• Skrevet: 04.06.2014  •  Kl: 17:47  •  Kategori: Helene anbefaler  •  Kommentarer: 4

Siden jeg ikke hadde så mye å blogge om at the moment, tenkte jeg å skrive litt om mine favorittserier. Tror ikke det finnes en serie jeg ikke har sett. Okay, kanskje en liten overdrivelse, men jeg har sett utrolig mange serier takket være Netflix og Viaplay. Orker ikke å ha noen rekkefølge på seriene etter hva jeg liker best, så jeg bare rangerer de i tilfeldig rekkefølge :-)


The Big Bang Theory. Jeg vet jeg sa jeg ikke skulle rangere seriene, men dette MÅ være min største favoritt. Serien har alt. Humor, drama, kjærlighet, bromances, "gal pals" osv. Serien handler om 3 fysikere og en ingeniør som er bestevenner og litt outsiders fra den virkelige verden. De elsker ting som Star Wars, Star Trek, alt av science fiction, tegneserier av Batman, Superman etc. og mye annet som du ville kalt "nerdy". I første episode av første sesong flytter en jente ved navn Penny inn i leiligheten rett over gangen fra der Sheldon og Leonard bor. Serien viser livene til de fire nerdene og hvordan "the hot girl next door" blir deres beste venn og hvordan begge parter har en innflytelse på livene til den andre. Jeg vet jeg er veldig dårlig til å forklare, men ja. Serien er nå snart ferdig med sin syvende sesong, og den er mer populær enn noen sinne. TBBT har forresten blitt fornyet igjen, og de skal lage 3 sesonger til!! Denne serien anbefales på det sterkeste!!!


2 Broke Girls. Denne serien begynte jeg å se på i desember i fjor, og det var egentlig helt random. Kjedet meg på transporten (i Forsvaret :-P) også bare begynte jeg å se på denne serien. Elsket den seriøst fra første scene. Det var HELT min humor, sykt på kanten, men litt diskrét. Serien handler om Max, en jente i 20-årene som har hatt et ganske tøft liv med en dårlig mor og en far hun aldri har møtt. Hun har alltid hatt dårlig råd hele livet, og jobber på en restaurant i Williamsburg, Brooklyn. En dag ansetter sjefen på restauranten en ny jente ved navn Caroline. Hun er en tidligere "rikmannsdatter" fra Manhattan, og faren hennes har nettopp svindlet en haug med folk og havnet i fengsel. Som konsekvenser av farens svindel mister hun nesten alt hun eier, og må flytte til Williamsburg der ingen av de gamle, rike vennene hennes finner henne. Hun blir kjent med Max, og ender opp med å måtte flytte inn hos henne hvis hun ikke vil bo på gata. Caroline må nå venne seg til å være "fattig", og finne seg i at hun ikke har råd til de tingene hun er vant til. Sammen blir de en superduo både på jobb og fritiden. Max lærer Caroline hvordan hun takler livet som "fattig" og Caroline lærer Max og sette mer pris på livet, og de små tingene som er verdt å smile for. Serien er en av mine største favoritter, den er sykt morsom og skuffer aldri. 2 Broke Girls har akkurat blitt fornyet, og kommer ut med sesong 4 til høsten. CAN'T WAIT! Anbefaler dere å se denne serien, utrolig søt :-)


Pretty Little Liars. Dette er en veldig spennende dramaserie som jeg har sett på i snart 4 år nå. Begynte smått å se på den mens jeg var utvekslingsstudent i USA, og jeg syns den var utrolig bra. Serien handler om en jentejeng på 5 som har en liten jentekveld på en låve. I løpet av natten forsvinner Alison, "lederen" av gjengen, og de fire andre jentene finner henne ikke noe sted. Et år senere får de beskjed om at Alison er funnet død. Det året Alison var forsvunnet gled de fire andre jentene i gjengen mer og mer fra hverandre, og de snakket nesten ikke sammen lengere. Man kan på en måte si at Alison var "limet" som holdt de sammen. I begravelsen møtes alle fire igjen, og da de står og snakker sammen etter begravelsen får alle en anonym melding helt samtidig. På meldingen står det: "I'm still here, bitches. And I know everything. - A". Dette får jentene til å lure på om Alison faktisk er død eller om det er noen andre som vil dem noe vondt. Og det er det. I løpet av serien får de haugevis med anonyme meldinger fra "-A", og i meldingene står det hemmeligheter som kun Alison visste. Serien er utrolig spennende, og jeg anbefaler alle å se den! Akkurat nå holder de på å filme sin femte sesong. Gleder meg til første episode (av sesong 5) kommer ut om bare en uke!


How I Met Your Mother. (De tre øverste bildene). Synd det er ferdig for det var virkelig en fantastisk serie. Har du ikke sett den må du se den NÅ. Anbefales! Modern Family. (De tre midterste bildene). Endelig en komedie som ikke har laugh track i bakgrunnen. Haha! Har fulgt med på alle fem sesongene, og krysser fingrene for at det kommer flere sesonger. Er virkelig en morsom serie. Handler om en litt uvanlig familie kan man si. Skuespillerne er helt fantastiske! The Goldbergs. (De tre nederste bildene). Denne serien begynte jeg å se på for to uker siden. Han som har laget serien heter Adam F. Goldberg, og den er basert på hans familie fra 80-tallet. Digger virkelig antrekkene, og jeg føler at jeg lærer mer om 80-tallet av å se på denne serien. Det er en kjempemorsom serie, med mange flinke skuespillere.

The Office. (De tre øverste bildene). En av de morsomste seriene som noen gang er laget. ELSKER virkelig karakteren til Steve Carrell (Michael Scott). Steve er virkelig et geni! New Girl. (De tre midterste bildene). New Girl handler om en jente som heter Jess som flytter inn hos 3 ukjente menn i et bofellesskap. Veldig morsomme karakterer, spesielt Nick og Jess. Brille. (De tre nederste bildene). Haha, dette er jo et slags kunnskapsprogram som går på TV Norge hvor Harald Eia er programleder. Bård Tufte Johansen er fast deltager, og ellers kommer det tre nye komikere (eller andre morsomme personer) hver uke. Dere bør virkelig se det, ler meg skakk hver episode. Lol.

Liker du noen av disse seriene? Har du noen serier å anbefale?

prinsessen

Skrevet: 05.06.2014  •  Kl.07:59
Takk for skjønn kommentar på bloggen min, ble så glad <3

Helene

Skrevet: 05.06.2014  •  Kl.11:14
prinsessen: Bare hyggelig :) <3

Karina

Skrevet: 08.06.2014  •  Kl.16:48
ser mye på PLL og big bang. kjempe bra serier begge to :) veldig bra innlegg. mange fine tips til tv serier man kan se :D

Helene

Skrevet: 08.06.2014  •  Kl.16:50
Karina: Enig! De er kjempebra :D Takk! Bra du likte det :)


hits