• Skrevet: 15.04.2014  •  Kl: 17:48  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 2

Hei! Siden jeg sluttet å blogge i juli i fjor, og jeg bare har blogget fra halve tiden i Forsvaret, tenkte jeg å vise dere litt bilder fra hele året. Må bare advare om at det blir mange bilder av meg (haha) og de fleste er vel tatt med iPhone, dessverre. Håper dere liker bildene! :-)


Etter 4 timer med bretting så skapet slik ut, og jeg var enda ikke ferdig. Så ikke kritiser, for jeg vet at det ikke er bra nok!!


Oi, lite bilde! Meg i tjenesteantrekk 1 (T1).


Haha utrolig stygt bilde. Litt rart, men båtlua som den heter skal faktisk være skeiv.


Fikk snap av lillesøster Astrid - dette er Akita som savner meg, så hun hopper opp på døra mi :(


Fikk julemiddag (i januar vel og merke). Veldig fornøyd!


Akkurat fått våpen. (HK416)


Var ute på byen i Stavanger og møtte verdens beste Andrea!!


Den dagen vi fikk navnestripe. 


Haha, pent. Koser meg i 600 grams-ullegenseren mens jeg leser til teorien på minibuss.

Søte Dina og meg utafor kaserna.


Klar for permisjon!!


Vel hjemme i Molde. Noen som har savnet meg? 


TWINS!


Besto teorien på minibuss og fikk dra hjem på påskeferie!


Vakkert. Random bilde fra tiden på Kjevik (Kristiansand).


Ute i flere minusgrader og står vakt.


Fikk prøve bereten til ei på rommet.


MINIBUSSLAPPEN :D


Hahah. Ute og skyter med HK...


Ikke særlig pent bilde. Meg som sitter i F-16.


En sommerdag på leir med sommerbretten på uniformen // På vei ut i skogen for å være der i 24 timer. Værste 24 timene på lenge!!


Fin med beret på, på vei hjem på perm. // En fin kveld i mai på stranda med basetroppen.


Endelig Vingsoldat!! // Operativ med to samband (walkie talkie) hahahah.


Minibussen og en fantastisk fin himmel. // Regnbue på leir.Hanskene med altfor lange tomler. Hahahahaa! // Klar for perm!!


Sliten etter en time spinning. // En vårdag på leir, i fleecejakka... nydelig sveis må jeg si!


Glad soldat på vakt :-)


Vant quizen så vi vant pizza og brus.

Sorry for at bildene er i forskjellige størrelser og litt dårlig kvalitet. Men håper dere likte bildene likevel siden jeg brukte laaaang tid på å finne frem bildene og laste de opp på bloggen :-)

Hva syns du om bildene? Har du vært / er du i Forsvaret?

 • Skrevet: 30.06.2013  •  Kl: 17:58  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 2
Heihei! Long time, no see, eller hva? Jeg lever fortsatt, tro det eller ei. Er jo evigheter siden sist jeg blogget, så jeg tviler på at jeg har noen blogglesere igjen. Siden sist har jeg blant annet vært syv dager i syden. Forrige innlegg drev jeg å klagde over at jeg hadde "reisefeber", og siden jeg fikk en del feriepenger bestemte jeg meg for å dra til Kroatia. Det var en helt fantastisk tur, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro! Tenkte å skrive et innlegg hvor jeg forteller litt om reisen og legger ut bilder, men det blir nok ikke før til helga, for da får jeg perm. Blogger med iPaden at the moment, og det går sykt treigt, og auto correcten driver å fucker opp alt jeg skriver, så jeg gidder ikke å skrive så mye mer... haha! Ellers blir det snart iPhone 5, i og med at jeg fikk 10 000 igjen på skatten. Blir bra! Vi blogges :-)

Dag 1 og dag 7 i Kroatia... hahah!
 • Skrevet: 18.05.2013  •  Kl: 22:46  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 4

