hits
 • Skrevet: 12.06.2014  •  Kl: 12:22  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 2

Heihei! Har akkurat dusjet etter en herlig styrkeøkt, og nå venter jeg på at noen rundstykker skal bli ferdigstekte. I dag jobber jeg fra 14-22, og det blir nok siste vakta mi på 5 uker eller noe. Er litt usikker på om jeg skal jobbe på mandag, men håper jeg slipper i og med at jeg må pakke ferdig osv. Kommer hjem fra USA 24. juli, så regner med at jeg skal jobbe i et par uker før jeg begynner på skole. Grugleder meg veldig til 20. juli, for da får jeg vite hva jeg kommer inn på. HÅPER det blir markedsføring og ledelse i Ålesund. Krysser både fingre og tær!

Men over til noe annet. Forrige uke bestilte jeg noen produkter fra BliVakker.no, og i går kom de endelig i posten. Når det kommer til hvilken shampoo og balsam jeg bruker, så har jeg brukt så sinnsykt mye forskjellig. Før har jeg gått etter en shampoo som lukter godt.. haha! Men nå har jeg litt slitt hår, så jeg tenkte det var på tide å prøve en skikkelig en. Har brukt en rosa en fra Bed Head i noen måneder, men jeg syns ikke den hjalp noe på håret mitt. Siden jeg har hørt så mye bra om Biosilk-produktene, måtte jeg bare prøve noe fra det merket.


Litt dårlig fokus her, men bestilte disse tre produktene. Den lille balsamen bestilte jeg fordi den kostet bare 33, og jeg tenkte jeg skulle teste ut litt forskjellige typer.


Silver Lights Shampoo. Det er en sølvshampoo for de som vil ha håret sitt kaldere, og mindre rødskjær. Shampooen er seriøst KNALL-LILLA. Ble nesten litt redd, haha. Men den funker utrolig bra! Og den lukter kjempegodt også.


Color Therapy Conditioner. Denne er for de som har farget håret sitt, og vil at fargen skal holde seg. I tillegg tilfører balsamen fuktighet og reparerer skadet hår. Denne lukter også heaven.

Produktene har jeg kjøpt selv som tidligere nevnt, så de er ikke sponset.  

Har du prøvd Biosilk-serien? Hvilken shampoo og balsam bruker du?

 • Skrevet: 10.06.2014  •  Kl: 17:59  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 3

De fleste som har iPhone med den nyeste oppdateringen vet sikkert at etter at iOS7 kom, har bakgrunnen på telefonen blitt skikkelig rar. Både på låst skjerm og hjem skjerm er bildet zoomet inn, og man får ikke med hele bildet. Syns det var sykt irriterende før, men nå har jeg funnet en app som fikser dette problemet. Appen heter "Wallax", og den kan dere finne i AppStore både for iPhone og iPad. Den koster 7 kr (hvis jeg husker riktig), men det er verdt å betale for den!

Denne bakgrunnen har jeg akkurat nå, både på iPhonen og iPaden min. Lagde den faktisk i dag. Pleier å ha litt forskjellig inspirasjon + kjekke gutter (lol) osv. Fant de fleste bildene i WeHeartIt, bortsett fra to som jeg har tatt selv. Lagde kollasjen i pixlr.com som alltid.


Har du prøvd Wallax?

Hva syns du om bakgrunnen? Hva har du som bakgrunn?

 • Skrevet: 04.06.2014  •  Kl: 17:47  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 4

Siden jeg ikke hadde så mye å blogge om at the moment, tenkte jeg å skrive litt om mine favorittserier. Tror ikke det finnes en serie jeg ikke har sett. Okay, kanskje en liten overdrivelse, men jeg har sett utrolig mange serier takket være Netflix og Viaplay. Orker ikke å ha noen rekkefølge på seriene etter hva jeg liker best, så jeg bare rangerer de i tilfeldig rekkefølge :-)


The Big Bang Theory. Jeg vet jeg sa jeg ikke skulle rangere seriene, men dette MÅ være min største favoritt. Serien har alt. Humor, drama, kjærlighet, bromances, "gal pals" osv. Serien handler om 3 fysikere og en ingeniør som er bestevenner og litt outsiders fra den virkelige verden. De elsker ting som Star Wars, Star Trek, alt av science fiction, tegneserier av Batman, Superman etc. og mye annet som du ville kalt "nerdy". I første episode av første sesong flytter en jente ved navn Penny inn i leiligheten rett over gangen fra der Sheldon og Leonard bor. Serien viser livene til de fire nerdene og hvordan "the hot girl next door" blir deres beste venn og hvordan begge parter har en innflytelse på livene til den andre. Jeg vet jeg er veldig dårlig til å forklare, men ja. Serien er nå snart ferdig med sin syvende sesong, og den er mer populær enn noen sinne. TBBT har forresten blitt fornyet igjen, og de skal lage 3 sesonger til!! Denne serien anbefales på det sterkeste!!!


