hits
 • Skrevet: 22.03.2016  •  Kl: 23:08  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 1

Hey! Long time, no see. Mildt sagt. Har ikke blogget siden sommeren 2014, så hadde nesten glemt at bloggen fortsatt eksisterte. Regner med ingen leser denne bloggen, men har savnet å blogge, så tenkte jeg skulle stikke innom en tur og oppdatere dere litt.


Dette er meg nå. Eller dette er halve ansiktet mitt nå. Resten er hunden min, Akita.

Vet ikke hva jeg skal skrive egentlig. For tiden går jeg mitt andre år på NTNU i Ålesund som det har skiftet navn til. Het Høgskolen i Ålesund da jeg startet der høsten 2014, men før jeg visste ordet av det så gikk jeg på Norges største universitet. Men fusjonen mellom HiÅ og NTNU er vel lite interresant for de feste egentlig. Uansett, jeg studerer markedsføring og ledelse, noe jeg trives veldig godt med. Har også blitt veldig glad i Ålesund som by. Den er så utrolig fin. Her skulle det egentlig komme et bilde av byen, men det gikk så treigt at det orker jeg ikke å vente på.

Akkurat nå er jeg hjemme i Molde på påskeferie, og her blir jeg litt over en uke. Utrolig digg å komme seg litt vekk og få en pause fra forelesninger og alt det der. Blir nok litt lesing i ferien, det kommer man vel aldri unna, men er godt å være hjemme hos familien. Eneste jeg har planer om er en spillkveld i morgen med noen venner også en tur på byen på torsdag, ellers har jeg ikke så mange planer i påska. Just the way I like it!

Okay, tror jeg avslutter dette meeeeget interessante innlegget her. Snakkes. Kanskje.

Hvordan går det med dere?

 • Skrevet: 27.07.2014  •  Kl: 16:40  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Hei! I dag er det helt nydelig vær, så jeg har vært ute mesteparten av dagen. Jeg og Akita har badet i sjøen, og det var faktisk overraskende varmt. Har også testet ut litt skills på det nye Penny Board-et mitt. Er litt skeptisk enda, men jeg begynner å få det til litt. Er bare dumt at vi kun har bakker utenfor huset vårt. Er ikke helt klar for å kjøre i en nedoverbakke enda, haha...


Elsker dette bildet fra Mount Rushmore <3 Savner familien sykt mye allerede!!

Dette blir et veldig kort innlegg siden jeg har dårlig tid. Skal spise middag på McDonalds (#EatClean), også skal jeg på Aker Stadion og se Molde - Rosenborg spille. Håper såklart at MFK vinner, er jo ikke noen tvil om det. Hvit og blå til vi dør, eller hva? Haha. Håper alle har en fin søndag!

Hvem heier du på under Molde - Rosenborg? Hva skal du i dag?

 • Skrevet: 26.07.2014  •  Kl: 12:46  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hei! Endelig er jeg hjemme i Norge. Eller jeg har vært hjemme siden ca klokken 17:00 på torsdag, men jeg har vært så sliten og jetlagged at jeg ikke har orket å blogge. Siden jeg kom hjem har jeg besøkt morfar, oldemor osv, også har jeg og Ane Serine badet i sjøen. Er så utrolig deilig å bo rett attmed sjøen igjen!! I North Dakota er det verken sjø eller fjell å se... haha.

Men over til overskriften: bagasjetrøbbel!! Jeg har jo tidenes uflaks når det kommer til reising. Har jo allerede opplevd at flyselskapet mistet kofferten min 2 ganger før, så jeg hadde håpet at det ikke skulle skje igjen. Men det gjorde det... Da jeg landet i Oslo sto jeg ved bagasjebåndet kjempelenge, men begge koffertene mine manglet. Jeg gikk bort til skranken for å gi beskjed, og damen bak disken kunne fortelle meg at den ene var fortsatt i Amsterdam, mens den andre fant de ikke i systemet, så jeg måtte dra hjem uten koffertene mine.

I går fikk jeg telefon om at koffertene var funnet, og at begge var på vei til Molde. Jeg fikk beskjed om at noen fra flyplassen var på vei hjem til meg med begge koffertene. Men det viste seg at den ene kofferten ikke var min. De hadde satt på feil lapp på den... Så i sta snakket jeg med flyselskapet, og de sa at kofferten kommer til Molde i kveld, så da får jeg bare håpe at det er riktig denne gangen!! Jeez for et styr!


Haha, har ikke pakket ut enda, for å si det sånn. Katten er veldig fornøyd med at kofferten ligger der!?


Close-up av den rareste katten du kan tenke deg.


Verdens beste Akita!!

Har du opplevd at kofferten ikke kom med samme fly som deg?

 • Skrevet: 23.07.2014  •  Kl: 20:45  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Klokken er 13:45 her

Da er dagen offisielt kommet. I dag reiser jeg hjem igjen til Norge. Jeg har nå vært i Bismarck, North Dakota i nøyaktig 5 uker. På en måte føles det som om jeg har vært her mye lenger, men på en annen måte føles det som om jeg nettopp kom hit. Har litt blandede følelser akkurat nå. Kommer til å savne denne fine, lille familien kjempemye. Men samtidig gleder jeg meg til å se familie og venner hjemme i Norge. Også gleder jeg meg kjempemye til å se de søte fjesene til Akita (hunden) og Gråtass (katten). Reiser til flyplassen om en halvtime, så tenkte jeg bare måtte oppdatere dere kjapt før jeg starter på min 17 timers lange reise. Gleder meg til å sitte på fly.... ehh OR NAH. Har faktisk med meg 1 håndbagasje på 8 kg og hele 2 store kofferter som begge veier 23 kg hver (haha), så det blir tricky å få med seg alt. Håper det ikke er altfor dyrt å sende koffert nummer to! Tenkte jeg skulle legge inn litt bilder fra i går, den siste hele dagen jeg hadde her i Bismarck. Var en veldig fin dag hvor jeg og Belle spiste lunch på Taco Johns etterfulgt av en tur på kjøpesenteret hvor vi kjøpte oss et matchende armbånd som det står "Sister" på <3 Vi dro også inn til neglesalongen hvor vi tok en manikyr. Jeg tok Shellac-negler, og de ble utrolig fine. De på neglesalongen påsto at de varer i en måned, så da får jeg bare håpe på det, siden de er så fine. De kostet ikke mer enn $35 heller!! I Norge tror jeg det koster sånn 700-800 kroner.