Heihei, long time, no see! Er fortsatt i live altså. Lover. Har bare ikke en dritt å blogge om for tiden, for å være helt ærlig. Siden sist har jeg hatt 9 dager perm, 7 dager nattevakt og 4 dager tjeneste (på dagen) med finvær og kubbespill ute i sola. Haha! Og nå har jeg perm igjen. Kan ikke akkurat klage. Kom hjem 16. mai ca 17:30, så da ble det en fin 17. mai i Molde i år også. Været var helt nydelig, og jeg holdt på å svette i hjel i den varme (men fine) bunaden min. Ja, du leste riktig, jeg hadde på meg bunad. Syns det er så sykt fint, syns virkelig vi Nordmenn bør være stolt over bunaden, og ja(!) det er fint på gutter også. Såååå nei, det ble nok ikke noe T1 (den blå permuniformen) på meg på 17. mai. Syns jeg ser litt ut som en mann i den uniformen, buksa er for stor og båtlua er jo en historie for seg selv... hahah.


Tjenesteantrekk 1 med båtlue.

Ellers har jeg funnet ut at jeg sannsynligvis ikke får sommerferie i år. Ikke at jeg skal klage, siden jeg har 9 dager fri ganske ofte, men hadde vært greit å ha et par uker, sånn at jeg kunne dratt til USA. Men slik blir det altså ikke i år heller :( Har veldig lyst å reise i sommer da, og siden jeg har over 1 uke fri hver gang jeg har perm, så er det jo muligheter for det. Det er bare det at de fleste jeg kjenner er opptatt da jeg har perm, så da har jeg ingen å reise med. Har vurdert å ta en opplevelsesreise med Kilroy, som for eksempel en ukes seileferie i Kroatia. Virker skikkelig herlig! Hvis jeg ikke drar på en opplevelsesreise joiner jeg familien på tur til Kroatia eller Italia. Har så sykt reisefeber akkurat nå!

Hva skal du i sommerferien? Har du noen reisetips til meg (kan ikke være lenger enn 1 uke)?

 • Skrevet: 26.04.2013  •  Kl: 13:32  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 1

T.G.I.F., folkens. I dag er det god stemning på transporten, for de fleste som er her akkurat nå får 9 dagers perm etter klokken 15:30 i dag. Gleder meg så sykt til å se babyene mine igjen (altså hunden og katten). Og resten av familien da såklart. Hehe! Det blir god stemining. Men først står 2,5 timer på hurtigbåt og 1,5 timer på buss for tid. Kommer ikke hjem før ca 22:30, så det blir en lang reise. Har med meg Macen, så skal nok få sett et par filmer eller noe.


Photo Booth is the shit!


<3

Hva skal du i helga?

 • Skrevet: 22.04.2013  •  Kl: 10:19  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 2

Hallo, godtfolk! Lenge siden jeg har blogget nå. Har vært på Ørland i 11 dager nå, og jeg trives kjempegodt så langt. Har fått en herlig turnus hvor vi jobber i 12 dager etterfulgt av 9 dager fri. Arbeidsdagene på transporten er ikke så hektiske akkurat. Vi sitter egentlig bare inne på et rom og venter på oppdrag. Noen ganger kjører vi også for vakta, og da sitter vi inne i hovedvakta og venter på oppdrag. Haha! Denne uka er offisielt min første "arbeidsuke", siden vi hadde øvelse forrige uke.

