• Skrevet: 16.06.2014  •  Kl: 22:59  •  Kategori: Reise  •  Kommentarer: 4

Hei! Var ikke så mange som svarte på om de ville ha et innegg om pakketips eller ikke, men jeg legger det ut likevel jeg. Når man skal pakke til USA må man tenke på et noen ting som er ganske vesentlig:

- Hvor lenge skal du være borte?
- Har du tilgang til vaskemaskin mens du er der?
- Hvor i USA skal du? Er 50 stater, og noen av de har veldig forskjellig klima.

For min del skal jeg være borte en stund, nesten 5 uker faktisk. Så jeg kan jo ikke pakke for lite heller. Men samtidig kjenner jeg meg selv godt, og jeg vet at jeg kommer til å shoppe en god del. Det meste er jo mye billigere enn i Norge, så man kan få seg et par kupp, hvis man planlegger riktig. Når det kommer til vaskemaskin, så har jeg tilgang til det, i og med at jeg skal bo hos vertsfamilien jeg hadde da jeg var utvekslingsstudent. Jeg skal først og fremst til North Dakota, og der har de cirka samme klima som jeg er vant til fra Norge, så jeg kan ikke bare pakke shortser og skjørt for å si det sånn. Her er ihvertfall en liste over hva jeg skal ha med meg:


Kanskje litt lite, men som sagt kommer jeg til å shoppe litt (mye). Glemte ADAPTER under viktige ting BTW.

Det som kan lønne seg å gjøre, er å ha med seg noen få av sine favorittplagg. Det kan også være smart å for det meste kjøpe ting som er billigere i USA enn i Norge, og å kjøpe ting som man kun får tak i i USA. Noen populære butikker jeg anbefaler å dra innom er: American Eagle, Aéropostale, Abercrombie & Fitch, Hollister, Pacsun, Victoria's Secret, Forever 21, Wet Seal, Urban Outfitters og American Apparel. Noen populære merker som er billigere i USA enn i Norge:

- Nike
- Adidas
- Levi's
- Converse
- TOMS
- Marc by Marc Jacobs
- Michael Kors
- Ray Ban
- Apple
- MAC Cosmetics
- Smashbox
- Carmex, Burt's Bees, Eos, Essie

OG MYE ANNET!! Det meste egentlig. Haha! Her er noe av det jeg har planer om å KANSKJE kjøpe meg når jeg besøker Mall of America.


Ray Ban Clubmaster (svarte), Marc Jacobs Baker-klokke (sølv mest sannsynlig), Marc Jacobs-lommebok, Michael Kors eller M.J. veske (usikker på modell & farge). Dette er veldig dyre ting, men de er kanskje halvparten så billig i USA, om ikke mer. Så det er absolutt verdt det! Skal også kjøpe meg TOMS, Converse, Levi's, Nike osv. Egentlig det meste av det jeg nevnte på listen over. Haha. Store planer! Skal også kanskje kjøpe meg en Apple Time Capsule som er en ekstern harddisk hvor man kan ta backup av både iPhone, iPad, Mac osv. Passer bra med tanke på at jeg har så mange Apple-produkter.

Hva syns du om listen? Noe jeg mangler?

Noe av dette du kunne tenkt deg å kjøpe? 

Synne

Skrevet: 17.06.2014  •  Kl.19:51
Dette ser ut som en godt gjennomtenkt liste! Jeg synes alltid det er praktisk å reise til steder hvor det er godt utvalg og lave priser sammenlignet med hjemme, sånn i tilfelle jeg glemmer noe, hihi.

Ida Andreassen

Skrevet: 17.06.2014  •  Kl.22:06
ååå du er så heldig. er skikkelig missunelig!!!

Rebecca

Skrevet: 17.06.2014  •  Kl.22:12
Ååå du er kjempe heldig!!

Helene

Skrevet: 17.06.2014  •  Kl.23:13
Synne: Takk, bra du likte den! Hehe, ja, er helt enig. Gleder meg til å shoppe i USA :D


hits