2 Broke Girls. Denne serien begynte jeg å se på i desember i fjor, og det var egentlig helt random. Kjedet meg på transporten (i Forsvaret :-P) også bare begynte jeg å se på denne serien. Elsket den seriøst fra første scene. Det var HELT min humor, sykt på kanten, men litt diskrét. Serien handler om Max, en jente i 20-årene som har hatt et ganske tøft liv med en dårlig mor og en far hun aldri har møtt. Hun har alltid hatt dårlig råd hele livet, og jobber på en restaurant i Williamsburg, Brooklyn. En dag ansetter sjefen på restauranten en ny jente ved navn Caroline. Hun er en tidligere "rikmannsdatter" fra Manhattan, og faren hennes har nettopp svindlet en haug med folk og havnet i fengsel. Som konsekvenser av farens svindel mister hun nesten alt hun eier, og må flytte til Williamsburg der ingen av de gamle, rike vennene hennes finner henne. Hun blir kjent med Max, og ender opp med å måtte flytte inn hos henne hvis hun ikke vil bo på gata. Caroline må nå venne seg til å være "fattig", og finne seg i at hun ikke har råd til de tingene hun er vant til. Sammen blir de en superduo både på jobb og fritiden. Max lærer Caroline hvordan hun takler livet som "fattig" og Caroline lærer Max og sette mer pris på livet, og de små tingene som er verdt å smile for. Serien er en av mine største favoritter, den er sykt morsom og skuffer aldri. 2 Broke Girls har akkurat blitt fornyet, og kommer ut med sesong 4 til høsten. CAN'T WAIT! Anbefaler dere å se denne serien, utrolig søt :-)


Pretty Little Liars. Dette er en veldig spennende dramaserie som jeg har sett på i snart 4 år nå. Begynte smått å se på den mens jeg var utvekslingsstudent i USA, og jeg syns den var utrolig bra. Serien handler om en jentejeng på 5 som har en liten jentekveld på en låve. I løpet av natten forsvinner Alison, "lederen" av gjengen, og de fire andre jentene finner henne ikke noe sted. Et år senere får de beskjed om at Alison er funnet død. Det året Alison var forsvunnet gled de fire andre jentene i gjengen mer og mer fra hverandre, og de snakket nesten ikke sammen lengere. Man kan på en måte si at Alison var "limet" som holdt de sammen. I begravelsen møtes alle fire igjen, og da de står og snakker sammen etter begravelsen får alle en anonym melding helt samtidig. På meldingen står det: "I'm still here, bitches. And I know everything. - A". Dette får jentene til å lure på om Alison faktisk er død eller om det er noen andre som vil dem noe vondt. Og det er det. I løpet av serien får de haugevis med anonyme meldinger fra "-A", og i meldingene står det hemmeligheter som kun Alison visste. Serien er utrolig spennende, og jeg anbefaler alle å se den! Akkurat nå holder de på å filme sin femte sesong. Gleder meg til første episode (av sesong 5) kommer ut om bare en uke!


How I Met Your Mother. (De tre øverste bildene). Synd det er ferdig for det var virkelig en fantastisk serie. Har du ikke sett den må du se den NÅ. Anbefales! Modern Family. (De tre midterste bildene). Endelig en komedie som ikke har laugh track i bakgrunnen. Haha! Har fulgt med på alle fem sesongene, og krysser fingrene for at det kommer flere sesonger. Er virkelig en morsom serie. Handler om en litt uvanlig familie kan man si. Skuespillerne er helt fantastiske! The Goldbergs. (De tre nederste bildene). Denne serien begynte jeg å se på for to uker siden. Han som har laget serien heter Adam F. Goldberg, og den er basert på hans familie fra 80-tallet. Digger virkelig antrekkene, og jeg føler at jeg lærer mer om 80-tallet av å se på denne serien. Det er en kjempemorsom serie, med mange flinke skuespillere.

The Office. (De tre øverste bildene). En av de morsomste seriene som noen gang er laget. ELSKER virkelig karakteren til Steve Carrell (Michael Scott). Steve er virkelig et geni! New Girl. (De tre midterste bildene). New Girl handler om en jente som heter Jess som flytter inn hos 3 ukjente menn i et bofellesskap. Veldig morsomme karakterer, spesielt Nick og Jess. Brille. (De tre nederste bildene). Haha, dette er jo et slags kunnskapsprogram som går på TV Norge hvor Harald Eia er programleder. Bård Tufte Johansen er fast deltager, og ellers kommer det tre nye komikere (eller andre morsomme personer) hver uke. Dere bør virkelig se det, ler meg skakk hver episode. Lol.

Liker du noen av disse seriene? Har du noen serier å anbefale?

 • Skrevet: 10.05.2014  •  Kl: 22:36  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 2

Regner med jeg ikke er den eneste som kan sitte i timesvis å se på morsomme YouTube-videoer? Følger en del folk på YouTube, så jeg tenkte å legge ut noen av favorittvideoene mine. Linker forresten til brukerne som har laget videoene. Bare trykk på navnet, så kommer dere til brukeren :-) ENJOY!

Jenna Marbles. Har fulgt Jenna i et par år nå tror jeg. Hun legger ut ny video hver onsdag/torsdag, og videoene hennes er alltid like geniale. Hun er ikke redd for å være seg selv, for å si det sånn! Her er noen av hennes beste videoer etter min mening:

 

 


Merrell Twins. 2 enegedde tvillinger, Veronica og Vanessa. Utrolig søte jenter som legger ut videoer av utfordringer, svar på spørsmål, sketsjer og musikkvideoer. De er utrolig flinke til å synge begge to. Her er noen av deres beste videoer:Nash Grier
. En av mine favorittbrukere både på Vine og YouTube. Nash er veldig kjekk og har verdens fineste, blå øyne. Synd han er 97er. WTF liksom? Han ser jo ut som han er 93er eller noe. Lol. Anyways, han har utrolig morsomme vines og videoer på YouTube, so check him out!