Sånn ser neglene ut. Det er mine naturlige negler btw. Her ser dere også de fantastiske Conversene jeg kjøpte på søndag.Annie <3 Hunden som spiste pommes frites utenfor Dairy Queen. Hahaha! Søteste.


Matchende armbånd <3

Sorry for at det ikke ble så mange bilder, men jeg har litt dårlig tid. Så vi snakkes når jeg kommer hjem. Har forresten lagret et innlegg som postes i morgen tidlig mens jeg er ute og flyr.

Hva syns du om neglene? Var ikke Conversene fine?

 • Skrevet: 15.06.2014  •  Kl: 18:46  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

God søndag, folkens! Kom akkurat hjem fra Åndalsnes, hvor jeg, Astrid, Margit og pappa spiste middag. Spiste fajitas, og det var veldig godt. Resten av dagen skal jeg bruke på å pakke ferdig til USA. Reiser om 2 DAGER, hvor sykt er ikke det? Var vel egentlig på tide med et skikkelig innlegg for en gangs skyld. De siste dagene har jeg tatt bilder med iPhone, så det har ikke vært den beste kvaliteten. Men på fredag hadde jeg faktisk med meg kameraet mitt til Ålesund. Var jeg ikke flink? Klapp på skulderen til meg! Tenkte jeg skulle dele bildene med dere, men før jeg gjør det, lurer jeg på om dere er interessert i at jeg deler pakkelisten min på bloggen? Kan jo hende at noen trenger pakketips til USA eller noe? Ikke vet jeg. So let me know.
Andrea er kanskje litt hekta på ringer?


Nerd på Dolly Dimples.
Søte Andrea.


Hahaha


Pizzaen var utrolig god for å si det mildt.


Bestilte #6, Tiddelibom, hvis noen lurte.


Går tur med hunden Niko/Nico/Nikko/Nicco (?) aner ikke hvordan navnet hans skrives, haha.


Andrea og kjekkasen.

Alt i alt var det en kjempefin dag i Ålesund med god mat, litt shopping og visning (for meg ihvertfall) i leiligheten vår. Håååper jeg kommer inn på Høgskolen i Ålesund, sånn at jeg kan bo der!!

Hva syns du om bildene? Vil du at jeg skal legge ut pakketips til USA?

 • Skrevet: 14.06.2014  •  Kl: 20:39  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Hei, og god lørdag, godtfolk!! Akkurat nå sitter jeg og Margit (søskenbarnet mitt) og ser på Sommer i Dyreparken av alle ting. Vi har vært på fjelltur i 6 timer, og er utrolig slitne begge to. Vi var på to fjell faktisk, det ene heter Skålaksla og er rundt 1000 M.O.H. (ikke helt sikker), og det andre heter Skåla og er 1128 M.O.H. Vi brukte litt over 6 timer som sagt, men vi tok en del kjekspauser... haha! Er ikke så mye å fortelle fra selve turen, så jeg legger ut en del mobilbilder som jeg tok i dag.


En venninne av Astrid flettet håret mitt, se så fint det ble.


Akita og Margit ved Trollvatnet.


Nydelig selfie med Trollvatnet i bakgrunnen.


Her står vi på Skålaksla og ser utover Skåla.


Hahahaha, stakkars lille Akita. Fashionable hund med Ray Bans.


Fornøyd med å ha forbrent nesten 4000 kalorier på den 6 timers lange turen.


Smakte godt med Big One Take Away når vi kom ned fra fjellet!!

Hva har du gjort i dag? 

 • Skrevet: 02.06.2014  •  Kl: 13:06  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

God mandag, kjære lesere! Måtte ta meg en liten pause fra sola, har ligget å solet meg i litt over en time nå, og det er sykt hvor varmt det er! For noen år siden elsket jeg å sole meg, men nå liker jeg det ikke så godt lenger. Syns det er så utrolig kjedelig, også er det jo så varmt! Akkurat nå har jeg hørt på en del fine sanger som gjør solingen LITT bedre. Dagen i dag startet jeg med en liten intervalltrening. Vet ikke om dere har hørt om Gerilja-intervaller, men det er ihvertfall sånn at du spurter i tjue sekunder og har pause i ti sekunder, og dette gjentar du åtte ganger fortløpende. Man må selvfølgelig varme opp i 10-15 minutter først da. Det er en utrolig bra form for intervalltrening, og man blir fort ferdig også. Har ikke prøvd å trene Gerilja-intervaller ute, pleier å gjøre det på tredemølle, siden det er mye lettere. Fikk forresten det gamle minnekortet mitt til å fungere igjen, så nå kan jeg vise dere de bildene av innkjøpet jeg gjorde for 10 dager siden eller noe. Så de 3 siste bildene er tatt 23. mai eller noe.Haha, jeg så sykt rød ut i ansiktet. Er ikke solbrent, bare veldig varm. Bikinitoppen er fra en random butikk i Kroatia.
Haha, shortsen passet ikke heeelt til blusen.


