• Skrevet: 29.12.2012  •  Kl: 20:01  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 3

Hey! Tenkte jeg skulle legge ut resten av bildene fra julaften. Tok som sagt en del bilder før vi åpnet gavene, men under gaveåpningen ble det nesten ingen bilder. ENJOY!


Akita er hypnotisert av grisehalen hun fikk til jul.


Hahaha, dør av dette bildet! Morfar og Astrid med tidenes grimaser.


Fortsatt hypnotisert av grisehalen (eller tryllestaven som jeg liker å kalle det. Syns det ligner litt på en tryllestav)
Hahahhahahahahah, helt fantastisk nydelig.Resten av bildene legger jeg ikke ut siden de ble så stygge. Haha! Ikke at det nest nederste ikke var stygt. Ler meg ihjel. Jeg er bare helt "breathtaking" på noen bilder altså.

Hva syns dere om bildene?

 • Skrevet: 26.12.2012  •  Kl: 22:15  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 9

Haha, kanskje et av mine mest materialistiske innlegg, men siden jeg ikke har gjort så mye i dag heller (heheh, lat romjul<3) måtte jeg ha noe å blogge om. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med jula 2012 (ikke at den er over, men er fornøyd så langt ihvertfall), fikk mye av det jeg ønsket meg + mye som jeg ikke visste at jeg ønsket meg. Her i huset brukte vi over 2,5 timer på å åpne alle gavene, og jeg fikk hele 17 gaver. Trodde ikke at jeg skulle få SÅ mange gaver, jeg som er over 18, så ble positivt overrasket egentlig. Håper alle hadde en like koselig julaften som jeg hadde! Sender varme tanker til dere som ikke har det så bra i julen. 


Fikk ikke Macen altså, men den plata som er under.


Den har sånn USB-kabel som gjør at viften som er inni plata starter. Trengs egentlig ikke til Mac, siden vifta på MacBook er ikke under laptopen, men den kommer på en måte ut av tastaturet hvis dere skjønner. Men jeg syns plata er smart, så jeg bruker den likevel. Er deilig med en kald vifte. Haha!


Har mange flinke strikkere i familien, så jeg fikk 2 par ullsokker, en hjemmestrikket hals (skjerf) og ullvotter. Love it!


Midnight Fantasy-parfyme og noen hudprodukter.


Fullt av toalettmapper og KMS hårprodukter.


Sports-BH fra Nike. Har denne fra før (den er utrolig god forresten!), så skal bytte den i morgen.


Hunter-sokker som man skal ha i Hunterstøvlene. Har ønsket meg sånne i over et år, og endelig fikk jeg dem av min kjære søster Astrid!


2 Evig Søndag-bøker (haha), en Lulu's Cosmetics Bag, penger og gavekort.


Fikk også verdens beste ullskjorte fra Devold og shower gel og body lotion fra The Body Shop, som dere ser i bakgrunnen.


Fikk også nye sommerdekk med mamma og pappa, noe jeg ikke visste at jeg ønsket meg. Det er jo dyrt, så jeg ble fornøyd, jeg :D

Hva var det fineste du fikk til jul? :)

 • Skrevet: 25.12.2012  •  Kl: 18:38  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 11

I dag har jeg seriøst ikke gjort en dritt. Har bare sett masse filmer og slappet av. Har også hatt middagsgjester, og vi hadde kveite, noe jeg ikke er så begeistret for. Syns det er så kjedelig mat. Middagen i går derimot var så sinnsykt god at jeg har ikke ord en gang. Er en tradisjon her i familien at vi har pinnekjøtt, og jeg elsker det! Kunne ikke tenkt meg å ha noe annet på julaften. Ellers har jeg ikke så mye å skrive egentlig, resten av dagen går vel til spising av mer mat og mer avslapping med film. Kjenner jeg begynner å bli rastløs, så kommer nok til å tvinge med meg Astrid på en runde med Wii sports eller Just Dance. Haha.
Haha, viktig å skrive en "H" på slik at alle vet at den er min!