Egentlig vil jeg ikke kalle det øvelse, siden vi bare hadde teori og trening. Trodde vi skulle sove i telt og hele pakka, men det skal vi ikke før uke 22 eller 23 heldigvis. Vi hadde som sagt treningsøkter hele forrige uke (bortsett fra tirsdag), og på fredag var jeg så støl i beina at jeg nesten ikke klarte å gå. Fredag var den tyngste dagen av dem alle, selv om vi bare holdt på i 2 timer. Hadde en treningsøkt som varte i hele 2 timer uten pause vel og merke, og vi hadde nærkamp med en Løytnant som var sykt streng. Han brølte i ansiktet på deg sånn som på militær-filmer. Haha! Vi hadde noe som kalles "gate of hell" hvor vi først skal bokse på en pute i 30 sekunder (så hardt og fort du klarer), og hvis du begynte å slå saktere la han på 10 sekunder. Etter boksinga skulle alle sammen stille seg på to rekker med en pute hver, og en person skulle prøve å presse seg igjennom folkemengden (var dødstungt og nesten umulig) samtidig som de ropte stygge ting til deg sånn at du skulle bli sint. Folk ropte "jævla hore", "du blir voldtatt om du ikke gjør det bedre" osv. Var helt sykt, men du fikk faktisk et slags adrenalinkick og på en måte fikk du mer krefter! Etter du hadde presset deg gjennom gaten skulle du bokse i 30 sekunder til. Sykt tungt!


Haha. Var på patrulje, og lå i skytestilling.

Denne uka har jeg bare vanlig tjeneste, og på fredag reiser jeg hjem på perm. Da blir jeg hjemme i hele 9 dager. Blir bra!

Planer for denne mandagen?

 • Skrevet: 10.04.2013  •  Kl: 20:06  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 3

Hei, dere! Guess what? I dag hadde jeg oppkjøring og jeg fikk LAPPEN PÅ MINIBUSS!!! Klarer ikke å beskrive en gang hvor lettet jeg er. Jeg var så sinnsykt nervøs, fordi jeg hater oppkjøringer og sånne ting. Syns sensorene alltid ser så skumle ut. Meeeen i dag hadde jeg faktisk en sensor jeg fikk et godt inntrykk av fra første stund, så jeg var egentlig ganske rolig under hele oppkjøringa. Fikk heldigvis skryt for kjøringa da oppkjøringa var over, og han avslørte med en gang at jeg hadde bestått. Sykt herlig!
I morgen tidlig klokken 09:40 går flyet vårt til Værnes. Der ifra blir det vel buss eller noe til Ørland. Er ikke helt lokalkjent, men jeg reiser sammen med 3 gutter og 2 av de er trøndere, så det går nok helt sikkert fint. Regner med at vi kommer fram på ettermiddagen en gang. Håper på fri i helga, sånn at jeg kan dra inn til Trondheim og møte søskenbarnet mitt. Hørte rykter om at vi skal ha feltuke neste uke, noe jeg absolutt ikke gleder meg til. For de som ikke vet det så betyr feltuke at vi skal være ute i skogen i kulda og drive med forskjellige ting som våpenteknikker, fremrykningsmetoder (måter å bevege seg uten å bli sett av fienden), vaktpost osv. Noe av det kan være ganske gøy, men jeg HATER å fryse og jeg er heller ingen fan av å bli vekt midt på natta for å sitte fyringsvakt for så å legge seg igjen og sove 2 timer før man må stå opp igjen. På fyringsvakt passer man bare på ovnen slik at det ikke begynner å brenne i teltet, og det er jævlig vanskelig å ikke sovne når man sitter og stirrer på en flamme i en time. Håååper så inderlig at vi bare skal være ute på dagen, og ikke skal sove i telt. Wish me luck!

 • Skrevet: 04.04.2013  •  Kl: 09:28  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 4

Heihei! Akkurat nå befinner jeg meg på kaserna, hvor jeg sitter iført uniform og hører på musikk. Har virkelig ikke en dritt å gjøre her, så sånn sett kunne jeg hatt mye lengere påskeferie. Det eneste vi har gjort er å stå vakt ute i en time hver dag. Vi har liksom stått og sjekket at folk har med seg ID. Virkelig en givende jobb må jeg si! Har heldigvis kjøretime i morgen, og etter det er det helg. I helga har jeg planer om å være på leir og kjede meg. Fikk tilbud om permisjon slik at jeg kunne være hjemme fra fredag til mandag, men siden det er ganske dyrt med fly, og siden jeg nettopp hadde påskeferie gadd jeg ikke. Får heller ha den hjemreisen til gode :-) Er ikke så lenge til oppkjøring heldigvis, så da er det ikke så lenge før jeg får reise nordover til Ørland. Gleder meg! Ellers har jeg blitt helt sinnsykt forkjøla (begynte vel for en uke siden) og jeg har en helt sykt irriterende hoste. Hater virkelig å være forkjøla!!