Gleder meg til å bruke denne jumpsuiten i sommer <3

Vil forresten anbefale noen sanger jeg hører på mye for tiden: Karmin ? Acapella,  Guy Sebastian ? Like a Drum & KONGOS ? Come With Me Now. Bare trykk på sangtittelen, så kommer dere til sangen på Spotify. BTW så hadde jeg satt pris på om flere av de som leser bloggen begynner å kommentere. Ser på statistikken at jeg har litt lesere, så er litt demotiverende å blogge når man får så få kommentarer. Så ja, hadde blitt utrolig glad om dere gir meg litt feedback på bloggen. Spiller ingen rolle om dere har blogg eller ikke, dere kan også kommentere anonymt liksom :-)

Nei, nå må jeg ut og sole meg igjen. Skal på jobb om tre timer, så må utnytte sola mens jeg kan!!

Har du prøvd å løpe Gerilja-intervaller før?
Hva syns du om sangene? Noen som har musikktips, kanskje? :-)

 • Skrevet: 01.06.2014  •  Kl: 21:08  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hei, kjære blogglesere. I dag feiret Astrid familieselskap. Hun ble 13 år 19. mai hvis noen skulle lure. Selskapet var koselig som alltid. Ble mye kaffe, kaker og brus, mens vi fikk samle litt av slekta på både mamma og pappa sin side. Er ikke så ofte det skjer, men det er koselig hver gang noen feirer bursdag :-) Har ikke så mye å fortelle fra resten av dagen egentlig. Det eneste jeg har gjort er vel å rydde litt i klesskapet mitt og solet meg i et par timer. Vil benytte sjansen til å sole meg når det er så nydelig vær, siden hver bidige gang det er finvær her, så må jeg jobbe. Slår aldri feil det! Trøster meg med at det bare er 16 dager til jeg reiser til USA, så da får jeg endelig litt ferie. Haha, jeg nevner det jo i HVERT innlegg, men jeg har virkelig ikke ord for hvor digg det blir. 


Dagens antrekk. Var litt nervøs for å gå sånn, siden jeg trodde jeg kom til å se feit ut. Hahah... men toppen er faktisk litt stor da :p Topp og skjørt fra H&M.


Akita er i sin egen verden og bryr seg kun om frisbee-en.


Her angrep hun en såpeboble jeg nettopp hadde blåst.


Haha, digger dette bildet.


Trampolina er helt ny den, ja.


Lol, søta sjøl.
Gulrot-rullekake. Spesielt, men like godt som vanlig gulrotkake.

Hva har du gjort denne søndagen? Hva syns du om bildene?

 • Skrevet: 30.05.2014  •  Kl: 20:40  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

ENDELIG kom minnekortet mitt i posten. Kjedelig å ha et så bra kamera som man ikke får brukt pga mangel på minnekort. Viste seg at pakken hadde kommet på postkontoret 22. mai uten at jeg hadde fått noe pakkelapp. Weird. Men nå har jeg ihvertfall fått det, så kanskje blogglysten kommer litt tilbake. Var utrolig vanskelig å vite hva jeg skulle blogge om når jeg ikke hadde fine bilder å legge ut. Men over til noe annet, nå sitter jeg leser litt blogger mens jeg hører på musikk. Skal bare slappe av resten av kvelden, siden jeg må stå opp sju i morgen tidlig også. Jobber fra 8-16, før jeg får en liten minihelg. Haha. På søndag skal lillesøstra mi, Astrid, feire bursdagen sin, så da får vi besøk av noen familiemedlemmer. Da blir det vel kaffe og kaker å få, så det blir kos. Alltid like koselig å få besøk av slekta. Er jo ikke så veldig ofte vi treffes. Anyways, her er noen få bilder jeg tok etter jeg fikk minnekortet mitt.


Hmm.. hva kan dette være?


Lekte engelsklærer, og rettet teksten til lillesøstra mi, Anja, som går i andreklasse på videregående (studiespesialisering)


<3<3


Haha, nei, håret mitt er ikke rødt, selv om det ser litt sånn ut her.


Akita pleier å stikke snuten ut kattedøra når hun skal se etter katten eller når hun bare har lyst ut. Haha, sykt morsomt!

Hva syns du om bildene? Hva skal du denne helgen?

 • Skrevet: 29.05.2014  •  Kl: 20:48  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hei! Akkurat nå sitter jeg og koser meg med verdens beste potetgull, Gaardsgull med Biff og Løk fra Maarud. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Dagen startet med at jeg dro på treningssenteret, og tok en ganske hard tabata-økt. Var deilig å få begynne å trene igjen etter 2 uker med sykdom, så denne uken har jeg allerede trent 3 ganger #skrytepave. På formiddagen dro jeg til Retiro (en strand og båtplass litt utenfor Molde by) og møtte Andrea, faren og broren hennes, hvor vi skulle pusse seilbåten deres. De hadde allerede vært der en stund da jeg kom, og var i full gang med pussinga. Andrea og jeg gikk litt fram og tilbake mellom å pusse båt og å sole oss på ei brygge. Haha! Utrolig deilig at det har vært nydelig vær i tre dager nå. I dag har jeg til og med fått litt farge, har litt fregner i panna og på nesen.. får det alltid om sommeren. 


Pussing på g.


Haha, glemte telefonen min i bilen, så den fikk heteslag.

Hva har du gjort i dag?

