• Skrevet: 23.07.2014  •  Kl: 20:45  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Klokken er 13:45 her

Da er dagen offisielt kommet. I dag reiser jeg hjem igjen til Norge. Jeg har nå vært i Bismarck, North Dakota i nøyaktig 5 uker. På en måte føles det som om jeg har vært her mye lenger, men på en annen måte føles det som om jeg nettopp kom hit. Har litt blandede følelser akkurat nå. Kommer til å savne denne fine, lille familien kjempemye. Men samtidig gleder jeg meg til å se familie og venner hjemme i Norge. Også gleder jeg meg kjempemye til å se de søte fjesene til Akita (hunden) og Gråtass (katten). Reiser til flyplassen om en halvtime, så tenkte jeg bare måtte oppdatere dere kjapt før jeg starter på min 17 timers lange reise. Gleder meg til å sitte på fly.... ehh OR NAH. Har faktisk med meg 1 håndbagasje på 8 kg og hele 2 store kofferter som begge veier 23 kg hver (haha), så det blir tricky å få med seg alt. Håper det ikke er altfor dyrt å sende koffert nummer to! Tenkte jeg skulle legge inn litt bilder fra i går, den siste hele dagen jeg hadde her i Bismarck. Var en veldig fin dag hvor jeg og Belle spiste lunch på Taco Johns etterfulgt av en tur på kjøpesenteret hvor vi kjøpte oss et matchende armbånd som det står "Sister" på <3 Vi dro også inn til neglesalongen hvor vi tok en manikyr. Jeg tok Shellac-negler, og de ble utrolig fine. De på neglesalongen påsto at de varer i en måned, så da får jeg bare håpe på det, siden de er så fine. De kostet ikke mer enn $35 heller!! I Norge tror jeg det koster sånn 700-800 kroner.


Sånn ser neglene ut. Det er mine naturlige negler btw. Her ser dere også de fantastiske Conversene jeg kjøpte på søndag.Annie <3 Hunden som spiste pommes frites utenfor Dairy Queen. Hahaha! Søteste.


Matchende armbånd <3

Sorry for at det ikke ble så mange bilder, men jeg har litt dårlig tid. Så vi snakkes når jeg kommer hjem. Har forresten lagret et innlegg som postes i morgen tidlig mens jeg er ute og flyr.

Hva syns du om neglene? Var ikke Conversene fine?

Navn

Skrevet: 25.07.2014  •  Kl.13:49
fine negler! og skoene ønsker jeg meg også :)

Helene

Skrevet: 26.07.2014  •  Kl.12:47
Navn: Takk! Ja, den fargen der er favorittfargen min akkurat nå :)


hits