Haha..


Søte Astrid.

Går så sykt treigt å legge ut bilder akkurat nå (sikkert noe med nettet), så jeg legger ut resten av bildene en annen dag. 

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene?

 • Skrevet: 24.12.2012  •  Kl: 21:54  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 4

God jul, alle sammen! Her i huset er vi akkurat ferdig med å åpne alle gavene, og det tok sannelig to og en halv time. Fikk utrolig mye fint, blant annet Lulu's toalettmappe, Hunter-sokker, penger, gavekort og mye mer. Legger ut bilder av gavene i morgen, og bilder fra julaften. Tok ganske mange før vi åpnet gavene, mens under gaveåpningen ble vi litt opptatt. Hehe.


Haha nydelig bilde!

Fortsatt god jul til alle sammen, håper dere får en fin julekveld videre, og at dere får en fin romjul :)

Har dere hatt en fin julaften? Fikk dere mye fint til jul?

 • Skrevet: 23.12.2012  •  Kl: 20:03  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 4

God lille julaften, folkens! Syns fortsatt det er sykt at det er julaften i morgen, desember har gått sinnsykt fort. Gleder meg så utrolig mye til julemiddag, gaver og all stemningen som kommer på julaften. Skal som tidligere nevnt jobbe noen timer i morgen, så jeg må opp så tidlig som kvart over sju. Regner med at det bare blir koselig å jobbe på julaften, så jeg gleder meg litt egentlig. Akkurat nå sitter jeg og ser på "Hjelp, det er juleferie!" på TV3, en av mine favoritter når det kommer til julefilmer. Etterpå skal vi se Grevinnen og Hovmesteren, virkelig en klassiker. Ser på det hvert år, haha!

Hva gjør du på lille julaften? Pleier du å se Grevinnen og Hovmesteren?

 • Skrevet: 22.12.2012  •  Kl: 22:25  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 10
Heihei og god bitte lille julaften! Akkurat nå er jeg hos Andrea, og hun holder på å strikke mens jeg surfer litt på iPaden. Skikkelig herlig å se henne igjen etter 2 måneder (nesten 2 og en halv faktisk). I morgen skal vi på en liten julegudstjeneste før hun skal på jobb. Blir nok koselig. Elsker å dra i kirka rundt juletider, får alltid så julestemning av det. Når jeg kommer hjem må jeg vaske rommet mitt (jada, sent ute med julevasken... eller egentlig bare lat) før det sikkert blir risengrynsgrøt med mandel i. Vi pleier å ha det på lille julaften, siden det er så travelt på julaften. Også skal jeg jo jobbe fra 8-13:30 på julaften i år, så da blir det ikke tid til grøt.

Har jo selvfølgelig ingen (fine) bilder på iPaden, så det får bli med et nydelig bilde av meg (svett og deilig etter trening) og Akita. Obligatorisk spørsmål på slutten av innlegget: Hvor skal du feire jul i år?
 • Skrevet: 04.12.2012  •  Kl: 18:00  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 3

Hei! I dag har jeg fri fra jobb, og jeg har trent styrke og kondis, pakket inn julegaver og hørt på julemusikk. Deilig med en rolig dag i blant! Har fri i morgen også, så da skal jeg handle inn siste rest av julegavene. Skal blant annet kjøpe til vertsfamilien. Må vel sende de snart om de skal komme fram til jul. 


Julelista mi på Spotify, får skikkelig julestemning av å høre på den.
Adventsstaken som pappa lagde for mange år siden. Fin, ikke sant?


Hahaha, sydde denne puta på barneskolen!


Satt frem denne hunden på søndag i tillegg til et par andre nisser osv, og mamma klikka fordi hun sa det ikke var jul, men advent. Men jeg vil ha frem litt nisser for å få mer julestemning. Haha!


Null sminke, helt utrolig pen, eller hva? Haha! Ser ut som jeg har brun-oransj dip dye, men det er lyset som gjør det.


