skal jeg også jobbe, men da er det fra 16-24, så jeg trenger ikke å stå opp så tidlig. Skal sove leeeenge. Ahhh, livet <3 Og siden jeg er så godt i gang med å skrive om hverdagen min, så kan jeg fortelle dere at jeg sitter og ser på fjorårets russeknuter. Gleder meg kjempemye til russetiden. Det bliiiiir så bra!!!

Er jeg ikke peeeen?Laget på http://www.photovisi.com/

Hva har du gjort i dag?

 • Skrevet: 13.01.2012  •  Kl: 21:34  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Fredag den 13ende i dag, ja. Har ikke vært uheldig en eneste gang i dag jeg. (Bank i bordet!!! .. haha) Vet ikke helt om jeg skal tro på at fredag den trettende er en ulykkesdag, for denne dagen har faktisk ikke vært å verst. Hvis vi ser bort i fra at jeg fortsatt er småsyk da selvfølgelig. 

Forresten, husker dere et av nyttårsforsettene mine? Altså, det med at jeg skulle begynne å trene igjen (hehhh), det har da altså enda ikke skjedd enda. Eller jeg har brukt en tung rockering som skal gjøre at du får smalere midje, men jeg vil ikke akkurat si at det er nok. Har nemlig lastet ned en Nike-trenings-app. Utrolig nyttig, bare se: Bare se på det bildet til høyre, du kan fokusere på om du vil bli sterk eller smal eller hva du nå vil, også finnes det mange forskjellige treningsprogram for hver kategori. Og jepp, det er Karsten og Petra barneboka. Måtte laste den ned for å se hva det var. Hahah!


Haha, fant et kjempefint bilde av meg og katten til Andrea. Ligner litt på Felix (katten min) faktisk!'

Hva gjør du i kveld?

 • Skrevet: 11.01.2012  •  Kl: 19:59  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 7

Woohoo! Var med i en konkurranse her om dagen, og vant et gavekort på Nelly.com til 200. Fant en søt kjole som jeg klikket hjem (som vi sier på bloggspråket). Kjolen kan brukes på stranden på en sommerdag eller på fest. Gleder meg kjempemye til jeg får den!

Aner ikke hvilke sko jeg kunne brukt, siden jeg har ikke så mange å velge i. Men jeg finner vel sikkert noen. Tenkte mest på lave ballerinas eller noe, hva tror dere?

You like?

 • Skrevet: 10.01.2012  •  Kl: 21:13  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 5

På Anja sin blogg leste jeg et innlegg hvor hun hadde brukt et kjempebra redigeringsprogram som heter pixlr. Redigeringsprogrammet kan man finne på nettet, så hvis du skal prøve det trenger du ikke å laste ned noe. Her om dagen tok jeg 3 bilder og redigerte det på 3 forskjellige måter. Syns faktisk det ble ganske kult.Bildene er redigert her. Spørsmålsrunden er forresten avsluttet og jeg skal spille inn en videoblogg (Å DÆVEN!!!) med svar i morgen. Awkward!

Hvilket likte du best? 

 • Skrevet: 09.01.2012  •  Kl: 16:37  •  Kategori: Musikk  •  Kommentarer: 3

I et innlegg for en stund siden la jeg ut et bilde av julegavene mine. Noen av dere la kanskje merke til at jeg fikk Rihannas nye CD? Vel, det fikk jeg! Jeg fikk faktisk to, så måtte bytte en av dem. Uansett, Talk that talk er en sykt bra CD. Jeg har ikke kjøpt meg en CD siden jeg kjøpte Lene Marlin CDen i år 2000 eller noe. Haha! Meeen nå som jeg har bil, så kan det være greit å ha en CD eller

Jeg har to favorittsanger fra plata: Talk That Talk og Where Have You Been. Egentlig er alle sangene helt fantastiske. Rihanna er så kick ass for tiden. Vil nok si at hun er på sitt beste med tanke på hvor populær hun er, og hvor mange herlige låter hun skriver!

RIHANNA IZZ THA BOMB BIATCHHH!!! (heh, lol)Liker du Rihanna?

