• Skrevet: 05.06.2014  •  Kl: 11:44  •  Kategori: Hår & sminke  •  Kommentarer: 7

Heia. Akkurat nå sitter jeg her ganske svett. Startet dagen med en styrkeøkt på treningssenteret, og deretter lå jeg ute og solet meg i 30-40 minutter før sola gikk bak en sky. Så nå sitter jeg og spiser en proteinbar og drikker vann inne på stua. I bikini of course. Haha! Skal jobbe fra 14-22 i dag, så må vel få gjort noe fornuftig før den tid. Og med fornuftig mener jeg selvfølgelig å sitte inne med Netflix. Nei da, er litt usikker på hva jeg skal gjøre, kanskje sola kommer tilbake, og jeg kan sole meg litt til. Høres ut som jeg er avhengig av å sole meg, men det er jeg ikke. Var veldig opptatt av det i 15-16-årsalderen da. Lol.

I går kveld måtte jeg bestille meg flybillett fra Oslo til Molde. Skal jo som tidligere nevnt ta tog til Oslo og fly videre til USA, men når jeg kommer hjem igjen orker jeg ikke mange timer med tog. Kommer nok til å være sinnsykt jetlagged. Så ja, mens jeg holdt på å bestille flybillett, kom jeg på at jeg skulle ta en tur innom Coverbrands, og jeg fikk klikket hjem litt forskjellig nødvendigheter til jeg skal reise.


Perfect Pink HER. Blax Hårstrikker HER. Mary Lou Manizer aka the Luminizer (highlighter) HER. Camouflage Concealer HER.

Parfymeflaska kommer til å bli utrolig nyttig på ferie. Når den har full har den rundt 50 "dusjer" i seg, og det holder vel en liten stund. Jeg har faktisk 5 forskjellige parfymer som jeg pleier å bytte på å bruke, men den jeg bruker aller mest er Hugo Boss Orange eller hva den heter, så det er nok den jeg kommer til å ta med meg i beholderen. Har fått høre at hårstrikkene ikke lugger i det hele tatt, og de river heller ikke med seg noen hårstrå, sånn som de fleste andre hårstrikker gjør. Highlighteren har jeg hørt utrolig mye bra om, og jeg gleder meg til å prøve den! Har ikke noen highlighter i sminkeveska mi ATM, så det blir spennende å se om jeg blir noe finere sminket når jeg bruker highlighter. Haha!! Concealeren er tydeligvis en av de beste på markedet. Akkurat nå bruker jeg en fra Smashbox, som jeg har brukt i snart et år, men den skjuler liksom ikke alt, og den er litt for lys for min hudtone. Jeg vet at concealere skal være lysere enn huden din, men min er virkelig alt for lys. Gleder meg til å se om alle urenheter osv fjernes med denne concealeren :-)

Kjøpte også en solkrem med duft av kokosnøtt som jeg ikke fikk plass til i kollasjen. Den kan kjøpes HER.

Har du prøvd noen av disse produktene før? Ville du kjøpt noe av det?

Emilie-Therese ♡

Skrevet: 05.06.2014  •  Kl.11:47
Så fine produkter :)

Helene

Skrevet: 05.06.2014  •  Kl.12:16
Emilie: Ja, gleder meg til de kommer i posten :)

emilieskaget

Skrevet: 05.06.2014  •  Kl.14:30
Ååå fine :D

sunniva

Skrevet: 05.06.2014  •  Kl.23:07
Har ikke prøvd noe, men de hårstrikkene hørtes utrolig bra og smarte ut! :)

prinsessen

Skrevet: 06.06.2014  •  Kl.10:15
Sååå fint!

Tusen takk for den fine kommentaren på min blogg, jeg smiler <3

Ha en fin dag, vakre <3

Helene

Skrevet: 06.06.2014  •  Kl.17:33
sunniva: Ja, de gjorde det :) Er litt lei av at hårstrikker lugger :p

Helene

Skrevet: 06.06.2014  •  Kl.17:33
prinsessen: Takk, i like måte <3


hits