• Skrevet: 30.05.2014  •  Kl: 20:40  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

ENDELIG kom minnekortet mitt i posten. Kjedelig å ha et så bra kamera som man ikke får brukt pga mangel på minnekort. Viste seg at pakken hadde kommet på postkontoret 22. mai uten at jeg hadde fått noe pakkelapp. Weird. Men nå har jeg ihvertfall fått det, så kanskje blogglysten kommer litt tilbake. Var utrolig vanskelig å vite hva jeg skulle blogge om når jeg ikke hadde fine bilder å legge ut. Men over til noe annet, nå sitter jeg leser litt blogger mens jeg hører på musikk. Skal bare slappe av resten av kvelden, siden jeg må stå opp sju i morgen tidlig også. Jobber fra 8-16, før jeg får en liten minihelg. Haha. På søndag skal lillesøstra mi, Astrid, feire bursdagen sin, så da får vi besøk av noen familiemedlemmer. Da blir det vel kaffe og kaker å få, så det blir kos. Alltid like koselig å få besøk av slekta. Er jo ikke så veldig ofte vi treffes. Anyways, her er noen få bilder jeg tok etter jeg fikk minnekortet mitt.


Hmm.. hva kan dette være?


Lekte engelsklærer, og rettet teksten til lillesøstra mi, Anja, som går i andreklasse på videregående (studiespesialisering)


<3<3


Haha, nei, håret mitt er ikke rødt, selv om det ser litt sånn ut her.


Akita pleier å stikke snuten ut kattedøra når hun skal se etter katten eller når hun bare har lyst ut. Haha, sykt morsomt!

Hva syns du om bildene? Hva skal du denne helgen?

Skrevet: 31.05.2014  •  Kl.18:44
utrolig søt hund!:)

Helene

Skrevet: 31.05.2014  •  Kl.19:22
Anonym: Takk :)


hits