 • Skrevet: 21.05.2014  •  Kl: 20:27  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

 Hahaha. Kan sitte å se på Tumblr i timesvis. Enten så finner man noen utrolig fine og inspirerende bilder, eller så finner man det morsomste man noen sinne har sett/lest, og noe som man kjenner seg så sykt igjen i. Når det for eksempel er en liten ting man irriterer seg over, og tror man er sykt teit fordi man sikkert er den eneste i verden som bryr seg om en så liten filleting, så finner man ut at det faktisk er tusenvis av andre om mener AKKURAT det samme. Sykt morsomt. Alle bildene er forresten funnet på følgende tumblr-blogger: lolthatsme.tubmlr.com, howdoiputthisgently.tumblr.com og teenager-posts.com. <- LINKER

Hva syns du om bildene? Noe du kjente deg igjen i?

 • Skrevet: 20.05.2014  •  Kl: 15:35  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Hei! Akkurat nå sitter jeg og ser på How I Met Your Mother mens jeg drikker et stort, kaldt glass vann med isbiter. Har nettopp vært en "snartur" i Kristiansund med pappa. Hahah, utrolig spontant egentlig. Vi kjørte først til Molde med motorsykkel for å kjøpe noe til bilen min på Biltema, men så hadde de den ikke, så vi måtte ringe til Kristiansund og se om de hadde den der. Det hadde de, så da dro vi først hjem og hentet Akita (hunden) og bilen. Tar bare litt over en time å kjøre til Kristiansund fra Molde, så da ble det en liten roadtrip på oss tre.

I kveld skal jeg på kamp og se Molde - Viking. Håper selvfølgelig på hjemmeseier som alltid!! Etter kampen kommer kanskje Andrea til meg, og vi skal bade i jacuzzien vår. Blir digg å se henne igjen. Har ikke sett henne på en måned nå. Hun går på Høgskolen i Ålesund, og de har eksamenstid nå, så får ikke så mye tid til å finne på noe. Håper jeg kommer inn på Høgskolen i Ålesund til høsten jeg også, sånn at vi får flyttet sammen!!Hva har du gjort i dag? Hvilket lag heier du på i tippeligaen?

 • Skrevet: 18.05.2014  •  Kl: 19:26  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hei! Akkurat nå sitter jeg og ser på TV, noe jeg egentlig har gjort hele dagen. Er fortsatt ikke helt 100 % i toppform, men blir det vel forhåpentligvis snart. Akkurat nå er det Glee som står på, har sett episoden før, men det er jo så bra at jeg kan gjerne se episoden to ganger. Har ikke så mye å fortelle egentlig, bortsett fra at jeg har hørt på Michael Jackson sitt nye album, XSCAPE, på repeat i dag. Utrolig bra! Syns det er bra de har masse gammelt, upublisert materiale som de kan komme ut med. Sykt at det snart er 5 år siden han døde, husker det som om det var i går. Vi var på vei til Bulgaria, også leste vi på vgnett at han var død. Først ville jeg ikke tro på det, men når jeg så det på forsiden av VG og Dagbladet i en butikk, så skjønte jeg at det dessverre var sant. 


Dagens antrekk. Ikke helt matchende, men det er søndag! Haha.
Beste sjokoladen!

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden (som jeg har gjort hele dagen) sånn at jeg er i toppform på jobb i morgen :-) Så vi snakkes!

Hva har du gjort i dag? Hørt det nye albumet til Michael Jackson?

 • Skrevet: 17.05.2014  •  Kl: 18:18  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Gratulerer med dagen, alle sammen!! Håper alle har hatt en fin 17. mai, så langt. Selv sto jeg opp, og var ENDELIG blitt frisk etter 4 dager med sykdom, så det var passet meg veldig bra å bli frisk egentlig. Har hatt influensa og har vært ganske nær døden (ikke bokstavelig talt, men føltes sånn nesten), så har ikke fått blogget på et par dager. Så i dag sto jeg opp etter nesten 10 herlige timer med søvn, også tok jeg på meg bunaden og dro for å feire dagen sammen med mamma og Astrid på den skolen jeg gikk på fra 1. - 10. klasse. Etter vi var ferdig der dro vi til byen og spiste på en restaurant som heter Hos Gyda, også så vi på Borgertoget i Molde, noe vi gjør hvert år. Tok en god del bilder med det fantastiske kameraet mitt (nesten bare av toget), så legger ut en del av dem her :-)


Har på meg Bolsøybunad hvis noen lurte :-)


Bunaden er ikke min, den er mamma sin. Jeg har samme bare med blå vest. Men ville ha rød i dag :-)


Speiderne.


Et treningssenter, Friskis og Svettis. Hahaha!!


Molde Hestesportsklubb.


Fekting.


Kviltorp og Sellanrå Skolekorps.


Poppeloppeteateret.


Skjønte ikke helt dette egentlig. "Molde på skeiva" sto det på plakaten foran de. Haha, wtf.


Molde Taekwon-do Klubb.


Noise Danseklubb.


Molde Fotballklubb.

Molde FK, A-laget som VANT I GÅR :D


Molde Seilklubb.


Et korps jeg ikke husker navnet på...


Molde Trail.
Camping Bad. Haha, dritbra.

Som dere sikkert skjønte ved å se på bildene, så er det mye forskjellig som blir vist frem i Borgertoget. Det er ikke sånn at alle som bor i byen kan være med akkurat, det hadde blitt kaos, haha. Men det er som regel det meste av fritidsklubber som fotball, håndball, golf, dansing, teater, seiling og mye, mye mer som liksom lager et show i toget, sånn at det blir ekstra gøy og se på. Også er det jo såklart mange korps også da. Hva er vel 17. mai uten korps?

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden UTEN BUNAD. Don't get me wrong, jeg ELSKER bunaden min, og føler meg skikkelig når jeg går i den, men gud så digg det er å komme hjem og få på seg joggebuksa. Fikk også veldig gnagsår av bunadskoene mine, så ja. Skal i konfirmasjon neste helg da (hvis jeg ikke må jobbe), så da blir det vel på med bunaden igjen :-)

Hva syns du om bildene? Hatt en fin 17. mai?