Her også! Haha, skjer med håret? Genser Bik Bok. Verdens beste bukse Dr Denim. Har forresten klipt meg. Tok hvertfall 10 cm! Ser dere det?


Søte Kitusen (Kaller henne det av og til. Hun heter egentlig Akita!) med blåe pupiller.


5,5 minusgrader i dag. Var -12 i går, holdt på å fryse ihjel.


En av mine favoritt-julesanger!

Er det kaldt hos dere? 

 • Skrevet: 01.12.2012  •  Kl: 19:31  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 8

God 1. desember, godtfolk! I dag har jeg jobbet fra 8-16, var virkelig tungt å stå opp kvart over sju, ja. Gikk nesten i søvne ned trappa. Akkurat nå har vi besøk av søskenbarnet vårt, Therese. Vi skal se en episode av Olsenbanden JR. og spise taco (forhåpentligvis. Haha!) Her har dere noen bilder jeg tok nå nettopp.


Den fine kalenderen mamma sydde for maaaaange år siden.


Mange av ringene som pakkene skal knytes fast i holder på å dette av da. Bare se på nr. 9, en giga-binders (til venstre på bildet). Haha!


Dette fikk jeg i den første kalendergava siden dere lurer.


Tilbud på alle Freia sjokoladeplater. Og ja, jeg liker fortsatt Gomp. Husker da jeg fikk det hver gang jeg var hos oldemor da jeg var sånn 6 år. Haha!


Andre som liker disse? Hehe.


Trist hund.


Trøtt hund.


Oppgitt hund.

Forresten, de som tror at mamma og pappa fortsatt lager pakkekalender til meg og søstrene mine: svaret er nei. Vi kjøper til hverandre. Jeg kjøpte til Anja, Anja kjøpte til Astrid og Astrid kjøpte til meg. Men nå blir det Olsenbanden!! Ha en fin lørdagskveld :-))

Har du julekalender?

 • Skrevet: 28.11.2012  •  Kl: 14:47  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 8

For meg har det alltid vært en juletradisjon å se på juleklassikere og julekalendere på TV. The Julekalender, Vazelina Billopphøggers og Olsenbanden JR. var alltid like populært, for å ikke snakke om Blåfjell, Jul på Månetoppen, Amalies Jul, Jul i Skomakergata, Jul i Svingen osv. Jeg får alltid like mye julestemning hver gang jeg ser Hjemme Alene (eller Home Alone) sammen med familien mens julegodteriet står på bordet og det snør ute! Vi har alle Hjemme Alene-filmene på DVD, og jeg kan se dem om og om igjen uten å bli lei. Nå har jeg også bestilt meg noen juleklassikere på CDON.com. Bestilte de på søndag, og allerede 3 dager senere ligger de i postkassa. Snakk om bra leveringstid! Har også bestilt A Christmas Story fra eBay, en film som jeg så for første gang sammen med vertsfamilien for snart 2 år siden, og jeg har elsket den siden. Regner med at den kommer i løpet av desember en gang. Åh, gleder meg så sykt til jul!!
En Amerikansk juleklassiker og selvfølgelig: Olsenbanden JR.-julekalenderen. 


Husker jeg brukte å følge med på dette på TV2 for mange år siden!

Er dere enig i at julefilmer og julekalendere på TVen er med å lage julestemning? Hvilke julefilmer/julekalendere på TV er dine favoritter? 

 • Skrevet: 26.11.2012  •  Kl: 23:00  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 6

Nå har ikke jeg kjæreste, men jeg har mange idéer til hva jeg kunne gitt han til jul hvis jeg hadde hatt en. Når man kjøper gave til sin bedre halvdel må man jo selvfølgelig kjenne personen godt, for å vite hva han/hun liker. Personlige gaver slår vel alltid an? Det er ihvertfall noe jeg setter pris på. Kommer til å skrive mer som en "liste" denne gangen, for det er så stress å lage kollasjer til alle tipsene. Håper dere liker tipsene ihvertfall!

