• Skrevet: 23.06.2014  •  Kl: 05:01  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 6

Klokken er 22:00 her

Heihei, godtfolk! Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hva jeg driver med i statene. Akkurat nå sitter jeg og vertssøster og ser på baseballkamp på TV. Har akkurat sett en film med hele familien, og det var kjempekoselig som alltid. I går sto jeg, vertsmor og vertsfar opp 05:30 (PÅ EN LØRDAG?!!!) for å kjøre i 3-4 timer. Vi skulle hente vertssøster på korpsleir helt på grensen til Canada. Mens vi var der fikk vi sett at hun og resten av korpset spilte konsert, også besøkte vi "Peace Gardens", som var en utrolig fin park. Tok MANGE bilder derfra, så kan vise dere en annen dag. Vi krysset faktisk grensen over til Canada, så nå har jeg enda et land på listen min.

Søndagen startet med at vi var i kirka en times tid. Det er veldig normalt å gå i kirka i USA, er utrolig mange som er veldig kristne her. Men kirka vertsfamilien min går i er ikke litt lik de norske lutherske kirkene en gang. Kirken er veldig moderne. Presten har på seg helt vanlige klær, og gudstjenesten starter med en slags rockekonsert med kristne sanger. Haha! Det er ikke så kjedelig å dra i kirka når de er sånne gudstjenester akkurat. Ikke at jeg er særlig kristen selv, men jeg har full respekt for de som er det, og syns det er helt greit å være med vertsfamilien når de drar i kirka. Menmen, over til noe annet. Som dere vet, var jeg på en liten (stor) shopping spree på fredag, og jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt. Sorry for elendige bilder, men orket ikke å ta bilder hvor jeg faktisk hadde på meg klærne. Så ja, klærne er mye finere på for å si det sånn!!


Fra American Eagle.


Fra Aeropostalé.


Haha, digger denne crop toppen. Fra Pacsun.


Dårlig kvalitet :p Skjørt fra Wet Seal.


Crop top fra Wet Seal.


Åh, elsker denne genseren!! Fra PINK (Victoria's Secret).
Verdens beste parfyme og en kjempesøt liten toalettmappe eller noe fra Victoria's Secret.


Haha, kjøpte sånn 15 truser på salg. Kleint å legge ut bilder egentlig, men er liksom et must når de er fraVictoria's Secret.


Joggebukse fra PINK (Victoria's Secret)


Verdens mykeste pysjamaser (IKKE KØDD) fra Victoria's Secret. Måtte ha en lang skjorte + ett sett siden de var helt fantastiske!

Hva syns du om innkjøpet? Noe du ville kjøpt?

thefashionablemom

Skrevet: 23.06.2014  •  Kl.05:19
Kjempefine innkjøp! Likte godt demin shortsen :)

Helene

Skrevet: 23.06.2014  •  Kl.05:23
thefashionablemom: Takk, jeg også :) elsker snekkerbukser og snekkershortser :D

livjudit

Skrevet: 23.06.2014  •  Kl.08:08
Så masse fint du hadde kjøpt deg!

Legg meg gjerne til som bloggvenn, prøvde selv her men fikk det ikke til!

Helene

Skrevet: 23.06.2014  •  Kl.18:07
livjudit: Takk :) okay, will do!

Ida Martine

Skrevet: 24.06.2014  •  Kl.16:20
Så mye fint :)

Helene

Skrevet: 24.06.2014  •  Kl.20:52
Ida Martine: takk :)


hits