Cameron Dallas. Også en av mine favoritter på Vine. Utrolig kjekk, smelter helt når jeg ser han. Hahaha!! Her er 3 av hans beste videoer:


Sorry for at det ikke er mellomrom mellom de to siste. men det gikk ikke an å fikse uansett hvor mange mellomrom jeg tok i innlegget..... Ikke så viktig for dere kanskje, men jeg syns det ser rotete ut og det irriterer meg noe sykt akkurat nå. Haha! Det å legge ut mange YouTube-videoer i et innlegg var ikke lett altså. Så ja, håper dere liker de videoene jeg fikk med. Åhh nå blir det ikke mellomrom i teksten heller. Lol... annoying!
Har du noen YouTube-brukere å anbefale meg?
 • Skrevet: 28.04.2014  •  Kl: 18:31  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 6

Heihei! I dag tenkte jeg å anbefale verdens beste krølltang til dere. Har blitt litt mange anbefalninger i det siste, men har ikke allverden å blogge om når jeg bare jobber hele dagene, og når jeg kommer hjem trener jeg eller slapper av, så det er vel ikke så veldig interessant. Kjøpte denne krølltangen for et par måneder siden på Elkjøp. Hadde hatt lyst på den ganske lenge, men var litt usikker på om jeg skulle kjøpe den, siden den koster 1299,- og det er ganske mye for en krølltang. Men etter å ha lest hvor bra den er bestemte jeg meg for å slå til. Slik ser den ut:
 


Den er veldig enkel å bruke. Den har 3 funksjoner, så man kan lage 3 forskjellige typer krøller. Korketrekkere, vanlige krøller eller bare bølger. Det tar kanskje 10-15 minutt å krølle hele håret mitt, og jeg har veldig langt, men litt tynt hår. Det tar jo ca like lang tid som en vanlig krølltang, men siden krølltangen på en måte krøller håret ditt for deg, er det ikke så mye arbeid, og resultatet blir bedre. Her er en video som viser hvordan den brukes:

Har brukt den en del ganger, men siden det tar 15 minutter (noe jeg ikke har om morgenen), så bruker jeg den kun hvis jeg skal ut, hvis jeg skal i bursdag eller lignende. Krøllene holder også veldig lenge, her er krøllene mine etter jeg har hatt dem i 24 timer:

j395Rumj5-
Litt ujevnt, men ganske fine bølger. Jeg tok på funksjon 8 som er den som tar kortest tid, og som lager bølger og ikke krøller.


Har du prøvd Curl Secret by BaByliss før?

 • Skrevet: 27.04.2014  •  Kl: 20:49  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 2

Hei! Trodde virkelig at jeg hadde blogget i går. Begynte på et innlegg som tok veldig lang tid, også lagret jeg det i utkast, og glemte å publisere det. Lol? Kom nettopp hjem fra morfar, jeg og mamma var der for å se Moldekamp. Resultatet ble 1-3 til Sandnes Ulf. Må si jeg er fornøyd med 3 poeng, selv om det ikke er den beste kampen jeg har sett. Ellers i dag har jeg vært ute og nytt finværet. Kjørte båt sammen med pappa og Akita for å besøke bestemor. Alltid like koselig! Tenkte jeg skulle anbefale en serie som jeg liker veldig godt. Mange av dere har sikkert sett den allerede, den kom jo ut for over et år siden :-)

The Carrie Diaries er en serie som handler om Carrie fra Sex and the City da hun var ca 16 år. Serien handler altså om Carries liv på 80-tallet, og hvordan hun hadde det på high school osv før hun flyttet til New York City. Alle som digger SATC like mye som meg (har sett alle 6 sesongene mange ganger... hehhh) er vel like redd for at denne nye serien skal "ødelegge" hele SATC-serien, men til min overraskelse ble jeg faktisk imponert over serien, og jeg har blitt fast seer. Anbefaler derfor alle de som liker Sex and the City til å begynne å se på denne serien, virkelig en herlig serie!


Austin Butler (tidenes hunk) spiller Sebastian i serien, og det gjør virkelig serien enda bedre ;-))

Har du sett The Carrie Diaries eller Sex and the City før?

 • Skrevet: 15.11.2012  •  Kl: 19:14  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 10


Haha, dårlig kvalitet siden jeg kuttet det ut av et annet bilde. 

Fikk dette iPhonedekselet i posten i dag. Det er sponset av caseapp.no, og jeg er utrolig fornøyd med det. Her om dagen fant jeg fram et fint aztec-mønster på nettet, og lagde et deksel av det. Anbefaler dere å ta en titt på nettsiden deres. Du kan designe dine egne iPhonedeksel til 249 kroner, og kvaliteten er kjempebra. Det sto på siden da jeg lastet opp dette bildet at oppløsningen ikke var så bra, men jeg ble faktisk positivt overrasket. For å designe ditt eget iPhone 4/4S-deksel trykk HER. For å designe iPhone 5-deksel trykk HER.

Hva syns dere om dekselet?

                                                                                                                                                        //sponset produkt 

 • Skrevet: 09.10.2012  •  Kl: 11:02  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 6

5. PartnersDenne serien begynte jeg å se på for 2-3 uker siden, og den er helt ny. Det er en såkalt "sitcom", en humorserie der alt foregår på få plasser og har veldig få karakterer som vi blir kjent med. Det er altså en av de seriene med den irriterende "laugh track"-en eller bakgrunnslatteren som vi alle kjenner til. Men når man liker en serie legger man ikke merke til latteren faktisk. Serien handler om Joe og Louis, som er partnere i sitt eget arktiektfirma, og om deres kjærester Ali og Wyatt. Joe og Ali er forlovet, mens Louis er den søte homofile bestevennen til Joe. Louis er sammen med Wyatt. Serien heter Partners fordi Joe og Louis er partnere i et firma, mens Joe og Ali, og Louis og Wyatt er livs(?)partnere (lol?). Det handler altså om partnerskapene til alle hvis dere skjønner.