1. Klær. Hva er vel mer sexy enn en gutt med fin stil? Selv om klær kanskje ikke står øverst på kjærestens ønskeliste kommer han nok til å sette pris på det likevel. Klær er jo noe vi har bruk for, så! Det er vitkig å se for seg hva kjæresten din faktisk ville gått med, så ikke bare kjøp det du syns ser fint ut i butikken.2. Gavekort. Gavekort er jo noe de fleste setter pris på. Gavekortet kan for eksempel være til favoritt-klesbutikken hans, iTunes, en elektronikkbutikk (Elkjøp etc.), treningssenter osv. Mulighetene er mange, så det er bare å være kreativ.

3. Parfymer og lignende. Kjøp favorittparfymen hans eller bare en du syns lukter veldig godt. Du kan jo gå for et sett der man får med body lotion, shower gel og parfyme, det er jo billig og slår aldri feil.

4. Treningstøy. Hvis han er glad i å trene får han vel aldri nok gode trenings-tskjorter eller noen gode joggesko. Stikk gjerne innom eBay eller sportsbutikker på nettet, så finner du kanskje noe til en litt billigere pris. Et godt tips til en nettbutikk som selger mye bra treningstøy er Zalando.no.
5. Samlebokser (TV-serier), DVDer, dataspill, PS3/XBox-spill, CDer. Når man tar en tur innom butikker som Elkjøp, Expert, Lefdal eller lignende finner man alltid noe som faller i smak. Er typen din en som liker kosekvelder med en god TV-serie eller film på lerettet kan du jo gå for en samleboks. Er han heller en som liker å spille litt på Play Station eller lignende en gang i blant kan du jo kjøpe et spill du tror han kommer til å like. Call of Duty: Black Ops 2 kom jo nettopp ut, og det faller nok i smak hos de fleste gutter.

6. iPhone- eller iPad-case. Har han iPhone eller iPad kan det være lurt å beskytte de slik at de ikke blir ødelagte. På Society6 eller eBay finner du mange fine.

7. iPod-docking. Har han iPhone eller iPod kan jo iPod-docking være en god idé. En iPod-docking gjør det enkelt å høre på musikk i stua eller på soverommet, og det er jo enkelt som bare det. 

8. Billetter til noe han liker å gjøre. Om han er glad i fotball, kan det jo hende at billetter til en landskamp eller en Premier League-kamp faller i smak. Hvis han heller foretrekker en konsert kan du følge med på billettservice for å se om favorittbandet/favorittartisten hans spiller konsert i nærmeste fremtid. Spiller artisten/bandet i en annen by, kan det hele bli til en reise. Reiser til andre byer eller land er også en fin gave.Ville du kjøpt noe av dette til kjæresten? Evt. en kompis?

 • Skrevet: 21.11.2012  •  Kl: 18:58  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 4

Haha, dere aaaaner ikke hvor lang tid jeg har brukt på denne. Har brukt over en time på å finne ut hva jeg ønsker meg, finne frem bilder på nettet og sette sammen kollasjene. Så ja, jeg er temmelig sliten i øynene nå etter å ha stirret på skjermen SÅ lenge. Men nå er jeg endelig ferdig med listen jeg syns det er så vanskelig å sette sammen.Sykt lol å ønske seg superundertøy og ullundertøy, men siden jeg skal i militæret lønner det seg vel å ha det. Dessuten er ullundertøy så dyrt, og da kan jeg vel utnytte noen besteforeldre eller noe? Haha. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg ønsker meg iPod når jeg allerede har iPhone, og grunnen er at jeg ikke tør å ta med meg iPhonen min på f.eks joggetur siden den er så dyr, og den har blitt knust før. I tillegg er jo iPoden mye lettere å ha med seg. iPod Nano 7th generation er så fiiin!!

Hva ønsker DU deg til jul? Noe av det samme som meg?

