• Skrevet: 05.06.2014  •  Kl: 11:44  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 7

Heia. Akkurat nå sitter jeg her ganske svett. Startet dagen med en styrkeøkt på treningssenteret, og deretter lå jeg ute og solet meg i 30-40 minutter før sola gikk bak en sky. Så nå sitter jeg og spiser en proteinbar og drikker vann inne på stua. I bikini of course. Haha! Skal jobbe fra 14-22 i dag, så må vel få gjort noe fornuftig før den tid. Og med fornuftig mener jeg selvfølgelig å sitte inne med Netflix. Nei da, er litt usikker på hva jeg skal gjøre, kanskje sola kommer tilbake, og jeg kan sole meg litt til. Høres ut som jeg er avhengig av å sole meg, men det er jeg ikke. Var veldig opptatt av det i 15-16-årsalderen da. Lol.

I går kveld måtte jeg bestille meg flybillett fra Oslo til Molde. Skal jo som tidligere nevnt ta tog til Oslo og fly videre til USA, men når jeg kommer hjem igjen orker jeg ikke mange timer med tog. Kommer nok til å være sinnsykt jetlagged. Så ja, mens jeg holdt på å bestille flybillett, kom jeg på at jeg skulle ta en tur innom Coverbrands, og jeg fikk klikket hjem litt forskjellig nødvendigheter til jeg skal reise.


Perfect Pink HER. Blax Hårstrikker HER. Mary Lou Manizer aka the Luminizer (highlighter) HER. Camouflage Concealer HER.

Parfymeflaska kommer til å bli utrolig nyttig på ferie. Når den har full har den rundt 50 "dusjer" i seg, og det holder vel en liten stund. Jeg har faktisk 5 forskjellige parfymer som jeg pleier å bytte på å bruke, men den jeg bruker aller mest er Hugo Boss Orange eller hva den heter, så det er nok den jeg kommer til å ta med meg i beholderen. Har fått høre at hårstrikkene ikke lugger i det hele tatt, og de river heller ikke med seg noen hårstrå, sånn som de fleste andre hårstrikker gjør. Highlighteren har jeg hørt utrolig mye bra om, og jeg gleder meg til å prøve den! Har ikke noen highlighter i sminkeveska mi ATM, så det blir spennende å se om jeg blir noe finere sminket når jeg bruker highlighter. Haha!! Concealeren er tydeligvis en av de beste på markedet. Akkurat nå bruker jeg en fra Smashbox, som jeg har brukt i snart et år, men den skjuler liksom ikke alt, og den er litt for lys for min hudtone. Jeg vet at concealere skal være lysere enn huden din, men min er virkelig alt for lys. Gleder meg til å se om alle urenheter osv fjernes med denne concealeren :-)

Kjøpte også en solkrem med duft av kokosnøtt som jeg ikke fikk plass til i kollasjen. Den kan kjøpes HER.

Har du prøvd noen av disse produktene før? Ville du kjøpt noe av det?

 • Skrevet: 05.12.2012  •  Kl: 15:38  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 12


Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil HER. BDB Brow Gel HER. NYX Super Skinny Eye Marker fra eBay. NYX Super Fat Eye Marker fra eBay. The Balm - What's Your Type? Tall Dark and Hansome-maskara HER.


The Balm Bahama Mama solpudder HER. bareMinerals Original pudder foundation HER. MAC Cosmetics Blush (farge: dainty) kjøpt i USA. Fit Me Foundation Maybelline fra Vita.


bareMinerals-foundation farge: fairly light. Fit Me-foundation farge: 120.


Burt's Bees lipsyl fra Lindex. ACO cover stick fra Apotek 1. Smashbox Photo Finish primer fra USA. Benefit Boo Boo Zap! fra eBay. The Balm Prime & Poreless primer fra eBay. Carmex lipsyl fra Vita.


Naked 2 Urban Decay øyenskyggepalett fra eBay. Oriflame øyenskyggepalett (velkomstgave fra et blad) Benefit Stay Don't Stray øyenskygge-primer fra eBay.


Elsker Naked 2-paletten. Verdens beste!!! Skikkelig fine og naturlige farger.


MAC leppestift kjøpt på MAC.com Barry M leppestifter fra eBay. LUSH Bubblegum Lip Scrub fra Lushnorge.no

Når det gjelder primerene jeg bruker, har jeg hatt en større flaske i Smashbox, men den ble tom, og siden det er så dyrt har jeg brukt mange sånne mini-primere som jeg fikk med på kjøpet. Haha! Glemte selvfølgelig å ta bilde av mine fantastiske sminkekoster. Har et sett fra MAC Cosmetics som jeg kjøpte på eBay. Var sykt billig i forhold til størrelsen (og JA det er ekte MAC). Foundationkosten min er vel den eneste som ikke er fra MAC, den er fra Everyday Minerals og dere finner den HER.