4. Baby DaddyBaby Daddy er en forholdsvis ny humorserie som hadde premiere i juni i år, men allerede noen få mnd etterpå ble det bestemt at de også skulle lage sesong 2. Jeg har faktisk ikke lagt merke til om serien har laugh track eller ikke ... haha. Men jeg tror den har det! Uansett. Serien handler om Ben Wheeler som i første episode får en baby ved navn Emma levert på døra sammen med en lapp der det står at han er far til babyen, men moren (som har skrevet lappen) har stukket av fordi hun ikke vil ta på seg ansvaret som kommer med en baby. Ben er ikke klar for ansvaret han heller, i og med at han fortsatt er litt barnslig, og han er en av de som elsker å ta seg noen drinker på byen etterfulgt av en one night stand. Ved hjelp av broren Danny, og vennene Tucker og Riley skal han prøve å oppdra Emma så godt han kan. Serien er utrolig bra, anbefales!

3. Modern FamilyDenne serien har jo pågått i noen år nå, sesong 4 har allerede hatt premiere i USA, og jeg var rask å streame den første episoden online da den kom ut for å si det sånn. Regner med at ihvertfall noen av dere kjenner til serien, men det er en humorserie (uten laughtrack. Haha!) som handler om 3 familier (som på en måte er 1 familie siden de alle er i slekt) og deres (u)normale liv. I serien blir vi kjent med Phil og Claire og deres 3 barn Haley, Alex og Luke, Mitchell og Cameron og deres adoptivdatter Lily, Jay (faren til Claire og Mitchell) og hans Colombianske kjæreste Gloria og hennes sønn Manny. Jeg elsker virkelig alle karakterene, serien er helt genial. Håper det blir MANGE sesonger, cause Modern Family is kicking butt!!!

2. One Tree HillJeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne når jeg skal beskrive denne serien. Serien hadde for første gang premiere for over 9 år siden, sykt! I og med at jeg bare var 10 år da OTH hadde premiere begynte jeg naturligvis ikke å se på den med en gang. Begynte vel å se på serien i 2007-2008, og ble hektet fra første episode. Det høres kanskje klisjé ut, men denne serien har gitt meg så mye. Jeg har lært utrolig mye av serien, og karakterene er bare så ekte, og de er spilt av kjempeflinke skuespillere. One Tree Hill kommer nok alltid til å være en av mine favorittserier selv om de ikke lager nye episoder lengere. Etter 9 år, 9 sesonger og 187 episoder avsluttet de serien, på en utrolig fin måte. Serien handler om halvbrødrene Lucas og Nathan og deres venner Brooke, Haley og Peyton, og vi blir igjennom 9 sesonger kjent med hver enkelt person, og deres liv som en amerikansk tenåring. De første 4 sesongene er fra high school, mens i sesong 5 hopper de 4 år frem i tid til etter college, og de 5 siste sesongene handler om deres voksne liv. Lucas og Peyton er dessverre ikke med i sesong 7, 8 og 9 (Bortsett fra en episode i sesong 9 hvor Lucas var med<3) Nå føler jeg at jeg har skrevet nok om OTH. Hvis dere er nysgjerrige på å vite mer om serien kan dere lese mer om hva den handler om på Wikipedia også kan dere se episodene på f.eks watchseries.eu. Anbefales på det sterkeste!!

1. Pretty Little LiarsDenne serien har jeg sett på siden 2010, og den har etter hvert blitt min favoritt TV-serie. De som enda ikke har sett serien (etter alle mine PLL-innlegg... haha!!) bør begynne å se den NÅ. I den første episoden blir vi kjent med de 5 hovedpersonene i serien, Aria, Hanna, Spencer, Emily og Alison. Disse 5 jentene er de populære jentene på skolen, og de blir "ledet" av queen B, Alison. Alison er kjent for å si det hun mener, og kan til tider oppfattes som frekk. I første episode får vi se at de 5 jentene sitter i en låve og drikker mens de forteller historier til hverandre. Etter hvert sovner alle sammen, og da alle våkner er Alison forsvunnet. Et år senere blir hun funnet drept, og Aria, Hanna, Spencer og Emily blir gjenforent. (De mistet kontakten etter at Ali forsvant). Etter begravelsen mottar de 4 jentene den samme SMSen fra en anonym person som går under navnet -A. I hele serien fortsetter A å true og torturere jentene, han/hun prøver å ødelegge forholdet jentene har til familie, venner og eventuelle kjærester. A vet til og med hemmeligheter som jentene bare har fortalt Alison, noe som får dem til å tro at hun fortsatt lever. Etter hvert får man flere og flere hint til hvem A er, og nå (i sesong 3) har vi fått vite 2 personer som er en del av "The A-team". Serien er på en måte et mysterium, drama og humor på samme tid, noe jeg elsker. Nå er det forresten bare 2 uker til sesong 3 begynner på igjen, woohoo :D haha! 

Ser dere på noen av disse seriene? 