 • Skrevet: 12.11.2012  •  Kl: 12:51  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 7

Nå har snart halve november gått forbi allerede, og det er ikke mer en noen uker til advent. Derfor tenkte jeg å herme litt etter andre bloggere, og blogge om julegavetips. Skal legge ut egen ønskeliste snart, men skal gjøre det litt nærmere desember. Vi begynner med julegavetips til venninner, for de fleste skal vel kjøpe gaver til en venn eller flere. Før man kjøper gaver er det lurt å spør venninna hva hun ønsker seg, slik at man ikke bommer helt. Hvis hun ikke vet hva hun ønsker seg kan du jo gå for en klassiker. En viktig regel er at du bør kjøpe noe som du kunne tenkt deg selv (hvis du og venninna di har samme smak da selvsagt).

 
Klær slår aldri feil. Da er det viktig å vite hva venninna di ville gått med, og selvfølgelig størrelsen hennes.


Accessories som smykker, øredobber, armbånd, skjerf, luer, votter osv. er jo noe de fleste har bruk for.


Gavekort blir vel de fleste glad for. Gavekortet kan for eksempel være til Nelly.com, AMFI, Bik Bok, Cubus, H&M, Gina Tricot osv. Neglelakk er vel også populært blant jenter.


Converse-sko er jo veldig populært. Siden det er så dyrt i Norge kan det være lurt å sjekke eBay. Der får man de til litt over 200 norske kroner!!!


CD-en til favorittartisten eller favorittbandet hennes blir hun nok glad for. Hvis hun ikke hører så mye på CDer, kan du for eksempel kjøpe et gavekort på iTunes eller Spotify.


Filmer eller TV-serier på DVD er jo en klassiker. Liker hun bedre å lese enn å se TV/film kan du gi henne en god bok.

Hvis ingen av kollasjene over falt i smak kan du gi henne parfyme, sminke, body lotion, noe du har laget selv, konsertbiletter etc. Som sagt: du bør spørre venninna di om hva hun ønsker seg først. De fleste blir nok glad for noe personlig, så her er det bare å være kreativ.

Ville du gitt noe av dette til en venninne?

 • Skrevet: 30.11.2011  •  Kl: 22:37  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 3


Hey!! I dag har jeg vært på skolen, på dansetrening og i byen med mine kjære søstre. Vi handlet inn til adventskalendere. Her gjør vi det i siste liten, ja! Astrid kjøpte til Anja, Anja kjøpte til meg og jeg kjøpte til Astrid. Blir spennende å se om Astrid blir fornøyd med det jeg har kjøpt. Dette er forresten første gangen i historien at jeg har holdt meg langt innenfor budsjettet. Fikk 200 kroner hver med mamma, og jeg kjøpte for litt over 150. SICK!!!
 


JULESTEMNING!!! Anja sine gaver har ikke kommet på enda.

Nå skal jeg høre litt på Rihanna før jeg legger meg. God natt alle sammen.

Hvilken kalender har du i år?

 • Skrevet: 29.11.2011  •  Kl: 22:20  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 2


Yaaaayyy i dag fikk jeg en pakke i posten, og mammas kommentar lød slik "Her! D e ei pakke te d." Meg: "Takk, lure på kem d e fra!!" Mamma: "D va no ei veldig flat pakke." Hahha, ok mamma.


Anyways. Det som var inni pakken var en bloggkalender fra Femelle. På forsiden var det et bilde av bloggeren Annais. Kunne nemlig velge mellom Annais, Fanny, "Haawt" og mange andre. Valgte selvfølgelig den mest geniale bloggeren. Haha. Skal åpne en luke hver dag i 24 dager, så dere får vente i spenning for å se hva som befinner seg bak den første. OMG det er 1. desember på torsdag!!!Har dere bestilt en sånn kalender?

 • Skrevet: 27.11.2011  •  Kl: 15:09  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 5


Passer perfekt at det snør ute i dag, i og med at det er første søndagi advent. Vi skal kanskje spise på Milano senere i kveld, også skal vi til morfar for å se Sogndal - Molde på TV2 sport ett eller annet.


Har forresten bakt i dag også.


