• Skrevet: 07.05.2014  •  Kl: 14:13  •  Kategori: Hverdag  •  Kommentarer: 4

Heihei! Akkurat nå sitter jeg og koser meg med en kopp kaffe i sofaen. Har akkurat vært på butikken og handlet til taco. Skal lage middag til meg og søstrene mine i dag siden mamma og pappa jobber. Taco blir jeg aldri lei av, også er det jo så lettvint å lage! Tenkte å legge ut et lite innlegg med bilder fra dagen før jeg skal på jobb klokken fire. Måtte jo bruke det fantastiske kameraet mitt i dag også. Angrer ikke et sekund på at jeg brukte 3000 på det (+ 500 i forsikring). På søndag kjøpte jeg meg også et 32 GB minnekort til litt over hundrelappen på eBay. ELSKER EBAY<3<3 Kjøpte også en kameraveske, slik at jeg ikke ødelegger det i USA.


Haha, pen! Sånn ser kameraet ut. Hadde akkurat trent her. Legg merke til den fantastiske t-skjorta <3


Fresh etter trening!


Min fantastiske Daniel Wellington-klokke.


Haha, selvutløserbilder var ikke så enkelt å få til. Dette var det beste, og det sier vel litt. #fotogen


Akkurat badet i sjøen, så hun måtte tørke seg på gresset.


Fikk tatt et bilde mens hun ristet seg etter et bad. Haha.


Verdens søteste.

Måtte nesten lage en kollasj av alle bildene hvor Akita bader. Haha! Og det var frivillig. Hun hatet å bade før. Nå elsker hun det.

Sorry for litt mange hundebilder, men hun er den eneste vennen min. Ihvertfall den eneste vennen jeg kunne leke med i dag. Hahahha. Apropos bading, det er SYKT mange som driver å bader og legger ut video på Facebook. Det har pågått i snart en uke nå, og jeg er sikker på at ihvertfall halvparten av vennene mine på Facebook har badet nå. Utrolig teit utfordring spør du meg. Litt oppbrukt egentlig. Ingen har utfordret meg enda, heldigvis. Vet ikke om jeg kommer til å gjøre det eller ikke, spørs litt hva jeg må "skylde" personen som utfordrer meg. Lol. Her er en video angående badinga som er sykt morsom:

TRYKK HER FOR Å SE FACEBOOK-VIDEOEN  (videoen er laget av Henrik Arnvard, og jeg eier ikke videoen)

Hva syns du om bildene? Har du blitt "utfordret" til å bade via Facebook?
Hva syns du om Henrik sin video? hahah 

Ingrid Nordli

Skrevet: 07.05.2014  •  Kl.14:40
Syns ikke det er så teit egentlig, det er sunt å isbade sies det, og så får man freshet opp selvtilliten litt av å tørre å hoppe uti iskaldt vann! Skulle bare ønske folk donerte til veldedige saker i stedet for å skyle alkohol og pizza om man ikke tør. :)

Fine bilder!

Helene

Skrevet: 07.05.2014  •  Kl.14:48
Ingrid Nordli: Ja, kan hende det er sunt, men ikke så behagelig kanskje ;p Hadde sikkert gjort det om jeg hadde blitt utfordret bare sånn at jeg kunne utfordre flere! Haha. Ja, enig. Det høres mye mer fornuftig ut :)

Takk!! :D

theresekristina

Skrevet: 07.05.2014  •  Kl.18:13
Heerlige bilder :) Har heldigvis ikkje blitt utfordra nei!

hamyst

Skrevet: 07.05.2014  •  Kl.19:56
Så søte dere er!! Elsker hundebilder jeg!! :D


hits