 • Skrevet: 07.10.2012  •  Kl: 17:44  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 3


Hahaha, lo meg ihjel første gangen jeg så denne videoen. Det er selvfølgelig bare tull det de synger om, men det er fortsatt sykt bra! For dere som ikke vet hva "Nice guys finish last" betyr, så er det et amerikansk uttrykk som betyr at det er ikke vits å være snill mot jenter og gi de komplimenter osv (altså det er ikke vits i å være en 'nice guy'), de kommer alltid til å gå etter bad boys. Hahah! Anbefaler dere å subscribe på nigahiga og kevjumba sine YouTube channels for flere morsomme videoer.

Hva syns dere om musikkvideoen?

 • Skrevet: 12.09.2012  •  Kl: 19:31  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 13

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og slapper av etter en lang dag på jobb mens jeg ser på "How Do I Look?". Føler ikke for å vise meg på bloggen i dag, så jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en YouTube-channel jeg har begynt å følge. Så et par videoer fra denne YouTube-channelen på krisssy.blogg.no for noen dager siden, og jeg elsker virkelig videoene. De legger ut mange hårvideoer og sminkevideoer, og Lauren Conrad (et av mitt største stilikon) er i mange av videoene.De to øverste flettene (french barid og fishtail braid) kan jeg fra før, men er ikke så veldig god på de. Det er liksom så vanskelig å flette seg selv. Disse er noen av de få videoene jeg faktisk forsto! Det er jo mange videoer som viser en french braid f.eks, men disse videoene forklarer ikke like bra som beautydept. 

Følger dere Beautydept på YouTube? Hvilken video likte dere best?

 • Skrevet: 04.09.2012  •  Kl: 18:57  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 7

Hei! Haha, er fullt klar over at jeg ikke har lagt ut anbefalning enda, så det er vel på tide. Skulle gjøre det for en uke siden, men jeg glemte det HELT. Håper det går bra at den kommer nå. (Hvis ikke... too bad :)) Den kommer ihvertfall nå!


Vinneren av blogganbefalningen er ihvertfall MYRUBYGOODIS! Gratulerer! Denne bloggen er jeg innom ganske ofte, og den er etter min mening over gjennomsnittet bra. Hun oppdaterer så og si hver dag, og hun har med store, fine bilder i hvert innlegg. Blir faktisk ganske inspirert av denne bloggen. Det eneste jeg ikke liker er skrifttypen i innleggene, har aldri likt den skrifttypen, haha :p Men ellers er både designet og headeren veldig fint! Anbefaler dere å ta en titt innom denne bloggen :-)

Leser du denne bloggen?


Er kanskje litt dumt å ta opp dette i et blogganbefalnings-innlegg, men jeg har ikke lyst å lage et eget innlegg om det, i og med at man får lese om det over alt på nettet, men jeg føler likevel at jeg må ta det opp i et lite avsnitt. Uansett, fikk nettopp høre at Sigrid Schjetne har blitt funnet død etter å ha vært savnet i 1 måned. Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om dette en gang, for det er så sykt at noen kan kidnappe en ung jente, og drepe henne. Verden er bare syk noen ganger. Akkurat nå tenker jeg på familie og venner av Sigrid, selv om det er en lettelse å endelig få vite hva som har skjedd med henne, er det jo selvsagt utrolig trist å finne henne død. Sender varme tanker til alle pårørende, Norge sørger sammen med dere! Hvil i fred, Sigrid <3

 • Skrevet: 28.08.2012  •  Kl: 20:03  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 5

Heihei!! Dette har ikke vært en særlig innholdsrik dag. Jeg kjenner jeg begynner og bli syk, så jeg har levd på Doc og paracet (og krutonger med ranch dressing som dip da... haha!). Har også problemer med minnekortet, det er over 2 år gammelt og ødelagt, og Macen finner det ikke, så jeg får ikke tak i bildene mine. Jaja. Må vel skaffe meg et nytt et da. Uansett, over til noe annet. I morgen er det siste episode av Pretty Little Liars før en 2 måneders pause. Er vel halvveis i sesong 3 nå tror jeg. Gleder meg helt sykt til morgendagens episode!! Eller PLL kommer ut på tirsdager i USA, men man kan laste ned eller se det online på onsdager i Norge pga tidsforskjellen.


SPENNENDEEEE!!!

De som ikke ser på Pretty Little Liars bør virkelig begynne å se på det! :-)

Ser du på Pretty Little Liars?

 • Skrevet: 25.08.2012  •  Kl: 12:55  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 8

Heihei folk! Da har jeg jobbet i 4 timer allerede (sto opp 07:30, OMG LIZZM haha), og slapper nå av hjemme fram til 15:30. Sitter her og spiser nudler og drikker Pepsi Max mens jeg ser på Disney Channel. Hehe, koselig! ANYWAYS. Da tenkte jeg å ha en blogganbefalning, har ikke hatt det på sikkert 2 år! Bare legg igjen bloggadressene deres, så skal jeg anbefale bloggen jeg liker best.Noen som vil bli anbefalt? Vinneren vil få et eget innlegg med en anbefalning! Jeg kårer vinneren på mandag.

 • Skrevet: 23.08.2012  •  Kl: 22:41  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 6Hahhahhhahahahhaha jeg ler meg i hjel av cirka ALLE videoene hennes. Hun har tidenes søteste hunder, og hun lager de morsomste videoene. Den øverste videoen har forresten snart 45 millioner hits. SYKT! Anbefaler dere å sjekke ut (og subscribe!!) flere av videoene hennes på YouTube. Brukernavnet hennes er "jennamarbles" :-)

Har du sett videoene hennes før? Har du noen YouTube-videoer å anbefale?

