• Skrevet: 26.07.2014  •  Kl: 12:46  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hei! Endelig er jeg hjemme i Norge. Eller jeg har vært hjemme siden ca klokken 17:00 på torsdag, men jeg har vært så sliten og jetlagged at jeg ikke har orket å blogge. Siden jeg kom hjem har jeg besøkt morfar, oldemor osv, også har jeg og Ane Serine badet i sjøen. Er så utrolig deilig å bo rett attmed sjøen igjen!! I North Dakota er det verken sjø eller fjell å se... haha.

Men over til overskriften: bagasjetrøbbel!! Jeg har jo tidenes uflaks når det kommer til reising. Har jo allerede opplevd at flyselskapet mistet kofferten min 2 ganger før, så jeg hadde håpet at det ikke skulle skje igjen. Men det gjorde det... Da jeg landet i Oslo sto jeg ved bagasjebåndet kjempelenge, men begge koffertene mine manglet. Jeg gikk bort til skranken for å gi beskjed, og damen bak disken kunne fortelle meg at den ene var fortsatt i Amsterdam, mens den andre fant de ikke i systemet, så jeg måtte dra hjem uten koffertene mine.

I går fikk jeg telefon om at koffertene var funnet, og at begge var på vei til Molde. Jeg fikk beskjed om at noen fra flyplassen var på vei hjem til meg med begge koffertene. Men det viste seg at den ene kofferten ikke var min. De hadde satt på feil lapp på den... Så i sta snakket jeg med flyselskapet, og de sa at kofferten kommer til Molde i kveld, så da får jeg bare håpe at det er riktig denne gangen!! Jeez for et styr!


Haha, har ikke pakket ut enda, for å si det sånn. Katten er veldig fornøyd med at kofferten ligger der!?


Close-up av den rareste katten du kan tenke deg.


Verdens beste Akita!!

Har du opplevd at kofferten ikke kom med samme fly som deg?

Skrevet: 27.07.2014  •  Kl.15:30
Å så kjedelig da. Har ikke opplevd det samme nei :) håper du har fått de nå!

Helene

Skrevet: 30.07.2014  •  Kl.00:00
Anonym: Jepp, fikk den ene på lørdag og den andre på søndag. Endelig! :)


hits