Beret!

Vet egentlig ikke hva jeg skal blogge om, har jo bare ting å klage på. Haha! Savner å ha påskeferie!!

Andre som er forkjøla? 

 • Skrevet: 16.03.2013  •  Kl: 12:39  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 4

Lenge siden jeg har laget et "wants"-innlegg nå. Dette er vel heller en slags ønskeliste til bursdagen min som er om 5 dager. Sikkert mange som syns det er teit å legge ut ønskeliste til bursdag på bloggen, men har blitt spurt av både familie og venner om hva jeg ønsker meg til bursdagen min, så i steden for å gi en ønskeliste til hver enkelt legger jeg bare ut en "felles" på bloggen. Lol. Er egentlig ikke så mye jeg ønsker meg, er så sykt vanskelig å komme på noe! Har vel det meste jeg trenger uansett... heheh.


Øverst på ønskelisten står pulsklokke med bånd (det svarte på bildet) og en allværsjakke eller hva jeg skal kalle det. Jakka trenger ikke å være fra Bergans, selvsagt. Ønsker meg også treningstøy, helst fra Nike.

Orket ikke å lage flere kollasjer, siden jeg ikke fant noen brae bilder, så jeg bare skriver en liste under her med resten av ønskene:

- Bikini
- Penger
- Gavekort
- En reise f.eks til syden (hint hint mamma og pappa :D) hehe, kommer aldri til å skje!

Når har du bursdag? Ønsker du deg noe av det samme?

 • Skrevet: 15.03.2013  •  Kl: 18:57  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 4

Hei, og god fredag! TGIF, eller hva? Har virkelig hatt to utrolig kjedelige dager. I går hadde vi kurs i ulykkesberedskap, altså førstehjelp i hele 7 timer. Vi lærte hjerte-lungeredning, brannvern og egentlig bare ting vi kunne fra før, siden vi hadde kurs i sanitet og brannvern på rekruttskolen. Det værste av alt var at vi måtte møte opp klokken 8 om morgenen selv om vi ikke hadde kjøretime, og vente på at kurset skulle begynne klokken 13. Heldigvis fikk jeg tilbud om å ta et par kjøretimer med personbil bare for å bli kjent i Kristiansand sentrum siden det er der vi skal kjøre opp med minibuss. Det var faktisk veldig gøy å kjøre. Kjørelæreren var kjempegrei, og bilen var utrolig god å kjøre. Det var en 2012-modell Peugeot, så den hadde utrolig gode bremser, så selv om jeg bare tråkket forsiktig på bremsene, bråbremset den nesten. Så, ja, det var noe annet enn min kjære Opel Corsa... haha!