Snø ♥ Var utrolig vanskelig å ta et bilde av snøen. Det ble enten for mørkt (slik som på bildet) eller så fikk bildet sykt dårlig kvalitet.

Nå er det Frustrerte Fruer-maraton på TV 2 Bliss. Sesong 1 

Hva gjør dere på første søndag i advent?

 • Skrevet: 26.11.2011  •  Kl: 21:08  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 5


Sykt at det ikke er mer enn 28 dager (eller noe sånt) til jul. Folk har vel begynt julehandelen for fullt allerede, mens jeg derimot... hehhhh. Har nok ikke fått lønning enda, så noen julegaver blir det vel ikke før rundt 1. desember. Vurderer faktisk å handle litt julegaver i Dublin i år. Skal jo dit fra 8. - 13. desember sammen med engelskklassen, så da blir det vel forhåpentlig vis litt shopping.


Her er ihvertfall noen ting jeg ønsker meg til jul:

KlærSminke og parfymer osv

Sko


Teknologi

CDer og DVDer

Hva ønsker du deg til jul?

 • Skrevet: 27.12.2009  •  Kl: 19:00  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 2
Nå sitter jeg da på en av 100 av disse mac`ene i Margit sitt hus. Jeg ønsker meg virkelig en mac. Kan ærlig innrømme at Windows burde gå legge seg. Ihvertfall i forhold til Mac. Haha!

Etterpå skal vi på fest i Vistdalen som det heter, og jeg gleder meg. Skal ut både 3. juledag (i dag), 5. juledag og kanskje nyttårsaften. Men vet ikke helt om det blir noe på nyttårsaften, siden vi får besøk av mormor, morfar, tante og kanskje noen flere.Fortsett å still spm på innlegget med tittel "spørsmålsrunde"

Skal du på noen fester i julen?
 • Skrevet: 26.12.2009  •  Kl: 17:50  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 9
Snart skal jeg, Anja, Astrid og pappa en tur på Isdammen for å gå på skøyter. Jeg gleder meg, det er så lenge siden jeg har stått på skøyter. Har ikke tid til å skrive så mye mer, kanskje kommer det et innlegg i kveld.

Når var sist du sto på skøyter?

Ja, dette var da et helt tilfeldig bilde som ikke hadde med saken å gjøre,
men nå kom jeg på at jeg savner slalom også <3 :(


 • Skrevet: 25.12.2009  •  Kl: 15:42  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 8
Jeg kom på at jeg faktisk ikke har vist dere noen bilder fra julaften, og siden mormor hadde med seg kamera og tok noen bilder, så kan jeg jo legge ut de.Haha, kjempefint.Astrid er fornøyd med Jul i Blåfjell!HAHA!


Lol.


Også et samla frokostbilde fra første juledag!
Hva syns du om bildene? :)
Hadde du en fin julaften? Det hadde jeg!
 • Skrevet: 25.12.2009  •  Kl: 12:43  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 7
I går fikk jeg masse fint. De to småsøstrene mine fikk jo selvsagt mer, siden jeg er konfirmert. Jeg syns egentlig det er litt teit at noen kutter ut julegaver til de som er konfirmerte. Og det er ikke bare fordi jeg er konfirmert. Haha!
Noe av det jeg fikk var:

En fin, grå cardigan fra Cubus.
Liverpooldrakt fra Intersport eller noe.
Svarte støveletter fra Skoringen.
1. Penger og et kort hvor det sto: "BØ! Ble du skuffa nå? Du kan få kjøpe deg landslagsdrakt (håndball)
eller Canadajakke"  (Haha, canadajakke er en slags Canada Goose-jakke, bare at det ikke er ekte.
Men jeg skal kjøpe begge deler fordi jeg fikk penger i tillegg.)