 • Skrevet: 05.01.2012  •  Kl: 21:27  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Åh, i dag har jeg pakket for harde livet. Slalomski, slalomsko, boblebukse, dunjakke, skjerf, votter osvosv må pakkes ned før en helg i kaldere strøk står for tur. De fleste av russen på skolen min skal nemlig til et sted som heter Bjorli, som ligger omtrent 2 timer unna Molde. Det er en veldig populær plass hvor du kan stå på ski eller snowboard. Har faktisk aldri vært der selv, men kjenner folk som har hytte der og sånt.

Kommer nok ikke til å blogge mens jeg er borte, men jeg kan sikkert slenge inn et innlegg mens jeg er på skolen i morgen. Drar rundt kl 14 i morgen, og kommer hjem på søndags ettermiddag/kveld. Skal stå i bakken både lørdag og søndag, også er det visst diskotek og mye annet rart i løpet av helga. Gleder meg!!

Fikk forresten 3 på privatisteksamen i matte (nivå 2P) OMG, og jeg som trodde jeg skulle stryke.
Fikk vel god hjelp av denne vakre gadgeten. Haha, ooook!

FORRESTEN!!! Tusen takk til alle som har stilt spørsmål på spm-runden. Det er bare å fortsette å spørre hvis dere lurer på noe mer. Avslutter runden etter helga tror jeg. 

Står du på ski eller snowboard?

 • Skrevet: 04.01.2012  •  Kl: 18:25  •  Kategori: Spørsmål  •  Kommentarer: 9

Da setter jeg i gang en spørsmålsrunde. Her er det bare å spørre om USA og utveksling og livet mitt generelt. Svarer mest sannsynelig i et innlegg, har dessverre ikke mulighet til å lage videoblogg. Har ikke videokamera :( Men håper det går greit da!


Spør gjerne om hvorfor jeg er så sinnsykt fotogen <3<3<3 Også var hon inte det ;PpPPppPpPpP


Noe du lurer på?
Elsker Gina Tricot, de har så mye fint for tiden! Ahhhh, hadde jeg bare hatt mye penger skulle jeg bestilt alt (og mer), men det har jeg dessverre ikke. Ble trekt 50 % skatt for desember, fordi jeg gikk akkurat over frikortgrensa. Fuck it. Jaja, i januar trenger jeg ikke å betale mer enn rundt 12 % (?) skatt tror jeg. That's acceptable I guess. Lol.

Hvilket plagg likte du best?

 • Skrevet: 02.01.2012  •  Kl: 18:18  •  Kategori: Shopping  •  Kommentarer: 6

Hey! Akkurat nå sitter jeg og ser på Torsdags Kveld Fra Nydalen (<3<3). Kom hjem for en times tid siden etter en liten tur i byen. Fikk brukt noen av gavekortene mine som jeg fikk til jul. Her kommer bilder av det jeg kjøpte.


Bik Bok - 199,-


H&M - 79,50,-


Rød bukse - Cubus - 199,- (før 399,-) og strømpebukse - H&M - 99,-


Hahaha, pent med sprukket leppe. Auuuu!!!

Like?

 • Skrevet: 01.01.2012  •  Kl: 22:44  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Godt nyttår, kjære blogglesere!! 2012, folkens! Det året da den såkalte "verdens undergang" skal oppstå. Om jeg ikke har hørt helt feil er det 21. desember 2012 det hele skal skje, så da blir det nok ikke jul i år dessverre. Høh, neida. Jeg vet ikke hva dere gjør, men jeg tror ikke på det der.

Uansett, i går var dagen da det skulle skje. Dagen da den siste norske femtiøringen ble produsert, dagen da jeg og min beste venninne skulle feire det nye året sammen med en herlig gjeng, dagen da jeg skulle ut på byen for så og stå opp kl. 10 neste dag for å dra på jobb. Det stemmer. Jeg var på jobb i dag. Litt hardt å stå opp, men ellers greit nok. Var ferdig klokka 17, så det var ikke så ille som man skulle trodd.

Bildet er tatt av Anja.

Utrolig stilig bilde. Jeg tok faktisk veldig mange bilder i går jeg også, spesielt av fyrverkeriet, men bildene ligger på iPhonen så dere får se dem en annen dag, okay?

Nå skal jeg fortsette fråtsingen i popcorn og sjokoladepudding (og jeg som skulle bli sunn i 2012, hehhhhh), mens jeg ser på Torsdags Kveld Fra Nydalen. Kjøpte sesong 5 på DVD i dag. Ah, lykke <3

Hvordan feiret du det nye året?