 • Skrevet: 14.05.2014  •  Kl: 21:43  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hey! Akkurat nå ligger jeg nydusjet på sofaen og skal til å se en episode av How I Met Your Mother. Har ikke sett det på en stund nå, i og med at hele serien er offisielt over :( Så ja, tenkte å grine litt over noen episoder på Netflix. HAHA neida, men serr det er helt sykt at de aldri kommer ut med flere episoder da. Husker for et par år siden da jeg nesten fikk et mental breakdown da One Tree Hill sluttet. Hehe, nei, så ille var det vel ikke, men det er en av de beste seriene jeg noen sinne har sett. Har alle sesongene på DVD! Uansett, tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om serier jeg savner.


One Tree Hill. Haha, er vel forsåvidt ikke nok med fire bilder som beskriver alle ni sesongene av denne serien, men orket ikke å lete etter flere. Som jeg sa i starten av innlegget, så er dette en serie jeg har elsket siden dag én. Serien lærte meg utrolig mye, og jeg hadde ikke vært samme person uten (haha, hørtes dramatisk ut). Regner med de fleste har sett serien, hvis ikke SE DEN NÅ!! 


Frustrete Fruer. Denne serien regner jeg også med at de fleste har sett, siden den endte opp med 8 sesonger. Husker jeg akkurat hadde begynt å se på Grey's Anatomy, og så når det hadde pause var det så kjedelig at jeg ikke hadde noe å se på tirsdagskvelder, så det endte opp med at jeg begynte å se på Frustrerte Fruer. Begynte å se på serien i sesong 3, og etter det måtte jeg bare fortsette å se på det.


How I Met Your Mother. En av de morsomste seriene jeg noen gang har sett. Kommer vel og merke aldri til poenget, men det er vel det som er hele greia. Hahaha! Man får ikke vite hvordan Ted møtte moren før siste episode av siste sesong. Håper jeg ikke spoilet noe der. I såfall: sorry :-)

Er også noen serier til jeg ikke orket å finne bilder av som jeg også savner: The Office, Sex and The City og Prison Break. 3 veldig forskjellige serier, men alle veldig bra! Nå må jeg lage meg noe mat før jeg sulter her. Så snakkes!!

Har du en serie som ikke går på TV lenger som du savner?

 • Skrevet: 13.05.2014  •  Kl: 20:53  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Heihei! Skriver bare et kjapt innlegg nå, siden jeg har vært syk hele dagen. Har hatt 39,5 i feber, og har vært sinnsykt slapp. Skal egentlig på jobb i morgen tidlig, men vi får se om jeg blir frisk. HÅÅPER det. Hater å være borte fra jobb pga sykdom.

Anyways, jeg har hatt tumblr i et par år nå, men har ikke alltid vært like aktiv. Det er bare nå i det siste jeg har begynt å lete etter inspirerende bilder / legge ut mine egne bilder. Før pleide jeg bare å reblogge 3 av mine favorittblogger, så det ble mye av det samme. Haha. Nå har jeg fikset designet osv, så er veldig fornøyd med hvordan bloggen (ja, man har faktisk en blogg når man er på Tumblr) ser ut nå.


Trykk på bildet for å komme til tumblr-bloggen min.

Legg gjerne igjen addressa til tumblr-bloggen din hvis du har, så kanskje jeg følger deg! :-)

Har du Tumblr?

 • Skrevet: 12.05.2014  •  Kl: 20:50  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Herregud så mye jeg irriterer meg over. Haha! Jeg er en veldig irritabel person, og irriterer meg fort over småting. Skal ikke se bort i fra at jeg lager flere slike innlegg. Var vanskelig å bare finne 12 ting. LOL. Også var det sykt vanskelig å finne bilder som passer til teksten. Brukte ganske lang tid på det...1. Folk som ikke bruker blinklys.

2. Når en høy sjiraff setter seg i setet foran meg på kino.

3. Folk som spiser med åpen munn / folk som smatter.

4. Folk som bruker tusen hashtags på Instagram. #girl #sun #ocean #summer #tan #cute #outfit #niceday #instafun #instasummer #ig

5. Jenter som har på seg fullt av smykker, en klokke, ring, armbånd, belte (you name it) når de skal gjennom sikkerhetskontrollen på en flyplass.

6. Folk som snakker i telefon (gjerne høyt) på bussen.

7. Folk som hører på musikk på bussen uten ørepropper, altså på høytaler.

8. Folk som ikke følger vikeplikten sin når de kjører bil.

9. Når man er på restaurant og man må spise med en som er sykt kresen og ikke liker NOE.

10. Folk som sykler midt på veien når det er et fortau RETT ATTMED.

11. Idioter som ikke klarer å parkere ordentlig, så de tar 2 parkeringsplasser.

12. Når en venn av deg står der og snakker med noen du ikke kjenner, og de introduserer deg ikke for personen, så du bare står der og ser awkward ut.

Enig i noe av det? Hva irriterer DEG?

 • Skrevet: 11.05.2014  •  Kl: 16:39  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Hei, og god søndag! Akkurat nå sitter jeg og ser på Fire Stjerners Middag. Har akkurat spist kjøtt med bernaise og hjemmelagde potetbåter til middag. Vi hadde også grillet vannmelon forresten! Var litt skeptisk til det først, men det var egentlig ganske godt. Men kald vannmelon er bedre, haha.

Ellers startet jeg dagen med en tabata-økt. Har ikke fått trent så mye som planlagt denne uken, i og med at jeg har vært syk, så det var godt å få startet dagen med en god treningsøkt. Ellers har Astrid vasket rommet mitt. Haha! Hun får betalt for å gjøre det, siden hun vil tjene penger til sommerferien. Siden jeg ikke orker å gjøre det selv, så var hun villig til å gjøre det hvis jeg betalte henne. Haha, en god deal! Har ikke orket å ta noen bilder i dag, så jeg legger ut et par - tre bilder fra uka. BAAARE FJORTISBILDER!!!