 • Skrevet: 12.07.2012  •  Kl: 21:07  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 3

I det siste har jeg begynt å se på en ny serie som heter "The Secret Circle". Den handler om 6 hekser (4 jenter og 2 gutter) og livet deres med magiske krefter. Høres litt barnslig ut siden det er overnaturlig, men det er ikke barnslig. Haha. Ligner litt på The Vampire Diaries, Supernatural, Teen Wolf og lignende serier. Serien har dessverre kun en sesong, fordi The CW avlyste hele serien pga mangel på penger eller noe. Kjipt! Anyways, her er et klipp fra serien:Anbefaler dere å begynne å se denne serien!

Har du sett The Secret Circle før?

 • Skrevet: 02.06.2012  •  Kl: 12:55  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 5

Åh, gleder meg så sykt til tirsdag! På mandag kommer første episode av sesong 3 av PLL ut i USA, noe som betyr at jeg kan se den på tirsdag på nettet. Dere som lurer på hvor jeg ser amerikanske serier på nett, her har dere to fantastiske streaming-nettsider: watch-series.com og tubeplus.me. 


Sneak peek!

Alle som ikke har sett Pretty Little Liars bør sjekke det ut på enten watch-series.com eller tubeplus.me. Tidenes beste TV-serie! Serien er forresten basert på en serie bøker med samme navn. Har ikke lest de selv, men har hørt at de er bra, så dere kan jo sjekke ut de også. BUT MOST IMPORTANTLY: PLL -> CHECK IT OUT!!!

Ser du på Pretty Little Liars? 

 • Skrevet: 30.05.2012  •  Kl: 17:17  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 3

Denne boka anbefaler jeg dere å lese. Er faktisk mest bilder og intervjuer, men også litt tekst. Har ikke lest hele enda, men jeg digger den allerede. Veldig inspirerende bok! Handler om personer som har gjort inntrykk på Mary-Kate og Ashley Olsen både som designere og som skuespillere. Kjempemange fine bilder!! Boka kostet vel i underkant av 200 kroner, og jeg kjøpte den på adlibris.com/no.


Ashley (fremsiden av boka)


Mary-Kate (baksiden av boka)


Haha, utrolig fint bilde om jeg skulle sagt det selv!


Har fått nytt deksel fra lutch.no! IKKE sponset, nei. Elsker det <3<3


Tok nærbilde av dekselet med sen lukkertid eller hva det heter.

Har du lest boka? Likte du dekselet?

 • Skrevet: 19.04.2012  •  Kl: 14:38  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 3

Heyhey! Har en liten filmanbefalning til dere. Husker dere Olsen-tvillingene, Mary-Kate & Ashley? De var blant annet med i Full House (eller Under Samme Tak på norsk) og So Little Time, og de har vært i rampelyset siden de var 9 måneder gamle. Filmen heter ihvertfall New York Minute, og den er fra 2004, så siden MK og Ashley snart fyller 26 år, så var de vel rundt 18 år gamle da filmen ble laget. Filmen handler om to heeelt forskjellige tvillinger (altså de er like utseendemessig, men har to HELT forskjellige personligheter). Mary-Kate sin karakter (Roxy) er skikkelig "bad girl" og en slags etterforsker driver å leter etter henne. Ashley sin karakter (Jane) er skikkelig girly girl og utrolig sofistikert. Hun skal holde en tale slik at hun kan få stipend for å gå på Oxford i London. Tvillingsøstrene må tilbringe dagen i New York sammen, og alt som kan gå galt, går galt! Haha, vanskelig å forklare, men her er traileren.


Utrolig morsom film, anbefales!


Er det bare jeg som syns det er sykt at de er toeggede? De er forresten "mirror twins" sånn at MK er venstrehendt, og Ashley er høyrehendt. Kult!

Hvis jeg skulle gitt den et terningkast måtte det ha blitt 5! Haha :-)

Har du sett New York Minute før?

 • Skrevet: 24.02.2012  •  Kl: 14:54  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 12

Hei! Alle som har iPhone, og ikke har lastet ned appen Instagram bør virkelig gjøre det. For dere som ikke vet hva det er så er det en foto-app hvor du kan ta bilder eller redigere bilder, og du vil få bilder med mange forskjellige effekter. Her er noen av bildene jeg har tatt med min iPhone!Hvis dere vil følge meg på Instagram heter jeg: helenebug :-)

Har du Instagram? Hvis du har: Hva heter du på Instagram?

 • Skrevet: 10.01.2012  •  Kl: 21:13  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 5

På Anja sin blogg leste jeg et innlegg hvor hun hadde brukt et kjempebra redigeringsprogram som heter pixlr. Redigeringsprogrammet kan man finne på nettet, så hvis du skal prøve det trenger du ikke å laste ned noe. Her om dagen tok jeg 3 bilder og redigerte det på 3 forskjellige måter. Syns faktisk det ble ganske kult.Bildene er redigert her. Spørsmålsrunden er forresten avsluttet og jeg skal spille inn en videoblogg (Å DÆVEN!!!) med svar i morgen. Awkward!

Hvilket likte du best? 

 • Skrevet: 30.12.2011  •  Kl: 16:00  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 10

Har akkurat sett ferdig en film som heter Cyberbully. Filmen handler om ei jente ved navn Taylor og hvordan folk gradvis starter å mobbe henne på internett. Skal ikke fortelle så mye om filmen i tilfelle dere vil se den, men den er kjempebra! Filmen hadde mange triste scener kan man si. Mobbing (og nettmobbing) kan ødelegge liv!!


Screenshot.

Har du sett denne filmen før?