2. Smykkeskrin fra Kremmerhuset. Astrid trodde det var en Barbiesofa. Haha!

3. Bodybutter, bodywash osv fra The Body Shop. Mango.

4. Bodybutter, bodywash osv fra The Body Shop. Moringa.

5. Hårprodukter. Shampoo, balsam, spray og hårkur.

6. Produkter som Showergel, varmebeskyttende spray, bodylotion osv.


Fikk du masse fint til jul?
Hva syns du om det jeg fikk?
 • Skrevet: 25.12.2009  •  Kl: 11:11  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 4

Hei! Nå har jeg akkurat spist årets beste frokost. I vår familie (og sikkert mange andres også) har vi en tradisjon som går ut på å spise en kjempegod frokost første juledag. Hos oss pleier vi å ha horn og rundstyker med kjøttpålegg som ribberull, julesylte osv. Det er så sykt godt, kunne levd på det! Ok, nesten da.

Some pictures.

Haha, fint Astrid!Horn med ribberull. Nam.Astrid kaster seg over maten, hehe.
Pleier dere å ha tradisjonell julefrokost? :)

 • Skrevet: 24.12.2009  •  Kl: 17:08  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 5
Nå står julemiddagen for tur. Etter det blir det Vazelina Hjulkalender og Jul i Svingen. Ogsååååå... gjett da? Jo, gaveåpning. Gleder meg som et lite barn. He-he.

Juletreet med gaver under!


Sett fra andre siden.


Meg, juletreet og adventsstaken. :)God jul alle sammen! 
HUSK: Spis dere feite og bli bortskjemt av alle julegavene. 

;*
 • Skrevet: 24.12.2009  •  Kl: 12:07  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 6
Sorry, men jeg fikk ikke blogga så mye i går, så de to siste adventsgavene kommer her:

23. desember: Nivea Peel Of Ansiktsmaske, igjen! He-he

24. desember, 
kjærlighet på pinne 
fra Kremmerhuset
 

GOD JUL ALLE SAMMEN!
 • Skrevet: 23.12.2009  •  Kl: 16:46  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 5
I dag har jeg faktisk ikke tenkt på å blogge. Har liksom andre ting å gjøre rett før jul. Jeg har vært på gamlehjemmet og besøkt bestemor, også har jeg vært en liten tur på besøk hos Margit, søskenbarnet mitt. Må jo selvfølgelig levere julegavene. Nå har jeg akkurat spist middag, og snart skal vi pynte juletreet og resten av huset. Haha! Jeg har faktisk begynt å få litt julestemning. AT LAAAST! Gleder meg noe sykt til Grevinnen og Hovmesteren i kveld. En skikkelig klassiker, julen blir ikke den samme uten. 

Måtte bare ta et bilde fra arkivet :p


Har du julestemning?
Skal du se "Grevinnen og Hovmesteren" i kveld?
 • Skrevet: 22.12.2009  •  Kl: 15:36  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 6
Nå er det endelig juleferie for oss her i Molde. Utrolig teit tiltak at vi måtte på skolen 21. og 22. desember. Hvorfor kunne ikke siste skoledagen vært fredag 18. desember? Det hadde jo vært så mye bedre. I morgen er det lille julaften, og det er utrolig. Tida har gått så fort i desember, at jeg ikke vet ordet av det engang. Og i tillegg har jeg bare en liten smule julestemning. Vi har pynta, bakt, kjøpt juletre osv, men får jeg julestemning? Nei. Får håpe at den kommer i morgen på lille julaften. Det er jeg ganske så sikker på. Vi skal jo pynte juletreet, ta ned resten av julepynten, spise grøt med mandel i, tenne lys og sist, men ikke minst; se Grevinnen og Hovmesteren. Det er jo en klassiker på NRK 1 mellom klokka 20 og 21. NRK har jo sendt det hvert år siden 1980. Blir aldri lei, haha!

Har ikke noe bilde som passer inn så.......

Her er headeren jeg lagde til søstra mi. Trykk på bildet, så kommer du til innlegget hvor du 
kan stemme på den eller noen andre. STEM PÅ MIN! :-D
 • Skrevet: 22.12.2009  •  Kl: 14:01  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 2
Bildet er tatt fra google, så dette var ikke mitt lodd.