Haha, bildeutvalget mitt fra den siste tiden er så sykt bra. Right?!??;)xD

Dagen i dag har faktisk vært hakket værre enn gårsdagen. Vanligvis har vi bare tjeneste til rundt 14:00 på fredager (15:30 eller senere på alle andre dager), men i dag hadde ingen av oss kjøretime eller noe slags kurs på kjøreskolen, så da hadde vi indretjeneste. Etter frokost stakk jeg en tur på rommet, og tenkte jeg skulle være flink og vaske klær, men så blir jeg ringt opp av Olav som sier at jeg må komme på hovedkontoret. Da jeg kom dit fikk jeg vite at noen av oss skulle stå ute i snøstormen og være vakt (siden mange fra vakt og sikring dimma i går), mens resten skulle hjelpe til å rive ei gammel bygning der det var kontor osv før. Dette holdt vi på med både før og etter lunsj, og frem til ca 14:00. Akkurat da vi er ferdig med arbeidet blir jeg og en som heter Steffen tildelt enda en herlig oppgave, nemlig å makulere fult av gamle dokumenter. For de som ikke vet det: å makulere betyr på en måte å ødelegge, og i dette tilfellet skulle vi putte papirene inni en maskin som rev arkene i stykker. Vi sto da og "matet" denne maskina i nesten 3 timer, mens resten av gjengen fikk tidlig fri. Må si vi elsket livet da, ja....... :) god stemning ;-))


Har snødd så sykt mye i hele dag. Snødde sånn 12 timer i strekk før det stoppet.Hahaha, pena!!!


Gore Tex-jakka <3 Den er så sykt herlig! Koster 2500, så hvis man mister den må man ut med ganske mye!

Denne helga skal jeg slappe av max, og kanskje trene litt(?) Er ikke så mye å finne på på leir egentlig, så helgene er ganske kjedelige. Er forresten bare 4 dager til jeg får påskeferie! Blir herlig med 13 dager fri :D Og om 6 dager blir jeg hele 20 år! Gamla xD:P;)))<33 Haha okay, fjortizzz much?xP:)(L)(K) Haha SORRY, nå er det nok. Skal slutte. Lover.

Har det snødd hos dere i dag? Hva skal dere i påskeferien?

 • Skrevet: 13.03.2013  •  Kl: 09:09  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 5

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og slapper av med New Girl i tv-stua helt alene. En ganske herlig start på dagen egentlig. Har nemlig ikke kjøretime før klokken 16:00, så da har jeg fri helt til da. I går hadde jeg forresten fri hele dagen, siden jeg var en av de få som ikke hadde kjøretime eller teori. Dagen gikk da til å se American Pie sammen med to gutter fra kurset, og trene litt på egenhånd. Haha, høres ut som at livet i Forsvaret er sykt chill siden jeg har så masse fri. Men for å være helt ærlig er det vanligvis et slit! Bare ikke denne uken her da, siden vi kun har kjøretimer. 

Apropos overskriften! Jeg besto teorien til klasse D1 (minibuss) på mandag, og det var så sykt herlig! Brukte jo hele forrige uke på å lese, øve på teoritentamen.no og ha undervisning på kjøreskolen. Hard work pays off, you know!! Var ganske sikker på at jeg skulle stryke, siden jeg sleit med kanskje 8 av oppgavene. Haha. Men fikk heldigvis se tommelen som peker oppover! Hadde også min første kjøretime med minibuss på mandag, og det var ganske gøy. Det var nesten som å kjøre personbil, bare litt større. Måtte se litt ekstra i speilene i svingene for å få med bakenden på bilen, også måtte jeg så klart ta litt større svinger.


Oh yeah!

Får forresten tidlig påskeferie i år, siden jeg besto teorien. Egentlig begynner jo påskeferien fredag 22. mars, men siden den siste kjøretimen min er mandag 18. mars, får jeg dra den 19. Det er faktisk bare 6 dager til! Og da får jeg ferie i 13 dager<3 Blir forresten 20 år den 21. mars, så jeg er heldigvis ikke inne på leir på 20årsdagen min.


Hahaha, twins!!

Når har dere påskeferie?

 • Skrevet: 09.03.2013  •  Kl: 16:08  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 5

Åhhh, kan ikke beskrive hvor deilig det var å fly over Molde by i går kveld, for så å få en god klem av mamma, mine kjære søstre og Akita selvfølgelig. Var nesten redd for at hunden ikke skulle kjenne meg igjen, men hun hoppa av glede da hun så meg, så ja, kan vel trygt si at hun visste hvem det var. Syns det var litt dumt at pappa ikke skulle være hjemme denne helga. MEN(!!) han skrev nettopp på Facebook (haha) at han var på Flesland på tur hjem. Han kommer hjem i åtte-tiden i kveld, så jeg gleder meg sykt til å få se han igjen. Har ikke sett han siden 27. desember, siden han dro på jobb et par uker før jeg dro i Forsvaret.


