• Skrevet: 20.06.2014  •  Kl: 21:35  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 4

Klokken er 14:35 her.

Hellu! Akkurat nå sitter jeg ute i sola og koser meg mens jeg blogger. Har vært en fantastisk fredag så langt. Har blant annet kjørt bil helt alene i dag. Første gang jeg kjørte alene i USA #stolt Var automatgir også, noe jeg ikke er vant til, så det ble et par nye opplevelser i dag. Men det gikk helt fint, og jeg krasjet ikke, haha. Men herregud folk er elendig til å kjøre bil her.

Siden Annabelle fortsatt er på korpsleir, og vertsmor og vertsfar jobber fra 8-17, så har jeg vært alene hjemme hele dagen. Jeg har kjørt litt rundt i byen for å bli kjent her, også har jeg vært på en stor shopping spree. Brukte utrolig mye penger på Victoria's Secret for å si det sånn. Men det er verdt det! Den butikken har alt for mye fint, er nesten farlig å gå inn der. Kan vise dere alle innkjøpene mine en annen dag, akkurat nå har jeg ikke tid (les: gidder ikke å ta fram kameraet) :-)

Glemte også å nevne at jeg har spist lunch på Taco John's og en "blizzard" på Dairy Queen. Anbefaler dere å dra innom Taco John's og bestille en crunchy chicken burrito og potato olés og en double fudge cookie dough blizzard på Dairy Queen hvis dere er i USA! You won't regret it.


Haha, småkleint bilde. Kjøpte meg verdens fineste snekkershorts i dag på Aeropostalé og den søte stripete crop toppen fra Wet Seal.


Hehe...


Dette er dønn seriøst den minste brusen de hadde på Taco John's. ALT er større i Amerika.


Og dette er en "small" blizzard. Klarte ikke å spise halvparten engang.


Haha, nå begynner jeg virkelig å få mange armbånd. Kjøpte et nytt et i dag, det som står "LOVE" på. Fra Claire's.

Hva har du gjort i dag? Har du vært på Taco John's eller Dairy Queen før?

theresekristina

Skrevet: 20.06.2014  •  Kl.21:52
Så herlig :)

Helene

Skrevet: 20.06.2014  •  Kl.22:38
theresekristina: Hihi, ja, elsker å shoppe hvis du ikke merket det på alle posene haha :p :)

J U N E O L S E N

Skrevet: 21.06.2014  •  Kl.13:46
ÅÅ FOR en fin blogg du har, skikkelig inspirerende! Elsker bildene dine, jeg kommer helt klart innom her flere ganger<3 Ikke se bort i fra at du har fått deg en ny fast leser!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar på bloggen min og<3

Helene

Skrevet: 22.06.2014  •  Kl.20:47
J U N E O L S E N: tusen takk, det betyr utrolig mye <3


hits