Jeg fikk nemlig griseflax i kalenderen i dag, og gjett om jeg vant da? Nei. Vinnerlykken var nok ikke på min side i dag tidlig. Jeg skrapa ett og ett beløp og hadde to der det sto 500,- Ble sykt skuffa over at jeg ikke fikk et grisesymbol. Haha. Det hadde jo vært toppers. Eller hva? En gang kjøpte jeg og Daniel oss griseflax. Han vant 50,- og jeg vant 100,-
Han ble litt sur for at jeg vant dobbelt så mye. He-he.

Hva fikk du i kalenderen?
Vinner du ofte på griseflax?
 • Skrevet: 21.12.2009  •  Kl: 18:49  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 7
Hehe, ja. Dagens adventsgave var den samme som i dette innlegget (bare at den jeg fikk i dag var hvit):  http://helenebbugge.blogg.no/1260099185_adventsgave_0612.html. Den kosta vel 10 kroner denne også kan jeg tenke meg. Haha.

Nydelig bilde. Eller.... nei.

 • Skrevet: 20.12.2009  •  Kl: 16:31  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 8
Denne søndagen fikk jeg det samme som jeg fikk i dette innlegget: http://helenebbugge.blogg.no/1260200349_adventsgave_0712.html , nemlig peel off ansiktsmaske fra Nivea. Den er kjempebra. Anbefales! Kan kjøpes på Vita, H&M og mange andre steder.

Også tilslutt to bilder tatt nuuu.

Et ord: LOL!Lillesøster Anja og meg! Haha.


Har du prøvd den ansiktsmaska?
Hva fikk du i kalenderen?
 • Skrevet: 20.12.2009  •  Kl: 00:38  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 3
Oiii, tenkte ikke på å vise adventsgaven før nå! Jeg fikk det samme som jeg har fått noen ganger før, nemlig karameller fra den gode smak. Det er veldig godt, så det passet jo fint. Hehe.


Ellers... har jeg laget header til Anja.

Eneste grunnen til at jeg lagde den, var fordi hun spurte om jeg kunne gjøre det. Andrea (www.miisund.blogg.no) har også laget header til henne, så hun måtte ha to, slik at folk kunne stemme!

Hva fikk du i adventskalenderen?
Hva syns du om headeren?
 • Skrevet: 19.12.2009  •  Kl: 16:39  •  Kategori: Jul / Advent  •  Kommentarer: 5
Først, det materielle som kan pakkes inn og legges under juletreet.

Håndballdrakt Norge! Med nr. 23 og "Herrem" bakpå! Jeg digger Camilla Herrem, hun er så god i tillegg til at hun virker skikkelig glad og sprudlende. Haha ;-D

Liverpooldrakt med nr. 9 og "Torres" bakpå. Fernando Torres in my heart! :-D
Jakke som ligner litt på Canada Goose. Men ikke akkurat Canada Goose da. SÅ dyr julegave får jeg ikke uansett så. Hehe. Men jeg er litt lei av å gå i Bergans dunjakke hver dag, selv om jeg elsker den over nesten alt ;-*


Jeg ønsker meg mye mer, men jeg orker ikke å legge ut. Har jo lagt det ut før så.

Også ønsker jeg meg noen andre ting som ikke kan pakkes inn.

- At Norge vinner bronsefinale, og kommer på tredjeplass i VM. Jeg ble driiiitsur og dødsskuffa etter tapet, for jeg ville jo helst at de skulle komme til finalen og vinne gull. Førsteplass er jo alltid best.... Men man får ta det man kan få. Hehe lol.
- SNØ! Og dette ser ut til å bli oppfylt også. Snøen er allerede her, og det er meldt fra -11*C til -15*C her i Molde på julaften. Litt i kaldeste laget, men la gå! Er jo koselig da. 
- Julestemning. Føler jeg ikke har kommet skikkelig i julestemning, men det begynner å bli.
- At mormor og morfar kommer på besøk på julaften. Alltid så koselig å feire jul med familien og evt. annen slekt. <3

Hva er DINE siste ønsker rett før jul? (:
hits