• Skrevet: 12.06.2014  •  Kl: 12:22  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 2

Heihei! Har akkurat dusjet etter en herlig styrkeøkt, og nå venter jeg på at noen rundstykker skal bli ferdigstekte. I dag jobber jeg fra 14-22, og det blir nok siste vakta mi på 5 uker eller noe. Er litt usikker på om jeg skal jobbe på mandag, men håper jeg slipper i og med at jeg må pakke ferdig osv. Kommer hjem fra USA 24. juli, så regner med at jeg skal jobbe i et par uker før jeg begynner på skole. Grugleder meg veldig til 20. juli, for da får jeg vite hva jeg kommer inn på. HÅPER det blir markedsføring og ledelse i Ålesund. Krysser både fingre og tær!

Men over til noe annet. Forrige uke bestilte jeg noen produkter fra BliVakker.no, og i går kom de endelig i posten. Når det kommer til hvilken shampoo og balsam jeg bruker, så har jeg brukt så sinnsykt mye forskjellig. Før har jeg gått etter en shampoo som lukter godt.. haha! Men nå har jeg litt slitt hår, så jeg tenkte det var på tide å prøve en skikkelig en. Har brukt en rosa en fra Bed Head i noen måneder, men jeg syns ikke den hjalp noe på håret mitt. Siden jeg har hørt så mye bra om Biosilk-produktene, måtte jeg bare prøve noe fra det merket.


Litt dårlig fokus her, men bestilte disse tre produktene. Den lille balsamen bestilte jeg fordi den kostet bare 33, og jeg tenkte jeg skulle teste ut litt forskjellige typer.


Silver Lights Shampoo. Det er en sølvshampoo for de som vil ha håret sitt kaldere, og mindre rødskjær. Shampooen er seriøst KNALL-LILLA. Ble nesten litt redd, haha. Men den funker utrolig bra! Og den lukter kjempegodt også.


Color Therapy Conditioner. Denne er for de som har farget håret sitt, og vil at fargen skal holde seg. I tillegg tilfører balsamen fuktighet og reparerer skadet hår. Denne lukter også heaven.

Produktene har jeg kjøpt selv som tidligere nevnt, så de er ikke sponset.  

Har du prøvd Biosilk-serien? Hvilken shampoo og balsam bruker du?

J U N E C H A R L O T T E

Skrevet: 12.06.2014  •  Kl.12:51
Åå herlig, må prøves! Jeg bruker en shampo og balsam fra et merke som heter Sebastian :) Hadde blitt glad for en kommentar på bloggen min<3

sunniva

Skrevet: 12.06.2014  •  Kl.20:49
Har ikke prøvd det nei, men håper de hjelper da :)


hits