Bruker du noe av det samme som meg?

 • Skrevet: 06.10.2012  •  Kl: 13:21  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 6

Jeg får ofte spørsmål om hvilken sminke jeg bruker, og selv om jeg snart tenkte å videoblogge om sminken jeg bruker, skal jeg nå skrive en liten anbefalning, men også et innlegg som svarer på hvilken eyeliner jeg bruker. Jeg er ikke den som bruker øyenskygge og eyeliner hver dag. Noen ganger bruker jeg kun eyeliner, noen ganger bruker jeg kun øyenskygge og andre ganger bruker jeg ikke noen av delene. De eyelinerne jeg bruker bestilte jeg på eBay (ofc hahah), men du får også kjøpt de på Coverbrands tror jeg. 


Begge to ser ut som sprittusjer, haha. Men det er ekte sminke og de funker kjempebra. De skal brukes oppå øyenlokket som en linje, ikke under øyet hvis dere skjønner hva jeg mener.


Her har jeg ikke på meg noe sminke bortsett fra Super Skinny Eye Marker. Er ikke så flink til å ta på eyeliner som dere ser.

Hater virkelig å ta bilde av meg selv mens jeg prøver ny sminke, det er så vanskelig, blir jo aldri bra... Jeg liker begge eyelinerne veldig godt, men jeg kommer nok ti å bruke super skinny mest. Syns super skinny var mye enklere å ta på, siden den er tynnere, også føler jeg at den passer best til hverdag. Super fat gir en veldig markert, og litt tykkere linje enn super skinny, så den passer vel best til fest sammen med smokey eyes eller lignende.

Bruker du eyeliner? Har du prøvd noen av disse før?

 • Skrevet: 29.09.2012  •  Kl: 19:44  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 9I am in love! Bestilte denne nydeligheten for en ukes tid siden fra eBay, og betalte vel noen hundrelapper for den. Men fikk den betydelig billigere enn norsk pris, og jeg vil påstå at den absolutt er verdt pengene. Paletten består av farger i brun- og gråtoner, altså mange jordfarger. Men det gjør ikke at fargene blir kjedelige, tvert i mot! De fleste fargene passer til både hverdag og fest. Også må jeg ikke glemme at øyenskyggen sitter mye bedre enn de fleste andre øyenskygger jeg har prøvd tidligere. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med kjøpet. ANBEFALES!!

Har du prøvd Naked 2: Urban Decay eye shadow palette? 

 • Skrevet: 08.09.2012  •  Kl: 20:44  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 12


Hadde virkelig ikke vært feil å ha en av disse hårfrisyrene, liker spesielt godt både fargen og krøllene på bildet øverst til venstre. Og fiskefletten da seff, sykt kul. Da jeg var i USA ble jeg ganske god på fiskeflette, men det tar en evighet. Ihvertfall for meg. Vet ikke om jeg gjør det feil, eller om jeg bare er amatør. Hehe :-)

Hvilken hårfrisyre likte du best?

 • Skrevet: 05.09.2012  •  Kl: 19:50  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 6

Regner med de fleste har lest om What's Your Type?-maskaraene på noen av toppbloggene. Maskarene er fra The Balm, og det er to forskjellige. De heter Tall, Dark and Handsome og The Body Builder. Tall, Dark and Handsome gir lange vipper, mens The Body Builder gir fylde og volum. Jeg bestilte Tall, Dark and Hansome fordi jeg liker lange vipper. Bestilte den på Coverbrands for 198,- (ganske dyrt, men den funker bra, så jeg er fornøyd) direktelink til TD&H HER. Hvis dere er interessert i den andre maskaraen, The Body Builder, finner dere den HER.  
Kameraet mitt nektet å fokusere skikkelig... haha.


Gadd ikke å ta på så mye maskara, så de ble ikke så veldig lange her. Og JA, jeg skal nappe øyenbryna snart... haha...

Egentlig er jeg ikke så nøye på å ha en ekstremt bra maskara, siden jeg syns det er viktigere med bra foundation, solpudder osv. Men jeg er så sinnsykt lei av den jeg brukte før (husker ikke hva den heter, men tror det var Maybelline eller noe), så derfor kjøpte jeg denne. Alt i alt er jeg fornøyd med maskaraen. Og nei, det er ikke et sponset produkt :-) 
 
Hvilken maskara bruker dere? 