Elsker denne shortsen!

Hatt en fin søndag så langt?

 • Skrevet: 09.05.2014  •  Kl: 11:41  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9

Heihei! I dag er jeg syk... sick on a Friday, that's just not cool, man. Våknet 05:30 med tidenes mageknipe. Fikk ikke sove igjen, så sto opp klokka åtte. Senere fant jeg ut at jeg hadde feber, i tillegg var jeg sykt slapp. Derfor blir det ikke jobb på meg i dag, dessverre. Skulle egentlig jobbe fra 15-22, men er man syk, så er det ikke så mye å gjøre med det. Hvis jeg blir frisk til i morgen, så skal jeg jobbe fra 12-20. Vil jo helst ikke gå glipp av så mange vakter, i og med at jeg vil tjene mye penger. Må jo spare penger til USA og til studentlivet til høsten! Her er noen glansbilder av meg...


Dagens antrekk: Genser Adidas (Junkyard.no) Grå joggebukse (som dere ikke ser... haha) Forever 21.


Haha, glansbilde!


Ikke så ille å være syk når man kan kose med dette nurket.


Også ødelegger hun alt med å sleike meg i ansiktet. Typisk.

GOD HELG, FOLKENS!!

Hva skal du i helga?

 • Skrevet: 07.05.2014  •  Kl: 14:13  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og koser meg med en kopp kaffe i sofaen. Har akkurat vært på butikken og handlet til taco. Skal lage middag til meg og søstrene mine i dag siden mamma og pappa jobber. Taco blir jeg aldri lei av, også er det jo så lettvint å lage! Tenkte å legge ut et lite innlegg med bilder fra dagen før jeg skal på jobb klokken fire. Måtte jo bruke det fantastiske kameraet mitt i dag også. Angrer ikke et sekund på at jeg brukte 3000 på det (+ 500 i forsikring). På søndag kjøpte jeg meg også et 32 GB minnekort til litt over hundrelappen på eBay. ELSKER EBAY<3<3 Kjøpte også en kameraveske, slik at jeg ikke ødelegger det i USA.


Haha, pen! Sånn ser kameraet ut. Hadde akkurat trent her. Legg merke til den fantastiske t-skjorta <3


Fresh etter trening!


Min fantastiske Daniel Wellington-klokke.


Haha, selvutløserbilder var ikke så enkelt å få til. Dette var det beste, og det sier vel litt. #fotogen


Akkurat badet i sjøen, så hun måtte tørke seg på gresset.


Fikk tatt et bilde mens hun ristet seg etter et bad. Haha.


Verdens søteste.

Måtte nesten lage en kollasj av alle bildene hvor Akita bader. Haha! Og det var frivillig. Hun hatet å bade før. Nå elsker hun det.

Sorry for litt mange hundebilder, men hun er den eneste vennen min. Ihvertfall den eneste vennen jeg kunne leke med i dag. Hahahha. Apropos bading, det er SYKT mange som driver å bader og legger ut video på Facebook. Det har pågått i snart en uke nå, og jeg er sikker på at ihvertfall halvparten av vennene mine på Facebook har badet nå. Utrolig teit utfordring spør du meg. Litt oppbrukt egentlig. Ingen har utfordret meg enda, heldigvis. Vet ikke om jeg kommer til å gjøre det eller ikke, spørs litt hva jeg må "skylde" personen som utfordrer meg. Lol. Her er en video angående badinga som er sykt morsom:

TRYKK HER FOR Å SE FACEBOOK-VIDEOEN  (videoen er laget av Henrik Arnvard, og jeg eier ikke videoen)

Hva syns du om bildene? Har du blitt "utfordret" til å bade via Facebook?
Hva syns du om Henrik sin video? hahah 

 • Skrevet: 06.05.2014  •  Kl: 13:10  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 9

Har alltid hatt lyst på en liten tatovering som betyr mye for meg. En tatovering som ikke synes så godt, som er en eller annet "cheesy", men fin quote. Hvis jeg skulle tatt tatovering måtte det ha vært enten på innsiden av håndleddet (slik som de pause- og spoleknappene på bilde nr. 6), på samme sted som ("always"-tatoveringen på bilde nr. 1) eller på samme sted som bilde nr. 8 ("cest la vie"), men selvfølgelig mye mindre og IKKE akkurat disse tatoveringene, nei. Mitt største "problem" er at jeg ikke tør for jeg har hørt at det er vondt, spesielt på ribbebeina. Også hadde jeg sikkert aldri klart å bestemme meg for en tatovering jeg ikke kommer til å bli lei av, så ja... blir nok ikke noen tatovering på meg med det første.


Likte utrolig godt "freedom" på bilde nr. 5 :-)

Har du tatovering? Hvis ja: var det vondt å ta den?
Hvis nei: har du lyst på tatovering? Evt. hva og hvor? 

 • Skrevet: 05.05.2014  •  Kl: 18:32  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 5

Heihei, kjære lesere. Har alle sammen hatt en fin dag? Kanskje litt vanskelig i og med at det er mandag, men man vet aldri. For meg har dagen vært helt ok. Har jo vært på jobb fra 8-16, så mens solen stekte utendørs var jeg inne i en butikk. Dette var min første og siste tidligvakt denne uka, så jeg får nok sjansen til å nyte solen de dagene jeg har senvakt. (Hvis den dukker opp igjen da!?) Siden jeg kom hjem har jeg spist middag og hoppet på trampoline med Astrid. Vi testet hvordan det nye kameraet var på å ta sportbilder, altså bilder der man er i bevegelse. Nå er verken jeg eller Astrid profesjonelle fotografer, men bildene ble helt ok. Blir vel litt bedre når jeg lærer meg de forskjellige funksjonene på kameraet.
Instagram. "Can't believe that Today is my 19th bday :D OLD :(" Hahhaah lol. Ikke min bruker, altså.


