• Skrevet: 17.05.2014  •  Kl: 18:18  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Gratulerer med dagen, alle sammen!! Håper alle har hatt en fin 17. mai, så langt. Selv sto jeg opp, og var ENDELIG blitt frisk etter 4 dager med sykdom, så det var passet meg veldig bra å bli frisk egentlig. Har hatt influensa og har vært ganske nær døden (ikke bokstavelig talt, men føltes sånn nesten), så har ikke fått blogget på et par dager. Så i dag sto jeg opp etter nesten 10 herlige timer med søvn, også tok jeg på meg bunaden og dro for å feire dagen sammen med mamma og Astrid på den skolen jeg gikk på fra 1. - 10. klasse. Etter vi var ferdig der dro vi til byen og spiste på en restaurant som heter Hos Gyda, også så vi på Borgertoget i Molde, noe vi gjør hvert år. Tok en god del bilder med det fantastiske kameraet mitt (nesten bare av toget), så legger ut en del av dem her :-)


Har på meg Bolsøybunad hvis noen lurte :-)


Bunaden er ikke min, den er mamma sin. Jeg har samme bare med blå vest. Men ville ha rød i dag :-)


Speiderne.


Et treningssenter, Friskis og Svettis. Hahaha!!


Molde Hestesportsklubb.


Fekting.


Kviltorp og Sellanrå Skolekorps.


Poppeloppeteateret.


Skjønte ikke helt dette egentlig. "Molde på skeiva" sto det på plakaten foran de. Haha, wtf.


Molde Taekwon-do Klubb.


Noise Danseklubb.


Molde Fotballklubb.

Molde FK, A-laget som VANT I GÅR :D


Molde Seilklubb.


Et korps jeg ikke husker navnet på...


Molde Trail.
Camping Bad. Haha, dritbra.

Som dere sikkert skjønte ved å se på bildene, så er det mye forskjellig som blir vist frem i Borgertoget. Det er ikke sånn at alle som bor i byen kan være med akkurat, det hadde blitt kaos, haha. Men det er som regel det meste av fritidsklubber som fotball, håndball, golf, dansing, teater, seiling og mye, mye mer som liksom lager et show i toget, sånn at det blir ekstra gøy og se på. Også er det jo såklart mange korps også da. Hva er vel 17. mai uten korps?

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden UTEN BUNAD. Don't get me wrong, jeg ELSKER bunaden min, og føler meg skikkelig når jeg går i den, men gud så digg det er å komme hjem og få på seg joggebuksa. Fikk også veldig gnagsår av bunadskoene mine, så ja. Skal i konfirmasjon neste helg da (hvis jeg ikke må jobbe), så da blir det vel på med bunaden igjen :-)

Hva syns du om bildene? Hatt en fin 17. mai?

Hanne

Skrevet: 17.05.2014  •  Kl.22:45
Så bra du har blitt frisk igjen! :)

Var utrolig flotte bilder du har delt, koste meg når jeg så på dem! :)

Ønsker deg en flott kveld/natt! :)

Veronica

Skrevet: 18.05.2014  •  Kl.12:40
For noen flotte bilder :D


hits