• Skrevet: 17.07.2014  •  Kl: 20:27  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 2

Klokken er 13:25 her

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og Skyper med Astrid mens jeg blogger, multitasking, håhå flink...?! Har akkurat støvsuget hele kjelleren + rommet mitt. Skal bort i hele helga, så vi måtte ryddet huset før vi drar klokken seks i morgen tidlig. Skal til Rapid City, South Dakota som er ca 6 timer med bil her ifra. Vi skal på en festival som heter Hills Alive, og vi kommer ikke hjem før mandag. Blir sikkert bra! I dag er det bare 6 dager igjen til jeg reiser hjem igjen. Gruer meg til å reise fra denne plassen, og fra den fantastiske familien jeg har bodd hos :( Men gleder meg til å se venner og familie igjen, og spise litt sunnere mat. Haha, er vel ikke noen hemmelighet at amerikanere ikke har det sunneste kostholdet. Og det værste er at jeg nesten ikke har trent mens jeg har vært her, så må nok begynne med hardtrening når jeg kommer hjem. LOL (særlig).

Skal forresten anbefale dere en side som heter Hulu Plus, som er nesten det samme som Netflix, bare enda bedre faktisk. Det koster $8 i mnd, så ca 50 norske kroner. Tror det egentlig bare funker i USA, er ikke helt sikker, så får teste det når jeg kommer hjem. Jeg måtte ihvertfall ha en amerikansk zipcode, så brukte bare den jeg har her. Satser på at jeg får brukt det i Norge også. Det er en ukes prøvetid, så får det gratis i en uke før jeg bestemmer om jeg vil ha det eller ikke. De har ihvertfall så og si alle filmer og TV-serier, og de fleste kommer ut en dag etter de kom på TV, og det gjør de IKKE på Netflix, haha.

Har forresten kommet inn på Høgskolen i Ålesund. Er så utrolig glad og lettet nå!! Kom inn på markedsføring og ledelse, akkurat det jeg ville komme inn på. Det var det jeg hadde som førstevalg. Så nå er jeg og Andrea offisielt roomies <3<3 Gleder meg til jeg flytter inn om 2-3 uker :D

Har du Hulu Plus? Hvilken skole skal du gå på til høsten?

theresekristina

Skrevet: 17.07.2014  •  Kl.20:46
Jippiii då ser eg deg i Ålesund! :)

Helene

Skrevet: 18.07.2014  •  Kl.00:23
theresekristina: Yayyy :D


hits