 • Skrevet: 19.12.2011  •  Kl: 15:42  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 3

Coolstuff.no har noen sykt kule ting. Det er helt sykt hva de finner på. Jeg må virkelig si at mange av disse tingene er geniale julegaver. Skal ikke nekte på at jeg ønsker meg enkelte av disse tingene. Bare gå inn på coolstuff.no og se om du finner noe fint. Det er jeg sikker på at du gjør, bare se her:Her finner dere både kamerastativ, ledningssamler, knivstativ, ring-flaskeåpner, flaskeåpner som teller hvor mange øl du har åpnet, polaroidkamera og hansker som funker på touch-skjerm. HERLIG!

Ønsker meg spesielt hanskene siden jeg har iPhone, og jeg sliter med å skrive meldinger i kulden. Er jo ikke mulig med votter vet du.

Hva likte du best?

 • Skrevet: 15.12.2011  •  Kl: 13:50  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 2

Først og fremst vet jeg at jeg ikke har blogget på typ en uke, men jeg har vært i Dublin på klassetur også har jeg vedig mye lekser for tiden. Så ja, det var vel dagens unnskyldning.

For noen dager siden bestilte jeg meg et deskel til min kjære nye iPhone fra iphoneskin.no. Mens jeg var i Dublin kom det i posten, og jeg begynte å bruke det med en gang. Er kjempefornøyd, for dekselet er faktisk ganske fint. Dekslene fra iPhoneskin er laget av ekte tre, og de ser faktisk ganske bra ut. Har ikke sett mange deksel til iPhone (og andre telefoner) som ser fine ut, men disse skiller seg faktsik ut.

Valnøtt-farge. Samme som jeg har.


Alle variantene.Hvilket deksel likte du best?

 • Skrevet: 06.10.2011  •  Kl: 19:37  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 5


For ca en uke siden skaffet jeg meg Tumblr, et nettsamfunn som er på en måte som Twitter og blogg sammen. Det er herlig å bare poste noe som du gjør på blogg, bare at det ikke trenger å være like langt. Du kan liksom bare poste et bilde fra We Heart It eller noe. Du kan også legge inn episoder av f.eks Frustrerte Fruer eller musikk fra YouTube. 


Hahahaha, herregud. Pent.

http://helenebb93.tumblr.com/ - Min tumblr. Du kan også følge andre der, slik du kan på Twitter.


 Har du Tumblr?

 • Skrevet: 04.10.2011  •  Kl: 14:34  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 4


Personlig har jeg et hår som blir veldig lett flokete. Dette er helt sykt irriterende, for det gjør jo veldig vondt å børste håret. Jeg bruker selvfølgelig shampoo og balsam. En til to ganger i uken bruker jeg også en hårkur fra Lee Stafford. MEN så fins det en mirakelkur for folk med litt flokete hår, nemlig balsamspray!


Den gule til venstre brukte jeg da jeg var mindre, og den har vi faktisk hjemme enda. Haha! Men den funker fjell da. Den til høyre bruker jeg nå. Har nettopp begynt å bruke den, så jeg vet ikke helt hva jeg syns. Den lukter godt da, det vet jeg.


Disse hadde vertssøsteren min i USA. Jeg brukte de av og til og de funket faktisk bra de også. Uansett om det står "kids" på dem har de samme effekt.

Så hvis du sliter med floker i håret bør du prøve en eller annen balsamspray.

Ja, nå må jeg ta outfitbilder til Anjabugge.blogg.no, hun maser så sinnsykt!!! "Helene, kjapp d no da. Kom igjen d e så flaut når mamma ser på!" LOOOOL

Bruker du balsamspray?

 • Skrevet: 22.07.2010  •  Kl: 00:53  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 11
Overskriften er tittelen på en film jeg og søskenbarnet mitt, Daniel, nettopp så. Filmen er fra 2007, og er den tredje filmen basert på Richard Mathesons roman fra 1954. Will Smith spiller hovedrollen, som er en mann ved navn Robert Neville. Robert er muligens jordens eneste overlevende menneske etter et virus som har drept milliarder av mennesker. Han arbeider med en kur, men blir stadig jaget av mennesker som har blitt drept av viruset (og har blitt til zombier).

Jeg anbefaler virkelig å se denne filmen. I begynnelsen skjønte jeg ikke så mye av handlingen, men den blir mer forståelig etter hvert. Filmen er egentlig ikke så veldig "skummel", den er egentlig mest trist. (Men samtidig veldig bra!)


Terningkast: 5

Har du sett "I am legend"?
Stikkord:
 • Skrevet: 23.06.2010  •  Kl: 18:28  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 5
Ja, Canon EOS 1000D er speilreflekskameraet mitt. Nå skal jeg skrive et lite innlegg, hvor jeg skal skrive litt generell informasjon om kameraet, også skal jeg skrive min mening om det. Ingen har bedt meg om å skrive dette, men jeg tenkte kanskje hvis noen vurderer å kjøpe speilreflekskamera, kunne jeg gi dere en slags "vurdering" av mitt kamera.INFORMASJON

Pris: 2995,- (Vet ikke om det koster det nå lenger)

Tilbehør: Snor til å ha rundt halsen mens du tar bilder, linsebeskyttelse, ladeledning, batteri, overføringskabel og noe annet som jeg ikke har brukt enda. Haha!

Minnekort: Det må du kjøpe. En ting som er veldig viktig her er at du har et kraftig minnekort med skikkelig kvalitet, hvis ikke får du ikke skikkelig utbytte av kameraet, og med det mener jeg: du kan f. eks ikke ta 3 bilder i sekundet.