Haha, æsj! Akita sin hyggelige velkomst...

Ellers har jeg vært hos bestemor i dag, også har jeg vært i byen sammen med Astrid. Var herlig å få kjøre bil igjen, har jo ikke kjørt på 2 mnd! Senere kommer morfar og oldemor på besøk, og vi skal spise sveler. Og apropos mat: spiste Grandiosa i går, og det var GODT. HAh.... har jo ikke spist det på dødslenge. Og i kveld blir det en etterlengtet tacokveld med familien. Hehe, det eneste jeg gjør hjemme på perm er å spise ting som jeg aldri får spist på leir, og som jeg savner. Herlig det da?!


Nike Free Run 3+. Disse kommer til å bli flittig brukt fremover.

Hva syns dere om skoene?

 • Skrevet: 03.03.2013  •  Kl: 18:08  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 6

Heihei! Akkurat nå sitter jeg i kantina og blogger fra Macen min. Har savnet den så sykt mye (haha!). På Madlaleiren hadde vi ikke nett på kaserna, og nettet på velferden fungerte dårlig, så jeg brukte kun Macen en gang på 2 mnd. På fredag ankom jeg og 11 gutter fra troppen Kjevik, hvor vi skal være i 3 uker på kurs (de fleste av oss ihvertfall). Er egentlig ganske kjedelig her, i og med at leiren er liten og øde, ligger rett attmed flyplassen i Kr.sand. Det er også sykt lite folk her, er nesten bare befalskoleelver her. Jeg er forresten den eneste jenta på minibuss-kurset, så jeg må ligge på rom med 3 andre jenter som har vært her en god stund. Men ja, de er veldig hyggelige så det går fint!

I helgene er det ikke en dritt å finne på her, faktisk verre enn på Madla. I Kristiansand har de så og si ingen uteplasser for de under 20 år, så å dra ut er ikke vits i og med at jeg ikke blir 20 før om 18 dager. Likevel følte jeg at vi burde sjekke ut Kristiansand sentrum, noe jeg og 2 gutter fra kurset gjorde i går. Det var bra shopping og generelt en veldig fin by, men kollektivtransporten er jo helt fucked. Det gikk en buss hver time fram til 16:10 og etter det gikk det ikke buss før 21:45, så vi måtte dra hjem ganske tidlig. Taxi var jo heller ikke et alternativ siden Kjevik ligger 25 minutter unna Kristiansand med buss, og da kan dere vel tenke dere hvor dyrt det hadde blitt med taxi. 

Jeg nevnte vel i forrige innlegg at resten av førsteganstjenesten skal jeg kjøre minibuss på Ørland, og at Forsvaret betaler førerkort klasse D1? Kommer ikke til Ørland før etter påske, siden jeg må ta lappen her i Kristiansand først. På fredag fikk vi en teoribok for minibuss på 200 sider som vi må lese ut. Må nemlig ta teori til klasse D1 før vi kan ta oppkjøring. Får litt deja vù fra lappen på bil egentlig, siden jeg har lest 70 sider i helgen så langt, og jeg føler at jeg kan alt fra før. Det står så og si det samme i denne boka som det gjorde i klasse B boka jeg leste for et par år siden. Så og si hele neste uke skal vi ned til en kjøreskole i sentrum og bare ha teori, og i uke 2 skal vi begynne med kjøretimer og forskjellige sikkerhetskurs. Gruer meg litt til å kjøre med minibuss egentlig. Har hørt at det er som å kjøre en stor bil, men den er jo en del større og tyngre, så det er jo en del å passe på. Håper bare jeg består både teorien og førerprøven slik at jeg slipper å få en annen tjeneste... Wish me luck lizzm.


