• Skrevet: 14.05.2014  •  Kl: 21:43  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 2

Hey! Akkurat nå ligger jeg nydusjet på sofaen og skal til å se en episode av How I Met Your Mother. Har ikke sett det på en stund nå, i og med at hele serien er offisielt over :( Så ja, tenkte å grine litt over noen episoder på Netflix. HAHA neida, men serr det er helt sykt at de aldri kommer ut med flere episoder da. Husker for et par år siden da jeg nesten fikk et mental breakdown da One Tree Hill sluttet. Hehe, nei, så ille var det vel ikke, men det er en av de beste seriene jeg noen sinne har sett. Har alle sesongene på DVD! Uansett, tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om serier jeg savner.


One Tree Hill. Haha, er vel forsåvidt ikke nok med fire bilder som beskriver alle ni sesongene av denne serien, men orket ikke å lete etter flere. Som jeg sa i starten av innlegget, så er dette en serie jeg har elsket siden dag én. Serien lærte meg utrolig mye, og jeg hadde ikke vært samme person uten (haha, hørtes dramatisk ut). Regner med de fleste har sett serien, hvis ikke SE DEN NÅ!! 


Frustrete Fruer. Denne serien regner jeg også med at de fleste har sett, siden den endte opp med 8 sesonger. Husker jeg akkurat hadde begynt å se på Grey's Anatomy, og så når det hadde pause var det så kjedelig at jeg ikke hadde noe å se på tirsdagskvelder, så det endte opp med at jeg begynte å se på Frustrerte Fruer. Begynte å se på serien i sesong 3, og etter det måtte jeg bare fortsette å se på det.


How I Met Your Mother. En av de morsomste seriene jeg noen gang har sett. Kommer vel og merke aldri til poenget, men det er vel det som er hele greia. Hahaha! Man får ikke vite hvordan Ted møtte moren før siste episode av siste sesong. Håper jeg ikke spoilet noe der. I såfall: sorry :-)

Er også noen serier til jeg ikke orket å finne bilder av som jeg også savner: The Office, Sex and The City og Prison Break. 3 veldig forskjellige serier, men alle veldig bra! Nå må jeg lage meg noe mat før jeg sulter her. Så snakkes!!

Har du en serie som ikke går på TV lenger som du savner?

* Charlotte *

Skrevet: 14.05.2014  •  Kl.21:51
Åååå, frustrerte fruer og sex and the city <3

Toonje <3

Skrevet: 14.05.2014  •  Kl.23:17
Frustrerte Fruer, One tree hill, the O.C og 90210 ;)


hits