Megapiksler: 10,10

Videoopptak: Du har ikke mulighet for å filme med dette kameraet.

Selvutløser: Det er selvfølgelig selvutløser på kameraet, hvis ikke hadde jeg dødd. Haha, neida!

Vekt: 450 gramMIN MENING OM KAMERAET

Før jeg kjøpte dette spurte jeg Kristina (http://www.kristinaatk.blogg.no) om hun anbefalte meg å kjøpe kameraet, og det gjorde hun. En mann på Elkjøp som hjalp meg, sa at jeg heller burde kjøpe et kamera fra "Olympus", men siden jeg allerede hadde bestemt meg ble det ikke aktuelt.

Når det kommer til kameraet er jeg 100 % fornøyd med det. Det tar skarpe og klare bilder, og har mange fine funksjoner. Du kan ta "Close Up", "Landscape", "Portrait", "Sports" osv. Hvis du bruker "Sports" kan du ta veldig mange bilder etter hverandre, og de blir av bra kvalitet. Jeg kunne rett og slett ikke tenkt meg et annet speilreflekskamera, fordi det jeg har er både billig og veldig bra. Hva mer kan man ønske seg?


BILDER JEG HAR TATT MED KAMERAET

Tenkte jeg skulle legge ut noen random bilder jeg har tatt med kameraet, selv om noen av dere har sett de før. Må jo fylle ut innlegget med litt bilder også vet dere!

Fin fokus!


Anja (http://www.anjabugge.blogg.no)


Sorry for at jeg skader øynene deres med rotet mitt, men måtte vise de fine fargene.


Again with the focus.

Og disse bildene er ikke redigerte, bare så det er sagt.

Hva syns du om "vurderingen" av Canon EOS 1000D?
Ønsker du deg / har du speilrefleks? Hvis du har: HVILKET har du?
 • Skrevet: 14.06.2010  •  Kl: 16:57  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 6
Ja, du leste riktig. Du kan faktisk få sett Sex And The City-episoder gratis online. Jeg gikk inn på min trofaste venn, Surf The Channel, men han svikta meg. Ingen av SATC-linkene fungerte, så da betrodde jeg meg til min beste venn, Google, og fant ei super side. Linken: http://www.yidio.com/show/sex-and-the-citySå nå skal jeg sitte og se på Sex And The City mens jeg syns synd på meg selv. Er nemlig blitt småsyk... jeg har hodepine og er slapp. Så jeg kan dessverre ikke på cheerleading-trening. Også en ting til: mens jeg ser på skal jeg tenke ut noe jeg kan blogge om etterpå. Høres ikke det bra ut? Jo.

Skal du benytte deg av den siden?
 • Skrevet: 09.06.2010  •  Kl: 20:58  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 8
Det finnes sikkert tusen anbefalninger her i verden om hvordan du kan bli kvitt tørr hud. Denne gangen tenkte jeg å vise dere 4 forskjellige kremmer vi har hjemme som hjelper mot tørr hud.

Den første kremen jeg vil anbefale heter A-DERMA. Den får du kjøpt på de fleste apotek, og 
den er min favoritt. Den er ikke for "feit", så den trekker seg raskt inn i huden, og gjør huden
silkemyk. Hvis jeg skal gi et terningkast  må det bli: 6!


Den neste "kandidaten" regner jeg med at de fleste kjenner til. Den heter Ceridal, og er 
etter min mening ganske bra for huden. Men dette gjelder som oftest hvis du virkelig sliter
med tørr hud og/eller munnsår. Jeg syns den er litt i feiteste laget, og den bruker veldig lang
tid på å trekke seg inn i huden! Men som sagt, bra hvis du har problemer med hud osv.

Haha, nydelig bilde.. tuben er jo flattrykt! Denne fikk jeg faktisk med Therese-søta til bursdagen
min. Det er en utrolig bra håndkrem som heter Hemp Hand Protector, og den kan du få kjøpt
på The Body Shop, som de fleste sikkert ser på bildet. PS: Den lukter furunål. Haha, litt merkelig,
men som sagt: veldig bra!


Denne kjøpte jeg på Apotek 1 før jul en gang, og den heter Cosmica Face. Den kostet 69,- 
da jeg kjøpte den. Den er ganske bra, men ikke det beste jeg har prøvd. Den gjør liksom ikke
huden noe spesielt myk egentlig. Det er forresten face lotion, så du skal ikke bruke den på hendene.

Hva syns du?
Hvilken krem liker du best av disse 4?
 • Skrevet: 25.04.2010  •  Kl: 13:20  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 6
Nå lurer dere sikkert på hva jeg skal anbefale. Og det skal dere få svar på NUH! Jeg har vært innom The Body Shop på Moldetorget tusen ganger, og 999 av de gangene har jeg vært i kontakt med denne godsaken. Det er en spray som du sprayer på fingeren, for så å smøre den i ansiktet.  Som dere ser på bildet heter fuktighetssprayen "Face Mist" og inneholder vitamin E, som er bra for huden.


Og vet dere hva? Ansiktet ditt blir silkemykt nesten med en gang. Det ble ihvertfall mitt. Så med mindre jeg har spesiell hud, virker den sikkert like bra på deg som på meg. Den koster mellom 150 og 180 kroner (husker ikke helt). Og etter min mening er den verdt prisen.

Hvis jeg skulle gitt denne et terningkast måtte det blitt 5!

Har du prøvd "Face Mist" før?
Hva syns du om den?