Haha, har ikke tatt så mange bilder i det siste. Dette bildet ble tatt med iPhonen da Andrea var i Stavanger og vi var ute sammen. Herlig kveld!

I går bestilte jeg flybilletter til Molde neste helg. Gleder meg så sykt til å dra hjem på perm!! Blir så herlig å se familien igjen. Og verdens beste hund<3 

Har du lappen på minibuss (hahah)? Eller på bil?

 • Skrevet: 24.02.2013  •  Kl: 12:09  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 3

Heihei folks! Sykt lenge siden jeg har blogget nå. Er jo ferdig med rekruttskolen på Madla om 4 dager, og jeg har kun blogget EN GANG siden jeg kom hit. Kan ihvertfall fortelle at jeg nesten ikke har brukt Macen i det hele tatt. Vi har ikke Internett på kaserna, og nettet på velferden er så sykt treigt. Har ihvertfall hatt en sykt bra tid her i Forsvaret så langt, har blitt kjent med kjempemange herlige mennesker og vi har det sååå gøy sammen. Og ja, forresten! Snart forflytter jeg meg til Kristiansand hvor jeg skal på kurs i tre uker. Skal nemlig bli minibuss-sjåfør resten av førstegangstjenesten. Blir ganske så awesome tror jeg. Får gratis førerkort av Forsvaret (klasse D1) også skal jeg til Ørland (utafor Trondheim). Kjenner jo mange som studerer i Trondheim som jeg kan besøke i helgene, så det blir bra!! Dessuten er Ørland mye nermere Molde enn det Stavanger er, så da får jeg forhåpentligvis dra hjem på perm lit oftere. Har enda ikke vært hjemme enda, siden det er så dyrt å reise med fly. Gleder meg til påskeferien for da får jeg se familien igjen. Blir så bra å få se Akita igjen. Anyways, håper det er bedre nett på neste tjenestested sånn at jeg får blogget :) Vi blogges i påskeferien!

 • Skrevet: 13.01.2013  •  Kl: 21:36  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 5

Heihei, lenge siden sist! Tenkte jeg skulle slenge inn et mobilinnlegg siden det er så lenge siden jeg blogget. Har kommet trygt frem til Madla, har fått alle uniformene våre, og har allerede blitt kjent med mange herlige mennesker. Tenkte å slenge inn et bilde av skapet mitt for 2 dager siden. Merk dere at jeg hadde brettet klær i 4,5 timer (det SKAL være perfekt) og jeg var enda ikke ferdig. Sykt slitsomt! Ha en fin søndagskveld videre :-)

 • Skrevet: 09.01.2013  •  Kl: 07:00  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 11

Hey! Akkurat nå sitter jeg forhåpentligvis på flyet på vei til Gardermoen. (Innlegget er forhåndsskrevet og blir automatisk publisert) Om ca 4 timer befinner jeg meg på et helt nytt sted med helt nye mennesker. Kommer riktig nok så tidlig som klokken 11, selv om vi ikke trenger å møte før 19, men sånn er det når flyet går så tidlig. Håper jeg ikke er den eneste som kommer tidlig, slik at jeg slipper å sitte alene med en bok eller lignende i 8 timer. Dette kommer nok til å bli det siste innlegget på en stund. Regner med at den første tiden blir travel, så da blir det nok ikke tid til blogging. Men jeg skal oppdatere dere om hvordan det går etter hvert :-)


Haha, gammelt bilde. Eller ikke SÅ gammelt da. Savner desember og juletider (litt ihvertfall :D)

Wish me luck! :-)

 • Skrevet: 07.01.2013  •  Kl: 17:00  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 3