 • Skrevet: 01.09.2012  •  Kl: 20:50  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 5

I dag var jeg hos frisøren og svidde av en liten tusenlapp. Har nemlig stripet håret hos en frisør for første gang. Altså, jeg har stripet og farget håret hjemme før, og jeg har en tante som er frisør, og hun har farget og stripet håret mitt før. MEN denne gangen betalte jeg faktisk for det selv da. Det var jo ikke billig, men jeg følte at jeg fortjente det. Har jobbet veldig mye i det siste, og jeg fikk lønn i går. Ble ihvertfall veldig fornøyd med resultatet.


FØR jeg stripet håret. Hahaha, Felix...


Resultatet! Er mye større forskjell i virkeligheten.Hva syns dere?

 • Skrevet: 13.08.2012  •  Kl: 13:21  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 11

Er det bare jeg som syns ombre hair er fint? Men jeg er litt forvirret: Er dip dye og ombre hair det samme? Noen som vet? Hvis ikke: hva er forskjellen? Håper noen kan svare meg på det, for jeg har lurt på det en liten stund, haha.


Jeg syns ikke ombre hair er like fint når man ikke har krøller/bølger, da blir overgangen så brå hvis dere skjønner. Når man har krøller eller bølger i håret ser det litt mer naturlig ut, og de to forskjellige fargene går på en måte litt inn i hverandre, og det blir en gradvis overgang. Siden jeg har rett hår kommer jeg ikke til å farge håret mitt slik, selv om jeg skulle ønske jeg kunne det. Ikke at jeg ikke kan, men det blir nok ikke fint på meg, så jeg har ikke planer om å gjøre det :-)

Egentlig er det jo litt rart at dette er in, i og med at det egentlig bare ser ut som en slags ettervekst. Haha! Det er litt rart med det. Men som sagt, ME LIKEY!!

Hva er deres mening om ombre hair? Hot or not?
 

 • Skrevet: 24.07.2012  •  Kl: 20:02  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 9

Er det bare jeg som syns det er kult når jenter bruker caps? Altså nå snakker jeg ikke hvilken som helst random caps, helst en med litt swag. Haha! For eksempel en New York Yankees eller Los Angeles Dodgers. En caps kan få et antrekk til å se litt mer laidback ut. Det er selvfølgelig viktig at du styler antrekket til capsen, altså at det er et antrekk som du KAN ha caps til.

For noen jenter kan caps bli litt tomboy-ish, men jeg kan gjerne bruke caps, syns det er kjempekult. Stilen min er veldig variert har jeg funnet ut, haha! En dag kan jeg ha caps og et laidback antrekk, og en annen dag kan jeg ha blomstrete skjørt og wedges. Jaja, greit med variasjon også, sånn at man ikke går i samme type klær hele tiden :-)

Hva er din mening om caps? 

 • Skrevet: 28.05.2012  •  Kl: 21:23  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 3

Dette er ikke akkurat en ny trend, men den litt "girlye" twisten (for eksempel på bildet nederst til venstre) hvor hårbåndet ser ut som en sløyfe har blitt veldig populær i det siste. Jeg vet ikke hva dere syns, men jeg elsker det! Selv har jeg kun en grønn bandana som jeg brukte på hiphop for noen år siden, og jeg vet ikke om det blir så fint med grønt på meg. Men jeg har ihvertfall planer om å kjøpe en rød eller rosa bandana.Hva syns dere? Bandana som hårband - hot or not?

 • Skrevet: 28.03.2012  •  Kl: 15:31  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 4


Er det bare jeg som syns dip dye er utrolig kult? Jeg syns det er kult med rosa og/eller blå på blondt hår. Gir en litt rocka stil egentlig. Hadde ALDRI turt å gjøre noe lignende selv da, selv om det er veldig fristende!!! Haha.

Hva er din mening om dip dye?

 • Skrevet: 16.03.2012  •  Kl: 14:44  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 11


Andrea flettet håret mitt på skolen i dag. Personlig syns jeg det var en ganske fin måte å flette håret på. Passet kanskje ikke så godt på meg i og med at jeg har tidenes tynneste og styggeste hår... men det var fint da! :-)

Hun skal også flette meg i Oslo (skal dit neste helg, WIIII!!!), og da skal hun krølle tuppene, da blir det liksom mer liv i håret hvis dere skjønner. Det blir sikkert fint!

Likte du frisyren?

hits