Det nye dekselet jeg fikk for et par uker siden.


Ja, trampolina vår er ganske falleferdig.


Søta!!

Forresten! Sikkert mange som lurer på hva jeg syns om filmen jeg så i går, The Other Woman, og jeg syns den var utrolig bra. Sykt morsom film! Filmer med Cameron Diaz slår jo aldri feil. Og det var ikke negativt at Nicki Minaj var med heller akkurat. Likte at Nicki hadde en ny hårfrisyre og hårfarge hver gang hun kom på jobb. Oi, spoiler? Hehe neida. Btw: andre som er sjokkert over hvor hot Kate Upton er? OMG. Vet ikke hva jeg skal si en gang... skulle ønske jeg var så digg. Haha. Men ja, alt i alt anbefaler jeg dere å se filmen!

Har du trampoline? Sett The Other Woman?

 • Skrevet: 04.05.2014  •  Kl: 17:57  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 7

Hei! Stikker bare innom bloggen for å skrive et kjapt innlegg. Jeg og Astrid skal nemlig på kino nå snart. Filmen begynner 18:30, og vi skal se The Other Woman. Gleder meg!! I går kjøpte jeg meg forresten Samsung NX1100, og er superfornøyd med det allerede. Gleder meg til å ta mange bilder fremover. Her er noen av bildene jeg og Astrid tok i går og i dag.


Dagens antrekk.


Anja på jobb. Så søt, hihi!


Leser en "Colatest" i VG. Lol...


Jeg har verdens søteste lillesøster <3


Astrid og katten vår, Gråtass

Nå må jeg virkelig stikke!! Har kjøpt billetter allerede, men tar 15-20 min å kjøre dit også. Typisk meg å være ute i siste liten. Haha!

Hva syns du om bildene? Har du sett The Other Woman?

 • Skrevet: 03.05.2014  •  Kl: 15:44  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Hei! Akkurat nå sitter jeg og spiser sveler mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal blogge om. Lolz. Kom akkurat hjem fra en liten tur på kirkegården sammen med Akita. Gikk dit for å besøke grava til mormor, men var ikke der så lenge, siden Akita ble helt mental da hun kom dit. Vet ikke hva det var hun luktet der, men hun gikk rundt og luktet på alle gravstenene, og var helt crazy. Så måtte gå hjem igjen nesten med en gang.


Mitt favorittbilde i hele verden HAHAH katten er så feit og søt her! // Dette har jeg på meg i dag. Tidenes bilde. Shorts ONLY. Tee H&M. Smykke Søstrene Grene.

Ellers i dag har jeg, Anja og Astrid vært på butikken og på kafé med oldemor. Vi hjalp henne og handle, også dro vi en liten tur på besøk til henne etterpå. Alltid like koselig. Nå om en liten time skal jeg kjøre Anja på en av hennes mange jobber, også tenkte jeg å dra innom Lefdal for å se om de har det kameraet jeg vil ha, Samsung NX1100. Så kaaanskje det blir fine bilder på bloggen framover? :-) 

Hva skal du denne lørdagen? Hvilket kamera har du?

 • Skrevet: 01.05.2014  •  Kl: 15:44  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Hei! Nå sitter jeg mett etter en tidlig middag. Vi hadde laks med ris og mangosalat. Etter min mening burde vi hatt potet, siden det ikke passer med ris til laks, men godt var det uanasett! I dag er det jo første mai, og offentlig fridag. Så siden butikken er stengt, er dette en av mine få fridager denne uka. Skal opp tidlig på jobb igjen i morgen, så blir nok ikke en sen kveld i kveld heller.

Ellers i dag har jeg trent en liten time. Sto opp halv ti for å trene litt biceps, triceps, rumpe og bein. Utrolig digg å starte dagen med en treningsøkt, så er litt kjipt å bare ha tidligvakter denne uka. Når jeg har tidligvakt gidder jeg som regel ikke å trene etter 8 timer på jobb, men både mandag og onsdag klarte jeg å tvinge meg selv til å trene.. #stolt

Skal på kamp i dag, (Molde - Start) og håper på seier til Molde!! Kampen begynner ikke før 18:00, så før den tid skal jeg ihvertfall se en episode av Glee <3<3

Hvilket lag heier du på i tippeligaen?

 • Skrevet: 30.04.2014  •  Kl: 19:50  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 6

Heihei! Akkurat nå sitter jeg nydusjet mens jeg ser på nyhetene, blogger og hører på musikk samtidig. Produktiv altså. Lå og tenkte på hva jeg skulle blogge om i går kveld, og kom på at jeg kunne blogge om "best feeling in the world". Why sleep when you can reflect on life, right?! Lol. Så ja, tenkte å blogge litt om mange ting som jeg ser på som de beste følelsene i verden. Håper virkelig dere liker dette innlegget, for jeg brukte utrolig lang tid på det. Måtte tenke på hva jeg skulle skrive, finne bilder, lage kollasj, sette på tallene osv. Haha, stress...1. Våkne midt på natta, se på klokka, og innse at du fortsatt har tid igjen til å sove.