Heyhey! I dag har jeg vært en tur i byen og gjort noen siste ærend før jeg drar. Tenk at om 48 timer er jeg i Madla og gjennomfører førstegangstjeneste. Hvor sykt er ikke det? Tiden har gått så fort siden jeg sluttet på VGS i juni og til nå. Håper ihvertfall at jeg trives godt dit jeg kommer! Sto forresten opp klokka åtte slik at jeg skulle bli vant til å stå opp LITT tidligere. På onsdag skal jeg jo ta fly klokka 07:00, så da må jeg opp senest 05:15 siden jeg skal sende bagasje. Herregud, det blir nok helt jævlig. Ellers i dag har jeg vært helt sinnsykt travel. Eh, ja mhm. Har sett hele 4 episoder av One Tree Hill sesong 9. Haha! Skal bli ferdig med den før jeg drar. (Ikke at jeg ikke har sett den før heeehhxD<3) Livet mitt azz <3


Haha, fantastisk fint! Kommer til å savne denne skapningen så sykt mye.


Akita liker ikke å bli tatt bilder av, så hun drar i reima på kameraet for å ta det. Smart dog!


Så rar farge det ble på bildet. Anja baker krydderkake (i søvne :O)


Har begynt å pakke, og dette er håndbagasjen siden jeg ikke fant en bag som var liten nok. Hadde egentlig ikke SÅ lyst å ha trillekoffert...


Pakket med meg mye selv om jeg ikke skal ha med meg hverdagsantrekk. Trenger det ikke før etter rekrutten som varer i 6-8 uker.

Hva skal du i kveld?

 • Skrevet: 31.08.2012  •  Kl: 13:19  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 8

I det siste har jeg prøvd å ikke kjøpe så mye klær, sko og accessories. I høst skal jeg som tidligere nevnt bare jobbe, trene og være med venner. Da får jeg kanskje brukt litt av kjolene mine osv, men når jeg drar i militæret kommer jeg ikke til å få bruk så mye av mine egne klær. Ihvertfall ikke kjoler, haha. Accessories og høyhelte sko blir det vel ikke særlig mye bruk for heller, og siden jeg har så mye fra før er det ikke vits å kjøpe enda mer. Jeg aner ikke en gang hvor mange antrekk det er vanlig å ha med seg inn i militæret engang. Jeg vet at på dagen må vi bruke uniform, men på kveldene og i helgene får vi bruke egne klær.Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å ha med meg 27 antrekk, mens de andre har med seg 3. Sykt typisk meg å pakke for mye!

Er du den typen som alltid pakker for mye? Noen som har peiling på hvor mange egne antrekk det er vanlig å ha med seg inn i militæret?

 • Skrevet: 10.08.2012  •  Kl: 14:06  •  Kategori: Forsvaret  •  Kommentarer: 7

Husker dere at jeg fortalte dere at jeg skal i forsvaret? Fortalte jeg dere også at jeg er sånn ca tidenes svakeste person? Jeg har så og si IKKE muskler. Eller alle har jo muskler, men nå snakker jeg om muskler som faktisk VISES. Bicepsen min er ikke-eksisterende for å si det sånn. Men siden jeg skal ut i militærtjeneste må jeg gjøre noe med dette. Og dette kommer til å være MYE arbeid. Kondisjon er ikke så vanskelig å forbedre (etter min mening). Personlig har jeg alltid hatt en ok+ kondisjon. Men styrke kan som sagt bli litt verre. Jeg må begynne å ta armhevninger hver dag, og jeg må også forbedre meg stort når det kommer til situps. Pull-ups er for meg helt umulig, klarer ikke én engang. Så jeg må prøve å lære meg det også. Haha, wish me luck!


Inspirasjon! Er det ikke thinspiration de kaller dette? Haha, thinspiration... litt lættis ord.

Etter hvert som jeg kommer igang med treningen kan jeg legge ut en treningsplan hvis dere er interesserte.

Hva inspirerer DEG til å trene? Har du noen treningstips?

hits