2. Finne penger i lomma som du hadde glemt at du hadde.

3. Finne et par jeans som sitter perfekt på. (Fant ikke et bra bilde til det punktet...)

4. Ta av seg BHen etter en lang dag. Hahah!!

5. Når du kommer hjem fra skolen og kommer på at du ikke har lekser.

6. Når foreldrene dine sier de er stolte av deg.

7. Gi penger til veldedighet / Hjelpe mennesker som virkelig trenger det ved å gi mat/penger/klær.

8. Få meldig fra noen du virkelig liker.

9. Sove lenge. LOVE IT SO MUCH!! Lol..

10. Høre på favorittsangen din på repeat.

11. Når du har bestilt noe på nettet og pakken endelig kommer i posten.

12. Å være nydusjet og legge seg i rene sengklær.

13. Få en god, lang klem av noen du er glad i.

14. Når du kommer hjem, og hunden din ligger og venter på deg / møter deg i døra med logrende hale.

15. Å ha noe å se frem til. For meg er det USA om 48 dager!! Skal ikke til New York da (tror jeg), men bare tok det bildet.

16. Å le sammen med bestevennen din / familie/ andre du er glad i til du får vondt i ansiktet av å smile og vondt i magen av å le så mye.

Kunne kommet på mange flere, men orket ikke å ha mer enn 16. 

Er du enig i noe av dette? Hva syns DU er den beste følelsen i verden? 

 • Skrevet: 22.04.2014  •  Kl: 17:13  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3

Heihei! Sitter i skrivende stund i godstolen med en Cola Light i hånden. Spiste nettopp middag etter 8 timer på jobb. Begynte så tidlig som 08:00 i dag, og jobbet til 16:00. En helt grei vak,t i og med at den gikk så fort. Hadde jo vært stengt i hele 2 dager (OMG!!!) så regnet med at det ble mye folk. Og ja, det ble det. Hadde også en del nye varer som kom, siden det var ganske utplukket etter påske. Resten av dagen skal jeg bare slappe av i sola, er 18 grader og sol her!! Utrolig kjipt å jobbe i finværet :(I morgen har jeg fri, så da skal jeg en tur til byen og kjøpe litt småting. Tenkte også å ta meg en tur på biltilsynet og få fiksa førerkortet mitt. Siden jeg har fylt 21 kan jeg offisielt få minibuss på førerkortet. Tok jo oppkjøringen for over et år siden via Forsvaret, men kunne ikke få den sivilt før jeg hadde fylt 21. Litt komplisert, men greit å få lappen gratis :-)

Er det fint vær der du bor?

 • Skrevet: 21.04.2014  •  Kl: 23:12  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 3
Instagram er jo ikke akkurat en ny app, men 3 (?) år etter den kom ut er den fortsatt veldig populær. Selv har jeg hatt en Instagram-bruker i snart 3 år. I skrivende stund har jeg lagt ut hele 442 bilder (ikke så mye kanskje?) og har 168 følgere. Hadde satt pris på om flere ville følge meg :-) Heter @helenebug. Her er noen av mine nyeste bilder.
m-EZY6Gj8H
Påskehilsen fra meg og "collien" 
 
myMp6zGjz2
"
ManCrushMonday" Zac Efron, Guds gave til verden!
 
mm16gXmjyF
"ThrowBackThursday" rafting i Kroatia i fjor. Savner det!! 
 
mk3mOsmj-c
Min fantastiske Daniel Wellington-klokke 
 
mCzwScmj57
Hunden som liker vaflerTwins!! Elsker disse solbrillene (fra H&M)<3<3

Legg gjerne igjen hva du heter på Instagram, så kanskje jeg følger deg! :-) 

 • Skrevet: 17.04.2014  •  Kl: 13:48  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Heihei! Startet dagen med en tabata-økt sammen med Anja. For de som ikke vet hva tabata er så har du ca 6 forskjellige øvelser som du gjør 8 ganger hver. Du har 20 sek med full innsats og deretter 10 sekunders pause, og dette gjør du som sagt 8 ganger. Det er helt sinnsykt tungt, og man er stiv i flere dager etterpå. I dag tok jeg 90 graders "wall sit", push ups, sit ups, walking lunges (utfall) med 5 kg i hver hånd, dips og planken. Litt vanskelig å forklare uten bilder, men dere skjønner sikkert hva jeg mener :-)

Siden det er torsdag eller SKJÆRtorsdag for å være nøyaktig tenkte jeg å kjøre en liten "throwback thursday". Pleier som regel å legge ut enten #throwbackthursday eller #flashbackfriday på Instagram (heter helenebug der). Har nemlig funnet det gamle minnekortet mitt til speilreflekskameraet, så tenkte å legge ut noen gamle bilder. Alle bildene jeg fant er fra 2012 forresten.


Søte, lille Astrid lager taco.


Meg på Valentine's Day 2012. HAHHAHAHA...


Astrid og Anja ute i mørket. Søtt :-)


Bøssebærer for Kreftforeningen.


Haha, Akita og meg sommer 2012.


Felix (aww, savner han) og Akita.


Chillern i hengekøya!


Haha, dagens antrekk-fail eller noe?

Hva syns du om bildene?

 • Skrevet: 16.04.2014  •  Kl: 14:10  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Heihei! Jeg og Astrid kom akkurat hjem fra byen. Vi kjørte en snartur til byen for å kjøpe godteri på Europris til å fylle påskeeggene med. Utrolig billig smågodt de har der, 50 kr for 1 kg godteri!! Vi kjøpte over 3 kg godteri til meg og begge søstrene mine. Så nå er vi klar for helligdagene med stengte butikker. Haha!

Skal jobbe i dag (på Spar) fra 16 - 22, og det kommer til å bli sinnsykt travelt. Alle stresshandler jo til påske fordi butikkene er stengt i hele 2 DAGER... KRISE! I tillegg får vi jo varer på onsdag, så det blir vel nok å gjøre utover kvelden :-) Andre som har hamstret inn godteri til påske?